wsn 11.03.04, 13:07 tadeusz.matyas.aresztowany.com/m/prost.php?m=Bydgoszcz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlon123 Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 13:23 Ile Ty masz wlasciwie lat, dziewczynko? AB, czy piaskownica? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 13:31 <a href"free.polbox.pl/g/glogow/dobre.htm ">specjalnie dla marlona - tu jest cos o mnie, skoro juz sie tak dopytujesz</a> Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 13:33 <a href="free.polbox.pl/g/glogow/dobre.htm ">specjalnie dla marlona - tu jest cos o mnie, skoro juz sie tak dopytujesz</a> Odpowiedz Link Zgłoś
wsn grrr 11.03.04, 13:34 <a href="free.polbox.pl/g/glogow/dobre.htm ">specjalnie dla marlona - tu jest cos o mnie, skoro juz sie tak dopytujesz</a> Odpowiedz Link Zgłoś
wsn nie poddam sie 11.03.04, 13:38 <a href="http://free.polbox.pl/g/glogow/dobre.htm">specjalnie dla marlona - tu > jest cos o mnie, skoro juz sie tak dopytujesz</a> Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: nie poddam sie 11.03.04, 13:40 no cholipka, nie qmam juz specjalnie dla marlona - tu jest cos o mnie, skoro juz sie tak dopytujesz jesli link znowu nie wyjdzie, moze ktos mi powiedziec CZEMU?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany a adres tadeusza.matyasa mozna prosic? 11.03.04, 14:20 skoro atrakcyjny a gdyby sie klientki dopytywaly czemu nie pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: a adres tadeusza.matyasa mozna prosic? 11.03.04, 14:27 Głupcy są tak pomysłowi, że niemożliwe jest stworzenie czegoś, z czym każdy głupi by sobie nie poradził. [8. uzupełnienie prawa Murphy'ego] Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany Re: a adres tadeusza.matyasa mozna prosic? 11.03.04, 17:10 wsn napisala: Warto jednak przytoczyć słowa jednej z funkcjonariuszek biorącej udział w zatrzymaniu: " jak już ten Matyas sie rozebrał to mi sie nagle zrobiło Go żal ..." Hmm... Ciekawe dlaczego ? ---------------- O nieeeeeeeee!!!!!!! dziekuje za adres, nawet te najstarsze panie sie wystraszyly nie mam chetnych:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: a adres tadeusza.matyasa mozna prosic? 11.03.04, 19:09 e, nieee, moja droga, tam jest jak byk napisane: ...przedstawione mu zarzuty zagrożone są karą 15 lat pozbawienia wolności, ale jeśli będzie z nami współpracował tak jak dzisiaj podczas wstępnego przesłuchania jego wyrok może ulec skróceniu. Poza tym to bardzo przystojny chłopiec i całe życie przed nim ...." Ciekawe, czyżby kolejna ofiara pożeracza kobiecych serc ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) 11.03.04, 19:44 tadeusz.matyas.aresztowany.com/m/eks.php panie nie chca ryzykowac "klient nasz pannnn" Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) 11.03.04, 20:52 zbulwersowany napisał: > > <a href="http://tadeusz.matyas.aresztowany.com/m/eks.php"target="_blank">tadeusz.matyas.aresztowany.com/m/eks.php</a> > panie nie chca ryzykowac > "klient nasz pannnn" hhhhhhhhhhhhhhhhhhh nie dla psa kielbasa Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany Re: Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) 11.03.04, 21:04 ted.allrightsreserved napisał: > > hhhhhhhhhhhhhhhhhhh > nie dla psa kielbasa aha rozumiem to dlatego wystawila cie na sprzedaz? pieski nie lubia śledzików? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:49 piszesz co slina na jezyk przyniesie slinotok? sorry, mozesz polizac przez szybke Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) 11.03.04, 23:37 Gość portalu: Ted® napisał(a): > piszesz co slina na jezyk przyniesie > slinotok? sorry, mozesz polizac przez szybke moze jaki temat taki ton wypowiedzi? a w ogole to widze tad ze masz powodzenie ze ho,ho:) juz nie masz kompleksow i nie boisz sie .....??? ( no juz nie napisze, nie bede taka) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) 12.03.04, 00:34 ales sie cygus zbulwersowala hyhy jak niemiecka sportsmenka hyyyyyyyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) 12.03.04, 00:36 wsn napisała: > ales sie cygus zbulwersowala hyhy > jak niemiecka sportsmenka > > > hyyyyyyyhyhyhy O tej porze już nie panujecie nad tym, czyje okienko jest czyje... Może pora spać? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) 12.03.04, 00:46 lokator napisał: > O tej porze już nie panujecie nad tym, czyje okienko jest czyje... > Może pora spać? wytrzec kurze pod lozkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Tadeusz Matyas - sztuka jest sztuka:) 14.03.04, 15:57 lokator napisał: > > O tej porze już nie panujecie nad tym, czyje okienko jest czyje... > Może pora spać? konkurs tyciego juz umarl wiec moge podac rozwiazanie tylko jedno okienko sie omsklo;), to do Jonka strzal chybiony, pora spac Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 14:19 Suma inteligencji na planecie jest stała; liczba ludności - rośnie. (Aksjomat Cole'a) Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 14:23 Nie katuj sie, wsn. Odpusc. I tak nie zamierzalem klikac. Link od Ciebie traktuje, jak spam, wobez czego wybieram swoja nieswiadomosc ;-) Poza tym niewazne ile masz lat. Wazne jest to, co soba reprezentujesz miedzy innymi na tym forum. Tatus powinien porzadnie przetrzepac Ci pupe. BTW. nie idziesz dzis do szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 14:29 Natężenie krytyki jest odwrotnie proporcjonalne do rzeczywistej wartości przedmiotu. (Prawo Pottera) Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 14:45 Komputer nie jest lekiem doskonałym na naszą niedoskonałość - prawo Murphiego Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 14:56 no to juz nic ci nie pomoze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 15:02 Eeee Przewidywalna jestes ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 16:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&a=11302085 Co jest dla Ciebie bardziej wzgledne-piekno, czy inteligencja? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 18:42 kazdy inaczej defniuje piekno i inteligencje trudniej jednak chyba zmierzyc piekno np mi sie zawsze podobala Ljane, a Ted mowil, ze to brzydula. Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 19:49 wsn napisała: > kazdy inaczej defniuje piekno i inteligencje > trudniej jednak chyba zmierzyc piekno > np mi sie zawsze podobala Ljane, a Ted mowil, ze to brzydula. to ty jestes chop? czy masz problemy z gramatyka jak w ktoryms poscie powyzej? a w ogole to nie powiedzial ci nikt jescze ze jestes chora(y)? czas do lekarza mowie serio tak normalny czlowiek sie nie zachowuje, a zaden chory psychicznie swojej choroby nie uznaje i sie do niej nie przyzna ewentualne zdolnosci matemat. o zdrowiu nie swiadcza, takie przejawiaja nawet dzieci autystyczne zastanow sie nad soba i nie niszcz ludzi nie kazdy jest potworem jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 20:11 zbulwersowany napisał: > wsn napisała: > > > kazdy inaczej defniuje piekno i inteligencje > > trudniej jednak chyba zmierzyc piekno > > np mi sie zawsze podobala Ljane, a Ted mowil, ze to brzydula. > > to ty jestes chop? ty to ani chop ani bab > czy masz problemy z gramatyka jak w ktoryms poscie powyzej? gramatyka to nie nauka o gramaturze, nie wiedzialas? > > a w ogole to nie powiedzial ci nikt jescze ze jestes chora(y)? > czas do lekarza > mowie serio gdybys miala watpliwosci, jestes chora mowie serio to pewnie z powodu braku jaj ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 20:26 jakies obsesje? mylisz sie to praca zbiorowa z doradztwem nie wysilaj sie slimaczku co to da trzeba rzeczywistosc brac tak jak ona sie jawi Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 20:31 zbulwersowany napisał: > trzeba rzeczywistosc brac tak jak ona sie jawi > wreszcie cos madrego, kto doradzal? juz chyba czas przyjac do wiadomosci czy labedzie lubia slimaki? Odpowiedz Link Zgłoś
zbulwersowany Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 11.03.04, 20:34 ted.allrightsreserved napisał: > zbulwersowany napisał: > > > trzeba rzeczywistosc brac tak jak ona sie jawi > > > > wreszcie cos madrego, kto doradzal? > juz chyba czas przyjac do wiadomosci > > czy labedzie lubia slimaki? moge zapytac ale to potrwa jak bywaja we francji to zdaje sie jedza Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 00:27 a w polsce zywia sie glisdami Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 00:30 wsn napisała: > a w polsce zywia sie glisdami Hej! Hej! glista lub glizda so.pwn.pl/slowo.php?begin=glis Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 00:38 Glisda ludzka: Klasyfikacja: wewnętrzny Rozmnażanie się: stopień 1!! Co robi: Zręczność /1,5, Tracisz co Infekcja: Jedzenie Dostępne dla: Wszystkich <a href="http://www.google.pl/search?q=cache:sLzX90NzOIEJ:dbrp.xu.pl/robactwo.html+glisda+ludzka&hl=pl&ie=UTF-8">a moze faktycznie bysior</a> Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 00:42 ale 'glizda' tez nie funkcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 01:01 wsn napisała: > a myslalam, ze jacek... Nie wiem jak Tobie wychodzi obliczanie np. granicy funkcji, ale na pewno odnosisz sukcesy w przekraczaniu granic dobrego smaku, specjalistko od niskich lotów nad hydrantami. Zachowujesz się jak dziecko, które bada na ile może sobie pozwolić. I doszłaś do zdumiewającego wniosku (i wyjątkowo nieprawdziwego), że jesteś bezkarna i w nieskończoność możesz przesuwać granice zachowań uznawanych za nieetyczne. Brawo dla Twojej nieograniczonej inteligencji! Zauważyłaś chociaż, że ja, mimo posiadania jakiegoś tam zasobu informacji, nie dałem się wciągnąć w wywlekanie ich na forum, ponieważ wykazuję poszanowanie dla Twojej prywatności i pewne zachowania u mnie nie występują? I, dodam, nie będą występować. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 11:02 lokator napisał: > Zauważyłaś chociaż, że ja, mimo posiadania jakiegoś tam zasobu informacji, nie dałem się wciągnąć w wywlekanie ich na forum, ponieważ wykazuję poszanowanie > dla Twojej prywatności i pewne zachowania u mnie nie występują? I, dodam, nie > będą występować. wystapily zachowania, ktore uznalam, zwlaszcza w twoich ustach, za nieetyczne i wulgarne. napisales pewne rzeczy, ktorych powinienes sie wstydzic. zauwaz, ze odpisalam na nie ineczej, niz bym odpowiedziala komu innemu. a moglam pojechac po oblesnej lini i jej konsekwencjach, takich malutkich. -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 22:52 wsn napisała: > lokator napisał: > > Zauważyłaś chociaż, że ja, mimo posiadania jakiegoś tam zasobu informacji > , > nie dałem się wciągnąć w wywlekanie ich na forum, ponieważ wykazuję poszanowani > e > > dla Twojej prywatności i pewne zachowania u mnie nie występują? I, dodam, > nie > > będą występować. > > wystapily zachowania, ktore uznalam, zwlaszcza w twoich ustach, za nieetyczne i > wulgarne. napisales pewne rzeczy, ktorych powinienes sie wstydzic. zauwaz, ze > odpisalam na nie ineczej, niz bym odpowiedziala komu innemu. a moglam pojechac > po oblesnej lini i jej konsekwencjach, takich malutkich. > -- > Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia > proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. > Za pół roku będęmagistrem O tym piszesz? "O tej porze już nie panujecie nad tym, czyje okienko jest czyje... Może pora spać?" Ted otwiera dwie przeglądarki jednocześnie. Teoretycznie jest możliwe, że w jednej KTOŚ jest zalogowany jako "wsn", a w drugiej, ten sam, albo inny KTOŚ jest zalogowany jako "tedallrightreserved". Ten post dotyczył takiej teoretycznej sytuacji i sugerował możliwość omyłkowego pisania nie pod swoim nickiem. Ta mała złośliwostka tak cię zbulwersowała? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 23:15 lokator napisał: >Ta mała złośliwostka tak cię zbulwersowała? ty doskonale wiesz, co mi sie nie podoba dlaczego to robisz? wilczy ped? bo jesli chodzi o przekonania - nie podejrzewam Cie (uznaj to za komplement) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 23:48 wsn napisała: > lokator napisał: > >Ta mała złośliwostka tak cię zbulwersowała? > > ty doskonale wiesz, co mi sie nie podoba > dlaczego to robisz? > wilczy ped? > bo jesli chodzi o przekonania - nie podejrzewam Cie > (uznaj to za komplement) Nie podoba sie Tobie, ze nie traktuje Ciebie jak dorosla? Nie zadajesz sobie pytania: dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 13.03.04, 08:54 lokatorze naprawde nie warto.... ona i tak nic nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 13.03.04, 09:17 ivica napisał: > lokatorze naprawde nie warto.... > > ona i tak nic nie zrozumie. ciekawam, czyje mozliwosci intelektualne, twoje, czy moje, lokator ocenia wyzej. to pytanie retoryczne, trudno oczekiwac odpowiedzi z 'wrogiego obozu' ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 13.03.04, 09:20 i to nas rozni.. mnie to wcale nie interesuje. Nie musze sie dowartosciowywac slyszac od innych komplementy pod swoim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 13.03.04, 10:08 wsn napisała: > ciekawam, czyje mozliwosci intelektualne, twoje, czy moje, lokator ocenia wyzej > . > to pytanie retoryczne, trudno oczekiwac odpowiedzi z 'wrogiego obozu' ;) Hm, ja inaczej postawię pytanie retoryczne – Qczi, jaki pożytek z Twoich możliwości intelektualnych mają czytelnicy forum? ***** Ludzie to, wbrew wszelkim pozorom, istoty głupie. Istota wykazująca się mądrością i jakąkolwiek inteligencją nie niszczy sama siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 13.03.04, 10:20 dlaczego zadalas mi to pytanie? czy kiedy je pisalas przemknela ci jakas mysl, czy napisalas je zupelnie bezmyslnie? czy ci, ktorzy produkuja 100 postow dziennie przeciwko mnie to bezmyslne polglowki, czy moze kiedy pisza jakas mysl zawita do ich mozgownic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 13.03.04, 10:28 To ja zadałam Tobie pytanie - dlaczego boisz się na nie odpowiedzieć? ***** Ludzie to, wbrew wszelkim pozorom, istoty głupie. Istota wykazująca się mądrością i jakąkolwiek inteligencją nie niszczy sama siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 13.03.04, 10:34 skoro moja odpowiedz byla za trudna, to jest to dla ciebie zadanie intelektualne, rozwiazanie bedzie dla ciebie gimnastyka -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 13.03.04, 11:37 Sęk w tym, że nie padła żadna odpowiedź z Twojej strony. Wijesz się jak piskorz –taka to gimnastyka Twego intelektu? ***** Ludzie to, wbrew wszelkim pozorom, istoty głupie. Istota wykazująca się mądrością i jakąkolwiek inteligencją nie niszczy sama siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 13.03.04, 12:07 a moze wystarczy przeczytac ze zrozumieniem? to tez gimnastyka -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 14.03.04, 00:07 wsn napisała: > a moze wystarczy przeczytac ze zrozumieniem? to tez gimnastyka Czyli jeszcze raz musisz przeczytać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11301611&a=11340556 ***** Ludzie to, wbrew wszelkim pozorom, istoty głupie. Istota wykazująca się mądrością i jakąkolwiek inteligencją nie niszczy sama siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 14.03.04, 00:24 tuszę, iz tym razem zrozumie Pani odpowiedz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11301611&a=11340644 -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: I to jest waśnie dowód... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 14.03.04, 12:05 ...na to, że nie potrafisz wypowiedzieć się na jakikolwiek temat z sensem. Wszystko co piszesz, jest tak nielogiczne i pozbawione jakiegokolwiek sensu iż można tym jedynie urozmaicić papier toaletowy. W prawie każdej wypowiedzi bluźnisz i starasz się pomniejszyć swojego przeciwnika używając steku przekleństw i urojonych porównań niemających żadnej konkretnej wagi ani znaczenia. Używasz inwektyw bez ograniczenia, podpierając tym swoją złość i bezradność, a fakty są takie ze inni maja racje, nie Ty. Zawsze jeśli brak Ci argumentów , jak prostak sięgasz po bluźnierstwo. Świadczy to o Tobie, Twojej osobowości, jeśli jakąś posiadasz, i tym czym jesteś. Tchórzostwo i bezsens wychodzi z każdego Twojego słowa, a poglądy jakie tutaj reprezentujesz mogą tylko świadczyć o krańcowej głupocie. To ze wypowiadasz się tak agresywnie o innych, myślących trzeźwo, świadczy tylko o Twoim niedouczonym umyśle, ale jak to mówią, głupota nie boli dopóty dopóki nie wychodzi na zewnątrz Stawiając Tobie pytanie zapraszałam Cię na chwilę refleksji, lecz głupota genów oraz frywolność hormonów i tak zagłuszają Twój rozsądek. Na poprawę humoru polecam herbatkę z lebiodki (czyli oregano). Lebiodka po czesku nie bez kozery nazywa się dobromyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: I to jest waśnie dowód... 14.03.04, 14:42 Gość portalu: Maria napisał(a): > ...na to, że nie potrafisz wypowiedzieć się na jakikolwiek temat z sensem. > Wszystko co piszesz, jest tak nielogiczne i pozbawione jakiegokolwiek sensu iż > można tym jedynie urozmaicić papier toaletowy. W prawie każdej wypowiedzi > bluźnisz i starasz się pomniejszyć swojego przeciwnika używając steku > przekleństw i urojonych porównań niemających żadnej konkretnej wagi ani > znaczenia. Używasz inwektyw bez ograniczenia, podpierając tym swoją złość i > bezradność, a fakty są takie ze inni maja racje, nie Ty. > Zawsze jeśli brak Ci argumentów , jak prostak sięgasz po bluźnierstwo. Świadczy > to o Tobie, Twojej osobowości, jeśli jakąś posiadasz, i tym czym jesteś. > Tchórzostwo i bezsens wychodzi z każdego Twojego słowa, a poglądy jakie tutaj > reprezentujesz mogą tylko świadczyć o krańcowej głupocie. To ze wypowiadasz się > tak agresywnie o innych, myślących trzeźwo, świadczy tylko o Twoim niedouczonym > umyśle, ale jak to mówią, głupota nie boli dopóty dopóki nie wychodzi na zewnąt > rz > Stawiając Tobie pytanie zapraszałam Cię na chwilę refleksji, lecz głupota genów > oraz frywolność hormonów i tak zagłuszają Twój rozsądek. > Na poprawę humoru polecam herbatkę z lebiodki (czyli oregano). Lebiodka po > czesku nie bez kozery nazywa się dobromyśl. Mario, jak czytam posty Twoje, lokatora i in. to jestem nieco spokojniejsza:) Świadomośc, ze sa jeszcze ludzie normalnie myślący, nie poddajacy się, którzy maja odwagę i chęc powiedziec swoje zdanie niby w mało znaczącej sprawie. Zawsze powinnismy tak robić żeby ziarno od plew oddzielić. No i podaje link do pewnej wypowiedzi, jednak sprawiedliwośc autorowi trzeba oddać, ze sie nie mylił. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9146062&a=9174233 pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: I to jest waśnie dowód... 14.03.04, 16:05 cygne napisała: > > No i podaje link do pewnej wypowiedzi, jednak sprawiedliwośc autorowi trzeba > oddać, ze sie nie mylił. > bladzic rzecz ludzka, tylko glupcy sie nigdy nie myla Odpowiedz Link Zgłoś
cygne co sie odwlecze to nie uciecze 14.03.04, 20:23 ted.allrightsreserved napisał: > > > bladzic rzecz ludzka, tylko glupcy sie nigdy nie myla > "oj, Naczelny, ta niedzielna forumowiczka, jak piszesz, to jedna z najmadrzejszych osob (przepraszam Mario, za taki nieocisany komplement) jakie tu pisza dlatego jej opinia zabolala U6, twoja moglby najzwyczajniej .. zignorowac" Hłe, hłe nieociosany tedzik powiedzial komplement Marii ze strachu przed U6, podparl sie jej opinią, bo sam nie dał rady. Tak, tedziku Maria to bardzo madra osoba, dzis wystawiła świetną opinię 'panience' i ty dobrze o tym wiesz, ale nie przyznasz jej racji też ze strachu, ale tym razem przed qczi. Kolejny raz udowodnilam, że jestes tchórzem i będe to robiła tak dlugo jak bedzie do tego okazja i bedzie mi sie chciało. Po to, zebyś już nigdy nikogo głupimi dowcipami nie wrobił chcący czy niechcący w powazne perypetie, potem podwinął ogon , uciekł i milczał. Wiadomo, że z powodu twoich głupich zarcikow przypadla mi sprawa ze skrzynka, powinienes przynajmniej mi to wyjasnic jak to sie stalo. Nigdy nie odstapie od przekonania, ze zrobilam to przez ciebie. Tak jak teraz przy sprawie z lisiczką, milczysz a sprawie zniewagi jaka ja tu spotkała. WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: co sie odwlecze to nie uciecze 14.03.04, 20:32 jedyne 'tchorzostwo', jakim 'splamil sie' Ted bylo odrzucenie twoich umizgow, drga cygus ;) boli, nie? hhh :) a to, co ostatnio uskuteczniasz to piekny, podrecznikowy wrecz pokaz urazonej dumy odrzuconej kobiety ;) dlatego przyladamy sie twoim poczynaniom z lekcewazacym usmieszkiem konstatujac, jak bardzo ci zalezalo, skoro teraz tak sie teraz starasz zemscic ;) hhhh no i jaki piekny prezenujesz przyklad efektu 'kwasnych winogron i slodkich cytryn' a winogrona slodkie, oj slodkie... niam! Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: co sie odwlecze to nie uciecze 14.03.04, 20:36 "...W prawie każdej wypowiedzi bluźnisz i starasz się pomniejszyć swojego przeciwnika używając steku przekleństw i urojonych porównań niemających żadnej konkretnej wagi ani znaczenia. Używasz inwektyw bez ograniczenia, podpierając tym swoją złość i bezradność, a fakty są takie ze inni maja racje, nie Ty..." a, bylabym zapomniala.: bluzg, bluzg! inwektywa, inwektywa! mimo najszczerszych jednak checi nie bede starala sie sprostac swej definicji autorstwa marii i nie zaczne bluznic... wybacz, mario... hhhhhhhhhhh -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: I oto właśnie chodzi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 15.03.04, 09:09 Pamięć w tak młodym wieku zawodzi? Oto mały fragment twojej działalności na forum tylko z ostatnich dni: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10528487&a=10536389 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10528487&a=10536865 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10528487&a=10539935 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11321976&a=11336486 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11275085&a=11331065 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11244874&a=11276159 To, że Tobie nie zależy na ludziach z forum nie daje Ci prawa do deptania Ich. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10528487&a=10532666 Czy Ty to widzisz i nie wstydzisz się? I oto właśnie chodzi – postaraj się jeszcze o takie cnoty jak: roztropność, sprawiedliwość i umiarkowanie, bo póki co z Twoich wypowiedzi zionie pustosłowie, samouwielbienie i zachwyt Siłą Energetycznego Wampira....a Arystoteles w grobie się przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: a nie lepiej.. 16.03.04, 00:43 toxik napisała: > ..się zapchać hańbo ortodoncji? a no wlasnie - tego jakos nie potrafie za cholere zrozumiec ;) to wlasnie mnie najbardziej rozbraja i zastanawia ;D moze to nie od mnie? ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: co sie odwlecze to nie uciecze 14.03.04, 20:54 cygne napisała: coz za radosna projekcja marzen i stek bzdur po kolei > > Hłe, hłe > nieociosany tedzik powiedzial komplement Marii ze strachu przed U6, podparl sie > > jej opinią, bo sam nie dał rady. z U6 'znam' sie juz bardzo dlugo, czesto stawalismy w szranki piersia w piers ale zaden z nas nie odczuwa strachu przed przeciwnikiem bo nie ma powodu to jest forum, za przeproszeniem dyskusyjne, nie wiedzialas? tylko glupcy sie nigdy nie myla > Tak, tedziku Maria to bardzo madra osoba, dzis wystawiła świetną > opinię 'panience' i ty dobrze o tym wiesz, ale nie przyznasz jej racji też ze > strachu, ale tym razem przed qczi. zapomnialas;), ze wycofalem sie ze zbyt pochlebnej opinii krotko po tym bo czlek omylny jest > Kolejny raz udowodnilam, że jestes tchórzem i będe to robiła tak dlugo jak > bedzie do tego okazja i bedzie mi sie chciało. cala przyjemnosc po mojej stronie alta vendetta .. srututu... hhhh zalosne > Po to, zebyś już nigdy nikogo głupimi dowcipami nie wrobił chcący czy niechcący > > w powazne perypetie, potem podwinął ogon , uciekł i milczał. > Wiadomo, że z powodu twoich głupich zarcikow przypadla mi sprawa ze skrzynka, > powinienes przynajmniej mi to wyjasnic jak to sie stalo. > Nigdy nie odstapie od przekonania, ze zrobilam to przez ciebie. > wlamalas sie do skrzynki obcego czlowieka, z ktorym nie mam i nie mialem nic wspolnego i radosnie zrzucasz wine na mnie, tchorzostwo? > Tak jak teraz przy sprawie z lisiczką, milczysz a sprawie zniewagi jaka ja tu > spotkała. > WSTYD!!! > na ten temat juz wszystko zostalo powiedziane nie mam obowiazku, bo ty masz taki kaprys, wypowiadania sie w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
cygne golono-strzyzono 14.03.04, 21:23 ted.allrightsreserved napisał: (..) jesli sie nie dogadałam w tej sprawie z kims co cos tam jeszcze soba przedstawiał, nie sądze zeby to udało się z błaznem. Acha. Moze lepiej powiedz 'ambitnej' panience ze Księzna Diana z Twojego powodu popełnila samobojstwo, albo, że Shanon Stone odrzuciles. Bedziesz jeszcze bardziej dowartosciowany, a ona w przekonaniu, że taaaaki 'men' jej sie trafił. żalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: golono-strzyzono 14.03.04, 21:55 cygne napisała: > ted.allrightsreserved napisał: > > (..) > > jesli sie nie dogadałam w tej sprawie z kims co cos tam jeszcze soba > przedstawiał, nie sądze zeby to udało się z błaznem. > Acha. > Moze lepiej powiedz 'ambitnej' panience ze Księzna Diana z Twojego powodu > popełnila samobojstwo, albo, że Shanon Stone odrzuciles. Bedziesz jeszcze > bardziej dowartosciowany, a ona w przekonaniu, że taaaaki 'men' jej sie trafił. > żalosne. > > > tak, to zalosne czlowiek ktoremu wlamalas sie do poczty juz nie raz to wyjasnial (tu, na forum), przyjal twoje metne tlumaczenia i wybaczyl, a ty, tchorz i klamczucha, nie jestes w stanie przyznac sie do bledu trzeba miec naprawde bujna wyobraznie aby dostrzec w tym moj udzial a dowartosciowywanie sie inwektywami to juz piaskownica blazen mnie nie obraza, prozny trud, a z twoich ust tym bardziej ani diana ani sharon mi sie nie podobaly, nie mialy szans bidulki Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: golono-strzyzono 14.03.04, 22:11 ted.allrightsreserved napisał: >> tak, to zalosne > czlowiek ktoremu wlamalas sie do poczty juz nie raz to wyjasnial (tu, na forum) > , > przyjal twoje metne tlumaczenia i wybaczyl, a ty, tchorz i klamczucha, nie > jestes w stanie przyznac sie do bledu > trzeba miec naprawde bujna wyobraznie aby dostrzec w tym moj udzial > a dowartosciowywanie sie inwektywami to juz piaskownica > blazen mnie nie obraza, prozny trud, a z twoich ust tym bardziej > ani diana ani sharon mi sie nie podobaly, nie mialy szans bidulki dobra, dobra, czlowieka to rzeczywiście nie mieszaj, a ja przyznalam sie do bledu, nie jestem zadnym tchorzem, ja tylko chce tobie coś udowodnic i nigdy w to nie przestane wierzyc, ze mi sie to uda. Diana sie w grobie przewraca, biedna, odrzucona... Poprzednio bylo cos o zemscie, musialabym nie miec litosci, już i tak biedny chłopina z ciebie. Kiedys tylko jak bedę w Bydzi upoluje cie w tym mózgu i zrobię ci takie klap, klap po glówce jak Benny Hill swojemu drobnemu przyjacielowi jak jeszcze dodam "Ty, Ty klamczuszku.. " to odczuję pełna satysfakcję. Taką mam fantazję:)) P.S. "z Twoich ust tym bardziej" na ten temat NIC nie możesz powiedzieć. Życie to nie teatr:) (ale ja na twoj moge i to duzo - bardzo realnie) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: golono-strzyzono 14.03.04, 22:31 cygne napisała: > Kiedys tylko jak bedę w Bydzi upoluje cie w tym mózgu i zrobię ci takie > klap, klap po glówce jak Benny Hill swojemu drobnemu przyjacielowi > jak jeszcze dodam "Ty, Ty klamczuszku.. " to odczuję pełna satysfakcję. > Taką mam fantazję:)) hyhy to wiemy juz, ze cygne z wygladu blizsza benny hillowi niz ksieznej dianie. coz, hyhy nietrudno zgadnac bylo ale, ale... coz za subtelna propozycja randki, i to w mozgu jeszcze... hyhy to moze ze mna tez sie spotkasz cygus? czy moze tylko Tedowi proponujesz slodkie tet a tet we dwojke, pewnie 'mozg' jawi ci sie jako jaskinia zdrady... hhh > (ale ja na twoj moge i to duzo - bardzo realnie) alez mow, mow ;) wszyscy z uwaga posluchaja, jak wymiotujesz czarna polewka ktora poczestowal cie Ted hyhy wydaje ci sie, ze mozesz cus zdzialac hyhy -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: golono-strzyzono 14.03.04, 22:40 cygne napisała: > Kiedys tylko jak bedę w Bydzi upoluje cie w tym mózgu i zrobię ci takie > klap, klap po glówce jak Benny Hill swojemu drobnemu przyjacielowi > jak jeszcze dodam "Ty, Ty klamczuszku.. " to odczuję pełna satysfakcję. > Taką mam fantazję:)) > ja chcialem byc kosmonauta kto wie, moze obojgu nam sie uda szanse mamy rowne, hhhhh > P.S. "z Twoich ust tym bardziej" na ten temat NIC nie możesz powiedzieć. > Życie to nie teatr:) > > (ale ja na twoj moge i to duzo - bardzo realnie) > uffff, i znow straszysz ze strachu rozedmy pluc dostane, miej litosc ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: golono-strzyzono 14.03.04, 23:25 > > Taką mam fantazję:)) > > > ja chcialem byc kosmonauta > kto wie, moze obojgu nam sie uda > szanse mamy rowne, hhhhh eeeeej, no co, ja bym chetnie spotkala sie z cygne hhh > uffff, i znow straszysz > ze strachu rozedmy pluc dostane, miej litosc > ;))))) a ja przepukliny przeponki ;D cygne, jeszcze, jeszcze!!!!!!! hhhhhhhhhhh aaaaaaaa jeszcze jedno moja sygnaturka jest calkowicie fikcyjna wszelkie podobienstwo z czymkolwiek i kimkolwiek jest przypadkowe zebys pozniej znowu nie powiedziala, ze to przeze mnie (czy kogos tam) sie wlamalas na czyjes konto hyhy -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: co sie odwlecze to nie uciecze IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.03.04, 02:09 ted- "tylko glupcy sie nigdy nie myla" sam to wymysliłes ? co to za żenada ? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: co sie odwlecze to nie uciecze 15.03.04, 17:53 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > ted- "tylko glupcy sie nigdy nie myla" > > sam to wymysliłes ? co to za żenada ? to slowa takiego jednego glupka, sokrates sie nazywal hhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: co sie odwlecze to nie uciecze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 18:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: co sie odwlecze to nie uciecze IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.03.04, 20:49 > to slowa takiego jednego glupka, sokrates sie nazywal > hhhhhhhh -oj nieszczesliwe. wystarczy popatrzec na radce-rzadko, bo rzadko,ale zawsze. ty jestes bardzo mądry,prawda ? i co ? tak sobie nagiałes historie,ze jestes czysciutki i zawsze rację :-) nie mozna tak bezkrytycznie kopiowac cudzego. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: co sie odwlecze to nie uciecze 15.03.04, 21:15 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > > to slowa takiego jednego glupka, sokrates sie nazywal > > hhhhhhhh > -oj nieszczesliwe. > > wystarczy popatrzec na radce-rzadko, bo rzadko,ale zawsze. > ty jestes bardzo mądry,prawda ? i co ? > tak sobie nagiałes historie,ze jestes czysciutki i zawsze rację :-) > > > > > > > > nie mozna tak bezkrytycznie kopiowac cudzego. to jak suz kwiatuszku tak milo rozbawiamy, to teraz moja kolej, aby rozbawic ciebie: Przychodzi mała dziewczynka do sklepu zoologicznego. -Poplose tego pięknego klólicka z wystawy. -Tego czarnego? A może wolisz białego, albo brązowego? -Plose pana, mojego pytona pieldoli jakiego on jest kololu... Babcia krzyczy do Jasia: - Jasiu co ty tam robisz na strychu? - A wale konia babciu - odpowiada Jasiu Na to babcia: - Wal go mocniej. Pomyslec, gdzie to bydle wlazlo -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: co sie odwlecze to nie uciecze 15.03.04, 21:21 "tylko glupcy sie nigdy nie myla" bo w swoim mniemaniu zawsze maja racje puk, puk, tyci, to do ciebie -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Puk, puk IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 16.03.04, 00:24 wsn napisała: > "tylko glupcy sie nigdy nie myla" > bo w swoim mniemaniu zawsze maja racje > puk, puk, tyci, to do ciebie "Tylko ten, kto jest wielce mądry czy wielce głupi, nie zmienia własnego zdania." /Konfucjusz/ "Gdzie będzie pycha, tam będzie i hańba, gdzie pokora, tam mądrość." /Salomon/ Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Puk, puk 16.03.04, 00:28 >"Tylko ten, kto jest wielce mądry czy wielce głupi, nie zmienia własnego > zdania." /Konfucjusz/ ano, ano, mam nadzieje chyba ze prozne, bo z takiego i salomon nie naleje -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Puk, puk IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 16.03.04, 00:42 "Mądrość uzależniona jest od trzech rzeczy: osobowości ,wiedzy, samokontroli." /Arystoteles/ ***** "Gdzie będzie pycha, tam będzie i hańba, gdzie pokora, tam mądrość." /Salomon/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek mniam. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 16.03.04, 00:28 wsn napisała: > "tylko glupcy sie nigdy nie myla" > bo w swoim mniemaniu zawsze maja racje > puk, puk, tyci, to do ciebie - to wzruszające. Ted poczuł jednak rozdzwiek,dysonans i go zabrakło ? po raz kolejny za to-niewiele myslac -wkracza prężąc świński cyc niejaka wsn. łoj,tyle razy ci pisałem jak bardzo ci brakuje, a ostatnio jak wyraznie widac,gdy czegos nie konsultujesz z Tedem. to własnie teraz . brawo ! nastepnym razem nie wtącaj sie swinski cycu jak dorosli osadzają w kontekscie Sokratesa. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: mniam. 16.03.04, 00:51 Ja (0:53) Ja (0:50) sluchaj Ja (0:50) jestes gotow na zawal ze smiechu? Ted (0:50) noo Ja (0:50) trzymaj przeponke Ja (0:50) bo Ci zaraz wybuchnie Ted (0:50) dawaj Ja (0:50) czekaj... Ja (0:50) • mniam. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl Gość: tyciarek 16.03.2004 00:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując wsn napisała: > "tylko glupcy sie nigdy nie myla" > bo w swoim mniemaniu zawsze maja racje > puk, puk, tyci, to do ciebie - to wzruszające. Ted poczuł jednak rozdzwiek,dysonans i go zabrakło ? po raz kolejny za to-niewiele myslac -wkracza prężąc świński cyc niejaka wsn. łoj,tyle razy ci pisałem jak bardzo ci brakuje, a ostatnio jak wyraznie widac,gdy czegos nie konsultujesz z Tedem. to własnie teraz . brawo ! nastepnym razem nie wtącaj sie swinski cycu jak dorosli osadzają w kontekscie Sokratesa. Ja (0:50) hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ja (0:50) buhahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhah ahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahaha hhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahha hahahhahahahhahahahhahahahha Ja (0:50) hahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahha Ja (0:51) hahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ja (0:51) zyjesz? Ted (0:51) hhhhhhhhhhhhhhhhh Ja (0:51) chyba skocze op relanium Ted (0:51) umarlem Ja (0:51) kwicze po prostu jak zazyana swinia Ja (0:51) sor Ted (0:51) rze Ja (0:51) o dziza! Ja (0:51) oj nie moge Ja (0:51) to tyciarek rozsadzil tego sokrateaa hhh Ted (0:51) ale tlumok Ja (0:52) hahha Ja (0:52) czekaj Ja (0:52) jako odpowiedz wysle mu nasze gadu Ja (0:52) ten fragment Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: mniam. 16.03.04, 00:56 Ted (0:58) hhhhhhhhhhhh Ted (0:58) jeszcze rże Ja (0:58) ja tez Ja (0:58) no Ja (0:58) hhahaha Ja (0:58) ja tez Ja (0:58) poplyely mnie lzy Ja (0:58) to ma chlpak fantazje Ja (0:58) hhh Ted (0:58) ide po ptasie Ja (0:58) a ja po kawke hh Ted (0:58) ja placze Ja (0:58) ja tez Ja (0:59) makijaz mi sie rozmazal, zreszta i tak pora zmyc Ted (0:59) musze cos slodkiego zjesc Ja (0:59) boli nie przeponka.. Ja (0:59) tyci zrobil zamach na moja biedna przeponke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: mniam. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.03.04, 00:58 to smutne. czyli Ted też nie zrozumiał. tłumacze:Ted robi z siebie osła,popełnia bładd za blędem,a uważa,ze jest najmądrzejszy. czyli to nieszczesliwe sformułowanie Sokratesa nie powinno mu przejsc przez gardło. szczególnie a aspekcie radcy,któremu ze dwa razy zdarzyło sie przyznać do błędu. to znaczy,ze najwiekszym idiotą jest Ted.Myslałem,ze zrozumiał wczesniej. A tu takie rozczarowanie. Dalej jest najmądrzejszy- znaczy najwiekszym idiotą. rozczarowanie. qczi powinnas zmienic konsultanta. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mniam. 16.03.04, 01:01 ale raczek, hhhhhhhh ales sie chlopie wyglupil, jeszcze placze ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: mniam. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.03.04, 01:05 > ale raczek, hhhhhhhh > ales sie chlopie wyglupil, jeszcze placze ze smiechu -daj sobie z pół dnia. chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: mniam. 16.03.04, 01:13 tyci jestes konkurencja dla abdżymnika ;))))))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: mniam. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.03.04, 01:24 rozpisze to specjalnie dla ciebie tedziku, bo rozczarownie coraz wieksze, na czynniki proste. pół dnia może zabraknąć: ted - "tylko glupcy sie nigdy nie myla" tyciarek sie dziwi i pyta czy Ted strzela sobie samobója- sam to wymysliłes ? co to za żenada ? ted- to slowa takiego jednego glupka, sokrates sie nazywa. to miło,ze sokrates,ale kwestia samobója ciągle nie wyjasniona.więc: tyciarek-wystarczy popatrzec na radce-rzadko, bo rzadko,ale zawsze. ty jestes bardzo mądry,prawda ? i co ? tak sobie nagiałes historie,ze jestes czysciutki i zawsze rację :-) brak odpowiedzi.o jaki miły pokapował i sobie poszedł. tyciarek- to wzruszające. Ted poczuł jednak rozdzwiek,dysonans i go zabrakło ? po raz kolejny za to-niewiele myslac -wkracza prężąc świński cyc niejaka wsn. pozniej jest zapis gg,który jednak dobitnie pokazuje,ze nie pokapował.geniusz jednak dalej ma sie za nieomylnego. co za złosliwosc losu :-) zafascynowało Tedzika,któremu jak widac nie stało rozumku,ze nie rozpoznałem Sokratesa i podwazyłem sens jego słów. a w kontekscie uzytym przez własciciela trudno nie ulec zdziwieniu. to troche tak jak powiedziec dogorywajacej ofierze wypadku: cóz, raz na wozie, raz pod wozem. głupie, prawda ? tak samo głupie jak umieszczenie roztrząsanej sentencji przez tę osobę w tym miejscu o tym czasie. mam nadzieje,ze to troche rozswietliło mroki. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mniam. 16.03.04, 09:49 no ladnie wybrnales brawo, jak zwykle masz racje, hhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: mniam. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.03.04, 11:45 > e, bo tyciarek nigdy sie nie myli :)) > hhhhhhh - nadal niewiele rozumiesz. chodzi -z grubasza-o to,ze tak zatwardziały gosć jak Radca już pare razy zdazył sie jednak przyznac do błędów. ja też.nie raz i nie dwa. na posterunku bezbłednosci i posiadania bezwględnej racji tkwią za to niezmiennie Ted i pewna przygłupia panna. Wszystko nawet naginają by miec zawsze racje. jak cos nie pasuje do układanki, to sie pomija,nagina,konfabuluje itd... ufff. mam nadzieje,ze to koniec wykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: mniam. 16.03.04, 12:50 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > ufff. > mam nadzieje,ze to koniec wykładu. jak moglem pomyslec, ze nie zrozumiales tak oczywistego aforyzmu? niewybaczalne bardzo, bardzo przepraszam > jak cos nie pasuje do układanki, > to sie pomija,nagina,konfabuluje itd... o tak, tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: mniam. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.03.04, 11:32 że zacytuje: "ale raczek, hhhhhhhh ales sie chlopie wyglupil, jeszcze placze ze smiechu" Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: mniam. 16.03.04, 01:11 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > to smutne. czyli Ted też nie zrozumiał. > > tłumacze:Ted robi z siebie osła,popełnia bładd za blędem,a uważa,ze jest > najmądrzejszy. > czyli to nieszczesliwe sformułowanie Sokratesa nie powinno mu przejsc przez > gardło. > szczególnie a aspekcie radcy,któremu ze dwa razy zdarzyło sie przyznać do błędu > . > to znaczy,ze najwiekszym idiotą jest Ted.Myslałem,ze zrozumiał wczesniej. > A tu takie rozczarowanie. Dalej jest najmądrzejszy- znaczy najwiekszym idiotą. > > > rozczarowanie. > qczi powinnas zmienic konsultanta. tyci, mordziacha, wiece, wiecej! ;)))))))))))))))))))) przez ciebie podniosa mi stawke za ubezpieczenie z powodu czytywania ciebie i spowodowaego tym zagrozenia smiercia gwaltowna acz wesola ;DDDD na rozpuchniecie przeponki ;DDDDDDd -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: mniam 3 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.03.04, 01:34 > tyci, mordziacha, wiece, wiecej! - droga zdziro (pozwolisz,ze przejdę na ty,widze,ze jestes dzis niedopieszczona) gdyby Ted cie częsciej wypuszczał spod biurka,miałabys lepszą prespektywę i okazałoby sie,ze ani Ted taki nieomyslny i mądry za jakiego sie uważa ( w kontekscie przytoczenia tej mysli Sokratesa,sam nawet zrobił siebie idotę do kwadratu,upierajac sie jak zawsze,ze ma rację), a i ty masz wiecej powodów do płaczu niz do smiechu. do płaczu nad swoją głupotą. bezmyslne przyklaskiwanie to chyba niewątpliwy objaw głupoty ? czy jedyną inicjatywą twórczą w twoim wydaniu to zmyslone historyjki o innych ? fuj.ale gnój. nie ? to sobie znalazłas nauczyciela nauczycielko od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: mniam. 16.03.04, 16:10 wsn napisała: > Ja (0:51) > kwicze po prostu jak zazyana swinia > Ja (0:51) > o dziza! > oj nie moge > Ja (0:51) > Ja (0:52) > jako odpowiedz wysle mu nasze gadu > Ja (0:52) > ten fragment Wyjątkowo celne argumenty przedstawiła inteligentna osoba. To "gadu" zawiera mnóstwo ineresujących spostrzeżeń i, rzeczywiście, jak najbardziej nadawało się do opublikowania. Waga użytych argumentów jest przytłaczająca, a wnioski porażające. Szkoda, że pozostali forumowicze tak bardzo odbiegają od zaprezentowanego poziomu i nie mogą uczestniczyć w tej wyjątkowo szczerej, radosnej wymianie zdań. Pozostaje żal, że tych dwoje jest poza naszym zasięgiem. My raz na jakiś czas spotkamy się przy piwku, może na łonie natury. Pożartujemy, ponarzekamy, porozmawiamy o dzieciach, umówimy się na następne spotkanie, a oni wysyłają do siebie oceany radości i szczęścia, ociekające wprost intelektem. Szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Do Cygne IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.03.04, 00:09 cygne napisała: > Mario, jak czytam posty Twoje, lokatora i in. to jestem nieco spokojniejsza:) > Świadomośc, ze sa jeszcze ludzie normalnie myślący, nie poddajacy się, którzy > maja odwagę i chęc powiedziec swoje zdanie niby w mało znaczącej sprawie. > Zawsze powinnismy tak robić żeby ziarno od plew oddzielić. Myślę, że jeszcze dla wielu ludzi przyzwoitość jest niezmienna wobec czasów. Przykry jest natomiast fakt, że jeśli będziesz mówić ludziom to, czego nie lubią, wtedy oni powiedzą o tobie to, co nie jest prawdą. > No i podaje link do pewnej wypowiedzi, jednak sprawiedliwośc autorowi trzeba > oddać, ze sie nie mylił. Mam powody by się czerwienić. Pochlebstwa to potrawa, która wszystkim smakuje. Istnieje zawsze niebezpieczeństwo przejedzenia, które jest zawsze i dla każdego szkodliwe. Niektóre szczyty zdobywa się tylko razem. :)) ***** Chcąc zmusić ludzi, aby dobrze o nas mówili, jedyny to sposób - czynić dobrze. / Voltaire / Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Do Cygne 16.03.04, 00:40 Gość portalu: Maria napisał(a): > > No i podaje link do pewnej wypowiedzi, jednak sprawiedliwośc autorowi trze > ba > > oddać, ze sie nie mylił. > > > Mam powody by się czerwienić. Pochlebstwa to potrawa, która wszystkim smakuje. > Istnieje zawsze niebezpieczeństwo przejedzenia, które jest zawsze i dla każdego > szkodliwe. Niektóre szczyty zdobywa się tylko razem. :)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11301611&a=11365931 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: I o c o chodzi? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 16.03.04, 08:20 - mi to nie przeszkadza. Boli Ciebie, że Ted dba o moje zdrowie? : )) Raz jest nam dane iść po tej samej drodze, innym razem nie. Qczi i filozofia: www.groszek.741.com/Konkurs/100-109/Miriam_i_filozofia.gif Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: I o c o chodzi? 16.03.04, 11:29 Gość portalu: Maria napisał(a): > - mi to nie przeszkadza. Boli Ciebie, że Ted dba o moje zdrowie? nie, bawi mnie twoj rumieniec ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: I o c o chodzi? 16.03.04, 21:42 Gość portalu: Maria napisał(a): > - mi to nie przeszkadza. Boli Ciebie, że Ted dba o moje zdrowie? : )) > Raz jest nam dane iść po tej samej drodze, innym razem nie. > Qczi i filozofia: > www.groszek.741.com/Konkurs/100-109/Miriam_i_filozofia.gif Wszystko co mozemy zrobić to traktowac puste, bezwartosciowe osoby jak powietrze:) szkoda czasu, no chyba że dla rozrywki, bo w innym przypadku - efekt żaden pozdrawiam Cie Mario bardzo serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Do Cygne 16.03.04, 21:37 wsn napisała: > Gość portalu: Maria napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11301611&a=11365931 > Tak, tedziku Maria to bardzo madra osoba, dzis wystawiła świetną > opinię 'panience' i ty dobrze o tym wiesz, ale nie przyznasz jej racji też ze > strachu, ale tym razem przed qczi. zapomnialas;), ze wycofalem sie ze zbyt pochlebnej opinii krotko po tym bo czlek omylny jest Oczywiście, ze nie zapomniałam, poniewaz to ja Ci pokazałam twoja obłudę i dopiero wtedy przyznałes, ze mądry to nie znaczy nieomylny, tzn Maria była tylko wtedy mądra jak cie poparła przeciwko U6, a tak w ogóle to robi sama błędy, a największa bzdura jaka jej sie przytrafiła - to opinia o qczi, nieprawdaż? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9284502&a=9365063 >> Kolejny raz udowodnilam, że jestes tchórzem i będe to robiła tak dlugo jak >> bedzie do tego okazja i bedzie mi sie chciało. >cala przyjemnosc po mojej stronie >alta vendetta .. srututu... hhhh >zalosne Nie, to tylko dla rozrywki. Jesli juz tak uparcie cytujecie w całosci lub częsciach moj cytat to zadaj sobie chociaż trud zrozumienia go, dotyczy oczywiście czego innego i ty dobrze o tym wiesz. Rzeczywiście cięzko byłoby w tym czasie zrobić coś przeciwko tobie, poniewaz bardziej cie osmieszyc, czy ukazac palmy na....honorze byłoby niezmiernie trudno. Sam wykorzystałeś wszytskie mozliwości, nie wiem może jak ktoś cie zobaczy biegającego po gdańskiej z koszulą w zębach to będzie jeszcze jakieś zaskoczenie. Coż mamy czas, im głębsze milczenie, tym szlachetność większa:) (odnośnie cytatu) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: I to jest waśnie dowód... 14.03.04, 15:39 Gość portalu: Maria napisał(a): > ...na to, że (...) czyli jednak Pani nie zrozumiala. a to rozczarowanie. ale nie zaskoczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 14.03.04, 00:26 polecam przeczytanie ponowne, tam zdaje sie jest odpowiedz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11301611&a=11340644 Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 15.03.04, 15:40 wsn napisała: > ivica napisał: > > > lokatorze naprawde nie warto.... > > > > ona i tak nic nie zrozumie. > > ciekawam, czyje mozliwosci intelektualne, twoje, czy moje, lokator ocenia > wyzej. > to pytanie retoryczne, trudno oczekiwac odpowiedzi z 'wrogiego obozu' ;) Ze swoich możliwości intelektualnych w obrzydliwy sposób NIE korzystasz, produkując jedynie pseudointelektualny bełkot. A Ivica ma nad Tobą kolosalną przewagę: krytykę pod swoim adresem - analizuje. Jednym słowem: Ivica używa rozumu, choć nie przejawia się to "błyskotliwą" polemiką, a Ty go nie używasz. Za to mnóstwo w Twoich postach fajerwerków. To, że potrafisz tak "dzielnie" się odszczekiwać, wprawia Ciebie w stan euforii i samozadowolenia. Wydaje się Tobie, że umiejętność odparowania ataku-krytyki świadczy o poziomie Twojej inteligencji, podczas gdy o poziomie inteligencji świadczy przekazywana treść (czyli nie forma, tak jak u Ciebie). Myślisz też o sobie, że jesteś sprytna. Odpowiadasz Marii pytaniem na pytanie i wydaje się Tobie, że nikt nie zauważył tak prostego zabiegu. Była kiedyś taka książka "Umiejętność przekonywania i dyskusji". Dobrze by Tobie zrobiło zapoznanie się z jej treścią. Może pozbyłabyś się tego pseudointelektualnego zadęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 13.03.04, 09:01 lokator napisał: > Nie podoba sie Tobie, ze nie traktuje Ciebie jak dorosla? > Nie zadajesz sobie pytania: dlaczego? nie interesuje mnie sposob, w jaki mnie postrzegasz nie podobaja mi sie pewne twoje sugestie dot t. widzisz, ja caly czas o tym samym. -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 15.03.04, 09:16 Po raz klejny odpowiadasz Marii pytaniem na pytanie unikając dyskusji w sposób przedszkolny. Od czasu gdy nazwałem Cię pierwszy raz przemądrzałą, rozwydrzoną gówniarą - nic się nie zmieniło. Opis Marii doskonale Cię określa, a ja też już kiedyś o tym pisałem. Nie masz nic do powiedzenia, a to nic okraszasz jedynie pseudointeligenckimi sformułowaniami. Ale zabawa niezła, co? I ciągle wydaje się Tobie, że masz nad innymi intelektualną przewagę? Dwudziestoczteroletnia smarkula, która swą dorosłość i dojrzałość argumentuje tym, że MOGŁABY już mieć pięcioro dzieci. Żałość taka, że litość bierze. No i jaką to BŁYSKOTLIWĄ ripostę wyskrobiesz, dzieciaku? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 05:53 lokator napisał: > Po raz klejny odpowiadasz Marii pytaniem na pytanie unikając dyskusji w sposób > przedszkolny. Od czasu gdy nazwałem Cię pierwszy raz przemądrzałą, rozwydrzoną > gówniarą - nic się nie zmieniło. Opis Marii doskonale Cię określa, a ja też już > > kiedyś o tym pisałem. Nie masz nic do powiedzenia, a to nic okraszasz jedynie > pseudointeligenckimi sformułowaniami. Ale zabawa niezła, co? I ciągle wydaje > się Tobie, że masz nad innymi intelektualną przewagę? Dwudziestoczteroletnia > smarkula, która swą dorosłość i dojrzałość argumentuje tym, że MOGŁABY już mieć > > pięcioro dzieci. Żałość taka, że litość bierze. > No i jaką to BŁYSKOTLIWĄ ripostę wyskrobiesz, dzieciaku? Lokatorze obawiam się, że jak dojdzie do ścisłego określenia wieku rzeczywistej dojrzalości, to piwo porto zamienić sie bedzie musiało w soczek marchewkowy, a to co teraz wygląda na męską dumę przerodzi sie niestety we wstydliwy wyrzut sumienia... Jesteś bez serca, żeby tak kogoś obdzierać ze złudzeń. (dlatego tak ubodło...'obleśny interes':)) pozdrawiam P.S. To taka drobna moja uwaga, ktora nasunęła mi sie z rana, ma razie nie mam czasu szukac (nie ma?) mądrej riposty pani nauczycielki, myślę, ze takiej okazji by odeprzeć Twoje zarzuty żadna inteligentna osoba nie podarowałaby sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 11:19 porto to takie wino pite w doborowym towarzystwie - smakuje wysmienicie ;) widac pani nie miala okazji smakowac winogronowych przysmakow... ps inteligentnej osobie nie chce sie zbijac argumentow w stylu 'ty dzieciaku' co mialaby napisac? 'nie czepiaj sie slowek, bo to, obok wypominania wieku, jest juz od dawna twoim jedynym argumentem w polemikach ze mna'? moze tez powinna napomknac cos o roznicy pokolen, konstytucyjnym prawie do innych pogladow i bezprawnym pietnowaniu takowych? e, po co? lokator i tak juz nie przyjmie do wiadomosci. szkielko mu zaparowalo para z rozszeronych nozdrzy urazonej meskiej konserwatywnej dumy... Odpowiedz Link Zgłoś
vv_s Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 11:27 wsn napisała: > porto to takie wino > pite w doborowym towarzystwie - smakuje wysmienicie ;) > widac pani nie miala okazji smakowac winogronowych przysmakow... > > ps > inteligentnej osobie nie chce sie zbijac argumentow w stylu 'ty dzieciaku' > co mialaby napisac? 'nie czepiaj sie slowek, bo to, obok wypominania wieku, > jest juz od dawna twoim jedynym argumentem w polemikach ze mna'? moze tez > powinna napomknac cos o roznicy pokolen, konstytucyjnym prawie do innych > pogladow i bezprawnym pietnowaniu takowych? > e, po co? lokator i tak juz nie przyjmie do wiadomosci. szkielko mu zaparowalo > para z rozszeronych nozdrzy urazonej meskiej konserwatywnej dumy... noo ten post był całkiem, całkiem po cóż się zniżać do jakiejś dziecinady w rynsztokowym stylu? choć ostatnie zdanie pozostawia wiele do życzenia (szpilki prowokacji a potem "zdziwko" czemu wyzywają??) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 12:23 vv_s napisała: > > (szpilki prowokacji a potem "zdziwko" czemu wyzywają??) jesli na TAKA 'prowokacje' wyzywaja - to zdziwko polemika z lokatorem jest natomiast calkim przyjemna, O ILE ten ostatni z braku argumentow nie szmudra sie pod meblami... wowczas jest zenujaca pozdrawiam ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 12:13 wsn napisała: > inteligentnej osobie nie chce sie zbijac argumentow w stylu 'ty dzieciaku' > co mialaby napisac? 'nie czepiaj sie slowek, bo to, obok wypominania wieku, > jest juz od dawna twoim jedynym argumentem w polemikach ze mna'? Mimo inteligencji na poziomie niedostępnym dla przeciętnego śmiertelnika, pewne sprawy wydają się istnieć poza Twoją percepcją. Argumentem jest: "Po raz klejny odpowiadasz Marii pytaniem na pytanie unikając dyskusji". Natomiast: "Ty dzieciaku" to wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 12:19 > inteligentnej osobie nie chce sie zbijac argumentow w stylu 'ty dzieciaku' Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 15:56 wsn napisała: > > inteligentnej osobie nie chce sie zbijac argumentow w stylu 'ty dzieciaku' Patrzysz w lustro? A orgazmu od tego nie dostajesz? Inteligentna osobo! Tak inteligentna, że świata poza swoją osobą niewidząca! "Ty dzieciaku" to wniosek, nie argument. Argumentem Twoim "za" jest to, że masz dwadzieścia cztery lata i MOGŁABYŚ mieć pięcioro dzieci. Argumentami moimi (i nie tylko) "przeciw" są Twoje posty. Przeintelektualizowana forma i brak treści. A wniosek jest taki: Y. "za pół roku będę magistrem" Iksińska vel Qczi zachowuje się jak dziecko mimo, że ma już dwadzieścia cztery lata. I Twoje podskoki niczego tu nie zmieniają. Możesz tysiąc razy napisać, że jesteś inteligentną osobą i tysiąc razy, że lokator lata na wysokości hydrantów, tysiąc razy, że wszyscy powinni przeczytać Twoje posty jeszcze raz, aby zrozumieć i nadal będziesz tylko rozwydrzoną i przemądrzałą gówniarą, która zachłystnęła się dopiero co uświadomioną sobie swoją inteligencją. I będzie musiało upłynąć, może nawet, dziesięć lat, zanim zacznie do Ciebie docierać sens tych wszystkich słów, które, tu na forum, zostały do Ciebie skierowane. Może zrozumiesz, że obiektem ataku nie byłaś Ty, człowiek, ale Twoja ogromna pycha, a więc i głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 18:10 a czyja to pyche pietnowales pelzajac pod meblem? -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 17.03.04, 15:52 wsn napisała: > a czyja to pyche pietnowales pelzajac pod meblem? Inteligentna osoba zapytała o "pełzanie pod meblem". Co oznacza w slangu inteligentnej osoby taki zwrot? Czy wogóle coś znaczy? Tradycyjnie Qczi tworzy teoretyczną sytuację (lokator pełza pod meblem) i na jej podstawie uznaje, że jest mądra i ma rację. Zarzut pod adresem Qczi brzmi następująco: Qczi w swoich postach umieszcza bełkot. A jak na ten zarzut odpowiada Qczi? Umieszczając w swoim poście bełkot. Dziecko! Choćbyś tysiąc razy napisała, że ja pełzam pod meblem, to i tak nie będzie to oznaką Twojej inteligencji, a oznaczać będzie jedynie, że jesteś infantylna. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 17.03.04, 17:06 alez inteligentna osoba zrozumialaby w lot ten 'infantylizm', jak piszesz nie udawaj wiec, ze nie wiesz o co chodzi 'czy zagladanie komus pod koldre' bedzie dla ciebie bardziej zrozumialym wyrazeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 17.03.04, 20:49 wsn napisała: > alez inteligentna osoba zrozumialaby w lot ten 'infantylizm', jak piszesz > nie udawaj wiec, ze nie wiesz o co chodzi > 'czy zagladanie komus pod koldre' bedzie dla ciebie bardziej zrozumialym > wyrazeniem? haha no, no lokatorze, czeka Cie niezła przeprawa:)) żeś sie pod meblami szmudrał, od smarkuli wyzywał to teraz masz. Twoja hipoteza sie nie sprawdziła, ale przynajmniej spróbowałeś, jestes w porzo wobec siebie, bo kolega pewnie obrazony. Wersja tyciarka była lepiej przyjęta i to juz kiedy:) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 18.03.04, 08:45 wsn napisała: > alez inteligentna osoba zrozumialaby w lot ten 'infantylizm', jak piszesz > nie udawaj wiec, ze nie wiesz o co chodzi > 'czy zagladanie komus pod koldre' bedzie dla ciebie bardziej zrozumialym > wyrazeniem? -------------------------------------------------------------------------------- - cygne napisała: > wsn napisała: > > > alez inteligentna osoba zrozumialaby w lot ten 'infantylizm', jak piszesz > > nie udawaj wiec, ze nie wiesz o co chodzi > > 'czy zagladanie komus pod koldre' bedzie dla ciebie bardziej zrozumialym > > wyrazeniem? > > haha > no, no lokatorze, czeka Cie niezła przeprawa:)) > żeś sie pod meblami szmudrał, od smarkuli wyzywał to teraz masz. > Twoja hipoteza sie nie sprawdziła, ale przynajmniej spróbowałeś, > jestes w porzo wobec siebie, bo kolega pewnie obrazony. > Wersja tyciarka była lepiej przyjęta i to juz kiedy:) > :-) > Nie zaglądałem nikomu pod kołdrę. Ted o tym wie, cygne przeoczyła, a qczi jest za głupia, żeby zrozumieć cokolwiek napisane wprost. Ona musi otrzymać bełkot, dopiero wtedy czuje się jak ryba w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 18.03.04, 13:48 lokator napisał: > Nie zaglądałem nikomu pod kołdrę. > Ted o tym wie, cygne przeoczyła, a qczi jest za głupia, żeby zrozumieć > cokolwiek napisane wprost. Ona musi otrzymać bełkot, dopiero wtedy czuje się > jak ryba w wodzie. Ironizowałam nt qczi odpowiedzi dla Ciebie:) Oczywiście, ze nie zagladałeś, wręcz powody do tego wykluczałes nazywając qczi dzieckiem i przeciez Nie posadzając pana o to czy tamto. Ale qczi NIE jest dzieckiem, jest dojrzałą kobietą, a wersja o zakochanym koziołku adresatowi lepiej odpowiadała poniewaz NICZEGO nie wykluczała. Bardziej oględnie nie umiem wytlumaczyć, może dlatego, ze boli mnie glowa:) pozdr. --- Czego nie zabrania prawo, zabrania wstyd. Seneka Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 18.03.04, 13:56 lokator napisał: > wsn napisała: > Nie zaglądałem nikomu pod kołdrę. > Ted o tym wie Ted uznal, ze zagladales -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 12:31 lokator napisał: > "Po raz klejny odpowiadasz Marii pytaniem na pytanie unikając dyskusji". blad zastosowanie figury retorycznej w postaci pytania na pytanie nie konczy dyskusji, tym bardzej nie swiadczy tez o jej unikaniu. to tyle, bys nie trwal w nieswiadomosci ;P -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 01:05 Bravo ;-) Teoria wzglednosci widze opanowana w wersji przynajmniej uzytecznej. Odpowiem krotko, bo czas nagli (i tak jestem tu nadprogramowo) - przy zalozeniu, ze Ted to ten pan o bardzo dlugim niku i Jemu to podoba sie taka "brzydula", jak Ty to nie dziwi nic, ze nie podoba Mu sie Jane przy zalozeniu, ze nie jest to wirtualny byt i osoba ta istnieje naprawde (nik raczej nie jest mi obcy) Uprzedzajac pytanie, ktore ma szanse sie pojawic wyjasniam, ze link do strony z Twoimi fotografiami dostalem wcale o to nie proszac!!! I tu prosba do tego pana "w czarnym kapeluszu" - prosze nie uszczesliwiac mnie na sile!!! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 12.03.04, 10:56 > (nik raczej nie jest mi obcy) och, nie smiem watpic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 15.03.04, 09:21 Pozwolę sobie na przypomnienie: -------------------------------------------------------- Gość portalu: Maria napisał(a): > wsn napisała: > > > ciekawam, czyje mozliwosci intelektualne, twoje, czy moje, lokator ocenia > wyzej > > . > > to pytanie retoryczne, trudno oczekiwac odpowiedzi z 'wrogiego obozu' ;) > > Hm, ja inaczej postawię pytanie retoryczne – Qczi, jaki pożytek z Twoich > możliwości intelektualnych mają czytelnicy forum? -------------------------------------------------------------------------- Jaki pożytek mają czytelnicy forum z czytania tekstów Qczi? Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Pytanie o Poszukiwanego 15.03.04, 16:16 lokator napisał: > Pozwolę sobie na przypomnienie: -------------------------------------------------------------------------- > Jaki pożytek mają czytelnicy forum z czytania tekstów Qczi? Jaką wartość przedstawia dla Czytelników mysl przewodnia tego wątku? "Poszukiwany" T.M.? Kolejna "polewka"? Czy raczej kompletny brak wyczucia i fatalne poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Pytanie o Poszukiwanego 15.03.04, 16:32 > Czy raczej kompletny brak wyczucia i fatalne poczucie humoru? tia... -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: Pytanie o aresztowanego 15.03.04, 17:02 Strona znana mi przynajmniej od 2 lat. Tadeusz M.? Personalia byly konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Pytanie o aresztowanego 15.03.04, 17:09 zapytaj go aaaaa... nie masz juz jak, no nie hh -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: Pytanie o aresztowanego 15.03.04, 17:16 O co Ci chodzi dziecino? ;-) Nie mylisz Ty mnie z kims przypadkiem? Inaczej gotowy jestem pomyslec, ze panienka rozum stracila i zaczne wspolczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Pytanie o aresztowanego 15.03.04, 17:22 marlon123 napisał: > O co Ci chodzi dziecino? ;-) > Nie mylisz Ty mnie z kims przypadkiem? > > Inaczej gotowy jestem pomyslec, ze panienka rozum stracila i zaczne wspolczuc. hhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
marlon123 Re: Pytanie o aresztowanego 15.03.04, 17:38 wsn napisała: > hhhhhh forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11301611&a=11372613 Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 15.03.04, 17:01 > Jaki pożytek mają czytelnicy forum z czytania tekstów Qczi? Zero, chyba, ze jest sie studentem psychiatrii, darmowa obserwacja zaburzen. Odpowiedz Link Zgłoś
vv_s Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 10:51 tak sobie patrzę i myślę że skoro pannę stać już jedynie na "hhh" i powoływanie się na biedną przeponkę (ile można???) to mi szkoda na nią czasu 0 (ziro, nul, niente) konstruktywnych postów wklejanie linków wklejanie "hhhhychów" z gg czy nie za dużo czasu poświęcacie takiemu zeru? Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 11:40 aaaaaaa nie chce cie martwic, ale piszac powyzszego posta - rowniez poswiecilas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vv_s Re: ARESZTOWANY, ARESZTOWANA ;))))) 16.03.04, 13:27 wsn napisała: > aaaaaaa > nie chce cie martwic, ale piszac powyzszego posta - rowniez poswiecilas ;) ta maleńka dygresja skierowana była bynajmniej nie do Ciebie (taki delikatny duk w stół a jak wyskoko te nożyce podskoczyły...) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk ogólnie.. 18.03.04, 21:44 Cała wojna trwa miedzy dziewczyna ,Jej przyjacielem i przyjacielem (byłym prawdopodobnie...) kolegi WSN. Nie oceniam merytorycznie tego wszystkiego.To nie moja sprawa. Ale troszke nie rozumiem osób "podwieszajacych sie" pod jedna ze stron , w tej wojnie.Rozumiem Cygne,poniewaz Obie Panie maja miedzy soba konflikt. Trudno.Ale nie rozumiem innych forumowiczów ZABIERAJACYCH głos w nie swoich sprawach. Mam dobry pomysł.Dla pozostałych.Pozwólcie ludziom zyc,jak chca, to ich własna prywatna sprawa.Konflikt sie raczej nie skonczy miedzy Panami Tedem Tyciarkiem i Pania WSN, ale po kiego ujadac w nie swojej sprawie? To takie moje spostrzezenia.Ja moge to pisac poniewaz miedzy mna a WSN nie ma konfliktu.A dlaczego? Bo nie interesuje mnie zycie innych,a swoje.Mało tego czasami nawet fajnie nam wychodzi forumowa dyskusja. Błagam nie odpisujcie na ten post :)))Ja czytuje to forum i doskonale znam racje wszystkich stron. Ale nie obchodzi mnie to.I nie o to w mym poscie chodzi. Pomyslcie czy warto skorzystac z pomysłu dosc swiezego forumowicza i nie zabierac głosu w nie swojej sprawie.Jest Ich Troje i starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekrzycznamnie Re: ogólnie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 22:00 Zinekk, jesteś słodki!:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś