.tomcio. 11.08.01, 11:41 Chciałbym wam przedstawić nowego forumowicza. To mój młodszy braciszek. Mam nadziję, że jemu się też tu spodoba i tak samo wpadnie w nałóg czytania na forum jak pozostali. Witamy scoopa. Pozdrowienia Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <<. Re: Nowy forumowicz IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 12:55 to czy ja tez musze sie przedstawic w osobnym watku?ja sie wstydze chlip chlip;- PP.ale skoro trzeba;-))to ja tyz nowy forumowicz i mnie juz wciagnelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Nowy forumowicz IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 13:23 Witamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Nowy forumowicz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 14:19 witaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Nowy forumowicz 11.08.01, 14:23 Witamy nowego forumowicza to cieszy ze nasze grono sie powieksza :))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoopa Re: Nowy forumowicz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.08.01, 16:06 To i ja was serdecznie witam....dzieki Tomek...mam nadzieje ze szybo sie tu zakilimatyzuje:)))) Narazie jest bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Nowy forumowicz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.01, 21:09 Cześć. Życzę, abyś szybko zaistniał.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś