ivica 08.02.04, 17:29 uprasza sie forumowiczke qczi vel. wsn, Vel. andrzej.kaniecki, vel. ango cos tam o logowanie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Wątek Obywatelski 08.02.04, 17:32 ivica napisał: > uprasza sie forumowiczke qczi vel. wsn, Vel. andrzej.kaniecki, vel. ango cos > tam o logowanie sie - w czyim to imieniu jest ten " WATEK OBYWATELSKI" ? ja sie pod nim nie podpisuje radca Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Wątek Obywatelski 08.02.04, 17:36 stroskanych forumowiczow, albo moim. niech kazdy wybierze te wersje ktora mu odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Wątek Obywatelski 08.02.04, 17:37 precz z DYKTATURA i zamachem na WOLNOSC SLOWA radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Wątek Obywatelski 08.02.04, 17:40 NAKAZY i ZAKAZY ??? ale innym nie przeszkadza to - gdy obrzuca sie pewne osoby wyzwiskami i przeklenstwami ? a jak wyglada to akurat ze strony AUTORA TEGO WATKU ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: Wątek Obywatelski IP: *.home.ne.jp 08.02.04, 17:41 ivico, a czemu niby mam sie logowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Wątek Obywatelski 08.02.04, 17:42 domysl sie.... pomozesz mi i nie tylko mi tym posunieciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsn Re: Wątek Obywatelski IP: *.home.ne.jp 08.02.04, 17:46 jakos nie widze wazkiego celu w logowaniu sie - moze mi przyblizysz w takim razie swoj punkt widzenia Odpowiedz Link Zgłoś