vega_ja 20.06.10, 22:17 Polećcie, proszę jakąś fajną, miłą restauracyjkę na smaczną kolację. Przyjechali znajomi, z którymi chcę się gdzieś wybrać i brakuje mi konceptu, a nie chcę się zbłaźnić... Plisss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethanak Re: Miła restauracyjka 20.06.10, 22:53 Weranda , Stary Port , Za piecem , Dolce Vita. Weranda najlepsza zdecydowanie ale droga (kelnerzy w białych rękawiczkach , trufle , te rzeczy). Stary Port - dość drogo bardzo ciekawy wystrój , zdecydowanie mniej wymagająca. Za Piecem - nowa knajpa , chyba ciekawa , dość dobre jedzenie. Dolce Vita - pizzeria przy Rybim Rynku z ciekawym wystrojem , moim zdaniem najlepsze miejsce na niezobowiązującą kolację w rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Miła restauracyjka 21.06.10, 17:27 > Za Piecem - nowa knajpa , chyba ciekawa , dość dobre jedzenie. Byłem tam raz, jadłem tylko tatar, ale nie polecam. Szczególnie, że reszta wymienionych lokali jest zdecydowanie warta odwiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś