piecyk.gazowy 17.12.03, 19:02 Biednie to forum... :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 17.12.03, 20:33 ostatnio admin systematycznie wszystkie moje wątki przenosi albo do hyde parku albo na oślą ławkę..czyżby forum Bialystok zostało sprywatyzowane? Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 17.12.03, 20:55 Ty już je dawno sprywatyzowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 17.12.03, 22:54 oszolom.z.radia.maryja napisał: > ostatnio admin systematycznie wszystkie moje wątki przenosi albo do hyde parku > albo na oślą ławkę..czyżby forum Bialystok zostało sprywatyzowane? Admin to też burak. Przesuwa wątki nie wiadomo dlaczego... Akurat o Twoje się nie martwię (dziś nawet jeden mój został usunięty, nie mam pretensji, bo w sumie głupi był), ale czasem normalne wątki lądują na Oślej, albo nie wiadomo gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: 192.148.125.* 18.12.03, 03:50 ...i chawal adminowi za to bo w koncu zrobilo sie troche normalniej. Jeszcze lepiej gdyby ci dal bana palancie, bo to nie jest miejsce na twoja faszystowska propagande nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 08:01 "Propaganda nienawiści". ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: 192.148.125.* 18.12.03, 09:14 don't die... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:46 Ciekawi mnie, Obrońco Uciśnionych, dlaczego nadajesz z anonimowego serwera. Obawiasz się czegoś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: 192.148.125.* 18.12.03, 09:53 Wole byc obronca ucisnionych, niz obronca prowokatora / faszysty oszoloma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:59 Myślałem, że jesteś obrońcą Oszołoma (Bernadra i Lewandowskiego)?! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 10:04 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Myślałem, że jesteś obrońcą Oszołoma (Bernadra i Lewandowskiego)?! Wydaje mi sie, ze sie mylisz co do Bernarda. On nadaje ze Szwecji i ideologicznie jest po zupelnie innej strony. Co do Lewandoskiego, to chyba jednak masz racje, to jedno ze wcielen oszola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:09 ormond napisał: > Wydaje mi sie, ze sie mylisz co do Bernarda. On nadaje ze Szwecji i > ideologicznie jest po zupelnie innej strony. Ale stosuje identyczne metody, co ułatwia wrzucenie go do jednego worka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 10:12 > Ale stosuje identyczne metody, co ułatwia wrzucenie go do jednego worka. > Tego bym nie powiedzial. Oszol (a moze kilku osobnikow, ktorzy sie tak podpisuja), jest tutaj aby robic okreslona robote prowokatorsa / propagandowa. Ten, ktory sie produkuje najczesciej jest zupelnum idiota, czego ni mozna powiedziec o B. Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.ze.szwecji Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 11:18 Chcialem tylko dodac, ze pomimo tego iz mieszkam w Szwecji sercem jestem w Bialymstoku. Tu spedzilem mile chwile ze Stefanem. Serdecznie go pozdrawiam. ormond napisał: > > > Ale stosuje identyczne metody, co ułatwia wrzucenie go do jednego worka. > > > Tego bym nie powiedzial. Oszol (a moze kilku osobnikow, ktorzy sie tak > podpisuja), jest tutaj aby robic okreslona robote prowokatorsa / propagandowa. > Ten, ktory sie produkuje najczesciej jest zupelnum idiota, czego ni mozna > powiedziec o B. Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.ze.szwecji Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 11:34 ormond napisał: > Wydaje mi sie, ze sie mylisz co do Bernarda. On nadaje ze Szwecji i > ideologicznie jest po zupelnie innej strony. Oczywiscie, ze tak. Przykladem moze byc moje poparcie dla malzenstw homoseksualnych oraz adopcji dzieci przez te pary. Dodam tylko, ze u nas w Szwecji od dawna nie jest to tematem tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 12:22 oszol, prowokatorze, musisz sie troche bardziej wysilic. Mozna cie rozpoznac po twoim infantylnym stylu nawet gdy sie podszywasz pod innych. Ale to dobrze, bo przynajmniej swoim postepowaniem wystawiasz odpowiednie swiadectwo tym, ktorych rzekomo tak popierasz: Radiu z ryjem i Legii Pustych Rozumow. Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.ze.szwecji Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 14:36 Najprawdopodobniej pan mnie z kims myli, ale rozumiem, ze cos musialo pana poirytowac. Czy ma pan cos do zarzucenia moim pogladom, to prosze bardzo. Co do ostatniej panskiej wypowiedzi, to o ile sie orientuje Radio z Ryjem oraz Legia Pustych Rozumow (jak pan to ujal) prezentuja calkowicie odmienne zdanie w kwestii malzenstw homoseksualnych niz te, ktore zaprezentowalem. Takze sam pan widzi jest pan w bledzie. ormond napisał: > oszol, prowokatorze, musisz sie troche bardziej wysilic. Mozna cie rozpoznac po > > twoim infantylnym stylu nawet gdy sie podszywasz pod innych. Ale to dobrze, bo > > przynajmniej swoim postepowaniem wystawiasz odpowiednie swiadectwo tym, ktorych > > rzekomo tak popierasz: Radiu z ryjem i Legii Pustych Rozumow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: do piecyka...... IP: *.swipnet.se 17.12.03, 21:04 Najchetniej bys chyba mnie do piecyka wsadzil, nieprawdaz...? Skad ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Nie mam nic wspolnego z "Bernardem ze Szwecji" IP: 62.88.128.* 18.12.03, 12:29 ...byc moze laczy nas kraj zamieszkania. Do sprawdzenia moj numer internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bernard.ze.szwecji Re: Nie mam nic wspolnego z "Bernardem ze Szwecji 18.12.03, 14:44 Gość portalu: bernard napisał(a): > ...byc moze laczy nas kraj zamieszkania. Do sprawdzenia moj numer internetowy. Jak to nie ma pan nic wspolnego ? Chce pan powiedziec, ze nawet nie podziela pan mojego zdania w kwestii malzenstw homoseksualistow. Jest pan przeciwny adopcji dzieci przez te pary. A to mnie pan zasmucil, a ja myslalem, ze skoro pisze pan ze Szwecji to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re Do "bernarda.ze.Szwecji" IP: 62.88.128.* 18.12.03, 16:12 w tej sprawie jestesmy zgodni - byc moze w wielu innych takze. Ze swietami bernard/Goeteborg Odpowiedz Link Zgłoś