Dodaj do ulubionych

TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK

IP: 195.116.69.* 26.01.02, 16:18
Podyskutujmy o białostockim ośrodku telewizyjnym. Chociaż będzie to wołanie
kota srającego na puszczy, bo nikt i tak sobie tych słów nie weźmie do serca i
palcem w bucie nie kiwnie, ale zawsze to przyjemnie wiedzieć, co vox populi
sadzi o tej chale, którą nam sie wciska za pośrednictwem okienka. Kilku dupków
z partyjnego namaszczenia trzyma dupy w stołkach przy Włókienniczej, odwalając
chałturę że aż zeby bolą i bierze za to niezły szmal. Żeby to jszcze byli
fachowcy (myślę o dyrekcji)!!! Spieprzyli dwa razy pod rząd orkiestrę Owsiaka i
śmieją się nam wszystkim w nos. Bobiera im się do dupy p[rokurator i... jak
wyżej! Mają blisko 30 spraw w sadzie pracy za wywalanie pracowników, którzy nie
włażą im bez masła w dupę i mają to wszystko dokładnie właśnie tam! Po serii
publikacji (a propos - czemu "Wyborcza" nabrała w sprawie WOŚP wody do ryja!?)
powinni iść sobie w p...du! Ale do tego trzeba mieć przynajmnmiej twarz!
Większość obecnego programu opiera się na powtórkach, fachowcy - dziennikarze
sypią się na szczaw jak gruchy. Zwycięska (niby) władza czyli SLD palcem w
bucie nie kiwa w sprawie robienia nas wszystkich czyli - telewidzów w bambuko!
Pewnie myślą, że "dyrektor" Jóźwiak (to ten od TVB) to persona utytułowana,
zdolna, błyskotliwa, no - geniusz telewizyjny po prostu. A to jest prosty buc,
który zna się na telewizji o tyle, że wie, kiedy pilotem przełączyć kanał! W
który nas wszystkich wpuszcza!
No i co on tu, k...., jeszcze robi!!!???
Obserwuj wątek
    • Gość: ghost Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: *.poland4u.pl 26.01.02, 16:52
      Ogolnie rzecz biorac masz racje tylko nie zucaj tak miechem bo Cie beda olewac.
      Ja osobiscie nazywam ich telewizja bialorus bo to po prostu kwasiarze a jednym
      z ich hitow jest program sportowy (ZENADA)
      co do ruchow partyjnych to mnie nie dziwi bo chyba wciaz jako polacy jestesmy
      blizej europy wschodniej niz centralnej
      trzymaj sie cieplo i zmien kanal
      PS
      a tak z ciekawosci czy ktos z twego otoczenia mial do czynienia z tymi losiami?
      • stash1 Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK 27.01.02, 00:47
        Hi! Nie jestem rasista i czy ktos jest bialorusinem czy nie jest mi wszystko
        jedno. Ale zastanawia mnie czy rezygnacja bialostockiej tv z WOSP miala jakis
        zwiazek z tym, ze tego dnia byl bialoruski sylwester i towarzystwo tv sie
        bawilo.
        trzymajcie sie. stash
      • Gość: dadda Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 195.116.69.* 27.01.02, 15:33
        Czy ktoś miał do czynienia? Ależ oczywiście! Co najmniej dwadzieścia osób,
        które podały dyrekcję TVB do Sądu Pracy to moi dobrzy znajomi i mam te
        wiadomości niejako z pierwszej ręki.
        Dzięki za udział w dyskusji. Pa!!!
      • Gość: dadda Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 195.116.69.* 27.01.02, 15:34
        --------------------------------------------------------------------------------
        Czy ktoś miał do czynienia? Ależ oczywiście! Co najmniej dwadzieścia osób,
        które podały dyrekcję TVB do Sądu Pracy to moi dobrzy znajomi i mam te
        wiadomości niejako z pierwszej ręki.
        Dzięki za udział w dyskusji. Pa!!!
    • Gość: k. TVB jest do .....niczego ! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 15:25
      I dlatego nie płacę abonamentu i płacił nie bedę !
    • Gość: marycha Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.02, 23:58
      no czesc, ostatnio balowalam w bialym, ale ta tv to nawet w jej rodzinnym
      miescie nie ma dobrego odbioru. Ja np bardzo sie wkurwiam jak ogladam tv
      polonie, musisz koniecznie obadac ten niesamowicie pojebany program. Aha,
      najlepiej napisz do Urbana juz jego wiewiorki zajma sie czym trzeba
      www.nie.com.pl
    • Gość: oma Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 212.244.106.* 28.01.02, 10:56
      Gość portalu: mip18 napisał(a):

> Podyskutujmy o białostockim ośrodku telewizyjnym. Chociaż będzie to wołanie
      > kota srającego na puszczy, bo nikt i tak sobie tych słów nie weźmie do serca i
      > palcem w bucie nie kiwnie, ale zawsze to przyjemnie wiedzieć, co vox populi
      > sadzi o tej chale, którą nam sie wciska za pośrednictwem okienka. Kilku dupków
      > z partyjnego namaszczenia trzyma dupy w stołkach przy Włókienniczej, odwalając
      > chałturę że aż zeby bolą i bierze za to niezły szmal. Żeby to jszcze byli
      > fachowcy (myślę o dyrekcji)!!! Spieprzyli dwa razy pod rząd orkiestrę Owsiaka i
      >
      > śmieją się nam wszystkim w nos. Bobiera im się do dupy p[rokurator i... jak
      > wyżej! Mają blisko 30 spraw w sadzie pracy za wywalanie pracowników, którzy nie
      >
      > włażą im bez masła w dupę i mają to wszystko dokładnie właśnie tam! Po serii
      > publikacji (a propos - czemu "Wyborcza" nabrała w sprawie WOŚP wody do ryja!?)
      > powinni iść sobie w p...du! Ale do tego trzeba mieć przynajmnmiej twarz!
      > Większość obecnego programu opiera się na powtórkach, fachowcy - dziennikarze
      > sypią się na szczaw jak gruchy. Zwycięska (niby) władza czyli SLD palcem w
      > bucie nie kiwa w sprawie robienia nas wszystkich czyli - telewidzów w bambuko!
      > Pewnie myślą, że "dyrektor" Jóźwiak (to ten od TVB) to persona utytułowana,
      > zdolna, błyskotliwa, no - geniusz telewizyjny po prostu. A to jest prosty buc,
      > który zna się na telewizji o tyle, że wie, kiedy pilotem przełączyć kanał! W
      > który nas wszystkich wpuszcza!
      > No i co on tu, k...., jeszcze robi!!!???

Nie ma co! Wszyscy pokrzywdzeni przez Dyrekcję TVB znaleźli sobie wyśmienitego
      adwokata. Żal dupę ściska - jak mawiał starozakonny poeta.
      Panie mip18!
      1. Tchórz Pan jesteś. Bo jeżeli wypowiadasz się publicznie w takiej sprawie i
      używasz w swojej wypowiedzi nazwisk, to miej odwagę pokazać gębę. Chyba, że
      jesteś pracownikiem TVB, ale wówczas sprawy mają się jeszcze gorzej, bo srasz Pan
      we własne gniazdo.
      2. Kłamca Pan jesteś. Mówiąc o prokuraturze sugerujesz Pan czytającym, że ktoś w
      TVB popełnił przestępstwo. A z tego co wiem, jeżeli nic się w prawie polskim nie
      zmieniło, to nadal obowiązuje zasada domniemania niewinności. Chyba, że masz pan
      niezbite dowody na popełnienie przestępstwa - tak jak Jędrek Lepper.
      3. Szuja Pan jesteś. Bo grasz Pan na ludzkich uczuciach wyciągając sprawę
      Orkiestry. Nie znasz Pan rzeczywistych powodów nieprzeprowadzenia transmisji, bo
      niby skąd masz je znać. Na szczęście każdy logicznie myślący człowiek wie, że
      gdyby przy tak poważnej imprezie miało miejsce najmniejsze choćby uchybienie ze
      strony dyrekcji - nie byłoby zmiłuj się. Z powodu o wiele mniejszych
      pierdół "leciały dyrehtory". Faktem jest, nad czym sam ubolewam, że z Orkiestrą
      wyszło jak wyszło.
      4. Dyletant Pan jesteś. Aby emitować atrakcyjny program trzeba mieć duże
      pieniądze. Telewizja Publiczna pieniądze ma małe, a Regionalna praktycznie żadne.
      Stąd powtórki. Program wszak musi mieć swoją ramówkę, którą czymś należy
      zapełnić. Podejrzewam, że większość Podlasian woli mieć taką telewizję (tam mogą
      przynajmniej codziennie obejrzeć wiadomości regionalne), niż żadną.
      5. Cham Pan jesteś. Obrzucasz Pan publicznie ludzi wyzwiskami, przez co stajesz
      się jeszcze bardziej odrażający.
      6. Cwaniak Pan jesteś. Odnoszę wrażenie, że jesteś Pan byłym pracownikiem TVB
      wywalonym z roboty, czy to w ramach ogólnopolskiej redukcji etatów w TV, czy też
      z innych, mniej chlubnych powodów. Jeżeli moje przypuszczenia są trafne, to
      niezły z Pana gównojad, skoro publicznie kręcisz prywatne lody.
      7. Kutas Pan jesteś. W TVB pracuje obecnie około 100 osób. Znakomitą ich
      większość obrażasz posądzeniami o wazeliniarstwo.

Nie zamierzam bronić polityki programowej TVB, nie zamierzam usprawiedliwiać
      poczynań dyrekcji ani wybielać wpadek. Podejrzewam, że publiczna dyskusja jaka
      wywiązała się ostatnio w mediach wiele wyjaśni. I oby jak najszybciej. Wścieka
      mnie jednak fakt, że jakiś dupek, dla bardzo dziwnych i niejasnych prywaciarskich
      celów próbuje robić wodę z mózgu podlaskim (i nie tylko) internautom.
      Jako, że jestem pracownikiem TVB pozwolę nie podpisać się imieniem i nazwiskiem,
      ale nie w obawie o ujawnienie twarzy, lecz jedynie dlatego, aby nie być posądzony
      o wazeliniarstwo w przypadku, gdyby ten list przeczytał któryś z moich szefów.
      Pozdrawiam ciepło
      oma

PS
      Jakoś dziwnie skrót mip18 (a może Mi.P.) kojarzy mi się z pewnym mrocznym
      indywidum wywalonym z TVB po spożyciu zbyt dużej ilości napojów, jakich w
      publicznej telewizji w trakcie wykonywania obowiązków spożywać nie wolno. Ale
      mogę się mylić. Jestem przecież tylko człowiekiem.
      • Gość: Etiop Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 212.160.211.* 28.01.02, 12:11
        No to żeby nie było, że tylko kasa przeszkadza w zrobieniu dobrej telewizji.
        Nie czepiam się całokształtu oferty programowej TVB bo ta jest pochodnym kasy,
        ale popatrzmy na na przykład obiektyw, jest impreza w mieście o godzinie 12,
        jest na niej telewizja, a materiał filmowy z tego wydarzenia czy wydarzonka
        potrafi wyemitować pojutrze, to już nie kwestia kasy a podejścia do telewidza.
        Po drugie te żałosne reportaże robione przez dziennikarzy TVB, są one robione
        jak reportaże radiowe, siedzi pani z mikrofonem i przed kamerą słucha co jakaś
        babcia opowiada, warsztat dobry na radio w TV trzeba więcej, a taśma z babcią
        czy z czym innym kosztuje tyle samo. Jak mi się coś przypomni to jeszcze
        dopiszę, odlotowy to był ten program motoryzacyjny co facet nawet nie
        pokazywąłjak testowane auto jeździ a tylko je filmował stojące na placu.
      • Gość: opty Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 195.116.69.* 28.01.02, 20:35
        Odpowiadam (nie wiem, w czyim imieniu) facetowi pod tytułem "oma", bo mi tym
        rodzajem kosmetyku mocno zajeżdża:
        Wiem, że jak się walnie w stół, to odezwą się z reguły nożyce. Ale żeby beczka
        z wazeliną!? Z pewnością "oma", jako pracownik TVB (do czego się przyznaje) od
        razu zrobi wydruk i poleci do dyrekcji na Włókienniczą żeby pokazać, jaki ci to
        on prawomyślny i staje oto w obronie uciśnionej dyrekcji. Jeśli jest taki
        bohater, to niech ten wydruk przeczyta w obecności wszystkich pracowników TVB.
        Z pewnością przydałaby sie wtedy karetka pogotowia (może nawet - Łodzi?). Po
        prostu pan "oma" miałby tak skuty pysk, że więcej by sie w ten sposób nie
        odezwał.
        Z tego, co wiem (a wiem sporo) stwierdezenie, że sie komuś koło tyłka kręci
        prokuratura jeszcze nie jest stwierdzeniem, że ten ktoś popełnił jakis szwindel
        i w tym właśnie duchu pisał (pisała?) mip18. I przestań się Pan, Panie "oma"
        unosić na ten temat, bo pieprzniesz Pan w sufit, zejdzie z Pana powietrze i TVB
        poniesie niepowetowaną stratę (och!).
        Co do WOŚP: nie uważam, żeby "mip 18" grał (grała) na cudzych uczuciach. Trzeba
        czytać prasę, przynajmniej lokalną, tam stoi jak byk, co sadzą o tym
        telewidzowie. I nie tylko. Chyba zatem zarzucasz Pan rzecznikowi warszawskiej
        centrali TV powielanie kłamstw, stwierdził on bowiem na łamach, że dyrekcje
        regionalne szmal dostały i do ich uznania pozostawiono, czy wykorzystają je na
        urządzenie orkiestry Owsiaka. No i chyba porąbani są radni SLD, którzy obiecali
        na najbliższej sesji Rady Miejskiej (4 lutego bodajże) sformułować swój
        stosunek do tego wydarzenia i przesłać opinię do Krajowej rady radiofonii i
        Telewizji.
        Nie trzeba być znawcą żeby stwierdzić, że program białostockiej TV pozostawia
        wiele do życzenia (pomijając powtórki), tymczasem chodzą wieści, że dyrekcja
        ciepłą rączką daje grubą kasę na jakiś festiwalik filmów niewiadomojakich i
        płaczliwie zawodzi, że nie ma kasy. Na bieżacy program, wynagrodzenia dla
        ludzi, normalne programy. Piszesz Pan, że wielu Podlasian woli mieć taką
        telewizję, niż żadną. Tu się Pan mylisz, czytaj Pan prasę regionalną (prócz
        oglądania wiadomości regionalnych w TVB, do czego Pan usilnie nawołujesz!), tam
        sama mądrość tkwi narodowa!
        Odnoszę wrażenie, że "mip18" niekoniecznie musi podpisywać sie pełnymi danymi.
        Dyrektor Jóźwiak natomiast (chyba dobrze rozumiem) jest osobą jak najbardziej
        publiczną i nie dziwi, że jest "tykany" personalnie.
        Zarzuca Pan "mip18", że obrzuca publicznie ludzi wyzwiskami. A Pan co robi w
        swoim "udziale" w niniejszym forum?! Czy słowo "kutas" miało być przytoczeniem
        jedynie mickiewiczowskiego kawałka z "Pana Tadeusza"?
        Ze stylu, w jakim Pan się "wypisuje" w tym miejscu, po konsultacji z kilkoma
        osobami z białostockiego ośrodka TV mniemam, że nie najlepiej Pan ulokował
        swoje uczucia, wielbiąc dyrekcję, panie A.P!!
        • Gość: Akir Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 212.160.130.* 29.01.02, 09:28
          Gość portalu: opty napisał(a):

>....tymczasem chodzą wieści, że dyrekcja
          > ciepłą rączką daje grubą kasę na jakiś festiwalik filmów niewiadomojakich i
          > płaczliwie zawodzi, że nie ma kasy...

Ciekawe ile taki festiwalik może kosztować, bo jak dobrze pogadać z dyrekcją
          Syreny czy Forum to salę udostępni za darmo, jeśli jest to festiwal, to twórcy
          też chyba za wiele nie wezmą za wyświetlenie filmów biorących udział w konkursie.
          Może być problem z wypożyczeniem projektora jeśli filmy są w technice wideo, ale
          podejrzewam że jak poszukać to któraś z instytucji taki projektor wypożyczyłaby
          za reklamę na festiwalu (takie projektory są użuwane do prezentacji dla klientów).
          Powtarzam więc moje pytanie, czy ktoś wie ile taki festiwal mógł kosztować ? I co
          to za festiwal? (jakoś nie słyszałem o żadnym w Białymstoku).
          • Gość: opty Re: Odpowiadam Akirowi IP: 195.116.69.* 30.01.02, 20:54
            Odpowiadam Akir-owi: o ile sie orientuję, to chodzi o filmowy tzw. festiwal w
            Wiźnie, związany jakoś z imieniem Wazów czy coś takiego. Dyr. Jóźwiak raczył
            zadysponować nań 150 tys. złotych za, jak tłumaczył na łamach promocję ośrodka
            i prawo pierwszeństwa do emisji kawałków nagroodzonych filmów. O ile znam
            życie, to organizatorzy sami przyszliby do TVB z nagrodzonymi filmami i po
            rękach całowali, gdyby mogli je za darmo puścić na antenie.
            Z poważaniem - opty
        • Gość: oma Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 212.244.106.* 29.01.02, 11:18
          Gość portalu: opty napisał(a):

> Odpowiadam (nie wiem, w czyim imieniu) facetowi pod tytułem "oma", bo mi tym
          > rodzajem kosmetyku mocno zajeżdża:
          > Wiem, że jak się walnie w stół, to odezwą się z reguły nożyce. Ale żeby beczka
          > z wazeliną!? Z pewnością "oma", jako pracownik TVB (do czego się przyznaje) od
          > razu zrobi wydruk i poleci do dyrekcji na Włókienniczą żeby pokazać, jaki ci to
          >
          > on prawomyślny i staje oto w obronie uciśnionej dyrekcji. Jeśli jest taki
          > bohater, to niech ten wydruk przeczyta w obecności wszystkich pracowników TVB.
          > Z pewnością przydałaby sie wtedy karetka pogotowia (może nawet - Łodzi?). Po
          > prostu pan "oma" miałby tak skuty pysk, że więcej by sie w ten sposób nie
          > odezwał.
          > Z tego, co wiem (a wiem sporo) stwierdezenie, że sie komuś koło tyłka kręci
          > prokuratura jeszcze nie jest stwierdzeniem, że ten ktoś popełnił jakis szwindel
          >
          > i w tym właśnie duchu pisał (pisała?) mip18. I przestań się Pan, Panie "oma"
          > unosić na ten temat, bo pieprzniesz Pan w sufit, zejdzie z Pana powietrze i TVB
          >
          > poniesie niepowetowaną stratę (och!).
          > Co do WOŚP: nie uważam, żeby "mip 18" grał (grała) na cudzych uczuciach. Trzeba
          >
          > czytać prasę, przynajmniej lokalną, tam stoi jak byk, co sadzą o tym
          > telewidzowie. I nie tylko. Chyba zatem zarzucasz Pan rzecznikowi warszawskiej
          > centrali TV powielanie kłamstw, stwierdził on bowiem na łamach, że dyrekcje
          > regionalne szmal dostały i do ich uznania pozostawiono, czy wykorzystają je na
          > urządzenie orkiestry Owsiaka. No i chyba porąbani są radni SLD, którzy obiecali
          >
          > na najbliższej sesji Rady Miejskiej (4 lutego bodajże) sformułować swój
          > stosunek do tego wydarzenia i przesłać opinię do Krajowej rady radiofonii i
          > Telewizji.
          > Nie trzeba być znawcą żeby stwierdzić, że program białostockiej TV pozostawia
          > wiele do życzenia (pomijając powtórki), tymczasem chodzą wieści, że dyrekcja
          > ciepłą rączką daje grubą kasę na jakiś festiwalik filmów niewiadomojakich i
          > płaczliwie zawodzi, że nie ma kasy. Na bieżacy program, wynagrodzenia dla
          > ludzi, normalne programy. Piszesz Pan, że wielu Podlasian woli mieć taką
          > telewizję, niż żadną. Tu się Pan mylisz, czytaj Pan prasę regionalną (prócz
          > oglądania wiadomości regionalnych w TVB, do czego Pan usilnie nawołujesz!), tam
          >
          > sama mądrość tkwi narodowa!
          > Odnoszę wrażenie, że "mip18" niekoniecznie musi podpisywać sie pełnymi danymi.
          > Dyrektor Jóźwiak natomiast (chyba dobrze rozumiem) jest osobą jak najbardziej
          > publiczną i nie dziwi, że jest "tykany" personalnie.
          > Zarzuca Pan "mip18", że obrzuca publicznie ludzi wyzwiskami. A Pan co robi w
          > swoim "udziale" w niniejszym forum?! Czy słowo "kutas" miało być przytoczeniem
          > jedynie mickiewiczowskiego kawałka z "Pana Tadeusza"?
          > Ze stylu, w jakim Pan się "wypisuje" w tym miejscu, po konsultacji z kilkoma
          > osobami z białostockiego ośrodka TV mniemam, że nie najlepiej Pan ulokował
          > swoje uczucia, wielbiąc dyrekcję, panie A.P!!

1. Nie staję w obronie Dyrekcji. Niech broni się sama, jeśli bronić się musi.
          2. Nie rozumiem aluzji kosmetycznej.
          3. Wydruków dyrekcji przekazywać nie zamierzam, gdyż byłaby to już nie beczka jak
          twierdzi opty, a TIR pełen wazeliny.
          4. Czekam na tego pierwszego do tłuczenia mi pyska. Już mi ręce swędzą.
          5. Nadal twierdzę, że mieszanie prokuratury w publiczną dyskusję o TVB bez
          postawienia jakichkolwiek oficjalnych zarzutów jest nadużyciem moralnym.
          6. Lewitacja jest mi obca. To nie to, co wyczyny mego adwersarza niesionego
          górnolotnymi myślami.
          7. Rzecznik warszawskiej centrali TVP w moim mniemaniu nie został rzetelnie
          przepytany przez dziennikarza jednej z naszych regionalnych gazet na rzecz
          finansowania WOSP-u w ośrodkach regionalnych.
          7. Z niecierpliwością czekam na wniosek radnych z mojej ukochanej partii. Oby
          tylko nie było potem, gdy się okaże, iż jest nieszkodliwy dla TVB, że to dlatego
          gdyż na Włókienniczej siedzą sami komuniści.
          8. Wieści nie chodzą, tylko palantctwo rozpuszcza je w formie plotek.
          9. O jakości programów tworzonych w TVB niech świadczą nagrody zdobywane przez
          dziennikarzy na różnorakich krajowych i zagranicznych festiwalach, czy choćby
          ostatnie wyróżnienie jakie spotkało redakcję "Obiektywu" (III nagroda w VI
          Przeglądzie i Konkursie Twórczości Dziennikarskiej. Tamże red. Kalina również
          jako trzeci autor najlepszego reportażu). Ale o tym w prasie skromniutko,
          skromniuteńko. No, bo jak można pochwalić coś, co permanentnie się krytykuje?
          10."Kutasa" podtrzymuję z powodów takich samych jak we wcześniejszej polemice.
          Skłonny nawet jestem podnieść go do kwadratu.
          11. Jeżeli tylko kilka osób twierdzi, że nie najlepiej ulokowałem uczucia, to pół
          biedy.Wszak nie ze wszystkimi musimy się lubić.
          12. Co do inicjałów, to gratuluję przenikliwości. Cały czas jestem do
          dyspozycjidla tych, którzy nie ukrywają się za parawanami egzotycznych
          pseudonimów.
          13. WSZYSTKO, CO ZOSTAŁO ZAPISANE POWYŻEJ STANOWI EFEKT MOICH PRYWATNYCH
          PRZEMYŚLEŃ I NIE NALEŻY TEGO WIĄZAĆ ANI Z WYKONYWANYM PRZEZE MNIE ZAWODEM, ANI
          PEŁNIONĄ FUNKCJĄ W TVB.
          Pozdrawiam i polecam Nerwosol.
      • Gość: pyś Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 195.116.69.* 29.01.02, 09:27
        Gość portalu: oma napisał(a): (między innymi, pod adresem mip18 w sprawie TV
        Białystok)
        Szuja Pan jesteś. Dyletant Pan jesteś. Cham Pan jesteś. Cwaniak Pan jesteś.
        Niezły z Pana gównojad, skoro publicznie kręcisz prywatne lody. Kutas Pan jesteś.
        I przyznaje się, że jest pracownikiem TVB. To się nie dałoby nawet ukryć: jaka
        telewizja - taki dyskutant!!!
        Na temat białostockiej TV nawet nie chce mi się pisać, bo żałosne toto, równie
        jak podobny do wspomnianego wyżej (oma).
        To tyle. Trzymajcie się! (pyś)

• Gość: oma Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 212.244.106.* 29.01.02, 11:27
          Kołek, gdy jest prosty - nie wymaga nawet szczypty uwagi. Żeby choć sęczek
          malutki! A tu nic! Plaża! A w dali szumi bezkresne może głupoty i chamstwa.
          Wczasy dla ubogich - duchem.
          Całuski w pysiaczka
          • Gość: pruszkow Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: *.wawpie.ext.ids.pl 29.01.02, 15:31
            ale ty dupek jakiś jestes
            • Gość: fara Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: 212.244.106.* 30.01.02, 09:00
              ale ty dupek jakiś jesteś
          • Gość: pyś Re: Odpowiedź "omie" IP: 195.116.69.* 30.01.02, 21:14
            Gość portalu: oma napisał(a):

> Kołek, gdy jest prosty - nie wymaga nawet szczypty uwagi. Żeby choć sęczek
            > malutki! A tu nic! Plaża! A w dali szumi bezkresne może głupoty i chamstwa.
            > Wczasy dla ubogich - duchem.
            > Całuski w pysiaczka

Odpowiadam: O tym kołku to chyba niepotrzebnie - za dużo, kochany, sterczysz
            przed lustrem! Z tego punktu widzenia rzeczywiście - chociażby sęczka nie
            zauważysz. Dobrze, że jesteś tak samokrytyczny. Naprawdę, nie trzeba było! Jeśli
            już, to nie stawiaj zwierciadła tyłem do morza, bo rzeczywiście je usłyszysz. I
            ono jest głupie i chamskie.
            Z tego, co tu imputujesz to rzeczywiście, przydałyby Ci się wczasy, chociaż...
            Tobie osobiście chyba nie są potrzebne. Ty jakby jesteś na ustawicznych wczasach.
            Odpoczywasz. Od rozumu.
            pyś, pyś, pyś (tzn. pa, pa, pa!)
      • Gość: TVBman znam tylko dwie sztuki IP: *.biaman.pl 30.01.02, 22:25
        tak sepleniących pracowników telewizorni jeden w USA drugi dalej swą głupotą
        podbija Podlasie.

PS
        Uwielbiam kawałki (patrz niżej) o nagrodach na festiwalach i konkursach. Podaj
        PAN kogo w konkursie pokonano i kto startował. Średnio co 2 tygodnie jest jakiś
        festiwalo-konkurs zazwyczaj organizowany przez media publiczne z jury tak
        głupim że aż boli i z losowo wybieranymi zwyciezcami: teraz Wy potem My
        Cel tyko jeden dowartościować zakompleksionych, Jaki to program robi TVB np na
        antenę ogólnopolską? (nie pisz Pan tylko o newsach w Panoramie)?
        Acha może podpowie Pan gdzie mozna zamówić HITY TVB na video, chętnie
        pokazałbym je znajomym (bo nie wierzą w opowieści) Zamawiam:

1. Kultową już WOŚP z ubiegłego roku
        2. Report. o święcie buraka. (rewelacyjne dziennikarstwo)
        3. Seria o zdobywaniu Podlasia (specjaliści do dziś pracują nad tym : "co autor
        chciał w dziele powiedzieć?"
        4. Program MŁODZIERZOWY ten co 40% czasu lecą napisy kocńcowe a reszta to tak
        zwane ujęcia nieudane.

Wisi mi TVB nie płacę abonamentu i płacić nie będę! Chciałbym tylko by
        Białystok nie był synonimem największego badziewiastwa.
        • Gość: tvbŁumen Te, oma, ty wazelino! IP: 195.116.69.* 03.02.02, 15:45
          Oma, ty palant chyba jesteś jakiś! Ty tak czyba masz od urodzenia: włazić w
          d... za wszelką cenę, chociaż Cie tam nie chcą. Ty sie przekonasz, że jak temu
          twojemu szefowi sie koło d... zagotuje, to nasra na Ciebie i spieprzy do
          Warszawy. Ty, jak to ty robisz to "zdobywanie Podlasia", to rzeczywiście przy
          tego oglądaniu trzeba jakiegoś leku. Tylko nie Nervosolu ale coś takiego, żeby
          nie zarzygać ekranu! Ty - czy to prawda, że tam jest u was taki jeden, ktory
          niby jest operator kamery ale tak naprawde to on jest operator koparko -
          spycharki?? Jestem Ciekawa!
          • Gość: a. Re: Te, oma, ty wazelino! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 16:19
            Jak tak wszystkow wiecie to posłucham o przygotowaniu zawodowym kierownictwa i
            red. TVB np. wydawca Ciszkowski?
            • Gość: b Dyletant IP: 195.116.69.* 05.02.02, 12:10
              No pewnie, ona ma przygotowanie typu: w porządku z dyrekcją bo wywalą moją
              panienkę, która też musi w Obiektywie zarobić. Sam jeszcze nie zrobił żadnego
              materoału telewizyjnego. Ale jest właściwy ideowo i towarzysko! Taki orzeł!
              • Gość: zenek Re: Dyletant IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 11:15
                To tym paszczurom na wizji jeszcze płacą?
              • Gość: jwonka Iwonka to ja :) IP: *.biaman.pl 18.02.02, 22:57
                • Gość: tak Re: Iwonka to ja :) IP: 212.244.27.* 14.03.02, 17:46
                  To znaczy - kto?!
      • Gość: k. Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 09:43
        Po cholerę te tłumaczania masz nas za debili. Liz d..ę szefowi dalej
      • Gość: wivi Oma jak było na imprezie w domku szefa ? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 18:20
    • Gość: JustMe Re: TETEWIZJA (?) BIAŁYSTOK IP: *.dialup.crocker.net 29.01.02, 16:45
      Brawo, to sie dopiero czyta, wiecej panowie!
      • Gość: mip18 Re: Cieszę się z poczytności!!! IP: 195.116.69.* 30.01.02, 21:04
        Cześć! Nie było mnie kilka dni w Białymstoku, wracam z terenu i oczom nie
        wierzę: temat interesuje internautów! Dzięki za udział i opinie! Po lekturze
        wypowiedzi dochodzę do wniosku, że niektórzy nie zrozumieli, co to jest
        wazelina, kołek i dar logicznego myślenia. Odnoszę to szczególnie do red.
        (oma), który nadal nie rozumie, co to jest telewizja mimo, że jest w niej
        zatrudniony (bo nie zdaje sobie sprawy, co to znaczy dobra w niej praca).
        Kochani - jeszcze raz dziękuję i proszę o następne głosy. Może wreszcie dorwie
        się do tej dyskusyjnej strony ktoś z dyrekcji TVB, może ktoś z miejscowych
        decydentów. To jednak jest forma vox populi!!
        Jeszcze raz więc gorąco proszę: R Ó B T A T A K D A L E J!!!!!
        (mip18)
    • Gość: kk Czy to możliwe!? IP: 195.116.68.* 11.02.02, 14:11
      Przypadkiem wszedłem na tę stronę i aż zdębiałem: to mi sie po prostu nie
      mieści w głowie, że w państwowej, było nie było, firmie, jaką jest telewizja,
      może szarogęsić sie ktoś, kto został tu przysłany z partyjnego nadania (myślę o
      dyrektorze głównym) po tylu numerach, jakie zdążył wyciąć, jeszcze jest
      tolerowany przez warszawskie naczalstwo! Przecież taki numer, jak potraktowanie
      orkiestry Owsiaka w tym roku kwalifikuje do tego, aby pan ów po prostu poleciał
      z Białegostoku na zbity pysk i więcej nie wracał! Popieram kilku przedmówców -
      nie płace abonamentu, bo po prostu nie ma za co!!! Jóźwiak - na szczaw!!! (kk)
      • Gość: k. niestety tak IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:01
        od zarania dziejów TVB. Może zamiast kiepskiej komedii U PAna Boga Za Piecem
        zrobić U Pana Dyrektora TVB pod Biurkiem - sukces gwarantowny!
        • Gość: focus Re: niestety tak IP: 195.205.214.* 20.05.02, 17:56
          Gość portalu: k. napisał(a):

> od zarania dziejów TVB. Może zamiast kiepskiej komedii U PAna Boga Za Piecem
          > zrobić U Pana Dyrektora TVB pod Biurkiem - sukces gwarantowny!

A po co włazić pod to biurko?! Nic by się tam, podejrzewam, nie zobaczyło, gdyż
          obecny p.o. "dyrektora" to indywiduum wybitnie bez jaj!!!
          • Gość: k. Re: niestety tak IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 20:36
            pod biurkiem on ma flaszkę , serio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka