Dodaj do ulubionych

Ruch Chorzów w barażach o II ligę

IP: 81.210.69.* 11.06.04, 22:35
DRAMAT, DRAMAT, DRAMAT
Obserwuj wątek
    • quickstarter Co ja widze - szmata chorzow w III lidze!!!!!!!!!! 11.06.04, 22:43
      lalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaa
      • Gość: dariusz Re: Co ja widze - szmata chorzow w III lidze!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 08:04
        szmaty poszukej sie w rodzinie!!!!!!!
      • Gość: Oberschlesier Re: Co ja widze - szmata chorzow w III lidze!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 22:01
        Gorolski podciepie,szmata i toś je ty.Powiydz wto cie urodzioł to cie pomszcza
        ty brudasie.Nie chca pedzieć kim była ( jest) twoja matka bo redakcja tego niy
        przpuści ale sie chyba domyślosz co mom na myśli ty benkarcie gorolski.
        Nawet w III lidze Ruchu sie nie wstydze !!!!
        Sercem i duchem na zawsze z Chorzowskim Ruchem.
        Gromy do końca,niebiescy gromy do końca !!!
    • Gość: Iro Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: 193.151.25.* 11.06.04, 22:48
      Dramat i ... trochę wstyd ...

• Gość: Pavlique Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 11.06.04, 23:24
      To już jest koniec i już prawie nie ma nic.
      Dramat, wstyd, tragedia...wszystko to - po mojemu dotyka nas kibiców NASZEGO
      RUCHU bo coś mi się zdaje że nikogo więcej. No może paru grajków jest
      przejetych.. a cała reszta z tow. rogalikiem....
      znowu będzie blabla o sponsorach, o spółce akcyjnej i takie tam trele lele
      I prosze nie piszcie że to wszystko przez przewany mecz z ŁKŚ-em...
      In dobre i na złe RUCHU CHORZÓW - KOCHAMY CIĘ
      PSZCZNA NA ZAWSZE Z RUCHEM!!!
    • Gość: antyhanys Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: *.smsnet.pl / 62.233.243.* 11.06.04, 23:47
      buhahaha! Ale swietnie. Lepszej informacji dawno nie bylo. 3 liga 3 liga
      niebieskie psy!
      • Gość: nobody Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:36
        antyhanys jesteś zwykłym ćwokiem i tyle, bo ja generalnie nie cieszyłbym się z
        takiej degradacji twojego klubu (jakikolwiek on jest), gdyby ci go odgórnie
        panowie prezesi zarżneli... a jeżeli chodzi o niebieskich to mam nadzieje, że
        kiedyś się to skończy i będą klubem rządziły normalne osoby!!!
        • Gość: Riddler Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 07:59
          Zapal świeczkę...
      • Gość: Oberschlesier Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 22:07
        Gorolu śmierdisz jak kożdy z wos.Jesteście podludźmi,niższą i niżej
        rozwiniętoom rasom "ludzi" z kerymi nom ślonzokom niy wypado nawet godać.
    • Gość: ksg man Ruch Śmieci z II ligi leci :D IP: *.telpol.net.pl 13.06.04, 08:54
      brawo!!!!!!!!!!!!
      • Gość: KSR Re: Ruch Śmieci z II ligi leci :D IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.04, 00:37
        Spierdalaj zabrsko gorolsko wywłoko!!
    • Gość: metanabol Za tych kibiców to do V ligi od razu niech lecą IP: *.bater.net.pl / 80.48.144.* 13.06.04, 17:46
      W V lidze gra dużo lokalnych klubów to bedziecie się trzaskać co mecz, chyba o to wam chodzi, bo na wynikach jakoś wam nie zależy.
    • Gość: ksg Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 21:57
      trzeba było wystawić znowu bramkarza z meczu z Zagłebiem Lubin sprzedawczyki!
      albo teraz może KGHM dorzuci Wam parę groszy na baraże!macie za swoje
      sprzedawczyki!
      • Gość: KSG Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.04, 00:47
        Szmato zabrsko gorolu trzim pysk
    • Gość: Pasiak Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:12
      Szacunek dla Ruchu! Wierzę w Niebieskich mimo że mamy z sobą "kosy" pragnę, aby
      nie obsunęli się w otchłań. Do boju Niebiescy!!!
    • Gość: Gieksa rules Ruch Chorzów w III lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:16
      Chciasłbym zobaczyć taki tytuł w gazecie. Szykujcie się brudasy do meczów z
      Ruchem...Radzionków.
      • Gość: Robson Katowice Katowice GKS ! IP: 217.153.210.* 15.06.04, 00:40
        Co wy wszyscy pierdolicie !!! Dla takich derbów jak z Ruchem nalezy tryzmac za
        nich w barazach ! Lepiej by gral Ruch w 2 lidze niz jebane Zaglebie !!! Mysle
        ze kiedys do tego dorosniemy by w ciezkich chwilach sie wspierac i razem jebac
        goroli !!! Pozdrawiam wszystkich kiboli Slaskich klubow !
    • Gość: buuhehehe Re: Ruch Chorzów w barażach o II ligę IP: 217.11.130.* 15.06.04, 17:06
      ...za rok a może dwa 3 liga lub klasa A za pięć najwyżej sześć o tobie k**wo
      zniknie wieść!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka