radca 09.03.04, 18:58 moze wreszcie bedzie lepiej w Tym naszym ukochanym kraju ? radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlon123 Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:08 A co Ty wiesz "o naszym ukochanym kraju"? Gdzies kiedys czytalem (na forum polonijnym chyba) ze wyemigrowales dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:09 a moze nasz nowy marlonie zaczniesz pisac pod starym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:16 O co Ci chodzi dziecinko? Najlepiej w ogole do mnie nie mow, bo mi to ubliza. Milej zabawy Ps: Jak sie robi te opisy na dole? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:19 " W Samoobronie nikt nie pyta o nazwisko ani zawód. - Potrzebujemy prężnych działaczy i przyjmiemy każdego, kto chce działać dla innych ludzi - powiedział mi poseł Mieczysław Aszkiełowicz." - ja np. chcialbym robic wiele dla innych ludzi i dzialac - ale tak naprawde to niech mi ktos powie gdzie mozna ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:25 radca napisał: > " W Samoobronie nikt nie pyta o nazwisko ani zawód. - Potrzebujemy prężnych > działaczy i przyjmiemy każdego, kto chce działać dla innych ludzi - powiedział mi poseł Mieczysław Aszkiełowicz." A ktora partia nie potrzebuje takich ludzi? Jak dla mnie partyjna, przedwyborcza propoganda. Robi to na Tobie jeszcze wraznie?-na mnie juz niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:39 marlon123 napisał: > radca napisał: > > > " W Samoobronie nikt nie pyta o nazwisko ani zawód. - Potrzebujemy prężnyc > h > > działaczy i przyjmiemy każdego, kto chce działać dla innych ludzi - > powiedział mi poseł Mieczysław Aszkiełowicz." > > A ktora partia nie potrzebuje takich ludzi? Jak dla mnie partyjna, > przedwyborcza propoganda. Robi to na Tobie jeszcze wraznie?-na mnie juz > niestety nie. - byc moze i potrzebuje kazda z partii, ale jakos nie widac tego zachecania do wstapienia w szeregi partii. Nie widac tez,aby umozliwiano spelnianie sie w zyciu spolecznym radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:13 marlon123 napisał: > A co Ty wiesz "o naszym ukochanym kraju"? - moze nie uwierzysz, ale wiem bardzo duzo > Gdzies kiedys czytalem (na forum polonijnym chyba) ze wyemigrowales dawno > temu. - byl okres kiedys ( dawno temu - to fakt), ze wyemigrowalem.... ale WROCILEM do Niego radca ps. wrocilem do kraju NOWEGO i WOLNEGO > Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:18 A to przepraszam. Widac nie jestem na biezaco. Co do Samoobrony-nie wiem, czy to jest najlepsze wyjscie. Moje zdanie-moje prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 19:35 marlon123 napisał: > A to przepraszam. Widac nie jestem na biezaco. - jak tylko powstal pierwszy rzad w WOLNEJ POLSCE - rzad TADEUSZA MAZOWIECKIEGO to natychmiast udalem sie do naszego kraju Bylem dumny z tego,ze nasz kraj stal sie wolnym i demokratycznym krajem. Tak wielkie nadzieje pokladalem w JACKU KURONIU, ADAMIE MICHNIKU, LECHU WALESIE, TADEUSZU MAZOWIECKIM i wielu innych. Szczegolnie moim ulubiencem byl i jest JACEK KURON. > Co do Samoobrony-nie wiem, czy to jest najlepsze wyjscie. > Moje zdanie-moje prawo. - dla mnie wazne jest to, aby moc sie spelniac i dzialac spolecznie a jak widac w obecnych czasach - tak malo jest ku temu mozliwosci lecz potrzeb jest coraz wiecej W dzisiejszych czasach dzialania spolecznikowskie - odchodza gdzies do lamusa. Taki piekny kraj i tacy wspaniali ludzie - a jakos sie tak malo dobrego dzieje. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewski Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY IP: 213.77.40.* 09.03.04, 19:49 Też chyba się zapiszę do Leppera.Jak widzę tych wszystkich kolesi to najchętniej przywróciłbym obozy pracy przymusowej.Leppera długo nie trzeba by namawiać.Problem byłby jeden - co zrobić z jego kolesiami ??.Wódz Narodu Wszystko Co Najlepsze Prezydent Lepper obiecuje złote góry dla udręczonego narodu.Wyzwoli czarny lud z PGR-u i panie kasjerki z marketów.A z rolników blokujących drogi utworzy bojówki na wzór SA. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 09.03.04, 23:05 Spośród wszystkich partii tylko Korwin nie uświnił się do tej pory przy korycie. Może trzeba dać mu szansę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: chyba wstapie do SAMOOBRONY 11.03.04, 17:45 tylko zastanawiam sie .... czym tlumaczyc rosnace poparcie tej Partii ? czy jak ktos nieraz mowi,ze to za przyczyna " populistycznach hasel" ? czy dlatego,ze rosnie bezrobocie,rosnie bieda,brak perspektyw na lepsze jutro, na wsi bieda - az piszczy,likwodowane sa fabryki i przedsiebiorstwa, upadaja sklepy. Praktycznie ... prawie nic sie nie oplaca hodowac - bo i jak mozna dokladac do interesu ? Moze to wlasnie niezadowolenie spoleczne i wielka gorycz naszego spoleczenstwa powoduje to,ze coraz wiecej ludzi szuka " ostatniej deski ratunku" ? radca Odpowiedz Link Zgłoś