Gość: LJane A gdzie może być... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 17.01.04, 23:43 ... młody Żonkiś? I dobrze, że sobie nie zawraca głowy tym foroom. Strata czasu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: A gdzie może być... IP: *.iweb.pl 17.01.04, 23:51 Wsn wyspaas sie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: GDZIE JEST DA.KILLA???!!! IP: *.iweb.pl 18.01.04, 03:31 Pytałem o spanie ,bo od trzech dni mam wszystko poprzestawiane,noc i dzien i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Bezsennosc IP: *.iweb.pl 18.01.04, 06:55 Nie spie cholera nastepna noc. Nie mam co robic i wchodze na to forum.Przygladam sie pyskówce Radcy z Ivica. Szkoda. Trzeba byc maksymalnie zawzietym człowiekiem,by jak Radca nie konczyc tematu.Facet chyba uwielbia pyskówki.Nie znam go.Dziwie sie jedynie. Nie moge spac.Nie ma w tym nic fajnego.To irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
radca do Zinka o " pyskowce " radcy z Ivica ? 18.01.04, 10:06 Gość portalu: zinek napisał(a): > Nie spie cholera nastepna noc. Nie mam co robic i wchodze na to > forum.Przygladam sie pyskówce Radcy z Ivica. Szkoda. Trzeba byc maksymalnie > zawzietym człowiekiem,by jak Radca nie konczyc tematu.Facet chyba uwielbia > pyskówki.Nie znam go.Dziwie sie jedynie. > > Nie moge spac.Nie ma w tym nic fajnego.To irytuje. - a co ty stale z tym Ivica ? pokaz mi gdzie sie toczyla " pyskowka " radcy z Ivica ? bo jakos od ostatniej naszej wspolnej rozmowy z Ivica - nie widze tutaj na forum dyskusji radcy z Ivica. wiedz badz tak uprzejmy i pokaz gdzie - * OD CZWARTKU PO POLUDNIU RADCA DYSKUTUJE Z IVICA * ??? przestrzegam pewnych ustalen radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: do Zinka o " pyskowce " radcy z Ivica ? IP: *.awacom.pl 18.01.04, 12:17 > przestrzegam pewnych ustalen pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Zinka o " pyskowce " radcy z Ivica ? 18.01.04, 12:33 Gość portalu: zonc napisał(a): > > przestrzegam pewnych ustalen > > pozdrawiam ;-) - pozdrawiam rowniez ;) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: do Zinka o " pyskowce " radcy z Ivica ? IP: *.iweb.pl 18.01.04, 12:38 Tak,przyznaje ze masz racje,ivica nie reaguje juz na Twoje posty.Mysle ze to dobrze.Ale przez wieksza czesc czasu piszesz o UM i róznych dziwnych rzeczach które Cie spotykaja, w domysle obarczajac tym ivice.To tyle.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Zinka o " pyskowce " radcy z Ivica ? 18.01.04, 12:43 Gość portalu: zinek napisał(a): > Tak,przyznaje ze masz racje,ivica nie reaguje juz na Twoje posty.Mysle ze to > dobrze.Ale przez wieksza czesc czasu piszesz o UM i róznych dziwnych rzeczach > które Cie spotykaja, w domysle obarczajac tym ivice.To tyle.Pozdrawiam. - nie prowokuj chlopaszku, bo nawet nie wiesz CO SIE WYDARZYLO W MIDZY CZASIE MIEDZY IVICA I MNA TO JA PRZESTALEM UKAZYWAC O SPRAWACH - KTORE SIE WYDARZYLY I MAJA MIEJSCE I JESLI TYLKO ZACZNIESZ KOPAC TEN TEMAT I SPRAWE IVICY - TO ZAPYTAJ SIE IVICY - CO SIE TAK W MIEDZY CZASIE WYDARZYLO - OK ????? i wiedz,ze SPRAWA WYGLADA JEDNAK TROCHE INACZEJ radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Zinka o " pyskowce " radcy z Ivica ? 18.01.04, 13:00 Gość portalu: zinek napisał(a): > Tak,przyznaje ze masz racje,ivica nie reaguje juz na Twoje posty.Mysle ze to > dobrze.Ale przez wieksza czesc czasu piszesz o UM i róznych dziwnych rzeczach > które Cie spotykaja, w domysle obarczajac tym ivice.To tyle.Pozdrawiam. - a jak mozez ty wiedziec,ze ktos - kogos obarcza i to w domysle " ? ja dostalem caly zestaw meli i adresow do mojego komputera i to pracownikow UM jak i innych osob i instytucji, ale tez i byl w tym zestawie rowniez moj adres a wszystko to za przyczyna takiej przesylki : ------------------------------------------------------------ avkeeper@pc1.um.bydgoszcz.pl virus found in message to you ! 5.01.2004 7:34 ------------------------------------------------------------- wiec logiczne,ze sie pytam co i jak to sie moglo stac ? radca ps. wiec czemu sugerujesz uparcie,ze to ma zwiazek z Ivica ? dlaczego miszasz do tego Ivce ? czyz nie zauwazasz,ze robisz cos - co nie zwiazku z Ivica ? chyba sie nie myle - prawda ? ps. zostaw tutaj Ivice i nie podpinaj jego do tego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: do Zinka o " pyskowce " radcy z Ivica ? 18.01.04, 14:19 avkeeper@pc1.um.bydgoszcz.pl aaaaaaaaaaa i wszystko jasne! tak jak mowilismy na forum - to wszystko 'wina' antywirusa: avkeeper to nic innego jak: a-anty v-virus keeper-zachowywacz, zatrzymywacz czyli program antywirusowy. czyli po prostu zlosliwosc rzeczy martwych ;) pozdrawiam obu panow: Radce i Zonca, ktory cus malo sie udziela na forum. ferie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Bezsennosc 18.01.04, 12:40 Gość portalu: zinek napisał(a): > Nie spie cholera nastepna noc. Nie mam co robic i wchodze na to > forum.Przygladam sie pyskówce Radcy z Ivica. Szkoda. Trzeba byc maksymalnie > zawzietym człowiekiem,by jak Radca nie konczyc tematu.Facet chyba uwielbia > pyskówki.Nie znam go.Dziwie sie jedynie. > > Nie moge spac.Nie ma w tym nic fajnego.To irytuje. - ale masz problemy chlopcze, a mamusi sie nie poskarzysz ? poplacz sobie dziecinko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Bezsennosc IP: *.iweb.pl 18.01.04, 12:44 Przykro mi ale nie moge sie juz poskarzyc.To ostatni wpis którym odpowiadam Twojej Skromnej Osobie.Wracaj do swiata realnego i zajmij sie rodzina człowieku.Chyba ze w bajty sie juz zmieniłes.Miłej niedzieli.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Bezsennosc 18.01.04, 12:45 Gość portalu: zinek napisał(a): > Przykro mi ale nie moge sie juz poskarzyc.To ostatni wpis którym odpowiadam > Twojej Skromnej Osobie.Wracaj do swiata realnego i zajmij sie rodzina > człowieku.Chyba ze w bajty sie juz zmieniłes.Miłej niedzieli.Pozdrawiam. - spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: GDZIE JEST DA.KILLA???!!! 18.01.04, 16:07 A tak właściwie to co chciałaś, że tak wrzasnęłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: GDZIE JEST DA.KILLA???!!! 18.01.04, 16:27 a nic, tylko powiedziec CZESC!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś