Dodaj do ulubionych

GAPIŃSKA WRÓĆ DO UM

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 10:42
MŁODA CÓRKA BYŁEJ PRACOWNICY Z OKRESU AFERZYSTYKI W RATUSZU OTRZYMAŁA PRACĘ W
RATUSZU TO NIC ŻE MAMA MUSIAŁA ODEJŚĆ BO TAK BYŁO NAMOTANE W JEJ
WYDZIALE,PRACOWAŁA Z KWAŚNYM Z EKIPY JASIAKIEWICZA A TU TAKI NUMER PRAWICOWE
WŁADZE PRZYMYKAJA OKO I ZATRUDNIAJA CÓRKĘ AFERALNEGO WYDZIAŁU BO CO BO MAMA
PRACOWAŁA, ALE JAK TO MOŻNA ZOBACZYĆ
Obserwuj wątek
    • Gość: SB Re: GAPIŃSKA WRÓĆ DO UM IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 11:59
      TO SKANDALICZNE CO USŁYSZAŁEM JAK TO TO POZA PLECAMI PANI GRABOWSKA PRZYJMUJE
      SPOWROTEM CZŁONKINIĘ ZMS I LEWICOWĄ CÓRKE MAMY BYŁEJ NIE PRACUJĄCEJ PANI
      GAPIŃSKIEJ TO SKANDAL JAK TO KTO JA PRZYJĄŁ CZY PAN PREZYDENTY O TYM WIE CZY
      CHCE TAK
      • ivica Re: GAPIŃSKA WRÓĆ DO UM 20.02.04, 12:12

wszystko fajnie donosy donosami ale czemu tak krzyczysz?? Jaka byla Gapinska wszyscy wiedza ale co winna corka winom matki??
        • Gość: jarek Re: GAPIŃSKA WRÓĆ DO UM IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 10:04
          ivica jak nie masz co robić to lepiej nie wypowiadaj się na temat gapińskiej
          każdy wie jaka to chetera i zgaga była nikt jej nie cierpiał każdy sie z jej
          śmiał a poza tym co tu komentować jak ktoś był do bani i zły to tymbardziej nie
          rozumiem obrony jej przez ivicę napsuła tylu ludziom karierę i stosunki
          prowadziła wiele wojen podjazdowych jątrzyła skamlała i wymyślała sfingowane
          zdarzenia i sytuacje co sie mogło tylko spodobać i poprzez je niszczyła
          niewygodnych i zawadzającyuch za swoją życiową porażkę obwiniała cąły świat i
          na wszystkich się mściła a p0ozatym nie tolerowała wyższych od siebie ale
          niestety tu musiała sie podporząkować szefowa sprzątaczek z byłego budopoluu na
          jątrzeniu i podgrywkach no bo tak doszła do wicedyrektora w ratuszu stąd
          widzicie jak można dojść do kariery ja jej tego nie zazdroszczę ale jak suie
          układy wykorzystuje to jest to coś ohydnego chyba że ivica też tak doszedł do
          kariery ???????????????????????
    • Gość: KOLEŚKA .G Re: GAPIŃSKA WRÓĆ DO UM IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 11:05
      CO WY OD NIEJ CHCETA PRZECIE JAK MÓWIŁEM ZRÓB TAK TO ROBIŁA NAWET KRAŚC JĄ
      ZMUSIŁEM A CO TAM BABA BYŁA SZYBKA WLOT ŁAPAŁA O CO CHODZI TO KOMUNISTKA
      STALINÓWKA ZATWARDZIAŁA W OGIEŃ ZA TOWARZYSZAMI BY WPADŁA BEZ NAMYSŁU
    • Gość: Gall nota bene IP: 217.97.147.* 24.02.04, 12:46
      Tylko jedno wtrącenia obserwatora:
      Do dziś nie słyszałem nazwiska Gapińska.
      To oznacza, że chyba skutecznie odseparowałem się od lokalych wiadomości z UM.
      I powiem Wam, że żyje mi się lepiej.
      Pozdrawiam
      Gall
      • ivica Re: nota bene 24.02.04, 12:57
        :)

pzdr.
    • Gość: HUBERT Re: GAPIŃSKA WRÓĆ DO UM IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 10:51
      JA BYM JĄ ZWOLNIŁ BO DLACZEGO JA MGR INŻYNIER PO ATR NIE MAM PRACY BYŁEM
      KIEROWNIKIEM NA KOLEI I RESTRUKTURYZACJA, ZWOLNILI I MNIE A TAKA NIC NIE
      ROBIĄCA BO TAK JA PAMIĘTAJĄ Z POPRZEDNIEJ PRACY ŚLIZGA SIE JAK KIJANKA OD PRACY
      DO PRACY I TRZYMA SIE KORZENIAMI MAMUSI W RATUSZU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka