Gość: Girafa IP: *.light.csk.pl 31.12.03, 12:00 co tu duzo mowic Capoeira jest piekna, wiem cos o tym bo cwicze z tymi ludzmi i jest bardzo milo i jak sie ktos w ta gre wciagnie juz nie bedzie mogl bez niej zyc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el_pabo Re: Białostocka sekcja capoeiry IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 31.12.03, 15:14 Ja w kwestii formalnej. ABADA to skrót tak jak PZU czy ZUS i powinno się go pisać wielką literą. PS: Artykuł nie powala, zdjęcia też a tytuł to w ogóle do bani... PPS: www.capoeira.podlasie.prv.pl oraz el_pabo@wp.pl to kontakt dla wszystkich chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek!! Re: Białostocka sekcja capoeiry IP: *.ld.euro-net.pl 31.12.03, 17:50 no nareszcie w gazecie hehe!! ludzie polecam ten sport !! trenuje go 2 miesiace ale juz z niego niezreygnuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna20 Re: Białostocka sekcja capoeiry IP: *.iig.pl / *.iig.pl 07.04.04, 12:03 jestem z białegostoku... jeżeli bym chciała zacząc trenować... to ile by mnie to kosztowało.. i gdzie powinnam się zgłosić...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniccc Re: Białostocka sekcja capoeiry IP: *.osiedle.net.pl 08.04.04, 09:29 bardzo chciałabym trenować Capoeire, ale chyba jestem za ciężka. Wprawdzie jestem wysportowana, chodze na aerobik, basen, swego czasu tez na siłownie, ale jak tak patrze po zdjęciach, mam też koleżanke trenująca capoeire w wawie i wszyscy są raczej szczupli, tzn nie ubici, drobnej kości:( Odpowiedz Link Zgłoś