Dodaj do ulubionych

Pizza na telefon

03.03.09, 11:31
Która z białostockich pizzeri dostarczajaca pizzę na telefon jest
najlepsza w kategoriach:
- smak pizzy
- czas oczekiwania
- promocje
Obserwuj wątek
    • betyy22 Re: Pizza na telefon 03.03.09, 21:01
      chili pizza!!
    • makowska157 Re: Pizza na telefon 04.03.09, 18:54
      ul. Legionowa Pizza Sawonav lub tez Pizza Italiana na ul.
      Świętojańskiej, rewelacja
    • tygrysio_misio Re: Pizza na telefon 04.03.09, 19:08
      Pizza Italia

naprawde dobre cisto...duzo i dobre dodatki... sos pomidorowy z prawdziwych
      pomidorow, a nie jakas pseudo mazia
      • pytajnik.zapytowywacz Re: Pizza na telefon 02.04.09, 21:20
        www.pizzaitalia.pl
        • pytajnik.zapytowywacz Re: Pizza na telefon 02.04.09, 21:41
          Najlepsza pizza w Białym!
          • obstawa_kota_prezydenta Re: Pizza na telefon 02.04.09, 22:23
            najlepsza pizza to jest jak żona zrobi (najlepiej cudza) , podczas
            pieczenia można poróbować jej pic................
            • ida.lipcowa Re: Pizza na telefon 04.05.09, 21:45
              Tez polecam www.pizzaitalia.pl pychaaaaaaa
              • greendobrawa Re: Pizza na telefon 10.05.09, 15:50
                Pizze nieźle ostatnio podrożały :-(
                • ciekawski2006 Re: Pizza na telefon 10.05.09, 20:37
                  Kryzys,podobno :-)
                  • barakudaa Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 15:59
                    "Crazy Pizza"na Dziesięcinach w lokalu i z dowozem,pieczona na
                    specjalnym kamieniu,składniki nie oszukane,wszystko świezutkie i
                    pyszniutkie i szynka to prawdziwa szynka a nie ochłap smalczyku z
                    włosem mięska,dowoz czasowo taki sami o jakim powie prawdomówna
                    pani,nie biorą kokosow za dowóz.Moi zagraniczni znajomi ktorzy jedli
                    pizze z niejednego pieca byli zachwyceni a ja też miałam niebo w
                    gębie.Polecam!.
                    • barakudaa Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 16:03
                      www.crazypizza.eu/
                      • tygrysio_misio Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 19:07
                        brak podanej ceny za dowoz..brak wielkosci pizzy, ciezaru innych dan...

dowoz do centrum platny.. MASAKRA!!!

jednym slowem..mizeria jak cholera...
                        • barakudaa Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 21:06
                          No to se dobre patrzałki kup bo ja od razu zauwazylam ile cm ma
                          kazda pizza i ze dowoz jest wszedzie gratisowy.
                          • barakudaa Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 21:07
                            W pizzaitalia zreszta którą tak reklamujesz oplata za dowoz wzrosła
                            dwukrotnie,ale chyba w sumie chodzi tu tez o smak pizzy z danej
                            firmy a nie wygląd stronki internetowej.
                            • tygrysio_misio Re: CrAzY PiZZa 26.05.09, 17:14
                              W pizzy Italli jest wyraznie napisane, ze na terenie calego niemal Bialegostoku
                              dowoz jest gratis. Roznia sie tylko strefy dowozu.

Tu mamy wyraznie,ze gratis jest dla firm i dla niektorych osiedli - tych na
                              peryferiach. Byc moze jeszcze jest na pozostalych osiedlach przy wiekszym
                              zamowieniu, ale ta informacja jest takl podana,ze nie wiadomo o co chodzi.

Pokaz gdzie jest podana wielkosc pizzy i innych potraw.

A co do jakosci... cena dosc duzo sugeruje. Oczywiscie moze sugerowac ostra
                              walke o konkurenta. Ale samo to,ze nie ma zdjec pizz jest juz wiele mowiace.
                              Kiedy ktos wchodzi w zakladke "galeria" chce zobaczyc jak wyglada pizza a nie
                              lokal w ktorym i tak nie bedzie, bo zamawia przez telefon.

Jednym slowem..wszytsko mizeria... a jesli w tej calej mizerii pizza jest
                              jeszcze w miare, to ktos powinien ostro dostac po dupie za promocje i marketing.
                              • filozof.bialostocki Re: CrAzY PiZZa 26.05.09, 23:19

tygrysio_misio napisała:

> W pizzy Italli jest wyraznie napisane, ze na terenie calego niemal
                                Bialegostoku
                                > dowoz jest gratis. Roznia sie tylko strefy dowozu.

Ble ble ble trutustrutu za moja dzielnicę ządają zamowienia na
                                conajmniej 60 zlociszy ,niech sie wypchają .....

>> Pokaz gdzie jest podana wielkosc pizzy i innych potraw.
                                Ja tez widzę jak wół,pizza -30 cm!!!
                                Zamowiłem,a też kosztowalem chyba z wszystkich firm z naszego miasta
                                a ta pychotaaaaaaaaaa,od dzis jestem ich klientem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka