Dodaj do ulubionych

Telewizor oznajmił

01.03.12, 09:56
wiosnę meteorologiczną od dzisiaj

ha!
Obserwuj wątek
    • leloop Re: Telewizor oznajmił 01.03.12, 12:03
      > wiosnę meteorologiczną od dzisiaj
      >
      > ha!
      przecież TV kłamie ;P
      • yoma Re: Telewizor oznajmił 01.03.12, 12:21
        Ma 18 stopni i wydziwia. Cicho bydź! :P
        • asta6265 Re: Telewizor oznajmił 01.03.12, 12:32
          U mnie też 18 stopni - rano jak wstanę w domu hahaha:)
          • bakali Re: Telewizor oznajmił 01.03.12, 12:46
            Phi, moje granatowce oznajmiły wiosnę już pół miesiąca temu...
            • yoma Re: Telewizor oznajmił 01.03.12, 12:55
              granaty :P

ha!

www.sjp.pl/granat
              • horpyna4 Re: Telewizor oznajmił 01.03.12, 13:08
                U mnie za oknem +8 i zaczęły kwitnąć przebiśniegi. Ale one już dawno się szykowały, tylko przeszkodził ten silny mróz i gruby śnieg.
                • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 08:24
                  -3 rano, ale po niedzieli ( 18 ) bardzo obiecująca prognoza. Chcę nocy na plusie !
                  • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 13:09
                    Wracaliśmy wczoraj ze Wsi po szalenie udanym weekendzie i Sławek pyta, czy zrobić pogodę na przyszły. No pewnie, że zrobić. Chwila ciszy i: - Słuchaj, a co ja się będę rozdrabniał... zrobię od razu z 18, co?
                    A rób.
                    Przyjeżdżamy do domu, włączamy telewizor, w nim jak raz prognoza długoterminowa, a w niej 18 na plusie...

Że też ten chłop na totolotka nie działa, no.
                    • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 14:27
                      Dziś mi siąpi od 11.00. Poproś Sławka, żeby jutro nie siąpiło, tam gdzie będę, mam zajęcie na powietrzu ;) Dziękuję :)
                      • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 14:34
                        A zdradzisz, gdzie to? On potrzebuje lokalizacji :)
                        • horpyna4 Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 14:54
                          To ja poproszę o ciepełko w długi weekend majowy w okolicach Zamościa. Tak od Krasnegostawu po Tomaszów Lubelski i od Biłgoraja po Hrubieszów...
                          • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 15:02
                            Ciepełko na długi weekend majowy to on zrobi hurtem. Co myślisz, że ja nie chcę? :)
                        • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 16:05
                          50 km ode mnie ;)
                          • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 16:15
                            OK, powiem, żeby nie siąpiło w promieniu 50 km od ciebie :)

No ciekawam, czy zadziała.
                            • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 20:19
                              Mówi, że w punkcie byłoby mu latwiej, ale się postara.
                              • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 20:24
                                :)
                                • yoma Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 08:44
                                  Powiedz potem, jak było :)
                                  • hesperia1 Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 09:24
                                    A ja mogę prosić Sławka żeby przestało padać.Pada i pada a ja mam coraz większe bagno na działce.No i po ten chrzan trzeba będzie się wybrać,ale jest tak mokro....
                                    • yoma Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 10:22
                                      Łojzicku. Od kiedy ma przestać? :)
                                      • hesperia1 Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 15:29
                                        Od już.
                                        • yoma Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 15:47
                                          Już się nie da, bo go nie mam pod ręką.
                                        • yoma Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 19:45
                                          Chciał ci zrobić na weekend, ale skoro tak ładnie prosisz... :)
                                          • hesperia1 Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 21:00
                                            Jeśli mi zrobił już to dziękuję,bo z tego co moje niedołężne oczy próbują wyślepić to chyba nie pada:)Dzięki wam:)
                                            • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 14.03.12, 11:41
                                              Pada.
                                              • hesperia1 Re: Telewizor oznajmił 14.03.12, 11:48
                                                U mnie też i wieje:(Czekam na sobotę,ma być lepiej:)
                                                • yoma Re: Telewizor oznajmił 14.03.12, 14:53
                                                  Ale wieczorem nie padało :P
                                                  • hesperia1 Re: Telewizor oznajmił 15.03.12, 15:57
                                                    A może te moce pogodowe gdzieś się zagubiły i doleciały dopiero teraz,bo właśnie zaświeciło słońce i niebo błękitne:)
                                                  • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 07:57
                                                    W/g map wszelkich zaczyna się ciepło, bardzo ciepło. Tylko dlaczego rano mi uszy zmarzły? ;) Świeci, zacznie grzać, będą cebulowe rosły. A potem tu tulipanek, tu żonkil. Ciekawe czy moje białe narcyze się pokażą. W ub roku zakupiłam w markecie i posadziłam cebulki białych a wyrosły... żonkile. Czary jakieś ;)
                                                  • hesperia1 Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 09:04
                                                    Ja też czekam na moje tulipany,takie fajne małe kupiłam.A słońce świeci,trzeba iść się nasłonecznić :)
                                                  • yoma Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 09:11
                                                    Gmła

a wczoraj były przebłyski słoneczka. Ale się zharowałam...
                                                  • yoma Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 09:10
                                                    Bo on się najpierw odgrażał, że zrobi ci od piątku, musiał mocno przepchać, rozumiesz. W ogóle mówi, że u ciebie jest trudno.
                                                  • hesperia1 Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 09:40
                                                    Mocno przepchać,powiadasz.
                                                    Ale w końcu się udrożniło i jest dobrze:)
                                                  • yoma Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 09:52
                                                    W końcu rurami żeśmy się ostatnio bawili :)
                                              • leloop Re: Telewizor oznajmił 14.03.12, 12:33
                                                se_nka0 napisała:
                                                > Pada.
                                                pożycz trochę ...
                                                • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 14.03.12, 13:39
                                                  Proszę - dzisiejsze chmury deszczykowe ( bo nie deszczowe) do Ciebie posyłam :)
                                                  • leloop Re: Telewizor oznajmił 17.03.12, 14:14
                                                    > Proszę - dzisiejsze chmury deszczykowe ( bo nie deszczowe) do Ciebie posyłam :)
                                                    dzięki Senko, leje :)
                                                  • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 17.03.12, 19:27
                                                    Zawsze do usług :)
                    • leloop Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 15:00
                      a u mnie jest we słońcu +21 ;P
                      • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 15:03
                        A ja ci dziękuję za boutelouę, bo wylazła :)
                        • leloop Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 15:18
                          moja tyż :)
                          • kocia_noga Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 15:21
                            A trawa mydlana ci wyszła? Bo mi nie. Rozmiękczone ziarenka, śluz dokoła, ale kiełka ani widu. Wysiałam jak Mirzan radził, w mokrą ligninę. Żeby dać im kopa wsadziłam do lodówki, jutro zobaczę, czy pomogło.
                            • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 15:24
                              To ta uniola? Nie wyszła.

Teoretycznie jeszcze ma czas, to ta butelka wyszła jak z propelerem.
                              • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 16:15
                                Donoszę, że na balkonie groch wyłazi, nic mu nocny mróz nie zaszkodził.
                                • lellapolella Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 18:27
                                  mi wylazła rzodkiewka, com ją siała w styczniu przed mrozami:)
                                  • yoma Re: Telewizor oznajmił 12.03.12, 18:51
                                    Ty patrz, a ja tej swojej, co ją siałam, to dosiałam...
    • bakali Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 15:52
      Kotek na suwaczku mówi, że juz tylko tydzień do.
      hura, hura!
      :D
      • hesperia1 Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 15:58
        Ja mam kalendarzowa od tygodnia.Kajetan powyrywał kartki:)
        • se_nka0 Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 19:41
          Cmoki dla Kajetana, nie wpadłyśmy na ten pomysł ;)

Yoma - dzięki! NIE padało. Potrzebny mi był ten wyjazd.
          • yoma Re: Telewizor oznajmił 13.03.12, 19:45
            Przekazałam :)
        • yoma Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 09:11
          A ja się już przestawiłam na czas letni. Od paru dni budzę się koło 6...
          • leloop Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 09:48
            a ja śpię jak zabita i budzik wyrywa mnie o 7.07 :/
            będzie ciężko :(
            • yoma Re: Telewizor oznajmił 16.03.12, 09:52
              IMHO ta godzina więcej wieczorem jest tego warta...
    • bakali Re: Telewizor oznajmił 17.03.12, 13:33
      Cytryna mi kwitnie. Pachnie nieziemsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka