ignorant11 15.05.26, 12:52 www.youtube.com/watch?v=x-YV8lEYg78 Ten krótki wystep porzadkuje pojecia o dronach i ich przeznaczeniu na polu walki. I mimo iż jest zwolennikiem rozbudowy zdolnosci dronowych, to jednak nie ulega dronozie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmc3i Re: płk Lewandowski o dronach 15.05.26, 16:39 ignorant11 napisał: > www.youtube.com/watch?v=x-YV8lEYg78 > Ten krótki wystep porzadkuje pojecia o dronach i ich przeznaczeniu na polu walk > i. > > I mimo iż jest zwolennikiem rozbudowy zdolnosci dronowych, to jednak nie ulega > dronozie. Ukeaincy mtorzy szkolili sie w Polsce, twiefzili ze zrozumienie dla wojny dronowej w polskim dowodztwie wojskowym jest znikome. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: płk Lewandowski o dronach 15.05.26, 19:01 bmc3i napisał: > ignorant11 napisał: > > > www.youtube.com/watch?v=x-YV8lEYg78 > > Ten krótki wystep porzadkuje pojecia o dronach i ich przeznaczeniu na pol > u walk > > i. > > > > I mimo iż jest zwolennikiem rozbudowy zdolnosci dronowych, to jednak nie > ulega > > dronozie. > > > Ukeaincy mtorzy szkolili sie w Polsce, twiefzili ze zrozumienie dla wojny drono > wej w polskim dowodztwie wojskowym jest znikome. To Ukraińcy tak twierdzili... Mam nadzieje, że Ukraina jest obstawiona polskimi obserwatorami wojskowymi Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: płk Lewandowski o dronach 15.05.26, 20:18 > > Ukeaincy mtorzy szkolili sie w Polsce, twiefzili ze zrozumienie dla wojny > drono > > wej w polskim dowodztwie wojskowym jest znikome. > > To Ukraińcy tak twierdzili... Mam nadzieje, że Ukraina jest obstawiona polskimi > obserwatorami wojskowymi Na def24 tez kiedys pisali ze nasi generalowie zdaja sie nie ptzywiazywać nalezytej wagi do dronow pola walki. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: płk Lewandowski o dronach 15.05.26, 21:04 bmc3i napisał: > > > > Ukeaincy mtorzy szkolili sie w Polsce, twiefzili ze zrozumienie dla > wojny > > drono > > > wej w polskim dowodztwie wojskowym jest znikome. > > > > To Ukraińcy tak twierdzili... Mam nadzieje, że Ukraina jest obstawiona po > lskimi > > obserwatorami wojskowymi > > Na def24 tez kiedys pisali ze nasi generalowie zdaja sie nie ptzywiazywać nalez > ytej wagi do dronow pola walki. Napisali, powiedzieli... i co z tego, a poza tym co znaczy nalezyte? Wg kogo nalezyte? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: płk Lewandowski o dronach 15.05.26, 22:14 > Napisali, powiedzieli... i co z tego, a poza tym co znaczy nalezyte? Wg kogo na > lezyte? Wg gosci z Def24. Nienalezytej, znaczy że zdaja sie nie doceniać Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: płk Lewandowski o dronach 15.05.26, 20:22 Ale to nic dziwnego, jak będzie praktyka przyjdzie zrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: płk Lewandowski o dronach 15.05.26, 21:05 stasi1 napisał: > Ale to nic dziwnego, jak będzie praktyka przyjdzie zrozumienie Nie jestem przekonany, że nie maja zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś