Dodaj do ulubionych

szukam lokalu

IP: 212.244.27.* 31.01.02, 09:33
Szukam lokalu oczywiście w Łomży, pod działoalność handlową. Interesuje mnie
ścisłe centrum, ewentualnie centrum handlowe (jeśli takie w tym mieście
istnieje?). Najlepszy byłby lokal lub powierzchnia "u kogoś" około 20-30 m2.
Przy okazji planuję zatrudnić energiczną dziewuchę do sprzedaży, może dwie (na
umowę, żadnych cudawianek na czarno).
Proszę o propozycję i oferuję prowizję od ceny czynszu.

Obserwuj wątek
    • Gość: Polik Re: szukam lokalu IP: 157.25.119.* 31.01.02, 12:25
      Proponuje abys wsiadl w samochod lub wyslal czlowieczka do Lomzy. Wystarczy
      zrobic maly spacer i wszystko bedzie jasne, gdzie jest wolne miejsce. Wystarczy
      2 godzinny spacer!!!
      Daj ogloszenie do Kontaktow te gazetke czyta cala Lomza i moze cos wpadnie.
      PZDR
      • Gość: gregor Re: szukam lokalu IP: 212.244.27.* 06.02.02, 02:53
        Byłem niedawno w Łomży i niestety nie znalazłem żadnego lokalu godnego uwagi.
        Fakt, są lokale wolne (obskurne), ale na obrzeżach centrum (główny rynek i
        jakiś urząd). Do redakcji "Kontaktów" nie trafiłem, było już zresztą za późno.
        Przechadzałem się przez miasto od godz. 16-16:30 do chyba 18. Dziwny to "kraj"!
        Pustki, jakby miasto wymarło. Przecież to było centrum? Gdzie kafejki,
        kawiarnie, pizzerie, itd? Brak życia w tym mieście. Czyżby handel był tylko do
        godz. 13? Parkujesz gdzie chcesz, pełno wolnego miejsca. Ludzie z Łomży-
        obudźcie się, powoli umieracie! Trafiłem na jakiś dworzec autobusowy-pusto,
        ciemno, żadnego pasażera, światła pogaszone na placu. Budynku dworca nie
        znalazłem. Naprzeciw rzeczywiście był dom handlowy, ale niestety wolnych
        powierzchni brak. Troszkę wybór do luftu, bo zabawki, pachnidła i szmaty. To
        mało, jak na łomżyński hipermarket. Aha, na górze jakieś telewizory, no i w
        końcu pizzeria. Myślałem, że pójdę dalej i znajdę coś dla siebie. Szkoda, nie
        znalazłem. Trudno, będę szukał dalej.
    • Gość: Heniu Re: szukam lokalu IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 11:24
      zobacz lokal w centrum na ulicy długiej 24

Henryk
      • Gość: Krenciol Re: szukam lokalu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 10:07
        Przypuszaczam, ze nie bedziesz mial problemu z lokalem. Chetnie moge polecic
        kilka bardzo solidnych kolezanek do pracy, jesli bedziesz potrzebowal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka