Dodaj do ulubionych

Szukam Niani

13.08.09, 16:18
Witam! Szukam sprawdzonej niani od wrzesnia.Czy ktos moze mi kogos
polecic?I ile aktualnie placi sie nianiom??Bede potrzebowac na kilka
godz.( roznie w tygodniu)
Obserwuj wątek
    • blondyne-czka2422 Re: Szukam Niani 15.08.09, 11:30
      Wtam. Jestem studentką zaoczną. Mam doświadczenie w pracy z dziecmi. Chętnie podejme prace. prosze o kontakt tel 793642081
    • virago6 Re: Szukam Niani 29.08.09, 16:52
      roksii napisała:

> Witam! Szukam sprawdzonej niani od wrzesnia.Czy ktos moze mi kogos
      > polecic?I ile aktualnie placi sie nianiom??Bede potrzebowac na kilka
      > godz.( roznie w tygodniu)

Polecam ci gorąco nianię, która opiekowała się moja córka prawie przez dwa lata,
      czyli do momentu jak córcia poszła do przedszkola.
      Pani Wala (Walentyna) ma 57 lat, jest bardzo cierpliwa i kochająca. Przelewa na
      maluszka całą swoja miłość do wnuków które mieszkają w gdańsku, a co za tym
      idzie rzadko się z nimi widuje. Jest też bardzo pomysłowa. Jako emerytowana
      nauczycielka geografii i j.polskiego ma mnóstwo pomysłów jak rozwijać dziecko.
      Dużo z dzieckiem śpiewa, recytuje wierszyki, opowiada bajki i w ogóle dużo
      rozmawia. Nauczyła moja córkę korzystać z nocniczka, rozpoznawać literki kiedy
      ta nie miała jeszcze 2 latek! Poza tym sama z siebie przynosiła prezenty-różne
      drobiazgi z których maluch był zachwycony.Nigdy się nie spóźniła z rana. Zawsze
      zmywała, to co zabrudziło się w ciągu dnia. Jak wiki coś zabrudziła to
      zapierała, chociaż nie musiała. Mogę panią Wale polecić z całego serca. Jedyny
      minus to taki, że pali, ale na plus, że nigdy przy dziecku. Odzwyczaja się i
      wystarcza jej jak zapali rano i po wyjściu z pracy. Opieka nad dzieckiem to jej
      sposób na to aby ograniczyć palenie. Ja nie palę i przez dwa lata na pewno bym
      zauważyła jakby coś było nie tak w tej kwestii.
      JEJ NUMER TEL 85 661 41 66.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka