6yennefer 07.06.09, 09:52 witam, którą salę możecie polecić ? (chodzi o organizację wesela?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6yennefer Re: wesele w łapach 07.06.09, 09:57 w tej chwili nie mieszkam juz w Łapach jednak chce tu zorgaznizować wesele, nie moge nic znależć w internecie - zdjęc sal (nie maja swoich stron internetowych;/)równie cenne będą opinie osób które juz organizowałay wesele lub inną uroczystość, Odpowiedz Link Zgłoś
gcc166 Re: wesele w łapach 07.06.09, 13:45 Dla mnie było super w Jeńkach ... super sala, wystrój, jest gdzie wyjsc przed lokal ... naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
black-belive Re: wesele w łapach 08.06.09, 11:02 w Sferze jest piękna sala itd, ale jedzenie to niekoniecznie(bardzo małe porcjje) *Acapulco hmmm nieduża sala, ale przytulna *Łapianka piękne odnowiona, ale niewiele miejsc *Gracja i Wersal - jeszcze złego słowa o nich nie słyszałam, a sama się tam jeszcze nie bawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
anka_lapianka Re: wesele w łapach 08.06.09, 19:40 A ja z chęcią bym się dowiedziała ile czasu wcześniej najlepiej zarezerwować sobie salę na wesele w Łapach, bo różne historie słyszałam... Może ktoś się orientuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arturjb Re: wesele w łapach 26.06.09, 10:18 Większość par zdecydowanych na ślub rezerwuje salę z wyprzedzeniem około roku. Podobnie jest z zespołem, kamerzystą, fotografem, zespołem. Obecnie w Łapach królują dwie sale: Sfera na Mostowej i Gracja na Cmentarnej. Są nowe, gustownie urządzone. O Corvecie będę mógł napisac za kilka tyg bo mam tam w lipcu wesele. Odpowiedz Link Zgłoś