Dodaj do ulubionych

Pytanie...

08.05.18, 06:56
Znalazłem na netcie stronę : www.ekspedyt.org/

Jak widzę Żydzi nie są lubiani tam. tez "Gazeta" nie jest lubiana tam...
Ciekawi mnie co myślą o tym forumowicze. Ja mam już moje zdanie o tej stronie...

p.s.
pisałem tam kilka posty...
Obserwuj wątek
    • say69mat Re: Pytanie... 08.05.18, 07:38
      @mosze_zblisko_daleka napisał:
      Jak widzę Żydzi nie są lubiani tam. tez "Gazeta" nie jest lubiana tam...
      > Ciekawi mnie co myślą o tym forumowicze. Ja mam już moje zdanie o tej stronie..

say69mat:
      Patrząc na zagadnienie od strony teologicznej, antysemityzm jest ewidentną chorobą duszy. Wyrosłą jak rak na koncepcji religijności negującej Judaizm, jak drogę prowadzącą do pojednania i zjednoczenia w Bogu. Oskarżając wyznawców Judaizmu o przyczynę sprawczą mordu dokonanego na Jezusie - Nazyrejczyku - Chrystusie. Zapominając - że w wymiarze Tory - sprawca zbrodni jest - z reguły - ofiarą zbrodni, której dokonano na nim jako Dziecku Bożym. Zapominając, że przesłanie Chrystusa z Nazaretu jest redagowane i adresowane do wyznawców Judaizmu. Trochę ciężko jest zrozumieć nauczanie Chrystusa, w oderwaniu od historii Izraela i nauczania Tory.
    • menel13 Re: Pytanie... 08.05.18, 07:53
      mosze_zblisko_daleka napisał:

> Znalazłem na netcie stronę : www.ekspedyt.org/
      >
      > Jak widzę Żydzi nie są lubiani tam.

A jakieś bardziej konkretne przykłady tego tam?
      • mosze_zblisko_daleka Re: Pytanie... 08.05.18, 09:23
        www.ekspedyt.org/2018/04/30/zydzi-polscy-cudzoziemcy-czy-wspolobywatele/#comment-67836

www.ekspedyt.org/2018/04/13/dwie-kompromitacje-prezydenta-andrzeja-dudy/
        • menel13 Re: Pytanie... 08.05.18, 12:00
          mosze_zblisko_daleka napisał:

> www.ekspedyt.org/2018/04/30/zydzi-polscy-cudzoziemcy-czy-wspolobywatele/#comment-67836
          >
          > www.ekspedyt.org/2018/04/13/dwie-kompromitacje-prezydenta-andrzeja-dudy/

Czyli że jest za co Żydów nie lubić.
    • lukepowa Re: Pytanie... 08.05.18, 10:25
      A co Żydzi zrobili takiego żeby ich tam lubiano? Może jakieś pozytywy z obecnych czasów w stosunkach państwa Polskiego i Izraela? Bo jak było w 1939r po wkroczeniu Armii Czerwonej, w 1940 r w Katyniu (Rosjanie ujawnili że strzelali Żydzi z NKWD w głowę Polskiej inteligencji), jak było po II Wojnie Światowej to też wiemy. Powiedz mi Mosze za co mamy kochać Żydów? Za to że Polska została bez klasy średniej po wojnie, bo ją nam wybiliście lub wywieźliście na Sybir? No powiedz Mosze za co mamy kochać Żydów? Za antypolonizm Żydów? Za holokaust na Narodzie Polskim? Napiszecie że jestem antysemitą, a ja wam napisze że jestem realista i puknijcie się w głowę.
      • amunicyjny1 Re: Pytanie... 08.05.18, 11:00
        lukepowa napisał:

r w Katyniu (Rosjanie ujawnili że strzelali Żydzi
        > z NKWD

A wskażesz to ujawnienie ?
      • say69mat Re: Pytanie... 08.05.18, 11:01
        @lukepowa napisał:
        A co Żydzi zrobili takiego żeby ich tam lubiano? Może jakieś pozytywy z obecnyc
        > h czasów w stosunkach państwa Polskiego i Izraela? Bo jak było w 1939r po wkroc
        > zeniu Armii Czerwonej, w 1940 r w Katyniu (Rosjanie ujawnili że strzelali Żydzi
        > z NKWD w głowę Polskiej inteligencji), jak było po II Wojnie Światowej to też
        > wiemy.

say69mat:
        Po pierwsze ... Rosjanie ujawnili, że to Żydzi mordowali Polaków w Katyniu??? Świetny joke!!! W pierwszym odruchu na ujawnienie tajemnicy, ogłosili, że to hitlerowcy byli sprawcami zbrodni. Po drugie, tutaj lista wykonawców zbrodni katyńskiej:

pl.wikipedia.org/wiki/Lista_wykonawc%C3%B3w_zbrodni_katy%C5%84skiej
        Spróbuj teraz oddzielić, Abchazów od Gruzinów, Mingrelianów od Żydów, Ukraińców od Rosjan, potomków Niemców Nadwołżańskich, Polaków itp itd. Tym bardziej, że internacjonalistyczna wspólnota stalinowskich bolszewików traktowała kwestie narodowościowe jako zbędny margines. Istotą była formuła ... wroga klasowego, którą wypełniali polscy - cywilni i wojskowi - pensjonariusze sowieckich obozów.
        • amunicyjny1 Re: Pytanie... 08.05.18, 11:19
          Tym bardziej, że internacjonalistyczna wspólnota stalinowskich bolszewików traktowała kwestie narodowościowe jako zbędny margines
          ........................
          A to nie do końca prawda .Rosjanie do tej pory rozróżniają narodowość od obywatelstwa,co w sumie jest fajną sprawą
        • lukepowa Re: Pytanie... 08.05.18, 11:46
          Abraham Vidro wyznał, że :
          1.) Komendantami obozów w Kozielsku, Starobielsku i Ostaszkowie byli żydzi:
          -Raichman
          -Mierkułow
          -Urbanowicz
          2.) Kierownikami masowych egzekucji byli członkowie mińskiego komisariatu GPU: Lew Rybak, Chaim Finberg, Abraham Borisowicz
          3.) Zbrodnię wykonali: Bogdan Zaharewicz, Kobulow, Begman, Elman, Estrin, Krongauz, Lejbkind, J. Raichman, Abakumow, Milstein (transport), Sierow, Abram Borysowicz, Lew Rybak, Chaim Finberg, major Joshua Sorokin, kapitan Aleksander Susłow, kapitan Samyun Tichonow.
          Żadna z wyżej wymienionych osób nie była Rosjaninem!
          forumemjot.wordpress.com/2018/02/27/kto-mordowal-polakow-katyn-holokaust-polakow-przygotowany-przez-zydow/
          www.klubinteligencjipolskiej.pl/2015/10/to-chazarskie-zydostwo-mordowalo-polakow-w-katyniu/
          alexjones.pl/aj/aj-inne/aj-historia/item/48934-jeszcze-o-zbrodni-katynskiej-i-czego-nie-powiedzial-putin
          • amunicyjny1 Re: Pytanie... 08.05.18, 12:05
            Ta informacja została opublikowana 21 lipca 1971 r., a przekazał ją polski Żyd o
            nazwisku Abraham Vidro, zamieszkały na terenie Izraela w Tel-Avivie, podczas
            wywiadu, którego udzielił gazecie "Maariv"

Ani Mierkulow (ktory Zydem nie byl), ani Rajchman nie
            byli komendantami obozow. Byli bliskimi
            wspolpracownikami Berii i pracowali na Lubiance.

• tanebo2.0 Re: Pytanie... 08.05.18, 13:43
        A co zrobili takiego że zasłużyli na getto ławkowe? Też usprawiedliwisz to kilkoma ubekami pochodzenia żydowskiego?
        • amunicyjny1 Re: Pytanie... 08.05.18, 14:01
          Pomysł gett ławkowych przyszedł do nas z USA,nie byliśmy pierwsi a było to na lata przed ubekami
        • ignorant11 Re: Pytanie... 08.05.18, 17:18
          tanebo2.0 napisał:

> A co zrobili takiego że zasłużyli na getto ławkowe? Też usprawiedliwisz to kilk
          > oma ubekami pochodzenia żydowskiego?

:))) A co ogól Zydów zrobił aby ich zwolnic z getta ławkowego?

Ja napewno nie chciałbym siedziec obok Michnika, Gleichgewichta, Baumana Kołakowskiego, Umera, Czy Goldberga....
          • stasi1 Re: Pytanie... 09.05.18, 09:04
            Wielu by nie chciało siedzieć obok ciebie to jednak nie powód aby cię do oślej ławki odstawić
            • ignorant11 Re: Pytanie... 09.05.18, 10:47
              stasi1 napisał:

> Wielu by nie chciało siedzieć obok ciebie to jednak nie powód aby cię do oślej
              > ławki odstawić

To niech se siąda dalej:)))

Te polskie przykłady "atysemityzmu" to tylko pieszczoty w porównaniu do innych krajów.

Pomijając Niemcy, to w USA tez były napisy psom i zydom wstęp wzbroniony.

Legalny i OFICJALNY rząd francuski wysłał wszystkich swoich Żydów prosto do Auschwitz.

Zapewne w celu ochrony przed polskimi nazistami:)))
              • stasi1 Re: Pytanie... 13.05.18, 10:30
                Wszystkich? Chyba przesadzasz.
                ,,Lista Francuzów, którzy ratowali Żydów w czasie wojny i zostali uhonorowani tytułem Sprawiedliwych wśród Narodów Świata, liczy 3925 (stan na 1 XII 2016 r.), ale pomagających było znacznie więcej. Świadczy o tym liczba ocalałych. Według ustaleń Sussan Zuccotti z ponad 300 tys. Żydów przebywających w 1940 r. we Francji wojnę przetrwało 75 proc. z nich"
                ,,Naciski na rząd Vichy przez III Rzeszę, by realizowali niemiecką politykę antyżydowską nasilił się po 20 stycznia 1942 r. (tj. po konferencji w Wannsee). Ale kiedy 29 maja 1942 r. wprowadzono obowiązek noszenia żółtej Gwiazdy Dawida z napisem Juif w strefie okupowanej, rząd Vichy zablokował realizację tego rozporządzenia w swojej strefie"
                A czy tamten rząd miał coś do powiedzenia w tych sprawach?raczej mniej niż polski w 68
                • ignorant11 Re: Pytanie... 13.05.18, 13:00
                  Mowisz, że skoro Franbcuzom nie udało sie wszystkich Zydów wysłać do gazu, to jest bohaterstwo. A to, że Polakom nie udało sie wszystkich uratować to ma byc haniebne i wspołpraca z Niemcami.
                  • stasi1 Re: Pytanie... 16.05.18, 08:18
                    Piszesz że prawie wszystkich wysłali do gazu, dałem ci dane że jednak 75% ocalało. Koszmarem było to że ci co stanowili te 25% w większości byli żydzi którzy szukali schronienia z innych państw. Francuzcy w zdecydowanej większości przetrwali
                    • ignorant11 Re: Pytanie... 16.05.18, 13:57
                      stasi1 napisał:

> Piszesz że prawie wszystkich wysłali do gazu, dałem ci dane że jednak 75% ocala
                      > ło. Koszmarem było to że ci co stanowili te 25% w większości byli żydzi którzy
                      > szukali schronienia z innych państw. Francuzcy w zdecydowanej większości przetr
                      > wali

Państwo francuskie aresztowało i przekazałó Niemcom dziesi,atki tysiecy Zydów, którzy trafili prosto do Auschwitz
                      • ignorant11 Re: Pytanie... 16.05.18, 13:57
                        ignorant11 napisał:

> stasi1 napisał:
                        >
                        > > Piszesz że prawie wszystkich wysłali do gazu, dałem ci dane że jednak 75%
                        > ocala
                        > > ło. Koszmarem było to że ci co stanowili te 25% w większości byli żydzi k
                        > tórzy
                        > > szukali schronienia z innych państw. Francuzcy w zdecydowanej większości
                        > przetr
                        > > wali
                        >
                        > Państwo francuskie aresztowało i przekazałó Niemcom dziesi,atki tysiecy Zydów,
                        > którzy trafili prosto do Auschwitz
                        >
                        >
                        >
                        Natomiast Państwo Polskie ani jednego, co więcej uratowało ok 150 tys.
                        • czizus Re: Pytanie... 16.05.18, 15:29
                          ignorant11 napisał:

> Natomiast Państwo Polskie ani jednego, co więcej uratowało ok 150 tys.
                          >

To fakt. Państwo polskie z rządem ( w Londynie i swoim przedstawicielstwem w kraju) nie wydawało Żydów i nie współpracowało z Niemcami w mordowaniu Żydów. Ale Polacy(ci zwyczajni ludzie) w 70% byli obojętni wobec tragedii Żydów a tych którzy wydawali i mordowali Żydów, w tym szmalcowników było znacznie więcej od tych którzy Żydów ratowali. To jest już dawno solidnie zbadane. Natomiast po wojnie często się słyszało na prowincji takie stwierdzenie - "jedno co dobrze Niemce zrobiły to to że zrobiły porządek z Żydami"

Więc państwo polskie nie ale Polacy owszem, uczestniczyli w holocauście na różne sposoby.
                          • ignorant11 Re: Pytanie... 16.05.18, 15:56
                            czizus napisał:

> ignorant11 napisał:
                            >
                            > > Natomiast Państwo Polskie ani jednego, co więcej uratowało ok 150 tys.
                            > >
                            >
                            >
                            > To fakt. Państwo polskie z rządem ( w Londynie i swoim przedstawicielstwem w kr
                            > aju) nie wydawało Żydów i nie współpracowało z Niemcami w mordowaniu Żydów. Ale
                            > Polacy(ci zwyczajni ludzie) w 70% byli obojętni wobec tragedii Żydów

I co z tego? POlacy przezywali włąsne tragedie i wlaczyli z Niemcami za duzo kłopotów aby sie przejmowac Zydami.

a tych k
                            > tórzy wydawali i mordowali Żydów, w tym szmalcowników było znacznie więcej od t
                            > ych którzy Żydów ratowali. To jest już dawno solidnie zbadane.

Przez kogo solidnie zbadane? Przez Gro$$A , przez Michnika?
                            Natomiast po woj
                            > nie często się słyszało na prowincji takie stwierdzenie - "jedno co dobrze Niem
                            > ce zrobiły to to że zrobiły porządek z Żydami"

A kto tak mówił???
                            >
                            > Więc państwo polskie nie ale Polacy owszem, uczestniczyli w holocauście na różn
                            > e sposoby.

????
                            Na jakie zatem?
                            • czizus Re: Pytanie... 16.05.18, 17:13
                              ignorant11 napisał:

> Przez kogo solidnie zbadane? Przez Gro$$A , przez Michnika?

Przez wielu naukowców PAN

> Natomiast po woj
                              > > nie często się słyszało na prowincji takie stwierdzenie - "jedno co dobrz
                              > e Niem
                              > > ce zrobiły to to że zrobiły porządek z Żydami"
                              >
                              > A kto tak mówił???

W zasadzie jakieś 80% mieszkańców wsi i małych miasteczek. Nie dość tego, przejmowanie żydowskich nieruchomości i majątku w ogóle, było masowe po wojnie. Mój ojciec, który zapłacił Żydowi(cudem ocalałemu) za różne nieruchomości w jednym z miast pod Wa-wą, był totalnie znienawidzony przez sąsiadów którzy chcieli przejmować i przejmowali inne kamienice za darmo. A tak było wszędzie.

> > Więc państwo polskie nie ale Polacy owszem, uczestniczyli w holocauście n
                              > a różn
                              > > e sposoby.
                              >
                              > ????
                              > Na jakie zatem?

Wręcz masowe działanie szmalcowników wydających za pieniądze miejsca przechowywanych Żydów( w samej Wa-wie było ich około 40-50 tys.) czy wyłapywanie zbiegłych Żydów przez chłopów i dostarczanie ich Niemcom za stosowną opłatą. Dość często chłopi sami mordowali zbiegłych Żydów z transportu do obozów.
                              Może nie były to zjawiska zbyt masowe ale były.
                              A wiemy to wszystko dzięki najróżniejszym badaniom naukowym po 1989 r. Zdecydowana większość starszych Polaków ma wiedzę n/t temat z zakłamanej komunistycznej nauki historii
                              i z jakiegoś zupełnie niezrozumiałego powodu nie przyjmuje do wiadomości poważnej naukowo udowodnionej wiedzy. Zupełnie jak Rosjanie w/s II w.ś.

Przyznanie się do nawet najboleśniejszej prawdy to odwaga i uczciwość. Zakłamanie, mataczenie i uciekanie od prawdy to tchórzostwo i nikczemność. Szkoda, ze sami robimy z siebie marny naród!
                              • ignorant11 Re: Pytanie... 16.05.18, 18:56
                                Liczby zupełnie zmyslone. Szmalcownictwo nie bylo polska specjalnością ale byłó masowe w krajach okupowanych przez Niuemców. Tylko w Polsce szmalcownik dostawał kule w łeb. Anonimowi naukowcy z panu:))))
                                Moze Tomasz Gro$$:)))
                                Zreszta w ogóle za duzo czasu po,świecamy Zydom. Jest przeciez na świecie kilka tysiecy etnosów, a wiele znacznie ciekawszych niz Żydzi
                        • stasi1 Re: Pytanie... 16.05.18, 17:05
                          W jaki sposób to państwo polskie uratowało te 150tys żydów?
                          • ignorant11 Re: Pytanie... 16.05.18, 18:57
                            stasi1 napisał:

> W jaki sposób to państwo polskie uratowało te 150tys żydów?

O Zegocie Kolega nie słyszał? Ani o Państwie Podziemnym?
                            • stasi1 Re: Pytanie... 17.05.18, 09:32
                              FeANCUZI URATOWALI PONAD 200tys. Żegota teraz jest na cenzurowanym, więc nie powinieneś jej wspominać
                              • ignorant11 Re: Pytanie... 17.05.18, 13:20
                                stasi1 napisał:

> FeANCUZI URATOWALI PONAD 200tys. Żegota teraz jest na cenzurowanym, więc nie po
                                > winieneś jej wspominać

Francuzi to 200 tys wysłali do Auschwitz:))) A u kogo Zegota jest na cenzurowanym? U zydowskich zbrodniarzy kolegów i wspolników Holokaustu? Rumkowskiego? Morela? Michnika?
                                U żydowskich szmalcowników z USA i Izraela? U wteteranów juderatów i judische ordnung polizei? U wetranów organizacji żagiew? U kierowników zydowskiej autonomii w gettach?
                                • stasi1 Re: Pytanie... 17.05.18, 18:25
                                  Pewnie przez wszystkich niepokornych(a popierających teraz dojną zmianę), wystarczy przeczytać co piszą o jednym z nich
                                  • ignorant11 Re: Pytanie... 17.05.18, 18:29
                                    stasi1 napisał:

> Pewnie przez wszystkich niepokornych(a popierających teraz dojną zmianę), wysta
                                    > rczy przeczytać co piszą o jednym z nich

Masz cos do powiedzenia? To powiedz zamiast bredzic.
    • ignorant11 Bez zagłeboiania się wstepna odpowiedź 08.05.18, 11:27
      Zydzi nie sa ani lubiani ani nielubiani. JA sam nie jestem ani antysemita ani filosemitą.

Zrodowiska zydowskie sa zróżnicowanie i nie ze wszystkim nam po drodze. Sa Zydzi przyjaźni Polsce i sa skrajnie wrodzy.

To wszystko zalezy od konkretnej sytuacji i postaw obu stron w sprawie.

Gebneralnie w Polsce nie było i nie ma antysemityzmu, takiego jak w np w Niemczech. Zydów ani razu z Polski nie wypedzono ani tez nie było polityki antyżydowskiej.

Przeciwnie Zydzi w Polsce mieli nadmierne przywileje i też do Polski ściagnieto/zesłano nadmierna liczbe Zydów.

Obecne uroszczenia Zydów- szmalcowników amerykańskich sa absurdalne i nie powinny byc nawet rozważane.

Państwo Izrael często wykazuje sie antypolska polityką i antypolska propagandą.

Poslka jest nadmiernie uległa wobec Zydów i Izraela.

Uważam, że nadmierne i bezwarunkowe popieranie Zydów I Izraela przynosi Polsce straty.
      Przeciwnie Polska ma wiekszy potencjał w dobrych stosunkach z Arabami czy Persami.
      Powinnismy tez uznac Palestyne.
      • amunicyjny1 Re: Bez zagłeboiania się wstepna odpowiedź 08.05.18, 12:18
        ignorant11 napisał:

> Zydzi nie sa ani lubiani ani nielubiani. JA sam nie jestem ani antysemita ani f
        > ilosemitą.

Od lubienia są psy,koty,czasami baby,od nielubienia tak samo

Zastanawiał się ktoś czy lubi Peruwiańczyków? Pewnie nie bo po co,tak samo z Żydami
        Żaden z nich osobiście mi na palec nie nadepnął, więc dlaczego miałbym być antysemitą
        Drugiej strony, nie podoba mi się to co wyczynia państwo Izrael.czy to czyni ze mnie antysemitę.Nie,co najwyżej anty syjonistę, a do tego mam prawo
        • amunicyjny1 Re: Bez zagłeboiania się wstepna odpowiedź 08.05.18, 12:48
          rebelianci.org/uimages/services/rebelianci/i18n/pl_PL/201305/1368655782_by_FreedomFighter_500.jpg
        • ignorant11 Re: Bez zagłeboiania się wstepna odpowiedź 08.05.18, 17:21
          amunicyjny1 napisał(a):

> ignorant11 napisał:
          >
          > > Zydzi nie sa ani lubiani ani nielubiani. JA sam nie jestem ani antysemita
          > ani f
          > > ilosemitą.
          >
          > Od lubienia są psy,koty,czasami baby,od nielubienia tak samo
          >
          > Zastanawiał się ktoś czy lubi Peruwiańczyków? Pewnie nie bo po co,tak samo z Ży
          > dami
          > Żaden z nich osobiście mi na palec nie nadepnął, więc dlaczego miałbym być anty
          > semitą
          > Drugiej strony, nie podoba mi się to co wyczynia państwo Izrael.czy to czyni ze
          > mnie antysemitę.Nie,co najwyżej anty syjonistę, a do tego mam prawo

Nie podoba mi sie postępowanie Panstwa Francuskiego z legalnym rzadem w Vichy ale to nie znaczy, że jestem programowo antyfrancuski...
    • czizus Re: Pytanie... 08.05.18, 13:34
      Strona taka sobie, . . . . .! A ten bełkot antyżydowski???? No cóż - głośny, absurdalny, szkodliwy i raczej nie wiele znaczący. W internecie pełno chamstwa, wyzwisk, bluzgów, . . . . . . i to odnosi się do wszelkich dyskusji. PIS-owcy wyzywają PO-wców i odwrotnie, kibole Lecha Poznań wyzywają kiboli Legii Wa-wa, . . . itd., itd. Więc ja bym nie wyciągał poważnych wniosków z tego co ludzie piszą na forach bo to w gruncie rzeczy tylko nie licząca się garstka i nie jest ona w żadnym stopniu reprezentatywna dla polskiego społeczeństwa. Ja osobiście w moim środowisku, w swoim codziennym życiu nie spotkałem się z jakąkolwiek formą antysemityzmu.
      Ale faktycznie, wielu ludziom nie podoba się to, że np. każda krytyka jakiegoś Żyda, krytyka polityka żydowskiego czy polityka o korzeniach żydowskich, krytyka Izraela, . . . . etc. często uznawana jest przez środowiska żydowskie za antysemityzm co jest jakimś totalnym nieporozumieniem.
      Ale obwinianie Żydów za wszystkie polskie np. nieszczęścia to już schizofrenia, zwyczajne nieuctwo i brednia gigantycznych rozmiarów. Tyle, że takie myślenie jest udziałem naprawdę bardzo małej grupy Polaków.
    • tanebo2.0 Re: Pytanie... 08.05.18, 13:42
      Sorry ale co naprawdę myślę to ci nie powiem bo to podpada pod prokuratora. Oględnie ujmę to tak: wstydzę się że to są Polacy. A jeśli nie są Polakami to wstyd mi że użyli języka polskiego. To powinno się skończyć Norymbergą 2.0
      • ignorant11 Re: Pytanie... 17.05.18, 13:24
        tanebo2.0 napisał:

> Sorry ale co naprawdę myślę to ci nie powiem bo to podpada pod prokuratora. Ogl
        > ędnie ujmę to tak: wstydzę się że to są Polacy. A jeśli nie są Polakami to wsty
        > d mi że użyli języka polskiego. To powinno się skończyć Norymbergą 2.0

Norymberga2 była planowana dla zbrodniarzy komunistycznych wiekszych niz ich niemieccy sojusznicy i uczniowie. Wsród nich nadreprezentowani byliZydzi.

A mnie wstyd, że etniczni ( podobno) Polacy klekaja przed Zydami, Niemcami Kacapami i kazdym, kto im zapłaci...
    • ignorant11 Ten watek to prowokacja żydowskiego propagandzisty 08.05.18, 17:32
      On chce nas sprowokować do antysemickich wypowiedzi, by potem zacytowac na jakiś polakożerczych mediach...

To przecież funkcjonariusz erec Izrael, udaje naszego kolege i przyjaciela, by potem nam bruździć.

Pozatem watek nie ma nic wspolnego z tematyka forum. Bo przeciez mozna podobnych watków załózyc ze 200 ile jest państw a nawet klika tysiecy ile jest uznanych i sklasyfikowanych na świecie etnosów.

I co? za kazdym razem bedziemy się zastanawiać czy lubimy jakiegos Jakuta ( przy całym szacunku do Jakutów) albo innego Mohikanina?

Dlatego wnosze o skasowanie tego watku jako OT na FM.
      • tanebo2.0 Re: Ten watek to prowokacja żydowskiego propagand 08.05.18, 17:35
        Wnoszę o skasowanie twojego nicka.
        • amunicyjny1 Re: Ten watek to prowokacja żydowskiego propagand 08.05.18, 17:44
          To może odpowiesz co ma wspólnego getto ławkowe z UB?
        • ignorant11 Re: Ten watek to prowokacja żydowskiego propagand 08.05.18, 17:49
          tanebo2.0 napisał:

> Wnoszę o skasowanie twojego nicka.

A ja wnosze o skasowanie Twojego:)))
        • ignorant11 Re: Ten watek to prowokacja żydowskiego propagand 09.05.18, 13:01
          tanebo2.0 napisał:

> Wnoszę o skasowanie twojego nicka.

A co tak rozwscieczyło Pana Kolege?

Napisałem cokolwiek nieprawdziwego?

Mosze sa sie przyznał, że jest zwiazany z izraelska armia i wywiadem wojskowym.

Wiele jego watków jest czysta żydowska propagandą!

Nie tylko Rosjanie sa webrystami.

Ten watek jest wyraxnie sondazowy.
          • ignorant11 Re: Ten watek to prowokacja żydowskiego propagand 09.05.18, 13:09
            Zreszta watpie aby mosze był agentem powaznego wywiadu, bo by sie tym nie chełpił. 1sza instrukcja agenta to NIE PRZYZNAWAC nawet gdyby ze skóry obdzierali. Nie tylko agent ale nawet przecietnie rozgarniety uzytkwnik internetu wie, ze nie jest anonimowy, więc taka chełpliwość oznacza NATYCMIASTOWA dekonspirację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka