kaza12 16.09.09, 14:41 Pawiem Tobie w kulturalny sposób--Opuść to forum i już nie zaglądaj tutaj.Jesteś nie mile widziany tutaj i wracaj za Wisłę w swoje strony .Na forum w Toruniu będziesz bardziej przydatny niż tutaj.Żegnam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frych47 Re: Do gościa o nicu--arafat11 16.09.09, 14:51 No to J-23 się zdemaskował i myślę, że przestanie nadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Do gościa o nicu--arafat11 18.09.09, 08:53 No to J-23 się zdemaskował i myślę, że przestanie nadawać. chyba za duzo filmow sie naogladales...a Ty jakim agentem jestes? rydzyka czy calbeckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Do gościa o nicu--arafat11 18.09.09, 09:10 Arafacik może ma trafne uwagi ale pisze stanowczo za długie elaboraty. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Do gościa o nicu--arafat11 18.09.09, 09:19 Arafacik może ma trafne uwagi ale pisze stanowczo za długie elaboraty. ale jak to sie ma do oskarzania mnie o bycie jakims agentem torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Do gościa o nicu--arafat11 16.09.09, 15:00 niee na Toruniu tez nie jest mile widziany, bo to nudziarz miesiącami klepiacy to samo i wjatkowy awanturnik, typ rzepa na psim ogonie, używajace jako oręża kopiuj- wklej. Wyjatkowo niepożądany forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Do gościa o nicu--arafat11 16.09.09, 23:38 Pawiem Tobie w kulturalny sposób--Opuść to forum i już nie zaglądaj > tutaj.Jesteś nie mile widziany tutaj i wracaj za Wisłę w swoje strony .Na > forum w Toruniu będziesz bardziej przydatny niż tutaj.Żegnam!!! niemile widziany przez kogo? i dlaczego? CZYZBY DLATEGO, ZE STARAM SIE BRONIC BYDGOSZCZY PRZED NIEKTORYMI FORUMOWICZAMI Z TORUNIA? i nie jestem torunczykiem, skad masz takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Do gościa o nicu--arafat11 17.09.09, 12:17 co chodzi kaza12? wyjasnisz mi? czy po prostu miales slaby dzien wczoraj i wyskoczyles z tym postem? Odpowiedz Link Zgłoś
dychtrojber Re: Do gościa o nicu--arafat11 17.09.09, 12:49 arafat11 napisał: > > co chodzi kaza12? wyjasnisz mi? czy po prostu miales slaby dzien > wczoraj i wyskoczyles z tym postem? Masz takie samo prawo pisania co i gdzie się Tobie podoba jak każdy z nas .Kaza zakręcił się jak domek ślimaka i pewnie teraz nie wie co napisać. __________________________________________________ TOUJOURS EN VEDETTE Friedrich Zw. Gr . /1740/ Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Do gościa o nicu--arafat11 17.09.09, 13:00 Masz takie samo prawo pisania co i gdzie się Tobie podoba jak > każdy z nas oczywiscie, ze tak natomiast nie rozumim, dlaczego oskarza sie mnie o bycie torunianinem i sugeruje, ze jestem tutaj niemile widziany, bez podania powodu... jezeli kaza12 ma troche honoru to niech laskawie mi wyjasni o co chodzi albo po prostu powie sorry... zwlaszcza, ze od poczatku mojej obecnosci na forum staram sie zawsze bronic bydgoszczy przed roznego rodzaju atakami, a teraz sie mnie oskarza o cos przeciwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: Do gościa o nicu--arafat11 17.09.09, 16:07 Ja tam w to nie wierze arafat nie może być z Torunia. Kontynuuj swoja misje arafacie masz jedną cechę która przydaje się w tej jałowej wojnie - upór. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Do gościa o nicu--arafat11 18.09.09, 03:39 Ja tam w to nie wierze arafat nie może być z Torunia dzieki za wsparcie!;-) a tak na marginesie to skad u kaza12 tak absurdalny pomysl? koles ciagle siedzi na forum, chyba widzi moje wpisy, a potem wali takie teksty.... Odpowiedz Link Zgłoś
odziadek Re: Do gościa o nicu--arafat11 18.09.09, 09:57 może myślał o kimś innym? może chwila roztargnienia? - po co się martwić/ przynajmniej Kid Cassidy miał chwilę radości (: Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: Do gościa o nicu--arafat11 18.09.09, 10:35 Kol-arafat11 .To nie tak jak Ty piszesz że zwiałem ,nie mam odwagi się odezwać itp/.Jak widzisz jestem i pisze to. A napisałem to nie bez przyczyny .Jeden z Twoich postów był w treści taki tendencyjny ,który skłonił mnie do takiej a nie innej reakcji.Jeśli TY twierdzisz że tak nie jest ,nie mam dalszych podstaw do kwestionowania tego,myśląc że Twoje wypowiedzi tutaj będą ganiły zło a chwaliły dobro,a lokalna Bydgoska tożsamość z którą się wiążesz będzie Tobie dawała otuchy w obronie Bydgoszczy przed utratą tej tożsamości.--Sory za urazę ,ale być może nie tak odczytałem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Do gościa o nicu--arafat11 20.09.09, 18:55 A napisałem to nie bez przyczyny .Jeden z > Twoich postów był w treści taki tendencyjny ,który skłonił mnie do takiej a nie > innej reakcji. ktory post tak Cie oburzyl? Jeśli TY twierdzisz że tak nie jest ,nie mam dalszych podstaw do > kwestionowania tego,myśląc że Twoje wypowiedzi tutaj będą ganiły zło a chwalił > y > dobro,a lokalna Bydgoska tożsamość z którą się wiążesz będzie Tobie dawała > otuchy w obronie Bydgoszczy przed utratą tej tożsamości.--Sory za urazę ,ale by > ć > może nie tak odczytałem.Pozdrawiam ok, przyjmuje wyjasnienia...ale na drugi raz nim zalozysz taki watek, zapoznaj sie wieksza iloscia moich postow, lub krytykuj tylko ten tendencyjny a nie cala moja dzialalnosc... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś