uzaleznionytanebo22 27.02.14, 23:33 Czy europa za dziesięć lat tak właśnie będzie wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: Mapa europy 2024 27.02.14, 23:49 a po cholerę nam Królewiec, Mińsk i inne gówna? ja nie chcę i ty też nie O Szkotów się nie martw, secesji chce 20% populacji, Basków Hiszpanie nigdzie nie puszczą, Katalończyków też nie. Włochy większe niż dziś, dobrze widzę? O kawałek Austrii? bez jaj Krym w Rosji - to jedno co na dłuższą metę jest do zaakceptowania... Reszta to mrzonki... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf_ge Re: Mapa europy 2024 28.02.14, 00:33 Odwrotnie, to Tyrol Południowy wg tej mapki wraca do macierzy. Najciekawsze jak dla mnie jest powstanie Wielkiej Macedonii. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Mapa europy 2024 28.02.14, 14:15 to Tyrol Południowy wg tej mapki wraca do macierzy. ------------------ jeżdzę tam co roku jakoś nie widzę parcia do niemczyzny wręcz przeciwnie... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Mapa europy 2024 28.02.14, 18:54 Nie wiem dlaczego pokazuje talkie mapki ze Polska wraca na wschód do Grodna, Kaliningradu czy Wilna. A może by tak pokazać ze zajmujemy Łużyce, Połabie czy Berlin. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bliska mi wizja... 28.02.14, 23:35 i znam ja od lat... ale jezeli sie zrealizeje - to tylko w niewielkich fragmentach. Odpowiedz Link Zgłoś