Dodaj do ulubionych

Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały?

IP: 213.77.19.* 06.08.01, 21:39
Pozdrawiam ze stolicy Polski, z wielkiego Gdańska
Obserwuj wątek
    • Gość: Slobo D. Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 10:19
      A ja również ze stolicy - Łodzi. Z tego co mi wiadamo to żubry harcują z
      krówkami i powstają żubronie.
      • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 14.08.01, 15:41
        Z Łodzi przeniesiono stolicę do .... Tel Awiwu ))))))))))))
        • Gość: Slobo D. Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 12:18
          Az tak bardzo nie lubisz Żydów? A poza tym które miasto w Polsce ma taką filię,
          co?
          • Gość: Maggie Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.*.*.* 17.08.01, 10:51
            A tam. Czepiasz się. :-) Jaki to ma związek z tematem? tzn. z wyleniałymi
            żubrami. :-)
            • Gość: Slobo D. Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:40
              Jak nazwac proces tracenia przez zubry wloskow?
              • Gość: Maggie Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.*.*.* 18.08.01, 14:58
                Żubrze wypadanie włosków? :-)
                • Gość: Slobo D. Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 12:28
                  Żybrze ubożenie włosów?
                  • Gość: Maggie Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.*.*.* 20.08.01, 12:49
                    A w ogóle to to co żubry mają to chyba się nie nazywa włosy? Sierść? Futro?
                    Żubrze ubożenie futerka?
                    • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 21.08.01, 13:39
                      Skoro jednak nie wyleniały, to po co tracić czasi dywagawoać o ich łysieniu
                      • Gość: atomski Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 12:29
                        Bo może to są poprzebirane krowy ,albo coś ?
                        • Gość: Slobo D. Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:41
                          Co najwyzej krzyzowka zubra i krowki czyli zubron.
                          • Gość: ARTUR Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: 212.244.184.* 04.09.01, 13:16
                            Nie pozwalajcie naszym zubrom spaść z forum
                            • Gość: ARTUR Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: 212.244.184.* 05.09.01, 12:14
                              Żubry się mocno trzymają
                              • Gość: Slobo D. Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 22:50
                                Bo sa duze i silne!
                                • Gość: JustMe Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.hsacorp.net 08.09.01, 01:56
                                  Nie zapomnijmy o Zubrowce
                                  • Gość: ARTUR Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: 212.244.184.* 10.10.01, 16:06
                                    Musiałem te nasze żubry podciągnąć nieco do góry
                                    • Gość: Maggie Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.*.*.* 17.10.01, 11:53
                                      Znowu nadsze żubrzyki spadają.
                                    • Gość: Adam Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.wsisiz.edu.pl 17.10.01, 14:11
                                      Gość portalu: ARTUR napisał(a):

> Musiałem te nasze żubry podciągnąć nieco do góry

Podciagneles ale pomylono zubra z zubrowka i troszke opadnie.
                                      • mgd3 Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow 07.11.01, 10:17
                                        Żubrzyki znowu strasznie spadły.
                                        • Gość: dlugopis Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.*.*.* 07.11.01, 10:34
                                          zubry, nie spadajcie!!!
    • Gość: XXX Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 10.11.01, 14:08
      zawsze były leniwe
      • kornik2 Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.11.01, 22:24
        nie zawsze
        • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 12.11.01, 12:18
          Koniec leniuchowania,teraz żubry do przodu.
          • Gość: ja Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 12.11.01, 13:30
            szturmem na Białystok!!!!
            • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 13.11.01, 07:42
              Żubry jak już ruszyły to idą jak taran,nic im nie straszne:-)))))))))
              • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 14.11.01, 15:33
                Nie boja sie niczego i dalej biegna bo to zywotne bestie.
                • Gość: Maggie Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.*.*.* 11.12.01, 11:08
                  Żubry znów wróciły...
                  • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 14.12.01, 09:38
                    Wrocily nie wylaniale ale cale biale bo utytlane w sniegu.
                    • Gość: Elf Mily Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.webport.bt.net 16.12.01, 00:55
                      Nawet jak i welenieja to te mordki inteligentne maja i tak.
            • slobod Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 06.02.02, 17:04
              Biały sie obroni!
      • Gość: ARTUR S Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 19.12.01, 15:46
        Wpadłem po długiej nieobecności, patrzę, dziwuję się, że moje żuberki jeszcze
        nie spadły. Jeszcze żubry nie zginęły, póki my żyjemy. Marsz, marsz Białystok...
        • Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 19.12.01, 19:32
          taaaaak, żubry mają się świetnie, powiedziałabym wręcz, że kwitnąco
          • Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 19.12.01, 22:44
            no i znów zapomniałam czegoś dopisać:

będą jak znalazł na wiosnę
            • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 04.01.02, 14:26
              Lekarz patrzy na krzywe nogi wyleniałego żubra wiec pyta:
              - Takie krzywe nogi ma od malego?
              - Nie, panie doktorze, od kolan.
              • anka1 Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 04.01.02, 16:14
                i ten lekarz dal mu srodek na porost - futra? siersci? wlosow? zeby krzywych
                nog nie bylo widac :)))
                • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 08.01.02, 13:29
                  Niech sie nasze żuberki zdrowo mają i nigdy nie wyleniają
    • Gość: ida A CO Z TARPANAMI? IP: *.csk.pl 09.01.02, 00:40
      bo tu wszyscy tak tylko żubry i żubry...
      • Gość: ARTUR Re: A CO Z TARPANAMI? IP: 212.244.184.* 11.01.02, 13:43
        To jest miejsce dla fanów żuberków, a nie tarpanów
        • megatom Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe 12.01.02, 13:27

> To jest miejsce dla fanów żuberków, a nie tarpanów

Popieram tylko żuberki a nie jakies tam krzyżówki.
          • anka1 Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe 12.01.02, 13:28
            ale kaczki jak zuberki fajne sa!:)
            • megatom Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe 12.01.02, 13:32
              anka1 napisał(a):

> ale kaczki jak zuberki fajne sa!:)

Drób jest dobry ale w Białym tylko Żuberki i basta.
              • Gość: Lesur Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 21:07
                Ewentualnie jeszcze Herbowe, Magancik, a dawniej Zlote, Jakt
          • Gość: Acro Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 18:20
            Masz na myśli takie rozrywki umysłowe, czy kaczki?
    • Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 13.01.02, 23:52
      ja wkrótce będę miała okazje sprawdzić jak się mają nasze kochane żubry, (zwane
      z angielska bizonami, hihihi) i złoże wtedy odpowiedni raport na temat stopnia
      ich wylenienia
      • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 14.01.02, 08:06
        Gość portalu: ida napisał(a):

> ja wkrótce będę miała okazje sprawdzić jak się mają nasze kochane żubry, (zwane
        >
        > z angielska bizonami, hihihi) i złoże wtedy odpowiedni raport na temat stopnia
        > ich wylenienia

Powiedz mi czy badania beda przeprowadzane na jednym egzemplarzu zubrzątka czy
        raczej na calym stadzie bizonikow? ha ha ha
        • Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 14.01.02, 08:30
          megatom napisał(a):

> Powiedz mi czy badania beda przeprowadzane na jednym egzemplarzu zubrzątka czy
          > raczej na calym stadzie bizonikow? ha ha ha

ja ich nie będę badać tylko rzucę na nie okiem
          • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 18.01.02, 08:24

> megatom napisał(a):
            >
            > > Powiedz mi czy badania beda przeprowadzane na jednym egzemplarzu zubrzątka
            > czy
            > > raczej na calym stadzie bizonikow? ha ha ha
            >
            > ja ich nie będę badać tylko rzucę na nie okiem

Rzuciłaś okiem i co mocno wyleniałe?
            • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 01.02.02, 09:31
              Czy białostockie żuberki są tylko leniwe czy też wyleniałe? Oto jest pytanie.
              Kto z was odpowie mi na nie, kto rozwiąże zagadkę żubrzej natury. Może ten, kto
              obedrze żuberka ze skóry. Plotki w całej Polsce krążą, że żuberek jest leniwy
              jak ruskie pierogi, jemu nigdy sama z siebie sierśc nie wyjdzie, chyba że mu
              się wydepiluje nogi, a potem ewentualnie resztę ciała. I na koniec propozycja
              mała ode mnie, Gdańszczanina: trzeba wprowadzić u fryzjerów białostockich
              promocyjne zniżki dla wszystkich żuberków z Białegostoku lub przynajmniej dla
              co drugiego klienta-żuberka tak, żeby zachęcić kochane żuberki, by dbały o
              swoje futerka. Wpisuje ten teskt i tym samym ujmuję się za niejednym
              białostockim żuberkiem, bo kocham te futrzaki i nie chcę, by poszły na
              poniewierkę. Nie pozwólcie kochani, aby żuberki nasze spadły z forum!!!!
              • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 05.02.02, 14:52
                Co tam słychać w polityce? Żubrzyki trzymają się mocno
                • Gość: Wojtal Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 05.02.02, 21:29
                  Białostockiej polityce???? uchachacha.... Bożubry faktycznie mają się nieźle
                  • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 06.02.02, 08:09
                    Żubry maja gdzieś polityke dlatego trzymaja sie zdrowo-))))
                    • Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 06.02.02, 08:24
                      no tak polityką sie nie zajmują, tylko żeby się potem nie okazało, że nie
                      spełniają jakiś tam norm Unii Europejskiej
                      • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 06.02.02, 12:19

> no tak polityką sie nie zajmują, tylko żeby się potem nie okazało, że nie
                        > spełniają jakiś tam norm Unii Europejskiej

Przecież te stworzonka wystepuja tylko u nas i musza byc traktowane inaczej
                        np.jak goralski oscypek.
                        • Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 06.02.02, 13:16
                          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Przecież te stworzonka wystepuja tylko u nas i musza byc traktowane inaczej
                          > np.jak goralski oscypek.

przypomina mi się taka migawka z TV(było to już dawno więc może trochę
                          przekręcam) - przyjechała jakaś ważna persona z UE, spróbowała oscypka (smakował,
                          o ile dobrze pamietam) ale zaczeła kaprysić, że produkcja się odbywa w warunkach
                          urągających jakimkolwiek standardom UE.
                          Więc nie bądźmy zdziwieni, jakby biurokraci z Brukseli stwierdzili, że te nasze
                          żubry mają za długie czy za krótkie ogony :))))))
                          • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 06.02.02, 13:50

> Gość portalu: Adam napisał(a):
                            >
                            >
                            > > Przecież te stworzonka wystepuja tylko u nas i musza byc traktowane inacze
                            > j
                            > > np.jak goralski oscypek.
                            >
                            >
                            > przypomina mi się taka migawka z TV(było to już dawno więc może trochę
                            > przekręcam) - przyjechała jakaś ważna persona z UE, spróbowała oscypka (smakowa
                            > ł,
                            > o ile dobrze pamietam) ale zaczeła kaprysić, że produkcja się odbywa w warunkac
                            > h
                            > urągających jakimkolwiek standardom UE.
                            > Więc nie bądźmy zdziwieni, jakby biurokraci z Brukseli stwierdzili, że te nasze
                            >
                            > żubry mają za długie czy za krótkie ogony :))))))

Ida co ty taka pesymistka,trzeba myslec tak jak wyleniale żuberki -zawsze
                            pozytywnie-)))))przeciez na nasze zwierzatka nie ma norm światowych(bo u nich
                            dawno wyginely i nie maja materialu porownawczego)hahahahahaha
                            • slobod Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 06.02.02, 17:06
                              W Łodzi wnuczek do Babci:
                              - Babciu daj 20 zł bo zadzwonie po pogotowie.
                              • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 24.02.02, 13:05
                                slobod napisał(a):

> W Łodzi wnuczek do Babci:
                                > - Babciu daj 20 zł bo zadzwonie po pogotowie.

Nasze żuberki choc wyleniale sa zawsze w "pogotowiu".
                                • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 27.02.02, 15:42
                                  Widzę, że żuberki wróciły na top'a. To dobrze, bo są tego warte te nasze
                                  kochane zwierzaki. Nie dajcie im zginąć w puszczy wśród chaszczy innych
                                  komentarzy.
                                  • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 28.02.02, 09:15
                                    Dzień dobry w czwartek 28 lutego 2002 moje kochane futrzaki
                                    • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 01.03.02, 13:35
                                      Heh, hej żuberki... ja znam te wasze gierki
                                      • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 02.03.02, 08:26
                                        Witam dostojne żuberki w ten słoneczny sobotni ranek i zycze udanych spacerow w
                                        pieknej Puszczy Białowieszczańskiej-:)
                                        • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.03.02, 10:21
                                          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Witam dostojne żuberki w ten słoneczny sobotni ranek i zycze udanych spacerow w
                                          >
                                          > pieknej Puszczy Białowieszczańskiej-:)

Wiosna idzie wiec myśle,że wyleniałe żuberki zaczną teraz oglądać sie za pięknymi
                                          żubrzyczkami.Udanych łowów-daszbórrrrrrr.
                                          • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.03.02, 11:16
                                            Zwierzęta dostały powołanie do wojska. Pierwszy na komisje poszedł niedźwiedź.
                                            - I co? I co?! - pyta się go żubrzyk gdy wyszedł.
                                            - A mam przydział do kampanii budowlanej.
                                            - Oj, to nie jest złe, powiedz jak to zrobiłeś, to pójdziemy tam razem.
                                            - Pokazali mi karabin, spytali co to jest, ja odparłem, ze nie wiem.
                                            Pokazali granat, powiedziałem, ze nie wiem. Pokazali cegłę, powiedziałem -
                                            cegła - i mnie przydzielili.
                                            Wszedł żybrzyk na komisje.
                                            - Co to jest? - pytają, pokazując karabin.
                                            - Nie wiem!
                                            - A co to jest? - pytają pokazując granat.
                                            - Nie wiem!
                                            W tym momencie pytający schylił się pod stół po cegle i zanim ja podniósł
                                            żubrzyk wrzasnął:
                                            - Cegła!
                                            - Do kontrwywiadu!

Jakie są ulubione zwierzęta każdej blondynki?
                                            - Norki - w szafie, jaguar - w garażu i żubrzyk- który na to wszystko zapracuje
                                            • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.03.02, 11:32
                                              Dlaczego ludzie z Wąchocka wychodza z domu weseli???
                                              - No bo "Żuberka" wypili.
                                              • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 04.03.02, 14:41
                                                Wiosna idzie, wiosna, kochane żuberki, zazieleni się trawka, przestaniecie już
                                                wkrótce jeść stare obierki i suchym sianem raczyć wasze szacowne podniebienia.
                                                Jak świeżo pachnie rosą mieniąca się trawa, dla naszych żuberków podniebienia
                                                to prawdziwa rozkosz, to najlepsza pod słońcem strawa. Tańczcie wesoło kochane
                                                żuberki na zielonej łącze, hejże hola, hopsa sa,... jaka wspaniała zabawa. Pora
                                                już zrzucić futerka zimowe kochane żuberki, słoneczko wasze kochane grzbiety
                                                ugrzeje, schronieniem dla was będzie puszcza, jej dzikie ostępy, jej ciche
                                                knieje. Kiedy ród żubrzy tej wiosny się nam powiększy, nasz świat stanie się
                                                przez to jeszcze weselszy, jeszcze lepszy.
                                                • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 04.03.02, 17:14
                                                  Hej żuberki, może wy wiecie, jakie padną w środowym losowaniu DUŻEGO LOTKA
                                                  numerki. Mamy 6-milionową kumulację, jak wygram, zafunduję wam ekstra ondulację.
                                                  • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 05.03.02, 14:49
                                                    Losowanie jutro, jak nie wygram żuberki, zamówię sobię u kuśnierza żuberkowe
                                                    futro. Jeśli żuberki, któryś z was mi nie dowierza, wkrótce przekona się, że to
                                                    nie żarty i pierwszy będzie z futerka obdarty. Nie zdąży nawet przed wiosną
                                                    stać się wyleniałym, bo ARTUR paradowałe będzie po Białymstoku w futerku
                                                    wspaniałym.
                                                  • Gość: Oka Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.17.79.204.lifespan.org 05.03.02, 22:24
                                                    No dobra, to ja nadstawie karku za zubry. Proponuje, zebys zakreslil:
                                                    1,2,3,4,5,6 oraz dodatkowo 7.

Ale pamietaj - trwala ondulacja obiecana!
                                                    Oka.
                                                  • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 07.03.02, 14:20
                                                    Gość portalu: Oka napisał(a):

> No dobra, to ja nadstawie karku za zubry. Proponuje, zebys zakreslil:
                                                    > 1,2,3,4,5,6 oraz dodatkowo 7.
                                                    >
                                                    > Ale pamietaj - trwala ondulacja obiecana!
                                                    > Oka.

To są pewniaki Artur bo Oka jest jasnowidzem ,więc trzeba będzie zrobić śliczny
                                                    żuberkowy ondul:-)))))
                                                  • Gość: ARTUR Dziś piątek, więc podciągam za uszy ten wątek IP: 212.244.184.* 15.03.02, 12:11
                                                  • Gość: Adam Re: Dziś niedziela IP: *.wsisiz.edu.pl 17.03.02, 12:49
                                                    Dzisiaj niedziela wiec żuberki odpoczywaja w zaciszu wirtualnej knieii.
                                                  • Gość: Adam Re:Do żuberka Artura IP: *.wsisiz.edu.pl 19.03.02, 12:21
                                                    Artur jak tam Twój ondul.Pewnie teraz jak trafiłeś w totka nie zadajesz się z
                                                    gołodupcami a zapowiadałeś takie numery no no :-))))
                                                  • Gość: ARTUR Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: 212.244.184.* 26.03.02, 12:31
                                                    Jak tym razem nie wygram w DUZYM LOTKU to wytargam wszystkie żuberki za uszy,
                                                    tak mocno, że im sie resztki wylaniałego futerka posypią
                                                  • Gość: Oka Re: Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.03.02, 22:57
                                                    No to milego targania, bo cos czuje, ze i tym razem nic nie wygrasz...
                                                    Oka
                                                    P.S. Sorry za pesymizm.
                                                  • Gość: ARTUR Ale jak wygram.... IP: 212.244.184.* 27.03.02, 10:37
                                                    ...to przyjadę do Białegostoku i pierwszego napotkanego na ulicy żuberka
                                                    ucałuję w nos i pieszczotliwie wytargam za kudły na grzbiecie!!!
                                                  • Gość: Ja Re: Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: 203.55.45.* 26.03.02, 23:16
                                                    Sugerowalbym kopulacje zamiast kumulacji...
                                                  • Gość: Oka Re: Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: *.17.79.204.lifespan.org 27.03.02, 21:11
                                                    Jestem za, ale kto kogo?
                                                    Oka
                                                  • Gość: ARTUR Re: Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: 212.244.184.* 29.03.02, 08:30
                                                    Nie przyjadę niestety i nie ucałuję waszych kochanych żuberków. Z ondulacji też
                                                    nici
    • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 02.04.02, 10:37
      Jak tam żuberki poświętach. Pewnie z tego obrzarstwa w futerkach się nie
      mieścicie
      • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 03.04.02, 14:51
        Futerka troche sie potarmosily ale wszystko wraca do normy.
        • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 09.04.02, 13:00
          Obudziłem się dzisiaj rano, ziewnąłem 2 razy, przeciągnęłem się i... zaraz
          pomyślałem o białostockich żuberkach
          • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 13.04.02, 10:29
            Zuberki maja sie dobrze wiec juz plasaja i zaczynaja amory w
            bialowieszczanskich kniejach:-)))))
            • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 19.04.02, 09:28
              To dobrze :-))) Cosik nasze żuberki podupadly. Musialem je podciągnąć za ich
              kudłate uszy. Żuberki poszły w górę, a mi lżej na duszy. Wpuszcze żuberki do
              białowieskiej puszczy, niech się łupież na ich sierści złuszczy. Niech mają
              zieloną trawę i niezłą z żubrzycami zabawę. Tego im z całego serca życze
              czałując ich pyszczki, noski i potylice.
              • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 22.04.02, 16:33
                Plasy i tyko plasy potem bedzie czas na inne manewry.
                • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 24.04.02, 16:18
                  Jakie inne?
                  • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 24.04.02, 16:52

> Jakie inne?

Czy tobie Artur trzeba zaraz kawe na lawe,lepiej jak kazdy sobie dospiewa:-)))
                    • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 25.04.02, 08:52
                      Lej tą kawę na ławę, bo sobie melodii przypomnieć nie mogę :-))))
    • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 26.04.02, 08:04
      W piątki żuberki nie jedzą mięsa
      • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 26.04.02, 15:35

> W piątki żuberki nie jedzą mięsa

Tylko zielenine.
        • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 29.04.02, 12:56
          W poniedziałki są na diecie
          • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 29.04.02, 15:50

> W poniedziałki są na diecie

Tylko dieta dieta i zieleninka
            -to od czego tak sie utuczyly?
            • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 30.04.02, 12:50
              megatom napisał(a):
              > Tylko dieta dieta i zieleninka
              > -to od czego tak sie utuczyly?

Żuberki to znane w całym świecie ochlejusy. Żłopią to białostockie piwsko i
              żłopią aż im (kochanym zwierzaczkom) piana z pyszczków leci gęstym strumieniem, a
              brzyszki rosną jak ciasto na drożdzach. Trzebaby pomyślec dla nich o jakiejś
              zdrowej zakąsce. Macie jakieś propozycje?
              • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 07.05.02, 08:30

> megatom napisał(a):
                > > Tylko dieta dieta i zieleninka
                > > -to od czego tak sie utuczyly?
                >
                > Żuberki to znane w całym świecie ochlejusy. Żłopią to białostockie piwsko i
                > żłopią aż im (kochanym zwierzaczkom) piana z pyszczków leci gęstym strumieniem,
                > a
                > brzyszki rosną jak ciasto na drożdzach. Trzebaby pomyślec dla nich o jakiejś
                > zdrowej zakąsce. Macie jakieś propozycje?

Tak-
                Chmielowka dla zwierzaka a on zrobi zubrowkę dla Helmuta.
                • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 08.05.02, 13:41
                  Jeszcze tylko 5 postów i naszemu żuberkowemu wątkowi stuknie 100. Żuberki
                  niemal rok cały mocno się trzymają i z forum spadać wcale nie zamierzają. Wręcz
                  przeciwnie żuberki się umacniają, a bez nich byłoby jakoś dziwnie i nie do
                  twarzy Białemustokowi, który przeciez w Polszcze z żuberkami własnie jest
                  kojarzony. A własnie, z czym się kojarzy miasto Białystok przecietnemu
                  Polakowi? Bo mi: z żuberkami, z Białorusami, z piwem Dojlidy, z puszczą
                  białowieską, z sielską prowincją, z klimatami rodem z filmu "U Pana Boga za
                  piecem"?
                  • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:34

> Jeszcze tylko 5 postów i naszemu żuberkowemu wątkowi stuknie 100. Żuberki
                    > niemal rok cały mocno się trzymają i z forum spadać wcale nie zamierzają. Wręcz
                    >
                    > przeciwnie żuberki się umacniają, a bez nich byłoby jakoś dziwnie i nie do
                    > twarzy Białemustokowi, który przeciez w Polszcze z żuberkami własnie jest
                    > kojarzony. A własnie, z czym się kojarzy miasto Białystok przecietnemu
                    > Polakowi? Bo mi: z żuberkami, z Białorusami, z piwem Dojlidy, z puszczą
                    > białowieską, z sielską prowincją, z klimatami rodem z filmu "U Pana Boga za
                    > piecem"?

A mi sie kojarzy klimat podlasia z filmem "Boza Podszewka"no moze nie calkowicie
                    ale cosik w tym jest.
                    Natomiast zuberki sa jedynym i nieodlacznym atrybutem Bialego.
                    Ziuberki trzymajta sie:-)))))))
                    • ralston Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:41
                      O jeszcze ktoś tu czuwa na necie!
                      Megapozdrowienia
                      • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:43
                        ralston napisał(a):

> O jeszcze ktoś tu czuwa na necie!
                        > Megapozdrowienia

Dzieki Ral a ja rowniez Was pozdrawiam.
                        • ralston Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:45
                          megatom napisał(a):

> ralston napisał(a):
                          >
                          > > O jeszcze ktoś tu czuwa na necie!
                          > > Megapozdrowienia
                          >
                          > Dzieki Ral a ja rowniez Was pozdrawiam.

Ale mnie nie jest dwóch... Chyba, że masz na myśli moją dwunastnicę - ale wtedy
                          razem jest nas trzynastu... :)
                          • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:50
                            A nas jest trzydziesci troje ja i zeby moje.
                            Sory chcialem pozdrowic wszystkich aktywnych dzisiaj forumowiczow.
    • Gość: kirgore_ ten wątek przekroczył 100 wpisów:)))))) IP: *.tkb.pl / 10.0.53.* 11.05.02, 18:16
      To redakcja musi zgodnie z obietnicą wysłac kubek do gdańska:)
      • Gość: ARTUR Re: ten wątek przekroczył 100 wpisów:)))))) IP: 212.244.184.* 13.05.02, 07:36
        No proszę, nasze sympatyczne żuberki zrobiły się leciwe nieco, stuknęła im 100-
        tka. Życzę im następnej setki postów. Może nie wychudną za bardzo. Bo to
        nieładnie tak głodzić nasze żuberki.
        • megatom Re: ten wątek przekroczył 100 wpisów:)))))) 13.05.02, 08:29

> No proszę, nasze sympatyczne żuberki zrobiły się leciwe nieco, stuknęła im 100-
          > tka. Życzę im następnej setki postów. Może nie wychudną za bardzo. Bo to
          > nieładnie tak głodzić nasze żuberki.

No tak nie dosyć,ze wylenialy to jeszcze stuknela im setka -toć to nie zuberki a
          dinozaury.
    • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 15.05.02, 08:18
      Dzień dobry kochane żuberki, mam dzisiaj na śniadanie dla was ziemniaczane
      obierki. Potem możemy zagrać w pchełki albo bierki
      • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 19.05.02, 09:31

> Dzień dobry kochane żuberki, mam dzisiaj na śniadanie dla was ziemniaczane
        > obierki. Potem możemy zagrać w pchełki albo bierki

Wole ziemiaczane placki a potem slodkie leniuchowanie.
        Zuberek to pan i nie jada resztek z panskiego stolu :-))))
        Teraz zuberki ida na spacerek zeby powdychac zapach wiosny.
        • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 20.05.02, 14:25
          Słusznie, żuberki to paniska aż się patrzy!!!!!!! Nie godzi im się szlachetnie
          urodzonym synom białostockiej puszczy jeść byle czego. Ciekaw jestem, czy spis
          powszechny obejmie swoim zasięgiem nasze żuberki. Hej, rachmistrze z
          Białegostoku! Hola do puszczy biegiem z ankietami!
          • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 21.05.02, 16:51

> Słusznie, żuberki to paniska aż się patrzy!!!!!!! Nie godzi im się szlachetnie
            > urodzonym synom białostockiej puszczy jeść byle czego. Ciekaw jestem, czy spis
            > powszechny obejmie swoim zasięgiem nasze żuberki. Hej, rachmistrze z
            > Białegostoku! Hola do puszczy biegiem z ankietami!

Zuberki nie dadza sie zrachowac -jeszce by ktos wpadl na pomysl,ze jest ich za
            duzo wiec nalezy sprzedac za zielone.
            Zuberki nie chca isc na poniewierke w obce nieznane strony.Lepszy suchy chlebek
            w domciu niz obce frykasy:-)))))
            • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 22.05.02, 12:55
              Słusznie! Nie wolno naszych kochanych futrzaków sprzedać, bo to jakby rodzonego
              brata się sprzedawało. Bym byłaby puszcza białowieska bez żuberków? Strasznie
              żałosny by soba widok przedstawiała. Niech więc żyja nasze żuberki po 100 lat i
              niech mnożą sie jak grzyby po deszczu
              • Gość: ARTUR Ale was, kochane futrzaki, zaniedbują IP: 212.244.184.* 24.05.02, 14:22
              • Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 25.05.02, 15:35

> Słusznie! Nie wolno naszych kochanych futrzaków sprzedać, bo to jakby rodzonego
                >
                > brata się sprzedawało. Bym byłaby puszcza białowieska bez żuberków? Strasznie
                > żałosny by soba widok przedstawiała. Niech więc żyja nasze żuberki po 100 lat i
                >
                > niech mnożą sie jak grzyby po deszczu

Ta tak mnozenie to calkiem przyjema rzecz tylko gdzie to sie to wszystko wyzywi.
                Nie sztuka narobic ale sztuka wyrzywic.:-)))))
                • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 27.05.02, 08:29
                  Niechże żuberki żyją samą miłością i ewentualnie od czasu do czasu dodatkiem z
                  trawy
                  • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 29.05.02, 08:12
                    Żuberki sią już nakochały do woli, nie jednej żubrzycy pewne miejsce boli
                    • megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.06.02, 13:34

> Żuberki sią już nakochały do woli, nie jednej żubrzycy pewne miejsce boli

Zuberki nikomu nie zrobily krzywdy i jeszcze sie nienakochaly-maja ciagly
                      niedosyt w tym temacie:-)))))
                      • annabl Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.06.02, 13:54
                        megatom napisał(a):
                        >
                        > Zuberki nikomu nie zrobily krzywdy i jeszcze sie nienakochaly-maja ciagly
                        > niedosyt w tym temacie:-)))))

a czy mozna liczyc na jakies szczegoly,
                        lub chociazby fakty?
                        :))))) anka

• megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.06.02, 13:59
                          annabl napisał(a):

> megatom napisał(a):
                          > >
                          > > Zuberki nikomu nie zrobily krzywdy i jeszcze sie nienakochaly-maja ciagly
                          > > niedosyt w tym temacie:-)))))
                          >
                          > a czy mozna liczyc na jakies szczegoly,
                          > lub chociazby fakty?
                          > :))))) anka
                          >

Zuberki sa bardzo wstydliwe i nie lubia opowiadac imntymych szczegolow.Lepiej to
                          robic niz o tym opowiadac innym- hihihi
                          • Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 05.06.02, 15:16
                            Owoce seksu i miłości żuberkowej widoczne będą za 9 miesięcy, kiedy to małe
                            żubrządka będą pląsać po łące, denerwować zające, fikać fikołki i wąchać fiołki.
    • Gość: ARTUR ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.184.* 05.06.02, 15:18
      Jutro naszym żuberkom i żuberkowemu wątkowi stuknie okragła rocznica. 100 lat
      żuberki!!!! Wasze zdrowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ARTUR Re: ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.184.* 06.06.02, 08:05
        No witajcie w dniu waszych urodzin! Wszystkiego najlepszego, dużo soczystej,
        świeżej trawy i wolnego czasu*****
        • ormond Re: ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 08:22
          Biorac pod uwage jak bardzo ciekawy jest to watek, to bardziej powod do zaloby...

> No witajcie w dniu waszych urodzin! Wszystkiego najlepszego, dużo soczystej,
          > świeżej trawy i wolnego czasu*****

• Gość: ARTUR Ba! IP: 212.244.184.* 06.06.02, 09:08
            To jest wątek dla wtajemniczonych z Tajnego Stowarzyszenia Popierania Ondulacji
            Żubrów w Celu Zapobiegania Wylenianiu
        • bix1 Re: ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 08:31
          > No witajcie w dniu waszych urodzin! Wszystkiego najlepszego, dużo soczystej,
          > świeżej trawy i wolnego czasu*****

Sorry ale nie bardzo łapię o co tu chodzi - żubry czytają internet czy
          forumowicze przerzucili się na trawkę? :)
          • Gość: annabl Re: ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.athome.tue.nl 06.06.02, 08:36
            my mamy bardzo madre zubry. nigdy nie wiadomo czego sie po nich spodziewac.
            glosuje za opcja internetowa.
            • megatom Re: 08.06.02, 15:40
              Gość portalu: annabl napisał(a):

> my mamy bardzo madre zubry. nigdy nie wiadomo czego sie po nich spodziewac.
              > glosuje za opcja internetowa.

Zuberki chociaz wyleniale nie maja zadnych problemow z wirtualna
              rzeczywistoscia.Czasami male problemy zdarzaja sie z wystukiwaniem litererek
              lecz to male pivko a trawki uzywaja specjalnej z puszczy Bialowieszczanskiej do
              zubroweczki.
              • Gość: ARTUR Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: 212.244.184.* 10.06.02, 13:01
                bo lubią i jak sobie popalą, to im palma odbija
                • Gość: ARTUR Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: 212.244.184.* 12.06.02, 12:44
                  Cosik są ostatnio niemrawe. Widocznie za mało palą tej trawki
                  • annabl Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej 12.06.02, 12:46
                    trawki? kto? chyba nie zubry?
                    • Gość: ARTUR Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: 212.244.184.* 13.06.02, 16:11
                      Żuberki lulki palą z... marychą
                      • annabl Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej 13.06.02, 16:45
                        ciekawa bylaby dyskusja z takim zuberkiem, szczerze o zyciu, jak mu sie zyje w
                        tym lesie.
                      • Gość: chatka Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: *.BIAWAR.COM.PL 13.06.02, 16:54

> Żuberki lulki palą z... marychą

Ja tam wole trawke z sokiem jablkowym.
                        • Gość: ARTUR Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: 212.244.184.* 14.06.02, 12:18
                          Żuberki jeżdżą Oplem Agilą po Giewoncie
                          • annabl Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej 14.06.02, 12:35
                            A co tankuja w takim razie?
                            • megatom Re: Owszem 16.06.02, 11:05
                              annabl napisał(a):

> A co tankuja w takim razie?

Tylko "ziubroweczkie" pelny baczek.
                      • Gość: Adam Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 16.06.02, 12:54

> Żuberki lulki palą z... marychą

Z jaka marychą -palą tylko z Krychą.
                        • annabl Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej 16.06.02, 13:38
                          a moze tak utworzyc kolko zubraczej adoracji?
                          • Gość: Adam Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 16.06.02, 13:44
                            annabl napisał(a):

> a moze tak utworzyc kolko zubrzej adoracji?

-Alez owszem czemu nie,zuberkom tez nalezy sie.
                            • annabl KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI 16.06.02, 13:55
                              KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI:
                              1. OBY ZUBR ZAWSZE I WSZEDZIE KOMPANEM TWOIM BYL
                              2. OBY NIGDY ZADEN ZUBR PRZECIW INNEMU ZUBROWI NIE SPISKOWAL ANI NIE KNUL
                              3. OBY ZUBRZA DOBROC PANOWALA I OBYS KAZDEGO DNIA O ZUBRACH PAMIETAC RACZYL

HOWK!
                              • Gość: Adam Re: KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 16.06.02, 13:59
                                annabl napisał(a):

> KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI:
                                > 1. OBY ZUBR ZAWSZE I WSZEDZIE KOMPANEM TWOIM BYL
                                > 2. OBY NIGDY ZADEN ZUBR PRZECIW INNEMU ZUBROWI NIE SPISKOWAL ANI NIE KNUL
                                > 3. OBY ZUBRZA DOBROC PANOWALA I OBYS KAZDEGO DNIA O ZUBRACH PAMIETAC RACZYL
                                >
                                > HOWK!

Podpisuje sie obiema racicami.
                                • annabl Re: KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:08
                                  OBY ZUBR ZUBROWI POMAGAL TAK BY W PUSZCZY BYLO SPOKOJNIE I BOGATO ABY ROILO SIE
                                  OD ZUBRACZYCH ROMANSOW I OBY PUSZCZA W SILE ROSLA!
                                  • megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:15
                                    annabl napisał(a):

> OBY ZUBR ZUBROWI POMAGAL TAK BY W PUSZCZY BYLO SPOKOJNIE I BOGATO ABY ROILO SIE
                                    >
                                    > OD ZUBRACZYCH ROMANSOW I OBY PUSZCZA W SILE ROSLA!

Annabl ZUBRACZYCH jakos zle brzmi lepiej chyba jast ZUBRZYCH.
                                    • annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:17
                                      Wlasnie sie zastanawialam, chyba lepiej 'zubrzych'

Poza tym ta cala zubrza sprawa zaczyna pachniec Orwellem...
                                      • annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:20
                                        Chociaz ... choociaz... W Bieszczadach jest miejscowosc 'Zubracze' i to jest
                                        przymiotnik 'jakie?'
                                        • sluggard Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:28
                                          > Chociaz ... choociaz... W Bieszczadach jest miejscowosc 'Zubracze' i to jest
                                          > przymiotnik 'jakie?'

Kiedy byłem w Bieszczadach miejscowi mówili, że jedziemy nie do Żubraczych
                                          (jakby wynikało z odmiany przymiotnika), ale do Żubraczego - ach ten język
                                          polski.
                                        • megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:30
                                          annabl napisał(a):

> Chociaz ... choociaz... W Bieszczadach jest miejscowosc 'Zubracze' i to jest
                                          > przymiotnik 'jakie?'

Bieszciady a Bialy -przeciez to dwa rozne bieguny:-)))))))
                                          • sluggard Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:33
                                            > Bieszciady a Bialy -przeciez to dwa rozne bieguny:-)))))))

Ale jeśli chodzi o żubry to dwa bratanki i tu i tu można spotkać te zwierzęta.

• megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:26
                                        annabl napisał(a):

> Wlasnie sie zastanawialam, chyba lepiej 'zubrzych'
                                        >
                                        > Poza tym ta cala zubrza sprawa zaczyna pachniec Orwellem...

A z czym sie je tego Orwellaa..
                                        • annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:30
                                          Orwell to byl za przeproszeniem, glownie od wieprzowiny, mozna to zuberkom do
                                          snu poczytac, uciesza sie zapewne, a temat do polemik im damy, ze ho ho...
                                          • megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:35
                                            annabl napisał(a):

> Orwell to byl za przeproszeniem, glownie od wieprzowiny, mozna to zuberkom do
                                            > snu poczytac, uciesza sie zapewne, a temat do polemik im damy, ze ho ho...

To ci zdolniacha ten gosciu ale przed snem zuberki nie lubia czytac horrorow.
                                            • annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:39
                                              5. I ZAWSZE PRZED SNEM CZYTAC BEDZIESZ ZUBERKOM BASNIE TYSIACA I JEDNEJ NOCY
                                              ORAZ PO SIERSCI GLASKAC ICH BEDZIESZ

HOWK!
                                              • megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:42
                                                annabl napisał(a):

> 5. I ZAWSZE PRZED SNEM CZYTAC BEDZIESZ ZUBERKOM BASNIE TYSIACA I JEDNEJ NOCY
                                                > ORAZ PO SIERSCI GLASKAC ICH BEDZIESZ
                                                >
                                                > HOWK!

Oby tylko nie pod wlos.Przeciez troszku juz wylenialy.
                                                • Gość: ARTUR Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI IP: 212.244.184.* 17.06.02, 11:27
                                                  Byłem tydzień temu w zoo w Gdańsku-Oliwie i poraz pierwszy w życiu widziałem
                                                  żuberki LIVE. Naprawde przesympatyczne futrzaki z tych żuberków i zasługują na
                                                  to, aby mieć swój fanclub. Pozdrowienia z północy
                                                  • Gość: annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI IP: *.bwk.tue.nl 17.06.02, 13:36
                                                    zubry gora
                                                    (nie ma to jak post z trescia;)
                                                  • Gość: ARTUR Instytut ŻUBERKOLOGII IP: 212.244.184.* 17.06.02, 14:54
                                                    No jasne, że żuberki pany!!!! Żuberki to niezwykle interesujący, głęboki,
                                                    frapujący wątek o rozlicznych zaletach. Łączy w sobie zarówno walory stricte
                                                    edukacyjne, jak i rozrywkowe. Stanowi milowy kamień w rozwoju myśli ludzkiej,
                                                    zwłaszcza w aspekcie zoologiczno-przyrodniczych osobliwości. Ten temat
                                                    szczególnie wart jest polecenia polskiej młodzieży, którą przecież należy
                                                    wychowywać w duchu umiłowania ojczyzstej przyrody. Niezwykły humanizm, którym
                                                    cechuje sie ów wątek, godzien jest polecenia intelektualistom oraz wszelakiej
                                                    maści filozofom jako znakomity przyczynej do analizy kondycji umysłowej
                                                    polskiego społeczewństwa w dobie zmian społeczno-gospodarczych, ze szczególnym
                                                    uwzględnieniem mieszkańców tzw. "ściany wschodnie". Również (a może należałoby
                                                    powiedzieć przede wszystkim) dla psychiatrów i studentów medycyny o
                                                    specjalizacji psychiatria wątek ten stanowi łakomy kąsek i materiał do badań.
                                                    W związku z powyższym etc. powołuje powołanie Instytutu Żuberkologi z siedzibą
                                                    w Białymstoku. A sam obiecuję wpadać często na goscinne występy, sorry, wykłady.
                                                  • freewolf Re: Instytut ŻUBERKOLOGII 17.06.02, 15:15

> W związku z powyższym etc. powołuje powołanie Instytutu Żuberkologi z siedzibą
                                                    > w Białymstoku. A sam obiecuję wpadać często na goscinne występy, sorry,
                                                    > wykłady.

No to ja proponuję kilka tematów do wykładów:
                                                    "Żuber a sprawa Polska."
                                                    "Bizon a Żuber, czyli problemy emigracyjne państw NATO."
                                                    "O wyższości Żubra nad Okocimiem."
                                                    "Niekorzystny wpływ Jowisza na linienie Żuberków."

Proponuję również powołanie w ramach instytutu Wydziału Bizonologii w celu
                                                    rozwiązywania problemów w kontaktach z przedstawicielami zagranicznych
                                                    Instytutów Zwierząt Włochatych i Innych Sierściuchów.
                                                  • Gość: Oka Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.06.02, 17:00
                                                    Jestem strasznie zakrecona z powodu Mistrzostw Swiata w pilce noznej i w
                                                    pierwszej chwili myslalam, ze napisalas "Zubry GOLA!"

Gość portalu: annabl napisał(a):

> zubry gora
                                                    > (nie ma to jak post z trescia;)

• freewolf Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 17.06.02, 15:05
                                              megatom napisał(a):

> To ci zdolniacha ten gosciu ale przed snem zuberki nie lubia czytac horrorow.

Jakich horrorów, przecież Orwell pisał utopie!!!
                                              • annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 17.06.02, 15:33
                                                Orwell Orwellem a zubry i tak sie nie dadza
                                                • Gość: ARTUR Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI IP: 212.244.184.* 17.06.02, 15:42
                                                  Ja proponuję następujące tematy wykładów:

1) Problem lnienia żuberków w aspekcie ogólnej tendencji do łysienia u
                                                  większości przedstawicieli ssaków rodzaju męskiego.

2) Rozmnażanie się żuberków jako przykład udanej kopulacji pomiędzy osobnikami
                                                  płci przeciwnej.

3) Wpły żuberków na tradycję, kulturę (w tym kulturę spożycia) i gospodarkę
                                                  regionu białostockiego ze szczególnym uwzględnieniem przemysłu browarniczego i
                                                  spirytusowego.

4) Dieta żuberkowa jako przykład udanej adaptacji do warunków leśnych wśród
                                                  przedstawicieli sierściuchowatych. Ulubione gatunki traw i ziół.
                                                  • Gość: chatka Przepraszam czy sa tu puste puszki dla Ralsa? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 09:59
                                                  • Gość: ARTUR Nie, tylko suchy chleb dla konia i soczysta ... IP: 212.244.184.* 18.06.02, 11:29
                                                    ... zielona trawka dla naszych ukochanych futrzaków
                                                  • sluggard Skoro nie ma puszek... 18.06.02, 11:34
                                                    To tylko się cieszyć, znaczy że turyści zdyscypliowani się zrobili i nic dla
                                                    zwierzaków nie zostawiają!!!
                                                  • annabl Po co Ralsowi puste puszki? 18.06.02, 11:35
                                                    tutaj jest watek zuberkowy
                                                    zawsze smaczny
                                                    zawsze zdrowy
                                                  • sluggard Przeczytaj wątek o spawaniu (notxt) 18.06.02, 11:37
                                                  • bix1 Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:08
                                                    Siedzimy z kolegą w trawie,
                                                    Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    :)
                                                  • ralston Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:18
                                                    bix1 napisał(a):

> Siedzimy z kolegą w trawie,
                                                    > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    > :)

A ja tam lubię żeberka...
                                                  • bix1 Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:21
                                                    ralston napisał(a):
                                                    > A ja tam lubię żeberka...

Ja też, ale niepokoi mnie, że wątek żubrowy zaczyna pojawiać się w moich snach...
                                                  • annabl Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:31
                                                    bix1 napisał(a):

niepokoi mnie, że wątek żubrowy zaczyna pojawiać się w moich snach.
                                                    > ..
                                                    > :)

w moich na szczescie pojawia sie ktos inny niz watek zubrowy ;)
                                                    ale naprawde jestem ciekawa co zubry robia w czasie upalu, moze po prostu nie
                                                    mieszkaja na poddaszu tylko ..... w lesie?
                                                  • ralston Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:32
                                                    Może zdejmują futra i idą się opalać?
                                                  • sluggard Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:35
                                                    > Może zdejmują futra i idą się opalać?

Albo, jak to zaproponował bix szczotkują się szczotkami do metalu i te futra
                                                    same schodzą.

• bix1 annabl i ktoś 18.06.02, 12:45
                                                    > bix1 napisał(a):
                                                    > niepokoi mnie, że wątek żubrowy zaczyna pojawiać się w moich snach

annabl napisał(a):
                                                    > w moich na szczescie pojawia sie ktos inny niz watek zubrowy

Anko, a mogłabyś coś bliżej napisać o tym "ktosiu", rozumiem że raczej futra
                                                    nie nosi...
                                                  • annabl Re: annabl i ktoś 18.06.02, 12:59
                                                    cos blizej... hmm, no... fajnie jest

a poza tym ciekawosc to pierwszy stopien do piekla (jak powtarzano mi wiele
                                                    razy w dziecinstwie)

;)
                                                  • bix1 Re: annabl i ktoś 18.06.02, 13:10
                                                    annabl napisał(a):
                                                    > a poza tym ciekawosc to pierwszy stopien do piekla (jak powtarzano mi wiele
                                                    > razy w dziecinstwie)

A jeden z moich profów powtarzał: "ciekawość to pierwszy spopień do poznania" :)
                                                  • annabl Re: annabl i ktoś 18.06.02, 13:17

> > a poza tym ciekawosc to pierwszy stopien do piekla (jak powtarzano mi wiel
                                                    > e
                                                    > > razy w dziecinstwie)
                                                    >
                                                    > A jeden z moich profów powtarzał: "ciekawość to pierwszy spopień do poznania" :
                                                    > )

no i mial racje
                                                    nie jest dobrze nie byc ciekawym, a jeszcze gorzej jest byc grzecznym (i
                                                    uprzejmym i dzien dobry i strasznie mi przykro i to moja wina i cala masa
                                                    przepraszam, ze zyje)
                                                    ech, rozmarzona jestem dzis, to pewnie przez ten upal...
                                                  • bix1 Re: annabl i ktoś 18.06.02, 13:23
                                                    annabl napisał(a):
                                                    > ech, rozmarzona jestem dzis, to pewnie przez ten upal...

Trzeba przyznać, że z tym rozmarzeniem Ci do twarzy...

• Gość: a Re: annabl i ktoś IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 13:43
                                                    wiadomo, jak kobieta zakochana to wszystko pieknieje

(latwiej mi wpisac "a" niz annabl, to tez przez upal)
                                                  • bix1 Re: annabl i ktoś 18.06.02, 13:54
                                                    Gość portalu: a napisał(a):
                                                    > wiadomo, jak kobieta zakochana to wszystko pieknieje

To prawda niezaprzeczalna. Ten Twój to szczęśliwy człowiek...
                                                    :))

• Gość: a Re: annabl i ktoś IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 14:59
                                                    mam taka nadzieje, ze szczesliwy, bix :))
                                                  • Gość: Oka Re: Odrobinka poezji... IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.06.02, 17:04
                                                    To mi wyglada na sen erotyczny.
                                                  • Gość: ARTUR Odrobinka poezyji żuberkowej... IP: 212.244.184.* 18.06.02, 12:39
                                                    bix1 napisał(a):
                                                    Siedzimy z kolegą w trawie,
                                                    Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    Mamy ze sobą laptopa
                                                    Patrzymy-idzie sobie żuberek
                                                    Zaraz sprzeda nam kopa

• bix1 Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:01
                                                    > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    > Mamy ze sobą laptopa
                                                    > Patrzymy-idzie sobie żuberek
                                                    > Zaraz sprzeda nam kopa
                                                    Na szczęście mamy flinty niemałe
                                                    Co z dala widzą żuberki zuchwałe
                                                    Więc szybko idą, cień ich maleje,
                                                    Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje

• annabl Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:08
                                                    > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    > > Mamy ze sobą laptopa
                                                    > > Patrzymy-idzie sobie żuberek
                                                    > > Zaraz sprzeda nam kopa
                                                    > Na szczęście mamy flinty niemałe
                                                    > Co z dala widzą żuberki zuchwałe
                                                    > Więc szybko idą, cień ich maleje,
                                                    > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje

i coz tam sie dzieje?
                                                  • bix1 Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:16
                                                    annabl napisał(a):

> > Siedzimy z kolegą w trawie,
                                                    > > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    > > > Mamy ze sobą laptopa
                                                    > > > Patrzymy-idzie sobie żuberek
                                                    > > > Zaraz sprzeda nam kopa
                                                    > > Na szczęście mamy flinty niemałe
                                                    > > Co z dala widzą żuberki zuchwałe
                                                    > > Więc szybko idą, cień ich maleje,
                                                    > > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje

> i coz tam sie dzieje?

Nic się nie dzieje,
                                                    Żuberki siedzą, żuberki jedzą,
                                                    Płodzą i rodzą oraz zdychają,
                                                    Czy pisać warto, chyba niewarto...

• annabl Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:19
                                                    bix1 napisał(a):

> annabl napisał(a):
                                                    >
                                                    > > > Siedzimy z kolegą w trawie,
                                                    > > > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    > > > > Mamy ze sobą laptopa
                                                    > > > > Patrzymy-idzie sobie żuberek
                                                    > > > > Zaraz sprzeda nam kopa
                                                    > > > Na szczęście mamy flinty niemałe
                                                    > > > Co z dala widzą żuberki zuchwałe
                                                    > > > Więc szybko idą, cień ich maleje,
                                                    > > > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje
                                                    >
                                                    > > i coz tam sie dzieje?
                                                    >
                                                    > Nic się nie dzieje,
                                                    > Żuberki siedzą, żuberki jedzą,
                                                    > Płodzą i rodzą oraz zdychają,
                                                    > Czy pisać warto, chyba niewarto...

i tak zapisalismy juz ksiege czwarta
                                                    >

• Gość: ARTUR Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... IP: 212.244.184.* 18.06.02, 13:24
                                                    annabl napisał(a):
                                                    > > > > Siedzimy z kolegą w trawie,
                                                    > > > > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    > > > > > Mamy ze sobą laptopa
                                                    > > > > > Patrzymy-idzie sobie żuberek
                                                    > > > > > Zaraz sprzeda nam kopa
                                                    > > > > Na szczęście mamy flinty niemałe
                                                    > > > > Co z dala widzą żuberki zuchwałe
                                                    > > > > Więc szybko idą, cień ich maleje,
                                                    > > > > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje
                                                    > >
                                                    > > > i coz tam sie dzieje?
                                                    > >
                                                    > > Nic się nie dzieje,
                                                    > > Żuberki siedzą, żuberki jedzą,
                                                    > > Płodzą i rodzą oraz zdychają,
                                                    > > Czy pisać warto, chyba niewarto...
                                                    >> i tak zapisalismy juz ksiege czwarta
                                                    Dopiero księgę drugą
                                                    Nie chciałbym być papugą
                                                    i wpierdalać proso
                                                    Wolę zieloną trawkę
                                                    popijać świeżą rosą

• bix1 Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:56

> annabl napisał(a):
                                                    > > > > > Siedzimy z kolegą w trawie,
                                                    > > > > > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie..
                                                    > .
                                                    > > > > > > Mamy ze sobą laptopa
                                                    > > > > > > Patrzymy-idzie sobie żuberek
                                                    > > > > > > Zaraz sprzeda nam kopa
                                                    > > > > > Na szczęście mamy flinty niemałe
                                                    > > > > > Co z dala widzą żuberki zuchwałe
                                                    > > > > > Więc szybko idą, cień ich maleje,
                                                    > > > > > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje
                                                    > > >
                                                    > > > > i coz tam sie dzieje?
                                                    > > >
                                                    > > > Nic się nie dzieje,
                                                    > > > Żuberki siedzą, żuberki jedzą,
                                                    > > > Płodzą i rodzą oraz zdychają,
                                                    > > > Czy pisać warto, chyba niewarto...
                                                    > >> i tak zapisalismy juz ksiege czwarta
                                                    > Dopiero księgę drugą
                                                    > Nie chciałbym być papugą
                                                    > i wpierdalać proso
                                                    > Wolę zieloną trawkę
                                                    > popijać świeżą rosą
                                                    Drugą czy czwartą, któż to policzy...
                                                    Miło mi było pisać tak długo,
                                                    Pisałbym jeszcze - żeberek już nie chce,
                                                    Tak, więc odchodzę z kniei żubrowej,
                                                    Bo zaraz zginę ze śmierci głodowej...

• Gość: ARTUR Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... IP: 212.244.184.* 18.06.02, 13:13
                                                    bix1 napisał(a):
                                                    > > Siedzimy z kolegą w trawie,
                                                    > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie...
                                                    > > Mamy ze sobą laptopa
                                                    > > Patrzymy-idzie sobie żuberek
                                                    > > Zaraz sprzeda nam kopa
                                                    > Na szczęście mamy flinty niemałe
                                                    > Co z dala widzą żuberki zuchwałe
                                                    > Więc szybko idą, cień ich maleje,
                                                    > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje
                                                    A stary żubr z ich tchórzostwa się śmieje
                                                    Więc wracają żuberki niesforne
                                                    Zaopatrzone w kamizelki kuloodporne
                                                    Idą śmiało, dziarsko, w większej kupie
                                                    Tym razem chyba nakopią nam po dupie
                                                    Pewnikiem zabiorą potem laptopa naszego
                                                    A przed powrotem wstąpią na jednego głębszego

• Gość: ARTUR Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: 212.244.184.* 18.06.02, 13:43
      ...w puszczy białowieskiej
      • Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 13:47
        czas sie wybrac i przekonac, puszcza niedaleko

tak mnie kusicie tymi wakacjami, ze wybiore sie do puszczy pogadac z zubrami,
        co jak co, ale one potrafia sluchac

(annabl)
        • Gość: ARTUR Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: 212.244.184.* 18.06.02, 13:55
          To przy okazji jak spotkasz żuberki, to spytaj, czy nie widziały diabła Boruty.
          Jest interes do zrobienia. Pamiętaj: szuka go ARTUR z Gdańska
          • Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 15:01
            diabelski interes? no no... alez mi sie chce do tej puszczy, smaku mi
            narobiliscie.. az sie doczekac nie moge, a moze tak jakies ognisko na dziko?

> To przy okazji jak spotkasz żuberki, to spytaj, czy nie widziały diabła Boruty.
            >
            > Jest interes do zrobienia. Pamiętaj: szuka go ARTUR z Gdańska

• Gość: ARTUR Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: 212.244.184.* 18.06.02, 15:37
              A może tak mały seksik przy rozpalonym ognisku?
              • Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 15:46
                to rowniez po glowie mi chodzi... ;)

w srodku puszczy, az sie prosi...

O RANY! CO NA TO ZUBRY??!!!
                • Gość: ARTUR Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: 212.244.184.* 18.06.02, 16:05
                  Pewnie będą zgorszone i pójdą na skargę do księdza. Rozgrzeszenia nie
                  dostaniemy za takie pogańskie orgie
                  • Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 17:05
                    mysle, ze ksieza sie za to nie obraza...
                    wole zubrze podejscie do sprawy
                  • Gość: żubr Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.osiedle.net.pl 18.06.02, 17:16

> Pewnie będą zgorszone i pójdą na skargę do księdza. Rozgrzeszenia nie
                    > dostaniemy za takie pogańskie orgie

Do księdza nie chodzę, ale boruta to w kieleckim. A umnie w puszczy rządzą
                    czeptuchy. Zapraszam do Białowieży ,to pogadamy.
                    • Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 17:28
                      Gość portalu: żubr napisał(a):
                      > Do księdza nie chodzę, ale boruta to w kieleckim. A umnie w puszczy rządzą
                      > czeptuchy. Zapraszam do Białowieży ,to pogadamy.

jak cie rozpoznac zubrze w tej gestwinie...
    • Gość: Żubr Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.osiedle.net.pl 18.06.02, 21:49
      To proste Duży i wyleniały. A tak naprawde to sam Cie znajde.
      • sluggard Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 18.06.02, 21:56
        Żubr z Zielonych Wzgórz - pasuje:)
        • Gość: a Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 22:38
          sluggard napisał(a):

> Żubr z Zielonych Wzgórz - pasuje:)

sluggard, tys z zielonych???

(annabl)

• sluggard Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 19.06.02, 09:41
            > sluggard, tys z zielonych???

Ten żubr z Zielonych po adresie IP patrząc, a czy ja, hmmmm...

• Gość: Żubr Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:26
              sluggard napisał(a):

> > sluggard, tys z zielonych???
              >
              > Ten żubr z Zielonych po adresie IP patrząc, a czy ja, hmmmm...
              >Jestes spostrzegawczy ale nie sądzisz chyba że w puszczy mam dostęp do kompa>
              tepsa nie daje łącza. Monopoliści. Więc korzystam z przygodnych . A teraz z kąd
              stukam

• sluggard Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 19.06.02, 11:32
                > A teraz z kąd stukam

Toż jak wół (a nie żubr) napisane w Twoim IP.
      • Gość: a do zubra IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 22:36
        Gość portalu: Żubr napisał(a):

> To proste Duży i wyleniały. A tak naprawde to sam Cie znajde.

ale nie wiesz jak wygladam;)
        ha!
        • Gość: ARTUR żubrzyca IP: 212.244.184.* 19.06.02, 08:37
          A żubrzycę znaleźć mozna też pod spódniczką... jest włochaty, ma mięciutki
          wilgotny grzbiet. Aż się prosi, aby go wytarmosić
          • bix1 Re: żubrzyca 19.06.02, 08:42
            > A żubrzycę znaleźć mozna też pod spódniczką... jest włochaty, ma mięciutki
            > wilgotny grzbiet. Aż się prosi, aby go wytarmosić

???
    • Gość: ARTUR Ale upał, a te cholery jeszcze w futrach! Uff!!!! IP: 212.244.184.* 19.06.02, 15:35
      • Gość: Żubr Re: Ale upał, a te cholery jeszcze w futrach! Uff!!!! IP: *.osiedle.net.pl 19.06.02, 16:56
        Nie jestem żadną cholerą. A futerka mają zalety.

• freewolf Zrzutka na golarkę dla żuberków!!!! 19.06.02, 18:11
        Ulżyjmy biedakom w cierpieniu!!! Żuberki też mają prawo do ochłody!!!
        • megatom Re:Po co golarka i tak wylenialy. 20.06.02, 07:48
          Ale temat sie rozwinal,jednak stal sie jakis zwierzeco erotyczny.Przeciez
          zuberki zyja od wiekow i dlatego przetrwaly bo trzymaly sie praw natury.
          • Gość: chatka Re:Po co golarka i tak wylenialy. IP: *.BIAWAR.COM.PL 20.06.02, 08:09
            megatom napisał(a):

> Ale temat sie rozwinal,jednak stal sie jakis zwierzeco erotyczny.
            Tutaj tez?????????

Przeciez
            > zuberki zyja od wiekow i dlatego przetrwaly bo trzymaly sie praw natury.

• megatom Re:Po co golarka i tak wylenialy. 20.06.02, 08:25
              Gość portalu: chatka napisał(a):

> megatom napisał(a):
              >
              > > Ale temat sie rozwinal,jednak stal sie jakis zwierzeco erotyczny.
              > Tutaj tez?????????
              Wszedzie......
              > Przeciez
              > > zuberki zyja od wiekow i dlatego przetrwaly bo trzymaly sie praw natury.
              >

• Gość: ARTUR Zrzutka na lody dla żuberków ochłody!!!! IP: 212.244.184.* 20.06.02, 09:14
    • Gość: ARTUR Żuberki w takie upały mają wybałuszone gały IP: 212.244.184.* 20.06.02, 09:16
      • Gość: Żubr Re: Żuberki w takie upały mają wybałuszone gały IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:10

Wolimy żubrówkę od waszego ględzenia
        • megatom Re: Żuberki w takie upały mają wybałuszone gały 20.06.02, 11:16
          Gość portalu: Żubr napisał(a):

> Gość portalu: ARTUR napisał(a):
          >
          > Wolimy żubrówkę od waszego ględzenia

Mozna pogledzic oraz wypic zubroweczke i jest wszystko ok.
          • Gość: ARTUR Jest SPOKO powiedział żubr puszczając perskie oko IP: 212.244.184.* 20.06.02, 14:59
            • Gość: Żubr Re: Jest SPOKO powiedział żubr puszczając perskie oko IP: *.osiedle.net.pl 21.06.02, 10:05
              Ratunku!! Turyści wyżeraja mi żubrówkę.
    • Gość: ARTUR Co sie dzis dzieje z wami,moimi kochanymi żubrami IP: 212.244.184.* 21.06.02, 11:55
      • Gość: ARTUR Same śledzie, gepardy, słonie... a gdzie wy ? IP: 212.244.184.* 21.06.02, 11:56
    • Gość: ARTUR Widzę, że was zaniedbują, kochane futrzaki!!!! IP: 212.244.184.* 24.06.02, 14:17
      • ormond Re: Widzę, że was zaniedbują, kochane futrzaki!!!! 24.06.02, 14:27
        Lepiej zajmij sie swoim wlasnym futrzakim... ;)

• Gość: a wszystkie futrzaki maja sie dobrze, don`t worry IP: *.bwk.tue.nl 24.06.02, 15:10
          • Gość: ARTUR Cieszę się, że dbasz anka o nie ))))))))) IP: 212.244.184.* 25.06.02, 15:04
            • Gość: a Re: Cieszę się, że dbasz anka o nie ))))))))) IP: *.bwk.tue.nl 25.06.02, 15:35
              dbam, dbam, lecz tylko w mysli, nie ma dnia zebym nie myslala o zuberkach i ich
              futerkach
    • Gość: ARTUR Jutro w piątek żuberki piją wrzątek... IP: 212.244.184.* 27.06.02, 08:21
      ...i języki sobie mogą poparzyć! Kto z was wie, co jeszcze jutro może się
      zdarzyć?
      • bix1 I niech sie napiją a potem nie żyją... 27.06.02, 08:27
        • Gość: ARTUR Niech żyją 100 lat i upiększają nasz szary świat! IP: 212.244.184.* 27.06.02, 09:34
          • bix1 Żuberki wyleniały i wyraźnie się przegrzały... 27.06.02, 09:40
            • Gość: ARTUR Bo się przegrzewały, więc sobie troszkę wyłysiały IP: 212.244.184.* 27.06.02, 10:31
              Ale nadal są sobą, są wesołymi sierściuchami. Lubią pluskać sie dla ochłody w
              puszczaństim stawie. A gdy przyjdzie chłodna zima, ja im futerka naprawię.
    • Gość: ARTUR Trawa ma podrożeć w puszczy. Ratujta żuberki! IP: 212.244.184.* 28.06.02, 15:47
      To skandal, ale chodzą plotki, że rząd Leszka Milera, chce podnieśc cene trawy
      w puszczy białowieskiej. Toż te nasze futrzaki wyzdychają z głodu. Trzeba
      blokować wjazdy do puszczy!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ARTUR Pos. Kalisz zeżarł całą trawę w puszczy, bo... IP: 212.244.184.* 01.07.02, 13:48
        myslał, że to sałatka
    • Gość: ARTUR Żuberki! Nie zdychajta!!!! Please IP: 212.244.184.* 02.07.02, 16:57
    • Gość: ARTUR Zamienię len na wiolonczelę IP: 212.244.184.* 03.07.02, 14:29
    • Gość: ARTUR Żuberki się wnerwiły IP: 213.25.78.* 03.07.02, 19:06
    • Gość: jogurt4 Czy wam wszystkim odbiło???????? IP: 212.244.184.* 09.07.02, 15:16
      Czy wam wszystkim odbiło?
      • akir tak 09.07.02, 15:27
        (OIO)
        | ‘ ’ |
        \O/
    • Gość: ARTUR Odgrzebałem was z lamusa IP: 212.244.184.* 19.07.02, 13:36
      • fritzek Re: Odgrzebałem was z lamusa 20.07.02, 11:23
        o!artur,tu jesteś!coś się ostatnio nie pokazujesz.a'propos żubrów.te nasze
        oliwskie potwornie śmierdzą ;)))
        • Gość: ARTUR Wcale nie śmierdzą, to są pomówienia IP: 212.244.184.* 23.07.02, 11:45
    • Gość: ARTUR Kochajcie trawę zieloną, jeszcze nieskoszoną IP: 212.244.184.* 26.07.02, 10:46
    • Gość: ARTUR Skandal w puszczy białowieskiej! IP: 212.244.184.* 06.08.02, 16:06
      Skandal, że pozwoliliście moim żuberkom tak podupaść, kiedy mnie nie było.
      Jestem oburzony!
      • Gość: Oka Re: Skandal w puszczy białowieskiej! IP: *.17.79.204.lifespan.org 06.08.02, 23:14
        Masz cierpliwosc, czlowieku!
        • Gość: ARTUR Bzzz bzzzy, robaczku IP: 212.244.184.* 12.08.02, 16:51
          • chatka_ Re: Bzzz bzzzy, robaczku 12.08.02, 16:57
            To w taki deszcz komus chce sie b...b.. brzęczeć!? :)
            • Gość: ARTUR Pada u Was w B-stoku,bo u nas w Gdańsku będzie? IP: 212.244.184.* 13.08.02, 15:50
              • Gość: czarny Re: Pada u Was w B-stoku,bo u nas w Gdańsku będzi IP: *.bial.gazeta.pl 13.08.02, 15:53
                a u nas wypogadza sie :)))
                • Gość: ARTUR Ja jestem pan Kowalski, a to jest moja Kowalska!!! IP: 212.244.184.* 14.08.02, 16:08
                  • Gość: ARTUR Żuberki jesteście wielkie jak puszcza białowieska IP: *.sng.com.pl 20.08.02, 16:41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka