bocian29 03.03.09, 11:31 Która z białostockich pizzeri dostarczajaca pizzę na telefon jest najlepsza w kategoriach: - smak pizzy - czas oczekiwania - promocje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makowska157 Re: Pizza na telefon 04.03.09, 18:54 ul. Legionowa Pizza Sawonav lub tez Pizza Italiana na ul. Świętojańskiej, rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Pizza na telefon 04.03.09, 19:08 Pizza Italia naprawde dobre cisto...duzo i dobre dodatki... sos pomidorowy z prawdziwych pomidorow, a nie jakas pseudo mazia Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik.zapytowywacz Re: Pizza na telefon 02.04.09, 21:41 Najlepsza pizza w Białym! Odpowiedz Link Zgłoś
obstawa_kota_prezydenta Re: Pizza na telefon 02.04.09, 22:23 najlepsza pizza to jest jak żona zrobi (najlepiej cudza) , podczas pieczenia można poróbować jej pic................ Odpowiedz Link Zgłoś
ida.lipcowa Re: Pizza na telefon 04.05.09, 21:45 Tez polecam www.pizzaitalia.pl pychaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
greendobrawa Re: Pizza na telefon 10.05.09, 15:50 Pizze nieźle ostatnio podrożały :-( Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 15:59 "Crazy Pizza"na Dziesięcinach w lokalu i z dowozem,pieczona na specjalnym kamieniu,składniki nie oszukane,wszystko świezutkie i pyszniutkie i szynka to prawdziwa szynka a nie ochłap smalczyku z włosem mięska,dowoz czasowo taki sami o jakim powie prawdomówna pani,nie biorą kokosow za dowóz.Moi zagraniczni znajomi ktorzy jedli pizze z niejednego pieca byli zachwyceni a ja też miałam niebo w gębie.Polecam!. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 19:07 brak podanej ceny za dowoz..brak wielkosci pizzy, ciezaru innych dan... dowoz do centrum platny.. MASAKRA!!! jednym slowem..mizeria jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 21:06 No to se dobre patrzałki kup bo ja od razu zauwazylam ile cm ma kazda pizza i ze dowoz jest wszedzie gratisowy. Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: CrAzY PiZZa 25.05.09, 21:07 W pizzaitalia zreszta którą tak reklamujesz oplata za dowoz wzrosła dwukrotnie,ale chyba w sumie chodzi tu tez o smak pizzy z danej firmy a nie wygląd stronki internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: CrAzY PiZZa 26.05.09, 17:14 W pizzy Italli jest wyraznie napisane, ze na terenie calego niemal Bialegostoku dowoz jest gratis. Roznia sie tylko strefy dowozu. Tu mamy wyraznie,ze gratis jest dla firm i dla niektorych osiedli - tych na peryferiach. Byc moze jeszcze jest na pozostalych osiedlach przy wiekszym zamowieniu, ale ta informacja jest takl podana,ze nie wiadomo o co chodzi. Pokaz gdzie jest podana wielkosc pizzy i innych potraw. A co do jakosci... cena dosc duzo sugeruje. Oczywiscie moze sugerowac ostra walke o konkurenta. Ale samo to,ze nie ma zdjec pizz jest juz wiele mowiace. Kiedy ktos wchodzi w zakladke "galeria" chce zobaczyc jak wyglada pizza a nie lokal w ktorym i tak nie bedzie, bo zamawia przez telefon. Jednym slowem..wszytsko mizeria... a jesli w tej calej mizerii pizza jest jeszcze w miare, to ktos powinien ostro dostac po dupie za promocje i marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
filozof.bialostocki Re: CrAzY PiZZa 26.05.09, 23:19 tygrysio_misio napisała: > W pizzy Italli jest wyraznie napisane, ze na terenie calego niemal Bialegostoku > dowoz jest gratis. Roznia sie tylko strefy dowozu. Ble ble ble trutustrutu za moja dzielnicę ządają zamowienia na conajmniej 60 zlociszy ,niech sie wypchają ..... >> Pokaz gdzie jest podana wielkosc pizzy i innych potraw. Ja tez widzę jak wół,pizza -30 cm!!! Zamowiłem,a też kosztowalem chyba z wszystkich firm z naszego miasta a ta pychotaaaaaaaaaa,od dzis jestem ich klientem. Odpowiedz Link Zgłoś