Dodaj do ulubionych

Akt ostakrzenia przeciw dwóch Chinczykom

21.12.18, 09:37
Oskarzono ich o cyber szpiegostwo przemyslowe, na szkode amerykanskich firm lotniczych, z branzy biotechnologii, bankowosci, ubezpieczeniowej, przemyslu wydobywczego, maszynowego, i wielu innych. Trudno co prawda liczyć na to aby Chiny zgodziły się na ekstradycje, ale przypadkowo tylko, lista branz z ktorych kradli, dokładnie pokrywa sie z listą branż które Chiny oficjalnie uznaly za swoje strategiczne branże w których zamierzają osiągnąc dominację na świecie.
Obserwuj wątek
    • amunicyjny1 Re: Akt ostakrzenia przeciw dwóch Chinczykom 21.12.18, 11:47
      A który kraj tego nie robi ? Grunt żeby nie dać się złapać .Mam nadzieje, że Polska też to robi
      • bmc3i Re: Akt ostakrzenia przeciw dwóch Chinczykom 21.12.18, 12:16
        amunicyjny1 napisał(a):

> A który kraj tego nie robi ? Grunt żeby nie dać się złapać .Mam nadzieje, że Po
        > lska też to robi

A kto ma to w Polsce robić? Jaki nie tylkoi utalentowany z wiedza oraz umiejętnościami haker, pojdzie pracowąc za urzędniczą pensję? Mamy przeciez tanie państwo. To samo z wojskami cybernetycznymi? Kto tam pojdzie pracowac?
        • amunicyjny1 Re: Akt ostakrzenia przeciw dwóch Chinczykom 21.12.18, 13:50
          A i owszem i do tego państwo prawa,tajemnicą są chronieni posłowie urzędnicy,ale nie wywiad .Wertowanie ''prawdy'' i ''the new york times'' nas zadowala.Tfu
    • krzy-czy Re: Akt ostakrzenia przeciw dwóch Chinczykom 21.12.18, 20:45
      tak jakoś smiesznie przyponiało mi się że parę latek temu jakiś dyrektor fabryki POLSKIEJ gdzieś tam chciał sprzedać jakieś kłachy czy coś takiego,jakiemuś NIEPRAWOMYŚLNEMU/ wg.pindosów/ państwu. i chyba siedzieli za to w pierdlu-i to nie w państwie-oazie wolności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka