Dodaj do ulubionych

Gratulacje Ivica!

19.03.04, 10:50
Zawsze Cię lubiłam, zawsze ceniłam - mimo Twojego szowinizmu ( zawsze
wszystkiemu winna kobieta, nigdy mężczyzna... jak suka nie da to pies nie
weźmie - to TWOJE credo), To i Tyciarek przyznawał - wina po obu stronach...
A TY teraz zachowałeś się po chamsku do... prawdopodobnie- kobiety- nie wiem -
czy ona obca, czy to cygne, qczi, ljane i... guzik mnie to obchodzi...
Wszystko możliwe dla wierzącego... nawet chamstwo do kobiety?
Nigdy bym się nie spodziewała... weszłam poradzić... bo jakaś Madziara miała
kłopoty...... Płaczę przez CIEBIE - gratulacje... Fakt, trzeba stąd uchodzić -
jeśli tacy cudowni ludzie jak TY zachowują sie w taki sposób:(
Obserwuj wątek
    • ivica Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 12:07

??
      • l_jane Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 12:14
        Żadna LJane.
        Wypraszam sobie.
        • Gość: tyciarek Re: Gratulacje Ivica! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 12:17
          czy to jakies srodki pobudzające ?
          (mam nadzieje,ze pytanie nie jest chamskie).
          • bator1 Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 12:20
            wesole
            A nie mówiłem, że ciśnienie spada?
            Nie mówiłem?
            No to mówię
            :-)))))))
            • ivica Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 12:44
              ehhhh
              • radca Re: Gratulacje Ivica! 24.03.04, 19:04
                ivica napisał:

> ehhhh
                >

- a takie z siebie robil " wierzacego" ,a jak to pozory myla i pomyslec,ze taki
                potrafi obrzucac wyzwiskami na forum i wyzywac kobiety od " szmat" ?

czy tez obrzucasz IVICO wyzwiskami z kancelarii..... ?

radca
            • elodia Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 12:46
              Cóż dla "wszystko możliwe dla wierzącego" miałam trochę wieksze wymagania...,
              moja wina - zbyt wysoko poprzeczka:( Przykro, że też splamił się chamstwem...
              Myśmy się z Lisicą kłóciły ale... pewien poziom - mimo wszystko- był zachowany!
              A tutaj coraz częściej widzę takie zachowanie do kobiet... i niech mi nikt nie
              rozróżnia (taka owaka)- TYM bardziej wierzący... bo mu zacytuję Jezusa i
              nierządnicę i tych...zgorszonych wielce...
              Bator, nie rozśmieszaj mnie jak piszę poważne rzeczy!
              • elodia Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 12:50
                Żadne pobudzające Tyci - Ivica był dla mnie wzorem młodego... gentelmena... to
                raczej wkurwienie na własną pomyłkę... i żal.... Gdzie Ci
                mężczyźniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prawdziwi tacy......?
                I jeszcze szczypanie bo lubię tego smoka:(
                • ivica Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 12:56
                  Zawsze powtarzam jestem spokojny dokoki sie nie zdenerwuje. Nie podoba sie ..... jakos przezyje....

EOT
                • Gość: tyciarek Re: Gratulacje Ivica! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 12:56
                  "Płaczę przez CIEBIE - gratulacje"- na sto procent działanie jakichs srodków
                  pobudzających.
                  • wsn Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 21:26
                    Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> "Płaczę przez CIEBIE - gratulacje"- na sto procent działanie jakichs srodków
                    > pobudzających.

jakies sugestie? do czegos sie ju moze przymierzasz?
                    --
                    Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
                    proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.
                    Za pół roku będę magistrem
              • l_jane Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 12:58
                elodia napisała:

> Cóż dla "wszystko możliwe dla wierzącego"

Z tego, co wiem TEŻ jesteś wierząca i jakimi metodami wobec bliżnich się
                posługiwałaś całkiem niedawno? Zawsze mogę przypomnieć, choć wolałabym nie
                wracać do tematu. "Historia pamięta" jednak. Ja niestety, q... a mać, również.

> Myśmy się z Lisicą kłóciły ale... pewien poziom - mimo wszystko- był
                zachowany!

No comments.

> Bator, nie rozśmieszaj mnie jak piszę poważne rzeczy!

Nie jestem pewna, czy dobrze zrozumiałaś, co bator starał się przekazać (choć
                mogę się mylić ;)). Lepiej dla Ciebie - łez by mogło zabraknąć.

Jak to było z "teorią najsłabszego ogniwa"? Ktoś pamięta?
                Iv, nic się nie martw. Nie warto.
                • elodia Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 13:08
                  Dobra Iv... po tym co mi powiedziałes troszku zroumiałam i przebaczam...
                  niedługo zapomnę... i mam nadzieję, że... się poprawisz:) Sam przyznaj -
                  Genuine dał ciekawy temat! Jak Cię znam - zazdrosny nie jesteś..... to lepiej
                  madziary i insze rzygające (albo przyznające sie głośno do rzeczy
                  niestosownych -publicznie)... potraktuj... powietrznie:) OKI? Gentelmen tego...
                  nie słyszy:)))
                  • l_jane Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 13:16
                    elodia napisała:

> niedługo zapomnę...

Kobiety takie, jak Ty żyją tym, co zapomniały. Jeśli uda Ci się zapomnieć ofc.
                    w co - nie bez podstaw - wątpię.

Może byś chociaż przeprosiła Ivice, co? Nieeee, no na to "świętoszek" nie
                    wpadnie.

Przykre.
                    • Gość: tyciarek Re: Gratulacje Ivica! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 13:22
                      "Dobra Iv... po tym co mi powiedziałes troszku zroumiałam i przebaczam...
                      niedługo zapomnę... i mam nadzieję, że..."

-a teraz pytanie z serii trudnych:
                      dlaczego elodio poczuwasz sie w obowiązku uczyć kogos kultury.
                      własnie ty ?
                      • elodia Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 14:01
                        Nie uczę Tyci, ja tylko staram się... omijać awantury i... jeśli taki wspaniały
                        człowiek jak Ivica zaczyna pluć to.... ile można dać na plonk liste, ile
                        omijać... wychodzi na to, że jedyne wyjście... nie wchodzić w ogóle:(
                        Uważam, że Genuine założył bardzo ciekawy wątek! Wchodzę, czytam... i okazuje
                        się, że... eeeech TYCiątko - brak słów... Fakt - wyidealizowałam Ivicę i nie
                        spodziewałam się po nim, że tak znienacka... w spokojnym wątku... zawsze sobie
                        myślałam - O! To jest człek, z którego powinnaś brać przykład... na TYM forum...
                        Widzisz TYciarku... ja tylko chce miec nicki PEWNE ot widzę i jestem spokojna,
                        a jak już to jest powód - jak wtedy po telefonie do jego pracy...... gdzieś mam
                        to wszystko... OCHLAPŁAM :( powietrza niet... Złyś na mnie Tyci? A weź w
                        cholerę dobij - dyć takie wrażliwiadło nie wiadomo po co żyje... Po urodzeniu
                        powinni ubijać... pirzgnąć o skałę i z głowy, O!
                        • Gość: tyciarek Re: Gratulacje Ivica! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 19.03.04, 14:10
                          tylko spokój może nas uratować :-)
                          • elodia Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 14:18
                            Racja... a powiedz mi jeszcze gdzie on -ten spokój- czy jak mistrz mam szukać
                            Wolanda? Tu na forum słowo spokój - kojarzyło m się do tej pory z... Ivicą na
                            przykład... W śmierci spokój odnajdę... choć jedna spokojna pewność... Trzymaj
                            się ciepło... i nie przejmuj - blondynkami:)
                          • Gość: cygne Do elodii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 14:19
                            Elodio, po tych wszytskich awanturach, które niestety Ty w dużej częsci
                            zapoczatkowałaś, watkow nie musze chyba przytaczać, po awanturze z listem,
                            który rozsławił całe forum bydgoskie w sensie negatywnym, po wulgarnych
                            watkach, ktore sie tu później ukazywały pod Twoim adresem, uważasz, ze możesz
                            dziś Ivicy zarzucic chamstwo tylko dlatego, ze ZACYTOWAŁ pewne stwierdzenie
                            jego autorce?
                            NIESAMOWITE!
                            Ludzie czyście sie szarleju najedli?
                            Jeden kieruje ruchem w watkach - tu sie kłóćcie, tu sie nie dopisujcie,
                            teraz Ty piszesz takie rzeczy?
                            Czy uważasz, ze np ja mam obowiazek byc elegancka wobec wrednej qczi, ktora nic
                            nie robi od poczatku tylko wszytskich obrzuca błotem, dopisuje sie wszędzie
                            wciska jak pluskwa, każdy jest albo debil, albo idiota, albo mu rosnie albo
                            maleje, albo hipokryta, oskarża, kłamie, pomawia.
                            To dopiero jest chamka i prostaczka. Na całą Polske wywleka sprawy prywatne.
                            To nie jest błąd, jeden, czy drugi do ktorych sie przyznala i przeprosila, to
                            jest wyraz całkowitego braku ogłady i elementarnej kultury.
                            Czy ty sadzisz, ze ktokolwiek to tak predko zapomni? Może Ty masz taki dar.
                            JA NIE MAM.
                            Jak ktoś mnie dotknie do zywego nigdy tego nie zapominam, tym bardziej w
                            sytuacji gdy stan taki trwa bez końca, gdy ktoś na dodatek czerpie z tego
                            przyjemność.
                            Takie pluskwy zawsze będe tepić, zeby nie gryzły innych.

pozdrawiam Cie elodio, zadziwilas mnie dziś bardzo.
                            • l_jane Do cygne 19.03.04, 14:24
                              "Tylko spokój może nas uratować" (TYCIątko)

;P
                            • vv_s Re: Do elodii 19.03.04, 14:24
                              a gdzie Twoj dystans o którym dopiero co mowilas Ljane?
                              dystans pozwala ignorowac pluskwy (a jak juz kiedys Elodia zauwazyla ignor boli
                              dotkliwiej niz obelgi)
                              pzdr
                              • l_jane Do w_s 19.03.04, 14:29
                                Toć mówię, że "tylko spokój moze nas uratować" ;)
                                Spokój i IGNOR.

Wybrałam spokój, bo pewnych zachowań nie umiem ignorować.
                                A dystansu człowiek uczy się niestety przez całe życie.

;)
                                • vv_s Re: Do w_s 19.03.04, 14:36
                                  toć sie nie nerwujsja
                                  tak to bywa jak sie pisze w tym samym czasie...
                                  skoro dystans nie możliwy to może lepiej na dworek isc bo mi to uzaleznieniem
                                  od neta pachnie
                                  oj pachnie...
                                  • l_jane Re: Do w_s 19.03.04, 14:54
                                    vv_s napisała:

lepiej na dworek isc bo mi to uzaleznieniem
                                    > od neta pachnie
                                    > oj pachnie...

Jedyne, co czuję to wiosnę w powietrzu ;)
                                    A Ty?

;)
                                    • vv_s Re: Do w_s 19.03.04, 15:14
                                      samo okna otwarcie nie wystarczy...;)
                                      • l_jane Re: Do w_s 19.03.04, 19:24
                                        Nie odpowiedziałaś na pytanie ;)

Btw. metody działania choć "przestarzałe" może - póki co jeszcze świetnie
                                        sprawdzają się w praktyce, więc... nie ma potrzeby nic zmieniać.
                                        I - nie myślałam, że kiedykowiek to powiem - zgadzam się całkowicie z tym, co
                                        napisała cygne. Gdybyś doświadczyła pewnych zachowań, w_s, na swojej skórce -
                                        śmiem twierdzić, że trochę inaczej byś teraz "brzmiała".

Dobrego, słonecznego weekendu ;)
                              • Gość: cygne Re: Do elodii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 14:37
                                vv_s napisała:

> a gdzie Twoj dystans o którym dopiero co mowilas Ljane?
                                > dystans pozwala ignorowac pluskwy (a jak juz kiedys Elodia zauwazyla ignor
                                boli
                                >
                                > dotkliwiej niz obelgi)
                                > pzdr

Ignor owszem boli, ale ludzi ktorzy maja jakieś (u)czucie,
                                a pluskwy trzeba truc, bo i tak wlezie tam gdzie nie trzeba.
                                • t.king Re: Do elodii 19.03.04, 14:53
                                  he he he
                                • vv_s Re: Do elodii 19.03.04, 15:20
                                  Gość portalu: cygne napisał(a):

> vv_s napisała:
                                  >
                                  > > a gdzie Twoj dystans o którym dopiero co mowilas Ljane?
                                  > > dystans pozwala ignorowac pluskwy (a jak juz kiedys Elodia zauwazyla ignor
                                  >
                                  > boli
                                  > >
                                  > > dotkliwiej niz obelgi)
                                  > > pzdr
                                  >
                                  > Ignor owszem boli, ale ludzi ktorzy maja jakieś (u)czucie,
                                  > a pluskwy trzeba truc, bo i tak wlezie tam gdzie nie trzeba.
                                  Odpowiedz wyczerpujaca
                                  Tem bardziej ze ze zlotych ust Arbitra Elegancji...

parafrazując Bronka niektórzy jak widzą taką sztukę to im kultury brak?
                                  • Gość: cygne Re: Do elodii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 16:51
                                    Nie Bronka, tylko Leszka:)
                                    " Jak sie ma taka sztukę przed soba to trudno zachowac kulturę"

Trudno, ale jakos sie zachowuje. co nie znaczy ze trzeba przechodzic obojętnie
                                    wobec braku jej u innych.
                                    No niestety, nie tacy zwykli smiertelnicy jak my maja problemy z zachowaniem
                                    zimnej krwi w niektorych przypadkach. Potrzebujesz takich przpadkow przykłady?
                                    "Przeleć" niektore watki
                                    Z 'arbitra elegancji' dawno zrezygnowalam, moze reflektujesz?:))
                                    To było z nadania.
                                    No i oczywiście weź sie od razu za wychowanie kogoś innego, kto ma więkze braki
                                    w tym wzgledzie. Ja sobie poradzę.
                                    pozdr.
                                    • vv_s Do Cygne 19.03.04, 17:27
                                      Gość portalu: cygne napisał(a):

> Nie Bronka, tylko Leszka:)
                                      > " Jak sie ma taka sztukę przed soba to trudno zachowac kulturę"

dzięki za przypomnienie:)
                                      >
                                      > Trudno, ale jakos sie zachowuje. co nie znaczy ze trzeba przechodzic
                                      obojętnie
                                      > wobec braku jej u innych.
                                      > No niestety, nie tacy zwykli smiertelnicy jak my maja problemy z zachowaniem
                                      > zimnej krwi w niektorych przypadkach. Potrzebujesz takich przpadkow przykłady?
                                      > "Przeleć" niektore watki

wybacz, nudzą mnie te wątki jakieś takie monotematyczne-nawalanka po nerach
                                      i to kobiece paluszki się również w tym kalają (nie tylko pluskiewek jak
                                      zdążyłam zauważyć)

> Z 'arbitra elegancji' dawno zrezygnowalam, moze reflektujesz?:))

"Merci-tak, to dziękuję Ci"

> To było z nadania.

tem bardziej
                                      skromna jestem i nie znoszę samozwańców

> No i oczywiście weź sie od razu za wychowanie kogoś innego, kto ma więkze
                                      braki
                                      >
                                      > w tym wzgledzie. Ja sobie poradzę.
                                      > pozdr.
                                      och chciałam wrzucić choć kropelkę dziegciu w Waszej Wspólnocie ku Zgładzeniu
                                      Pluskiew
                                      taka mała dezorientacja we wspólnocie pozwala czasem zweryfikować metody
                                      działania-czyż nie są zbytnio przestarzale? (czasy tryglodytów już za nami)
                                      • Gość: cygne Re: Do Cygne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 17:43
                                        Droga w_s:)
                                        Jak zaczniemy drążyć temat to uznamy, co pewnie byłoby najwłaściwsze, że takie
                                        forum, to jest absurdalne miejsce ( w pewnym sensie).
                                        Rózni ludzie, niekoniecznie pod stałymi nickami, wiek, wykształcenie, jakies
                                        tam wychowanie, aktualny stan zdrowia:), no i emocje, emocje, stres,
                                        wyładowanie napięcia tutaj, a nagromadzonego gdzie indziej, niemożnośc
                                        skorygowania pewnych wypowiedzi, no i nieznajomość sie nawzajem mimo, ze
                                        wypowiadamy sie często w dośc delikatnych sprawach.
                                        Chcąc dzisiejsze chmury nieco rozpędzić... Cóż takiego sie stało?
                                        Ivica, no, moze i niepotrzebnie w innym watku przypomnial panience o jej
                                        wypowiedzi z drugiego. Ivica byl niekulturalny bo zwrocił na to uwagę, na co
                                        kulturalna elodia nazwala go chamem i prostakiem zdaje sie...
                                        Elodia ktora to sprawy prywatne swoje i lisi roztrzasala niesmacznie dlugo i
                                        wszędzie. Czy ktoś mial jej to za złe? Ktos sie wtracal?
                                        no i polecialo:))

Moze pora roku przepiękna, ktora sie zaczyna 'uleczy' nas wszytskich bez
                                        wyjątku?
                                        Miłego weekendu życzę:-)
                                        • wsn Re: Do Cygne 19.03.04, 19:26
                                          >Ivica byl niekulturalny bo zwrocił na to uwagę, na co
                                          >kulturalna elodia nazwala go chamem i prostakiem zdaje sie...

Elodia napisala jedynie, ze ivica zachowal sie chamsko
                                          ja napisze wprost: ivica JEST chamem, niezaleznie, co sobie wklei w sygnaturce.

niemniej jednak zycze wszystkim milego weekendu
                                          :)
                                          --
                                          • Gość: Maria Re: Do Qczi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 19.03.04, 20:37
                                            wsn napisała
                                            > Elodia napisala jedynie, ze ivica zachowal sie chamsko
                                            > ja napisze wprost: ivica JEST chamem, niezaleznie, co sobie wklei w sygnaturce.
                                            >

Zapomniałaś o tym
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11454292&a=11458726

Cham tylko dlatego, że w nieodpowiednim wątku zapytał się?
                                            A to wspaniały znak czasu
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11453895&a=11454008
                                            To jest dopiero pozytywne myślenie : ))

"Obecnie kładzie się większy nacisk na wiedzę człowieka niż na jego charakter.
                                            Młodym ludziom daje się raczej wykształcenie niż wychowanie" /Ilia Erenburg/
                                            • wsn Re: Do Qczi 19.03.04, 21:03
                                              Gość portalu: Maria napisał(a):

> wsn napisała
                                              > > Elodia napisala jedynie, ze ivica zachowal sie chamsko
                                              > > ja napisze wprost: ivica JEST chamem, niezaleznie, co sobie wklei w sygnat
                                              > urce.
                                              > >
                                              >
                                              > Zapomniałaś o tym
                                              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11454292&a=11458726

nie, nie zaponialam
                                              napisalam, ze iwica jest chamem, poniewaz niejednokrotnie wyzwal mni od szmat
                                              ego tez nie zapomnialam, wiesz, taka subiektywna opinia
                                              >
                                              > Cham tylko dlatego, że w nieodpowiednim wątku zapytał się?

patrz wyzej. cham, min dlatego, ze wyzywa kobiete od szmat.

> A to wspaniały znak czasu
                                              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11453895&a=11454008
                                              > To jest dopiero pozytywne myślenie : ))

a i owszem, masz jakies problemy? watpliwosci? twoj komentarz jest dwuznaczny -
                                              dlatego pytam
                                              a zdarza ci sie moze, droga mario, oddawac mocz? a wydalac... hm... odpady
                                              trawienia? zdarza sie? o... wiec sie tak nie bulwersuj
                                              --
                                              • Gość: Maria Re: Do Qczi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 20.03.04, 08:13
                                                wsn napisała:
                                                > a i owszem, masz jakies problemy? watpliwosci? twoj komentarz jest dwuznaczny -
                                                >
                                                > dlatego pytam
                                                > a zdarza ci sie moze, droga mario, oddawac mocz? a wydalac... hm... odpady
                                                > trawienia? zdarza sie? o... wiec sie tak nie bulwersuj
                                                >

Och, zapewniam Cię, że jak każdemu zdarza się, lecz we właściwym miejscu. Tobie
                                                i przyjaciółce proponuję skorzystać
                                                groszek.741.com/Konkurs/50-59/cennik.html
                                                a forum utraci fetor.
                                                Gdyby głupota miała skrzydła to Ikar mógłby się od Ciebie uczyć podniebnych
                                                ewolucji, a tak niestety społeczeństwo zbiera żniwo Twojej samoakceptacji.

"Obecnie kładzie się większy nacisk na wiedzę człowieka niż na jego charakter.
                                                Młodym ludziom daje się raczej wykształcenie niż wychowanie" /Ilia Erenburg/
                                                • cygne Re: Do Qczi 20.03.04, 09:51

> wsn napisała:
                                                  > > a i owszem, masz jakies problemy? watpliwosci? twoj komentarz jest dwuznac
                                                  > zny -
                                                  > >
                                                  > > dlatego pytam
                                                  > > a zdarza ci sie moze, droga mario, oddawac mocz? a wydalac... hm... odpady
                                                  > > trawienia? zdarza sie? o... wiec sie tak nie bulwersuj
                                                  > >
                                                  >
                                                  > Och, zapewniam Cię, że jak każdemu zdarza się, lecz we właściwym miejscu.
                                                  Tobie
                                                  > i przyjaciółce proponuję skorzystać
                                                  > groszek.741.com/Konkurs/50-59/cennik.html
                                                  > a forum utraci fetor.
                                                  > Gdyby głupota miała skrzydła to Ikar mógłby się od Ciebie uczyć podniebnych
                                                  > ewolucji, a tak niestety społeczeństwo zbiera żniwo Twojej samoakceptacji.
                                                  >
                                                  > *****
                                                  > "Obecnie kładzie się większy nacisk na wiedzę człowieka niż na jego charakter.
                                                  > Młodym ludziom daje się raczej wykształcenie niż wychowanie" /Ilia Erenburg/

Obawiam się, ze wniosek z twojej prześwietnej odpowiedzi, qczi i jej przyboczny
                                                  wyciągnie tylko jeden: "maria jest nekulturalna, bo znizyla sie do podania
                                                  takiego linku"

pozdr.:)
                                                • wsn Re: Do Qczi 20.03.04, 12:53
                                                  > Och, zapewniam Cię, że jak każdemu zdarza się, lecz we właściwym miejscu.
                                                  >Tobie i przyjaciółce proponuję skorzystać

a ja proponuje tobie, kochana, skorzystac z proponowanego przybytku, jakas taka
                                                  spieta jestes...
                                                  to jest forum dyskusyjne, publiczne, kazdy temat moze byc poruszany.
                                                  jesli tego nie rozumiesz - znaczy, ze jestes juz calkiem wysoko... ale wiesz,
                                                  jak sie konczy ta historia?
                                                  i wiesz co? nawet nikt nie zauwazy, tak jak na pewnym obrazie...

ps jesli nie zrozumialas, podpowiedz: roznica pokolen
                                                  dla pociechy: wasi dziadkowie patrzyli na was tak, jak wy teraz na nas hyhy
                                                  --
                                                  Za pół roku będęmagistrem
                                                  • genuine44 Re: Do Qczi 21.03.04, 06:11
                                                    Ach jakie to madre: my, wy. Hihi. A moze Ja? Pelna kultura. Hihi.
                                                  • Gość: Maria Re: Do Qczi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 21.03.04, 15:35
                                                    wsn napisała:
                                                    > a ja proponuje tobie, kochana, skorzystac z proponowanego przybytku, jakas taka
                                                    > spieta jestes...
                                                    > to jest forum dyskusyjne, publiczne, kazdy temat moze byc poruszany.
                                                    > jesli tego nie rozumiesz - znaczy, ze jestes juz calkiem wysoko... ale wiesz,
                                                    > jak sie konczy ta historia?
                                                    > i wiesz co? nawet nikt nie zauwazy, tak jak na pewnym obrazie...
                                                    >
                                                    > ps jesli nie zrozumialas, podpowiedz: roznica pokolen
                                                    > dla pociechy: wasi dziadkowie patrzyli na was tak, jak wy teraz na nas hyhy
                                                    > --

Miej odrobinę szacunku do samej siebie i zastanów się co tworzysz, ponieważ
                                                    cokolwiek to jest, to są to zwykłe rozgotowane ziemniaki. Twoje umieszczanie
                                                    adwersarzy nisko lub wysoko świadczy jedynie o tym, że w Twoim otoczeniu
                                                    zabrakło osób, które nauczyłyby Cię zwykłej przyzwoitości – przyzwoitości, która
                                                    jest niezmienna wobec czasów i bynajmniej nie chodzi tu o różnicę pokoleń.

"Młodość to piękna rzecz. Nie dlatego, że pozwala robić głupstwa, lecz dlatego,
                                                    że daje czas, by je naprawić."
                                                  • vviosna Re: Do Qczi 21.03.04, 16:46
                                                    kochana - atakiem na atak

repete:
                                                    > > dla pociechy: wasi dziadkowie patrzyli na was tak, jak wy teraz na nas hyhy
                                                  • cygne Re: Do Qczi 21.03.04, 17:41
                                                    Ach, ta moja pamięć!:)

Podam dwa linki w pierwszym jest przykład pomówienia, 'chlapnięcia' jakiegos
                                                    stwierdzenia a'la qczi (wiadomo od kogo sie nauczyla)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=4887668&a=4890459
                                                    w drugim przykład DOROSŁOSCI gulczasa(zonca), jego nieporadnego, ale jednak
                                                    ładnego zachowania, wybrnięcia z kłopotliwej sytuacji,
                                                    a takze odzew innych na wywlekanie spraw prywatnych na forum

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=4899786&a=4900173
                                                    przykra sprawa załatwiona w jednym watku
                                                    wtedy na forum nie bylo potworów..
                                                  • Gość: Maria Re: Do Qczi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 21.03.04, 21:28
                                                    vviosna napisała:

> kochana - atakiem na atak
                                                    >
                                                    >
                                                    > repete:
                                                    > > > dla pociechy: wasi dziadkowie patrzyli na was tak, jak wy teraz na na
                                                    > s hyhy

Nic nowego nie napisałaś, to Twoja ulubiona gra – ping – pong?
                                                    Twój problem polega na tym, iż każdą wypowiedzianą prawdę na swój temat nazywasz
                                                    atakiem. Zabrakło argumentów? Więcej pokory panienko – wciąż się jawisz na
                                                    forum, jako zbuntowana nastolatka mimo swoich xdziestu lat. Och, och, jacy Oni
                                                    wszyscy (Cygne,Tyci, Lokator, Genui, Iv, Maria...) są podli. Przecież ja
                                                    przesympatyczna Qczi, subtelna, genialna, logiczna i nad wyraz kulturalna,
                                                    czynię samo dobro (wiosnę przynoszę, piękne wątki zakładam, łagodzę konflikty i
                                                    stale przepraszam za popełnione winy) – nikt mnie nie kocha, nie docenia, nikt
                                                    mnie nie rozumie.
                                                    Skoro wciąż w tym stanie tkwisz tzn., że cierpisz na zaburzenia osobowości.
                                                    Jedynym rozwiązaniem dla Ciebie jest wizyta u psychologa lub psychiatry.
                                                  • vviosna Re: Do Qczi 21.03.04, 23:45
                                                    > Nic nowego nie napisałaś, to Twoja ulubiona gra – ping – pong?
                                                    > Twój problem polega na tym, iż każdą wypowiedzianą prawdę na swój temat
                                                    nazywasz atakiem.

wy macie swoja prawde - my mamy swoja. nasza lepsza, bo sprawdzalna

> Zabrakło argumentów? Więcej pokory panienko – wciąż się jawisz n

a jak tam u ciebie z pokora?

>nikt mnie nie kocha, nie docenia,
                                                    > nikt mnie nie rozumie.

e, nie jest tak zle ;) na swiecie jest kilka miliardow ludzi, oprocz marii,
                                                    cygne, lokatora, tyciego i gienka
                                                    DZIEKI BOGU

> Skoro wciąż w tym stanie tkwisz tzn., że cierpisz na zaburzenia osobowości.
                                                    > Jedynym rozwiązaniem dla Ciebie jest wizyta u psychologa lub psychiatry.

dziekuje za porade, doktor mario ;)

a gdzie sygnaturka? op twym pryspieszeniu (a) niedlugo zabrzmi ona: Ego sum via
                                                    et veritas, et vita

• Gość: tyciarek Re: Do Qczi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.03.04, 16:41
                                                wsn napisała:
                                                > napisalam, ze iwica jest chamem, poniewaz niejednokrotnie wyzwal mni od szmat
                                                > ego tez nie zapomnialam, wiesz, taka subiektywna opinia

- jest przede wszystkim szczerym człowiekiem. jestes szmatą. bez dwóch zdań.
                                                rozumiem,że trudno sie z tym pogodzić,ale jak widac ocena moze bardzo różna.
                                                dla jednych cham,dla drugich szczery ,uczciwy człowiek.
                                                • ted.allrightsreserved Re: Do Qczi 22.03.04, 17:14
                                                  Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> wsn napisała:
                                                  > > napisalam, ze iwica jest chamem, poniewaz niejednokrotnie wyzwal mni od sz
                                                  > mat
                                                  > > ego tez nie zapomnialam, wiesz, taka subiektywna opinia
                                                  >
                                                  > - jest przede wszystkim szczerym człowiekiem. jestes szmatą. bez dwóch zdań.
                                                  > rozumiem,że trudno sie z tym pogodzić,ale jak widac ocena moze bardzo różna.
                                                  > dla jednych cham,dla drugich szczery ,uczciwy człowiek.

masz racje, mozna ludzi roznie oceniac
                                                  na szczescie twoja subiektywna ocena to tylko ocena a nie fakt
                                                  co innego kiedy ktos o sobie mowi "jestem klamliwa szmata" a inny to
                                                  potwierdzaja, no wtedy juz nie ma watpliwosci
                                                  pozwolisz wiec, ze tylko potwierdze: tak, jestes klamliwa szmata

uprzejmie przepraszam za takie slownictwo, to tylko cytat © tyciarek
                                                  gdybys byl kobieta to nawet nie smialbym zacytowac
                                                  • Gość: tyciarek Re: Do Qczi IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.03.04, 22:13
                                                    ted.allrightsreserved napisał:
                                                    bl,bla.

- witojcie instruktorze aerobiku.
                                                    co spowodowało waszą wizyte pode mną ?
                                                    tęsknota za moją skromną osobą, czy może niepokój wywołany moim wpisem ?
                                                    niepokój czy aby nie wyskoczą grzyby na grzybie ?
                                                    rozumiem.
                                                    a jeszcze nie wyskoczyły ?
                                                • vviosna Re: Do Qczi 22.03.04, 17:40
                                                  kazdy ma prawo do swojego zdania
                                                  chamskie mysli tez miewaja wszyscy - prostaka takiego, jak ty od osoby
                                                  kulturalnej, takiej jak ja jednak odroznia sposob formulowania tych mysli
                                                  ty jestes prostak - wiec rzucasz, co ci lina na jezyk przyniesie
                                                  zadnej finezji...
                                                  ja mam o tobie naprawde zle zdanie, do wyrazenia ktorego zabrakloby hasel w
                                                  slowniku wulgaryzmow

ale nie musze ich uzywac, po co mam sie znizac do twojego poziomu, przeciez
                                                  wiesz co o tobie mysle
                                                  • Gość: tyciarek he he he he he IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.03.04, 22:24
                                                    vviosna napisała:

> kazdy ma prawo do swojego zdania

-tyż prowda

> chamskie mysli tez miewaja wszyscy

-ale czymże są mysli i słowa wobec kurewskich twoich czynów panienko ?
                                                    da sie to porównać i zwazyć słowa i czyny ?

" prostaka takiego, jak ty od osoby kulturalnej, takiej jak ja jednak odroznia
                                                    sposob formulowania tych mysli ty jestes prostak - wiec rzucasz, co ci lina na
                                                    jezyk przyniesie"

- nie ma sensu wysilać sie wobec szmaty na najmniejszy wysiłek.
                                                    i tak tego nie doceni, a przy najblizszej okazji splugawi.
                                                    szkoda i tego co sie za paznokciami uchowa dla kogos takiego jak ty.

> zadnej finezji...

o takiej mówisz ?

"moja 18-letnia siostra rzygala dzis rano. mam nadzieję, że jest w ciąży. wtedy
                                                    w domu pojawi się małe, spasione różowe, pachnące (no, nie zawsze...;), tłuste,
                                                    śliczne, nie-moje bobo czyli dzidziuś!!!!!!!!! ale będzie fajnie. chyba ze
                                                    justyna żre nie wiadomo co - bo z matury probnej dostala celujacy z maty - to
                                                    chyba nienormaln??? moze przez ta ciaze ;)
                                                    taki grubasek fajnie by bylo. cyba ze by sie wyprowadzila.. no ale dzidzie
                                                    moglaby nam zostawic... wtedy bym spala z pieskiem swinka morska i
                                                    niemowlaczkiem: malym grubym rozowym.
                                                    ale jestem pojebana, co ;)
                                                    | wiosna 4/2/2003 07:47:57 PM [+] "

koniec cytatu.
                                                    i ja mam sie dla kogos takiego wysilać ?

he he he he he
                                                    he he he he he
                                                    he he he he he
                                                    he he he he he
                                                    he he he he he
                                                    he he he he he
                                                    he he he he he
                                                    he he he he he

poszukać innych przykładów finezji ?
                                            • cygne Mario, lepiej nie czytaj odpowiedzi qczi:) 19.03.04, 21:18

:)))

BRAK SŁÓW!!!
                                              • wsn Re: Mario, lepiej nie czytaj odpowiedzi qczi:) 19.03.04, 21:28
                                                cygne napisała:

>
                                                >
                                                > :)))
                                                >
                                                >
                                                > BRAK SŁÓW!!!
                                                >
                                                >

o..

cygne nie wydala...
                                                --
                                                • Gość: Maria Re: Mario, lepiej nie czytaj odpowiedzi qczi:) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 20.03.04, 08:24
                                                  wsn napisała:

> cygne napisała:
                                                  >
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > :)))
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > BRAK SŁÓW!!!
                                                  > >
                                                  > >
                                                  >
                                                  > o..
                                                  >
                                                  > cygne nie wydala...

Taaak, pozostaje nam prośba
                                                  groszek.741.com/Konkurs/70-79/Patience.swf

Spokojnego weekendu wszystkim życzę : ))
                                            • marlon123 Re: Do Qczi 22.03.04, 09:42
                                              > wsn napisała
                                              > > Elodia napisala jedynie, ze ivica zachowal sie chamsko
                                              > > ja napisze wprost: ivica JEST chamem, niezaleznie, co sobie wklei w sygnat
                                              > urce.

• Gość: MMM Re: Gratulacje Ivica! IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 19.03.04, 22:29
                          HE! a co wam o nim mowilem (pisalem) ! Jakis aparacik prawicy kato...,i macho
                          oczywiscie.
                          • wsn Re: Gratulacje Ivica! 19.03.04, 23:26
                            na bycie aparacikie, kochany MMM to trzeba miec to minimum... wiadomo, czego.
                            ivica to mroweczka, taka od on/off norton antivir
                            --
                • Gość: MMM Re: Gratulacje Ivica! IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 19.03.04, 22:07
                  AMEN
                  • elodia Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 00:55
                    Ivica był dla mnie jednym z forumowych wzorów, z których (nie zawsze z
                    powodzeniem) starałam sie brać przykład... tyle...
                    Co do moich kłótni z Ljane... Cygne - jeśli JA miałam coś do niej - to
                    zakładałam osobny wątek!!!!! Nie przyszło by mi do głowy wchodzić na jej wątki
                    lub wypatrywać jej wpisów by jej szpile wsadzać! Co miałam do załatwienia z nią
                    TU to załatwiłam i teraz... wpisałam na listę - nie widzę co ona pisze i OK! A
                    kto co rozpętał? Qczi nie nazwałaby jej "swoją łajfką" gdyby Ljane jej do tego
                    nie namówiła... a w jakim celu? To już moje prywatne domysły i nie zamierzam
                    się z nimi dzielić... by znowu nie wracać do bezsensownych dyskusji z...
                    niewidzialną...
                    A qczi mam faktycznie za złe - zbyt wiele o niej powiedziała... a tak miałabym
                    satysfakcję, że ja wiem... nie powiem... Zresztą pewnych momentów z życia
                    osobistego zdradzać się nie powinno...
                    I tak samo nie podoba mi się wyciąganie scen z Mózgu przez qczi... jak i "mojej
                    siostrzyczki" przez Jane.... to i to - świństwo! Co z tego, że żadne nie
                    zmyślone:((((( Tego robić - nie wolno!
                    Ivicę - po przemysleniu- dalej jednak cenię- wypadek przy pracy każdemu się
                    zdarzy!
                    A Ty MMM nie mądruj tyle - jak już wspominasz moją religię - to przypomnij
                    sobie stosunek Jezusa do jawnogrzesznicy... skąd się wzięła scena z kamieniami?
                    I z celnikami jadł Jezus! Czy wiesz... kto to był celnik za Jedo czasów!!??

Ivica zaś był dla mnie jednym z nicków - które czytałam w ciemno- nie
                    spodziewając się tam żadnych awantur - miał coś za złe - to powiedział i
                    koniec... nigdy nie chodził za kimś by szpilić...

I jeszcze jedno - nie wstydzę się przyjaźni (tak jak nie wstydziłam się i nie
                    zaprzeczałam miłości do jednej z forumowiczek...) ale tu ktoś, coś... to żeby
                    nie było nieporozumień - nie przyjaźnię się z Cygne, Qczi, Marią - wszystkie je
                    znam tylko z tego Forum!!!
                    • Gość: LJane Re: Gratulacje Ivica! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.03.04, 21:33
                      Jeszcze jeden taki post i przestanę się logować.
                      Odczep się ode mnie łaskawie, bo przestanę być MIŁA i wyrozumiała.

Ostrzegam lojalnie.
                      Powoli mam dość (...)
                      Nie życze sobie, byś wspominała o mnie w swoich opowiadaniach. Nie życzę sobie!

Dziekuję za uwagę.

• genuine44 Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 06:08
      Czy kobieta moze byc chamem?
      A moze gdy zachowuje sie chamsko przestaje byc kobieta?
      Czy cham kobieta nadal moze wymagac kulturalnego traktowania?
      Czy kobieta cham, jest mniejszym chamem niz mezczyzna cham?
      Czy cham to tylko ten ktory uzywa "brzydkich slow" czy takze taka ktora
      zachowuje sie jak szmata?
      • elodia Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 06:39
        genuine44 napisał:

> Czy kobieta moze byc chamem?
        Tak.
        > A moze gdy zachowuje sie chamsko przestaje byc kobieta?
        Nie - bo przecież nie staje się wtedy mężczyzną, a w człowieka zwierzę...
        wybacz ale nie wierzę.
        > Czy cham kobieta nadal moze wymagac kulturalnego traktowania?
        Nie, chyba, że od wierzącego, który wierzy nie tylko słowami - bierze przykład
        z Jezusa (po fragmencie z jawnogrzesznicą, rzucaniem kamieniami będzie wiedział
        co czynić) albo od gentelmena - znany mi gentelmen tak traktował kobiety, że
        nie można było rozróżnić, która dziwka a która święta...
        Od reszty nie trzeba wymagać kulturalnego zachowania i spokojnie powiedzieć -
        zasłużyła sobie.
        > Czy kobieta cham, jest mniejszym chamem niz mezczyzna cham?
        Takim samym.
        > Czy cham to tylko ten ktory uzywa "brzydkich slow" czy takze taka ktora
        > zachowuje sie jak szmata?
        Hmmm.. to już duże pytanie... można zachowywać się jak szmata i nie być chamem -
        to raczej sposób traktowania dugiego człowieka - bo można przecież opieprzyć
        nie po chamsku a kulturalnie, a zachowanie jak szmata... (zakładam, że masz na
        myśli sypianie z żonatym mężczyzną lub kobietą albo zdradzanie swojego męża-
        żony np, ewentualnie usługi prostytutki - bycie lub korzystanie...) zdaża się u
        płci obojga i jest dla mnie czymś niemoralnym albo po chamsku - ku*****em...
        ale nie nazwała bym tego chamstwem.
        • elodia Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 07:01
          a może teraz Ty mnie odpowiedz: czy człowiek (dla mnie wszystko jedno czy
          mężczyzna czy kobieta), który zwymiotuje po zbyt wielkiej ilości alkoholu jest
          chamem? Szmatą? Nigdy Ci się to nie zdarzyło?
          Madziara weszła pierwszy raz tu i poza skutkami nadużycia - niewiele o niej
          wiemy... nie widzę powodu by w stosunku do niej używać slowa cham, szmata...
          chyba, że do mnie również bo i ja jakieś dwadzieścia lat temu (goszcząc u
          rodziny nadużyłam...) wymiotowałam po nadużyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: madziara Re: Gratulacje Ivica! IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.03.04, 09:54
            Dziękuję, dziękuję, dziekuję...
            ale jeden istotny drobiazg - CZY KIEDYKOLWIEK NAPISAŁAM ŻE PUŚCIŁAM PAWIA ????

Faktycznie ja wiem więcej o Was niż Wy o mnie (właściwie to nic o mnie nie
            wiecie, no może poza jednym robaczkiem).
            Nie oceniam Was tak jak Wy mnie.
            Nie szukam wrogów na siłę.
            Przyjaciół też.
            Traktuję ludzi w taki sposób na jaki w moich oczach zasługują.
            Wrogom nie podkładam nogi.
            Przyjaciołom podaję rękę.
            Nie jestem szmatą - szmata to ktoś dający dupy na prawo i lewo - ja od 6 lat
            jestem z facetem - wierna w 100 %
            Cham? owszem i to często - zwłaszcza w stosunku do chamskich ludzi.
            • vviosna Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 10:01
              robaczek pozdrawia ;)
              nie tlumacz sie Madziu ;)

> Cham? owszem i to często - zwłaszcza w stosunku do chamskich ludzi.

a tu masz wlasnie stuprocentowa racje ;)
              ja tez wlasnie tak robie ;)

• genuine44 Oswiadczenie :) 21.03.04, 13:50
              Wszelka zbieznosc osob i zachowan opisanych w moim poscie z Osobnikiem Madziara
              jest PRZYPADKOWA. (jezeli jakakolwiek zbieznosc w ogole istnieje :) )
            • Gość: tyciarek Re: Gratulacje Ivica! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.03.04, 16:59
              Gość portalu: madziara napisał(a):

> Dziękuję, dziękuję, dziekuję...
              > ale jeden istotny drobiazg - CZY KIEDYKOLWIEK NAPISAŁAM ŻE PUŚCIŁAM PAWIA ????
              >
              > Faktycznie ja wiem więcej o Was niż Wy o mnie (właściwie to nic o mnie nie
              > wiecie, no może poza jednym robaczkiem).
              > Nie oceniam Was tak jak Wy mnie.
              > Nie szukam wrogów na siłę.
              > Przyjaciół też.
              > Traktuję ludzi w taki sposób na jaki w moich oczach zasługują.
              > Wrogom nie podkładam nogi.
              > Przyjaciołom podaję rękę.
              > Nie jestem szmatą - szmata to ktoś dający dupy na prawo i lewo - ja od 6 lat
              > jestem z facetem - wierna w 100 %

- chyba zaczne cie lubić :-)
              albo nie.lubieć.
            • Gość: tyciarek only you madziara :-) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.03.04, 22:45
              Gość portalu: madziara napisał(a):

> Dziękuję, dziękuję, dziekuję...
              > ale jeden istotny drobiazg - CZY KIEDYKOLWIEK NAPISAŁAM ŻE PUŚCIŁAM PAWIA ????
              >
              > Faktycznie ja wiem więcej o Was niż Wy o mnie (właściwie to nic o mnie nie
              > wiecie, no może poza jednym robaczkiem).
              > Nie oceniam Was tak jak Wy mnie.
              > Nie szukam wrogów na siłę.
              > Przyjaciół też.
              > Traktuję ludzi w taki sposób na jaki w moich oczach zasługują.
              > Wrogom nie podkładam nogi.
              > Przyjaciołom podaję rękę.
              > Nie jestem szmatą - szmata to ktoś dający dupy na prawo i lewo - ja od 6 lat
              > jestem z facetem - wierna w 100 %

- to straszne,ale chyba faktycznie sie polubimy (jesli twa wczesniejsza
              deklaracja nie była mamieniem tylko mojego wrazliwego serduszka) he he.

szczególnie za ten fragment:

"> Nie jestem szmatą - szmata to ktoś dający dupy na prawo i lewo - ja od 6 lat
              > jestem z facetem - wierna w 100 %"

i wogóle ci nie bedę już wklejał,ze owszem-oceniałas :-)
          • genuine44 Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 13:47
            > a może teraz Ty mnie odpowiedz: czy człowiek (dla mnie wszystko jedno czy
            > mężczyzna czy kobieta), który zwymiotuje po zbyt wielkiej ilości alkoholu
            jest
            > chamem?

Najwyrazniej nadinterpretacja mojej wypowiedzi. Pytanie bylo bardziej
            filozoficzne i nie dotyczylo powaznego problemu czy niejaka Madziara rzygala
            czy tez nie. Madziary nie znam, nie zamienilem z nia slowa wiec dlaczego mialby
            mnie interesowac problem Madziarskiego rzygania?

Moja wypowiedz dotyczyla caloksztaltu i wynikala z Twojej bardzo emocjonalnej
            wypowiedzi wobec chamstwa Ivicy kiedy jakos nie drazni Cie chamstwo pewnych
            szmacianych forumowiczek.

• genuine44 Uzupelnienie 21.03.04, 13:53
              > > a może teraz Ty mnie odpowiedz: czy człowiek (dla mnie wszystko jedno czy
              > > mężczyzna czy kobieta), który zwymiotuje po zbyt wielkiej ilości alkoholu
              > jest
              > > chamem?
              >

1. Jezeli zwymiotuje do butonierki mojego wroga jest wzorem kultury pijanstwa.
              2. Jezeli zwymiotuje do mojej, jest chamem.
              3. Jezeli jest brzydka, jest wiekszym chamem.
              4. Jezeli jest ladna jest mniejszym chamem
              5. Jezeli pozwoli mi sie leczyc, nie jest chamem.

• cygne Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 15:39
              genuine44 napisał:

>
              > . Madziary nie znam, nie zamienilem z nia slowa wiec dlaczego mialby mnie
              interesowac problem Madziarskiego rzygania?

:))))

> Moja wypowiedz dotyczyla caloksztaltu i wynikala z Twojej bardzo emocjonalnej
              > wypowiedzi wobec chamstwa Ivicy kiedy jakos nie drazni Cie chamstwo pewnych
              > szmacianych forumowiczek.

No własnie!!
              troche wezme Elodie w obrone. Po prostu bardzo go lubi i bolało ja ze on tak
              sie wyraził, jednak czy Elodia ma prawo wymagac by Ivica zachowywał sie zgodnie
              z jej zyczeniem to juz inna sprawa. Jesli go lubiła i tak bardzo szanowala
              powinno ja razic wymyślanie mu od głupkow i takich tam różnych. Tego nie
              zauważylam niestety.
          • Gość: Maria Re: Gratulacje Ivica! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 21.03.04, 15:43
            Elodio, moim zdaniem to co tu piszesz, to jest już Twoja nadinterpretacja, która
            jest całkowicie zbędna ponieważ:
            - Nikt z forumowiczów nie nazwał Madziary chamem i szmatą (być może coś
            przeoczyłam, jeśli tak, to poproszę o link).
            - Uważam, że nie jest na miejscu oznajmianie całemu światu swego złego
            samopoczucia po spotkaniu towarzyskim zakrapianym alkoholem i to w takiej formie:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11453895&a=11454008
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11453895&a=11453944
            Zastanawiam się po co się biczujesz - wpadłaś w histerię na wspomnienia z przed
            laty? Czy są to Twoje wyrzuty sumienia obwieszczane wszem i wobec? – co chcesz
            tym udowodnić mi lub innym forumowiczom?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11493131
            Natomiast z miłą chęcią przeczytałabym o przyczynach Twojego upojenia – byłoby
            to dobra przestroga dla wszystkich, lekcja na temat: jak pić aby sobie nie
            zaszkodzić.
            Przeczytaj to jeszcze raz i odpowiedz na pytanie – co wnoszą na forum
            przedstawione informacje? No, chyba, że mają one być zaczątkiem dyskusji na
            każdy temat, to nie widzę problemu – efekt osiągnięty, dyskusja rozgorzała (na
            temat kultury zachowań) . Jedni są dumni i zadowoleni z siebie – patrzcie i
            podziwiajcie na co mnie stać, inni będą zniesmaczeni brakiem taktu – swoją drogą
            zastanawiam się, jak reaguje Qczi na wypowiedź ucznia: rzygać mi się chce – czy
            mogę wyjść?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11453895
            Moim zdaniem wątek ten nadaje się na forum prywatne, gg lub może być tematem na
            spotkaniu towarzyskim zainteresowanych osób.
            "Ideał postępu zastąpił dzisiaj ideał innowacji; nie chodzi o to, żeby było
            lepiej, ale żeby było po nowemu; nawet jeśli jest to w oczywisty sposób gorsze
            niż dawniej." /HENRI MILLON MONTHERLANT/
            • Gość: madziara Re: Gratulacje Ivica! IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.03.04, 16:05
              Cieszę się że moja krótka, ale bardzo treściwa wypowiedź :)) (może faktycznie
              napisana w złym miejscu - poniosły mnie emocje i ... dobre zamopoczucie)
              zapoczątkowała ciekawą i jakże obszerną dyskusję. Pozdrawiam zainteresowanych i
              obiecuje już więcej nie pisać o moich i tylko moich problemach żołądkowych.
            • vviosna Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 16:09
              > - Uważam, że nie jest na miejscu oznajmianie całemu światu swego złego
              > samopoczucia po spotkaniu towarzyskim zakrapianym alkoholem i to w takiej
              formie:

a ja uwazam, ze nie masz racji. forum jest publiczne, pisza na nim osoby w
              roznym wieku, reprezentujace rozne pokolenia. jesli ci sie cos nie podoba - nie
              musisz czytac - droga wolna.
              niemniej jednak masz prawo wyrazic swoje zdanie, podobnie jak ja swoje wlasnie
              wyrazam.
              a tak btw, mario, czy zdarzylo ci sie kiedykolwie upic i pozniej wymiotowac?

> Zastanawiam się po co się biczujesz - wpadłaś w histerię na wspomnienia z
              przed laty? Czy są to Twoje wyrzuty sumienia obwieszczane wszem i wobec? – co c
              > hcesz tym udowodnić mi lub innym forumowiczom?

proponuje mario ponownie przeczytac posty Elodii, skoro za pierwszym razem nie
              zrozumialas. Madziara napisala, ze idzie wymiotowac. przez nastepnych
              kilkanascie godzin krazyl w zwiazku z tym za nia ivica i dopisywal sie pod nia:
              czy teraz rzygasz? czy bedziesz rzygac? itp. zrobil to takze w watku o
              eutanazji, w ktorym Madzia wypowiedziala sie na temat starszch ludzi itp, a
              ivica ni z gruszki ni z pietruzki zaatkowal: a czy teraz rzygasz?
              Elodie to zbulwerowalo, poniewaz dotad uwazala ivce za kulturalnego (nie wiem
              zreszta, na jakiej podstawie). W zwiazku z tym Elodia zalozyla watek, w ktorym
              napisala o swojej poalkoholowej 'przygodzie' sprzed dwudziestu lat, zapytujac
              przy okazji, czy fakt wymiotowania spowodowanego zartuciem alkoholowym swiadczy
              o chamstwie zatrutego. taki bowiem zarzut postawiono Madzi
              Musisz wiec albo dokladniej czytac, mario, albo wykazywac nieco wiecej dobrej
              woli, zamiast schematyczego wklejania linkow i trwania w samouwielbieniu z tej
              okazji.

> Natomiast z miłą chęcią przeczytałabym o przyczynach Twojego upojenia – b
              > yłoby to dobra przestroga dla wszystkich, lekcja na temat: jak pić aby sobie
              nie zaszkodzić.

przyczyny upojenia alkoholowego sa zazwyczaj niezwykle skomplikowane i
              tajemnicze... zdradze ci jednak, moja kochana, ten niebywaly sekret: aby sie
              upic, trzeba pic alkohol... coz to takiego - sprawdz w googlach..

> Przeczytaj to jeszcze raz i odpowiedz na pytanie – co wnoszą na forum
              > przedstawione informacje? No, chyba, że mają one być zaczątkiem dyskusji na
              > każdy temat, to nie widzę problemu – efekt osiągnięty, dyskusja rozgorzał
              > a (na temat kultury zachowań).

a powiedz mi, jaki sens maja twoje wpowiedzi na tym forum?

> Jedni są dumni i zadowoleni z siebie – patrzcie i podziwiajcie na co mnie stać

nie zroumialas zdaje sie wydzweku watku 'hej suczki'. traktuje on na temat
              jednego z bydoskich klubow (wszak to forum bydgoskie), ktory pewnego wieczoru
              odwiedzily cztery bydgoszcanki. dwie z nich weszly na forum, by frywolnie nieco
              sie pochichotac. zwaz, mario, ze wypowiadajac sie na forum nie piszemy biblii,
              watki wiec nie musza dotyczyc zywotow swietych czy umartwiania ascetow.

> – swoją drogą zastanawiam się, jak reaguje Qczi na wypowiedź ucznia: rzygać
              mi się chce 1; czy
              > mogę wyjść?

sadze, mario, ze nalepszm wyjsciem w takiej sytuacji byloby, gdybym
              powiedziala: nie, moj drogi, stan tu sobie przy moim biurku i przepros mnie
              ladnie, w dwudziestu zdaniach, trzynastozgloskowcem i w formie rozprawki, za
              uzycie slowa 'rzygac'
              ;)
              • cygne Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 18:16
                vviosna napisała:

> Gość portalu: Maria napisał(a):
                > > - Uważam, że nie jest na miejscu oznajmianie całemu światu swego złego
                > > samopoczucia po spotkaniu towarzyskim zakrapianym alkoholem i to w takiej
                > formie:
                >
                > a ja uwazam, ze nie masz racji. forum jest publiczne, pisza na nim osoby w
                > roznym wieku, reprezentujace rozne pokolenia. jesli ci sie cos nie podoba -
                nie
                >
                > musisz czytac - droga wolna.
                > niemniej jednak masz prawo wyrazic swoje zdanie, podobnie jak ja swoje
                wlasnie
                > wyrazam.
                > a tak btw, mario, czy zdarzylo ci sie kiedykolwie upic i pozniej wymiotowac?
                >
                > > Zastanawiam się po co się biczujesz - wpadłaś w histerię na wspomnienia z
                >
                > przed laty? Czy są to Twoje wyrzuty sumienia obwieszczane wszem i wobec? –
                > ; co c
                > > hcesz tym udowodnić mi lub innym forumowiczom?
                >
                > proponuje mario ponownie przeczytac posty Elodii, skoro za pierwszym razem
                nie
                > zrozumialas. Madziara napisala, ze idzie wymiotowac. przez nastepnych
                > kilkanascie godzin krazyl w zwiazku z tym za nia ivica i dopisywal sie pod
                nia:
                >
                > czy teraz rzygasz? czy bedziesz rzygac? itp. zrobil to takze w watku o
                > eutanazji, w ktorym Madzia wypowiedziala sie na temat starszch ludzi itp, a
                > ivica ni z gruszki ni z pietruzki zaatkowal: a czy teraz rzygasz?
                > Elodie to zbulwerowalo, poniewaz dotad uwazala ivce za kulturalnego (nie wiem
                > zreszta, na jakiej podstawie). W zwiazku z tym Elodia zalozyla watek, w
                ktorym
                > napisala o swojej poalkoholowej 'przygodzie' sprzed dwudziestu lat, zapytujac
                > przy okazji, czy fakt wymiotowania spowodowanego zartuciem alkoholowym
                swiadczy
                >
                > o chamstwie zatrutego. taki bowiem zarzut postawiono Madzi
                > Musisz wiec albo dokladniej czytac, mario, albo wykazywac nieco wiecej dobrej
                > woli, zamiast schematyczego wklejania linkow i trwania w samouwielbieniu z
                tej
                > okazji.
                >
                > > Natomiast z miłą chęcią przeczytałabym o przyczynach Twojego upojenia R
                > 11; b
                > > yłoby to dobra przestroga dla wszystkich, lekcja na temat: jak pić aby sob
                > ie
                > nie zaszkodzić.
                >
                > przyczyny upojenia alkoholowego sa zazwyczaj niezwykle skomplikowane i
                > tajemnicze... zdradze ci jednak, moja kochana, ten niebywaly sekret: aby sie
                > upic, trzeba pic alkohol... coz to takiego - sprawdz w googlach..
                >
                > > Przeczytaj to jeszcze raz i odpowiedz na pytanie – co wnoszą na foru
                > m
                > > przedstawione informacje? No, chyba, że mają one być zaczątkiem dyskusji n
                > a
                > > każdy temat, to nie widzę problemu – efekt osiągnięty, dyskusja rozg
                > orzał
                > > a (na temat kultury zachowań).
                >
                > a powiedz mi, jaki sens maja twoje wpowiedzi na tym forum?
                >
                > > Jedni są dumni i zadowoleni z siebie – patrzcie i podziwiajcie na co
                > mnie stać
                >
                > nie zroumialas zdaje sie wydzweku watku 'hej suczki'. traktuje on na temat
                > jednego z bydoskich klubow (wszak to forum bydgoskie), ktory pewnego wieczoru
                > odwiedzily cztery bydgoszcanki. dwie z nich weszly na forum, by frywolnie
                nieco
                >
                > sie pochichotac. zwaz, mario, ze wypowiadajac sie na forum nie piszemy
                biblii,
                > watki wiec nie musza dotyczyc zywotow swietych czy umartwiania ascetow.
                >
                > > – swoją drogą zastanawiam się, jak reaguje Qczi na wypowiedź ucznia:
                > rzygać
                > mi się chce 1; czy
                > > mogę wyjść?
                >
                > sadze, mario, ze nalepszm wyjsciem w takiej sytuacji byloby, gdybym
                > powiedziala: nie, moj drogi, stan tu sobie przy moim biurku i przepros mnie
                > ladnie, w dwudziestu zdaniach, trzynastozgloskowcem i w formie rozprawki, za
                > uzycie slowa 'rzygac'
                > ;)

Twoja odpowiedź dla Marii, uporczywe używanie ironicznego 'kochana' podczas gdy
                z drugiej strony podkreslasz jej wiek - jest bezczelna i nie bede jej
                komentować.
                Nie zarzucaj Marii samouwielbienia, nie zrzucaj złego wychowania na karb wieku,
                bo w poscie wyzej wykazalam jak mlodziutki zonc pokazał dobre wychowanie.
                Odniose sie tylko do ostatniej częsci twojej wypowiedzi.
                Może sie tak zdarzyc, ze ów uczeń przypomni pani nauczycielce jej chamskie,
                publiczne wybryki.
                Smród jaki tu zrobilas pojdzie za toba qczi. Wszedzie sa nauczycielki, ktore
                studiowaly na WSP, maja kolezanki w kazdej szkole.
                A obelg, ktorymi nas tu uraczylas nie zapomną osoby postronne, a besposrednio
                zaintersowane prócz mnie - tyci i jego zona, lisi, ivica - pewnie nigdy.
                Rachunki sie zwykle czy wczesniej czy poźniej płaci, a ty nagrabilas sobie zbyt
                duzo. W internecie to tez LUDZIE i bezkarnie nie wolno ich obrażac.
                Jesli uważasz ze zaszlo nieporozumienie, że stala ci sie krzywda i tobie ktoś
                jest winien PRZEPRASZAM, to zgłos sie pod ten adres:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9900676&a=9930236
                • genuine44 Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 18:29
                  Quci moze i wiosenna ale jak zwykle glupia, podla i bezczelna. HIHI.
                • ted.allrightsreserved Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 18:45
                  cygne napisała:
                  >Rachunki sie zwykle czy wczesniej czy poźniej płaci, a ty nagrabilas sobie zbyt
                  >duzo. W internecie to tez LUDZIE i bezkarnie nie wolno ich obrażac.

wezykiem?
                  oj, chyba tak, bo w twoich ustach brzmi to wyjatkowo zabawnie
                  to lustro, ktorego aktualnie uzywasz, to ktore ci mowi: ty... ty... ty..., to
                  moze nie jest lustro, sprawdzalas?
                • vviosna Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 19:52
                  > Twoja odpowiedź dla Marii, uporczywe używanie ironicznego 'kochana' podczas
                  gdy z drugiej strony podkreslasz jej wiek - jest bezczelna i nie bede jej
                  > komentować.

droga cygne, tu juz chyba nadinterpretujesz, od kiedy to przmiotnik 'kochana'
                  ma pejoratywny wydzwiek?
                  nie szukaj dziury w calym, laleczko

> Może sie tak zdarzyc, ze ów uczeń przypomni pani nauczycielce jej chamskie,
                  > publiczne wybryki.

hhhhhhhh
                  oj, ale ty masz wyobraznie ;) tak sie sklada, ze moim uczniom zdarza sie
                  czytywac to forum :)

poza tym nie zrozumialas (ZNOOOWU) mojej hipotetycznej odpowiedzi nt ucznia,
                  ktor by zadal przykladowe pytanie.
                  odslam do ponownej lektury, nie chce mi sie dobrawdy lumaczyc ci 'co autor mial
                  na mysli'

> Smród jaki tu zrobilas pojdzie za toba qczi. Wszedzie sa nauczycielki, ktore
                  > studiowaly na WSP, maja kolezanki w kazdej szkole.

i adzo cie pokochaja za przeinaczanie nazwy naszej uczelni. aa, tak sie sklada
                  poa tym, ze znm wiecej nauczycieli i nauczycielek, niz bedzie ci to dane do
                  konca zycia chyba ;) kilku mam nawet swojej blizszej i dalszej rodzinie ;)

> A obelg, ktorymi nas tu uraczylas nie zapomną osoby postronne, a besposrednio
                  > zaintersowane prócz mnie - tyci i jego zona, lisi, ivica - pewnie nigdy.
                  > Rachunki sie zwykle czy wczesniej czy poźniej płaci, a ty nagrabilas sobie
                  zbyt duzo. W internecie to tez LUDZIE i bezkarnie nie wolno ich obrażac.

a to juz ci Tedzik odpowiedzial, laleczko
                  przemysl to sobie i zapamietaj, zeby potem nie bylo zaskoczenia.

> Jesli uważasz ze zaszlo nieporozumienie, że stala ci sie krzywda i tobie ktoś
                  > jest winien PRZEPRASZAM, to zgłos sie pod ten adres:

no czekam, czekam, az mnie w koncu przeprosisz za te wszystike obelgi, ktorymi
                  mnie obrzucalas. pamietaj, w internecie nikt nie jest anonimowy.
                  zrozumialas?
                  • cygne Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 20:34
                    vviosna napisała:

> poa tym, ze znm wiecej nauczycieli i nauczycielek, niz bedzie ci to dane do
                    > konca zycia chyba ;) kilku mam nawet swojej blizszej i dalszej rodzinie ;)

ja akutar mowiłam o czym innym
                    twoje ciotki mnie nie obchodza

>> mnie obrzucalas. pamietaj, w internecie nikt nie jest anonimowy.
                    > zrozumialas?

nie o przepraszam mi chodzilo, bo mi to nie jest od ciebie potrzebne (a tobie
                    tak)?
                    ale o to jakie konsekwencje przyjdzie ci ponieść, jaki rachunek zaplacic za to
                    zachowanie, ktore zaprezentowalas, no i o to zebys nie szkodzila innym - to
                    najwazniejsze
                    twoja buta widze nieco przybladla, troche za późno.

ja jestem anonimowa, a ty nie
                    to jest jedna z b.wielu roznic jakie nas dzielą.
                    "nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie" - na czyje konto pisalas ty pod
                    swoimi nickami wiadomo, na czyje ja - nie wiadomo, ale mimo wszytko wierzycieli
                    sie nie boje, zawsze swoje sprawy zalatwiam do konca, rachunki place.

poniewaz temat juz sie wyczerpal, uznaj to co napisalam dzis za posty
                    podsumowujące, nie ma tu juz prawie nikogo, coraz rzadziej sie zaglada, wiec
                    okazji moze sie tak predko nie byc.
                    • ted.allrightsreserved Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 21:16
                      cygne napisała:

>ab alio exspectes, alteri quod feceris

akcja - reakcja ;))))
                      tyci przynajmniej nie szpanuje ze znajomoscia laciny
                    • vviosna Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 21:21
                      Amicus Seneca, sed magis amica veritas

• vviosna Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 21:23
                        aj, Tedzik, wciales mi sie

ale tu jeszcze do naszej torunskiej niesmialej laleczki:
                        audaces fortuna iuvat

;)

• Gość: Maria Re: Gratulacje Ivica! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 21.03.04, 21:24
                vviosna napisała:

> formie:
                >
                > a ja uwazam, ze nie masz racji. forum jest publiczne, pisza na nim osoby w
                > roznym wieku, reprezentujace rozne pokolenia. jesli ci sie cos nie podoba - nie
                >
                > musisz czytac - droga wolna.
                > niemniej jednak masz prawo wyrazic swoje zdanie, podobnie jak ja swoje wlasnie
                > wyrazam.

Po raz n – ty podkreślasz swój brak kultury. Wystarczyło jedynie wyrazić swoje
                zdanie.

> a tak btw, mario, czy zdarzylo ci sie kiedykolwie upic i pozniej wymiotowac?
                >

Piję alkohol okazjonalnie i nie zdarzają mi się takie historie.

> > Zastanawiam się po co się biczujesz - wpadłaś w histerię na wspomnienia z
                >
                > przed laty? Czy są to Twoje wyrzuty sumienia obwieszczane wszem i wobec? –
                > ; co c
                > > hcesz tym udowodnić mi lub innym forumowiczom?
                >
                > proponuje mario ponownie przeczytac posty Elodii, skoro za pierwszym razem nie
                > zrozumialas. Madziara napisala, ze idzie wymiotowac. przez nastepnych
                > kilkanascie godzin krazyl w zwiazku z tym za nia ivica i dopisywal sie pod nia:
                >
                > czy teraz rzygasz? czy bedziesz rzygac? itp. zrobil to takze w watku o
                > eutanazji, w ktorym Madzia wypowiedziala sie na temat starszch ludzi itp, a
                > ivica ni z gruszki ni z pietruzki zaatkowal: a czy teraz rzygasz?

A tu, uciekasz się do kłamstwa. Zaragował w wątku:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11453895&a=11469561
                czyli na temat, i w wątku
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11454292&a=11457300
                i tu faktycznie popełnił nietakt – dopisał się raz. Czy to był powód do użycia
                inwektyw wobec Iva? – nie wystarczyłby delikatna uwaga?

> Elodie to zbulwerowalo, poniewaz dotad uwazala ivce za kulturalnego (nie wiem
                > zreszta, na jakiej podstawie). W zwiazku z tym Elodia zalozyla watek, w ktorym
                > napisala o swojej poalkoholowej 'przygodzie' sprzed dwudziestu lat, zapytujac
                > przy okazji, czy fakt wymiotowania spowodowanego zartuciem alkoholowym swiadczy
                >
                > o chamstwie zatrutego. taki bowiem zarzut postawiono Madzi

I kolejne Twoje kłamstwo – kto postawił taki zarzut, proszę o link.

> Musisz wiec albo dokladniej czytac, mario, albo wykazywac nieco wiecej dobrej
                > woli, zamiast schematyczego wklejania linkow i trwania w samouwielbieniu z tej
                > okazji.

Tę uwagę powinnaś raczej sobie wziąć do serca. A linki dowodowe jak najbardziej
                są wskazane.

> > Natomiast z miłą chęcią przeczytałabym o przyczynach Twojego upojenia R
                > 11; b
                > > yłoby to dobra przestroga dla wszystkich, lekcja na temat: jak pić aby sob
                > ie
                > nie zaszkodzić.
                >
                > przyczyny upojenia alkoholowego sa zazwyczaj niezwykle skomplikowane i
                > tajemnicze... zdradze ci jednak, moja kochana, ten niebywaly sekret: aby sie
                > upic, trzeba pic alkohol... coz to takiego - sprawdz w googlach..

Dokształcić to raczej siebie musisz, szczególnie w zakresie elementarnych
                zasadach kultury.

> > Przeczytaj to jeszcze raz i odpowiedz na pytanie – co wnoszą na foru
                > m
                > > przedstawione informacje? No, chyba, że mają one być zaczątkiem dyskusji n
                > a
                > > każdy temat, to nie widzę problemu – efekt osiągnięty, dyskusja rozg
                > orzał
                > > a (na temat kultury zachowań).
                >
                > a powiedz mi, jaki sens maja twoje wpowiedzi na tym forum?

Przede wszystkim uświadomić Ci, Twoją głupotę, żebyś umiała dostrzec wcześniej,
                a nie żałować później, że tego nie widziałaś.

> > Jedni są dumni i zadowoleni z siebie – patrzcie i podziwiajcie na co
                > mnie stać
                >
                > nie zroumialas zdaje sie wydzweku watku 'hej suczki'. traktuje on na temat
                > jednego z bydoskich klubow (wszak to forum bydgoskie), ktory pewnego wieczoru
                > odwiedzily cztery bydgoszcanki. dwie z nich weszly na forum, by frywolnie nieco
                >
                > sie pochichotac.

Wolne żarty, jakoś nie mogę doszukać się wypowiedzi na temat bydgoskiego klubu
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11453895
                poczytaj siebie jeszcze raz.

> > – swoją drogą zastanawiam się, jak reaguje Qczi na wypowiedź ucznia:
                > rzygać
                > mi się chce 1; czy
                > > mogę wyjść?
                >
                > sadze, mario, ze nalepszm wyjsciem w takiej sytuacji byloby, gdybym
                > powiedziala: nie, moj drogi, stan tu sobie przy moim biurku i przepros mnie
                > ladnie, w dwudziestu zdaniach, trzynastozgloskowcem i w formie rozprawki, za
                > uzycie slowa 'rzygac'

Mam nadzieję, że to nastąpi po akcji zwrotnej ucznia. O tak, Ty uwielbiasz
                egzekwować przeprosiny, szkoda tylko, że sama tego nie czynisz.

"Poznaj siebie, zanim zechcesz poznać dzieci. Zdaj sobie sprawę z tego, do czego
                sam jesteś zdolny, zanim zaczniesz wykreślać dzieciom prawa i obowiązki. Przede
                wszystkim to ty jesteś dzieckiem, które musisz poznać, wychować i wykształcić."
                /Janusz Korczak/
                • vviosna Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 22:19
                  > Po raz n – ty podkreślasz swój brak kultury. Wystarczyło jedynie wyrazić
                  > swoje zdanie.

a gdziez tu brak kultury?

> A tu, uciekasz się do kłamstwa. Zaragował w wątku:

o, mario, chyba sie nie doszukalas i zrzucasz mi klamstwo... niedopatrzenie -
                  czy zla wola?

> czyli na temat, i w wątku

ivica 19.03.2004 18:56 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                  co znowu se rzygniesz??

tu - powiedzmy - na temat. choc moi daniem to juz atak.

a teraz pozostale chamskie dokonania ivicy - calkiem juz mijajace sie z tematem

WYPOWIEDZ MADZI
                  Gość: madziara
                  Z oczywistych powodów szanse na legalną eutanazję w Polsce są małe. Ale według
                  mnie rząd w pewnym sensie ja praktykuje. Z powodu drogich leków i utrudnianego
                  dostępu do specjalistów rząd skazuje chorych Polaków na śmierć - nie każdego
                  stać na wykupienie leków. Emeryci muszą decydować czy kupic lek czy chleb. Dla
                  mnie jest to eutanazja!

CHAMSKI ATAK IVICY

Re: eutanazja w Polsce
                  ivica
                  jak tam rzyganie sie skonczylo ??

I LINK:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11454292&a=11457300
                  I DALEJ:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11454292&a=11457665
                  zaznaczam, ze to wszystko w watku o eutanazji.
                  a tu z kolei mamy watek Madzi o nekaniu gluchymi telefonami. a ivica:

ivica 19.03.2004 10:06 odpowiedz na list
                  nic tam. Ale net masz z sieci akademickiej.
                  W innym watku nie chcesz to tu sie spytam. Jak tam rzyganie ??
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11427366&a=11457896
                  ivica 19.03.2004 10:15 odpowiedz na list
                  poczytasz to sie dowiesz.
                  Jak tam rzyganie ??
                  (do trzech razy sztuka)
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11427366&a=11458102
                  to jeden raz, mario, czy kilka razy?
                  i nadal nie zauwazasz chamstwa, tylko 'nietakt'?

>Czy to był powód do u
                  > życia
                  > inwektyw wobec Iva? – nie wystarczyłby delikatna uwaga?

a gdziez widzisz, kochana, jakies inwektywy z tej okazji pod jego adresem?
                  a poza tym, tusze, ze takze nie zauwazylas (nie smiem przeciez posadzac cie o
                  wybiorczosc czy stronniczosc;), jak ivica wyzwal mnie wielokrotnie od szmat...

> I kolejne Twoje kłamstwo – kto postawił taki zarzut, proszę o link.

a to juz sobie sama szukaj - ja sie posilkuje wypowiedzia Elodii
                  a zarzut postawil m.in. genuine, z czego pozniej sie zgrabnym raczkiem wycofal

> Dokształcić to raczej siebie musisz, szczególnie w zakresie elementarnych
                  > zasadach kultury.

a gdziez tu brak kultury?
                  kultury u mnie dostatek, poki co wiecej w naszyc polemikch, niz u ciebie. nie
                  napisalam przeciez jeszcze, ze jestes glupia.
                  a ty o mnie - tak.
                  o tu, ponizej

> Przede wszystkim uświadomić Ci, Twoją głupotę, żebyś umiała dostrzec
                  wcześniej,
                  > a nie żałować później, że tego nie widziałaś.

> Wolne żarty, jakoś nie mogę doszukać się wypowiedzi na temat bydgoskiego klubu
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11453895
                  > poczytaj siebie jeszcze raz.

nie, kochana, to ty sobie pocztaj jeszcze raz. szczegolnie fragment 'zentrum
                  oblukane ocenione pozytywnie'. tak ze trzy razy, zeby dotarlo. nawet literowek
                  nie ma.
                  widzisz, wiekszosc twoich wobec mnie zarzutow bierze sie z twojej ignorancji.
                  zanim wiec postawisz mi kolejny zarzut - przygotuj sie merytorycznie.

> > Mam nadzieję, że to nastąpi po akcji zwrotnej ucznia. O tak, Ty uwielbiasz
                  > egzekwować przeprosiny, szkoda tylko, że sama tego nie czynisz.

nie zrozumialas mojej wypowiedzi. ubolewam.
                  powiem ci, jak bym zareagowala, gdyby nieletni uczen pytal mnie, czy moze isc
                  sie wyrzygac. w pierwszej kolenosci wyslalabym go do lazienki, pozniej
                  ewentualnie do pielegniarki. pozniej w trakcie rozmowy w cztery oczy (nastpnego
                  dnia, gdy uczen poczuje sie juz na tyle dobrze, zeby rozmawiac na ten temat)
                  powiedzialabym

-jasiu (kasiu, stasiu), prosze, staraj sie nie zwracac do mnie zargonem,
                  poniewaz podwazasz moj autorytet u innych dzieci. trudno byloby mi utrzac
                  porzadek w czasie lekcji i nauczyc was czegokolwiek, gdybyscie mnie nie
                  szanowali. nastepnym razem zapytaj sie, czy mozesz isc 'zwymiotowac'. rozumiem,
                  ze byles w sytuacji podbramkowej, dlatego nie panowales nad swoim jezykiem -
                  ludzie, gdy czuja sie zle, rzadko przebieraja w slowach, dlatego nie mam do
                  ciebie pretensji o uzycie takiego slowa, gdy jednak czujesz sie dobrze, staraj
                  sie pilnowac swojego slownictwa, podobnie jak ja pilnuje swojego. gdybysmy do
                  siebie wszyscy w klasie (wy do mnie i ja do was) mowili slangiem - nie
                  pracowaloby sie nam dobrze.

widzisz - zadnego domagania sie przeprosin nie ma. wymuszone 'przepraszam'
                  upokarza. uczen sam musi dojrzec swoj blad, jesli oczywiscie faktycznie go
                  popelnil.
                  lownym bledem (starszyh sczegolnie) nauczycieli jest wymuszanie sztucznego
                  szacunku, a to, zeby dzieci na jego wdok stawaly na bacznosc, a to, zeby
                  mowily 'dzie dobry z kazdym razem, gdy widza nauczyciela nakorytarzu (czasem
                  nawet kilka rzy dzennie). uczniow nie dopelniajacych tyh warunkuwn-le takowi
                  mienia 'niekulturalnymi'. sama sobie dopowiedz reszte.

> "Poznaj siebie, zanim zechcesz poznać dzieci. Zdaj sobie sprawę z tego, do
                  czego sam jesteś zdolny, zanim zaczniesz wykreślać dzieciom prawa i obowiązki.
                  Przede wszystkim to ty jesteś dzieckiem, które musisz poznać, wychować i
                  wykształcić."
                  > /Janusz Korczak/
                  >

no wlasnie, mario. przemysl sobie slowa swojej sygnaturki, zanim zwrocisz mi
                  ponownie uwage.
                  • vviosna errata 21.03.04, 22:25
                    'warunkow', 'starszych' i 'tych' oczywiscie ;)

i pare literowek:
                    uczniow nie dopelniajacych tych warunkow n-le takowi
                    mienia 'niekulturalnymi'. sama sobie dopowiedz reszte.
                  • genuine44 Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 22:29
                    > a gdziez tu brak kultury?

Ot i problem. Quci, dziecko "kultury BigBrothera" nie wie po prostu co to
                    kultura.

• ted.allrightsreserved Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 22:36
                      genuine44 napisał:

> > a gdziez tu brak kultury?
                      >
                      > Ot i problem. Quci, dziecko "kultury BigBrothera" nie wie po prostu co to
                      > kultura.
                      >
                      > :)

gieniu, litosci, bo ze smiechu przeponka dostanie zawalu
                      przeczytaj sobie sygnaturke nortii (3 razy dla pewnosci)
                      • genuine44 Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 22:50
                        > gieniu, litosci, bo ze smiechu przeponka dostanie zawalu

Oj Tedziu. Przeponka co roz Tobie siada? Po cos obudzil sie z zimowego snu?

Lapki wymyte Ty moj dzentelmenie?
                        • ted.allrightsreserved Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 22:54
                          genuine44 napisał:

> > gieniu, litosci, bo ze smiechu przeponka dostanie zawalu
                          >
                          > Oj Tedziu. Przeponka co roz Tobie siada? Po cos obudzil sie z zimowego snu?
                          >
                          > Lapki wymyte Ty moj dzentelmenie?

oj, gieniu, pozwolisz na poczatek krotka lekcja
                          gentelmen sam dba o swoje lapki i nie interesuje sie lapkami innych

a smiech to zdrowie, czego i tobie zycze
                          • genuine44 Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 23:24
                            > oj, gieniu, pozwolisz na poczatek krotka lekcja

Nauczyciel amator? Nie dziekuje. Ogranicz sie do samoksztalcenia, ewentualnie
                            prywatne lekcje z Twoja uczennica Quci. :)
                            • ted.allrightsreserved Re: Gratulacje Ivica! 22.03.04, 01:17
                              genuine44 napisał:

> > oj, gieniu, pozwolisz na poczatek krotka lekcja
                              >
                              > Nauczyciel amator? Nie dziekuje. Ogranicz sie do samoksztalcenia, ewentualnie
                              > prywatne lekcje z Twoja uczennica Quci. :)

juz ci kiedys radzilem zebys sie doksztalcil
                              i absolutnie nie nalegam aby u mnie
                              reka boska broni przed takim nierozgarnietym uczniem
                  • Gość: Maria Re: Gratulacje Ivica! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 22.03.04, 00:59
                    vviosna napisała:
                    > o, mario, chyba sie nie doszukalas i zrzucasz mi klamstwo... niedopatrzenie -
                    > czy zla wola?

Niedopatrzenie. Faktycznie, w tym miejscu bezpodstawnie zarzuciłam Tobie
                    ucieczkę w kłamstwo. PRZEPRASZAM.

> a gdziez widzisz, kochana, jakies inwektywy z tej okazji pod jego adresem?

Tu
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11458999&a=11470088

> a poza tym, tusze, ze takze nie zauwazylas (nie smiem przeciez posadzac cie o
                    > wybiorczosc czy stronniczosc;), jak ivica wyzwal mnie wielokrotnie od szmat...
                    >

Podasz link, to uwierzę.

> nie, kochana, to ty sobie pocztaj jeszcze raz. szczegolnie fragment 'zentrum
                    > oblukane ocenione pozytywnie'. tak ze trzy razy, zeby dotarlo. nawet literowek
                    > nie ma.
                    > widzisz, wiekszosc twoich wobec mnie zarzutow bierze sie z twojej ignorancji.
                    > zanim wiec postawisz mi kolejny zarzut - przygotuj sie merytorycznie.

'oblukane' – nieznajomość żargonu świadczy o ignorancji? 'Ocenione pozytywnie' -
                    a co się kryje pod tym pozytywnie? Bydgoszczanie, odwiedzajcie klub 'zentrum',
                    Qczi – oceniła pozytywnie. To dopiero jest informacja o klubie na forum. : - o

pozniej w trakcie rozmowy w cztery oczy (nastpnego
                    >
                    > dnia, gdy uczen poczuje sie juz na tyle dobrze, zeby rozmawiac na ten temat)
                    > powiedzialabym
                    >
                    > -jasiu (kasiu, stasiu), prosze, staraj sie nie zwracac do mnie zargonem,
                    > poniewaz podwazasz moj autorytet u innych dzieci. trudno byloby mi utrzac
                    > porzadek w czasie lekcji i nauczyc was czegokolwiek, gdybyscie mnie nie
                    > szanowali. nastepnym razem zapytaj sie, czy mozesz isc 'zwymiotowac'. rozumiem,
                    >
                    > ze byles w sytuacji podbramkowej, dlatego nie panowales nad swoim jezykiem -
                    > ludzie, gdy czuja sie zle, rzadko przebieraja w slowach, dlatego nie mam do
                    > ciebie pretensji o uzycie takiego slowa, gdy jednak czujesz sie dobrze, staraj
                    > sie pilnowac swojego slownictwa, podobnie jak ja pilnuje swojego. gdybysmy do
                    > siebie wszyscy w klasie (wy do mnie i ja do was) mowili slangiem - nie
                    > pracowaloby sie nam dobrze.
                    >

To masz wyjątkowo często złe samopoczucie skoro wiele Twoich postów ląduje na
                    oślej, a w pozostałych slangu nie brakuje.
                    A ten zbiorek ku pamięci:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7998725&a=8026220
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=5547458&a=5610334
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=5550655&a=5556289
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8058565&a=8079967
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8082859&a=8113096
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=408&w=10261209&a=10264655
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=408&w=10236067&a=10247660
                    Bez komentarza

• vviosna Re: Gratulacje Ivica! 22.03.04, 02:54
                      ) Niedopatrzenie. Faktycznie, w tym miejscu

bezpodstawnie zarzuciłam Tobie
                      ) ucieczkę w kłamstwo. PRZEPRASZAM.

nie pierwszy zreszta raz.

) Podasz link, to uwierzę.

lnka jako takieo nie ma, bo jego posty poszlyw kosmos,

ale i wkleje dokonania ivicy pod moim adresem:

JA (zeby bylo wadomo, pod jaki post sie podpial ivica):
                      myslisz, ze przestepca mysli takimi samymi kategoriami,

jak my? ze dokonuje
                      podobnej gradacji 'przewinien'? ??????????
                      szczerze watpie.

• Re: a takie tam
                      ivica 17.02.2004 14:25 odpowiedz na list

odpowiedz cytując
                      jakimi kategoriami mysla szmaty ??

(do do mnie)
                      i dalej:

• Re: a takie tam
                      ted.allrightsreserved 17.02.2004 15:05 odpowiedz na

list odpowiedz cytując

ivica napisał:
                      ) jakimi kategoriami mysla szmaty ??
                      )

dowiesz sie kiedy zaczniesz myslec, padalcu

A NA TO IVICA:
                      Re: a takie tam
                      ivica 17.02.2004 15:28 odpowiedz na list

odpowiedz cytując
                      co juz sie szmata poskarzyla ??

Ted wielka szkoda ze nie potrafisz byc obiektywny,

wielka..... kiedys bedzie za pozno.......

I JESZCZE TROCHE:

• Re: grafomański styl
                      wsn 17.02.2004 16:00 odpowiedz na list odpowiedz

cytując
                      uwazaj ochman, bo kazda osoba z odmiennym niz ivica

zdaniem to szmata...

A IVICA:
                      • Re: grafomański styl
                      ivica 17.02.2004 16:11 odpowiedz na list odpowiedz

cytując
                      szmata jestes tylko ty....
                      jesli wklejka nie jest dostatecznym dowdem - moge ci

przeslac plik html.
                      no, ale ostatnio tez ivica pare szmat rzucil:
                      https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&

a=11279589
                      i tu
                      https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&

a=11279972

i jeszcze gdzies tam kilka szmat sie paletalo, ale,

wybacz, nie poswiece nocki, by wzystkie wyszukiwac...
                      a ile po drodze blo szmat od tyciarka i dziwek od

genuie - nie zlicze, ale ty, droga mario, kultury

postanowilas nauczac mnie. dlaczego akurat mnie? - juz

nie pytam, stracilam nadzieje na odpowiedz.

) 'oblukane' – nieznajomość żargonu świadczy o

ignorancji?

owszem, jesli twoja ignorancja pozwala ci zarzucac mi

klamstwo.

'Ocenione pozytywnie' - a co się kryje pod tym

pozytywnie? Bydgoszczanie, odwiedzajcie klub 'zentrum'

Qczi – oceniła pozytywnie. To dopiero jest informacja o

klubie na forum.

zwiezla i jednoznaczna. nie wiem, jak ci wytlumaczyc

wyraz 'pozytywnie, pomysle nad jakim jednosylabowym

synonimem... niemniej jednak - tu tez mi zarzucilas

klamstwo, ze niby oceny nie bylo - a byla.

) To masz wyjątkowo często złe samopoczucie skoro wiele

Twoich postów ląduje na
                      ) oślej, a w pozostałych slangu nie brakuje.

no coz, jak sie to ma do opisanej przeze mnie scenki

rodzajowej? przeczytj ja jeszcze raz, ze szczegolnym

naciskiemm na zdanie 'wy sie starajcie jako i ja sie

staram'

) A ten zbiorek ku pamięci:

ano ten wlasnie zbiorek mnie zastanawia. czegoz dowodza

wklejon tutaj linki?
                      czegoz sa przkladem? pozwole sobie moje przytoczone

wypowiedzi tu wkleic...
                      UWAGA, UWAGA...
                      RAZ!
                      go mlotek

troche dluzsze i pesymistyczniejsze
                      ale czytelnik jest zaintrygowany
                      bo nie wie co sie z kotkiem potem stalo
                      wiec jest i niedomowienie

coz sie wiec stalo z kotkiem?

DWA! (robi sie goraco):

powtarzałaś wielokrotnie
                      ) wcześniej:"w realu jestem inna","na forum polewka" .

kobieto, nie wmawiaj mi bzdur. nigdy nic takiego nie

napisalam NIGDZIE
                      basia - bo ja wlasnie cytuesz - nie raz juz wkladala mi

usta przerozne
                      stwierdzenia. nigdy niestety nie mialy jej zarzuty

potwierdzenia w
                      rzeczywistosci. wielokrotnie proszona o wklejenie moich

wypowiedzi, ktore
                      bylyby dowodem na jej zarzuty - ignorowala prosby o

dowod. nie jest wiarygodna
                      wo wak jak ja bym tu napisala, ze widzialam basie, jak

poszla do knajpy i nie
                      zaplacila za swoje piwo. a przeciez wiadomo, ze to

atomski ;D

) tak bardzo jesteś inna tutaj,i inna w realu,może to

świadczyć o rozdwojeniu
                      ) jaźni(to ma swoją medyczną nazwę)

w realu jestem taka sama ;) a nawet gorsza, bo rzucam

gromami z moich zezowatych
                      oczu ;D

)
                      ) Ps.To,że się siebie nie wstydzisz nie dziwi

mnie.Gdybyś mogła,plakaty ze
                      swoją
                      ) podobizną wieszałabyś na słupach ogłoszeniowych.Niech

wszycy mnie
                      ) poznają.Jestem piękna i mądra,Hej,hej..kto jeszcze

mnie nie zna!-takie hasła
                      na

o, czego to sie czlowiek o sobie dowiaduje? basiu,

niestety, albo musisz sie
                      odpowiednio nauczyc formulowac zarzuty (nie jako zdanie

orzekajace z cala
                      pewnoscia, tylko jako sugestie), albo zamilknac. rwnie

dobrze ja moge napisac,
                      ze 'basia jest zazdrosna frustratka, ktora nic w zyiu

nie osiagnela'.

TRZY! (zaczynam sie rumienic..)

pojawialy po 2 dniach i forum
                      by umarlo
                      a jak chcesz z kims milo pokorespondowac to mu kartke z

interii wyslij
                      a jak ci sie nie podoba tu to spadaj

CZTERY! (ach, ach - to ja to napisalam? drzyjcie

niebiosa!)

PIEC! (rece mi sie trzesa, nie trafiam w klawisze z

zaenowania...)

przed 30 trzeba chyba robic to, czego nie mozna robic

po trzydziestce
                      ale co to takiego - nie mam pojecia
                      moze chlac w knajpach studenckich?

SZESC! (mam nadzieje, ze nikt tego nie przecyta...)

jakby moderator zaczal szalec to i posty by sie

pojawialy po 2 dniach i forum
                      by umarlo
                      a jak chcesz z kims milo pokorespondowac to mu kartke z

interii wyslij
                      a jak ci sie nie podoba tu to spadaj

SIEDEM! (nakladam sobie linke na szyje i mocuje na

zyrandolu)
                      a mozecie mne wywalic to

jestem jestem

wlasnie swoje fotki laduje na repooblike ;)))

OSIEM! (napiecie siega zenitu, osoby niepelnoletnie

wrazliwe proszone sa o zaprzestanie czytania,

natychmiastowe zamkniecie przegladarki i zmowienie za

mnie paciorka...)

kochana cygne
                      jestem realna
                      i jestem osoba, ktora kilku forumowiczow zna z realu
                      nie pisze tu nic, czegokolwiek moglabym sie wstydzic
                      wiecej Ci powiem, to forum czytaja ludzie z mojej

szkoly, pracy, rodziny - i
                      wiedza, ze qczi, wsn, angoulene to ja ;)

nie musze sie ukrywac z moimi pogladami, sympatiami i

spotkaniami piwnymi
                      nie musze sie ukrywac za hipokryzja i wstydzic siebie

czy swoich mysli
                      jestem wolna

czego i Tobie zycze
                      pozdrawiam

BUM! mario! odslonilas moje prawdziwe oblicze, ukryte w

zakamarkach archiwum... juz sie nigdy nie pozbieram....

ach! ach!

)To masz wyjątkowo często złe samopoczucie

jakos przezylam, choc moja przepoka jest w oplakanym stanie...
                      a tobie radz
                      • vviosna Re: Gratulacje Ivica! 22.03.04, 02:59
                        no coz, graficznie nieco sie rozjechalo, bo te wklejki musialam montowac w
                        notatniku, ale licze, ze dasz sobie rade...
                      • Gość: Maria Re: Skończ Waćpanna, wstydu oszczędź IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.03.04, 20:49
                        vviosna napisała:

> ) Niedopatrzenie. Faktycznie, w tym miejscu
                        >
                        > bezpodstawnie zarzuciłam Tobie
                        > ) ucieczkę w kłamstwo. PRZEPRASZAM.
                        >
                        > nie pierwszy zreszta raz.

Tak sądzisz, do tej pory nie podałaś dowodu na to, że ktoś zarzucił chamstwo
                        Madziarze. Stosujesz stary wybieg – podpieram się Elodią (nie tak dawno
                        tłumaczyłaś wszem i wobec, że to Lisiczka nastawiała Cię przeciwko niektórym
                        forumowiczom), to nie ja – to ktoś? Jak to nazwiesz? – bo dla mnie Twoje
                        cwaniactwo powiązane jest z głupotą.

> ) Podasz link, to uwierzę.
                        >
                        > lnka jako takieo nie ma, bo jego posty poszlyw kosmos,
                        >

No proszę, chcesz być traktowana poważnie, a zachowujesz się jak perfidna smarkula.

> ale i wkleje dokonania ivicy pod moim adresem:

(...)
                        Proszę porównaj swoją wklejkę z tym co jest w archiwum:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10810848&s=1
                        Tu znajduje się Re: "a takie tam" i Re: "grafomański styl"

Pozostałe wklejki również sobie daruj, są wyrwane z kontekstu dyskusji – kolejna
                        Twoja perfidia.
                        Oto dyskusja pomiędzy Ivem a Qczi, oczywiście strona atakująca – "nasza
                        pokrzywdzona, biedna" Qczi

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&a=11274425 Ivica
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&a=11276529 Qczi
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&a=11279589 odp Ivicy
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&a=11279865 Qczi
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&a=11279972 Ivica
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11246229&a=11284079 Qczi, znowu
                        bazująca na opinii innych – powtórka z rozrywki.
                        Dziewczyno, jesteś naprawdę niereformowalna.

> i jeszcze gdzies tam kilka szmat sie paletalo, ale,
                        >
                        > wybacz, nie poswiece nocki, by wzystkie wyszukiwac...
                        > a ile po drodze blo szmat od tyciarka i dziwek od
                        >
                        > genuie - nie zlicze, ale ty, droga mario, kultury
                        >
                        > postanowilas nauczac mnie. dlaczego akurat mnie? - juz
                        >
                        > nie pytam, stracilam nadzieje na odpowiedz.

AKCJA = REAKCJI sama swoim zachowaniem prosisz się o te inwektywy.

> ) 'oblukane' – nieznajomość żargonu świadczy o
                        >
                        > ignorancji?
                        >
                        > owszem, jesli twoja ignorancja pozwala ci zarzucac mi
                        >
                        > klamstwo.

Mnie stać na słowo przepraszam i to uczyniłam gdy popełniłam niedopatrzenie, Ty
                        jakie dowody przedstawiłaś? – wklejanki, które są ... no czym Qczi?

> 'Ocenione pozytywnie' - a co się kryje pod tym
                        >
                        > pozytywnie? Bydgoszczanie, odwiedzajcie klub 'zentrum'
                        >
                        > Qczi – oceniła pozytywnie. To dopiero jest informacja o
                        >
                        > klubie na forum.
                        >
                        > zwiezla i jednoznaczna. nie wiem, jak ci wytlumaczyc
                        >
                        > wyraz 'pozytywnie, pomysle nad jakim jednosylabowym
                        >
                        > synonimem... niemniej jednak - tu tez mi zarzucilas
                        >
                        > klamstwo, ze niby oceny nie bylo - a byla.

Kolejne Twoje pustosłowie (ależ Ty jesteś bezczelna) – przeczytaj jeszcze raz
                        mój post
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=11458999&a=11503657
                        Pani nauczycielko, gdy stawiasz ocenę uczniowi zobligowana jesteś do postawienia
                        komentarza – czy teraz zrozumiałaś?

> ) To masz wyjątkowo często złe samopoczucie skoro wiele
                        >
                        > Twoich postów ląduje na
                        > ) oślej, a w pozostałych slangu nie brakuje.
                        >
                        > no coz, jak sie to ma do opisanej przeze mnie scenki
                        >
                        > rodzajowej? przeczytj ja jeszcze raz, ze szczegolnym
                        >
                        > naciskiemm na zdanie 'wy sie starajcie jako i ja sie
                        >
                        > staram'

Ty się nie starasz, Tobie zbyt łatwo przychodzi poniewieranie ludźmi
                        pomówieniami, szantażami, inwektywami... Zgrywasz się na ciepłą nauczycielkę, a
                        swojej koleżance potrafisz podłożyć kłodę (Jakoś nie przyszło Tobie do głowy, by
                        porozmawiać z nią w cztery oczy, o tym, co Tobie nie podoba się w jej
                        zachowaniu. Zrobiłaś Lisiczce największe świństwo na forum) – jak się to ma do
                        przykładu z uczniem? Podobnie atakujesz inne osoby.
                        Kolejny Twój, ten sam rozpaczliwy bełkot. To odświeżmy pamięć:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9900676&a=9909444
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7903091&a=7912657
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9795398&a=9806309
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9670021&a=10220991
                        Faktycznie nie tylko czytasz instruktaże ale równie chętnie stosujesz je w życiu
                        • cygne Re: Skończ Waćpanna, wstydu oszczędź 23.03.04, 15:29

> Twoje
                          > cwaniactwo powiązane jest z głupotą.
                          > Pozostałe wklejki również sobie daruj, są wyrwane z kontekstu dyskusji –
                          > kolejna
                          > Twoja perfidia.
                          > Oto dyskusja pomiędzy Ivem a Qczi, oczywiście strona atakująca – "nasza
                          > pokrzywdzona, biedna" Qczi
                          > Dziewczyno, jesteś naprawdę niereformowalna.
                          > AKCJA = REAKCJI sama swoim zachowaniem prosisz się o te inwektywy.
                          >
                          > Mnie stać na słowo przepraszam i to uczyniłam gdy popełniłam niedopatrzenie,
                          Ty
                          > jakie dowody przedstawiłaś? – wklejanki, które są ... no czym Qczi?
                          >Kolejne Twoje pustosłowie (ależ Ty jesteś bezczelna) – przeczytaj jeszcze
                          > raz mój post
                          > Pani nauczycielko, gdy stawiasz ocenę uczniowi zobligowana jesteś do
                          postawieni
                          > a komentarza – czy teraz zrozumiałaś?
                          > Ty się nie starasz, Tobie zbyt łatwo przychodzi poniewieranie ludźmi
                          > pomówieniami, szantażami, inwektywami... Zgrywasz się na ciepłą
                          nauczycielkę,
                          > a swojej koleżance potrafisz podłożyć kłodę (Jakoś nie przyszło Tobie do
                          głowy, by porozmawiać z nią w cztery oczy, o tym, co Tobie nie podoba się w jej
                          > zachowaniu. Zrobiłaś Lisiczce największe świństwo na forum) – jak się to
                          > ma do przykładu z uczniem? Podobnie atakujesz inne osoby.
                          > Kolejny Twój, ten sam rozpaczliwy bełkot.

Napracowałas sie Mario:)
                          Twoje posty sa szczególnie wartościowe, bo na szczęście na Ciebie pani
                          nauczycielka nic nie ma, nawet punktu zaczepienia by móc coś nakłamać,
                          zafałszować w odpowiedzi.
                          Myslę, że szczęsliwi sa forumowicze, bo doszlo zdaje sie tylko do
                          jednego ogolnego spotkania, nie zdążyła zaobserwować tyle, by później bez
                          przeszkod oszczerczo fantazjować.

pozdrawiam Cie b. serdecznie
                          • Gość: Maria Re: Skończ Waćpanna, wstydu oszczędź IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 23.03.04, 20:22
                            Oj Cygne, napracowałam się – wierzyłam w człowieka, Qczi mi tę wiarę odebrała.
                            Współczuję wszystkim tym osobom, które w realu mają z nią jakikolwiek kontakt –
                            świństwa jakie robi na forum jest w stanie zrobić w rzeczywistości (a nawet już
                            zrobiła – Lisiczce). To nie człowiek – to wampir żywiący się ludzką krzywdą.

Trzymaj się dzielnie i życzę Ci serdeczności oraz wytrwałości : ))

Coraz więcej ran, które się nie goją, coraz więcej idiotów...
                            Coraz mniej szaleńców, którzy się nie boją z idiotami walczyć...
                            • vviosna Re: Skończ Waćpanna, wstydu oszczędź 23.03.04, 20:54
                              "Proszę porównaj swoją wklejkę z tym co jest w archiwum:
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10810848&s=1
                              Tu znajduje się Re: "a takie tam" i Re: "grafomański styl"

Pozostałe wklejki również sobie daruj, są wyrwane z kontekstu dyskusji – kolejna
                              Twoja perfidia."

halloo! spisz?
                              prosilas o dowod, nie o kontekst, nie sadzisz, ze reakcja ivicy byla adekwatna
                              do sytuacji?
                              • vviosna errata 23.03.04, 21:01
                                prosilas o dowod, nie o kontekst, CZY sadzisz, ze reakcja ivicy byla adekwatna
                                do sytuacji
                              • cygne Re: Skończ Waćpanna, wstydu oszczędź 23.03.04, 21:37
                                vviosna napisała:

>
                                > halloo! spisz?
                                > prosilas o dowod, nie o kontekst, nie sadzisz, ze reakcja ivicy byla
                                adekwatna do sytuacji?

Sio!

Maria dosyc ci już czasu poswięciła, myslisz, że nie ma nic lepszego do roboty?
                                • radca CYGNE - skończ Waćpanna, wstydu oszczędz 25.03.04, 18:57
                                  cygne napisała:

> vviosna napisała:
                                  >
                                  > >
                                  > > halloo! spisz?
                                  > > prosilas o dowod, nie o kontekst, nie sadzisz, ze reakcja ivicy byla
                                  > adekwatna do sytuacji?
                                  >
                                  > Sio!
                                  >
                                  > Maria dosyc ci już czasu poswięciła, myslisz, że nie ma nic lepszego do
                                  roboty?
                                  >
                                  >
                                  >

- przeciez to ktos podstawiony pod prawdziwa " wiosne"
                                  atakujesz Cygne ?
                                  ale kogo - wiesz chcociaz ? Czy na ciebie dzialaja pewne nicki - jak plachty
                                  na byka ?
                                  • radca Re: CYGNE - skończ Waćpanna, wstydu oszczędz 25.03.04, 18:59
                                    CYGNE - ciebie juz wali rowno pod sufitem
                                    nie zauwazylas tego ?
                                    • vvi0sna Re: CYGNE - skończ Waćpanna, wstydu oszczędz 25.03.04, 23:16
                                      Marię tez. i cała reszte tego durnego forum. tylko my tu normalni. swoista
                                      ostoja cnot wszelakich. O Dżizzaaa!!!! coz za odpowiedzialnosc!

pozdrawiam radco

odbierz poczte koniecznie
                            • cygne Re: Skończ Waćpanna, wstydu oszczędź 23.03.04, 21:35

> Oj Cygne, napracowałam się – wierzyłam w człowieka, Qczi mi tę wiarę odeb
                              > rała.
                              > Współczuję wszystkim tym osobom, które w realu mają z nią jakikolwiek kontakt
                              &
                              > #8211;
                              > świństwa jakie robi na forum jest w stanie zrobić w rzeczywistości (a nawet
                              już
                              > zrobiła – Lisiczce). To nie człowiek – to wampir żywiący się ludzką
                              > krzywdą.
                              >
                              > Trzymaj się dzielnie i życzę Ci serdeczności oraz wytrwałości : ))

Dzięki, Tobie również, pozdrawiam:-)))

> *****
                              > Coraz więcej ran, które się nie goją, coraz więcej idiotów...
                              > Coraz mniej szaleńców, którzy się nie boją z idiotami walczyć...
                • vviosna Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 22:36
                  > formie:

a tak na marginesie proponuje poczytanie nieco dosadniejszej (wiadomo,
                  poabsyntowej;) literatury mlodopolskiej, choc nie tylko
                  ba, i forum bylo szersze i opisy bardziej naturalistyczne ;)
                  widzisz, teraz tez epoka taka bardziej naturalistyczna, zreszta sami placzecie
                  (opozycyjni mi glownie forumowicze), ze miedzy wierszami czytywac nie lubicie ;)
                  cosik wasze szkielko przyloniete, tylko pytanie: zwyklym brudem, czy mgielka
                  zalu za szalenstwem...
                  • genuine44 Re: Gratulacje Ivica! 21.03.04, 22:52

> a tak na marginesie proponuje poczytanie nieco dosadniejszej (wiadomo,
                    > poabsyntowej;) literatury mlodopolskiej,

Popatrzcie, Quci w jednym szeregu z mlodopolskimi dekadentami. :) Tedziu sie
                    obudzil a jej wydaje sie, ze Przybyszewski zmartwychwstal.
                    • zinekk Do Tyciarka i Jane 22.03.04, 21:13
                      Tyciarku,Twój post zawiera wiele racji.Pamietaj jednak ze istnieje cos takiego
                      jak telefon.Ludzie czasami wymieniaja sie telefonami.Byłem słuchaczem jednej
                      takiej rozmowy.Jak nie idzie sie skontaktowac przez gg mozna przeciez przez
                      telefon.

Ktos gdzies napisał (chyba bator1) o bajaniu o cierpieniach i tragediach
                      pozaforumowych,dajac do zrozumienia iz sa to bajki ,by przykuc uwage
                      forumowiczów. Nie komentuje.ale jest mi głuopio ze mozna tak spłycac cos,o czym
                      sie nie ma pojecia.

Jane!!Przepraszam Cie za Cepa.To nie było kulturalne.Marze o tym by zachowywac
                      sie w porzadku. Czasem mi sie to udaje. Ogólnie jestem tez człowiekiem i tez
                      potrafie bluzgac.I to porzadnie,jak sie okazuje.

Chce jedynie bys wiedziała,ze Elodia jest jedyna osoba której Bede uporczywie
                      bronił na tym forum.Poza tym nie interesuja mnie inni Twoi adwersarze.Ale Ją
                      bede bronił.Bez obiektywizmu lub obiektywnie-zalezy jak forumowicze to
                      ocenia.Obiecuje ze postaram sie nie robic tego prymitywnie. Wyszło jak
                      wyszło.Trudno.Mogłem po prostu napisac inaczej.Stało sie.

O kazdym z nas mówi nasze zycie i przezycia osobiste.Bez tego nie ma pełnego
                      obrazu.Wyszedłem z nerwów.Ale w konflikcie Elodia -Jane zawsze bede po stronie
                      Elodii.I nie bede tłumaczył dlaczego.
                      • Gość: LJane Re: Do Tyciarka i Jane IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.03.04, 21:18
                        Przeprosiny przyjęte.

> Tyciarku,Twój post zawiera wiele racji.

Ufff

;)
                        • zinekk Re: Do Tyciarka i Jane 22.03.04, 21:20
                          Pamietaj ze pisał kilka postów.Nie jestem Zachwycony Jego tokiem myslenia.
                          • Gość: LJane Re: Do Tyciarka i Jane IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.03.04, 21:27
                            Ważniejszy od toku rozumowania jest efekt końcowy, z którym częściowo się
                            zdadzasz. To jest ważniejsze i bardziej wymowne, niż "zachwyt nad tokiem
                            rozumowania".
                            • zinekk Re: Do Tyciarka i Jane 22.03.04, 21:49
                              Ale WSN tez napisała sporo dobrego.Pewnie sie nie zgodzisz,ale uwazam,dokładnie
                              jak ONA, ze jesli komus jest zle-jak Elodii,to powinno usostepnic sie jej
                              troche miejsca na autorefleksje i wnioski.
                              • Gość: tyciarek Re: Do Tyciarka i Jane IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 22.03.04, 22:32
                                tak patrze i patrze. jednym oczkiem,drugim oczkiem .
                                i sie zastanawiam, co wy tak komentujecie parami ?
                                domyslam sie,ze chodzi o cos czego tu jednak nie ma :-)

ale dlaczego tutaj ?
                              • l_jane Re: Do Tyciarka i Jane 22.03.04, 22:44
                                zinekk napisał:

jesli komus jest zle-jak Elodii,to powinno usostepnic sie jej
                                > troche miejsca na autorefleksje i wnioski.

Dopóki subiektywne z natury wnioski nie ranią uczuć i nie sprawiają przykrości
                                innym - nie ma najmniejszego problemu. "Nadwrażliwość" jednak może wyrządzić
                                wiele szkody i co jeszcze więcej zła innym.
                                Przemyśl to sobie.
                      • bator1 Re: Do Tyciarka i Jane 22.03.04, 22:57
                        zinekk napisał:
                        > Ktos gdzies napisał (chyba bator1) o bajaniu o cierpieniach i tragediach
                        > pozaforumowych,dajac do zrozumienia iz sa to bajki ,by przykuc uwage
                        > forumowiczów. Nie komentuje.ale jest mi głuopio ze mozna tak spłycac cos,o >
                        > czym sie nie ma pojecia.

Wprawdzie zostałem uznany za niższego klasowo, ale mimo to ośmielę się
                        zareagować (skoro imiennie mnie tu wywołano :-)
                        Otóż nic podobnego "nie dawałem do zrozumienia" - jesli ktoś to tak odebrał, to
                        odebrał opacznie.

Co do cierpień na tle wydarzeń pozaforumowych, które odbijaja się tu czasami
                        niektórym czkawką, to chyba trudno wątpić w ich istnienie? Podobnie jak w
                        uporczywe odgrzewanie refleksji na temat wydarzeń, o których wiedzą tylko dwie
                        skonfliktowane osoby i czynienie z tego oręża do walki "stron".

Ponieważ przyczyny konfliktów są własnie "pozaforumowe" to trudno oczekiwać od
                        forumowiczów realnego zrozumienia czy współczucia, skoro tak naprawdę zna się
                        wszystko z trzeciej ręki?
                        Może są prawdą, może bajką?

Nie oczekuję aby ktoś się za mnie rumienił, wystarczy czytać tylko to, co jest
                        napisane, a nie dopisywać sobie interpretację pasującą wyłącznie do własnych,
                        aktualnych sympatii
                        Tylko tyle...
                        • zinekk Re: Do Tyciarka i Jane 22.03.04, 23:28
                          Zapomniałem o Tobie.

Mozna sie spierac, lecz nerwy trzeba miec raczej na wodzy. Doszedłem dzis
                          wieczorem do tego wniosku.Bez urazy,CIEBIE tez przepraszam.Co nie znaczy ze sie
                          zgadzam z postami.I co nie znaczy ze nigdy nie bluzgne wykonczony trescia
                          merytoryczna innych forumowych postów.
                          • bator1 Re: Do Tyciarka i Jane 23.03.04, 08:55
                            zinekk napisał:

> Zapomniałem o Tobie.
                            >
                            > Mozna sie spierac, lecz nerwy trzeba miec raczej na wodzy. Doszedłem dzis
                            > wieczorem do tego wniosku.Bez urazy,CIEBIE tez przepraszam.Co nie znaczy ze
                            sie
                            > zgadzam z postami.

O, bynajmniej nie oczekuję tego za wszelką cenę - róznice w poglądach tworzą
                            forum :-))))

> I co nie znaczy ze nigdy nie bluzgne wykonczony trescia
                            > merytoryczna innych forumowych postów.

Mam nadzieję, że taką reakcję wywołają raczej nie-merytoryczne posty? W kazdym
                            razie - bez urazy, nie zamierzam Ciebie obrażać dla samej "przyjemnosci"
                            obrażania. Jeśli powstało takie wrażenie gdzieś to przepraszam i pozdrawiam.
                            • wsn Re: Do Tyciarka i Jane 23.03.04, 09:56
                              zinekk - szacuneczek
                              pozdr

ale bator - co ze zdzwieniem konstatuje - tysh ;)
                              --
                              • radca dla niby tego " wierzacego" 24.03.04, 18:42
                                " wszystko jest mozliwe - dla kmiotka"
                                nawet szambo w ktorym jak widac - niezle sie czuje i ukazuje cale swoje oblicze

radca

ps. IVICO - informatyku ... czyz nie jest tak ?
                                • genuine44 Re: dla niby tego " wierzacego" 24.03.04, 19:41
                                  " wszystko jest mozliwe - dla kmiotka"
                                  > nawet szambo w ktorym jak widac - niezle sie czuje i ukazuje cale swoje oblicz
                                  > e
                                  >
                                  > radca
                                  >
                                  > ps. IVICO - informatyku ... czyz nie jest tak ?

Ha szujo Radco, za spokojnie bylo austriacki kmiotku? Akcja nie wypalila? Nie
                                  dalo sie tym razem nikogo nabrac?
                                  • vvi0sna Re: dla niby tego " wierzacego" 24.03.04, 19:49
                                    na mnie radcuniu zawsze mozesz liczyc. zrobie ci stronke, jak moja 'druga
                                    polowka' nie bedzie miala nic przeciwko. i co to znaczy 'lamerska' Ci wyjasnie.
                                    nic sie nie martw. dopoki trzymamy sie razem - atomowa banda nam nie grozi ;)

sprawdz poczte
                                  • radca kanadyjczyk bydgoski wyzywa do "SZMAT" kobiety 24.03.04, 20:00
                                    genuine44 napisał:

> " wszystko jest mozliwe - dla kmiotka"
                                    > > nawet szambo w ktorym jak widac - niezle sie czuje i ukazuje cale swoje ob
                                    > licz
                                    > > e
                                    > >
                                    > > radca
                                    > >
                                    > > ps. IVICO - informatyku ... czyz nie jest tak ?
                                    >
                                    >
                                    > Ha szujo Radco, za spokojnie bylo austriacki kmiotku? Akcja nie wypalila? Nie
                                    > dalo sie tym razem nikogo nabrac?

- GJENKU a jak by ciebie tak nazwac "SZUJA" jak ty to umiesz wyzywac ?
                                    ALBO JAK WYZYWASZ KOBIETE NA FORUM OD " SZMAT" ???

panie JANKU .... nie wstydzi sie pan tak wyzywac kobiete od SZMAT ?
                                    i pomyslec,ze taki czlowiek kiedys obslugiwal strone www.kip.pl

wstydz sie pan - takie i wyzwiska ? i to tak pana bawi ?
                                    PANIE kanadyjczyku ....

radca
                                    • genuine44 Re: kanadyjczyk bydgoski wyzywa do "SZMAT" kobie 24.03.04, 20:08
                                      > wstydz sie pan - takie i wyzwiska ? i to tak pana bawi ?
                                      > PANIE kanadyjczyku ....

Nie, mnie to nie bawi, panie Radco. Jestes wyjatkowo podlym czlowiekiem ktory
                                      nie przebiera w srodkach aby przeprowadzic swoje zamiary. Poniewaz jestes
                                      zwyklym matolkiem, konczy sie na zamiarach bo umiejetnosci braknie. Do pewnego
                                      czasu udawalo sie klamstwami nabierac innych ale i to sie skonczylo. I to
                                      doprowadza nasza szuje do pasji. Szuja doprowadzona do pasji gryzie jak
                                      wsciekly pies.
                                      • vviosna Re: kanadyjczyk bydgoski wyzywa do "SZMAT" kobie 24.03.04, 20:12
                                        a jak zachowuje sie nie-szuja doprowadzona do pasji?
                                      • radca Re: kanadyjczyk bydgoski wyzywa do "SZMAT" kobie 24.03.04, 20:13
                                        Panie JANKU .... a jednak widze,ze obrzucanie wyzwiskami doskonale pana bawi.
                                        Bo jak mozna inaczej myslec,gdy widzi sie - jak pan ciagle obrzuca coraz
                                        nowszymi wyzwiskami kobiete na forum ( studentke) i zacheca pan jeszcze
                                        podobnych panu do tych atakow.

panie JANKU... - brak mi poprostu slow, bo kiedys wydawal sie pan byc troche
                                        innym czlowiekiem.

chyba,ze pan udawal ?

radca
                                        • genuine44 Re: kanadyjczyk bydgoski wyzywa do "SZMAT" kobie 24.03.04, 21:49
                                          >- brak mi poprostu slow,

to akurat nic nowego

> nowszymi wyzwiskami kobiete

kobiete? Nie rozumiem Radco?
                                          • radca Re: kanadyjczyk bydgoski wyzywa do "SZMAT" kobie 24.03.04, 21:54
                                            genuine44 napisał:

> >- brak mi poprostu slow,
                                            >
                                            > to akurat nic nowego
                                            >
                                            > > nowszymi wyzwiskami kobiete
                                            >
                                            > kobiete? Nie rozumiem Radco?

- nie roztrzasajmy juz Genuine44
                                            czyz nie warto prowadzic rzeczowych dyskusji - niz te cale ataki ?

- milego wieczoru zycze

radca

ps. pozwol,ze juz nie bede wracal do tego tematu

• genuine44 Re: kanadyjczyk bydgoski wyzywa do "SZMAT" kobie 24.03.04, 22:17

> ps. pozwol,ze juz nie bede wracal do tego tematu
                                              >

Wlasnie Radco. Nie wracaj do tematu.
                                        • vvsn Re: kanadyjczyk bydgoski wyzywa do "SZMAT" kobie 24.03.04, 21:54
                                          radca napisał:

> Panie JANKU .... a jednak widze,ze obrzucanie wyzwiskami doskonale pana bawi.
                                          > Bo jak mozna inaczej myslec,gdy widzi sie - jak pan ciagle obrzuca coraz
                                          > nowszymi wyzwiskami kobiete na forum ( studentke) i zacheca pan jeszcze
                                          > podobnych panu do tych atakow.
                                          >
                                          > panie JANKU... - brak mi poprostu slow, bo kiedys wydawal sie pan byc troche
                                          > innym czlowiekiem.
                                          >
                                          > chyba,ze pan udawal ?
                                          >
                                          > radca

daj spokój radco, zachowaj swe sily dla dzieciaków
                                          Btw. widziałam ostatnio kilka dziewczyn, spodobały by Ci się
                                          ale o tym lepiej na majla - napisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka