Gość: Na Pohybel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 19:02 Jednego debila mniej- mam nadzieję że kierowca podzieli los swego pasażera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czytelnik Re: Śmierć przy hotelu IP: 212.33.67.* 23.11.03, 19:13 Wygrał nagrodę Darwina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Śmierć przy hotelu IP: *.iig.pl / *.iig.pl 23.11.03, 19:38 Życzyć komuś śmierci?....straszne. Nawet jeśli byli to czterej młodzi chłopcy po alkoholu. Można życzyć więcej rozumu i...zdrowego rozsądku. Szczególnie tym, których rozpiera brawura lub..."procenty" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO Re: Śmierć przy hotelu IP: *.stnet.pl 23.11.03, 20:19 Gość portalu: a to ja napisał(a): > Można życzyć więcej rozumu i...zdrowego rozsądku. sobie trzeba życzyć pracy, bo z praca implikuje podatki, które idą na takich baranów. Trzeba zapłacić za "obsługę" wypadku wszystkim stosownym służbom a potem być może i rentę jak palanty pozostana niepełnosprawni do końca życia... dla takich idiotów NO MERCY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik1 Re: Śmierć przy hotelu IP: 195.177.196.* 23.11.03, 20:22 Nie rozumiem, jak można pisać o kimś takimi słowami, tym bardziej, że osoba która zginęła nie była kierowcą. Tekst osoby, która to napisała jest poniżej krytyki i nie powinien się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik1 Re: Śmierć przy hotelu IP: 195.177.196.* 23.11.03, 20:26 Nie rozumiem, jak można pisać o kimś takimi słowami, tym bardziej, że osoba która zginęła nie była kierowcą. Tekst osoby, która to napisała jest poniżej krytyki i nie powinien się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel Re: Śmierć przy hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 20:54 Czytelnik- jak będziesz w którąś sobotę w nocy wracał do domu to życzę Ci co byś spotkał takiego debila idąc chodnikiem i przyjął na czaszke jego np 140km/h- może wtedy zrozumiesz co chciałem napisać. Rzeczywiście szkoda tych grzecznych chłopców- mogli przecież wjechać np w grupkę dzieci i włączyć wycieraczki- no tak tyle że pora nie ta była...taka moda widać teraz- NAS NIE DOGONIAT, 180km na zegarach i naprzód. Jedyne osoby, których mi szkoda to rodziny tych kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Śmierć przy hotelu IP: 81.15.254.* 23.11.03, 21:04 > Czytelnik- jak będziesz w którąś sobotę w nocy wracał do domu to życzę Ci co > byś spotkał takiego debila idąc chodnikiem i przyjął na czaszke jego np 140km/h > - > może wtedy zrozumiesz co chciałem napisać. Sorry, ale głupi jesteś. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel Re: Śmierć przy hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:20 Spoko- wzajemnie- sądząc po bogatej treści wypowiedzi jakies 2 godziny klepałeś te zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Śmierć przy hotelu IP: 81.15.254.* 23.11.03, 21:32 Gość portalu: Na Pohybel napisał(a): > Spoko- wzajemnie- sądząc po bogatej treści wypowiedzi jakies 2 godziny klepałeś > > te zdanie. Nie, troche krócej. Nie osądzaj wszystkich po sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel Re: Śmierć przy hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:35 Z precyzją też cienko- "trochę" to pojęcie dość względne- no ale nie będę się czepiał- może "trochę" :) przesadziłem- w Twoim przypadku kwadransik tez można uznać za sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Śmierć przy hotelu IP: 81.15.254.* 23.11.03, 21:51 Gość portalu: Na Pohybel napisał(a): > Z precyzją też cienko- "trochę" to pojęcie dość względne- no ale nie będę się > czepiał- może "trochę" :) przesadziłem- w Twoim przypadku kwadransik tez można > uznać za sukces Ble ble ble... chcesz mnie urazić? Powodzenia... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel Re: Śmierć przy hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:57 Ja urazić??? Teraz to Ty chyba sądzisz wszystkich po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Śmierć przy hotelu IP: 81.15.254.* 23.11.03, 22:07 Gość portalu: Na Pohybel napisał(a): > Ja urazić??? Teraz to Ty chyba sądzisz wszystkich po sobie. Te aluzje o 2 godzinnym pisaniu postów itd... Zrobiło się troche OT, więc proponuj ę EOT. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel Re: Śmierć przy hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:16 Proponuje zatem wrócić do wypowiedzi sprzed aluzji o pisaniu- ale generalnie luzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik1 Re: Śmierć przy hotelu IP: *.euro / 195.177.196.* 23.11.03, 21:10 Koleś, jeżeli wyjeżdżasz z takimi życzeniami to w tym momencie nie mamy o czym dyskutować, a na koniec chcizłbym dodać, że to nie pasażer trzymał nogę na "gazie". Z drugiej strony to, że kierowca przeżył będzie dla niego bardziej dolegliwszą karą niż śmierć. Wydaje mi się, że sankcja jaką dostanie w Sądzie to będzie "pikuś" w porównaniu do życia z poczuciem winy za czyjąś śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel Re: Śmierć przy hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:19 Tak pasażer siedział ubezwłasnowolniony, przywiązany wręcz do siedzenia, wepchnięty siłą do samochodu. Generalnie w wieku 20 lat chyba sie wie z kim się jeździ i jak ten ktoś jeździ- to kwestia czasu kiedy skończy się to tak jak się skończyło. A co do dalszego życia kierowcy to moje życzenia to raczej odrobina humanitarnego podejścia- po prostu dobrze życzę co sam tez zresztą przyznałeś ("... Z drugiej strony to, że kierowca przeżył będzie dla niego bardziej dolegliwszą karą niż śmierć. Wydaje mi się, że sankcja jaką dostanie w Sądzie to będzie "pikuś" w porównaniu do życia z poczuciem winy za czyjąś śmierć..."). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Śmierć przy hotelu IP: 80.51.244.* 24.11.03, 11:05 Czy pasażerowie autobusu nie ponieśli żadnych uszkodzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirias Re: Śmierć przy hotelu IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.6.* 25.11.03, 00:41 ty wogole wiesz, smieciu, co ty mowisz? jestes skonczonym scierwem. ile warte jest woje zycie? mniej niz psie gowno na chodniku, sadzac po tym jak sie wypowiadasz. mam nadzieje ze zdechniesz wlasnie z powodu swojej glupoty, palancie, a wtedy ja powiem, co za kretyn sie zabil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Śmierć przy hotelu IP: *.pronar.pl 24.11.03, 11:17 Nikt nikomu nie powinien życzyć śmierci, żeby kierowca umiał przewidzieć to co się zdarzyło tej nocy, napewno by się zastanowił siadając za kierownicę tego samochodu.Nic nie usprawiedliwi tego,że jechał za szybko, ale to on będzie żył ze świadomością tą, że zabił człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancyk Re: Śmierć przy hotelu IP: *.duna.pl 24.11.03, 11:26 Ludzie was porąbalo - zginoł człowiek reszta ledwo zipie a wy tu o podatkach czy innych bzdetach.Trzeba wyciągnać wnioski i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Śmierć przy hotelu IP: 212.33.74.* 24.11.03, 14:25 jesli byli po alkoholu to karygodne. i niestety pokaralo ich zycie.a ono potrafi ukarac najokrutniej.wspolczuje rodzinom. widzialam miejsce wypadku w sobote rano. i zrobilo mi sie zimno. i tak sie zastanawiam : ludzie dokad my sie tak spieszymy ? przeciez na wlasny pogrzeb kazdy zdazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Śmierć przy hotelu IP: *.pronar.pl 24.11.03, 15:18 Z tego co wiem to nie wszyscy byli po alkocholu. Dziękuję za współczucja (jestem matką dziecka jednego z chłopaków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groshek Re: Śmierć przy hotelu IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 24.11.03, 15:34 gdzie w samochodzie siedzial pani syn? to wazne, z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robroy Re: Śmierć przy hotelu IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 15:43 Groshek, przeczytaj uważnie zanim zadasz pytanie, to jego kobieta nie matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Śmierć przy hotelu IP: *.pronar.pl 24.11.03, 15:40 Chodziło mi o To, że mam dziecko z jednym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groshek Re: Śmierć przy hotelu IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 24.11.03, 15:42 a wiesz gdzie siedzial w samochodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robroy Re: Śmierć przy hotelu IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 15:47 Jeśli chodzi ci o bezpieczne miejsce w samochodzie podczas takiego wypadku to jest loteria, bo nie wiesz którą stroną grzmotniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groshek Re: Śmierć przy hotelu IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 24.11.03, 15:55 nie o to mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut [...] IP: *.stnet.pl 24.11.03, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Śmierć przy hotelu IP: *.biaman.pl 25.11.03, 14:11 Od razu widać, że wszyscy którzy zle życzą kierowcy - zabójcy, mają rację. Skoro bronią go tacy "erudyci" to niech szlag trafi i jego i jego kolesi - bandziorków mocnych w gębie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirias [...] IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.6.* 25.11.03, 00:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggie Re: Śmierć przy hotelu IP: *.pl 25.11.03, 18:51 dziwię się że jeszcze admin tu nie wkroczył.Ludzie co to za słownictwo?Mowa jest o śmierci, a wy sie wyzywacie!!!!Zginął człowiek, z własnej winy to fakt ale może troche pokory!!! Odpowiedz Link Zgłoś