roksii 13.08.09, 16:18 Witam! Szukam sprawdzonej niani od wrzesnia.Czy ktos moze mi kogos polecic?I ile aktualnie placi sie nianiom??Bede potrzebowac na kilka godz.( roznie w tygodniu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondyne-czka2422 Re: Szukam Niani 15.08.09, 11:30 Wtam. Jestem studentką zaoczną. Mam doświadczenie w pracy z dziecmi. Chętnie podejme prace. prosze o kontakt tel 793642081 Odpowiedz Link Zgłoś
virago6 Re: Szukam Niani 29.08.09, 16:52 roksii napisała: > Witam! Szukam sprawdzonej niani od wrzesnia.Czy ktos moze mi kogos > polecic?I ile aktualnie placi sie nianiom??Bede potrzebowac na kilka > godz.( roznie w tygodniu) Polecam ci gorąco nianię, która opiekowała się moja córka prawie przez dwa lata, czyli do momentu jak córcia poszła do przedszkola. Pani Wala (Walentyna) ma 57 lat, jest bardzo cierpliwa i kochająca. Przelewa na maluszka całą swoja miłość do wnuków które mieszkają w gdańsku, a co za tym idzie rzadko się z nimi widuje. Jest też bardzo pomysłowa. Jako emerytowana nauczycielka geografii i j.polskiego ma mnóstwo pomysłów jak rozwijać dziecko. Dużo z dzieckiem śpiewa, recytuje wierszyki, opowiada bajki i w ogóle dużo rozmawia. Nauczyła moja córkę korzystać z nocniczka, rozpoznawać literki kiedy ta nie miała jeszcze 2 latek! Poza tym sama z siebie przynosiła prezenty-różne drobiazgi z których maluch był zachwycony.Nigdy się nie spóźniła z rana. Zawsze zmywała, to co zabrudziło się w ciągu dnia. Jak wiki coś zabrudziła to zapierała, chociaż nie musiała. Mogę panią Wale polecić z całego serca. Jedyny minus to taki, że pali, ale na plus, że nigdy przy dziecku. Odzwyczaja się i wystarcza jej jak zapali rano i po wyjściu z pracy. Opieka nad dzieckiem to jej sposób na to aby ograniczyć palenie. Ja nie palę i przez dwa lata na pewno bym zauważyła jakby coś było nie tak w tej kwestii. JEJ NUMER TEL 85 661 41 66. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś