Dodaj do ulubionych

Admin sąsiedniego forum

28.11.14, 17:36
Ludkowie, nie chcę się wtrącać, ale czemu tolerujecie (to do opiekuna tego Forum) osobnika podpisującego się "krzy-czy"? Przecież to spamer, który grasuje po kilku-kilkunastu forach i zasyfia. Na Forum "Historia" długo już miejsca nie zagrzeje.
Obserwuj wątek
    • jopekpl Re: Admin sąsiedniego forum 28.11.14, 18:05
      gandalph napisał:

> Ludkowie, nie chcę się wtrącać, ale czemu tolerujecie (to do opiekuna tego F
      > orum
      ) osobnika podpisującego się "krzy-czy"? Przecież to spamer, który gras
      > uje po kilku-kilkunastu forach i zasyfia. Na Forum "Historia" długo już miejsca
      > nie zagrzeje.

Uroki demokracji ,dopóki nie łamie prawa i regulaminu, ma takie samo prawo głosu jak inni.
      • gandalph Re: Admin sąsiedniego forum 28.11.14, 18:30
        jopekpl napisał:

> Uroki demokracji ,dopóki nie łamie prawa i regulaminu, ma takie samo prawo głos
        > u jak inni.

Demokracja demokracją, ale mnie się zawsze wydawało, że oprócz prawa i regulaminu są jeszcze dobre obyczaje/kindersztuba i net-etykieta, ale widocznie się pomyliłem. Zatem nie przeszkadzam, już mnie nie ma.
        • krzy-czy Re: Admin sąsiedniego forum 28.11.14, 21:05
          i pisze to człenio chtóren najchetniej widziałby polskę w 39 roczku, do spóly hitlerem, organizująącą piękne zabawy w holocaust.
          tak jakoś smiesznie nie bardzo zalezy i abym użerał się z głupkami co to historię widzą przez lektury ludluma.przekaż to temu drugiemu mundremu-dżypowi-czy jakos tak.
    • ramol6 Re: Admin sąsiedniego forum 28.11.14, 22:58
      Oczywiście definicja "spamer'a" jest ci obca?
      Poza tym odczep się od billy'ego. Ciekawy stwór z niego...
      • gandalph Skoro wam nie przeszkadza, bawcie się dobrze 28.11.14, 23:52
        Odmeldowuję się. Bez odbioru!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka