ivica 26.01.04, 14:13 ...mam dodatkową parę oczu :)) żeby was lepiej widzieć :)) PS: Co za cholernie dziwne uczucie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: €uropejka Re: Od dziś... IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.04, 14:20 to co Ty do tej pory widziales, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Ostro...............ść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 14:22 No tak, nie jest to zgodne z naturą. Ja przyzwyczajam się od kilku miesięczy, a i tak cały czas czuję się nieswojo (na szczęście technologia poszła tak do przodu, że patrzałki ważą tyle co nic). Niestety w przypadku foroom wyostrzenie wzroku zachęca do unikania lektury znacznej części wątków. Nie odnotowałem, by z wyostrzeniem wzroku wyostrzył się dowcip, ale to sprawa indywidualna. Jeżeli chodzi o smak to nadal gustuję w potrawach bardziej delikatnych niż pikantnych. Pozdrawiam wyraźnie Gall Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Ostro...............ść 26.01.04, 14:29 najlepsze sa szkla kontaktowe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: Ostro...............ść 27.01.04, 09:12 rhemek napisał: > najlepsze sa szkla kontaktowe;)) Mam, ale nie umiem za Chiny Ludowe założyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Ostro...............ść IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.04, 14:39 Gość portalu: Gall napisał(a): > Ja przyzwyczajam się od kilku miesięczy, a i tak cały czas czuję się nieswojo > (na szczęście technologia poszła tak do przodu, że patrzałki ważą tyle co nic). ja mam szczescie, poniewaz uzywam podwojnych oczu tylko do czytania i kompa, nawet autkiem jezdze bez okularow :-) > > Niestety w przypadku foroom wyostrzenie wzroku zachęca do unikania lektury > znacznej części wątków. masz racje, ze starej wesolej gwardii zostalo tylko paru niedobitkow; trzeba jak w teatrze przenosic sie na sceny kameralne;-) :-.) - to moja buzka z pryszczem, po niestrawnosciach:-)) > > Nie odnotowałem, by z wyostrzeniem wzroku wyostrzył się dowcip, ale to sprawa > indywidualna. Jeżeli chodzi o smak to nadal gustuję w potrawach bardziej > delikatnych niż pikantnych. przeciez potrawy mocno pieprzone sa bbbbb niezdrowe, wiadome od dawna;-) > > Pozdrawiam > wyraźnie > Gall pozdrawiam Cie, niedobitku P.S a mowiles, ze nie masz czasu, dlatego tez Ci nie odpisalam w Twoim watku; ja tez musze leciec, odpisze wieczorem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Ostro...............ść 26.01.04, 15:03 Witaj w klubie Ivica,ja mam gogle od 15 lat:))) I do twarzy mi z Tym przyrządem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Ostro...............ść IP: 217.97.147.* 27.01.04, 09:04 P.S a mowiles, ze nie masz czasu, dlatego tez Ci nie odpisalam w Twoim watku; ja tez musze leciec, odpisze wieczorem :-) Przed wyjściem na nieplanowane spotkanie, a po nabazgraniu kilku pism i sporządzeniu paru obliczeń, zajrzałem i wrzuciłem swoje trzy grosze. Niestety był to pierwszy wątek, do którego zajrzałem i po spojrzeniu na chronometr okazało się, że musiał to być już ostatni post. Obiecuję poprawę ;-) To właśnie zapewnia mi foroom, że mogę na chwile wyłączyć część szarych komórek związanych z pracą i uruchomić inne, niezawodowe. Taki przerywnik, zabieg higieniczny ;-) Dzięki temu jestem na foroom znacznie spokojniejszy niż w realu. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Od dziś... 26.01.04, 15:56 ivica napisał: > ...mam dodatkową parę oczu :)) > > żeby was lepiej widzieć :)) > > PS: Co za cholernie dziwne uczucie :) > - :) moge sobie wyobrazic,ze poczatki sa dziwne - ale jak to mowia: + do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic * :) pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Od dziś... 26.01.04, 20:58 ja ju mam kolejny stopien wtajemniczenia - kontakty ale w pingielkach i tak lubie sobie pochodzic , juz tak bardziej dla tradycji ;)) a zaczelam nosic pingle jakies 12 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Od dziś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 21:08 gratuluje nabycia sokolego wzroku! i witam tym samym w klubie ja bez okularów czułabym się już łyso :o))) ivica napisał: > żeby was lepiej widzieć :)) pachnie mi tu Czerwonym Kapturkiem, więc całe szczęście ześ zęba sobie wprawił ;o))) ...strach pomyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Od dziś... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 22:19 prosze mi tu bez wycieczek osobistych lysi tez nosza okulary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Od dziś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 01:11 oooops przepraszam łysy, tfu! miało być: przepraszam łysch chciałam rzec, że bez nich, czyt okularów - nie łysych, czuje sie ... (jest juz po 23) ...naga ;))) lepij? Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Od dziś... 27.01.04, 01:15 A mi się ostatnio zepsuły okulary i jak się dowiedziałam u Pani w jednej z wiodących firm branżowych w mieście (róg Foscha) - nowe szkła będą mnie kosztowały bagatela! 600 zł. Plus oprawki oczywiście ;( Ciesz się, Iv, że ten problem masz już z głowy - o! Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Od dziś... 27.01.04, 09:45 thx za wsparcie :) No cóz przyzwyczajam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Od dziś... IP: *.awacom.pl 27.01.04, 12:13 Teraz sie wogóle ciebie boje... te przerażające spojrzenie ;-) i to razy 2!! Odpowiedz Link Zgłoś