vvi0sna Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 18:30 hihihihihihi nikomu sie nie chce??????? powazne towarzycho Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 18:34 ze-na-da (nikogo nie udaje, jakby sie komus wydawalo) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 18:59 nortia napisała: > ze-na-da (nikogo nie udaje, jakby sie komus wydawalo) :) no co, mlodziez sie bawi ;) a ze sie tym razem pode mnie podszywa... ;) czy mi to cos ujmie ;:) nie ja im place za internet ;D -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 20:02 kochana nortiu, wiesz jak ta cała 'rozpierducha' sie zaczela? napisalam kiedys 'mozgach na starym rynku' a Oni nie zrozumieli, ze to byla zwykla polewka ;) za grosz nie maja poczucia humowu kwiatuszki sprawdz poczte hhhh sorry, to do radcy Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 20:04 wybacz literoofki. wzmocniłam sobie herbatke rumem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 20:08 Tak btw ogólnie na foroom jest bardzo fajnie, pisnie jest to zajęcie, jakie lubię robić. Tylko denerwuje mnie jedna rzecz. Może nawet nie denerwuje, a ciekawi. Jak długo będą mnie tu jeszcze traktowali jak gówniarza? Tzn nie, że mną pomiataką czy jak, ale no z pewnym pobłażaniem do mnie podchodzą. Wszyscy są starsi, to fakt, ale interesuje mnie jedno: po jakim czasie traktują człowieka jak równego sobie? Czyli np zaczną się zwiarzać czy jak. wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 20:15 W sumie to nie musza sie zwierzac tylko mogliby postawic pifko czasem. a tu nic. tylko moja polowka sie poczuwa ;) qrcze, moja swinka morska weszla za szafe. co robic??? czuje, ze jutro kupie sobie nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 20:22 W sumie to nie są tacy zli, Ci forumowicze. Troche ogłady mnie nauczuli.. Juz nie mowie wyrazów na 'k' i 'j', ogólnie mowiac - nie wyrazam sie jak ostatnia lafirynda. Chyba im podziekuje, ze mnie tak wychowali. Jacy oni dobrzy!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 20:18 wiosenko moja kochana, jak juz zostaniesz magistrem wtedy zobaczysz bedzie inaczej wszyscy cie pokochaja,wypiekniejesz, nabierzesz pelnego blasku; a nimi sie nie przejmuj,ze nie umieja czytac miedzy wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 20:21 jak bedziesz mgr to pogadamy. Teraz sp@daj i nie mow mi co mam robic, klonie jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: Robimy rozpierduche?????? 24.03.04, 20:24 bierzesz przyklad z atomowej bandy? podajmy sobie rece na zgode; mowie powaznie; Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: PIRAMIDA DLONI? 24.03.04, 20:31 bedziesz mogla nawet korzystac z mojego komputera; a moze nawet zrobimy razem polewke? na poczatek moze z tyciego? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: PIRAMIDA DLONI? 24.03.04, 20:34 za_pol_roku_bede_magistrem napisała: > bedziesz mogla nawet korzystac > z mojego komputera; > a moze nawet zrobimy razem polewke? > na poczatek moze z tyciego? a zaraz potem z cygne!, z cygne! jak ja nie lubię!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: PIRAMIDA DLONI? 24.03.04, 20:38 z lisi nie mogłabym zawsze mi sie podobała ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: PIRAMIDA DLONI? 24.03.04, 20:39 vvi0sna napisała: > z lisi nie mogłabym > zawsze mi sie podobała ... > > ;) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: PIRAMIDA DLONI? 24.03.04, 20:38 mowisz o tej krzyzacce, co to nie mogla dostac naszego kochanego tedzika i teraz tak kasa ladna mi arbiter elegancji! Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: PIRAMIDA DLONI? 24.03.04, 20:40 za_pol_roku_bede_magistrem napisała: > mowisz o tej krzyzacce, > co to nie mogla dostac > naszego kochanego tedzika > i teraz tak kasa > ladna mi arbiter elegancji! i kocham jeszcze Radce, bo ma ładną czaszkę Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: PIRAMIDA DLONI? 