Gość: ARTUR IP: 213.77.19.* 06.08.01, 21:39 Pozdrawiam ze stolicy Polski, z wielkiego Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slobo D. Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 10:19 A ja również ze stolicy - Łodzi. Z tego co mi wiadamo to żubry harcują z krówkami i powstają żubronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 14.08.01, 15:41 Z Łodzi przeniesiono stolicę do .... Tel Awiwu )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 12:18 Az tak bardzo nie lubisz Żydów? A poza tym które miasto w Polsce ma taką filię, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.*.*.* 17.08.01, 10:51 A tam. Czepiasz się. :-) Jaki to ma związek z tematem? tzn. z wyleniałymi żubrami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:40 Jak nazwac proces tracenia przez zubry wloskow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.*.*.* 18.08.01, 14:58 Żubrze wypadanie włosków? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 12:28 Żybrze ubożenie włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.*.*.* 20.08.01, 12:49 A w ogóle to to co żubry mają to chyba się nie nazywa włosy? Sierść? Futro? Żubrze ubożenie futerka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 21.08.01, 13:39 Skoro jednak nie wyleniały, to po co tracić czasi dywagawoać o ich łysieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 12:29 Bo może to są poprzebirane krowy ,albo coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:41 Co najwyzej krzyzowka zubra i krowki czyli zubron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: 212.244.184.* 04.09.01, 13:16 Nie pozwalajcie naszym zubrom spaść z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: 212.244.184.* 05.09.01, 12:14 Żubry się mocno trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 22:50 Bo sa duze i silne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JustMe Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.hsacorp.net 08.09.01, 01:56 Nie zapomnijmy o Zubrowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: 212.244.184.* 10.10.01, 16:06 Musiałem te nasze żubry podciągnąć nieco do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.*.*.* 17.10.01, 11:53 Znowu nadsze żubrzyki spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.wsisiz.edu.pl 17.10.01, 14:11 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Musiałem te nasze żubry podciągnąć nieco do góry Podciagneles ale pomylono zubra z zubrowka i troszke opadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mgd3 Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow 07.11.01, 10:17 Żubrzyki znowu strasznie spadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: Partia Popierajacych Ondulacje Zubrow IP: *.*.*.* 07.11.01, 10:34 zubry, nie spadajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 10.11.01, 14:08 zawsze były leniwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 12.11.01, 12:18 Koniec leniuchowania,teraz żubry do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 12.11.01, 13:30 szturmem na Białystok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 13.11.01, 07:42 Żubry jak już ruszyły to idą jak taran,nic im nie straszne:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 14.11.01, 15:33 Nie boja sie niczego i dalej biegna bo to zywotne bestie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.*.*.* 11.12.01, 11:08 Żubry znów wróciły... Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 14.12.01, 09:38 Wrocily nie wylaniale ale cale biale bo utytlane w sniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Mily Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.webport.bt.net 16.12.01, 00:55 Nawet jak i welenieja to te mordki inteligentne maja i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 06.02.02, 17:04 Biały sie obroni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR S Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 19.12.01, 15:46 Wpadłem po długiej nieobecności, patrzę, dziwuję się, że moje żuberki jeszcze nie spadły. Jeszcze żubry nie zginęły, póki my żyjemy. Marsz, marsz Białystok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 19.12.01, 19:32 taaaaak, żubry mają się świetnie, powiedziałabym wręcz, że kwitnąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 19.12.01, 22:44 no i znów zapomniałam czegoś dopisać: będą jak znalazł na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 04.01.02, 14:26 Lekarz patrzy na krzywe nogi wyleniałego żubra wiec pyta: - Takie krzywe nogi ma od malego? - Nie, panie doktorze, od kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 04.01.02, 16:14 i ten lekarz dal mu srodek na porost - futra? siersci? wlosow? zeby krzywych nog nie bylo widac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 08.01.02, 13:29 Niech sie nasze żuberki zdrowo mają i nigdy nie wyleniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida A CO Z TARPANAMI? IP: *.csk.pl 09.01.02, 00:40 bo tu wszyscy tak tylko żubry i żubry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: A CO Z TARPANAMI? IP: 212.244.184.* 11.01.02, 13:43 To jest miejsce dla fanów żuberków, a nie tarpanów Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe 12.01.02, 13:27 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > To jest miejsce dla fanów żuberków, a nie tarpanów Popieram tylko żuberki a nie jakies tam krzyżówki. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe 12.01.02, 13:28 ale kaczki jak zuberki fajne sa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe 12.01.02, 13:32 anka1 napisał(a): > ale kaczki jak zuberki fajne sa!:) Drób jest dobry ale w Białym tylko Żuberki i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesur Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 21:07 Ewentualnie jeszcze Herbowe, Magancik, a dawniej Zlote, Jakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re:Tylko dostojne żubry choć wyleniałe IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 18:20 Masz na myśli takie rozrywki umysłowe, czy kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 13.01.02, 23:52 ja wkrótce będę miała okazje sprawdzić jak się mają nasze kochane żubry, (zwane z angielska bizonami, hihihi) i złoże wtedy odpowiedni raport na temat stopnia ich wylenienia Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 14.01.02, 08:06 Gość portalu: ida napisał(a): > ja wkrótce będę miała okazje sprawdzić jak się mają nasze kochane żubry, (zwane > > z angielska bizonami, hihihi) i złoże wtedy odpowiedni raport na temat stopnia > ich wylenienia Powiedz mi czy badania beda przeprowadzane na jednym egzemplarzu zubrzątka czy raczej na calym stadzie bizonikow? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 14.01.02, 08:30 megatom napisał(a): > Powiedz mi czy badania beda przeprowadzane na jednym egzemplarzu zubrzątka czy > raczej na calym stadzie bizonikow? ha ha ha ja ich nie będę badać tylko rzucę na nie okiem Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 18.01.02, 08:24 Gość portalu: ida napisał(a): > megatom napisał(a): > > > Powiedz mi czy badania beda przeprowadzane na jednym egzemplarzu zubrzątka > czy > > raczej na calym stadzie bizonikow? ha ha ha > > ja ich nie będę badać tylko rzucę na nie okiem Rzuciłaś okiem i co mocno wyleniałe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 01.02.02, 09:31 Czy białostockie żuberki są tylko leniwe czy też wyleniałe? Oto jest pytanie. Kto z was odpowie mi na nie, kto rozwiąże zagadkę żubrzej natury. Może ten, kto obedrze żuberka ze skóry. Plotki w całej Polsce krążą, że żuberek jest leniwy jak ruskie pierogi, jemu nigdy sama z siebie sierśc nie wyjdzie, chyba że mu się wydepiluje nogi, a potem ewentualnie resztę ciała. I na koniec propozycja mała ode mnie, Gdańszczanina: trzeba wprowadzić u fryzjerów białostockich promocyjne zniżki dla wszystkich żuberków z Białegostoku lub przynajmniej dla co drugiego klienta-żuberka tak, żeby zachęcić kochane żuberki, by dbały o swoje futerka. Wpisuje ten teskt i tym samym ujmuję się za niejednym białostockim żuberkiem, bo kocham te futrzaki i nie chcę, by poszły na poniewierkę. Nie pozwólcie kochani, aby żuberki nasze spadły z forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 05.02.02, 14:52 Co tam słychać w polityce? Żubrzyki trzymają się mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtal Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 05.02.02, 21:29 Białostockiej polityce???? uchachacha.... Bożubry faktycznie mają się nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 06.02.02, 08:09 Żubry maja gdzieś polityke dlatego trzymaja sie zdrowo-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 06.02.02, 08:24 no tak polityką sie nie zajmują, tylko żeby się potem nie okazało, że nie spełniają jakiś tam norm Unii Europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 06.02.02, 12:19 Gość portalu: ida napisał(a): > no tak polityką sie nie zajmują, tylko żeby się potem nie okazało, że nie > spełniają jakiś tam norm Unii Europejskiej Przecież te stworzonka wystepuja tylko u nas i musza byc traktowane inaczej np.jak goralski oscypek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.csk.pl 06.02.02, 13:16 Gość portalu: Adam napisał(a): > Przecież te stworzonka wystepuja tylko u nas i musza byc traktowane inaczej > np.jak goralski oscypek. przypomina mi się taka migawka z TV(było to już dawno więc może trochę przekręcam) - przyjechała jakaś ważna persona z UE, spróbowała oscypka (smakował, o ile dobrze pamietam) ale zaczeła kaprysić, że produkcja się odbywa w warunkach urągających jakimkolwiek standardom UE. Więc nie bądźmy zdziwieni, jakby biurokraci z Brukseli stwierdzili, że te nasze żubry mają za długie czy za krótkie ogony :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 06.02.02, 13:50 Gość portalu: ida napisał(a): > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > > Przecież te stworzonka wystepuja tylko u nas i musza byc traktowane inacze > j > > np.jak goralski oscypek. > > > przypomina mi się taka migawka z TV(było to już dawno więc może trochę > przekręcam) - przyjechała jakaś ważna persona z UE, spróbowała oscypka (smakowa > ł, > o ile dobrze pamietam) ale zaczeła kaprysić, że produkcja się odbywa w warunkac > h > urągających jakimkolwiek standardom UE. > Więc nie bądźmy zdziwieni, jakby biurokraci z Brukseli stwierdzili, że te nasze > > żubry mają za długie czy za krótkie ogony :)))))) Ida co ty taka pesymistka,trzeba myslec tak jak wyleniale żuberki -zawsze pozytywnie-)))))przeciez na nasze zwierzatka nie ma norm światowych(bo u nich dawno wyginely i nie maja materialu porownawczego)hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
slobod Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 06.02.02, 17:06 W Łodzi wnuczek do Babci: - Babciu daj 20 zł bo zadzwonie po pogotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 24.02.02, 13:05 slobod napisał(a): > W Łodzi wnuczek do Babci: > - Babciu daj 20 zł bo zadzwonie po pogotowie. Nasze żuberki choc wyleniale sa zawsze w "pogotowiu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 27.02.02, 15:42 Widzę, że żuberki wróciły na top'a. To dobrze, bo są tego warte te nasze kochane zwierzaki. Nie dajcie im zginąć w puszczy wśród chaszczy innych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 28.02.02, 09:15 Dzień dobry w czwartek 28 lutego 2002 moje kochane futrzaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 01.03.02, 13:35 Heh, hej żuberki... ja znam te wasze gierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 02.03.02, 08:26 Witam dostojne żuberki w ten słoneczny sobotni ranek i zycze udanych spacerow w pieknej Puszczy Białowieszczańskiej-:) Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.03.02, 10:21 Gość portalu: Adam napisał(a): > Witam dostojne żuberki w ten słoneczny sobotni ranek i zycze udanych spacerow w > > pieknej Puszczy Białowieszczańskiej-:) Wiosna idzie wiec myśle,że wyleniałe żuberki zaczną teraz oglądać sie za pięknymi żubrzyczkami.Udanych łowów-daszbórrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.03.02, 11:16 Zwierzęta dostały powołanie do wojska. Pierwszy na komisje poszedł niedźwiedź. - I co? I co?! - pyta się go żubrzyk gdy wyszedł. - A mam przydział do kampanii budowlanej. - Oj, to nie jest złe, powiedz jak to zrobiłeś, to pójdziemy tam razem. - Pokazali mi karabin, spytali co to jest, ja odparłem, ze nie wiem. Pokazali granat, powiedziałem, ze nie wiem. Pokazali cegłę, powiedziałem - cegła - i mnie przydzielili. Wszedł żybrzyk na komisje. - Co to jest? - pytają, pokazując karabin. - Nie wiem! - A co to jest? - pytają pokazując granat. - Nie wiem! W tym momencie pytający schylił się pod stół po cegle i zanim ja podniósł żubrzyk wrzasnął: - Cegła! - Do kontrwywiadu! Jakie są ulubione zwierzęta każdej blondynki? - Norki - w szafie, jaguar - w garażu i żubrzyk- który na to wszystko zapracuje Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.03.02, 11:32 Dlaczego ludzie z Wąchocka wychodza z domu weseli??? - No bo "Żuberka" wypili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 04.03.02, 14:41 Wiosna idzie, wiosna, kochane żuberki, zazieleni się trawka, przestaniecie już wkrótce jeść stare obierki i suchym sianem raczyć wasze szacowne podniebienia. Jak świeżo pachnie rosą mieniąca się trawa, dla naszych żuberków podniebienia to prawdziwa rozkosz, to najlepsza pod słońcem strawa. Tańczcie wesoło kochane żuberki na zielonej łącze, hejże hola, hopsa sa,... jaka wspaniała zabawa. Pora już zrzucić futerka zimowe kochane żuberki, słoneczko wasze kochane grzbiety ugrzeje, schronieniem dla was będzie puszcza, jej dzikie ostępy, jej ciche knieje. Kiedy ród żubrzy tej wiosny się nam powiększy, nasz świat stanie się przez to jeszcze weselszy, jeszcze lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 04.03.02, 17:14 Hej żuberki, może wy wiecie, jakie padną w środowym losowaniu DUŻEGO LOTKA numerki. Mamy 6-milionową kumulację, jak wygram, zafunduję wam ekstra ondulację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 05.03.02, 14:49 Losowanie jutro, jak nie wygram żuberki, zamówię sobię u kuśnierza żuberkowe futro. Jeśli żuberki, któryś z was mi nie dowierza, wkrótce przekona się, że to nie żarty i pierwszy będzie z futerka obdarty. Nie zdąży nawet przed wiosną stać się wyleniałym, bo ARTUR paradowałe będzie po Białymstoku w futerku wspaniałym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.17.79.204.lifespan.org 05.03.02, 22:24 No dobra, to ja nadstawie karku za zubry. Proponuje, zebys zakreslil: 1,2,3,4,5,6 oraz dodatkowo 7. Ale pamietaj - trwala ondulacja obiecana! Oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 07.03.02, 14:20 Gość portalu: Oka napisał(a): > No dobra, to ja nadstawie karku za zubry. Proponuje, zebys zakreslil: > 1,2,3,4,5,6 oraz dodatkowo 7. > > Ale pamietaj - trwala ondulacja obiecana! > Oka. To są pewniaki Artur bo Oka jest jasnowidzem ,więc trzeba będzie zrobić śliczny żuberkowy ondul:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Dziś piątek, więc podciągam za uszy ten wątek IP: 212.244.184.* 15.03.02, 12:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Dziś niedziela IP: *.wsisiz.edu.pl 17.03.02, 12:49 Dzisiaj niedziela wiec żuberki odpoczywaja w zaciszu wirtualnej knieii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:Do żuberka Artura IP: *.wsisiz.edu.pl 19.03.02, 12:21 Artur jak tam Twój ondul.Pewnie teraz jak trafiłeś w totka nie zadajesz się z gołodupcami a zapowiadałeś takie numery no no :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: 212.244.184.* 26.03.02, 12:31 Jak tym razem nie wygram w DUZYM LOTKU to wytargam wszystkie żuberki za uszy, tak mocno, że im sie resztki wylaniałego futerka posypią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.03.02, 22:57 No to milego targania, bo cos czuje, ze i tym razem nic nie wygrasz... Oka P.S. Sorry za pesymizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Ale jak wygram.... IP: 212.244.184.* 27.03.02, 10:37 ...to przyjadę do Białegostoku i pierwszego napotkanego na ulicy żuberka ucałuję w nos i pieszczotliwie wytargam za kudły na grzbiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: 203.55.45.* 26.03.02, 23:16 Sugerowalbym kopulacje zamiast kumulacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: *.17.79.204.lifespan.org 27.03.02, 21:11 Jestem za, ale kto kogo? Oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Nie trafiłem w totka, ale znowu mamy kumulację IP: 212.244.184.* 29.03.02, 08:30 Nie przyjadę niestety i nie ucałuję waszych kochanych żuberków. Z ondulacji też nici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 02.04.02, 10:37 Jak tam żuberki poświętach. Pewnie z tego obrzarstwa w futerkach się nie mieścicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl 03.04.02, 14:51 Futerka troche sie potarmosily ale wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 09.04.02, 13:00 Obudziłem się dzisiaj rano, ziewnąłem 2 razy, przeciągnęłem się i... zaraz pomyślałem o białostockich żuberkach Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 13.04.02, 10:29 Zuberki maja sie dobrze wiec juz plasaja i zaczynaja amory w bialowieszczanskich kniejach:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 19.04.02, 09:28 To dobrze :-))) Cosik nasze żuberki podupadly. Musialem je podciągnąć za ich kudłate uszy. Żuberki poszły w górę, a mi lżej na duszy. Wpuszcze żuberki do białowieskiej puszczy, niech się łupież na ich sierści złuszczy. Niech mają zieloną trawę i niezłą z żubrzycami zabawę. Tego im z całego serca życze czałując ich pyszczki, noski i potylice. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 22.04.02, 16:33 Plasy i tyko plasy potem bedzie czas na inne manewry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 24.04.02, 16:18 Jakie inne? Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 24.04.02, 16:52 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Jakie inne? Czy tobie Artur trzeba zaraz kawe na lawe,lepiej jak kazdy sobie dospiewa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 25.04.02, 08:52 Lej tą kawę na ławę, bo sobie melodii przypomnieć nie mogę :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 26.04.02, 08:04 W piątki żuberki nie jedzą mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 26.04.02, 15:35 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > W piątki żuberki nie jedzą mięsa Tylko zielenine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 29.04.02, 12:56 W poniedziałki są na diecie Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 29.04.02, 15:50 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > W poniedziałki są na diecie Tylko dieta dieta i zieleninka -to od czego tak sie utuczyly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 30.04.02, 12:50 megatom napisał(a): > Tylko dieta dieta i zieleninka > -to od czego tak sie utuczyly? Żuberki to znane w całym świecie ochlejusy. Żłopią to białostockie piwsko i żłopią aż im (kochanym zwierzaczkom) piana z pyszczków leci gęstym strumieniem, a brzyszki rosną jak ciasto na drożdzach. Trzebaby pomyślec dla nich o jakiejś zdrowej zakąsce. Macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 07.05.02, 08:30 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > megatom napisał(a): > > Tylko dieta dieta i zieleninka > > -to od czego tak sie utuczyly? > > Żuberki to znane w całym świecie ochlejusy. Żłopią to białostockie piwsko i > żłopią aż im (kochanym zwierzaczkom) piana z pyszczków leci gęstym strumieniem, > a > brzyszki rosną jak ciasto na drożdzach. Trzebaby pomyślec dla nich o jakiejś > zdrowej zakąsce. Macie jakieś propozycje? Tak- Chmielowka dla zwierzaka a on zrobi zubrowkę dla Helmuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 08.05.02, 13:41 Jeszcze tylko 5 postów i naszemu żuberkowemu wątkowi stuknie 100. Żuberki niemal rok cały mocno się trzymają i z forum spadać wcale nie zamierzają. Wręcz przeciwnie żuberki się umacniają, a bez nich byłoby jakoś dziwnie i nie do twarzy Białemustokowi, który przeciez w Polszcze z żuberkami własnie jest kojarzony. A własnie, z czym się kojarzy miasto Białystok przecietnemu Polakowi? Bo mi: z żuberkami, z Białorusami, z piwem Dojlidy, z puszczą białowieską, z sielską prowincją, z klimatami rodem z filmu "U Pana Boga za piecem"? Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:34 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Jeszcze tylko 5 postów i naszemu żuberkowemu wątkowi stuknie 100. Żuberki > niemal rok cały mocno się trzymają i z forum spadać wcale nie zamierzają. Wręcz > > przeciwnie żuberki się umacniają, a bez nich byłoby jakoś dziwnie i nie do > twarzy Białemustokowi, który przeciez w Polszcze z żuberkami własnie jest > kojarzony. A własnie, z czym się kojarzy miasto Białystok przecietnemu > Polakowi? Bo mi: z żuberkami, z Białorusami, z piwem Dojlidy, z puszczą > białowieską, z sielską prowincją, z klimatami rodem z filmu "U Pana Boga za > piecem"? A mi sie kojarzy klimat podlasia z filmem "Boza Podszewka"no moze nie calkowicie ale cosik w tym jest. Natomiast zuberki sa jedynym i nieodlacznym atrybutem Bialego. Ziuberki trzymajta sie:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:41 O jeszcze ktoś tu czuwa na necie! Megapozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:43 ralston napisał(a): > O jeszcze ktoś tu czuwa na necie! > Megapozdrowienia Dzieki Ral a ja rowniez Was pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:45 megatom napisał(a): > ralston napisał(a): > > > O jeszcze ktoś tu czuwa na necie! > > Megapozdrowienia > > Dzieki Ral a ja rowniez Was pozdrawiam. Ale mnie nie jest dwóch... Chyba, że masz na myśli moją dwunastnicę - ale wtedy razem jest nas trzynastu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 11.05.02, 15:50 A nas jest trzydziesci troje ja i zeby moje. Sory chcialem pozdrowic wszystkich aktywnych dzisiaj forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirgore_ ten wątek przekroczył 100 wpisów:)))))) IP: *.tkb.pl / 10.0.53.* 11.05.02, 18:16 To redakcja musi zgodnie z obietnicą wysłac kubek do gdańska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: ten wątek przekroczył 100 wpisów:)))))) IP: 212.244.184.* 13.05.02, 07:36 No proszę, nasze sympatyczne żuberki zrobiły się leciwe nieco, stuknęła im 100- tka. Życzę im następnej setki postów. Może nie wychudną za bardzo. Bo to nieładnie tak głodzić nasze żuberki. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: ten wątek przekroczył 100 wpisów:)))))) 13.05.02, 08:29 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > No proszę, nasze sympatyczne żuberki zrobiły się leciwe nieco, stuknęła im 100- > tka. Życzę im następnej setki postów. Może nie wychudną za bardzo. Bo to > nieładnie tak głodzić nasze żuberki. No tak nie dosyć,ze wylenialy to jeszcze stuknela im setka -toć to nie zuberki a dinozaury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 15.05.02, 08:18 Dzień dobry kochane żuberki, mam dzisiaj na śniadanie dla was ziemniaczane obierki. Potem możemy zagrać w pchełki albo bierki Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 19.05.02, 09:31 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Dzień dobry kochane żuberki, mam dzisiaj na śniadanie dla was ziemniaczane > obierki. Potem możemy zagrać w pchełki albo bierki Wole ziemiaczane placki a potem slodkie leniuchowanie. Zuberek to pan i nie jada resztek z panskiego stolu :-)))) Teraz zuberki ida na spacerek zeby powdychac zapach wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 20.05.02, 14:25 Słusznie, żuberki to paniska aż się patrzy!!!!!!! Nie godzi im się szlachetnie urodzonym synom białostockiej puszczy jeść byle czego. Ciekaw jestem, czy spis powszechny obejmie swoim zasięgiem nasze żuberki. Hej, rachmistrze z Białegostoku! Hola do puszczy biegiem z ankietami! Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 21.05.02, 16:51 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Słusznie, żuberki to paniska aż się patrzy!!!!!!! Nie godzi im się szlachetnie > urodzonym synom białostockiej puszczy jeść byle czego. Ciekaw jestem, czy spis > powszechny obejmie swoim zasięgiem nasze żuberki. Hej, rachmistrze z > Białegostoku! Hola do puszczy biegiem z ankietami! Zuberki nie dadza sie zrachowac -jeszce by ktos wpadl na pomysl,ze jest ich za duzo wiec nalezy sprzedac za zielone. Zuberki nie chca isc na poniewierke w obce nieznane strony.Lepszy suchy chlebek w domciu niz obce frykasy:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 22.05.02, 12:55 Słusznie! Nie wolno naszych kochanych futrzaków sprzedać, bo to jakby rodzonego brata się sprzedawało. Bym byłaby puszcza białowieska bez żuberków? Strasznie żałosny by soba widok przedstawiała. Niech więc żyja nasze żuberki po 100 lat i niech mnożą sie jak grzyby po deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Ale was, kochane futrzaki, zaniedbują IP: 212.244.184.* 24.05.02, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 25.05.02, 15:35 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Słusznie! Nie wolno naszych kochanych futrzaków sprzedać, bo to jakby rodzonego > > brata się sprzedawało. Bym byłaby puszcza białowieska bez żuberków? Strasznie > żałosny by soba widok przedstawiała. Niech więc żyja nasze żuberki po 100 lat i > > niech mnożą sie jak grzyby po deszczu Ta tak mnozenie to calkiem przyjema rzecz tylko gdzie to sie to wszystko wyzywi. Nie sztuka narobic ale sztuka wyrzywic.:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 27.05.02, 08:29 Niechże żuberki żyją samą miłością i ewentualnie od czasu do czasu dodatkiem z trawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 29.05.02, 08:12 Żuberki sią już nakochały do woli, nie jednej żubrzycy pewne miejsce boli Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.06.02, 13:34 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Żuberki sią już nakochały do woli, nie jednej żubrzycy pewne miejsce boli Zuberki nikomu nie zrobily krzywdy i jeszcze sie nienakochaly-maja ciagly niedosyt w tym temacie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.06.02, 13:54 megatom napisał(a): > > Zuberki nikomu nie zrobily krzywdy i jeszcze sie nienakochaly-maja ciagly > niedosyt w tym temacie:-))))) a czy mozna liczyc na jakies szczegoly, lub chociazby fakty? :))))) anka Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 02.06.02, 13:59 annabl napisał(a): > megatom napisał(a): > > > > Zuberki nikomu nie zrobily krzywdy i jeszcze sie nienakochaly-maja ciagly > > niedosyt w tym temacie:-))))) > > a czy mozna liczyc na jakies szczegoly, > lub chociazby fakty? > :))))) anka > Zuberki sa bardzo wstydliwe i nie lubia opowiadac imntymych szczegolow.Lepiej to robic niz o tym opowiadac innym- hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: 212.244.184.* 05.06.02, 15:16 Owoce seksu i miłości żuberkowej widoczne będą za 9 miesięcy, kiedy to małe żubrządka będą pląsać po łące, denerwować zające, fikać fikołki i wąchać fiołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.184.* 05.06.02, 15:18 Jutro naszym żuberkom i żuberkowemu wątkowi stuknie okragła rocznica. 100 lat żuberki!!!! Wasze zdrowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.184.* 06.06.02, 08:05 No witajcie w dniu waszych urodzin! Wszystkiego najlepszego, dużo soczystej, świeżej trawy i wolnego czasu***** Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 08:22 Biorac pod uwage jak bardzo ciekawy jest to watek, to bardziej powod do zaloby... > No witajcie w dniu waszych urodzin! Wszystkiego najlepszego, dużo soczystej, > świeżej trawy i wolnego czasu***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Ba! IP: 212.244.184.* 06.06.02, 09:08 To jest wątek dla wtajemniczonych z Tajnego Stowarzyszenia Popierania Ondulacji Żubrów w Celu Zapobiegania Wylenianiu Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 08:31 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > No witajcie w dniu waszych urodzin! Wszystkiego najlepszego, dużo soczystej, > świeżej trawy i wolnego czasu***** Sorry ale nie bardzo łapię o co tu chodzi - żubry czytają internet czy forumowicze przerzucili się na trawkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: ROCZNICA WĄTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.athome.tue.nl 06.06.02, 08:36 my mamy bardzo madre zubry. nigdy nie wiadomo czego sie po nich spodziewac. glosuje za opcja internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: 08.06.02, 15:40 Gość portalu: annabl napisał(a): > my mamy bardzo madre zubry. nigdy nie wiadomo czego sie po nich spodziewac. > glosuje za opcja internetowa. Zuberki chociaz wyleniale nie maja zadnych problemow z wirtualna rzeczywistoscia.Czasami male problemy zdarzaja sie z wystukiwaniem litererek lecz to male pivko a trawki uzywaja specjalnej z puszczy Bialowieszczanskiej do zubroweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: 212.244.184.* 10.06.02, 13:01 bo lubią i jak sobie popalą, to im palma odbija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: 212.244.184.* 12.06.02, 12:44 Cosik są ostatnio niemrawe. Widocznie za mało palą tej trawki Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej 12.06.02, 12:46 trawki? kto? chyba nie zubry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: 212.244.184.* 13.06.02, 16:11 Żuberki lulki palą z... marychą Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej 13.06.02, 16:45 ciekawa bylaby dyskusja z takim zuberkiem, szczerze o zyciu, jak mu sie zyje w tym lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: *.BIAWAR.COM.PL 13.06.02, 16:54 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Żuberki lulki palą z... marychą Ja tam wole trawke z sokiem jablkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: 212.244.184.* 14.06.02, 12:18 Żuberki jeżdżą Oplem Agilą po Giewoncie Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej 14.06.02, 12:35 A co tankuja w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Owszem 16.06.02, 11:05 annabl napisał(a): > A co tankuja w takim razie? Tylko "ziubroweczkie" pelny baczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 16.06.02, 12:54 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Żuberki lulki palą z... marychą Z jaka marychą -palą tylko z Krychą. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej 16.06.02, 13:38 a moze tak utworzyc kolko zubraczej adoracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Owszem używają trawki z puszczy białowieskiej IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 16.06.02, 13:44 annabl napisał(a): > a moze tak utworzyc kolko zubrzej adoracji? -Alez owszem czemu nie,zuberkom tez nalezy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI 16.06.02, 13:55 KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI: 1. OBY ZUBR ZAWSZE I WSZEDZIE KOMPANEM TWOIM BYL 2. OBY NIGDY ZADEN ZUBR PRZECIW INNEMU ZUBROWI NIE SPISKOWAL ANI NIE KNUL 3. OBY ZUBRZA DOBROC PANOWALA I OBYS KAZDEGO DNIA O ZUBRACH PAMIETAC RACZYL HOWK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 16.06.02, 13:59 annabl napisał(a): > KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI: > 1. OBY ZUBR ZAWSZE I WSZEDZIE KOMPANEM TWOIM BYL > 2. OBY NIGDY ZADEN ZUBR PRZECIW INNEMU ZUBROWI NIE SPISKOWAL ANI NIE KNUL > 3. OBY ZUBRZA DOBROC PANOWALA I OBYS KAZDEGO DNIA O ZUBRACH PAMIETAC RACZYL > > HOWK! Podpisuje sie obiema racicami. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: KOLKO ZUBRACZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:08 OBY ZUBR ZUBROWI POMAGAL TAK BY W PUSZCZY BYLO SPOKOJNIE I BOGATO ABY ROILO SIE OD ZUBRACZYCH ROMANSOW I OBY PUSZCZA W SILE ROSLA! Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:15 annabl napisał(a): > OBY ZUBR ZUBROWI POMAGAL TAK BY W PUSZCZY BYLO SPOKOJNIE I BOGATO ABY ROILO SIE > > OD ZUBRACZYCH ROMANSOW I OBY PUSZCZA W SILE ROSLA! Annabl ZUBRACZYCH jakos zle brzmi lepiej chyba jast ZUBRZYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:17 Wlasnie sie zastanawialam, chyba lepiej 'zubrzych' Poza tym ta cala zubrza sprawa zaczyna pachniec Orwellem... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:20 Chociaz ... choociaz... W Bieszczadach jest miejscowosc 'Zubracze' i to jest przymiotnik 'jakie?' Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:28 > Chociaz ... choociaz... W Bieszczadach jest miejscowosc 'Zubracze' i to jest > przymiotnik 'jakie?' Kiedy byłem w Bieszczadach miejscowi mówili, że jedziemy nie do Żubraczych (jakby wynikało z odmiany przymiotnika), ale do Żubraczego - ach ten język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:30 annabl napisał(a): > Chociaz ... choociaz... W Bieszczadach jest miejscowosc 'Zubracze' i to jest > przymiotnik 'jakie?' Bieszciady a Bialy -przeciez to dwa rozne bieguny:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:33 > Bieszciady a Bialy -przeciez to dwa rozne bieguny:-))))))) Ale jeśli chodzi o żubry to dwa bratanki i tu i tu można spotkać te zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:26 annabl napisał(a): > Wlasnie sie zastanawialam, chyba lepiej 'zubrzych' > > Poza tym ta cala zubrza sprawa zaczyna pachniec Orwellem... A z czym sie je tego Orwellaa.. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:30 Orwell to byl za przeproszeniem, glownie od wieprzowiny, mozna to zuberkom do snu poczytac, uciesza sie zapewne, a temat do polemik im damy, ze ho ho... Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:35 annabl napisał(a): > Orwell to byl za przeproszeniem, glownie od wieprzowiny, mozna to zuberkom do > snu poczytac, uciesza sie zapewne, a temat do polemik im damy, ze ho ho... To ci zdolniacha ten gosciu ale przed snem zuberki nie lubia czytac horrorow. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:39 5. I ZAWSZE PRZED SNEM CZYTAC BEDZIESZ ZUBERKOM BASNIE TYSIACA I JEDNEJ NOCY ORAZ PO SIERSCI GLASKAC ICH BEDZIESZ HOWK! Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 16.06.02, 14:42 annabl napisał(a): > 5. I ZAWSZE PRZED SNEM CZYTAC BEDZIESZ ZUBERKOM BASNIE TYSIACA I JEDNEJ NOCY > ORAZ PO SIERSCI GLASKAC ICH BEDZIESZ > > HOWK! Oby tylko nie pod wlos.Przeciez troszku juz wylenialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI IP: 212.244.184.* 17.06.02, 11:27 Byłem tydzień temu w zoo w Gdańsku-Oliwie i poraz pierwszy w życiu widziałem żuberki LIVE. Naprawde przesympatyczne futrzaki z tych żuberków i zasługują na to, aby mieć swój fanclub. Pozdrowienia z północy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI IP: *.bwk.tue.nl 17.06.02, 13:36 zubry gora (nie ma to jak post z trescia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Instytut ŻUBERKOLOGII IP: 212.244.184.* 17.06.02, 14:54 No jasne, że żuberki pany!!!! Żuberki to niezwykle interesujący, głęboki, frapujący wątek o rozlicznych zaletach. Łączy w sobie zarówno walory stricte edukacyjne, jak i rozrywkowe. Stanowi milowy kamień w rozwoju myśli ludzkiej, zwłaszcza w aspekcie zoologiczno-przyrodniczych osobliwości. Ten temat szczególnie wart jest polecenia polskiej młodzieży, którą przecież należy wychowywać w duchu umiłowania ojczyzstej przyrody. Niezwykły humanizm, którym cechuje sie ów wątek, godzien jest polecenia intelektualistom oraz wszelakiej maści filozofom jako znakomity przyczynej do analizy kondycji umysłowej polskiego społeczewństwa w dobie zmian społeczno-gospodarczych, ze szczególnym uwzględnieniem mieszkańców tzw. "ściany wschodnie". Również (a może należałoby powiedzieć przede wszystkim) dla psychiatrów i studentów medycyny o specjalizacji psychiatria wątek ten stanowi łakomy kąsek i materiał do badań. W związku z powyższym etc. powołuje powołanie Instytutu Żuberkologi z siedzibą w Białymstoku. A sam obiecuję wpadać często na goscinne występy, sorry, wykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Instytut ŻUBERKOLOGII 17.06.02, 15:15 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > W związku z powyższym etc. powołuje powołanie Instytutu Żuberkologi z siedzibą > w Białymstoku. A sam obiecuję wpadać często na goscinne występy, sorry, > wykłady. No to ja proponuję kilka tematów do wykładów: "Żuber a sprawa Polska." "Bizon a Żuber, czyli problemy emigracyjne państw NATO." "O wyższości Żubra nad Okocimiem." "Niekorzystny wpływ Jowisza na linienie Żuberków." Proponuję również powołanie w ramach instytutu Wydziału Bizonologii w celu rozwiązywania problemów w kontaktach z przedstawicielami zagranicznych Instytutów Zwierząt Włochatych i Innych Sierściuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.06.02, 17:00 Jestem strasznie zakrecona z powodu Mistrzostw Swiata w pilce noznej i w pierwszej chwili myslalam, ze napisalas "Zubry GOLA!" Gość portalu: annabl napisał(a): > zubry gora > (nie ma to jak post z trescia;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 17.06.02, 15:05 megatom napisał(a): > To ci zdolniacha ten gosciu ale przed snem zuberki nie lubia czytac horrorow. Jakich horrorów, przecież Orwell pisał utopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI 17.06.02, 15:33 Orwell Orwellem a zubry i tak sie nie dadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: KOLKO ZUBRZEJ ADORACJI IP: 212.244.184.* 17.06.02, 15:42 Ja proponuję następujące tematy wykładów: 1) Problem lnienia żuberków w aspekcie ogólnej tendencji do łysienia u większości przedstawicieli ssaków rodzaju męskiego. 2) Rozmnażanie się żuberków jako przykład udanej kopulacji pomiędzy osobnikami płci przeciwnej. 3) Wpły żuberków na tradycję, kulturę (w tym kulturę spożycia) i gospodarkę regionu białostockiego ze szczególnym uwzględnieniem przemysłu browarniczego i spirytusowego. 4) Dieta żuberkowa jako przykład udanej adaptacji do warunków leśnych wśród przedstawicieli sierściuchowatych. Ulubione gatunki traw i ziół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Przepraszam czy sa tu puste puszki dla Ralsa? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 09:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Nie, tylko suchy chleb dla konia i soczysta ... IP: 212.244.184.* 18.06.02, 11:29 ... zielona trawka dla naszych ukochanych futrzaków Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Skoro nie ma puszek... 18.06.02, 11:34 To tylko się cieszyć, znaczy że turyści zdyscypliowani się zrobili i nic dla zwierzaków nie zostawiają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Po co Ralsowi puste puszki? 18.06.02, 11:35 tutaj jest watek zuberkowy zawsze smaczny zawsze zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:08 Siedzimy z kolegą w trawie, Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:18 bix1 napisał(a): > Siedzimy z kolegą w trawie, > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... > :) A ja tam lubię żeberka... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:21 ralston napisał(a): > A ja tam lubię żeberka... Ja też, ale niepokoi mnie, że wątek żubrowy zaczyna pojawiać się w moich snach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:31 bix1 napisał(a): niepokoi mnie, że wątek żubrowy zaczyna pojawiać się w moich snach. > .. > :) w moich na szczescie pojawia sie ktos inny niz watek zubrowy ;) ale naprawde jestem ciekawa co zubry robia w czasie upalu, moze po prostu nie mieszkaja na poddaszu tylko ..... w lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:32 Może zdejmują futra i idą się opalać? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Odrobinka poezji... 18.06.02, 12:35 > Może zdejmują futra i idą się opalać? Albo, jak to zaproponował bix szczotkują się szczotkami do metalu i te futra same schodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 annabl i ktoś 18.06.02, 12:45 > bix1 napisał(a): > niepokoi mnie, że wątek żubrowy zaczyna pojawiać się w moich snach annabl napisał(a): > w moich na szczescie pojawia sie ktos inny niz watek zubrowy Anko, a mogłabyś coś bliżej napisać o tym "ktosiu", rozumiem że raczej futra nie nosi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: annabl i ktoś 18.06.02, 12:59 cos blizej... hmm, no... fajnie jest a poza tym ciekawosc to pierwszy stopien do piekla (jak powtarzano mi wiele razy w dziecinstwie) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: annabl i ktoś 18.06.02, 13:10 annabl napisał(a): > a poza tym ciekawosc to pierwszy stopien do piekla (jak powtarzano mi wiele > razy w dziecinstwie) A jeden z moich profów powtarzał: "ciekawość to pierwszy spopień do poznania" :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: annabl i ktoś 18.06.02, 13:17 > > a poza tym ciekawosc to pierwszy stopien do piekla (jak powtarzano mi wiel > e > > razy w dziecinstwie) > > A jeden z moich profów powtarzał: "ciekawość to pierwszy spopień do poznania" : > ) no i mial racje nie jest dobrze nie byc ciekawym, a jeszcze gorzej jest byc grzecznym (i uprzejmym i dzien dobry i strasznie mi przykro i to moja wina i cala masa przepraszam, ze zyje) ech, rozmarzona jestem dzis, to pewnie przez ten upal... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: annabl i ktoś 18.06.02, 13:23 annabl napisał(a): > ech, rozmarzona jestem dzis, to pewnie przez ten upal... Trzeba przyznać, że z tym rozmarzeniem Ci do twarzy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: annabl i ktoś IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 13:43 wiadomo, jak kobieta zakochana to wszystko pieknieje (latwiej mi wpisac "a" niz annabl, to tez przez upal) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: annabl i ktoś 18.06.02, 13:54 Gość portalu: a napisał(a): > wiadomo, jak kobieta zakochana to wszystko pieknieje To prawda niezaprzeczalna. Ten Twój to szczęśliwy człowiek... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: annabl i ktoś IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 14:59 mam taka nadzieje, ze szczesliwy, bix :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Odrobinka poezji... IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.06.02, 17:04 To mi wyglada na sen erotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Odrobinka poezyji żuberkowej... IP: 212.244.184.* 18.06.02, 12:39 bix1 napisał(a): Siedzimy z kolegą w trawie, Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... Mamy ze sobą laptopa Patrzymy-idzie sobie żuberek Zaraz sprzeda nam kopa Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:01 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Siedzimy z kolegą w trawie, > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... > Mamy ze sobą laptopa > Patrzymy-idzie sobie żuberek > Zaraz sprzeda nam kopa Na szczęście mamy flinty niemałe Co z dala widzą żuberki zuchwałe Więc szybko idą, cień ich maleje, Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:08 > Siedzimy z kolegą w trawie, > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... > > Mamy ze sobą laptopa > > Patrzymy-idzie sobie żuberek > > Zaraz sprzeda nam kopa > Na szczęście mamy flinty niemałe > Co z dala widzą żuberki zuchwałe > Więc szybko idą, cień ich maleje, > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje i coz tam sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:16 annabl napisał(a): > > Siedzimy z kolegą w trawie, > > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... > > > Mamy ze sobą laptopa > > > Patrzymy-idzie sobie żuberek > > > Zaraz sprzeda nam kopa > > Na szczęście mamy flinty niemałe > > Co z dala widzą żuberki zuchwałe > > Więc szybko idą, cień ich maleje, > > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje > i coz tam sie dzieje? Nic się nie dzieje, Żuberki siedzą, żuberki jedzą, Płodzą i rodzą oraz zdychają, Czy pisać warto, chyba niewarto... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:19 bix1 napisał(a): > annabl napisał(a): > > > > Siedzimy z kolegą w trawie, > > > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... > > > > Mamy ze sobą laptopa > > > > Patrzymy-idzie sobie żuberek > > > > Zaraz sprzeda nam kopa > > > Na szczęście mamy flinty niemałe > > > Co z dala widzą żuberki zuchwałe > > > Więc szybko idą, cień ich maleje, > > > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje > > > i coz tam sie dzieje? > > Nic się nie dzieje, > Żuberki siedzą, żuberki jedzą, > Płodzą i rodzą oraz zdychają, > Czy pisać warto, chyba niewarto... i tak zapisalismy juz ksiege czwarta > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... IP: 212.244.184.* 18.06.02, 13:24 annabl napisał(a): > > > > Siedzimy z kolegą w trawie, > > > > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... > > > > > Mamy ze sobą laptopa > > > > > Patrzymy-idzie sobie żuberek > > > > > Zaraz sprzeda nam kopa > > > > Na szczęście mamy flinty niemałe > > > > Co z dala widzą żuberki zuchwałe > > > > Więc szybko idą, cień ich maleje, > > > > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje > > > > > i coz tam sie dzieje? > > > > Nic się nie dzieje, > > Żuberki siedzą, żuberki jedzą, > > Płodzą i rodzą oraz zdychają, > > Czy pisać warto, chyba niewarto... >> i tak zapisalismy juz ksiege czwarta Dopiero księgę drugą Nie chciałbym być papugą i wpierdalać proso Wolę zieloną trawkę popijać świeżą rosą Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... 18.06.02, 13:56 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > annabl napisał(a): > > > > > Siedzimy z kolegą w trawie, > > > > > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie.. > . > > > > > > Mamy ze sobą laptopa > > > > > > Patrzymy-idzie sobie żuberek > > > > > > Zaraz sprzeda nam kopa > > > > > Na szczęście mamy flinty niemałe > > > > > Co z dala widzą żuberki zuchwałe > > > > > Więc szybko idą, cień ich maleje, > > > > > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje > > > > > > > i coz tam sie dzieje? > > > > > > Nic się nie dzieje, > > > Żuberki siedzą, żuberki jedzą, > > > Płodzą i rodzą oraz zdychają, > > > Czy pisać warto, chyba niewarto... > >> i tak zapisalismy juz ksiege czwarta > Dopiero księgę drugą > Nie chciałbym być papugą > i wpierdalać proso > Wolę zieloną trawkę > popijać świeżą rosą Drugą czy czwartą, któż to policzy... Miło mi było pisać tak długo, Pisałbym jeszcze - żeberek już nie chce, Tak, więc odchodzę z kniei żubrowej, Bo zaraz zginę ze śmierci głodowej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Odrobinka poezyji żuberkowej... IP: 212.244.184.* 18.06.02, 13:13 bix1 napisał(a): > > Siedzimy z kolegą w trawie, > > Patrzymy–wątek żeberkowy–puszczamy pawie... > > Mamy ze sobą laptopa > > Patrzymy-idzie sobie żuberek > > Zaraz sprzeda nam kopa > Na szczęście mamy flinty niemałe > Co z dala widzą żuberki zuchwałe > Więc szybko idą, cień ich maleje, > Tam gdzie ich miejsce – głęboko w knieje A stary żubr z ich tchórzostwa się śmieje Więc wracają żuberki niesforne Zaopatrzone w kamizelki kuloodporne Idą śmiało, dziarsko, w większej kupie Tym razem chyba nakopią nam po dupie Pewnikiem zabiorą potem laptopa naszego A przed powrotem wstąpią na jednego głębszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: 212.244.184.* 18.06.02, 13:43 ...w puszczy białowieskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 13:47 czas sie wybrac i przekonac, puszcza niedaleko tak mnie kusicie tymi wakacjami, ze wybiore sie do puszczy pogadac z zubrami, co jak co, ale one potrafia sluchac (annabl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: 212.244.184.* 18.06.02, 13:55 To przy okazji jak spotkasz żuberki, to spytaj, czy nie widziały diabła Boruty. Jest interes do zrobienia. Pamiętaj: szuka go ARTUR z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 15:01 diabelski interes? no no... alez mi sie chce do tej puszczy, smaku mi narobiliscie.. az sie doczekac nie moge, a moze tak jakies ognisko na dziko? Gość portalu: ARTUR napisał(a): > To przy okazji jak spotkasz żuberki, to spytaj, czy nie widziały diabła Boruty. > > Jest interes do zrobienia. Pamiętaj: szuka go ARTUR z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: 212.244.184.* 18.06.02, 15:37 A może tak mały seksik przy rozpalonym ognisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 15:46 to rowniez po glowie mi chodzi... ;) w srodku puszczy, az sie prosi... O RANY! CO NA TO ZUBRY??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: 212.244.184.* 18.06.02, 16:05 Pewnie będą zgorszone i pójdą na skargę do księdza. Rozgrzeszenia nie dostaniemy za takie pogańskie orgie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 17:05 mysle, ze ksieza sie za to nie obraza... wole zubrze podejscie do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żubr Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.osiedle.net.pl 18.06.02, 17:16 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Pewnie będą zgorszone i pójdą na skargę do księdza. Rozgrzeszenia nie > dostaniemy za takie pogańskie orgie Do księdza nie chodzę, ale boruta to w kieleckim. A umnie w puszczy rządzą czeptuchy. Zapraszam do Białowieży ,to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam diabła Boruty! Czy mieszka w puszczy...? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 17:28 Gość portalu: żubr napisał(a): > Do księdza nie chodzę, ale boruta to w kieleckim. A umnie w puszczy rządzą > czeptuchy. Zapraszam do Białowieży ,to pogadamy. jak cie rozpoznac zubrze w tej gestwinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żubr Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.osiedle.net.pl 18.06.02, 21:49 To proste Duży i wyleniały. A tak naprawde to sam Cie znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 18.06.02, 21:56 Żubr z Zielonych Wzgórz - pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 22:38 sluggard napisał(a): > Żubr z Zielonych Wzgórz - pasuje:) sluggard, tys z zielonych??? (annabl) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 19.06.02, 09:41 > sluggard, tys z zielonych??? Ten żubr z Zielonych po adresie IP patrząc, a czy ja, hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żubr Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:26 sluggard napisał(a): > > sluggard, tys z zielonych??? > > Ten żubr z Zielonych po adresie IP patrząc, a czy ja, hmmmm... >Jestes spostrzegawczy ale nie sądzisz chyba że w puszczy mam dostęp do kompa> tepsa nie daje łącza. Monopoliści. Więc korzystam z przygodnych . A teraz z kąd stukam Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Jak tam się żubry mają? Nie wyleniały? 19.06.02, 11:32 > A teraz z kąd stukam Toż jak wół (a nie żubr) napisane w Twoim IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a do zubra IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 22:36 Gość portalu: Żubr napisał(a): > To proste Duży i wyleniały. A tak naprawde to sam Cie znajde. ale nie wiesz jak wygladam;) ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR żubrzyca IP: 212.244.184.* 19.06.02, 08:37 A żubrzycę znaleźć mozna też pod spódniczką... jest włochaty, ma mięciutki wilgotny grzbiet. Aż się prosi, aby go wytarmosić Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: żubrzyca 19.06.02, 08:42 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > A żubrzycę znaleźć mozna też pod spódniczką... jest włochaty, ma mięciutki > wilgotny grzbiet. Aż się prosi, aby go wytarmosić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Ale upał, a te cholery jeszcze w futrach! Uff!!!! IP: 212.244.184.* 19.06.02, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żubr Re: Ale upał, a te cholery jeszcze w futrach! Uff!!!! IP: *.osiedle.net.pl 19.06.02, 16:56 Gość portalu: ARTUR napisał(a): Nie jestem żadną cholerą. A futerka mają zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Zrzutka na golarkę dla żuberków!!!! 19.06.02, 18:11 Ulżyjmy biedakom w cierpieniu!!! Żuberki też mają prawo do ochłody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re:Po co golarka i tak wylenialy. 20.06.02, 07:48 Ale temat sie rozwinal,jednak stal sie jakis zwierzeco erotyczny.Przeciez zuberki zyja od wiekow i dlatego przetrwaly bo trzymaly sie praw natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re:Po co golarka i tak wylenialy. IP: *.BIAWAR.COM.PL 20.06.02, 08:09 megatom napisał(a): > Ale temat sie rozwinal,jednak stal sie jakis zwierzeco erotyczny. Tutaj tez????????? Przeciez > zuberki zyja od wiekow i dlatego przetrwaly bo trzymaly sie praw natury. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re:Po co golarka i tak wylenialy. 20.06.02, 08:25 Gość portalu: chatka napisał(a): > megatom napisał(a): > > > Ale temat sie rozwinal,jednak stal sie jakis zwierzeco erotyczny. > Tutaj tez????????? Wszedzie...... > Przeciez > > zuberki zyja od wiekow i dlatego przetrwaly bo trzymaly sie praw natury. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Zrzutka na lody dla żuberków ochłody!!!! IP: 212.244.184.* 20.06.02, 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Żuberki w takie upały mają wybałuszone gały IP: 212.244.184.* 20.06.02, 09:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żubr Re: Żuberki w takie upały mają wybałuszone gały IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 11:10 Gość portalu: ARTUR napisał(a): Wolimy żubrówkę od waszego ględzenia Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Żuberki w takie upały mają wybałuszone gały 20.06.02, 11:16 Gość portalu: Żubr napisał(a): > Gość portalu: ARTUR napisał(a): > > Wolimy żubrówkę od waszego ględzenia Mozna pogledzic oraz wypic zubroweczke i jest wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Jest SPOKO powiedział żubr puszczając perskie oko IP: 212.244.184.* 20.06.02, 14:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żubr Re: Jest SPOKO powiedział żubr puszczając perskie oko IP: *.osiedle.net.pl 21.06.02, 10:05 Ratunku!! Turyści wyżeraja mi żubrówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Co sie dzis dzieje z wami,moimi kochanymi żubrami IP: 212.244.184.* 21.06.02, 11:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Same śledzie, gepardy, słonie... a gdzie wy ? IP: 212.244.184.* 21.06.02, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Widzę, że was zaniedbują, kochane futrzaki!!!! IP: 212.244.184.* 24.06.02, 14:17 Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Widzę, że was zaniedbują, kochane futrzaki!!!! 24.06.02, 14:27 Lepiej zajmij sie swoim wlasnym futrzakim... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a wszystkie futrzaki maja sie dobrze, don`t worry IP: *.bwk.tue.nl 24.06.02, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Cieszę się, że dbasz anka o nie ))))))))) IP: 212.244.184.* 25.06.02, 15:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Cieszę się, że dbasz anka o nie ))))))))) IP: *.bwk.tue.nl 25.06.02, 15:35 dbam, dbam, lecz tylko w mysli, nie ma dnia zebym nie myslala o zuberkach i ich futerkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Jutro w piątek żuberki piją wrzątek... IP: 212.244.184.* 27.06.02, 08:21 ...i języki sobie mogą poparzyć! Kto z was wie, co jeszcze jutro może się zdarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Niech żyją 100 lat i upiększają nasz szary świat! IP: 212.244.184.* 27.06.02, 09:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Bo się przegrzewały, więc sobie troszkę wyłysiały IP: 212.244.184.* 27.06.02, 10:31 Ale nadal są sobą, są wesołymi sierściuchami. Lubią pluskać sie dla ochłody w puszczaństim stawie. A gdy przyjdzie chłodna zima, ja im futerka naprawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Trawa ma podrożeć w puszczy. Ratujta żuberki! IP: 212.244.184.* 28.06.02, 15:47 To skandal, ale chodzą plotki, że rząd Leszka Milera, chce podnieśc cene trawy w puszczy białowieskiej. Toż te nasze futrzaki wyzdychają z głodu. Trzeba blokować wjazdy do puszczy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Pos. Kalisz zeżarł całą trawę w puszczy, bo... IP: 212.244.184.* 01.07.02, 13:48 myslał, że to sałatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogurt4 Czy wam wszystkim odbiło???????? IP: 212.244.184.* 09.07.02, 15:16 Czy wam wszystkim odbiło? Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Odgrzebałem was z lamusa 20.07.02, 11:23 o!artur,tu jesteś!coś się ostatnio nie pokazujesz.a'propos żubrów.te nasze oliwskie potwornie śmierdzą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Wcale nie śmierdzą, to są pomówienia IP: 212.244.184.* 23.07.02, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Kochajcie trawę zieloną, jeszcze nieskoszoną IP: 212.244.184.* 26.07.02, 10:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Skandal w puszczy białowieskiej! IP: 212.244.184.* 06.08.02, 16:06 Skandal, że pozwoliliście moim żuberkom tak podupaść, kiedy mnie nie było. Jestem oburzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Skandal w puszczy białowieskiej! IP: *.17.79.204.lifespan.org 06.08.02, 23:14 Masz cierpliwosc, czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Bzzz bzzzy, robaczku 12.08.02, 16:57 To w taki deszcz komus chce sie b...b.. brzęczeć!? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Pada u Was w B-stoku,bo u nas w Gdańsku będzie? IP: 212.244.184.* 13.08.02, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Pada u Was w B-stoku,bo u nas w Gdańsku będzi IP: *.bial.gazeta.pl 13.08.02, 15:53 a u nas wypogadza sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Ja jestem pan Kowalski, a to jest moja Kowalska!!! IP: 212.244.184.* 14.08.02, 16:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Żuberki jesteście wielkie jak puszcza białowieska IP: *.sng.com.pl 20.08.02, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś