Gość: jurus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:15 Front Wschodni 1944 (gmina Frysztak Stępina-kamieniołomy woj.podkarpackie 20.02.2005)-zna ktoś może program tej imprezy lub coś więcej na ten temat? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pirx Re: Rekonstrukcja historyczna bitwy IP: *.krak.tke.pl 21.02.05, 17:11 Podobno się udała.Opis i zdjęcia sa tutaj: epodkarpacie.com/index.php?page=gallery&gallery_id=5 Szkoda, ze nie mogłem być. Zwłaszcza, że to rodzinne strony mojej mamy i mam tylko 50 km. Jak znajdę trochu czasu poszukam swoich zdjęć okolicy (łacznie z bunkrem, moze przypomnę sobie jakies legendy o bunkrze krążące) i umieszczę na swojej stronie www. Okolica jest przepiekna, często jeżdżę wędkować w lecie (o czystości wody Wisłoka niech swiadczy, że są bobry a pstrągi to łapałem nawet na zwykłą rosówkę i to dość często)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurus Re: Rekonstrukcja historyczna bitwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:34 Wielkie dzięki.Słyszałem ,że już wcześniej było organizowanych kilka podobnych imprez.Żałuję tyko ,że nie mogłem tam pojechać (mieszkam niedaleko},no coż "praca nie praca nie drużba" , może następnym razem.Jeszcze raz serdeczne dziki. Odpowiedz Link Zgłoś