24.03.04, 20:40 tyci tez odpada. zbyt wysoki prog jak dla mnie. ale jak bede doktorem to mu pokaże! o dzizaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved humorek dopisuje 24.03.04, 20:41 nareszcie, hhhhh z ks na klona to niezly awans jeszcze troszke wiecej polotu i awansujecie na klowna ;))))))) czego wam serdecznie zycze buzi, slimaczki Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 24.03.04, 20:43 tedziku, nic sie nie martw. bede niedlugo. tylko co my zrobimy, jak nam prad wylacza???????? nie bedzie komputerka???? netu???????? O dzizaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 24.03.04, 20:45 vvsn napisała: > Żałosni są > moja połoofko > cmok cmok cmok cmok moja poloofko o dzizaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: humorek dopisuje 24.03.04, 20:46 vvi0sna napisała: > vvsn napisała: > > > Żałosni są > > moja połoofko > > cmok > > cmok > cmok > cmok > > moja poloofko > > o dzizaaaaaaaa! To nie do ciebie kreaturo Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 24.03.04, 20:51 vvsn napisała: > To nie do ciebie kreaturo a pomozesz mi nosic kabelki? o dzizzzza!!!! ps: za duzo tych okienek. loginy mi sie miszaja. ale polewka!!!! zajebioza po prostu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: humorek dopisuje 24.03.04, 20:45 trzymajcie za mnie kciuki ide robic siusiu i musze trafic do muszelki; hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 24.03.04, 20:46 a oni to som wszyscy razem i ile ich!!! a my tedziku to ino radce mamy to jedna osoba a wlasciwie pol a jak dadza mi rózgi na goła d...? bedziesz mnie bronił? cmok tedziu Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: humorek dopisuje 24.03.04, 20:53 vvi0sna napisała: > > a oni to som wszyscy razem i ile ich!!! > a my tedziku to ino radce mamy to jedna osoba a wlasciwie pol > a jak dadza mi rózgi na goła d...? > bedziesz mnie bronił? > cmok > tedziu Zachaczacie już o hydranty brązowymi nogawkami zgraja nieudaczników wykształcenie kole w oczy, co? pozdroofki dla wszystkich szczeniackich nudziarzy forum Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 24.03.04, 20:56 zahaczacie, sorki kiepska jestem z polaka. ale jak bede doktorem... to wszystkim Wam pokaze ;) I Tobie I Tobie I Tobie, tedzik tez ;) hhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: humorek dopisuje 24.03.04, 21:08 vvsn napisała: > vvi0sna napisała: > > > > > a oni to som wszyscy razem i ile ich!!! > > a my tedziku to ino radce mamy to jedna osoba a wlasciwie pol > > a jak dadza mi rózgi na goła d...? > > bedziesz mnie bronił? > > cmok > > tedziu > > Zachaczacie już o hydranty brązowymi nogawkami > zgraja nieudaczników > wykształcenie kole w oczy, co? > pozdroofki dla wszystkich szczeniackich nudziarzy forum > > taki klon to rozumiem wreszcie jakiegos madrego dopusciliscie ciekawe ktora to ks? hhhhhhhhh dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: humorek dopisuje 24.03.04, 21:23 ted.allrightsreserved napisał: > taki klon to rozumiem > wreszcie jakiegos madrego dopusciliscie > ciekawe ktora to ks? > hhhhhhhhh > dzieciaki > czy oni kiedyś dorosną? Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: humorek dopisuje 24.03.04, 23:08 dzieki,ze trzymalisci kciuki:)))))))) bylo ciezko:))))))) boszzzzzzzzzzz jak to jest,ze na V roku musze ciezko zaqwac,a inni leza do gory brzuchem p.s. ale jeszcze te calki:(((((((((( to pa lece zaqwac Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: humorek dopisuje 25.03.04, 00:20 Miała być polewka wyszły same pierduchy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: humorek dopisuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:42 a tak tez potrafisz, slimaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: humorek dopisuje 25.03.04, 00:57 zinekk napisał: > Obcy 4 to pryszcz przy tym wątku... Musisz tylko podciągnąć swój czas w przelogowywaniu hhhhhh No to: KISS! :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:01 stac mnie na to by przepraszac, stac mnie na to by pisac we własnym nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
