Dodaj do ulubionych

Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumaczyc ?

17.01.04, 12:39
otrzymalem ostatnimi czasy meila za przyczyna - zapewne Virusa ( bo jest to
tutaj wymieniane ) - z ogromna iloscia roznych meili ( caly zestaw )
i to z samego URZEDU MIEJSKIEGO w Bydgoszczy.

Nie chce tutaj nikogo i niczego wymieniac ale jest duza ilosc np.
imie.nazwisko@um.bydgoszcz.pl
-----------------------------

jest tez pierwsza litera imienia i nazwisko oraz @um.bydgoszcz.pl

jest rowniez wiele meili i adresow internetowych, jest w tym calym zestawie
rowniez i moj adres internetowy.

Teraz zadaje sobie pytanie...; jak to moglo sie stac i za jaka przyczyna -
tak sie stalo,ze znalazlo sie to u mnie w moim komputerze -
gdy jest w samej przesylce napisane " antyvirus " itd. itd.

Jaki ma to zwiazek ,ze otrzymalem bardzo wiele adresow meilowych
z UM - Bydgoszcz ?

radca
Obserwuj wątek
    • radca Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 12:44
      otrzymalem ; 5.01.2004 godz. 7:34

radca
      • #kasia Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 12:51
        sams obieodpowiedziales na pytanie: wirus
        • radca Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:00
          #kasia napisała:

> sams obieodpowiedziales na pytanie: wirus

- tak, pisze cos o tym Virusie w tym meilu

nadawca Virusa : kavkeeper@pc1.um.bydgoszcz.pl

tylko jak i dlaczego sie tak moglo stac ? czy rowniez teksty zawarte w moim
          komputerze - mgly sie przedostac do tego nadawcy ?

radca
          • wsn Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:06
            Radco, a wklej tu zawartosc mejla
            • radca Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:14
              wsn napisała:

> Radco, a wklej tu zawartosc mejla

- nie wiem,czy to by wypadalo ?
              tam sa zawarte imiona i nazwiska - pracownikow Urzedu.Jest rowniez wiele
              innych imion i nazwisk, sa rozne adresy internetowe - spoza Urzedu,
              nooo i oczywiscie widnieje w tym zestawie moj adres meilowy .

odnosnie mojego to sie nie obawiam, ale jednak tamte osoby z tych adresow
              meilowych - niczego nie zawinily i to nie One sa przyczyna takiej przesylki.

wiec.... w uszanowau i poszanowaniu tych - ktorzy " padli ofiara" takiej
              przesylki internetowej - do mojego komputera - NIE MGE TEGO UKAZAC .

z calym Szacunkiem dla Ciebie Qczi :)

radca
              • wsn [...] 17.01.04, 13:28
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • radca [...] 17.01.04, 13:39
                  • #kasia Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:43
                    oj pierdzielisz az oczy bola..
                    • wsn Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 14:04
                      Kasiu moja kochana ;)
                      tyle radosci mi dzis dostarczylas ;)
                      jak ja Cie sie odwdziecze ;D
                      mowie serio i szczerze ;D
                      dedykuje Ci piosnke hey ya! outcasta ;)
                  • genuine44 [...] 17.01.04, 14:29
                    • radca [...] 17.01.04, 14:35
                      • genuine44 [...] 17.01.04, 14:37
                        • radca [...] 17.01.04, 14:39
                          • genuine44 Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI 17.01.04, 14:43
                            > pozazdroscic wprawdzie nie ma czego,ale moze przyjmiesz wyrazy wspolczucia ?

Dziekuje serdecznie. Radco, czy nie sadzisz, ze nalezy zaczac jakas wspaniala
                            akcje pomocy komukolwiek? Moze wskrzesimy Chomiczka? Z TOBA w roli glownej,
                            chomiczek rozroslby sie szybko i daleko. Moglbys zostac prezydentem nie tylko
                            bydgoszczan ale wszystkich Polakow. A wtedy cala ta mafie prokuratorsko -
                            lekarsko - lokatorsko - tyciarska wsadzilibysmy do wiezien.
                            • radca Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI 17.01.04, 14:44
                              genuine44 napisał:

> > pozazdroscic wprawdzie nie ma czego,ale moze przyjmiesz wyrazy wspolczucia
                              > ?
                              >
                              > Dziekuje serdecznie. Radco, czy nie sadzisz, ze nalezy zaczac jakas wspaniala
                              > akcje pomocy komukolwiek? Moze wskrzesimy Chomiczka? Z TOBA w roli glownej,
                              > chomiczek rozroslby sie szybko i daleko. Moglbys zostac prezydentem nie tylko
                              > bydgoszczan ale wszystkich Polakow. A wtedy cala ta mafie prokuratorsko -
                              > lekarsko - lokatorsko - tyciarska wsadzilibysmy do wiezien.

