nerq 01.02.06, 17:09 Dziś dostałem wezwanie na komisję poborową - i się zonk zrobił, bo mam mieć dowód, zdjęcie i potwierdzenie rejestracji które zapodziałem i nie mogę go napmierzyć - co mi grozi jak go nie będe miał?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axx61 Re: WKU a potwierdzenie rejestracji 01.02.06, 20:05 Nic sie nie martw. Mozesz calkowicie olac komisje. W razie klopotow zapytaj kapelana albo powolaj sie na niego jako twojego dobrego znajomego. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nawrzeszczą trochę 01.02.06, 20:10 Ale nic wielkiego się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aso62 Re: WKU a potwierdzenie rejestracji 01.02.06, 22:13 nerq napisał: > Dziś dostałem wezwanie na komisję poborową - i się zonk zrobił, bo mam mieć > dowód, zdjęcie i potwierdzenie rejestracji które zapodziałem A, tak w ogóle, co to jest ta 'rejestracja'? Odpowiedz Link Zgłoś
nerq Re: WKU a potwierdzenie rejestracji 02.02.06, 00:01 Rejestracja przedpoborowych - gdy masz już lat 18 przychodzi ci do domu wezwanie. IDziesz do WKU, zapisują cię że się zgłosiłeś itd. a na końcu dostajesz papierek - tenże papierek zgubiłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: WKU a potwierdzenie rejestracji 02.02.06, 00:11 To moze niech Ci kapelan wystawi zaswiadczenie ze byles u spowiedzi. Pokazesz to zamiast tamtego co zgubiles i zostaniesz....calkowicie zwolniony z odbywania sluzby wojskowej. Odpowiedz Link Zgłoś