vvsn Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:04 O tej porze lepiej "spać" niz "stać" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:04 A poza tym moge za chwile wyslac Ci moje IP. Pod warunkiem ze nie bedziesz grzebac.Duzo jeszcze sie musisz nauczyc :) Przede wszystkim nie smierdziec strachem Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:24 No co z tym IP. Halo!! Dam Ci. A Ty mnie pieknie przeprosisz,bo to ze zaczniesz pisac pod jednym nickiem,w to nawet nie wierze.Trzeba miec kregosłup kochanie:)) Mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:26 ej, Zinku, komu sie tlumaczysz ;))) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:31 nie tłumacze sie-ktos chce mnie skompromitowac,ale sie nie udaje.Za silny jestem.Za bardzo mam wszystkich w tyłku i za bardzo ten ktos jest tchórzem.Az swąd sie ciagnie ze strachu.Pisałby ten ktos pod własnym nickiem i byłoby czysto.Ciebie nie znosze-Ciebie lubie-Ty spadaj-Z tobą nie gadam.ale rodzice nie nauczyli uczciwosci...Tez pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:41 ano olej ;) dobranoc i 3maj sie! -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:29 zinekk napisał: > No co z tym IP. Halo!! Dam Ci. A Ty mnie pieknie przeprosisz,bo to ze zaczniesz > > pisac pod jednym nickiem,w to nawet nie wierze.Trzeba miec kregosłup kochanie:) > ) > Mocny. Dobra, dobra krzyżówko d'Artagnana z Aramisem :-))) Twoje słowo wystarczy - mnie Tobie - moje przepraszam - mam nedzieję też? Aleś sobie wątek wybrał do spraw honoru hhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Wystarczy.Tak trzymac. 25.03.04, 01:34 Ok.Jestem uczulony i tyle.Fajowo.Nic wiecej nie pragne.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Wystarczy.Tak trzymac. 25.03.04, 01:36 dobranoc! -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Wystarczy.Tak trzymac. 25.03.04, 01:39 Ale moze powrót do własnych nicków byłby mozliwy-przemysl to. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Wystarczy.Tak trzymac. 25.03.04, 01:40 to bylam ja, i to jest moj nick ;) pozdrowka! i dobranoc ;D -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Wystarczy.Tak trzymac. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:43 Taa, a świstak siedzi, bo sreberka były kradzione? z daleka się rozłażą te dwa v w nicku Bujać to my, ale nie nas.... -- Podnieca mnie, jak myję Guci Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Wystarczy.Tak trzymac. 25.03.04, 01:51 sam jestes guci ;) -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Wystarczy.Tak trzymac. 25.03.04, 14:42 czy ktoś widział moją zapijaczoną świńkę morską? jak sobie wypije to śpiewa. nikt nie widział? ------------------------------------------------------ będę rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: humorek dopisuje IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 01:41 > Dobra, dobra krzyżówko d'Artagnana z Aramisem :-))) > Twoje słowo wystarczy - mnie > Tobie - moje przepraszam - mam nedzieję też? -łał. weszenie sprowadziło na minę. uha ha ha ha ha ha hah a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: humorek dopisuje IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:45 Zabłądził tu, ostatni przyzwoity hihihi dobrze, ze nie wdepnął w twoją kupe smiechu :-)))))) -- Umyj mi plecy tyci, bo to mnie podnieca :p Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: humorek dopisuje 25.03.04, 12:19 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Umyj mi plecy tyci, bo to mnie podnieca :p zarty, zartami, ale on zna moj adres Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 12:22 na szczescie ja tez znam buzi, tedziku co powiesz na spagetti wieczorem? tak, jak zakochany qndel ... dzizzza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angulene Re: humorek dopisuje 25.03.04, 12:27 dobra,wygraliscie;-))))))))) skonczie juz ta polewke:-)))))) Ted odbierz poczte:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: humorek dopisuje 25.03.04, 12:40 vvi0sna napisała: > na szczescie ja tez znam > > buzi, tedziku > > co powiesz na spagetti wieczorem? tak, jak zakochany qndel ... > > dzizzza!!! > o, dzizaaaa lubie spaghetii mniam, zebym chociaz wiedzial jakiej jestes plci hhh Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Kto jest Kto? 25.03.04, 01:47 Jezu,kto jest kto,bo nie wiem kiedy sie obrazac.Jaja na forum.takiego magla jeszcze nie było.W kazdym razie staram sie byc ok. Z rozkojarzeniem i kompletna dezorientacja ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightreserved Re: Kto jest Kto? 25.03.04, 01:51 zinekk napisał: > Jezu,kto jest kto,bo nie wiem kiedy sie obrazac. Jakie forum, taki hamlet :-))))) (to nie miała być obraza, ale jakby co, to z góry przepraszam :-))) dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Kto jest Kto? 25.03.04, 11:55 jakie forum taki szekspir - w koncu wszyscy przezyli ;))) -- "Keyboard error, press F1" Opowieści z Narni Odpowiedz Link Zgłoś
angulene Re: Kto jest Kto? 25.03.04, 12:02 kochac,albo nie kochac[tedzika] oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kto jest Kto? 25.03.04, 12:11 A jak kochac to jak dlugo ? gdzie jest granica? lato idzie. tle towarow na ulice wyjdzie. trzeba byc przygotowanym na wszystko. trzeba byc elastycznym. dzielnicowy mi tak mowil we wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kto jest Kto? 25.03.04, 15:27 > A jak kochac to jak dlugo ? oj tyci, ale sie wsypales ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kto jest Kto? 25.03.04, 14:46 chciałam powiedzieć,że nie poszłam na spacer z psem. pada. ------------ będę rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: humorek dopisuje 25.03.04, 01:01 hhh a kto zgadnie, ja to - czy moj klon? patrzcie: gżegżółka, czyli jednak ja hyhy -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 14:45 za piętnaście minut wyjdę z psem na spacer. chciałam o tym wszystkim powiedzieć.to istotne. przez piętnaście minut nie będę wiedziała,czy moja świnka morska się znlazła. ------------------------------------------------------ będę rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: humorek dopisuje IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 01:12 pozdroofki -- Jestem dzisiaj tak podniecony, ze chyba umyję wszystkie zęby Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: humorek dopisuje 25.03.04, 10:23 hihihi ale nam sie udala polewka hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 11:02 to ma byc wiosna ??? chyba wloze kalosze. Co myslicie? nic? aa rozumiem spytam 'dziewczyn po 30' dzizzzza!!! pa Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: humorek dopisuje 25.03.04, 11:05 jak juz zostaniesz doktorem, kochanie, to sie zbadaj hhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 11:09 ted.allrightsreserved napisał: > jak juz zostaniesz doktorem, kochanie, to sie zbadaj > hhhhhhh dzielnicowy mi mowil ostatnio, ze on by juz nie zaufal zadnemu lekarzowi sama sie zbadam, jak bedzie trza. buzi, tedziku tez sprawdz poczte Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 13:18 vvi0sna napisała: > ted.allrightsreserved napisał: > > > jak juz zostaniesz doktorem, kochanie, to sie zbadaj > > hhhhhhh > > dzielnicowy mi mowil ostatnio, ze on by juz nie zaufal zadnemu lekarzowi > sama sie zbadam, jak bedzie trza. > > buzi, tedziku > > tez sprawdz poczte :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: humorek dopisuje 25.03.04, 13:45 juz wiem, ze za spaghetti dziekuje dziekuje, nie (dla pewnosci) wyobrazilem sobie wersje z zakochanym kundlem, fuuuuj, bede wymiotowal Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 14:00 ted.allrightsreserved napisał: > juz wiem, ze za spaghetti dziekuje > dziekuje, nie (dla pewnosci) > wyobrazilem sobie wersje z zakochanym kundlem, fuuuuj, bede wymiotowal > hihihihi tedzik nic nie kapuje raz w lewo raz w prawo WAHADŁO :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: humorek dopisuje 25.03.04, 14:07 i lewy i prawy odchyl wahadla wzbudza odruchy wymiotne ale dzieki lewusie za propozycje, hhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
angulene Re: humorek dopisuje 25.03.04, 14:17 my im jeszcze tedzik pokazemy;)))))))) ale nie teraz,bo musze zaqwac:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
za_pol_roku_bede_magistrem Re: humorek dopisuje 25.03.04, 14:22 ale jak za pol roku bede magistrem:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 14:34 chcę mi się rzygać. jadłam dziś brukselkę. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 16:37 i serek z Tesco dzizaaaaaaaaaaaaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: humorek dopisuje 25.03.04, 16:36 Nie krepuj sie tedzik: po prostu sobie rzygnij. wymiotuja dzieci a Ty jestes moim duzym chlopcem ;) buzi podrzuce Ci moja cudownie ocalała swinke w sobote, ok? mam impre. w tym tygodniu kochanie baluje sama. wybacz. jak to mowia zza wschodnia granica: wiesna idiot! sam rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś