w.koronkiewicz 06.07.09, 08:58 5 1a ta0 by3e0, 6 rany c6 s5e dz5e1e z 23aw5at4rą, za05ast 35tere2 cyfer25 wys2a241a+ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.koronkiewicz Re: Napędzimy sobie turystów 06.07.09, 11:20 przepraszam, za poprzedni wpis. mój zdolny syn poprzestawiał mi funkcje klawiatury i zamiast literek wskakiwały cyferki. impreza w skansenie była git. próbowałem wielu rzeczy. urzekło mnie piwo kozicowe jałowcowe. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Narkomani (alkoholicy) są "głodni" . 06.07.09, 13:23 Alkohol to narkotyk ,a kto myśli inaczej to po prostu narkoman . Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Narkomani (alkoholicy) są "głodni" . 06.07.09, 23:29 polski_murzyn napisała: > Alkohol to narkotyk ,a kto myśli inaczej to po prostu narkoman . A kto herbatę pije długo nie pożyje < herbata też jest używką > Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: Narkomani (alkoholicy) są "głodni" . 06.07.09, 23:54 Panie Koronkiewicz - nie pij Pan za dużo , bo się Panu częściej będzię cuś przestawiać Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: Narkomani (alkoholicy) są "głodni" . 07.07.09, 05:40 tak też zrobię! słowo zucha! ot chciałem popróbowac piwa kozicowego czyli jałowcowego. na butelce naklejka była z informacją, że potrawa ta otrzymała pierwszą nagrodę na jakichś niezwykle ważnych targach żywności. i nazwisko producenta było. to nazwisko mnie właśnie przekonało. bo jak się ktoś podpisuje, to wiadomo, że chały nie odstawi. Odpowiedz Link Zgłoś