Dodaj do ulubionych

Odwrotna flotylla...

29.04.14, 17:08
Tym razem chcieli płynąc od Gazy....na pokładzie było różnych rzeczy i kilku obłąkanych pacyfistów...mieli płynąc do Cypru dziś nad ranem...poszli spać na lądzie i cały statek wybuchnął i zatopił się... no wiecie już kto jest winny....
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: Odwrotna flotylla... 29.04.14, 17:30
      Gratki.
    • mosze_zblisko_daleka Re: Odwrotna flotylla...fotki 29.04.14, 19:08

rotter.net/User_files/forum/535fc3ec276fd4a66.jpg
      rotter.net/User_files/forum/535fc3ec276fd4a65.jpg
      rotter.net/User_files/forum/535fc3ec276fd4a64.jpg
      rotter.net/User_files/forum/535fc3ec276fd4a63.jpg
      rotter.net/User_files/forum/535fc3ec276fd4a62.jpg
      rotter.net/User_files/forum/535fc3ec276fd4a61.jpg
    • anton_pl Re: Odwrotna flotylla... 30.04.14, 08:35
      Dobrze że łajbe tych swirów zatopili, pozdrawiam ciebie Mosze i cały naród Izraela :D
      • jopekpl Re: Odwrotna flotylla... 30.04.14, 09:57
        anton_pl napisał:

> Dobrze że łajbe tych swirów zatopili, pozdrawiam ciebie Mosze i cały naród Izra
        > ela :D

Ludzi chcących równego traktowania i pokoju na świecie nazywasz świrami??? to ja nie wiem anton kto tu jest większym świrem.
        Znaczy się anton okupanci czyjegoś terytorium według ciebie są cacy , a okupowani to be??? coś mi to przypomina polske lat 1939-1945 pod opieką pewnego kraju którzy tez tak o nas myśleli.
        • anton_pl Re: Odwrotna flotylla... 30.04.14, 11:09
          jopekpl napisał:
          > Ludzi chcących równego traktowania i pokoju na świecie nazywasz świrami??? to j
          > a nie wiem anton kto tu jest większym świrem.

Dobrze wiesz że gdyby Izrael sobie pozwolił na ekscesy tego typu typków to przestałby istnieć, a to skończyłoby się tragicznie dla tamtejszych Żydów.
          • jopekpl Re: Odwrotna flotylla... 30.04.14, 23:49
            anton_pl napisał:

> jopekpl napisał:
            > > Ludzi chcących równego traktowania i pokoju na świecie nazywasz świrami??
            > ? to j
            > > a nie wiem anton kto tu jest większym świrem.
            >
            > Dobrze wiesz że gdyby Izrael sobie pozwolił na ekscesy tego typu typków to prze
            > stałby istnieć, a to skończyłoby się tragicznie dla tamtejszych Żydów.
            Czyli to według ciebie usprawiedliwia draństwa popełnione wobec rdzennych mieszkańców tamtych terenów czyli Palestyńczyków???
            Ciekawe czy tez byś tak myślał gdyby ktoś zajął twoja ziemię i ciebie traktował jak gorszy gatunek.
    • jopekpl Re: Odwrotna flotylla... 30.04.14, 10:00
      mosze_zblisko_daleka napisał:

> Tym razem chcieli płynąc od Gazy....na pokładzie było różnych rzeczy i kilku ob
      > łąkanych pacyfistów...mieli płynąc do Cypru dziś nad ranem...poszli spać na ląd
      > zie i cały statek wybuchnął i zatopił się... no wiecie już kto jest winny....

Sugerujesz że pacyfiści broń dla palestyńczyków przewozili??? i co statek sam tak sobie wybuchnął?
      O COŚ MI SIĘ WYDAJE że w propagandzie zaczynacie dorównywać rosjanom.
      • mosze_zblisko_daleka wolę być ... 30.04.14, 13:11
        żywym Rosjaninem, niż zamordowanym pacyfista...
        • jopekpl Re: wolę być ... 30.04.14, 23:51

> żywym Rosjaninem, niż zamordowanym pacyfista...
          Tylko kto tych pacyfistów morduje??? i dlaczego to robi to tez pytanie, czy ci pacyfiści coś złego uczynili Izraelowi???
        • jopekpl Re: wolę być ... 30.04.14, 23:52

> żywym Rosjaninem, niż zamordowanym pacyfista...
          Aja wolę być przyzwoitym człowiekiem , bez względu na narodowość z jakiej się wywodzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka