ignorant11 13.12.24, 15:02 www.wnp.pl/przemysl-obronny/polskie-firmy-pracuja-nad-ladowymi-dronami-to-przyszlosc-pola-walki,894006.html Jak widać czytaja FM i posty ignoranta, bo kiedy ja pisałem dronach ladowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheyenne20 Re: Drony ladowe 13.12.24, 22:30 Ja bym wolał zobaczyć w salonie Polską Izerę w konkurencyjnej cenie. BYD i MG od chińczyka już do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Drony ladowe 14.12.24, 00:37 cheyenne20 napisał: > Ja bym wolał zobaczyć w salonie Polską Izerę w konkurencyjnej cenie. > BYD i MG od chińczyka już do wyboru do koloru. :))) Tu dyskutujemy o militariach a Izera czy Tesla jednak malo bojowe... Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne20 Re: Drony ladowe 14.12.24, 09:55 Jak państwo, które ze swoim potencjałem intelektualnym i finansowym nie może zbudować prostego samochodu elektrycznego będzie budować zaawansowane maszyny bojowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Drony ladowe 14.12.24, 12:30 cheyenne20 napisał: > Jak państwo, które ze swoim potencjałem intelektualnym i finansowym nie może zb > udować prostego samochodu elektrycznego będzie budować zaawansowane maszyny boj > owe ? Tym zdaniem odpowiedziałes bo państwo broń i firmy komercyjne produkty rynkowe. Zreszta były jakies projekty, które cła na CRL wyeliminowały. Zwróc uwagę, ze teraz wszystkie projekty sa uwalane CPK, komputer kwantowy, Ai,teraz Olefiny Odpowiedz Link Zgłoś