porta33 08.06.09, 15:45 czy ktoś negocjował ostatnio cenę mieszkania na rynku pierwotnym? Jakich argumentów można użyć w takiej rozmowie i ile można spodziewać się obniżki? Na co uważać? Proszę o uwagi o białostockich deweloperach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 09.06.09, 00:43 użyj argumentów słownych , żeś gołodupiec i gawedziarz i se pogadaj , że chciałbyś kupić coś na co Cię nie stać i kup se lizaka albo innego cukierka Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: deweloperzy białystok ceny 09.06.09, 14:25 widzialam ceny niektorych mieszkan developerskich z woj. mazowieckiego. bialostockie przy nich wziete chyba z kosmosu. tutejsi developerzy chyba nie wiedza ile ludzie na Podlasiu zarabiaja albo licza na jeleni, ktorzy dadza sie wpedzic w 40-letni kredyt z marza jak Glebia Challengera. Odpowiedz Link Zgłoś
porta33 Re: deweloperzy białystok ceny 09.06.09, 15:14 Anka1 To jakie są ceny o w mazowieckim? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: deweloperzy białystok ceny 09.06.09, 16:12 np. budujacy w Piasecznie - 3945 zl za metr kwadratowy Odpowiedz Link Zgłoś
antykompeter Re: deweloperzy białystok ceny 09.06.09, 16:13 spragniony_bidet napisał: > użyj argumentów słownych , żeś gołodupiec i gawedziarz i se pogadaj , > że chciałbyś kupić coś na co Cię nie stać i kup se lizaka albo > innego cukierka A ty mógłbyś nie zaśmiecać tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 09.06.09, 20:44 demokrację mamy , każdy uczciwy głos się liczy......hehehehehe , a tak na marginesie osiągnełem swój cel , chciałem żebyś zaszczekał/a.....hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: deweloperzy białystok ceny 10.06.09, 08:46 zawsze mnie zastanawia gdzie sa admini w takiej sytuacji. jakis pajac probuje sie na forum "popisywac", a admin siedzi cicho ... Odpowiedz Link Zgłoś
antykompeter Re: deweloperzy białystok ceny 10.06.09, 09:37 anka1 napisała: > jakis > pajac probuje sie na forum "popisywac" Widocznie dla takich pajaców forum to idealne miejsce dla ich debilnych popisów. Tylko to im pozostało. W realu to cienkie bolki:))))))))) Więc muszą nadrabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
porta33 Re: deweloperzy białystok ceny 10.06.09, 15:43 To mój wątek! Spragniony Bidet - spuść się i uciekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 10.06.09, 18:39 że co ? chcesz się spuścić ? Nie musisz nam się tu tym chwalić..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
antykompeter Re: deweloperzy białystok ceny 10.06.09, 22:06 spragniony_bidet napisał: > że co ? chcesz się spuścić ? Bo co? Ty nie możesz? > Nie musisz nam się tu tym chwalić..hehe Spaaaaaaaaadaj żałosny pajacu:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 11.06.09, 00:27 cieszę się , że interesje Cię moja poetycka twórczość...hehehehee Odpowiedz Link Zgłoś
antykompeter Re: deweloperzy białystok ceny 11.06.09, 14:10 spragniony_bidet napisał: > cieszę się , że interesje Cię moja poetycka twórczość...hehehehee Pomyśl logicznie, jeżeli oczywiście potrafisz. Jeśli by mnie interesowała twoja twórczość, to nie pisałbym żebyś spadał, pajacu. A więc jeszcze raz - spaaaaaaaaaadaj. Swoimi żałosnymi wypocinami zainteresuj kogoś innego. Może jakąś kobietę:)))))))) Tutaj podziwu nie wzbudzasz, raczej współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 11.06.09, 19:58 tutaj jest mi bardzo dobrze , a Ty dalej szczekaj......hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: deweloperzy białystok ceny 12.06.09, 09:20 lubisz jak ci mówią, żebyś spadał? zboczenia są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: deweloperzy białystok ceny 12.06.09, 09:32 ad rem: ceny nowych mieszkań w Białymstoku są w dalszym ciągu przeszacowane, przykładowo Kalter, ul. skorupska, mieszkania 68-69 m2, w cenie od 312 do 321 tys. plus miejsce parkingowe za około 20 tys. Co prawda budynek jest nowoczesny, położony w korzystnej lokalizacji, estetyczny itd, ale w dalszym ciągu to lekka przesada. Mieszkania wiszą już od ponad roku, chętni póki co się o nie nie zabijają, widać dewelopera stać na dłuuuuuugi okres oczekiwania na nabywcę. Za taką kwotę w chwili obecnej spokojnie można kupić działkę 600m2 i wybudować dom ok 140m2 w stanie deweloperskim, również w Białymstoku, ok 7 km od centrum, nie martwiąc się przy tym o dopłaty za garaż itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: deweloperzy białystok ceny 12.06.09, 18:31 stan deweloperski... co to...? grat.nowy napisał: > ad rem: > ceny nowych mieszkań w Białymstoku są w dalszym ciągu > przeszacowane, (..)ul. skorupska, mieszkania 68-69 m2, w cenie od > 312 do 321 tys. plus miejsce parkingowe za około 20 tys.(..) > Za taką kwotę w chwili obecnej spokojnie można kupić działkę 600m2 > i wybudować dom ok 140m2 w stanie deweloperskim,(...) Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 02:48 grat.nowy ,wypocił się : >lubisz jak ci mówią, żebyś spadał? żółtozębny komunistyczny głąbie niedouczony , nie będziesz mówił porządnym ludziom co mają robić ,komuna się skończyła.........hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 08:34 spragniony_bidet spuścił się wreszcie: No jak? Teraz ci ulżyło? > żółtozębny komunistyczny głąbie niedouczony , nie będziesz mówił > porządnym ludziom co mają robić ,komuna się skończyła.........hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 12:28 kolejna komunistyczna zółtozęna morda zaczna szczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 12:41 spragniony_bidet spuścił: > kolejna komunistyczna zółtozęna morda zaczna szczekać :) I kto tu szczeka? Cha, cha, cha.......... Same komuchy ciebie nie lubią? Paszoł won jak po polskiemu nie rozumiesz:)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 15:27 Miałem rację - komunistyczna ruska swołocz szczeka swoją żółtozębną obleśną sowiecką mordą...........hehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 15:37 spragniony_bidet napisał: > Miałem rację - komunistyczna ruska swołocz szczeka swoją żółtozębną > obleśną sowiecką mordą...........hehehehehehehehehehehe A skąd wiesz jak wygląda "obleśna sowiecka morda z żółtymi zębami"? Czyżbyś takie komunistyczne swołocze miał w swojej najbliższej rodzinie? Moje gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 15:56 tlko taka morda , szczeka tak jak Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 16:25 spragniony_bidet napisał: > żółtozębny komunistyczny głąbie niedouczony , nie będziesz mówił > porządnym ludziom co mają robić ,komuna się skończyła.........hehehe Uważaj z tymi żółtozębnymi!!! Bo zaraz możesz zostać nazwany zenkiem a nawet dostaniesz swój numer porządkowy:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 19:24 Numer porządkowy to ty masz na swojej komunistycznej legitymacji partyjnej........heheheheehe Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 19:36 S_B - przecież komuna dawno się skończyła, a ty ciągle z lubością ją wspominasz:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 20:21 Komuna się skończyła ale nie da się wymazać z przeszłości tego co robiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 20:28 spragniony_bidet napisał: > Komuna się skończyła ale nie da się wymazać z przeszłości tego co > robiłeś Zapomniałeś S_B dodać - hehehehehe........... Coś taki nagle miły się zrobiłeś, wystarczyło tylko usunąć twój 1 wpis. HEHEHEHEHEHEHE:) Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 21:52 miły to tY byłeś dla żółtozębnych mord z SB Odpowiedz Link Zgłoś
antykompeter Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 22:01 Na drugi raz dobrze się zastanów zanim zaczniesz ubliżać komuś bez powodu. Chyba, że powodem są twoje kompleksy, zwłaszcza w kontaktach z płcią przeciwną:) Dałeś temu wyraz niejeden raz. Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: deweloperzy białystok ceny 13.06.09, 23:13 pudło - nie trafiłeś żółtozębny komuchu........heheheheehehhe Odpowiedz Link Zgłoś