Dodaj do ulubionych

Temat dla moderatora

12.04.14, 21:09
Czy wątek "Nowe kontrakty i potwierdzenia Rosji" nie jest przypadkiem dowodem na chorobę psychiczną jego autora. Temat pod rozwagę moderatora tego forum.
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:15
      Na pewno jest kryptoreklamą.
      • rzewuski1 Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:21
        Już dostał od Putina order za promowanie rosyjskiego przemysłu wojennego o czym zawiadamiał kozak z Rostowa.
        • antyk-acap Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:26
          Tak w ogóle to czy wojskowy nie powinien mieć zezwolenia na przyjęcie odznaczenia zagranicznego?
          • rzewuski1 Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:35
            samoeglavnoe.pro/news/61953
            • antyk-acap Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:40
              Facet nie wygląda na takiego co miałby dorosłe dzieci - ciemne włosy bez siwizny, prosta postura.
              • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:49
                Pamiętaj media kłamią!:)
            • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:44
              Dzięki Rzewuski!:) Aż mnie się łza z rozrzewnienia w oku zakręciła!:)
              -Pozdrawiam!
          • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:43
            Byli wojskowi a tym bardziej policjanci będący na zasłużonej emeryturze nie muszą mieć żadnych zezwoleń ani pozwoleń!
        • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:42
          Oj tam,oj tam! Nie order tylko zegarek - media kłamią!":) Ale dziękuję za przypomnienie!
          -Pozdrawiam!
      • wojciech6j Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:23
        Jeśli gość zakłada wątek który liczy 900 postów z czego 850 to posty samego autora wątku to o czym to świadczy? Ja rozumiem liberalizm, ale na każdym normalnym forum taki gość zostałby po prostu zabanowany.
        • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:01
          Myślę ,że jedyny gość ,który jest chory psychicznie (choroba fachowo nazywa się "Rusofobia") to założyciel niniejszego! W dodatku mający problemy z matematyką - ogółem mój wątek (pierwszy i drugi) liczy 3361 wpisów i bardzo duża ilość (około 80 procent) jest moja! Rozumiem ,że to musi "boleć" ,iż w Rosji i na Białorusi się produkuje,kupuje i sprzedaje broń i technologie wojskowe ale mam dla Ciebie dobre lekarstwo - nie Musisz tego wątku odwiedzać!
          P.S. Skoro Ciebie tak ten wątek "boli" i forum wygląda na nie normalne to czemu nie Przeniesiesz się na "normalne"??!
          P.S. Leżącego nie kopię (bo nie mam takiego zwyczaju) ale wyzłośliwię się - a co! Wolno mnie! Mój wątek regularnie czytuje około 12-14 osób a w porywach jeszcze kilka!
      • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:41
        Kryptoreklamą czego??! Napisz no kiedy informacja jest kryptoreklamą?! Trzeba by chyba wszystkie programy informacyjne opodatkować a fachowe czasopisma militarne to już w ogóle trzeba by chyba zamknąć?!
        • antyk-acap Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:43
          doucz się
          • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:53
            To już się douczyłem! Czyli jak pisałem o pociskach strategicznych 15Ż67 "Jars" to chciałem kupić czy sprzedać??!:)
            • antyk-acap Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 21:55
              A czy pracownik agencji reklamowej sprzedaje reklamowane produkty?
              • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:03
                Pracownik agencji reklamowej reklamuje towar ,który można kupić! Z przykrością Ciebie informuję ,że 99% "towaru" z mojego wątku nie jest w wolnej sprzedaży albo kupić go nie można w ogóle!
                • antyk-acap Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:13
                  Mylisz się. Otóż mogę. Mogę kupić akcje rosyjskiej firmy zbrojeniowej. Teoretycznie oczywiście ale jest to możliwe.
                  • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:23
                    Nie,nie mylę się! Nie możesz kupić akcji Rosyjskiego koncerny zbrojeniowego bo nie ma ich w wolnym obrocie! Tak samo jak nie Możesz kupić czołgu T-90, korwety typ Projekt 20380 ani myśliwca Su-35S! Powiem więcej - nie Możesz kupić nawet karabinku AK pomimo tego ,że teoretycznie jest Cię na niego stać!
                    • antyk-acap Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:26
                      Ale te firmy są przedsiębiorstwami rynkowymi. I mylisz się co możliwości kupna. Kupuję broń gdy robi to polski rząd...
                      • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:53
                        Kto Ci takich głupot do główki nakładł?! Nie,nie Kupujesz broni ,gdy robi to Polski rząd! Mylisz pojęcia! To ,że ktoś korzysta z pieniędzy ,z Twoich podatków wcale nie znaczy ,że Ty Jesteś właścicielem tego co za nie kupili!
    • niegracz Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:28
      jest to nadużycie

klikajmy na kosz
      zgłaszajmy do moderacji adres
      forum@gazeta.pl
      • wojciech6j Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:31
        I to działa?
        • niegracz Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:38

w przypadku ewidentynych nadużyć ( ale tu decyduje moderacja)-
          tak
          • marek_boa Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 22:54
            Jednym słowem jak kliknę "KOSZ" przy tym wątku - to on ewidentnie zniknie!:) Nie Kuś,nie kuś!:)
        • jopekpl Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 23:29
          wojciech6j napisał:

> I to działa?

Nie wiem do mnie te informacje nie dochodzą;-)
      • jopekpl Re: Temat dla moderatora 12.04.14, 23:28
        niegracz napisał:

> jest to nadużycie
        >
        > klikajmy na kosz
        > zgłaszajmy do moderacji adres
        > forum@gazeta.pl

co jest nadużyciem jeżeli można wiedzieć ???
    • jopekpl Akurat wątek ten jak najbardziej 12.04.14, 23:06
      nadaje się, jest na temat ,i czy ktoś tego nie chce czy chce są nim zainteresowani ludzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka