IP: 194.204.138.* 20.02.02, 16:34
W wyniku uporczywego łamania zasad Stowarzyszenia Przyjaźni Bydgosko-
Toruńskiej przez osobe o nicku Krzyżak , wnosimy o usunięcie go z naszych
szeregów .
Wniosek motywujemy niegodnym członka netbitu postepowaniem jako artih i bydek
na forum bydgoskim ,toruńskim ,a nawet poznańskim . Uważamy za karygodne
także dalsze postepowanie naszego kolegi .Ciągły brak jakiejkolwiek poprawy.
Oczekujemy jednocześnie wyjaśnień zainteresowanego ,na podstawie których dałby
nam szansę do nie podejmowania tak kategorycznych kroków .
Interesuje nas szczególnie stosunek do własnych (czy swoich pracowników )
poczynań ,jak również komentarz do późniejszych poczynań zarówno jako artih
jak i już jako Krzyżak.
Prosimy również o opinie innych członków netbitu.

#kasia& atomski
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted® errata IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:27
      Interesuje nas szczególnie stosunek do własnych (czy swoich pracowników ;)
      poczynań.

netbit.and.pl
    • Gość: SDB Re: manifest IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 18:59
      Popieram tresc manifestu.

SDB
      • radca Re: manifest 20.02.02, 19:47
        Popieram,ale dobrze byloby -gdyby sam Krzyzak sie przedtem wypowiedzial.
        Byc moze istnieje szansa na tworzenie ZGODY i PRZYJAZNI ?

radca
    • Gość: SDB Re: manifest IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 20:17
      Dlatego czekamy.
      • scoopa Re: manifest 20.02.02, 20:19
        Ja po zapoznaniu się z treścią niektórych wypowiedzi Krzyżaka również podpisuje
        się pod tym manifestem....czekam na wyjaśnienia

ps. Radco przepraszam że to mówię ale dlaczego "wtrącasz" się w sprawy o
        których praktycznie nie masz pojęcia...?
        • radca Re: manifest 20.02.02, 20:56
          scoopa napisał(a):

> Ja po zapoznaniu się z treścią niektórych wypowiedzi Krzyżaka również podpisuje
          >
          > się pod tym manifestem....czekam na wyjaśnienia
          >
          > ps. Radco przepraszam że to mówię ale dlaczego "wtrącasz" się w sprawy o
          > których praktycznie nie masz pojęcia...?

PRZEPRASZAM-myslalem,ze wiem o co chodzi ?
          PRZEPRASZAM za "wtracenie sie " -wycofuje sie.

radca
          • alterego Re: manifest 20.02.02, 21:24
            Jestem zaszokowany. Nie wiem co o tym myslec. Czekam z niecierpliwoscia na
            komentarz Krzyzaka.
          • alterego Re: manifest 20.02.02, 21:24
            Jestem w szoku. Nie wiem co o tym myslec. Czekam niecierpliwie na komentarz
            Krzyzaka.
        • Gość: Ted® Re: manifest IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 23:31
          scoopa napisał(a):

> Ja po zapoznaniu się z treścią niektórych wypowiedzi Krzyżaka również podpisuje
          >
          > się pod tym manifestem....czekam na wyjaśnienia
          >
          > ps. Radco przepraszam że to mówię ale dlaczego "wtrącasz" się w sprawy o
          > których praktycznie nie masz pojęcia...?

radca ma takie samo prawo jak wszyscy, a pojecie o sprawie tez ma takie jak
          wiekszosc
          jesli jest ktos bardziej zorientowany (scoopa?) niz radca i ja to moze nam wyjasni
          • radca Re: manifest 21.02.02, 20:44
            Gość portalu: Ted® napisał(a):

> scoopa napisał(a):
            >
            > > Ja po zapoznaniu się z treścią niektórych wypowiedzi Krzyżaka również podp
            > isuje
            > >
            > > się pod tym manifestem....czekam na wyjaśnienia
            > >
            > > ps. Radco przepraszam że to mówię ale dlaczego "wtrącasz" się w sprawy o
            > > których praktycznie nie masz pojęcia...?
            >
            > radca ma takie samo prawo jak wszyscy, a pojecie o sprawie tez ma takie jak
            > wiekszosc
            > jesli jest ktos bardziej zorientowany (scoopa?) niz radca i ja to moze nam wyja
            > sni

Dziekuje Ci Ted.

Nie chcialem sie przekomarzac ze Scoopa -jesli tak sie Jemu wydawalo ?

pozdrawiam Cie Ted i do zobaczenia w realu.
            radca

• Gość: SDB Re: manifest IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 21:41
              radca napisał(a):

> Gość portalu: Ted® napisał(a):
              >
              > > scoopa napisał(a):
              > >
              > > > Ja po zapoznaniu się z treścią niektórych wypowiedzi Krzyżaka również
              > podp
              > > isuje
              > > >
              > > > się pod tym manifestem....czekam na wyjaśnienia
              > > >
              > > > ps. Radco przepraszam że to mówię ale dlaczego "wtrącasz" się w spraw
              > y o
              > > > których praktycznie nie masz pojęcia...?
              > >
              > > radca ma takie samo prawo jak wszyscy, a pojecie o sprawie tez ma takie ja
              > k
              > > wiekszosc
              > > jesli jest ktos bardziej zorientowany (scoopa?) niz radca i ja to moze nam
              > wyja
              > > sni
              >
              > Dziekuje Ci Ted.
              >
              > Nie chcialem sie przekomarzac ze Scoopa -jesli tak sie Jemu wydawalo ?
              >
              > pozdrawiam Cie Ted i do zobaczenia w realu.
              > radca
              >

Oooooooooo!!! Czyzbys szanowny radco mial zamiar sie objawic forumowiczom?
    • synus Re: manifest 20.02.02, 22:20
      ha, to mamy czarną owcę! chyba pora na wyjaśnienia, tym bardziej ze rzecz
      poważna i mysmy mysleli ze czlowiek też
    • Gość: LilSnake jakies przyklady? IP: *.i4.auc.dk 21.02.02, 15:04
      A moze podacie jakies przyklady takiego zachowania sie Krzyzaka? tak, zeby wszyscy rozumieli,
      dlaczego #kasie proponuje wyrzucenie go z NetBiTu
      • Gość: Kali Re: jakies przyklady? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 16:18
        No właśnie. Co zrobił Krzyżak ??
        • Gość: Ted® Re: jakies przyklady? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 16:35
          nie wiem czy jakis ambitny zbieral 'kwity' na krzyzaka, ale mozna by ksiazke
          napisac
          jesli nie nie znajdzie nikt dysponujacy cytatami to polecam

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0533&dzial053304.x=1

krzyzak,krzyżak, artih, bydek ...
          • Gość: Kali Nie bardzo widzę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.02.02, 16:53
            Eeee no nie bardzo widzę różnice pomiędzy okresem Krzyzaka przed Netbitem i po.
            To znaczy, że od poczatku był to błąd taktyczny ?
            • Gość: Ted® Re: Nie bardzo widzę IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:32
              Gość portalu: Kali napisał(a):

> Eeee no nie bardzo widzę różnice pomiędzy okresem Krzyzaka przed Netbitem i po.
              > To znaczy, że od poczatku był to błąd taktyczny ?

nie bylo mnie przy porodzie, wiec kto inny powinien odpowiedziec
              moim zdaniem tak
          • Gość: LilSnake Re: jakies przyklady? IP: *.i4.auc.dk 21.02.02, 17:05
            A skad wiecie, ze te 3 nicki to jedna i ta sama osoba. Porownaliscie numer IP, czy jak?
            • scoopa Re: jakies przyklady? 21.02.02, 17:33
              Sorrki myślałem że to będzie dotyczyć osób związanych bardziej z netBiT'em ale
              widze że tak nie jest. Przepraszam więc i zwracam honor Radco...!

Pozdrawiam Scoopa
              • Gość: LilSnake Re: jakies przyklady? IP: *.i4.auc.dk 21.02.02, 17:53
                nie zapominaj, ze sa osoby, ktore od dawna, tak jak ja (od poczatku), obserwuja poczynania NetBiTu i interesuja
                sie jego dzialalnoscia, ale z roznych powodow nie decyduja sie na przystapienie do niego. One tez maja prawo
                wiedziec, jakimi zasadami rzadzi sie Wasza organizacja. pozdrawiam
                • Gość: Ted® Re: jakies przyklady? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 21:49
                  Gość portalu: LilSnake napisał(a):

> nie zapominaj, ze sa osoby, ktore od dawna, tak jak ja (od poczatku), obserwuja
                  > poczynania NetBiTu i interesuja
                  > sie jego dzialalnoscia, ale z roznych powodow nie decyduja sie na przystapienie
                  > do niego. One tez maja prawo
                  > wiedziec, jakimi zasadami rzadzi sie Wasza organizacja. pozdrawiam

zasada jest prosta- demokracja atenska
                  i stad problem, w tym przypadku lepsza bylaby monarchia lub dyktatura
                • luczniczka Re: jakies przyklady? 23.02.02, 23:16

> nie zapominaj, ze sa osoby, ktore od dawna, tak jak ja (od poczatku), obserwuja
                  > poczynania NetBiTu i interesuja
                  > sie jego dzialalnoscia, ale z roznych powodow nie decyduja sie na przystapienie
                  > do niego. One tez maja prawo
                  > wiedziec, jakimi zasadami rzadzi sie Wasza organizacja. pozdrawiam

tak naprawde nie wiem co sklonilo atomskiego do napisania manifestu? uwazam iz
                  obrazil sie na krzyzaka za to ,ze w pewnym watku nazwal go synkiem,tym samym
                  ucierajac mu nosa.Wyglada mi to troche na osobiste porachunki.W charakterze kogo
                  wystapiles oglaszajac tak krzywdzacy wyrok. Czyzbys czul sie juz prezesem?
              • radca Re: jakies przyklady? 21.02.02, 20:49
                scoopa napisał(a):

> Sorrki myślałem że to będzie dotyczyć osób związanych bardziej z netBiT'em ale
                > widze że tak nie jest. Przepraszam więc i zwracam honor Radco...!
                >
                > Pozdrawiam Scoopa

Drogi Scoopa -nic sie nie stalo,wszystko jest OK.
                Powiem Ci szczerze -wolalbym ,aby zapanowala ZGODA.
                "TYLE ZLA JUZ SPOTYKAMY" ( w zyciu )

pozdrawiam
                radca

• Gość: Ted® Re: jakies przyklady? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:36

> A skad wiecie, ze te 3 nicki to jedna i ta sama osoba. Porownaliscie numer IP,
              > czy jak?

168.143.112.*
              krzyzak twierdzi, ze to jego pracownicy;)
              w takim razie musi miec genialny sposob doboru wspolpracownikow (testy, badania
              psychologiczne, tomograf?) bo dziwnym trafem wszyscy maja jednakowe poglady i
              styl wyslawiania
    • Gość: Ted® Re: manifest IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:39
      a moze autorzy watku sami broniliby swoich racji
      mimo ze sie z nimi zgadzam troche mi glupio w roli rzecznika,
      tym bardziej, ze jestem na forum od dosc krotko
      • Gość: atomski Re: manifest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 23:54

1. Rzecz dotyczy netbitu.Dla członków netbitu sprawa jest jasna . Poczynania
        zaś znane każdemu innemu ,kto zagląda na forum dłużej niż dwa miesiące .
        W okolicach świąt Bożego Narodzenia. To wystarczy.
        2.Prosiłbym o nie wywlekanie brudów . Cytowanie :a on powiedział to i tamto .
        Zarówno my ,jak i Krzyżak wiemy co powiedział . Nie wiem jak on to czuje ,ale
        my czujemy ,ze on sobie robi jaja z netbitu.Trzeba to wyjaśnić w końcu. I to
        tu na forum .

p.s. Numery IP ujawniła redakcja . Moim skromnym zdaniem ,nie mozna próbowac
        usprawiedliwiać Krzyzaka ,ze to jego pracownicy nabroili,bo w tym samym poscie
        ( o ile dobrze pamietam)napisał też ,ze robili to za jego przyzwoleniem .

• blondynka Re: manifest 22.02.02, 09:53
          Krzyżak czekamy na wyjaśnienia.
          • Gość: Kali Re: manifest IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.02.02, 10:29
            No właśnie Krzyzak przyznaj się do winy (?) i będzie po zawodach. Nie ma dla
            Ciebie ratunku. To koniec.
            • scoopa Re: manifest 22.02.02, 12:00
              nie chodzi o to że nie ma dla niego ratunku...niech wszystko wyjaśni może
              dojdziemy do porozumienia....bo ja tak jak Radca chce żeby zapanowała zgoda,
              tak jak to było z początku!
            • Gość: SDB Re: manifest IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 14:03
              Kali kim jestes? Ostroznie.
              • radca Re; WYCIAGAM DLON do KRZYZAKA 22.02.02, 16:03
                Scoopa ma racje.Ja rowniez chcialbym,aby bylo jak dawniej.Napewno jest duza
                szansa,aby wrocilo wszystko do normy.Nie mozna tak zaraz sie zloscic "na amen".
                Przeciez nawet wrogowie wojenni -dzisiaj zyja w najlepszej przyjazni.
                Wiadomym jest ,ze ludzie maja nieraz swoje zle dni.Rowniez pewne niezrozumienie
                czegos, moze doprowadzac od dalszych nieporozumien.Lawina potrafi ciagnac
                sie ,az do konca.Po czasie nawet nieraz nie wiadomo -od czego sie to wszystko
                zaczelo ? Czy byc moze zlosc -rodzila nastepne zlosci ? Powstawac mogly przy
                tym antypatie i dalsze urazy.

Ja osobiscie -pomimo tych roznych nieprzyjemnych nieraz i klopotliwych tekstow
                i zachowan Krzyzaka - WYCIAGAM DO NIEGO REKE.

WYCIAGAM REKE i PRAGNE TRAKTOWAC Go JAKO NASZEGO KOLEGE.KOLEGE Z FORUM GAZETY
                i KOLEGE Z NETBITU.

Mamy przeciez te same KUBKI :))) - podarowane z GAZETY WYBORCZEJ.

pozdrawiam i wyciagam dlon

radca

ps. KUBEK radcy -to KUBEK ZGODY i PRZYJAZNI :)))
                • blondynka Re: Re; WYCIAGAM DLON do KRZYZAKA 23.02.02, 15:37
                  O ile wiem Radco, na razie masz tylko wirtualny kubek :)
                  • radca Re: Re; WYCIAGAM DLON do KRZYZAKA 23.02.02, 16:07
                    blondynka napisał(a):

> O ile wiem Radco, na razie masz tylko wirtualny kubek :)

Tak Blondynko,mam wirtualny KUBEK :)))
                    Ty wiesz ? - jak sie On wszystkim podoba ? Stoi sobie na honorowym miejscu
                    w WIRTUALNYM KOLE SYMPATYKOW UNII WOLNOSCI.Ktokolwiek do nas zaglada -jest
                    zachwycony.Wielu naszych rodakow z calego swiata -sie nim interesuje.
                    Nawet pytano -czy zechcialbym Go odsprzedac ? :)))

Oczywiscie,ze nie ;ten KUBEK jest bardzo cenny.

Powstalo nawet powiedzenie ; " Z PUSTEGO KUBKA - TO I RADCA NIE NALEJE "

wesole prawda :)))

pozdrawiam serdecznie

radca

ps. no...,ale gdzie jest Krzyzak ?

• Gość: kulka Re: manifest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 11:52
      Treść Waszego manifestu jest dla mnie oczywista, a zarazem bardzo zaskakująca.
      Oczywista, bo trudno mieć inny pogląd na to co się działo. Zaskakująca, że
      wypowiedziana tak późno i nie na forum ogólnym.
      Chyba jako pierwszy, obok Fina przestrzegałem na forum przed ksenofobicznymi
      akcentami w wielu wypowiedziach Krzyżaka. Obaj czyniliśmy to w wątkach, które
      znajdowały się na "topie" przez długie dni. Wielu z członków NetBiTu odwiedzało
      wówczas forum zarówno bydgoskie i toruńskie. ŻADEN z Was ( nie licząc Krotossa,
      który bronił krzyzaka jak Rejtan ) nie próbował wtedy piętnować jego
      wypowiedzi, temperować ich , czy choćby z nimi polemizować.
      Dlatego to co teraz robicie przypomina sąd kapturowy. Nawet jeśli wykluczycie
      krzyżaka z NetBiTu, niesmak po jego wypowiedziach i Waszym oportuniźmie
      pozostanie, a wpływu na jego dalsze poglądy na sprawy bydgosko-toruńskie nie
      będziecie mieli żadnego. Boję się nawet, że osiągniecie cel inny od
      zamierzonego, mianowicie krzyżak okopie się i będzie walił z jeszcze grubszej
      amunicji ( tym bardziej, że pod wnioskiem podpisali się tylko bydgoszczanie).
      Dlatego niezależnie od tego jak zakończy się ta historia ( mam nadzieję , że
      skończy sie na upomnieniu, zrozumieniu błędu i poprawie ), uważam że wszyscy
      którzy tyle razy milczeli i przechodzili do porządku dziennego nad agresywnymi
      wypowiedziami krzyzaka, również powinni uderzyć się w piersi.

kulka
      • blondynka Re: manifest 24.02.02, 17:27
        Kulka niestety ma dużo racji...
      • Gość: wi0sna Re: manifest IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 17:35
        Pozwolę sobie równiez wyrazić swoją opinię na temat Krzyżaka, a nie na temat
        wykluczania go bądź nie z NetBiTu.

Ten człowiek jawi mi się ze swoich wypowiedzi jako choleryczny, agresywny,
        wszechwiedzący malkontent. Nigdy nie wypowiedział się o czymkolwiek pochlebnie.
        Wciąż szuka dziur w całym, dostrzega tylko ciemne strony naszej (jego?)
        rzeczywistości. Przypuszczam, że to wielkie nieszczęście, tak nie umieć się
        niczym cieszyć i w takim tempie zdobywać sobie wrogów. Żal mi go. Zwłaszcza, że
        cechuje go też ewidentne poczucie misji: poprzez agresję, ataki słowne,
        polemikę pozbawiona kultury i z pomocą swoich "pracowników" próbuje przerabiać
        świat na swoją modłę, zupełnie nie biorąc pod uwagę drobnego faktu, że może
        inni mają odmienne zdanie.
        Tyle moich obserwacji, może będa pomocne przy podejmowaniu decyzji.
        Pozdrawiam
        • Gość: atomski Re: manifest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 18:23
          bije sie w piersi .nie za mocno bom dość chuderlawy i mogę połamać sobie żebra.
          a tak poważnie to masz kulka rację.powód mojego ociągania ? choć raz chciałem
          uniknąć bycia na pierwszej linii frontu .
          niektórzy do tej pory nie czują sie na siłach (ci z netbitu,którzy do tej pory
          się nie odezwali) ,by zwrócić uwagę i narazić się. bo to w 100 % towarzystwo
          przyjaźni :)))). widać za wszelka cenę :)))
          • .tomcio. Re: manifest 24.02.02, 21:01
            Przez długi czas przyglądałem się temu co było pisane w manifeście i muszę
            przyznać, że nie bardzo miałem odwagę się tutaj dopisać i wyjaśnić mój pogląd
            na sprawę. Chyba jednak czas uderzyć sie w piersi (jak to piszę kulka) i rónież
            opowiedziec się po którejś ze stron. Choć bardzo mi trudno potępić Krzyżaka, bo
            znam go osobiście - w sumie miły gość. Jednak z drugiej strony postanwiłem
            dzisiejszego dnia poczytać troszkę wątków w Toruniu. Trzeba jednak z
            przykrością przyznać, że Krzyżak troszkę nam kopie po tyłku na tamtejszym
            forum. Troszkę to przykre - zważywszy na to - jaki cel ma nasze stoważyszenie.
            Chciałbym jednak, aby Krzyżak przyznał się do wszystkiego, przeprosił i
            powiedział, że do takiej dalszej działalności nie wróci. Chciałbym również, aby
            znów wróciły dobre czasy z Stopki. Aby znów zapanował pokój i harmonia na
            chwałę naszych obu miast.

Tomcio
            Przepraszam, że to tak długo trawło zanim się wypowiedziałem.
          • krotoss Re: manifest 25.02.02, 11:49
            Gość portalu: atomski napisał(a):

> niektórzy do tej pory nie czują sie na siłach (ci z netbitu,którzy do tej pory
            > się nie odezwali) ,by zwrócić uwagę i narazić się. bo to w 100 % towarzystwo
            > przyjaźni :)))). widać za wszelka cenę :)))

juz Ci koego mowilem, ze istnieje cos takiego jak glos za, przeciw i wstrzymanie
            sie od glosu, co niniejszym na razie czynie. Nie znaczy to, ze nie odezwe sie w
            koncu. Amen!

KroTosS

Ps.Kulka prosze nie mow, ze jak Rejent bronilem, nie nazywaj minie tak.
            Uprzejmie bym prosil o nazewnicto w tym przypadku (aha i dalej, bo juz dotad
            niezle sie naadokatowalem a kto wie co bedzie dzialo sie pozniej hy hy)
            takie: "adwokat Diabla" :o)))))))
            • Gość: kulka Re: manifest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 22:40
              krotoss napisał(a):

> Ps.Kulka prosze nie mow, ze jak Rejent bronilem, nie nazywaj minie tak.
              > Uprzejmie bym prosil o nazewnicto w tym przypadku (aha i dalej, bo juz dotad
              > niezle sie naadokatowalem a kto wie co bedzie dzialo sie pozniej hy hy)
              > takie: "adwokat Diabla" :o)))))))

Nigdy nie nazwałem Cię krotoss rejentem. Napisałem, że broniłeś krzyżaka jak
              Rejtan. Jeśli nadal chcesz to robić i jak piszesz być "adwokatem diabła", to
              pamiętaj tylko co stało się z Rejtanem na starość.

kulka
              • krotoss Re: manifest 26.02.02, 11:42
                Gość portalu: kulka napisał(a):

> Nigdy nie nazwałem Cię krotoss rejentem. Napisałem, że broniłeś krzyżaka jak
                > Rejtan. Jeśli nadal chcesz to robić i jak piszesz być "adwokatem diabła", to
                > pamiętaj tylko co stało się z Rejtanem na starość.

Tak cholera pomylka niemila :o))) Przyznaje sie i bije w piersi. Hyh to chyba
                przez pewne "zajscia" ostatnio z notariuszami tak mi laza rejenci po
                glowie ;o) Co do "adwokata diabla" to specjalnie tak sie nazwalem, zeby
                uzmyslowic co niektorym co robia, a raczej jaki obraz Krzyzaka maluja... i tak
                az mi sie chce teraz skomentowac post Wi0sny.

No wiec tak: takimi slowami mozesz tez skrytykowac muzyke hip-hop, oni tez
                tylko narzekaja i nie rozprawiaja o kolejnym zawodzie milosnym itp. Jednak ich
                nikt za to az tak nie pietnuje. A co do odmiennosci zdania, to zastanow sie
                kolezanko w jakim miejscu (watku!) to piszesz>moze da Ci to do myslenia... To
                komentarz tylko do tego postu Wi0sny i jej posadzenie Krzyzaka o malkontentyzm
                (malkontenctwo?). Nie rozwodze sie tu o racjach strony itp. itd. Taka mowa
                wstepna do lawy przysieglych przed rozprawa sadowa??? (kapturowa? skorupkowa?)
                >>>>>>>o)))))))

KroTosS

Ps.Aha kulka nie mam skolonnosci samodestrukcyjnych spox nawet na starosc nie
                bede mial. A jak mi adwokatowanie "Diablu" ma przyniesc taka slawe (no i
                przywolujac ten przyklad chciales dac lekko do zrozumienia, ze tez walcze jak
                Rejtan w slusznej srawie? hy hy) jak Rejtanowi, to sie chyba na to pisze ;o)))
      • Gość: Ted® Re: manifest IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 21:15
        Gość portalu: kulka napisał(a):

> Treść Waszego manifestu jest dla mnie oczywista, a zarazem bardzo zaskakująca.
        > Oczywista, bo trudno mieć inny pogląd na to co się działo. Zaskakująca, że
        > wypowiedziana tak późno i nie na forum ogólnym.
        > Chyba jako pierwszy, obok Fina przestrzegałem na forum przed ksenofobicznymi
        > akcentami w wielu wypowiedziach Krzyżaka. Obaj czyniliśmy to w wątkach, które
        > znajdowały się na "topie" przez długie dni. Wielu z członków NetBiTu odwiedzało
        >
        > wówczas forum zarówno bydgoskie i toruńskie. ŻADEN z Was ( nie licząc Krotossa,
        >
        > który bronił krzyzaka jak Rejtan ) nie próbował wtedy piętnować jego
        > wypowiedzi, temperować ich , czy choćby z nimi polemizować.

widocznie ty i fin robiliscie to wystarczajaco dobrze

> Dlatego to co teraz robicie przypomina sąd kapturowy. Nawet jeśli wykluczycie
        > krzyżaka z NetBiTu, niesmak po jego wypowiedziach i Waszym oportuniźmie
        > pozostanie, a wpływu na jego dalsze poglądy na sprawy bydgosko-toruńskie nie
        > będziecie mieli żadnego.

teraz tez nie mamy

>Boję się nawet, że osiągniecie cel inny od
        > zamierzonego, mianowicie krzyżak okopie się i będzie walił z jeszcze grubszej
        > amunicji ( tym bardziej, że pod wnioskiem podpisali się tylko bydgoszczanie).

skonczy sie oportunizm, podpisali sie nie tylko bydgoszczanie

> Dlatego niezależnie od tego jak zakończy się ta historia ( mam nadzieję , że
        > skończy sie na upomnieniu, zrozumieniu błędu i poprawie ),

mam nadzieje, ze nie

>uważam że wszyscy
        > którzy tyle razy milczeli i przechodzili do porządku dziennego nad agresywnymi
        > wypowiedziami krzyzaka, również powinni uderzyć się w piersi.
        >
        > kulka

kamieniami nie bede rzucal a piersi juz opuchniete
    • Gość: Kali Re: manifest IP: *.outland.lucent.com 25.02.02, 13:21
      No i właśnie o to chodzi Kulka. Wyhodowaliscie sobie Krzyzaka przyjeliście go
      do domu a on wam kupę na wycieraczkę. To do kogo ten manifest jest skierowany
      do Krzyzaka czy do Was ? Stworzyliście Netbit bo pragniecie przyjazni. Po co
      Wam Krzyzak i po co takie manifesty ?
      • krotoss OBWIESZCZENIE! 26.02.02, 12:58
        Tak mi przyszlo na starosc, ze musze za herolda robic takze-wiec:

wobec wiadomej specyfiki forum i trudnosci w podejmowaniu decyzji tutaj (oraz
        mala iloscia glosow) oswiadcza sie zainteresowanym sprawa, ze decyzja
        dotyczaca usuniecia z naszych szeregow kolegi Krzyzaka zostanie podjeta na
        najblizszym zjezdzie netBiT'u. Prawdopodobnie odbedzie sie on 9marca. Wobec
        czego wszystkich zainteresowanych ta sprawa uprasza sie na przybycie na w.w.
        spotkanie w przeciwnym razie decyzja zostanie podjeta bez wysluchania ich
        glosu. Niniejsze oswiadczenie zawiesza kolege Krzyzaka w "czynnosciach
        sluzbowych" w netBiT ;o)

KroTosS "von" herold
        • radca Re: OBWIESZCZENIE! 01.03.02, 21:29
          Moim zdaniem to NETBIT-em kieruja okolo 3 osoby ? Mam pytanie ; czy te 3 osoby -
          moga decydowac o CALYM NETBICIE ? Kto czym sie zajmuje ? Kto i jakie ma
          uprawnienia ? Jak dlugo ? Kiedy i kto glosowal na te osoby ? Ile osob bylo za
          tym ,a ile przeciw ? Nic nie wiemy o tym.Wiemy tylko z dyskusji na FORUM,ze
          3 osoby skrzyknely sie i postanowily WZIASC SPRAWY W SWOJE RECE.
          Pytam sie ; JAKA JEST DEMOKRACJA w NETBIT ? Czy te 3 osoby (nie mam nic do nich
          osobiscie) moga podejmowac DECYZJE WYKLUCZENIA ? podejmowac decyzje,aby
          WYDAWAC WYROKI ? Ktora z tych 3 osob -podjela sie dzialan,aby ZAPANOWALA ZGODA
          i PRZYJAZN ? Ktora z tych osob ukazala PUBLICZNIE -czy dokonac WYBOROW ?
          Nie, ta trojka WOLALA SAMOWOLNIE OKRZYKNAC sie AKTYWEM NETBITU.Nawet za cene -
          czy sie to komus PODOBA czy tez NIE.Nikt sie nie odwazyl,aby ukazc swoje
          WATPLIWOSCI.

Np. TED zarzucal mi bardzo ostro -DAZENIE DO WLADZY.Lecz ja pragnalem troche
          inaczej - aby, to byla FUNKCJA PRZEJSCIOWA.Proponowalem,by jedna osoba mogla
          PELNIC FUNKCJE - tylko jeden raz.Proponowalem OKRES 1 miesiaca -lub 3.
          NIESTETY -nastapila moim zdaniem SAMOWOLA.

I jak to wszystko mozna nazwac ZGODA i PRZYJAZNIA ?

pozdrawiam
          radca

ps tu sie nie widzi CZLOWIEKA -tu sie CZYNI AKCJE.Troche to jednak SMUTNE.
          • krotoss Re: OBWIESZCZENIE! 01.03.02, 22:17
            Radco kochany i Ty to takze az z Austri dojrzales??? Jak doszedles do tego
            sam>szacunek!!!<jestem pod ogromnym wrazeniem :o)))

Pozdrawiam

KroTosS "POZA TYM SĄDZĘ, ŻE NALEŻY ZNISZCZYĆ KARTAGINĘ"

Ps.Marzy mi sie spotkanie netBiT'u w pelnym stanie-wszystkie osoby z listy-
            wtedy mozna by bylo przeprowadzic rosadne rozmowy do czegos prowadzace i
            konczace co poniektore watki, ktore tu zaczeto...
          • Gość: Krzyżak Re: OBWIESZCZENIE! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:35
            radca napisał(a):

> Moim zdaniem to NETBIT-em kieruja okolo 3 osoby ? Mam pytanie ; czy te 3 osoby
            > -
            > moga decydowac o CALYM NETBICIE ? Kto czym sie zajmuje ? Kto i jakie ma
            > uprawnienia ? Jak dlugo ? Kiedy i kto glosowal na te osoby ? Ile osob bylo za
            > tym ,a ile przeciw ? Nic nie wiemy o tym.Wiemy tylko z dyskusji na FORUM,ze
            > 3 osoby skrzyknely sie i postanowily WZIASC SPRAWY W SWOJE RECE.
            > Pytam sie ; JAKA JEST DEMOKRACJA w NETBIT ? Czy te 3 osoby

to kasia,atomski i ted.I

I chyba dotknąłes radco sedna sprawy.Niestety nikt,/a ja w szczególnosci/ nie
            zdobył sie na odwagę ,żeby to napisać.
            Podpisuje sie pod tym co powiedziałes.
            Zgadzam sie absolutnie z tym co powiedział Krotti.Powiedzmy sobie to wyraznie,co
            tu jest grane.Nie może byc tak ,że o Netbicie decyduje tercet egzotyczny.Netbit
            nie jest niczyja własnością.O sporach ,naganach czy wykluczeniach powinna
            decydowac rada Netbitu ,a nie troje uzurpatorów.
            Po takiej decyzji /w moim przypadku-wykluczenie/przyjme wyrok ze zrozumieniem.Ale
            jak mówie za Radca musi to byc decyzja np.sądu kolezenskiego.I świeta racje ma
            Krottos ,że takie przesłuchania nie powinny sie odbywac wirtualnie lecz w realu.

W oczekiwaniu na Waszą cenną odpowiedz pozostaje z szacunkiem.

Krzyżak
            • radca Re: OBWIESZCZENIE! 01.03.02, 23:08
              Ja osobiscie uwazam,ze straszeniem wykluczenia -nikt nie ma PRAWA,ani takich
              UPRAWNIEN.No bo kto i kogo do tego UPOWAZNIL ? Mozna byloby sie pokusic np. o
              UPOMNIENIE kogos za jakies postepowanie NIE GODNE CZLONKA NETBIT.Lecz teraz
              pojawia sie pytanie; kto ma tego pilnowac i na jakich zasadach ? Jaka jest np.
              granica "GODNOSCI" i "NIEGODNOSCI" ? Teraz pytanie;jak mozna sie daleko posuwac
              w takich poczynaniach ? Przeciez NETBIT -to, jest to tylko WSPANIALA ZABAWA.
              Mysle,ze caly PROBLEM powstal chyba z dwoch powodow.Zagalopowania sie kolegi
              Krzyzaka na Forum GAZETY.Lecz istnieje ogromna SZANSA i NADZIEJA,ze wroci
              wszystko do normy.Nasz kolega Krzyzak otrzymal od REDAKCJI GAZETY -KUBEK.
              Nie zostal pominiety lub odsuniety (czytaj wykluczony).Tak wiec mysle,ze KUBEK
              moze nas wszystkich WSPANIALE POLACZYC.Jesli nastapi OPAMIETANIE I WYBACZENIE ?
              To wedlug mojego przekonania moze bedzie ten BAN -ZLIKWIDOWANY ???
              Tego bym naprawde koledze Krzyzakowi -SZCZERZE ZYCZYL.Chcialbym,aby byl WSROD
              NAS - by byl JEDNYM Z NAS.

Droga REDAKCJO ? Drogie kolezanki i koledzy z NETBIT ?
              Ten KUBEK NADZIEJI -NIECH NAS LACZY ,a nie dzieli.

pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
              radca
              • Gość: krzyzak Re: OBWIESZCZENIE! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:31
                bardzo trafnie to ujałeś Radco.Poniewaz moja krytyka na forum dotyczyła jedynie
                redakcji,jedynie ona mogłaby mieć uzasadnione powody do antypatii.jak sie
                okazało Redakcja uhonorowała mnie równiez kubkiem.Na naszym forum było to ujete
                >dla najaktywniejszych i najwierniejszych forumowiczów<Nie było słowa o
                najbardziej niemiłych.Dlatego nie mam sobie nic do zarzucenia.Nikogo nie
                obraziłem z forumowiczów ,ani miasta B.
                I jeszcze jedno ban bedę miał zdjety za 3 dni.i za to dziekuje GW.Miałem bez
                SDI troche kloopotów z przełaczaniem sie na isdn lub analogowe.
                Bardzo dziekuje Radcy za profesjonalne podejście do tematu.Proponuje Twoja
                kandydature na ew. stanowisko przewodniczącego rady kolezenskiej.
                +
                • radca Re: OBWIESZCZENIE! 01.03.02, 23:43
                  "I jeszcze jedno ban bedę miał zdjety za 3 dni.i za to dziekuje GW "

Tak bardzo sie CIESZE - TO BARDZO DOBRA WIADOMOSC.

pozdrawiam serdecznie
                  radca

ps. trzymam KCIUKI :)
                • Gość: atomski Re: OBWIESZCZENIE! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:55
                  1. Po pierwsze nic nie narzucamy tylko zagajamy problem (tam jest dokładnie
                  słowo :wnosimy),bo jak zwykle wszyscy pochowali głowy w piasek i udają ,ze nic
                  nie widzą.

2. Po drugie radzę dokładnie poczytać wypowiedzi i treść manifestu .Mam
                  wrażenie,ze roztrząsacie sobie we dwójke coś czego nawet nie przeczytaliście .

3.Zeby nie zmuszać dłużej netbitu do wysiłku organizacyjnego ,pomogę Wam
                  nieco :

NINIEJSZYM SAM WYSTĘPUJĘ Z NETBITU .

p.s. Nie czuję w tym momencie tego wątku i historii netbitu już zadnego z
                  nim związku emocjonalnego .
                  Zyczę jednakże powodzenia .

Ted ,wykreśl mnie z listy członków.
              • Gość: kapitan do radcy IP: *.cps.pl 01.03.02, 23:44
                Wiadomość została usunięta.Podstawa:pkt.7 Regulamnu Forum na Gazeta.pl
                • krotoss Re: do radcy 01.03.02, 23:46
                  Gość portalu: kapitan napisał(a):

> Wiadomość została usunięta.Podstawa:pkt.7 Regulamnu Forum na Gazeta.pl

taaa...

• radca Re: do radcy 01.03.02, 23:50
                    "kapitan" jest wesoly -prowokator bawi sie w zorro :)

radca

ps. "kapitanie" napisz cos swoimi slowami,a nie jakies cytaty :)))

• Gość: Ted® Re: OBWIESZCZENIE! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:12
            poniewaz szanowny radca z calym szacunkiem ma klopoty z czytaniem lub rozumieniem
            albo polityka uderzyla mu do glowy

radca napisał(a):

> Moim zdaniem to NETBIT-em kieruja okolo 3 osoby ?

gdyby tak bylo juz byloby po sprawie

>Mam pytanie ; czy te 3 osoby
            > moga decydowac o CALYM NETBICIE ? Kto czym sie zajmuje ? Kto i jakie ma
            > uprawnienia ? Jak dlugo ? Kiedy i kto glosowal na te osoby ? Ile osob bylo za
            > tym ,a ile przeciw ? Nic nie wiemy o tym.Wiemy tylko z dyskusji na FORUM,ze
            > 3 osoby skrzyknely sie i postanowily WZIASC SPRAWY W SWOJE RECE.

a mialy czekac az kwiatki na grobie netbitu zakwitna?

> Pytam sie ; JAKA JEST DEMOKRACJA w NETBIT ? Czy te 3 osoby (nie mam nic do nich
            >

demokracja atenska, wlasnie dlatego nikt nie podjal decyzji samodzielnie,
            pierwsza proba rozstrzygniecia sprawy tu na forum byla nieudana wiec padla
            propozycja o podjeciu decyzji na nastepnym spotkaniu
            i gdzie tu widzisz samowole

> osobiscie) moga podejmowac DECYZJE WYKLUCZENIA ? podejmowac decyzje,aby
            > WYDAWAC WYROKI ? Ktora z tych 3 osob -podjela sie dzialan,aby ZAPANOWALA ZGODA
            > i PRZYJAZN ? Ktora z tych osob ukazala PUBLICZNIE -czy dokonac WYBOROW ?
            > Nie, ta trojka WOLALA SAMOWOLNIE OKRZYKNAC sie AKTYWEM NETBITU.Nawet za cene -
            > czy sie to komus PODOBA czy tez NIE.Nikt sie nie odwazyl,aby ukazc swoje
            > WATPLIWOSCI.

przeczytaj WSZYSTKIE powyzsze posty, I POMYSL

>
            > Np. TED zarzucal mi bardzo ostro -DAZENIE DO WLADZY.Lecz ja pragnalem troche
            > inaczej - aby, to byla FUNKCJA PRZEJSCIOWA.Proponowalem,by jedna osoba mogla
            > PELNIC FUNKCJE - tylko jeden raz.Proponowalem OKRES 1 miesiaca -lub 3.
            > NIESTETY -nastapila moim zdaniem SAMOWOLA.
            >

czy samowola polega na braku prezesa radcy

> I jak to wszystko mozna nazwac ZGODA i PRZYJAZNIA ?
            >
            > pozdrawiam
            > radca
            >
            > ps tu sie nie widzi CZLOWIEKA -tu sie CZYNI AKCJE.Troche to jednak SMUTNE.

troche to jednak smutne, ze kolega zmienia zdanie w zaleznosci od pogody
            po to bedzie dyskusja na spotkaniu aby podjac decyzje czy wykluczyc/upomniec
            krzyzaka czy wyp. uzurpatora teda

bardzo przepraszam za zlosliwosci ale to co wasc piszesz to ...
            • krotoss Re: OBWIESZCZENIE! 02.03.02, 13:33
              Drogi Tedzie, pozwole sobie zauwazyc pewne rzeczy: grob netBiT'u nie zblizal sie
              w tak zastraszajacym tepie, ze az trzeba bylo tak szybkich i zdecydowanych
              krokow. Tak zwane "pranie brudow" przed publicznoscia nie poplaca. SLD o tym
              dobrze wie, AWS nie jak teraz obie partie wygladaja wiadomo ;o) Dla tego
              prosilem, zeby zaczekac na spotkanie w realu...

Troche dziwny jest jednak rozdzwiek zdan w szeregach manifestantow, bo #kasia
              jakos przedstawila wczoraj zgola odmienna opinie co do rozstrzygania nazwijmy to
              sporu w realu.

Ps.Ladna pogode dzis mamy zobaczymy co z niej wyniknie ;o)))
              • radca Re: OBWIESZCZENIE!- ---do TEDA 02.03.02, 15:12
                Wiesz co ted ?

Dziwie sie twemu tokowi myslenia.Przemawia przez ciebie wiele zlosliwosci-nie
                tylko w tym ostatnim poscie.Wiesz czemu sie dziwie ?
                Dziwie sie,ze do doroslego czlowieka tak postepujesz.Jesli bylbys czlowiekiem
                dazacym do ZGODY i PRZYJAZNI -to bys ta ZGODE BUDOWAL.Ty natomiast jednak
                zawlaszczyles ten NETBIT -dla siebie.Gdybys dazyl do ZGODY -to staralbys sie
                porozmawiac z kolega Krzyzakiem o tym -co sie tobie u niego nie podoba.
                Porozmawiac,ale nie ukazywac takiego "manifestu" publicznie.
                Potepianie czlowieka i wytykanie publicznie -lacznie z GROZBA WYKLUCZENIA ?
                Jest to moim zdaniem bardzo przykre i niestosowne.

Tydzie ? -czy ty zawsze jestes tak dobry i zgodny ? Czy ty -jestes czlowiekiem
                ktory nigdy nikogo nie atakuje ? czy jestes tak mily i sympatyczny-nie
                dopiekajac drugiemu ? CZy twoja ambicja -nie pozwala tobie na to ?
                Dawales wielokrotnie rozne przyklady,ze jednak nie masz zamiaru budowania ZGODY.
                Wiec jak, jest naprawde z toba ?

radca
                • radca Re: OBWIESZCZENIE!- ---do TEDA 02.03.02, 15:17
                  poniewaz szanowny radca z calym szacunkiem ma klopoty z czytaniem lub
                  rozumieniem
                  albo polityka uderzyla mu do glowy

odpowiedz: widzisz ted... juz ukazujesz,jak umiesz komus odpowiedziec.
                  Taki jest twoj styl dyskusji -tedzie.

radca
                  • radca Re: OBWIESZCZENIE!- ---do TEDA 02.03.02, 15:22
                    slowa teda do radcy :
                    czy samowola polega na braku prezesa radcy

odpowiedz :
                    Czyzbys sie ciagle tego obawial tedzie ? Wiadomo,ze jest to niemozliwe,a ty
                    ciagle widzisz zagrozenie - opanuj sie ted.Zelazna reka daleko nie zajdziesz.

radca
                    • radca Re: OBWIESZCZENIE!- ---do TEDA 02.03.02, 15:37
                      slowa teda do radcy :
                      troche to jednak smutne, ze kolega zmienia zdanie w zaleznosci od pogody
                      po to bedzie dyskusja na spotkaniu aby podjac decyzje czy wykluczyc/upomniec
                      krzyzaka czy wyp. uzurpatora teda

bardzo przepraszam za zlosliwosci ale to co wasc piszesz to ...

odpowiedz ;

No wlasnie tedzie....
                      Niektorzy wola "zlosliwosci " - jak sam piszesz.Czy wiesz,ze istnieja jednak
                      jeszcze mozliwosci dialogu ? Mozliwosci analiz i przemyslen ?
                      Akceptowania drugiego czlowieka wraz z jego sposobem myslenia ?
                      Mozliwosci PRZEKONYWANIA drugiej osoby,ze byc moze inaczej jest lepiej ?
                      Nie tedzie -twoj punkt widzenia musi byc respektowany -inni ? -to jak chca.

piszesz : " czy wykluczyc/upomniec krzyzaka czy wyp.uzupatora teda " ?

Tedzie,gdybys Ty mial byc w takiej sytuacji - napewno staralbym sie za wszelka
                      cene STAWAC przy Tobie.Chcialbym,aby nie WYRZUCANO Ciebie (WYKLUCZANO).
                      Chcialbym,aby widziano w Tobie rowniez CZLOWIEKA.

pozdrawiam
                      radca

ps. tedzie ? jaki obraz budujesz sobie ?
              • Gość: Ted® Re: OBWIESZCZENIE! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 16:16
                krotoss napisał(a):

> Drogi Tedzie, pozwole sobie zauwazyc pewne rzeczy: grob netBiT'u nie zblizal si
                > e
                > w tak zastraszajacym tepie, ze az trzeba bylo tak szybkich i zdecydowanych
                > krokow.

powiedzial zolw do dzdzownicy;)

>Tak zwane "pranie brudow" przed publicznoscia nie poplaca. SLD o tym
                > dobrze wie, AWS nie jak teraz obie partie wygladaja wiadomo ;o) Dla tego
                > prosilem, zeby zaczekac na spotkanie w realu...
                >

dobrze wiesz ze ja rowniez, publiczne "pranie brudow" to chyba nie do mnie,
                powiedz to koledze powyzej

• krotoss Re: OBWIESZCZENIE! 02.03.02, 17:07

> powiedzial zolw do dzdzownicy;)

dwie sprawy prosze nie dotykac tu mojej osoby ;oP bo ma malow wspolnego ze
                  sprawa ;o) a druga to wiecej mnie nie rozbrajac tak, bo z tego ubawu nie moge
                  normalnie pisac :o)))

> dobrze wiesz ze ja rowniez, publiczne "pranie brudow" to chyba nie do mnie,
                  > powiedz to koledze powyzej

aj Radca jak to Radca podlaczyl sie tylko do trendu-zaczeto prac, wiec i On tez
                  pierze teraz...

• #kasia ja juz dziekuje 02.03.02, 18:20
                    ..to samo co atomski napisal..

prosze mnie wykreslic z listy czlonkow..

pozdrawiam serdecznie..
                    • krotoss Kartagina sie poddala? 02.03.02, 18:44
                      tak atomski #kasia coz za meska (sorry #kasiu wiesz to symbolizm meksa ;oP)
                      postawa z Waszej storny, najpierw rozbabrac blocko a teraz umyc raczki i
                      uciekac jak szczury z tonacego okretu... doprawdy gratuluje dojrzalej postawy.

KroTosS "POZA TYM SĄDZĘ, ŻE NALEŻY ZNISZCZYĆ! KARTAGINĘ"

ps.Martyrologia sie Wam marzy he?
                      • Gość: atomski Re: Kartagina sie poddala? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 20:11
                        Struś krotoss grzmi teraz nam na całe gardło ? Gdzie byłeś jak Krzyzak kazał
                        pić finowi herbatę na szare komórki ,gdy kulka pisał też cos na ten temat ?
                        Jak forumowicze z Torunia smiali się z netbitu ,bo takie tam Krzyzak jaja
                        wyprawiał .Ta cisza przez tyle czasu to dopiero było umieranie netbitu .
                        Teraz natomiast znowu zamiast skończyć ,wyjaśnić sprawę jak najszybciej ( i to
                        publicznie ,by niesmak pozostałych forumowiczów był jak najmniejszy) zaczyna
                        się roztrząsanie czy warto kiwnąć palcem czy nie .Zaczyna też dzielenie włosów
                        na czworo.
                        To dopiero sa oznaki niemocy i tonięcia .Spadam więc czym prędzej . Jestem
                        jednak cżłowiekiem czynu, nie pieprzenia po próżnicy .Bawcie się sami .

p.s.
                        Jedynym pozytywnym aspektem tej sytuacji jest nabijanie postów . Ale Łodzi to
                        i tak nie dogonimy :)))

• #kasia Re: Kartagina sie poddala? 02.03.02, 20:17
                          tak krotoss "udala Ci sie'... zadowolony jestes?
                          nie pochlebiaj jednak sobie Ty nie przylozyles do tego palca...
                        • krotoss Re: Kartagina sie poddala? 02.03.02, 22:32

> Struś krotoss grzmi teraz nam na całe gardło ? Gdzie byłeś jak Krzyzak kazał
                          > pić finowi herbatę na szare komórki ,gdy kulka pisał też cos na ten temat ?

Bylem tuz obok w postach-sprawdz, chyba, ze mowimy o czym innym he he.

> Jak forumowicze z Torunia smiali się z netbitu ,bo takie tam Krzyzak jaja
                          > wyprawiał .Ta cisza przez tyle czasu to dopiero było umieranie netbitu .
                          > Teraz natomiast znowu zamiast skończyć ,wyjaśnić sprawę jak najszybciej ( i to
                          > publicznie ,by niesmak pozostałych forumowiczów był jak najmniejszy) zaczyna
                          > się roztrząsanie czy warto kiwnąć palcem czy nie .Zaczyna też dzielenie włosów
                          > na czworo.

No wlasnie jest szansa, to czemu uciekasz?

> To dopiero sa oznaki niemocy i tonięcia .Spadam więc czym prędzej . Jestem
                          > jednak cżłowiekiem czynu, nie pieprzenia po próżnicy .Bawcie się sami .

Szkoda, ze zabawki popsules, teraz pogietymi ciezko sie bawic-ale damy rade :o)

> p.s.
                          > Jedynym pozytywnym aspektem tej sytuacji jest nabijanie postów . Ale Łodzi to
                          > i tak nie dogonimy :)))

Niom fakt.

• Gość: atomski Re: Kartagina sie poddala? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 04:03
                            Zabawki są pospute ?
                            To sorry :)
                            Zapomniałem ,ze powinienem cicho siedzieć .

p.s.
                            Jak widac na kazdym kroku : Po prostu nie pasuję juz tutaj :))) Wiosna
                            idzie ,czas popatrzeć trochę w niebo .

• Gość: atomski Do Teda : IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 04:06
                              Proszę o wymaznie mojego nicka z listy członków netbit-u znajdującej się na
                              www.netbit.and.pl
                              • krotoss Re: Do Teda : 03.03.02, 10:18

> Proszę o wymaznie mojego nicka z listy członków netbit-u znajdującej się na
                                > www.netbit.and.pl

Sie powtarzasz, bo jednak chcesz gonic Lodz? :o) A tak poza tym cos spac nie
                                mozesz widze-to sumienie Cie o 4 budzi? Ja spie dobrze :o))) W lustrze tez
                                spokojnie patrze na swoja twarz-ma jedno lico!

• krotoss Re: Kartagina sie poddala? 03.03.02, 10:16

> Zabawki są pospute ?
                              > To sorry :)
                              > Zapomniałem ,ze powinienem cicho siedzieć .

Troche powyginane, na szczescie jeszcze nei do granicy wytrzymalosci na
                              odksztalcenia :o))) Tak widze, ze sie cieszysz-fajnie ze to przyznales w koncu
                              he he.

> p.s.
                              > Jak widac na kazdym kroku : Po prostu nie pasuję juz tutaj :))) Wiosna
                              > idzie ,czas popatrzeć trochę w niebo .

Szukasz tam nowego miejsca/zajecia aniołkom w niebie tez bedziesz tylki za
                              uszami obrabial? Tylko uwazaj, jeden nosiciel swiatla juz z tamtad zostal
                              wygnany he he.

• Gość: atomski Re: Kartagina sie poddala? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 15:06
                                Rozmowa z Toba przypomina czsem macanie się z łysego z głupim przez ścianę.
                                Ja coś piszę ,a Ty to sobie interpretujesz . Nie ukrywam nic między wierszami.
                                Piszę chyba jasno (w przeciwieństwie do Ciebie) ???

Podpowiedż tłumacząca pożna porę postów : WOLFENSTEIN . WEEKEND.

Skąd nadinerpretacja ,ze się cieszę ? Tak to odczytałes ?

Chcesz porozmawiać o tym kto komu co obrabiał ? Widze ,ze Cię to dręczy.
                                • krotoss Re: Kartagina sie poddala? 03.03.02, 16:15

> Rozmowa z Toba przypomina czsem macanie się z łysego z głupim przez ścianę.
                                  > Ja coś piszę ,a Ty to sobie interpretujesz . Nie ukrywam nic między wierszami.
                                  > Piszę chyba jasno (w przeciwieństwie do Ciebie) ???

kolo IRONIA IRONIA jak nie wiesz :o))) z Twojej strony powyzsza tez jest
                                  calkiem, calkeim tylko szkoda, ze sie juz powtarzasz i to nei dwa czy trzy razy
                                  bleee.

> Podpowiedż tłumacząca pożna porę postów : WOLFENSTEIN . WEEKEND.
                                  >
                                  > Skąd nadinerpretacja ,ze się cieszę ? Tak to odczytałes ?

j.w.

> Chcesz porozmawiać o tym kto komu co obrabiał ? Widze ,ze Cię to dręczy.

Nii ja spie spokojnie patrze w lustro spokojnie-teraz ja sie powtarzam ^^ :o)))

KroTosS "CAVEANT CONSULES> NE QUID DETRIMENTI RESPUBLICA CAPIAT"
    • Gość: Ted® Re: manifest IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 15:36
      wybaczcie mam awarie, wpadlem na chwilke

przeczytalem pobieznie wasza wymiane uprzejmosci wiec jesli cos mi umknelo
      uprasza sie o wybaczenie
      jak rozumiem termin spotkania 9 marca jest aktualny?
      strasznie emocjonalne reakcje, na szczescie jeden krotoss i jeden radca netbitu
      nie czynia, wiec wybaczcie ale wszystko co padlo powyzej traktuje jako prywatna
      wymiane pogladow i dopoki nie uslysze zdania wiekszosci wasze poglady sa waszym
      osobistym problemem
      i to by bylo na tyle (cdn po 9 marca)

z wyrazami
      wasz zawsze oddany
      • radca Re: manifest 03.03.02, 16:13
        gosc portalu ted -napisal:

cytuje ; " na szczescie jeden krotoss i jeden radca netbitu
        nie czynia, wiec wybaczcie ale wszystko co padlo powyzej traktuje jako prywatna
        wymiane pogladow "

odpowiedz : tylko wszechwladny ted -jest NETBITEM ? -reszta nic nie znaczy ?
        Dalo sie to juz niejednokrotnie zauwazyc.Skad taka PYCHA ?

radca
        • krotoss Re: manifest 03.03.02, 16:26
          radca napisał(a):

> gosc portalu ted -napisal:
          >
          > cytuje ; " na szczescie jeden krotoss i jeden radca netbitu
          > nie czynia, wiec wybaczcie ale wszystko co padlo powyzej traktuje jako
          >prywatna wymiane pogladow "

> odpowiedz : tylko wszechwladny ted -jest NETBITEM ? -reszta nic nie znaczy ?
          > Dalo sie to juz niejednokrotnie zauwazyc.Skad taka PYCHA ?

ja podejde do tego inacze niz Radca. Co ma wspolnego moja i Radcy osoba he?
          Popisalismy sobie i tyle, cos narzucalismy cos kazalismy? Dwoje samych wyszlo,
          a ja dalej twierdze i zachecam do przyjazdu na spotkanie wszystkich i
          zakonczenie w ten czy inny sposob tej przykrej sprawy. Gdzie tu miejsce na
          moja i Radcy zla wole i narzucanie czegos? Bzdura totalna niestety Tedzie... I
          co ma wspolnego wiekszosc teraz do naszych postow. Wiekszosc musi przyjechac 9
          i zastanowic sie co zrobic z manifestem. Aha i prywatne zdania zawsze
          wyglaszam tak samo Radca mysle. Osobiscie nie prezentuje jakiejs instytucji
          czy cos.

Doprawdy doprowadziles mnie Ted® tym postem do skrajnej ambiwalenci, bo
          obok powyzszego musze przyznac, ze jestem wniebowziety, tym iz wykazales
          poprawna postawe i nie wychodzisz z netBiT'u umywajac raczki-brawo! :o)))

• krotoss errata-ambiwalencJi of corbs (no txt) 03.03.02, 16:27
          • #kasia Re: manifest 03.03.02, 19:00
            "Wiekszosc musi przyjechac 9
            i zastanowic sie co zrobic z manifestem."

musi??
            pamietajcie!!
            musicie ;))

"Aha i prywatne zdania zawsze
            wyglaszam tak samo Radca mysle."

hmmm... skaplikowane zdanie..

jakies przecinki?
            czegos zabraklo?
            oswiec mnie prosze..
            a moze nie mam prawa wiedziec???

;)
            • krotoss Re: manifest 03.03.02, 19:10
              Tak lapaczko za slowka oswiecam Cie. Slowo musi bylo uzyte w innym kontekscie
              nie probujesz mi tu zarzucic. Tak wiem, ze to trudno pojac, skoro zdanie iz
              wyglaszam swoje prywatne zdanie tak samo jak i robi to Radca (tak sadze-nie
              wypowiadam sie za niego) jest dla Ciebie skomplikowane... Co do przecinkow jak
              ich Tobie brak prosze: ",,,,,,," starczy? Jeszcze w kwestii interpunkcji i
              ogolnei zasad gramatyki-byl kiedys taki dziennikarz nazywal sie Wolfe. No ale
              nie sorry to za trudne by bylo ;o)))

Ps.Propozycja taka sama z mojej strony do Ciebie jak i do atomskiego-na pewno
              wiesz o ktorej mowie. Jak nie-uscisle.
              • Gość: #kasia Ala ma kota2 IP: 217.96.13.* 03.03.02, 19:18
                hmmm... nie zauwazylam tam "jak" no ale coz moze mam cos na oczach...

co do Twojej propozycji... bardzo Dziekuje.. ale nie skorzystam...

kapanie Tylkow.. nie znam takiego sportu..
                a Tobie sie CHYBA wydaje, ze jestes (pseudo-to moje zdanie) specjalista w tej
                dziedzinie, co (cale szczescie na 100% nie wiem o co chodzi i nie chce wiedziec-
                to a propo dziedziny sportu!!)??
                bravo.. moje gratulacje... szczere

oswiece Cie... forum jest wazne w moim zyciu ale nie najwazniejsze..
                bywaja takie sytuacje w zyciu ktore nazywane sa TRAGEDIAMII.. nie wiem czy cos
                takiego przezyles.. nie polecam (z wlasnego doswiadczenia pisze)...

takze prosze nie przypisuj sobie cudzych zaslog.. tym bardziej niezbyt
                sympatycznych.. (delikatnie mowiac)
                • krotoss Re: Ala ma kota2 03.03.02, 19:38
                  Gość portalu: #kasia napisał(a):

> hmmm... nie zauwazylam tam "jak" no ale coz moze mam cos na oczach...
                  >
                  > co do Twojej propozycji... bardzo Dziekuje.. ale nie skorzystam...
                  >
                  > kapanie Tylkow.. nie znam takiego sportu..
                  > a Tobie sie CHYBA wydaje, ze jestes (pseudo-to moje zdanie) specjalista w tej
                  > dziedzinie, co (cale szczescie na 100% nie wiem o co chodzi i nie chce wiedziec
                  > -
                  > to a propo dziedziny sportu!!)??
                  > bravo.. moje gratulacje... szczere

wiec zle widzialas. Ale uscislam-chodzilo mi o propozycje moja do atoma, zeby
                  dla dobra netBiT'u przestac chocby tu w netBiT pisac tak jak piszemy. Nie
                  chodzilo mi o kopanie Twojego tylka, tak samo atomowi proponowalem mecz. A
                  skopanie tylka w meczu przeciwnikowi oznacza wygrana... Co do Twojego "CHYBA"
                  i "pseudo"-gratuluje kolejna empirystka na forum :o))) Widzialas cos kiedys?
                  Slyszalas? HE? Wiec nie oceniaj!!! No chyba ze jak atom masz juz dyplom doktora
                  wiedzy empirycznej.

> oswiece Cie... forum jest wazne w moim zyciu ale nie najwazniejsze..
                  > bywaja takie sytuacje w zyciu ktore nazywane sa TRAGEDIAMII.. nie wiem czy cos
                  > takiego przezyles.. nie polecam (z wlasnego doswiadczenia pisze)...
                  >
                  > takze prosze nie przypisuj sobie cudzych zaslog.. tym bardziej niezbyt
                  > sympatycznych.. (delikatnie mowiac)

A kolezance co, ze mi sie tu tak wylewnie zwierza? Zalisz sie czy co? Luz juz
                  nie placz-wszystko bedzie oki ;oP

• Gość: LilSnake Re: Ala ma kota2 IP: *.i4.auc.dk 03.03.02, 19:45
                    Przepraszam, ze przeszkadzam, ale czy tutaj dzieje sie cos powaznego?

Czy NetBiT sie juz rozlatuje, czy co?
                    • krotoss Re: Ala ma kota2 03.03.02, 20:04

> Przepraszam, ze przeszkadzam, ale czy tutaj dzieje sie cos powaznego?
                      > Czy NetBiT sie juz rozlatuje, czy co?

Zajrzyj do watku "wioze cement" :o)

• Gość: atomski Re: Ala ma kota2 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:53
                        1. Tak koniecznie tam zajrzyj LilSnake . Upadek ? Nie . W końcu netbit dał
                        oznaki życia .
                        2. Ciekawe jak jedni sobie tłumaczą ,ze mogą coś napisać ,a innym
                        zarzucają ,ze nie mieli prawa . Kto na przykład poczuł się władny zawiesić
                        Krzyzaka ? Czy była to wspólna decyzja ? Czy to też jest prywatne zdanie ??

3.Nie jestem już członkiem netbitu .Proszę więc mi nie wciskać,zebym nie
                        pisał tam gdzie chcę i co chcę .Inna sprawa ,ze co tak nagle zaczęło wszystkim
                        (trzem)zalezeć ? Te szumne hasła : DLA DOBRA NETBITU . Jakos nikomu nie
                        zalezało na dobrym imieniu netbitu przed powstaniem tego wątku.

• krotoss Re: Ala ma kota2 04.03.02, 06:58

> 2. Ciekawe jak jedni sobie tłumaczą ,ze mogą coś napisać ,a innym
                          > zarzucają ,ze nie mieli prawa . Kto na przykład poczuł się władny zawiesić
                          > Krzyzaka ? Czy była to wspólna decyzja ? Czy to też jest prywatne zdanie ??

Spytaj sie swojego kolegi , a zreszta to bylo logiczne nastepstwo waszego
                          manifestu, i co to ja nieudolny analfabeta musze tobie kolo atomski tlumaczyc
                          he? To moze jednak ty jestes cwok co?

KroTosS
                          • Gość: atomski Re: Ala ma kota2 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 09:49
                            Radco ! Nowe zawłaszczenie !!!
                            kolo krotoss z moim kolegą zawiesili Krzyżaka
                            • krotoss Re: Ala ma kota2 04.03.02, 14:25

> Radco ! Nowe zawłaszczenie !!!
                              > kolo krotoss z moim kolegą zawiesili Krzyżaka

jak zes kolo atomski wyslal manifest to jest oczywiste, ze na czas nazwijmy to
                              na "procesu" trzeba wykonac taki krok. Tak samo jak zawiesza sie policjantow w
                              sluzbie gdy sa przeciw nim zarzuty i prowadzi sie postepowanie. Panial?

KroTosS
                              • Gość: atomski Re: Ala ma kota2 IP: 213.76.53.* 04.03.02, 21:51
                                krotoss napisał(a):

> Gość portalu: atomski napisał(a):
                                >
                                > > Radco ! Nowe zawłaszczenie !!!
                                > > kolo krotoss z moim kolegą zawiesili Krzyżaka
                                >
                                > jak zes kolo atomski wyslal manifest to jest oczywiste, ze na czas nazwijmy to
                                > na "procesu" trzeba wykonac taki krok. Tak samo jak zawiesza sie policjantow w
                                > sluzbie gdy sa przeciw nim zarzuty i prowadzi sie postepowanie. Panial?
                                >
                                > KroTosS

Tak to sobie tłumaczysz ? Godne to i sprawiedliwe -bo Twoje ?
                                Nie czuje jakos kontynuacji na linii manifest-zawieszenie. W manifescie jest
                                napisane ,chyba o tym ,co na to członkowie ,czy się zgadzają ,czy może problem
                                wyssany z palca ,nie ?
                                Tymczasem zawieszenie ,to już krok administracyjny . Tak ? I co ? Kogo się
                                spytałes wodzu przed podjęciem tego kroku (domyslam się ,ze tylko jednej
                                osoby)?
                                • krotoss Re: Ala ma kota2 05.03.02, 20:06
                                  Wnosicie o wykluczenie, wiec sa jakies zarzuty, na czas ich sprawdzenia np w
                                  Policji zawiesili by dana osobe. A jak jeszcze uwaznie poczytasz "moje"
                                  oswiadczenie pisze tam wyraznie, ze robie za herolda, wiec nie jest to moja
                                  decyzja-choc ja pisalemm to ale zostalo to poddane weryfikjacji ;o) I nikogo
                                  sie nie pytalem, zrobilem to na PROSBE jednej osoby. Zreszta nawet co to
                                  zmienia Krzyzak nie ma o to pretensji. Nie widze tu zadnego problemu.

KroTosS

Ps.Dziekuje ze zdobyles sie na normalna wymiane zdan (tylko tu ale to tez
                                  dobre) jak widzisz, gdy moiwsz normalnie otrzymujesz tez normalne odpowiedzi.
                                  A wiesz dla czegowczesniej tak nie bylo-dla tego: "kto sieje wiatr zbiera
                                  burze!!!" tak tak... (jak widzisz nie jest to moje tlumaczenie he he)
                                  • Gość: atomski Re: Ala ma kota2 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 00:12
                                    krotoss napisał(a):

> Wnosicie o wykluczenie, wiec sa jakies zarzuty, na czas ich sprawdzenia np w
                                    > Policji zawiesili by dana osobe. A jak jeszcze uwaznie poczytasz "moje"
                                    > oswiadczenie pisze tam wyraznie, ze robie za herolda, wiec nie jest to moja
                                    > decyzja-choc ja pisalemm to ale zostalo to poddane weryfikjacji ;o) I nikogo
                                    > sie nie pytalem, zrobilem to na PROSBE jednej osoby. Zreszta nawet co to
                                    > zmienia Krzyzak nie ma o to pretensji. Nie widze tu zadnego problemu.

-Nie podano ,zadnych dowodów w manifescie . Dokonano tylko zapytania,czy inni
                                    też zauwazyli to co my i co na ten temat sądzą . Do tego dołożono taka samą
                                    prosbę do Krzyżaka .
                                    Na policji to zawieszenie poparte musi byc najpierw dowodami . Jak przyjdzie
                                    Jasio i powie ,ze ten w okularach policjant go walnął pała za nic ,to nikt tego
                                    policjanta nie zawiesi (może gdzies na świecie tak ,ale nie w Polsce) .Najpierw
                                    będą oględziny ,swiadkowie .Jasio osiwiej zanim zawieszą tego policjanta w
                                    okularach.
                                    Tymczasem Krzyzak został zawieszony po wysłuchaniu paru osób jednej ze stron ,a
                                    decyzję podjęły dwie osoby . Ja np nic o tym nie wiedziałem .

• Gość: Ted® Re: Ala ma kota2 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:19
                                      alez chlopaki owijacie w bawelne
                                      to ja podjalem decyzje o zawieszeniu krzyzaka

Krzyżak, nazwa pająków zaliczanych do rodziny krzyżakowatych (Araneidae),
                                      których kilkadziesiąt gatunków występuje w Polsce. Długość ciała do 22 mm,
                                      ubarwienie odwłoka często układa się w znak krzyża. Sieci krzyżaków są
                                      charakterystyczne, rozpinane w jednej płaszczyźnie w miejscach licznego
                                      występowania owadów. Pochwycona w sieci ofiara jest paraliżowana przy pomocy
                                      jadu, a następnie owijana przędzą.

memento kroti
                                      • krotoss Re: Ala ma kota2 06.03.02, 19:41
                                        dzieki Ted® za obydwie sprawy. Poprawiles mi chumor ta definicja :o)))

KroTosS

Ps.Jak zobacza jakiegos Krzyzaka z barwnym ubarwieniem odwloka do tego
                                        ukladajacym sie w krzyz lub co gorsza jeszcze jakas siec obok to bede uwazal
                                        Ted® zapewniam ;o) na razie dzieki za pouczenie hi hi.
                                      • Gość: atomski Re: Ala ma kota2 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 01:09

> alez chlopaki owijacie w bawelne
                                        > to ja podjalem decyzje o zawieszeniu krzyzaka
                                        >
                                        >
                                        > Krzyżak, nazwa pająków zaliczanych do rodziny krzyżakowatych (Araneidae),
                                        > których kilkadziesiąt gatunków występuje w Polsce. Długość ciała do 22 mm,
                                        > ubarwienie odwłoka często układa się w znak krzyża. Sieci krzyżaków są
                                        > charakterystyczne, rozpinane w jednej płaszczyźnie w miejscach licznego
                                        > występowania owadów. Pochwycona w sieci ofiara jest paraliżowana przy pomocy
                                        > jadu, a następnie owijana przędzą.
                                        >
                                        > memento kroti

No tak ,przeca wim ,ale co to zmienia ? Czyż nie jest to przejaw zawłaszczenia ?

• radca Re: Ala ma kota2 04.03.02, 18:28

> Radco ! Nowe zawłaszczenie !!!
                              > kolo krotoss z moim kolegą zawiesili Krzyżaka

Wiesz,ja juz nic z tego nie rozumie.Tylko nie odchodz Atomski-wez sie za odbudowe.
                              Nie "ZAWIESZAJMY " nikogo - my mamy PRZYCIAGAC nowych.Ostra dyskusja -to jeszcze
                              nie powod,aby sie zwijac :)))

Atomski :((( -kolego drogi zaniechaj takich mysli.

pozdrawiam Cie
                              radca

ps. chetnie zagralbym z Toba w pilke :)))
                              • tyciarek retrospekcja 17.09.03, 19:05

--cóż za pouczający wątek. warto go przypomnieć,odkurzyć, bo zaczynają krazyć
                                legendy o duchach i wyimaginowanych strachach.

.......................................................

• Gość: LJane Przychodzi Radca do atomskiego PART I IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 16:53
                                  "ps. chetnie zagralbym z Toba w pilke :)))" (Radca)

Źródło - 2. posty wyżej ;P

-wesołe ;)

• Gość: LJane Jeszcze jedna PEREŁKA ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 16:56
                                    "Oczywiscie,ze nie ;ten KUBEK jest bardzo cenny.
                                    Powstalo nawet powiedzenie ; " Z PUSTEGO KUBKA - TO I RADCA NIE NALEJE "

wesole prawda :)))

pozdrawiam serdecznie
                                    radca

Taaaak, wesołe, Radco, wesołe ;)

Pozdrawiam @ll

PS: Udało mi się przebrnąc przez ten wątek. Ciekawy, naprawdę ;)

• tyciarek Re: Jeszcze jedna PEREŁKA ;) 18.09.03, 18:32

- i śmieszno
                                      i straszno

• Gość: LJane I znów <tort> (ntxt) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 18:35
    • Gość: Ted® Re: manifest IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 22:13
      lezka sie w oku kreci
      troche inaczej to wyglada z perspektywy czasu

1.najskuteczniejszym politykiem okazal sie krzyzak, chcial od poczatku rozwalic
      netbit i z mimowolna pomoca radcy mu sie udalo
      2.w bardzo niekorzystnym swietle ukazaly sie zdolnosci polityczne radcy
      kiepsciutko, przerobil cie krzyzak jak chcial
      3.wtedy myslalem, ze to radca swoja naiwnoscia i latwowiernoscia rozwalil
      netbit a teraz widze, ze przylozylem do tego reki[;)] w znacznym stopniu -
      demokracji sie cholera zachcialo
      4.bronilem sie przed tym zwiazkiem bardzo ale urok osobisty kasi i perswazja
      atomskiego mnie przekonaly, a szkoda bo kaca mam do dzis
      5.jesli demokracja sie nie sprawdza to tym gorzej dla demokracji

ps
      radco! to nie jest atak personalny
      • tyciarek Re: manifest 19.09.03, 08:15

-eeeee.
        chyba przeceniasz mozliwości tego pana. na moje on raczej szczeniactwem niż
        zimną wyrachowaną polityką, się popisał.
        reszcie natomiast zabrakło z róznych przyczyn zdecydowania.
        i tak posród baranków okazało się w końcu ,ze radca do spólki z krzyzakiem będą
        tworzyć trzon netbitu :-)
        ale to tez raczej wynik prywatnego starcia,niż zaplanowana działalność krzyzaka.
        o zdolnosciach polityczno-organizacyjnych obu niech świadczy świstak,czy nutria.
        a nie. to był chomik chyba ?

• Gość: LJane Re: manifest IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 21.09.03, 21:17
          No hej, proszę baranków w tą porażkę nie mieszać, ok?
          Dziekuję.

Pozdrawiam @ll i proszę nie przegiąć z tymi słownymi potyczkami, bo stracimy
          kolejny wątek naszej netBiTowej spuścizny ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka