franek84_25 16.07.09, 09:07 tak jak w temacie. Jakiego polecacie mechanika w naszym miasteczku lub bliskiej okolicy. tylko zaznaczam ze mechanika a nie kolesia co zmienia filtry albo opony bo to sam sobie moge zrobic ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzetelny715 Re: Jaki mechanik w Łapach 16.07.09, 12:14 Ja napiszę kogo NIE POLECAM: na leśnikowskiej express serwis. Chłopaki za bardzo ambitnie podchodzą do swojej sprawy: zamiast wymieniać filtry i opony to podejmują się prawdziwej mechaniki, np. dla mojego kumpla zmieniali tuleje i po wymianie miał wachacz do wymiany, bo ambitny pomocnik młotem wybijał i kumple mają podobne przypadki tam. A co do tematu to Sławek z Łupianki tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lexa18 Re: Jaki mechanik w Łapach 16.07.09, 23:37 Na osse jest Mirek Jankowski całkiem niezły (troche drogi) ale za to ma najlepszego lakiernika w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
serwal60 Re: Jaki mechanik w Łapach 20.07.09, 20:03 Ja również mogę zaproponować mechanika, polecam np. w Baciutach - Bogdan. Warsztat stoi przy głównej drodze. Nadmieniam że: czysto, sumiennie i w miarę tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
serbi19 Re: Jaki mechanik w Łapach 03.10.09, 18:29 Odnosnie warsztatu na lesnikowskiej bywam tam nie raz i zawsze jestem zadowolony z naprawy mego samochodu i obslugi . Wielu mojch znajomych kozysta z usłog tego warsztatu i jakos nie slyszalem zlego slowa na ten temat (zreszta znajomy taksowkarz mi go polecil a on byle gdzie auta nie robi). Jedynym problemem jest to ze malo kiedy mozna zrobic cos od reki bo wiecznie jest tam duzo aut -ale i to o czym swiadczy ale zawsze sie mozna umowic na dogodny termin. POLECAM -a i ceny maj dobre i problemu z czesciami nie ma bo sklep obok. Odpowiedz Link Zgłoś
on345 Re: Jaki mechanik w Łapach 04.10.09, 15:09 Odradzam warsztat na rogu polnej i bocznej. Ceny z kosmosu, jakość to słowo którego oni nie znają, w tym warsztacie można jedynie klepać się w głowę za to że się wstawiło tam samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
on345 Re: Jaki mechanik w Łapach 04.10.09, 20:53 To nie specjalista, to Jan DIL wielki taki misiek. Odpowiedz Link Zgłoś
franek84_25 Re: Jaki mechanik w Łapach 05.10.09, 20:07 uwazam ze Paweł Kulesza jest lepszym autoelektrykiem niż Leszek Grabowski, a tego Jana to nawet jako mechanika nie uwazam, ostatnio przejechalem sie takze na tym nowym zakladzie na dlugiej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ustronianka1 Re: Jaki mechanik w Łapach 12.02.10, 18:53 Stupulkowski na nowej nie polecam chałtura jak cholera, samochod wyglada teraz gorzej niz przed jego zrobieniem ,tragedia :( szkoda oddawac samochod do niego :| Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.1 Re: Jaki mechanik w Łapach 19.10.09, 15:00 ja samochody naprawiam u Jana Dyla i jestem zadowolona.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_5 Re: Jaki mechanik w Łapach 20.10.09, 13:12 Nie wiem czy jest jakaś osoba wykonująca dowolny zawód żeby wszystkim dogodzić, jak stomatolog ,kosmetyczka itd. każdy ma swojego ulubionego. Co do Mechanika to Jan Dyl duzo mówi , ale ja samochody prowadzam do niego. Odpowiedz Link Zgłoś