- przestan sobie robic zabawe

• genuine44 Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI 17.01.04, 14:45

> - przestan sobie robic zabawe
                                >

wesole. Ja z otwartym sercem a Ty mnie tak?
                                • radca Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI i klamiesz 17.01.04, 14:51
                                  genuine44 napisał:

>
                                  > > - przestan sobie robic zabawe
                                  > >
                                  >
                                  > wesole. Ja z otwartym sercem a Ty mnie tak?

- UKAZ O TEJ READAKCJI - co pisales

to bedzie znowu TEST PRAWDOMOWNOSCI u genuine44

klamiesz i to jak
                                  • genuine44 Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI i klamiesz 17.01.04, 15:22

> klamiesz i to jak

Ukaz, ukaz. :)
                                    • radca Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI i klamiesz 17.01.04, 15:28
                                      genuine44 napisał:

>
                                      > > klamiesz i to jak
                                      >
                                      > Ukaz, ukaz. :)

- nie, to ty genuine44 KLAMIAC - ukaz,ze " jest tak jak to ty napisales"

nie ja przeciez to wymyslilem - lecz TY

radca
                                      • genuine44 Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI i klamiesz 17.01.04, 15:34
                                        > - nie, to ty genuine44 KLAMIAC - ukaz,ze " jest tak jak to ty napisales"

Moze zrobimy uklad? Odpowiedz na pytania Lokatora na ktore nigdy nie
                                        odpowiedziales. (Te zwiazane z Twoja wieloletnia akcja oczerniania,
                                        oskarzania, mieszania z blotem "mafi prokuratorsko lekarskiej) a ja odpowiem
                                        na Twoje pytania. :)
                                        • radca Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI i klamiesz 17.01.04, 15:39
                                          genuine44 napisał:

> > - nie, to ty genuine44 KLAMIAC - ukaz,ze " jest tak jak to ty napisales"
                                          >
                                          > Moze zrobimy uklad? Odpowiedz na pytania Lokatora na ktore nigdy nie
                                          > odpowiedziales. (Te zwiazane z Twoja wieloletnia akcja oczerniania,
                                          > oskarzania, mieszania z blotem "mafi prokuratorsko lekarskiej) a ja odpowiem
                                          > na Twoje pytania. :)

- co ty gejiunie teraz na jakiegos tam lokatora przeskakujesz ?

Ty KLAMALES i Ty teraz ukaz,ze tak NIE BYLO

i nie unikaj teraz - gdy KLAMALES

radca
                                          • genuine44 Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI i klamiesz 17.01.04, 15:41

> i nie unikaj teraz - gdy KLAMALES
                                            >
                                            > radca

Hihi Radcusiu, glowny forumowy klamca domaga sie PRAWDY. Doprawdy wesole. :)
                                            • radca Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI i klamiesz 17.01.04, 15:44
                                              genuine44 napisał:

>
                                              > > i nie unikaj teraz - gdy KLAMALES
                                              > >
                                              > > radca
                                              >
                                              > Hihi Radcusiu, glowny forumowy klamca domaga sie PRAWDY. Doprawdy wesole. :)

- czyli uwazasz ZE MOZESZ KLAMAC ?

no to teraz nie mow,ze ty JESTES PRAWDOMOWNY

radca
                                              • genuine44 Re: Genuine44 obrazasz URZAD MIEJSKI i klamiesz 17.01.04, 15:47
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10222437&a=10224644
          • #kasia Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:11
            to jest odpowiedz automata, ze masz wirusa i Twoj mail nie zostanie dostarczony

kazda instytucja panstwowa ma zabezpieczenia antyvirusowe
            • radca Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:16
              #kasia napisała:

> to jest odpowiedz automata, ze masz wirusa i Twoj mail nie zostanie
              dostarczony
              >
              >
              > kazda instytucja panstwowa ma zabezpieczenia antyvirusowe

- nie ja wysylalalem meila - lecz to mnie przyslano takiego meila z calym
              zestawem ( jak juz wczsniej wspomnialem)

wiec nie moze tu byc odpowiedzi do mnie :)

radca
              • #kasia Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:21
                sam pisales na forum, ze go kogos wysylales..

po za tym: jesli masz wirusa mail mogl sie sam rozeslac, np wykorzystujac
                adresy z ksiazki adresowej, z historii lub ze stron internetoowych ktore
                ostatnio odwiedzales
                • radca Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:25
                  #kasia napisała:

> sam pisales na forum, ze go kogos wysylales..

- tak, ale to juz grubo po tym - jak tego meila z adresami otrzymalem
                  mozna to latwo sprawdzic, ta wyslka byla teraz przed.. moze 3- 4 dniami

wysylalem duzo pozniej - po tym jak dostalem taki zestaw.To dlatego mialem
                  adres internetowy i wyslalem - by sie dowiedzic : " O CO TAK NAPRAWDE
                  TUTAJ CHODZI " ?

> po za tym: jesli masz wirusa mail mogl sie sam rozeslac, np wykorzystujac
                  > adresy z ksiazki adresowej, z historii lub ze stron internetoowych ktore
                  > ostatnio odwiedzales

- jak juz wyzej wyjasnilem - najpierw dostalem tego meila

radca
                  • Gość: gosc Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac IP: 200.61.183.* 17.01.04, 13:27
                    > ostatnio odwiedzales

tu najprawdopodobniej zawarta jest odpowiedz.
                • radca Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 13:31
                  #kasia napisała:

> sam pisales na forum, ze go kogos wysylales..

- tak, pisalem - ale to moglo byc miedzy 12.o1 - a 15.o1

tego meila dostalem wczesniej - czyli 5.01.2004

prosilem kikla razy i dawalem do zrozumienia, - by zaprzstano pewnych spraw.
                  Niestety... zarzucano mi klamstwa i konczylo sie to na wycinaniu mych postow.

wiec, teraz adaje pytanie - jesli ja otrzymalem tak wiele roznych meili z UM
                  i nie tylko tych - to czy nie moze byc tez tak,ze z mojego komputera
                  wybrane zostaly pewne informacje w nim zawarte ?

tymbardziej,ze tutaj na Forum pojawiaja sie co jakis czas pewne oskarzenia i
                  informacje " WLAMYWANIU SIE DO CUDZEJ POCZTY"

radca
                  >
                  > ostatnio odwiedzales
                  • Gość: tyciarek Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 14:11
                    to bardzo proste . pisałes juz wczesniej donosy do UM.
                    • radca Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 14:21
                      Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> to bardzo proste . pisałes juz wczesniej donosy do UM.

- nigdy w zyciu nie pisalem adnych " DONOSOW" , a wiec nie moze tutaj byc nawet
                      mowy o tym

ATOMSKI-TYCIAREK - jesli piszesz z takim tekstem - to ukaz moze przyklad ze
                      swojej wyobrazni

radca
                    • wsn Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 14:39
                      jakie donosy?
                      • radca Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 14:42
                        wsn napisała:

> jakie donosy?

- tez bym chcial wiedziec
                        bylaby niezla SENSACJA

tylko,ze znowu sie skonczy na obrzucaniu epitetami, a konkretow ani troche

zreszta nie pierwszy to raz

radca

ps. teraz ponownie atomski-tyciarek ma OKAZJE UKAZAC " SWOJA PRAWDOMOWNOSC "
                        • genuine44 Re: Jak to jest mozliwe ? - i jak to wytlumac 17.01.04, 14:45
                          To moze przypomnisz wszystkicm na forum Twoje zabiegi wraz ze sprzedawca zlomu
                          w redakcji Gazety, UBecka szujo?
                          • radca GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 14:49
                            genuine44 napisał:

> To moze przypomnisz wszystkicm na forum Twoje zabiegi wraz ze sprzedawca
                            zlomu
                            > w redakcji Gazety, UBecka szujo?

- i znowu Gejuine44 KLAMIESZ :)

smiac sie juz mi chce z ciebie ha ha ha

" ubecka szujo" ??? " ALES TRAFIL - JAK LYSY O BETON" :)))))))))

a moze przypomnij mi o tej REDAKCJI - bo jakos nie moge skojarzyc

POPISZ SIE TERAZ SWJA WIEDZA - I UKAZ CO TO TAKIEGO BYLO ???????????

ha ha ha ha ha , bo pekne ze smiechu

radca
                            • genuine44 Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:21

> " ubecka szujo" ??? " ALES TRAFIL - JAK LYSY O BETON" :)))))))))

Wesole. Ten "lysy o beton" to z wlasnych doswiadczen?
                              • radca Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:27
                                genuine44 napisał:

>
                                > > " ubecka szujo" ??? " ALES TRAFIL - JAK LYSY O BETON" :)))))))))
                                >
                                > Wesole. Ten "lysy o beton" to z wlasnych doswiadczen?

- po pierwsze nie zjezdzaj z tematu genuine44.Wyjasnij DLACZEGO KLAMALES
                                z ta redakcja ?

po drugie - dlaczego KLAMIESZ z ta UB ?

po trzecie - cos musiales pomylic z ta lysina - bo mnie nawet jeszcze wlosy nie
                                wypadaja, nie mam zadnego nawet zakola, wlosy ciagle rosna i sa nawet dosc geste

wiec ZNOWU KLAMIESZ genuine44

tak jak i swego czasu z tym " KIEROWCA TIRA" - pamietasz jeszcze ?
                                czy uzywajac juz tyle LAMLIWYCH OBELG i tego sie znowu wyprzesz ?

radca
                                • genuine44 Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:31

>
                                  > - po pierwsze nie zjezdzaj z tematu genuine44.Wyjasnij DLACZEGO KLAMALES
                                  > z ta redakcja ?

Ukaz, ze klamalem. :)

>
                                  > po drugie - dlaczego KLAMIESZ z ta UB ?

Klamie? Alez nie. Masz UBecka dusze i to widac na tym forum tak wyraznie jak
                                  slonce w bezchmurny dzien.

> po trzecie - cos musiales pomylic z ta lysina - bo mnie nawet jeszcze wlosy
                                  nie
                                  >
                                  > wypadaja, nie mam zadnego nawet zakola, wlosy ciagle rosna i sa nawet dosc
                                  gest
                                  > e

hihihi. pajacyku. :)

ps. Co z chomiczkiem? Nie chcesz brac udzialu w jakiejs szlachetnej AKCJI?
                                  Agatko w wielu osobach?
                                  • radca Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:37
                                    genuine44 napisał:

>
                                    > >
                                    > > - po pierwsze nie zjezdzaj z tematu genuine44.Wyjasnij DLACZEGO KLAMALES
                                    > > z ta redakcja ?
                                    >
                                    > Ukaz, ze klamalem. :)

- MIERNY JESTES GENUINE$$

klamiac - nawet nie umiesz obronic swojej wypowiedzi

OK .... klamstwo i nie poparte dowodami

> > po drugie - dlaczego KLAMIESZ z ta UB ?
                                    >
                                    > Klamie? Alez nie. Masz UBecka dusze i to widac na tym forum tak wyraznie jak
                                    > slonce w bezchmurny dzien.

- " dusze" ???
                                    ale ubaw - to ty juz widzisz u ludzi " dusze " ?
                                    " SWIETY GEJUINEK" ???
                                    ha ha ha ubaw po pachy

> > po trzecie - cos musiales pomylic z ta lysina - bo mnie nawet jeszcze wlos
                                    > y
                                    > nie
                                    > >
                                    > > wypadaja, nie mam zadnego nawet zakola, wlosy ciagle rosna i sa nawet dosc
                                    >
                                    > gest
                                    > > e
                                    >
                                    > hihihi. pajacyku. :)

- i tutaj plycizna gejuina wylazi - az kipi

wyzywasz, ale nie umiesz sie obronic ?

> ps. Co z chomiczkiem? Nie chcesz brac udzialu w jakiejs szlachetnej AKCJI?

- A CZEKASZ ZNOWU - BY TYLKO DOKOPAC I ZNISZCZYC TO ?
                                    moze znowu chcialbys ublizac KRZYZAKOWI ?

zalosny gejuinie

radca
                                    • genuine44 Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:40

> klamiac - nawet nie umiesz obronic swojej wypowiedzi
                                      >

Od 2 lat nic nie robisz poza zamieszczaniem klamstw bez "ukazywania" dowodow.
                                      Podla szuja, ot co. :)
                                      • radca Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:42
                                        genuine44 napisał:

>
                                        > > klamiac - nawet nie umiesz obronic swojej wypowiedzi
                                        > >
                                        >
                                        > Od 2 lat nic nie robisz poza zamieszczaniem klamstw bez "ukazywania" dowodow.
                                        > Podla szuja, ot co. :)

- unikasz teraz ODPOWIEDZI NA TWOJE KLAMSTWA ?
                                        gejuinie ? a taki sie uwazales za PRAWDOMOWNEGO ?

klamiesz i uciekasz ?

radca

ps. jak dziecko,gdy nie umie wytlumaczyc - dlaczego klamal ?
                                        zaczynasz wyzywac ?
                                        • genuine44 Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:46

> klamiesz i uciekasz ?

Nie, czekam na ukazanie Twoich dowodow na ostatnie 2 lata Twoich klamst,
                                          ublizania, oczerniania, wscieklego gryzienia, straszenia i szantazowania. :)
                                          • radca Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:48
                                            genuine44 napisał:

>
                                            > > klamiesz i uciekasz ?
                                            >
                                            > Nie, czekam na ukazanie Twoich dowodow na ostatnie 2 lata Twoich klamst,
                                            > ublizania, oczerniania, wscieklego gryzienia, straszenia i szantazowania. :)

- ukaz swoje obelgo i wyzwiska
                                            a nastepnie zobacz - jakie zostwaly tobie oddawane OK ?

radca
                                            • genuine44 Re: GENUINE 44 - KLAMIESZ I MANIPULUJESZ 17.01.04, 15:49

> - ukaz swoje obelgo i wyzwiska
                                              > a nastepnie zobacz - jakie zostwaly tobie oddawane OK ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10222437&a=10224644
                                              Agatko, Lokatorze44, szujo w 10 osobach. :)
                      • radca tyciarek ukaz swoja " prawdomownosc" 17.01.04, 14:43

> jakie donosy?

- tez bym chcial wiedziec
                        bylaby niezla SENSACJA

tylko,ze znowu sie skonczy na obrzucaniu epitetami, a konkretow ani troche

zreszta nie pierwszy to raz

radca

ps. teraz ponownie atomski-tyciarek ma OKAZJE UKAZAC " SWOJA PRAWDOMOWNOSC "
                        • Gość: tyciarek ukazuje IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 16:34
                          człowieku, jak sie wydadzą twoje ostatnie popisy, a sie wydadzą gdy bedziesz
                          dalej wałkował temat UM, wtedy sie okaże, ze nie jestes szmatą.
                          wtedy sie okaże,ze jestes skonczoną szmatą !
                          że też masz czelnośc bez zmruzenia oka jeszcze pytać !

a w tak zwanym miedzyczasie przypomne ci -pierwszy z brzegu-twój donos.
                          donos na mnie do sp. IKP z realcji pomocy dla Domu Dziecka w Gniewkowie.
                          Jak to było ?
                          Na forum jest taki człowiek, który torpeduje wszystkie akcje mojego szczerego
                          serca ?
                          tak było donosicielu,szmatławy szantażysto, czy nie bardzo ?

pamietam,ze parokrotnie donosiłes krzyzakowi,ze zle sie tu czujesz.
                          pamietam tez jego odpowiedz,która sam napisałes. Krzyzak napisał co w stylu:
                          Daruj sobie walke z tymi osłami.

a czy twoja twórczosc i kłamliwe insynuacje dotyczące np pani Szudarskiej
                          tutaj,na forum, to nie cykl donosów ?
                          • wsn Re: ukazuje 17.01.04, 16:49
                            tyciarku. prosilam o koniec walkowania tego tematu. po co? jest sobotni
                            popoludnie :) po coz sie denerwowac? skonczcie sprzeczki, ksonczmy tematy
                            donosow i takich tam
                            napisalam ponizej, ze najprawdopodobniej to wina komputra, te 'piekielne
                            maszyny' czesto plataja zloliwe psikusy, a ko jak kto - my, internauci, wiemy o
                            tym najlepiej
                            wiesz, takie klotnie nikomu nigdy nie wyszly na dobre, a moga tylko wszystko
                            pogorszyc - samopoczucie, a po co puc samopoczucie w soote?
                            podziel sie wiec, Tyciarku, swoimi doswiadczeniami z mlodsza forumoiczko. Ty,
                            Radco, tez!!!
                            czy baliscie sie wejscia w dorosle zycie?
                            • radca OK ....QCZI 17.01.04, 16:55
                              wsn napisała:

> tyciarku. prosilam o koniec walkowania tego tematu. po co? jest sobotni
                              > popoludnie :) po coz sie denerwowac? skonczcie sprzeczki, ksonczmy tematy
                              > donosow i takich tam
                              > napisalam ponizej, ze najprawdopodobniej to wina komputra, te 'piekielne
                              > maszyny' czesto plataja zloliwe psikusy, a ko jak kto - my, internauci, wiemy
                              o
                              >
                              > tym najlepiej
                              > wiesz, takie klotnie nikomu nigdy nie wyszly na dobre, a moga tylko wszystko
                              > pogorszyc - samopoczucie, a po co puc samopoczucie w soote?
                              > podziel sie wiec, Tyciarku, swoimi doswiadczeniami z mlodsza forumoiczko. Ty,
                              > Radco, tez!!!
                              > czy baliscie sie wejscia w dorosle zycie?

- ok.... koncze te " dyskusje atomowo-genuinowa44 "
                              ALERGIA....

radca
                              • wsn Re: OK ....QCZI 17.01.04, 17:07
                                dzieki kochany Radco :)
                                a moge tez prosic o wpisanie paru wspomnien na moim nowym foruym? takie o
                                zaczynaniu nowego zycia, to mnie wszak czeka za pol roku
                                pozdrawiam wszystkich!!!
                            • ivica Re: ukazuje 17.01.04, 23:00
                              wsn napisała:

> tyciarku. prosilam o koniec walkowania tego tematu. po co? jest sobotni
                              > popoludnie :) po coz sie denerwowac? skonczcie sprzeczki, ksonczmy tematy
                              > donosow i takich tam
                              > napisalam ponizej, ze najprawdopodobniej to wina komputra, te 'piekielne
                              > maszyny' czesto plataja zloliwe psikusy, a ko jak kto - my, internauci, wiemy

czy te twoje slowa o tym świadcza:

" najprawdopodobniejsze jest jednak, ze ivica dostal od
                              Ciebie mejla, automatycznie dodal Cie do ksiazki adresowej i wyslal pozniej
                              jakis mejl do wszystkich ludzi z ksiazki adresowej (w tym kolegow ikolezanek z
                              pracy, stad mejle z umowska domena), w ym takze i do Ciebie. mejla do
                              wszystkich mogl zas zarowno wyslac ivica jak i ivirus :)"

nie sadze ...........
                          • radca Re: ukazuje atomskiego 17.01.04, 16:50
                            Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> człowieku, jak sie wydadzą twoje ostatnie popisy, a sie wydadzą gdy bedziesz
                            > dalej wałkował temat UM, wtedy sie okaże, ze nie jestes szmatą.
                            > wtedy sie okaże,ze jestes skonczoną szmatą !

- a co sie takiego moze wydac ?
                            jak moze sie wydac - cos czego nie bylo ?
                            zastanow sie co piszesz - atomski

a po drugie - to nie ja walkuje ten temat - jak to okreslasz atomski
                            to ty walkujesz i twoj koles GENUINE44

to twoja atomowa grupa - walkuje kazdy temat - WEDLUG WASZEJ KONCEPCJI -
                            gdy tylko sie pojawi napis " radca"

> że też masz czelnośc bez zmruzenia oka jeszcze pytać !

- TEJ CZELNOSCI - TO JUZ TOBIE NIE BEDE WYPOMINAL

> a w tak zwanym miedzyczasie przypomne ci -pierwszy z brzegu-twój donos.
                            > donos na mnie do sp. IKP z realcji pomocy dla Domu Dziecka w Gniewkowie.
                            > Jak to było ?
                            > Na forum jest taki człowiek, który torpeduje wszystkie akcje mojego szczerego
                            > serca ?
                            > tak było donosicielu,szmatławy szantażysto, czy nie bardzo ?

- JESLI CHCESZ COS cytowac - TO CZYN TO DOLADNIE, a nie wedlug twojego
                            upodobania - atomski

a zdrugiej strony.... to ATAKOWALES I NISZCZYLES TA AKCJE - jak IDIOTA
                            czyz nie tak bylo atomski ?

> pamietam,ze parokrotnie donosiłes krzyzakowi,ze zle sie tu czujesz.
                            > pamietam tez jego odpowiedz,która sam napisałes. Krzyzak napisał co w stylu:
                            > Daruj sobie walke z tymi osłami.

- oooo i ty wiesz - co i jak sie rozmawialo z KRZYZAKIEM ?
                            moze siedzisz w KRZYZAKU lub we mnie ?
                            atomski... przestan lac wode

> a czy twoja twórczosc i kłamliwe insynuacje dotyczące np pani Szudarskiej
                            > tutaj,na forum, to nie cykl donosów ?

- to sa INFORMACJE i jesli ty uwazasz je ZA KLAMLIWE
                            to jesli kiedykolwiek DOSWIADCZYSZ COS PODOBNEGO - to przynajmniej UKAZ
                            to - chyba,ze zamkniesz sie calkowicie w sobie ?

byc moze jeszcze bedziesz mial OKAZJE poznac co to znaczy PIJANE POGOTOWIE
                            RATUNKOWE I FALSZOWANIE KSIAG AMBULATORYJNYCH W POGOTOWIU RATUNKOWYM

OBY TYLKO NIE BYLO ZA POZNO - GDY BEDZIE MUSIAL UMIERAC KTOS Z TWOICH BLISKICH

radca
                            • Gość: tyciarek Re: ukazuje atomskiego IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.01.04, 17:03
                              > a po drugie - to nie ja walkuje ten temat - jak to okreslasz atomski
                              > to ty walkujesz i twoj koles GENUINE44

-człowieku lecz sie na nogi.

> a zdrugiej strony.... to ATAKOWALES I NISZCZYLES TA AKCJE - jak IDIOTA
                              > czyz nie tak bylo atomski ?

- to sa twoje donosy i wymysły. nie znajduja zadnego potwierdzenia.
                              ty to wiesz i ja to wiem.
                              i sad to wie
                              i prasa to wie.
                              wszyscy takze widza,ze zczubkowałes,straciłes juz dawno kontakt
                              z rzeczywistoscią i nikt nie kiwnie palcem w tej sprawie.
                              w sprawie w której dominują majaki zapijaczonego psychola.

- uprzedzałem ludzi przed pewną szują,która ich kosztem kariere sobie funduje.
                              to raz. po wtóre, rozumiem,ze to ma byc wytłumaczenie dla twojego
                              donosicielstwa.
                              no jak sie chce to sie zawsze znajdzie powód by wytłumaczyc swoje
                              skurwysyństwo i utrzymac dobre samopoczucie.
                              czad, co za pluskwa. bo ty mi tak zrobiłeś, to ja ci tak.
                              ale jak spytasz,czemu tak zrobiłes po roku, to gnida twierdzi,z enigdy tak nie
                              zrobił.
                              oblesny kłamczuszku.

> - to sa INFORMACJE i jesli ty uwazasz je ZA KLAMLIWE
                              > to jesli kiedykolwiek DOSWIADCZYSZ COS PODOBNEGO - to przynajmniej UKAZ
                              > to - chyba,ze zamkniesz sie calkowicie w sobie ?

- to sa twoje donosy i wymysły. nie znajduja zadnego potwierdzenia.
                              ty to wiesz i ja to wiem.
                              i sad to wie
                              i prasa to wie.
                              wszyscy takze widza,ze zczubkowałes,straciłes juz dawno kontakt
                              z rzeczywistoscią i nikt nie kiwnie palcem w tej sprawie.
                              w sprawie w której dominują majaki zapijaczonego psychola.

• wsn Re: ukazuje atomskiego 17.01.04, 17:24
                                tyciarku
                                moglbys zmknac swa szanowna buzke?
                                moglbys tez przeniesc swoje szanowne dupsko na moje forum (link w sygnaturce) i
                                napisac, jak sie czuje czlowiek po odebraniu dyplomu?
                                takie klotnie do niczego nie prowadza, i sa niefajne, jesli moga cos zepsuc. np
                                nastroj w sobotnie popoludnie.
                                no, POMYSL!
                                czy warto? leipej opwspominac stare, dobre czasy studenckie, albo licealne,
                                zalezy, kiedy czlowiek musial stawicz czola szarej rzecywitosci doroslosci.
                        • wsn A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 17.01.04, 16:41
                          Radco, Genuine i inni!!!
                          Panowie jestescie ode mnie starsi. ale kiedys byliscie w moim wieku, w podbnej
                          sytuacji - niemalze koniec szkoly, a tuz za zakretem cos nowego. czy
                          przezywaliscie jakies frustracje zwiazanez faktem koniecznosci przeniesienia
                          sie do swiata 'naprawde doroslycj' i ''powaznych' ludzi?
                          zapraszam na moje forum i prosze o wypowiedz

ps
                          nie kloccie sie jakies mejle. z wlasnego doswiadczenia wiem, ze komputery rabia
                          najdziwniejsze zarty. ja zawsze gdy dostane jakas podejrzana poczte -
                          natychmiast ja usuwam i skanuje komputer antywirusem. nie chce potracic danych
                          z komputera :)
                          a klocenie sie o sytuacje, ktora jest najprawdopodobniej wynikiem zlosliwosci
                          rzeczy martwych - czyli po prostu awaria serwea um, to tak jak by sie klocic o
                          to, ze samochod sie zepsul.nikt nie jest winny :)

pozdrawiam o prosze o wpisy na moim forum :)!!!

oto adres:
                          www.bede-magistrem.end.pl/
                          • genuine44 Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 17.01.04, 17:08
                            Rozbrajasz mnie Quci. :)
                            • wsn Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 17.01.04, 17:31
                              oj g44, czasami sama siebie zadziwiam
                              ciesze sie, ze juz sie nie sprzeczacie, bo nie ma to sensu
                              wejdzcie na moje forum i wpiszcie sie, prosze
                              lepiej to robic, niz sie klocic w sobotnie popoludnie, nieprawdaz?
                          • ivica Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 17.01.04, 23:03
                            wsn napisała:

> Radco, Genuine i inni!!!
                            > Panowie jestescie ode mnie starsi. ale kiedys byliscie w moim wieku, w podbnej
                            > sytuacji - niemalze koniec szkoly, a tuz za zakretem cos nowego. czy
                            > przezywaliscie jakies frustracje zwiazanez faktem koniecznosci przeniesienia
                            > sie do swiata 'naprawde doroslycj' i ''powaznych' ludzi?
                            > zapraszam na moje forum i prosze o wypowiedz
                            >
                            > ps
                            > nie kloccie sie jakies mejle. z wlasnego doswiadczenia wiem, ze komputery rabia
                            >
                            > najdziwniejsze zarty. ja zawsze gdy dostane jakas podejrzana poczte -
                            > natychmiast ja usuwam i skanuje komputer antywirusem. nie chce potracic danych
                            > z komputera :)
                            > a klocenie sie o sytuacje, ktora jest najprawdopodobniej wynikiem zlosliwosci
                            > rzeczy martwych - czyli po prostu awaria serwea um, to tak jak by sie klocic o
                            > to, ze samochod sie zepsul.nikt nie jest winny :)

ciekawe ... a czemu w takim razie sugeriowalas cos takiego:

" najprawdopodobniejsze jest jednak, ze ivica dostal od
                            Ciebie mejla, automatycznie dodal Cie do ksiazki adresowej i wyslal pozniej
                            jakis mejl do wszystkich ludzi z ksiazki adresowej (w tym kolegow ikolezanek z
                            pracy, stad mejle z umowska domena), w ym takze i do Ciebie. mejla do
                            wszystkich mogl zas zarowno wyslac ivica jak i ivirus :)"

??????????

>
                            > pozdrawiam o prosze o wpisy na moim forum :)!!!
                            >
                            > oto adres:
                            > www.bede-magistrem.end.pl/
                            • wsn Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 17.01.04, 23:28
                              ivica napisal:
                              > ciekawe ... a czemu w takim razie sugeriowalas cos takiego:
                              >
                              > " najprawdopodobniejsze jest jednak, ze ivica dostal od
                              > Ciebie mejla, automatycznie dodal Cie do ksiazki adresowej i wyslal pozniej
                              > jakis mejl do wszystkich ludzi z ksiazki adresowej (w tym kolegow ikolezanek z
                              > pracy, stad mejle z umowska domena), w ym takze i do Ciebie. mejla do
                              > wszystkich mogl zas zarowno wyslac ivica jak i ivirus :)"
                              >

ivico. nie bylo w tym zadnych podtekstow. interesuje sie informatyka, a radca
                              przedstawil jakies zagadnienie. staralam sie zanalizowac, jak to sie stalo, ze
                              radca dostal mejla jako jeden z wielu adresatow, wsrod ktorych byli pracownicy
                              um, czy kto tam jeszcze. jest to o tyle wesole, ze Ted tez dostal kiedys mejla,
                              jako jeden z adresatow, wsrod ktorych tez bylo kilku z um, a wsrod nich ja,
                              hihi, a nic wspolnego z um nie mam ;)ja zreszta tez dostaje takie mejle
                              dzieje sie to tak, poniewaz po Bydgoszczy kraza lancuszki szczescia, rozne akcje
                              i reklamy, a takze zabawne zdjecia, prezentacje itp ;D

smieszne to i nie ma co robic z tego wielkiego halo
                              moze byl to po prostu blad serwera czy Bog wie co tam jeszcze - wszak wszystko
                              jest mozliwe dla wierzacego ;D
                              • ivica Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 17.01.04, 23:42

powtórze to sa twoje slowa z dzisiaj, nie ma to nic wspolnego z tym co napisalas teraz

" " najprawdopodobniejsze jest jednak, ze ivica dostal od
                                > Ciebie mejla, automatycznie dodal Cie do ksiazki adresowej i wyslal pozniej
                                > jakis mejl do wszystkich ludzi z ksiazki adresowej (w tym kolegow ikolezanek z
                                > pracy, stad mejle z umowska domena), w ym takze i do Ciebie. mejla do
                                > wszystkich mogl zas zarowno wyslac ivica jak i ivirus :)"
                                • wsn Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 17.01.04, 23:54
                                  ivico, sloneczko, nie draz tematu, wszystko juz zostalo powiedziane.
                                  pozdrawiam
                                  moze wskoczysz na moje forum?
                                  • ivica Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 17.01.04, 23:57

nie
                                    • wsn Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 18.01.04, 00:01
                                      dlaczego nie?
                                      • ivica Re: A JA TAK Z ZUPELNIE INNEJ BECZKI 18.01.04, 00:25
                                        domyśl sie... tyle ci powiem
                                        • t.king w końcu 18.01.04, 00:30

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka