Dodaj do ulubionych

Bernard, Oszołom, Lewandowski

17.12.03, 19:02
Biednie to forum... :-(
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 17.12.03, 20:33
      ostatnio admin systematycznie wszystkie moje wątki przenosi albo do hyde parku
      albo na oślą ławkę..czyżby forum Bialystok zostało sprywatyzowane?
      • piecyk.gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 17.12.03, 20:55
        Ty już je dawno sprywatyzowałeś...
      • piecyk.gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 17.12.03, 22:54
        oszolom.z.radia.maryja napisał:

> ostatnio admin systematycznie wszystkie moje wątki przenosi albo do hyde
        parku
        > albo na oślą ławkę..czyżby forum Bialystok zostało sprywatyzowane?

Admin to też burak. Przesuwa wątki nie wiadomo dlaczego...

Akurat o Twoje się nie martwię (dziś nawet jeden mój został usunięty, nie mam
        pretensji, bo w sumie głupi był), ale czasem normalne wątki lądują na Oślej,
        albo nie wiadomo gdzie...
      • Gość: X Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: 192.148.125.* 18.12.03, 03:50
        ...i chawal adminowi za to bo w koncu zrobilo sie troche normalniej. Jeszcze
        lepiej gdyby ci dal bana palancie, bo to nie jest miejsce na twoja faszystowska
        propagande nienawisci.
        • Gość: piecyk gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 08:01
          "Propaganda nienawiści". ROTFL
          • Gość: X Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: 192.148.125.* 18.12.03, 09:14
            don't die...
            • Gość: piecyk gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:46
              Ciekawi mnie, Obrońco Uciśnionych, dlaczego nadajesz z anonimowego serwera.
              Obawiasz się czegoś? :-)
              • Gość: X Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: 192.148.125.* 18.12.03, 09:53
                Wole byc obronca ucisnionych, niz obronca prowokatora / faszysty oszoloma.
                • Gość: piecyk gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:59
                  Myślałem, że jesteś obrońcą Oszołoma (Bernadra i Lewandowskiego)?!
                  • ormond Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 10:04
                    Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Myślałem, że jesteś obrońcą Oszołoma (Bernadra i Lewandowskiego)?!

Wydaje mi sie, ze sie mylisz co do Bernarda. On nadaje ze Szwecji i
                    ideologicznie jest po zupelnie innej strony. Co do Lewandoskiego, to chyba
                    jednak masz racje, to jedno ze wcielen oszola.
                    • Gość: piecyk gazowy Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:09
                      ormond napisał:

> Wydaje mi sie, ze sie mylisz co do Bernarda. On nadaje ze Szwecji i
                      > ideologicznie jest po zupelnie innej strony.

Ale stosuje identyczne metody, co ułatwia wrzucenie go do jednego worka.

Pozdrawiam.
                      • ormond Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 10:12

> Ale stosuje identyczne metody, co ułatwia wrzucenie go do jednego worka.
                        >
                        Tego bym nie powiedzial. Oszol (a moze kilku osobnikow, ktorzy sie tak
                        podpisuja), jest tutaj aby robic okreslona robote prowokatorsa / propagandowa.
                        Ten, ktory sie produkuje najczesciej jest zupelnum idiota, czego ni mozna
                        powiedziec o B.
                        • bernard.ze.szwecji Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 11:18
                          Chcialem tylko dodac, ze pomimo tego iz mieszkam w Szwecji sercem jestem w
                          Bialymstoku. Tu spedzilem mile chwile ze Stefanem.
                          Serdecznie go pozdrawiam.

ormond napisał:

>
                          > > Ale stosuje identyczne metody, co ułatwia wrzucenie go do jednego worka.
                          > >
                          > Tego bym nie powiedzial. Oszol (a moze kilku osobnikow, ktorzy sie tak
                          > podpisuja), jest tutaj aby robic okreslona robote prowokatorsa /
                          propagandowa.
                          > Ten, ktory sie produkuje najczesciej jest zupelnum idiota, czego ni mozna
                          > powiedziec o B.
                    • bernard.ze.szwecji Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 11:34
                      ormond napisał:
                      > Wydaje mi sie, ze sie mylisz co do Bernarda. On nadaje ze Szwecji i
                      > ideologicznie jest po zupelnie innej strony.

Oczywiscie, ze tak. Przykladem moze byc moje poparcie dla malzenstw
                      homoseksualnych oraz adopcji dzieci przez te pary. Dodam tylko, ze u nas w
                      Szwecji od dawna nie jest to tematem tabu.
                      • ormond Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 12:22
                        oszol, prowokatorze, musisz sie troche bardziej wysilic. Mozna cie rozpoznac po
                        twoim infantylnym stylu nawet gdy sie podszywasz pod innych. Ale to dobrze, bo
                        przynajmniej swoim postepowaniem wystawiasz odpowiednie swiadectwo tym, ktorych
                        rzekomo tak popierasz: Radiu z ryjem i Legii Pustych Rozumow.
                        • bernard.ze.szwecji Re: Bernard, Oszołom, Lewandowski 18.12.03, 14:36
                          Najprawdopodobniej pan mnie z kims myli, ale rozumiem, ze cos musialo pana
                          poirytowac. Czy ma pan cos do zarzucenia moim pogladom, to prosze bardzo.
                          Co do ostatniej panskiej wypowiedzi, to o ile sie orientuje Radio z Ryjem oraz
                          Legia Pustych Rozumow (jak pan to ujal) prezentuja calkowicie odmienne zdanie w
                          kwestii malzenstw homoseksualnych niz te, ktore zaprezentowalem.
                          Takze sam pan widzi jest pan w bledzie.

ormond napisał:

> oszol, prowokatorze, musisz sie troche bardziej wysilic. Mozna cie rozpoznac
                          po
                          >
                          > twoim infantylnym stylu nawet gdy sie podszywasz pod innych. Ale to dobrze, bo
                          >
                          > przynajmniej swoim postepowaniem wystawiasz odpowiednie swiadectwo tym,
                          ktorych
                          >
                          > rzekomo tak popierasz: Radiu z ryjem i Legii Pustych Rozumow.
    • Gość: bernard Re: do piecyka...... IP: *.swipnet.se 17.12.03, 21:04
      Najchetniej bys chyba mnie do piecyka wsadzil, nieprawdaz...?
      Skad ja to znam?
      • Gość: bernard Re: Nie mam nic wspolnego z "Bernardem ze Szwecji" IP: 62.88.128.* 18.12.03, 12:29
        ...byc moze laczy nas kraj zamieszkania. Do sprawdzenia moj numer internetowy.
        • bernard.ze.szwecji Re: Nie mam nic wspolnego z "Bernardem ze Szwecji 18.12.03, 14:44
          Gość portalu: bernard napisał(a):

> ...byc moze laczy nas kraj zamieszkania. Do sprawdzenia moj numer internetowy.

Jak to nie ma pan nic wspolnego ? Chce pan powiedziec, ze nawet nie podziela
          pan mojego zdania w kwestii malzenstw homoseksualistow. Jest pan przeciwny
          adopcji dzieci przez te pary.
          A to mnie pan zasmucil, a ja myslalem, ze skoro pisze pan ze Szwecji to ...
          • Gość: bernard Re Do "bernarda.ze.Szwecji" IP: 62.88.128.* 18.12.03, 16:12
            w tej sprawie jestesmy zgodni - byc moze w wielu innych takze.

Ze swietami
            bernard/Goeteborg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka