Gość: craq IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 14.01.04, 02:00 Czesc Lisiczko! A ty jeszcze nie spisz!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane Wojtek ;) 14.01.04, 07:46 Od 7., mój Drogi, to ja jestem w pracy ;) Pozdrowienia dla Rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: L_Jane 14.01.04, 07:48 Btw. Classic późną nocą? Niezły wyzysk ;) Wracaj szybciutko do Bydzi! Póki co - miłego, dobrego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Epilog 14.01.04, 08:18 Dzięki Wojtkowi (którego zresztą kilka Osób miało okazję poznać) pewnego słonecznego dnia, prawie dwa lata temu - weszłam na TO foroom pod nickiem lisiczkaa i... zostałam ;) Kto by pomyślał. Wszelkie skargi i wnioski od dziś proszę uprzejmie kierować do RMF FM z siedzibą w Krakowie ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Epilog 14.01.04, 09:50 aaa, jak ladnie LJane, a mowilas ostatnio, ze nie lubisz watkow kierowanych do Ciebie ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craq Re: Nie lubię (ntxt) IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 14.01.04, 12:53 A więc z tego wynika że jestem jej forumowym ojcem. Jak ci z tym, córuś? I kto by pomyślał, że już ponad dwa lata znamy Lisiczkę! Czy to jest moment na podsumowanie jej forumowej aktywności? Kto lubi L_Jane ręka do góry.... dziękuję. Kto nie lubi....? Nie widzę, dziękuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Dwa lata powiadasz 14.01.04, 12:59 A nie wrzesień 2000? (policz dobrze) (prawie dwa lata na foroom) Wracaj do pracy. "Mówi się" ;) Bydgoszcz pozdrawia Kraków a ja... Ciebie ;) >Nadmiar zaufania jest głupotą, nadmiar nieufności nieszczęściem< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Nie lubię (ntxt) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 14.01.04, 13:01 łał. co za awans. a ja tak niedoceniałem :-) pzdr. p.s. czy tam również ustawiaja rusztowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craq Re: Nie lubię (ntxt) IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 14.01.04, 13:17 Ależ na forum Lisiczko, na forum. Naszych pozaforumowych kontaktów nie bedziemy wystawiać pod publiczny pręgierz, ne c'est pas? :))))) Rusztowanie to juz nie mój biznes, Tyciarek (czy to ty, Atom?), ja swoje odsiedziałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Nie lubię (ntxt) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 14.01.04, 13:31 tak to on. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craq Re: Nie lubię (ntxt) IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 14.01.04, 13:39 Ostatnio gadaliśmy o fotoradarach. Nie wiedziałem wtedy że ty to ty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Nie lubię (ntxt) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 14.01.04, 13:49 hłe,hłe. no ja tez nie wiedziałem,ze to ty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane No proszę ;) 14.01.04, 13:56 Cóż za spotkanie po latach ;) Ja problemów z identyfikacją jedego i drugiego miłego Pana nie miałam. (Na kobiecej intuicji polegać mozna prawie, jak na wątku o Zawiszy ;P) Tyci, Ty jestes mistrzem w buszowaniu po archiwum - może więc warto byłoby odszukać TAMTEN wątek o pozdrowieniach "z rusztu"? ;P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś