Gość: J23 IP: *.light.csk.pl 28.11.03, 08:14 Pan Tur jest bardzo hojny gdy wykłada nie swoją kasę. Jestem ciekaw czy zapłacił by tyle gdyby miał to wyjąć ze swojego portfela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOLO Re: Miasto płaci fortunę za nieruchomość na Anton IP: 212.160.117.* 28.11.03, 10:49 Gość portalu: J23 napisał(a): > Pan Tur jest bardzo hojny On nie jest hojny tylko "rycerski" :>> z rycerza to no ma na pewno zakutą pałę bo menadżer z niego żaden... Moim marzeniem jest prześledzić historię rozwoju firmy, której prezesem byłby Tur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Hahah taka firma wogóle by nie powstała IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 14:28 On nie jest rycerski, po prostu jest pierdołą, starym prykiem który boi się komukolwiek odmówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Hahah taka firma wogóle by nie powstała IP: *.light.csk.pl 28.11.03, 17:56 Gość portalu: Jaco napisał(a): > On nie jest rycerski, po prostu jest pierdołą, starym prykiem > który boi się komukolwiek odmówić Czy jesteś PEWIEN że tu chodzi o to że on boi się komukolwiek odmówić? Jeżeli masz kogoś znajomego pracującego w UM to porozmawiaj z nim. GWARANTUJĘ ZMIENISZ ZDANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robroy Re: Miasto płaci fortunę za nieruchomość na Anton IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 11:36 Kiedyś mi zoferowali tylko niecałe 30 zł/m2 przy wywłaszczeniu na drogę, bo pewnie nie byłem żadnym koleżką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Miasto płaci fortunę za nieruchomość na Anton IP: *.light.csk.pl 28.11.03, 17:58 Gość portalu: robroy napisał(a): > Kiedyś mi zoferowali tylko niecałe 30 zł/m2 przy wywłaszczeniu > na drogę, bo pewnie nie byłem żadnym koleżką To widać po oferowanej cenie. NAPEWNO NIE JESTEŚ Z UKŁADÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Miasto płaci fortunę za nieruchomość na Anton IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 20:48 Panie ,,Pinokio'' ile dostałeś darmowych biletów do kina za wypisywanie tych kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś