patriotaa Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 14:37 Sam Eckardt jest nic nie wart. Stracił swe człowieczeństwo. To człowiek małostkowy i zachowuje się tak jak chorągiewka na wietrze. Gdzie wiatr wieje i w którą stronę tam i on jest. Był w PZPR aktywnym działaczem i we wszystkich po kolei i dalej jest taki sam nic się nie zmienił. Takich ludzi mi żal bo sami wiedzą że są nic nie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 14:43 patriotaa napisał: > Sam Eckardt jest nic nie wart. Stracił swe człowieczeństwo. To człowiek > małostkowy i zachowuje się tak jak chorągiewka na wietrze. Gdzie wiatr wieje i > w którą stronę tam i on jest. Był w PZPR aktywnym działaczem i we wszystkich > po kolei i dalej jest taki sam nic się nie zmienił. Takich ludzi mi żal bo > sami wiedzą że są nic nie warci. Stracil czlowieczenstwo, ale jest czlowiekiem malostkowym....;DDDD Zachowuje sie, jak choragiewka i byl w PZPR, a kto w PiS nie zachowuje sie, jak choragiewka i nie byl w PZPR...? BUA HA HA H AH A H A H AH A H AH A H AH AH AH AH A H A HAH H Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 15:32 Nawet gdyby sam Pan Bóg poklepał Kaczyńskiego po plecach, to i tak, jedni uznaliby, że go szturchał, a drudzy - że to dowód najwyższego lekceważenia...Sprawy zaszły tak nieodwracalnie daleko, że Kaczyńskiemu w reelekcji nie pomogłoby nawet to, gdyby był jedynym kandydatem... prawica.net/node/19564 Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 15:35 M.Eckard:"Rzec zatem można, że z mlekiem matki wyssałem swój wolnościowy i antykomunistyczny pogląd na świat, przezornie umacniany w latach późniejszych przez babkę. W wieku około jednego roku pożegnałem Poznań i wylądowałem w Bydgoszczy. Wnet po przyjeździe nawiązałem swoje pierwsze instytucjonalne stosunki z Polską Ludową, włączając się w system opiekuńczo-wychowawczy zwany żłobkiem." http://www.eckardt.pl/o-mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 15:45 czyzyk331 napisał: > M.Eckard:"Rzec zatem można, że z mlekiem matki wyssałem swój > wolnościowy i antykomunistyczny pogląd na świat, przezornie > umacniany w latach późniejszych przez babkę. W wieku około jednego > roku pożegnałem Poznań i wylądowałem w Bydgoszczy. Wnet po > przyjeździe nawiązałem swoje pierwsze instytucjonalne stosunki z > Polską Ludową, włączając się w system opiekuńczo-wychowawczy zwany > żłobkiem." > www.eckardt.pl/o-mnie Masz z tym panem znacznie wiecej wspolnego, niz sie spodziewales...;DDDDDDDDDDDDDDD Zaskoczony? Nie powinienes byc, to dzieki tym wieziom potraficie (SLD) byc z PiSem jednym cialem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:30 Ciąg patologi dworu Tuska ogarnia cały kraj, gdzie się nie spojrzysz tam patologiczny platformens oczekuje na spotkanie z prokuratorem.. Naród pamięta senatora Tomasza Misiaka reprezentującego młodsze od Schetyny pokolenie „młodych wilków” – ludzi wywodzących się z wrocławskich radnych PO. Tuż przed pierwszą aferą stoczniową Misiak stał się, zapewne nie bez przyzwolenia Schetyny, głównym głosem medialnym PO w sprawach gospodarczych. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:39 czyzyk331 napisał: > Ciąg patologi dworu Tuska ogarnia cały kraj, gdzie się nie spojrzysz > tam patologiczny platformens oczekuje na spotkanie z prokuratorem.. > Naród pamięta senatora Tomasza Misiaka reprezentującego młodsze od > Schetyny pokolenie „młodych wilków” – ludzi wywodzących się z > > wrocławskich radnych PO. Tuż przed pierwszą aferą stoczniową Misiak > stał się, zapewne nie bez przyzwolenia Schetyny, głównym głosem > medialnym PO w sprawach gospodarczych. Ja, jak i 90% spoleczenstwa polskiego znamy juz jezyk PiSowca, moglbys wiec pozbys sie tego jezyka, i odniesc sie do pytania, ktore ci rzeczowo zadalem...? Ale wiem, nie posiadasz wczesniej przygotowanej odpowiedzi, wiec imrowizujesz...;DDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H A H AH AH A H AH AH AH A H H AH A Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 15:37 czyzyk331 napisał: > Nawet gdyby sam Pan Bóg poklepał Kaczyńskiego po plecach, to i tak, > jedni uznaliby, że go szturchał, a drudzy - że to dowód najwyższego > lekceważenia...Sprawy zaszły tak nieodwracalnie daleko, że > Kaczyńskiemu w reelekcji nie pomogłoby nawet to, gdyby był jedynym > kandydatem... > prawica.net/node/19564 Kaczynskiemu doradza jego najlepszy przyjaciel, najblizszy i najbardziej zaufany doradca - prezydent aleksander kwasniewski...;DDD Jak biuro SLD ma zamiar skomentowac ta patologie, a moze nie zamierza komentowac i jak PiS schowa leb w piasek...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:21 Byłem..widziałem się z Palikotem i zrozumiełem dlaczego tak kochasz sojusz! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:37 czyzyk331 napisał: > Byłem..widziałem się z Palikotem i zrozumiełem dlaczego tak kochasz > sojusz! Powodzenia! Jezeli nie posiadasz przygotowanego tekstu i przyjdzie ci samemu cos sklecic, to wychodzi ci cos tak infantylnego i glupiego, jak powyzej. Ignorancja i jezykiem PiSowca nie przysluzysz sie swojej partii (SLD)...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 20:48 Widocznie sztuką jest wklepanie literek D..DDDD.., SLD czy PiS. Gramatyczna polszczyzna nie dociera do Twoich oczu i dlatego muszę się posługiwać językiem Palikota!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 21:11 czyzyk331 napisał: > Widocznie sztuką jest wklepanie literek D..DDDD.., SLD czy PiS. > Gramatyczna polszczyzna nie dociera do Twoich oczu i dlatego muszę > się posługiwać językiem Palikota!! Ty sie poslugujesz jezykiem PiSowca a nie Palikota, a o gramatyce i polszczyznie slyszales tylko, ze cos takiego istnieje, mozna to zaobserwowac po postach w ktorych jestes zuszone napisac cos sam od siebie, smarku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:27 Ciąg patologi ogarnia platformę...resztkami sił broni się Palokot, który wizytował swoją przyszłą celę.. Warto pamiętać, ze oddaną Schetynie działaczką była Beata Sawicka, nauczycielka z podwrocławskiej Oławy. Mówiąca zawsze to, co trzeba, brylowała w mediach. Gdyby nie osobliwy kontakt z agentem o ksywie Tomasz, byłaby dziś może ministrem oświaty. Albo chociaż wice. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:40 czyzyk331 napisał: > Ciąg patologi ogarnia platformę...resztkami sił broni się Palokot, > który wizytował swoją przyszłą celę.. > Warto pamiętać, ze oddaną Schetynie działaczką była Beata Sawicka, > nauczycielka z podwrocławskiej Oławy. Mówiąca zawsze to, co trzeba, > brylowała w mediach. Gdyby nie osobliwy kontakt z agentem o ksywie > Tomasz, byłaby dziś może ministrem oświaty. Albo chociaż wice. Myslisz, ze jak zrobisz z siebie PiSowca, to cos to zmieni, pomoze twojej partii...? BUA HA H AH AH A H AH A H AH A H AH A H AH A H AH A Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 20:46 Nawet ślepa Temida nie jest wstanie obronić przekrętów ludzi platformy. Patologiczna chęć do korupcji, oszustwa, przekrętów finasowych jest znakiem firmowym PO. Na nic Twoje obelgi, słowne zaczepki, platforma kona i wkrótce zostanie złozona na ołtarzu historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 21:13 czyzyk331 napisał: > Nawet ślepa Temida nie jest wstanie obronić przekrętów ludzi > platformy. Patologiczna chęć do korupcji, oszustwa, przekrętów > finasowych jest znakiem firmowym PO. > Na nic Twoje obelgi, słowne zaczepki, platforma kona i wkrótce > zostanie złozona na ołtarzu historii. Odrobina znajomosci gramatyki jezyka polskiego bylaby w twoim przypadku bardzo mile widziana, a nawet wskazana. Obelgi o ktorych piszesz nie sa obelgami, bo nazwac zlodzieja zlapanego za reke w momecie kradziezy zlodziejem, nie jest obelga, zlodzieju...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 04.11.09, 10:13 czemu nakręcasz trolla? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:42 kralik111 napisał: > > Kaczynskiemu doradza jego najlepszy przyjaciel, najblizszy i najbardziej zaufan > y > doradca - prezydent aleksander kwasniewski...;DDD > > Jak biuro SLD ma zamiar skomentowac ta patologie, a moze nie zamierza komentowa > c > i jak PiS schowa leb w piasek...? > > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd Kwaśniewski pewnie tylko figuruje na liście doradców. Ale kto może powiedzieć, co Kwaśniewski doradził Kaczyńskiemu i czy ten go posłuchał? Chyba że Kwaśniewski doradza nieproszony. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:51 eti.gda napisał: > kralik111 napisał: > > > > > Kaczynskiemu doradza jego najlepszy przyjaciel, najblizszy i > najbardziej zaufan > > y > > doradca - prezydent aleksander kwasniewski...;DDD > > > > Jak biuro SLD ma zamiar skomentowac ta patologie, a moze nie > zamierza komentowa > > c > > i jak PiS schowa leb w piasek...? > > > > > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd > > Kwaśniewski pewnie tylko figuruje na liście doradców. Ale kto może > powiedzieć, co Kwaśniewski doradził Kaczyńskiemu i czy ten go > posłuchał? Chyba że Kwaśniewski doradza nieproszony. O moj drogi, prezydent kaczynski wielokrotnie twierdzil, ze kwasniewski jest jego najbardziej zaufanym i najcenniejszym doradca, co sam kwasniewski potwierdzil, rowniez czeste doniesienia prasy o ich tajnych spotkaniach nigdy nie okazywaly sie kaczkami dziennikarskimi, bo byly przez tych panowa zawsze potrwierdzone. Wiec nie udawajmy, ze wiez braterstwa pomiedzy tymi panami nie istnieje, skoro oni sami o tym glosno mowia...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 16:33 patriotaa napisał: > Sam Eckardt jest nic nie wart. Stracił swe człowieczeństwo. To człowiek > małostkowy i zachowuje się tak jak chorągiewka na wietrze. Gdzie wiatr wieje i > w którą stronę tam i on jest. Był w PZPR aktywnym działaczem i we wszystkich > po kolei i dalej jest taki sam nic się nie zmienił. Takich ludzi mi żal bo > sami wiedzą że są nic nie warci. A zatem to typowy PiSowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 14:39 Popieram tego Pana w całości, rzeczywiście ten Pan teraz przejrzał na oczy, ja juz to zrobiłem dużo wcześniej jeszcze przed wyborami ! Mam zatem mniejszy problem, bo wiem że nie udzieliłem poparcia PIS- owi, a Prezydenta Polski nie mieliśmy przez tą kadencję. Szkoda, że w Polsce są tylko prezydenci partyjni lub upartyjnieni. Zapatrzeni w Amerykę i przez nich zagubieni ! jak nasz kraj i traktowani jako fabryka pieniędzy dla Ameryki ! Życzę temu mądremu człowiekowi powodzenia, ale zniszą go w PIS-ie i odstawią !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Prawda i tylko prawda,choć jeszcze nie cała. 03.11.09, 14:40 Okręt tonie ,to pewne,ale orkiestra jeszcze pogrywa,a karłowaty dyrygent wymachuje batutą.Kto wyskoczy pierwszy ma szanse się uratować,do niektórych to dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda491 Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 14:42 ZMIENIAM CZĘŚCIOWO SWOJĄ OPINIĘ - ZNALAZŁ SIĘ W PiS-i RODZYNEK, KTÓRY NAZYWA RZECZY PO IMIENIU. BRAWO, PANIE eCKART. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Dornu - Brutu, Eckardt - Brutu... 03.11.09, 14:43 bracie, ale narobilismy bigosu. Chyba czeka nas powrot do mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Jestem pod wrażeniem talentu pana Eckardta. 03.11.09, 14:46 Nie chodzi mi tu o przekaz. W końcu jest to, że posłużę się truizmem, oczywista oczywistość. Mój podziw wzbudziło co innego. Za pomocą kilku prostych zdań wicemarszałek zdetonował granat w kuble gnoju. Należy mu się (co najmniej) nominacja do Oscara za efekty specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.j.net Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 14:50 Nie jestem zwolennikiem Kaczynskiego ale wydaje mi sie ze tu Wyborcza przegiela pale.Wstawiacie opinie jakiegos marginesowego polityka na prowincji,na czolowa strone i robicie z tego headline???Dajcie spokoj,cios ponizej pasa Gdzie wasz obiektywizm?Najbardziej szanowana gazeta w Polsce?Wstyd! Przez te numery tracicie czytelnikow to tyle co wam powiem Kaczor jak Kaczor-tepak i glupek ale wy znizacie sie do nizszego poziomu panowie"redatorowie" wszystko aby przychwicic oczy czytelnika Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 15:07 Nie znam goscia . Nigdy o nim nie slyszalem ,ale tez i skad mialbym znac. Jednak to , co napisal swiadczy ,ze jest rozsadny i mysli. I jeszcze na dodatek ma odwage cywilna napisac prawde. Pan ( poazl sie Boze ) prezydet od pierwszej chwile byl PIS-woskim urzednikiem ( Panie prezesie melduje zadanie wykonane) i co gorsza jest zwyczajnie malo inteligentnym czlowiekem , bez charyzmy , bez znaczacej osobowosci. Ot takie nic . Szkoda Polski dla niego. Do Walesy mu lata swietlne, choc tamtem ma jedynie ukonczona szkole zawodowa nie pochodzi z Zoliborza. Biedny Zoliborz , nawiasem mowiac, ze ma takich wychowankow Odpowiedz Link Zgłoś
wlad55 Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 19:06 A co Panie Andrzeju , to prowincja / Wrocław /nie może już oceniać tych z Warszawy???? Podpisuję się pod tym blogiem wicemarszałka !!! "Nie jestem zwolennikiem Kaczyńskiego" jak Pan napisał . Ja jestem jego / pisprezydenta/ przeciwnikiem , bo małostkowość tego prezydenta nie przystoi zajmowanemu stanowisku - ośmiesza zarówno Pana jak i mnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rst-ep Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 14:51 Koledzy nie wytrzymują. no coż ma chłop rację w kilku punktach: 1. kaczyński jest chory i zrezygnowany 2. Jego prezydentura jest skrajnie upartyjniona, on już nnawet nie zachowuje pozorów niezależności 3. Nia panuje nad kancelarią 4. kompletnie nie zna się na sprawach międzynarodowych - najlepszy przykład to pakiet klimatyczny, kiedy narazil Polske na ogromne opłaty. O trkatacie lizbońskim juz nawet nie wspomne bo to typowa żenada Odpowiedz Link Zgłoś
rst-ep Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 14:53 Bardzo dobrego prezydenta??? p[owiada pan zieliński!!!! to już nawet śmiac się nie chce, chyba tylko płakac wypada Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 19:31 Hmm nie widze w tym nic dziwnego. Kaczynski do bardzo dobry prezydent. Dla PiSu... Tu ustawe zawetuje , tu przy byle okazji przypomnie "dorobki" poprzedniej ekipy itd itp. Zielinski jest z PiSu to prezydent wydaje mu sie bardzo dobry. A ze reszta polakow nie zrzeszona w pozycjach i stolkach ma inne gusta estetyczne to juz inna kwestia ... Odpowiedz Link Zgłoś
konsultant313 Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 14:56 Wow, Eckardt to pierwszy PISdzielec, któremu bym rękę podał... :D Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj ja też! 03.11.09, 15:16 konsultant313 napisał: > Wow, Eckardt to pierwszy PISdzielec, któremu bym rękę podał... :D Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Nie wierzyłem że dożyję chwili w której 03.11.09, 15:01 zgodzę się z kimś reprezentującym ten żenujący polityczny eksperyment. Jestem pod wrażeniem panie Eckardt... W tej chwili może już Pan zanotować na swoim blogu: 3 listopada 2009 roku Maciej Eckardt, PiSowski wicemarszałek woj. kujawsko-pomorskiego został pisowskim decydentem. Znaczy się wstąpił do ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: Sorry, my mistake... 03.11.09, 15:50 Decydent jednak: to on bedzie rozpedzal gruba palka to bractwo karlow moralnych i rzeczywistych, cierpiacych na schorzenia znane klinicznej psychitrii: Delusions of Grandeur oraz tzw Paranoja polska. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I oszczo adnaja mistake... 03.11.09, 16:16 Ten pan nie jest członkiem PiS, tak przynajmniej wynika z informacji w WiKI. Zatem to paskudny prowokator i imperialistyczny jatrzyciel, pragnący opluć i spotwarzyć 'zdrowom tkankie narodu'. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Nie wierzyłem że dożyję chwili w której 03.11.09, 15:39 Wcześniej obrazoburcze poglądy głosił kaczystowski publicysta Ziemkiewicz:"Zdymisjonowanie szefa CBA może jeszcze wyjść Polsce na dobre, bo daje wreszcie prawicy dobrego kandydata na prezydenta w osobie Mariusza Kamińskiego. Kamińskiemu oczywiście nie byłoby łatwo wyjść z wizerunku „pisowca”, ale ma taką szansę – napisał Rafał Ziemkiewicz w „Gazecie Polskiej”. Trzeba teraz tylko – sugeruje Ziemkiewicz – aby Kamiński zdobył się na podjęcie tego wyzwania, czyli na wbicie Lechowi Kaczyńskiemu noża w plecy, tak samo jak swego czasu Kaczyński wbił go Buzkowi. Od tego, czy się do takiego aktu ojcobójstwa okaże zdolny, zależy i jego osobista przyszłość, i w znacznym stopniu bieg spraw publicznych. M.Eckard: "Propozycja Rafała Ziemkiewicza nie jest nowa. Z chwilą, kiedy z CBA został wyrzucony Mariusz Kamiński, wśród pewnej części prawicy zrodziło się przekonanie, że oto zrządzenie losu daje Polsce męża opatrznościowego, w którego ręce naród mógłby złożyć prezydenturę. Nie zwracałem na to uwagi, bo propozycje formułowane były z pozycji głęboko niszowych, ale odkąd w sprawę zaangażował się Rafał Ziemkiewicz, o niszowości nie może być mowy. Ma Ziemkiewicz wystarczający autorytet intelektualny na prawicy, by sugestie jakie formułuje, traktować z należytą uwagą." http://www.eckardt.pl/sluzba-nie-druzba.html Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Nie wierzyłem że dożyję chwili w której 03.11.09, 16:44 czyzyk331 napisał: > ...M.Eckard: "Propozycja Rafała Ziemkiewicza nie jest nowa. Z chwilą, > kiedy z CBA został wyrzucony Mariusz Kamiński, wśród pewnej części > prawicy zrodziło się przekonanie, że oto zrządzenie losu daje Polsce > męża opatrznościowego, w którego ręce naród mógłby złożyć > prezydenturę. Nie zwracałem na to uwagi, bo propozycje formułowane > były z pozycji głęboko niszowych, ale odkąd w sprawę zaangażował się > Rafał Ziemkiewicz, o niszowości nie może być mowy. Ma Ziemkiewicz > wystarczający autorytet intelektualny na prawicy, by sugestie jakie > formułuje, traktować z należytą uwagą." > www.eckardt.pl/sluzba-nie-druzba.html Ten Eckardt nie tylko jest odważny, ale ma też poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Niektórzy się budzą! 03.11.09, 15:11 A jednak! I w pisie ludzie starają sie być sobą. Nie wszyscy pozostają na kolanach przed Kaczyńskimi. Dziwi mnie tylko dlaczego kiedykolwiek bezmyślnie ich popierali ale zawsze lepiej później niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Działacz PiS "pokazał trumnę"_tak jak katecheta.. 03.11.09, 15:11 we Wrocławiu .... tnij.org/erv9 Polityczna śmierć PiSuarowej formacji nastąpiła 21.10.2007 ____ teraz ___ tylko agonia..... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 15:11 przeanalizujcie wypowiedzi PiSowców np. Latosa - PZPRowski styl i przekaz... całkowity brak obiektywizmu, "my z partią - partia z nami" Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 15:16 "To skandal! - grzmią politycy PiS." - zgadzam się, ta prezydentura jest skandalem... Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? 03.11.09, 15:18 A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? Stocznie? Dorsze Pitery? Co z gazem? Szuflady pełne ustaw... podatki 3x15% wyborczej juz sie nie da powaznie traktowac czy ktorys z baranów krytykujacych PiS zastanowil sie jaki to zbieg okolicznosci sprawil ze tylko za rzadów PiSu byl rozwoj gospodarczy Polski a tak przez osiemnascie lat rzadów komuchow z SLD/KLD/PO to kryzys za kryzysem??!? podziwiajcie wyksztalcenie Bolka Wałęsy i "kulture goleni" Kwasniewskiego wybieracza przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? 03.11.09, 15:33 t.u.s.k napisał: > A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? > Stocznie? > Dorsze Pitery? > Co z gazem? > > Szuflady pełne ustaw... > podatki 3x15% > > wyborczej juz sie nie da powaznie traktowac > > czy ktorys z baranów krytykujacych PiS > zastanowil sie jaki to zbieg okolicznosci sprawil > ze tylko za rzadów PiSu byl rozwoj gospodarczy Polski > a tak przez osiemnascie lat rzadów komuchow z SLD/KLD/PO > to kryzys za kryzysem??!? > > podziwiajcie wyksztalcenie Bolka Wałęsy i "kulture goleni" Kwasniewskiego wybie > racza przyszlosci Nie odwracaj debilku uwagi, zwlaszcza, ze zlodziejami hazardowymi okazuja sie byc ci, ktorzy ustawe zmienili, czyli PiS. Stocznie gdy byl czas i pieniadze nie zostaly sprywatyzowane (PiS). SZuflady ustaw i podatki zalegaja kosz na smieci z napisem weto prezydenta pajaca o ktorym jest mowa...;DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rolex12 Re: A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? 03.11.09, 16:01 Poniżej, klasyczny przykład skutecznie indoktrynowanego idioty. Oprawić w ramki i zawieźć do Sevres pod Paryżem. Gratulacje dla zespołu GW. kralik111 napisał: > Nie odwracaj debilku uwagi, zwlaszcza, ze zlodziejami hazardowymi okazuja sie > byc ci, ktorzy ustawe zmienili, czyli PiS. > Stocznie gdy byl czas i pieniadze nie zostaly sprywatyzowane (PiS). > SZuflady ustaw i podatki zalegaja kosz na smieci z napisem weto prezydenta > pajaca o ktorym jest mowa...;DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? 03.11.09, 16:12 rolex12 napisał: > Poniżej, klasyczny przykład skutecznie indoktrynowanego idioty. Oprawić w ramki > i zawieźć do Sevres pod Paryżem. > > Gratulacje dla zespołu GW. > > kralik111 napisał: > > > Nie odwracaj debilku uwagi, zwlaszcza, ze zlodziejami hazardowymi okazuja > sie > > byc ci, ktorzy ustawe zmienili, czyli PiS. > > Stocznie gdy byl czas i pieniadze nie zostaly sprywatyzowane (PiS). > > SZuflady ustaw i podatki zalegaja kosz na smieci z napisem weto prezyden > ta > > pajaca o ktorym jest mowa...;DDDDDDDDDDDDDDD Jezeli jestes w stanie zaprzeczyc moim slowom, i udowodnic, ze tak nie jest jak napisalem, to przyznam ci racje i oglosze, ze jestesm idiota, ale jezeli tego nie potrafisz zrobic, to wybacz, ale idiota ty pozostaniesz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? 03.11.09, 16:32 Uaktywniła się minister Julia Pitera. W audycji gadających głów w programie Tok FM udowadniała rację premiera w likwidacji jednorękich bandytów. Oświadczyła, że urządzenia te wykorzystywane są do prania brudnych pieniędzy przez gangsterów, a nawet terrorystów. Słowami tymi wystawiła podejrzane świadectwo kolegom z klubu PO i byłym ministrom umoczonym w tym interesie. Przypominam pani minister o obowiązku zgłaszania wypowiedzianych publicznie podejrzeń do prokuratury. Ministrowie też powinni być odpowiedzialni za słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? 03.11.09, 16:42 czyzyk331 napisał: > Uaktywniła się minister Julia Pitera. W audycji gadających głów w > programie Tok FM udowadniała rację premiera w likwidacji jednorękich > bandytów. Oświadczyła, że urządzenia te wykorzystywane są do prania > brudnych pieniędzy przez gangsterów, a nawet terrorystów. Słowami > tymi wystawiła podejrzane świadectwo kolegom z klubu PO i byłym > ministrom umoczonym w tym interesie. Przypominam pani minister o > obowiązku zgłaszania wypowiedzianych publicznie podejrzeń do > prokuratury. Ministrowie też powinni być odpowiedzialni za słowa. Juz ci kiedys pisalem na temat spamu politycznego, ze jest on traktowany w swietle prawa, jako kradziez, a spamer (jak ty) jest traktowany, jak zlodziej...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: A co ze złodziejami hazardowymi z PełO? 03.11.09, 15:40 Lech Prezydent Kaczyński przegra, bo nie będzie reprezentował całej prawicy. Głosów na niego nie oddadzą już środowiska eurosceptyczne, bo je upokorzył, kiedy z podpisania traktatu lizbońskiego uczynił irytujące show medialne. Nie zagłosuje na niego również elektorat orbitujący wokół Radia Maryja, bo mu nie ufa w takich sprawach jak obrona życia dzieci nienarodzonych czy polityka wobec Unii Europejskiej. Zresztą sam pan prezydent dystansuje się od tego środowiska, co ono doskonale wyczuwa i będzie o tym pamiętać w dniu wyborów.> prawica.net/node/19564 Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: A co ze złodziejami hazardowymi z pis>?? 03.11.09, 15:48 WIDZISZ "TWOI "ludzie zaczynaja rozumiec w czym blad PIS-u czas zebys ty sie opamietal Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: A co ze złodziejami hazardowymi z pis>?? 03.11.09, 16:24 Zaczyna się sieczka medialna. Rzekomo leżący i zapłakany Chlebowski zaatakował swoich kumpli. W trybie błyskawicznym publicznie zarzucił grzechy kolegom z partii i koalicji: Palikotowi niemoralność, Rostowskiemu tolerowanie podejrzanych gier, a Gowinowi niepłacenie czynszu przez jego uczelnię. Jeszcze trochę, a rozżalony i nieutulony w tym żalu Chlebowski doniesie na całą Platformę. Wtedy okaże się, że dopiero co podwyższone standardy Donalda Tuska trzeba będzie, na odwyrtkę, realistycznie obniżyć, by partia mogła egzystować. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: A co ze złodziejami hazardowymi z pis>?? 03.11.09, 18:51 Kiedy działaniami rządu Tuska kierują specjaliści od public relations a nie eksperci od finansów i gospodarki, nie należy spodziewać się poprawy sytuacji gospodarczej. Obecnie rząd zachowuje się jak gigantyczny komitet wyborczy Donalda Premiera Tuska w wyścigu do fotela Prezydenta RP i zajmuje się tylko tym co pomoże przysporzyć głosów premierowi, niepopularne posunięcia i niezbędne reformy zeszły na plan dalszy. Jedna najważniejsza reforma wysunęła się na plan pierwszy...po trupach do Pałacu Namiestnikowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 czas na opamiętanie Biura Politycznego PiS 03.11.09, 15:24 Tak jak w PRL-u , tak również obecnie Biuro Polityczne jest nie reformowalne . Szkoda , że dopiero wybory przywrócą PiS-owi rozum. Trzeba słuchać opinii ludzi, a nie kierować się chciejstwem . Odpowiedz Link Zgłoś
mietasfura Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 15:33 Jestem tego samego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 15:40 Panie Eckard , dawno nie czytalem czegos tak logicznego i analitycznego. Szacunek i podziw . Odpowiedz Link Zgłoś
hammersmith "krytyka tak, krytykanctwo nie!" 03.11.09, 15:40 Eckardt poleci, bo "krytykował", a przecież PiS tego nie wybacza. Tam nie ma miejsca na dyskusje czy refleksje, wódz jest tylko jeden (w dwóch osobach). Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: "krytyka tak, krytykanctwo nie!" 03.11.09, 16:46 hammersmith napisał: > Eckardt poleci, bo "krytykował", a przecież PiS tego nie wybacza. Tam nie ma > miejsca na dyskusje czy refleksje, wódz jest tylko jeden (w dwóch osobach). Bo w PiS obowiązuje zasada taka, jaka obowiązywała w PZPR: 1. Kiedy góra partyjna krytykuje dół - to jest zdrowa krytyka. 2. Kiedy góra krytykuje górę - to jest rozrabiactwo. 3. Kiedy dół krytykuje górę - to jest krytykanctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
caleebius Re: Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyńsk 03.11.09, 15:41 w tym PiSie to jednak są myślące jednostki. Pewnie niedługo wyleci z partii. Zostanie sam beton partyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ya-nek Działacz PiS: Saakaszwili oszołomem, Kaczyński ... 03.11.09, 15:42 Ten pan, to jedyny znany mi czlonek PiS, ktory mysli. Dlatego tez nie wroze mu duzej przyszlosci w tej partii. Wyrazenie swoich pogladow w PiSie jest wbrew zasadom wprowadzonym przez brata prezydenta. No i prawda w oczy kole... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Mój znajomy też z PiS mówi.... 03.11.09, 15:54 Mój znajomy działacz PiS mówi,że pan prezydent Kaczyński to taka Jola Rutowicz wśród prezydentów Coś w tym twierdzeniu jest -hm Odpowiedz Link Zgłoś
pmdabrowski Jeśli PIS uważa, że krytyka 03.11.09, 15:55 ...Lecha Kaczyńskiego to krytyka obozu PiS przyznaje tym, że jest to prezydent partyjny a nie wszystkich Polaków. A to jest skandal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś