Gość: Fan Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.160.156.* 12.07.03, 12:32 Ale strona coś muli,a ranking stadionów to fajna rzecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.egb.pl 12.07.03, 17:53 Co to k. jest. Ostatnie wpisy pasują do tematyki tej dyskusji jak pydzie piłka (to znaczy miałem napisać świni siodło). Panowie nie zaśmiecajcie tego wątku jakimiś stadionami, Kwachami i innymi bo szkoda byłoby uciąć tak ciekawą dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAPA Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 19:19 Dziwią mnie ruchy kadrowe drużyny 3 ligowego Chemika:niby ma być fuzja i jeden silny zespół, który ma walczyć o wyższe cele a słyszy się o odejściu lepszych piłkarzy!Nikt w zamian nie przychodzi!Brak tu jakiejkolwiek logiki!? Ideałem byłoby gdyby udało się odbudować piłkę na Zawiszy.Ziarno już jest zasiane i trzeba je podlewać (czyt.ludzi dobrej woli którzy zaczeliby sponsorować).Jestem za silną piłką ale na Zawiszy. P.S. Co z internetową stroną Zawiszy? Nie chodzi tak jak powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 20:22 W ogórkowym sezonie nie ma o czym pisac,jedyne co ciekawe to ze Z jest na 9 miejscu w stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 22:05 faktycznnie jak nie ma o czym pisać to lepiej się niczym nie zajmować, ale jak ktoś przyjdzie na spotkanie albo pierwszy mecz i spyta czy mamy sponsorów to go uwale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Terminarz Zawiszy na runde jesienna IP: *.bydgoski.pl 16.07.03, 13:47 Terminarz na jesien 2003 Dzieki uprzejmosci kierownika druzyny Krzysztofa Drzewieckiego moge podac terminarz Zawiszy na runde jesienna 9 sierpnia - Wda Swiecie u siebie godz. 17 16/17 sierpnia - Pomowiec Kijewo na wyjezdzie 23 sierpnia - Pomorzanin Torun u siebie godz. 17 30 sierpnia - Cuiavia Inowroclaw u siebie 16 6/7 wrzesnia - Mien Lipno na wyjezdzie 13/14 wrzesnia - Sparta Brodnica u siebie 16 20/21 wrzesnia - Wloclavia na wyjezdzie 27 wrzesnia - Zdroj Ciechocinek u siebie 16 4/5 pazdziernika - Paluczanka Znin na wyjezdzie 11 pazdziernika - Victoria Koronowo u siebie 15 18/19 pazdziernika - TKP Torun na wyjezdzie 26 pazdziernika - Lech Rypin u siebie niedziela 12 2 listopada - Wisla Nowe niedziela na wyjezdzie 8 listopada - Legia Chelmza u siebie 14.30 11 listopada - Start Radziejow na wyjezdzie A wiec czekaja nas ciekawe wyjazdy do Nowego i Torunia... Pozdrowienia dla wszystkich WIERNYCH FANATYKOW ZAWISZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Terminarz Zawiszy na runde jesienna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 01:09 w porownaniu z 5 liga mysle, ze mamy duzo ciekawsze teamy:))) pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Poprawka do terminarza IP: *.bydgoski.pl 17.07.03, 13:58 W porownaniu z terminarzem podanym wczoraj zaszly male poprawki, spowodowane tym, ze Wloclavia miala jakies pretensje. W 7. kolejce zagramy w radziejowie, a ostatni mecz wyjazdowy odbedzie sie we Wloclawku. I to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: Poprawka do terminarza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 22:38 Byłem na Mistrzostwach LA U23 na ZAWISZY-mało ludu,nie to samo,co na Mistrzostwach Świata Juniorów,gdy na ZAWISZY szła fala.Dziś odsłaniali tablicę i teraz stadion oficjalnie nazywa się Z.Krzyszkowiaka. ZAWISZA nigdy nie zginie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 10:32 Na mistrzostwach pewnie ludzie sie pojawia w weekend, bo beda finaly. A jesli chodzi o naszego Zawiszke to czytalem w EB, ze Burlik niby zagral w sparingu z Gwiazda (0:2 chyba). Czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W K S Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 13:23 ZAWISZA GOL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 20.07.03, 12:58 To prawda z Burlikiem, gral z Gwiazda i trenuje w Zawiszy. Nie wiadomo tylko, co z tym Guzmanem, bo chlopak jezdzi i szuka klubu. Wiem, ze byl ostatnio w Chelmzy. Natomiast Kowalski, co mial przyjsc z Unislavii w zamian za mlodziezowca, trenuje na sportowej. Ale jest jedna dobra wiadomosc. Nie trzeba bedzie placic na poczatku za wynajem boiska i szatni Zawiszy. Tak sie dogadali czlonkowie stowarzyszenia z kierownictwem klubu. Stowarzyszenie ma na razie wspierac finansowo pilkarzy. ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 20.07.03, 20:11 miło było popatrzeć dzisiaj na sektorówkę Zawiszy na mistrzostwach MME ! super pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 20.07.03, 20:31 sektorowka to pomysł p.Bednarka! Wg mnie super to wygladało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.03, 21:50 Bednarka mimo uzasadninej niechęci uważałem za w miarę rozsądnego i inteligentnego gościa. Dziś ma wielkiego plusa u kibiców Zawiszy od niepamiętnych czasów. A ja gadałem dzis z Burlikiem na ME i mówił, że Guzman normalnie trenuje z zespołem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 20.07.03, 23:30 to rzeczywiście bednarek ma plusa. dziś za chwilę będzie realcja w TVP1 i cała Polska zobaczy nasze barwy. oto chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 09:17 Mistrzostwa bardzo mi sie podobały i sektorówka naprawde robiła wrażenie. Wkurza mnie tylko TVP robić relacje z takiej super imprezy o 24 to wstyd. Co mnie bardzo zdziwiło cala realcja wraz z powtorkami transmitowana byla we wloskim raisport. Dziwne co, ale włosi potrafia polacy - nie. Ciągle jakies kabarety, konie i inne gówna pokzaują, a jak Polacy zdbywają złoto i grany jest hymn to relacji brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 21.07.03, 10:59 Dzisiaj ciagle ziewam, bo ogladalem do nocy relacje z lekkiej. a wszystko po to, zeby zobaczyc sektorowke. Az milo bylo popatrzec.Jak sie zacznie sezon, to trzeba telewizje Bydgoszcz zaprosic na kilka spotkan i niech pokaza jakies skroty. NIEBIESKO-CZARNI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 21:48 Dzisiaj w dodatku Gazeta Sport do Gazety Wyborczej na przedostatniej stronie Zdzisław Ambroziak w swoim felietonie napisał m.in.:"Oświetlenie stadionu w bydgoszczy, na którym jakże okazale wypadli nasi lekkoatleci w młodzieżowych mistrzostwach Europy, także zostało zbudowane za pieniędze PKS, i to też budzi zdziwienie. Nie chcę uprawiać propagandy ubóstwa, ale chciałbymwiedzieć jakie imprezy planowane w najbliższych latach w Bydgoszczy uzasadnią ten wydatek. W jaki sposób ta inwestycja ma na siebie zarobić, po co, krótko mówiąc, oświetlenie na stadionie, który ożywa raz do krótkiego dzwonu." Otóż chciałem poinformować p. Ambroziaka (którego bardzo szanuję), że oświetlenie zostało tam założone przeszło 2 lata temu!!! Przy sztucznym świetleodbyły tam się m.in. dwa mecze piłkarskiej reprezentacji,MŚ młodzików, festiwal sztafet w lekkoatletyce i wiele, wiele innych imprez. W tym roku stadion Zawiszy kandydował do zorganizowania meczu el.ME ze Szwecją. W przyszłym roku ma się odbyć lekkoatletyczna superliga, a za dwa lata jak WKS Zawisza awansuje do 2 ligi piłkarskiej oświetlenie będzie wymogiem do otrzymania licencji!!! Zawisza nigdy nie zginie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 22:16 Amroziak poniekąd ma słuszność. Imprez przy sztucznym świetle to za duzo nie było - II polowa Polska Szkocja i chyba cały mecz młodzieżówek Pol-Litwa. Czemu w sobotę nie można było zacząć finałów późnym popołudniem i pociągnąć do wieczora żeby był efekt??? Ale ja jeszcze o czym innym. Dziś w Eb wyczytałem ze w tej jebanej fuzji trenuje młody Nowicki. Czyli wielce prawdopodobne,że odejdzie nam kolejny talent na zmarnowanie do tego muppeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 23:00 tez czytalem dzis EB i sie znowu zdenerwowalem;/// jak mlody nowicki odejdzie bedzie lipa!!! znowu chemik sie wpiepsza!!! .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 21.07.03, 23:05 do Nowickiego wracając, to jak czytałem EB to myślałem że zjem gazete! po co on idzie do pydy? zginie tam w tłumie, kasy pyda też nie ma! nie rozumiem, może tatuś każe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 09:01 Wkurza mnie to że my w zeszłym roku chłopakowi daliśmy grać w IV lidze (powiedzmy że go wypromowaliśmy), a teraz ktoś sobie go birze na gotowe. Tak być nie powinno i trzeba coś zmienić, aby w przyszłości nie było niespodzianek. Bo nigdy z tego nic nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 22.07.03, 11:47 Z tym Nowickim to rzeczywiscie denerwujace, ale przeszedl on do Chemika/Zawiszy, a nie do pydy. I drugie sprostowanie, jak moglismy go wypromowac w IV lidze, jak Zawisza w ubieglym sezonie gral w okregowce? Nie mylmy faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 14:06 Jutro o 17:00 Zawisza na Gdanskiej gra z KP Piła. Weźmie sie piwko, ponarzeka, posmieje, dzionek minie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 18:37 W dodatku do Gazety Wyborczej-Dużym Formacie nr29/540 z 17lipca 2003(czwartek) na str.16 jest słownik najmłodszej polszczyzny-słowo ustawka. Jako przykład podano Zawisza-Lechia artykuł dostępny na www.gazeta.pl/edukacja w młodych słowach Ustawka Bartłomiej Chaciński, "Przekrój", nowe.slowa@gazeta.pl 17-07-2003 01:00 "Dziś na stadionach coraz trudniej pseudokibicom wszczynać burdy - czytamy w "Gazecie Wielkopolskiej" z marca 2003. - Dlatego zaczęli umawiać się na tak zwane ustawki, czyli bitwy na ulicach lub poza miastem". Mówiąc o "ustawce", przechodzimy z pola wynalazków językowych do zagadnień związanych z socjologią. Ustawić można się bowiem - w znaczeniu: "umówić" - z kolegą, narzeczoną. W tym znaczeniu używa go na przykład Cinas na blog.pl: "Najpierw ustawka z ludźmi z obozu na starówce, a później z inną częścią obozu". To ustawka codzienna. W bojowej kibice umawiają się na pojedynek - zwykle na pięści i kopy - w którym równe siły z każdej ze stron mają za zadanie spuścić manto zwolennikom drugiej drużyny. Oto przykładowy wpis z chronologii polskich ustawek: "Zawisza-Lechia - 26.10.2002. Dzisiaj doszło do ustawki chuliganów bydgoskiego Zawiszy i Lechistów z Gdańska. Walczono po 30 osób i pojedynek zakończył się zwycięstwem gdańszczan po 30 sekundach". Taki pojedynek podporządkowany jest szeregowi reguł. Nie można na przykład używać broni. Zdarza się też, że biorących udział w ustawce jest więcej - nawet do kilkuset osób, wtedy jednak całość łatwo przeobraża się w regularną bitwę kibiców. Nie można także informować o sprawie mediów ani policji. Nawet wtedy, gdy ktoś dozna dotkliwych obrażeń. Według socjologa Alberta Jawłowskiego (wywiad dla "Gazety Wyborczej") miejscem ustawki bywa najczęściej park, polana, łąka na tyłach stacji benzynowej, czasem ulica w środku miasta. Kilka ośrodków prowadzi związany ze skutecznością w ustawkach ranking kibiców, jest swoista "liga" ustawkowa poszczególnych drużyn. Bardziej dociekliwych czytelników odsyłam do internetu, który jest głównym kanałem komunikacyjnym dla organizatorów i uczestników ustawek, choć odnalezienie właściwych stron zostawiam tym razem samym czytelnikom. Czasem co nieco z relacji z ustawek przenika do prasy dla kibiców, choćby pisma "To my kibice!" lub do fanzinów poszczególnych drużyn piłkarskich. Ustawki przywieziono do Polski z Zachodu, gdzie od wielu lat kibice umawiają się na nielegalne walki za pomocą e-maili i telefonów komórkowych, nie dając możliwości zainterweniowania siłom porządkowym. W Polsce rzadko dochodzi do interwencji policji - taka interwencja, nazywana "wjazdem", to zresztą najbardziej niepożądany finał starcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 18:38 Opis ustawki dostępny też na stronie aktualnego wydania Dużego Formatu www.gazeta.pl/duzyformat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 09:07 Dziś pomorska opisała przygotowania IV ligowców do sezonu. Jest m.in. o Zawiszy: IV LIGA. Co słychać u bieniaminków? Optymizmu moc Cuiavia Inowrocław, Zawisza Bydgoszcz i Zdrój Ciechocinek, to beniaminkowie czwartej ligi w sezonie 2003/04. Co zmieniło się w tych zespołach od czasu awansu? Jakie mają sportowe ambicje w nadchodzącym sezonie? Powrót Semenowicza Uplasowanie się na miejscu od szóstego do dziesiątego w IV lidze - to główny cel piłkarzy Cuiavii Inowrocław. Beniaminek z Inowrocławia przygotowania do sezonu 2003/2004 rozpoczął 7 lipca, a w ub. sobotę zakończył tygodniowy obóz dochodzeniowy - zajęcia odbywały się dwa razy dzienie. - Rywalizacja w czwartej lidze będzie silniejsza niż w klasie okręgowej i dlatego postanowiliśmy trenować cztery razy w tygodniu. Wszyscy zawodnicy solidnie trenują, powinny być efekty - powiedział "Pomorskiej" trener Jerzy Mądrzejewski. W pracy szkoleniowej pomaga mu Henryk Sobczak, wieloletni piłkarz Goplanii, ale który karierę sportową zakończył w czerwcu w Cuiavii. W porównaniu z poprzednim sezonem w Cuiavii nie zajdą duże zmiany. Powrót wychowanka klubu Kornela Semenowicza, który ostatnio grał w bydgoskim Chemiku, będzie na pewno dużym wzmocnieniem ataku. Pozyskano też Piotra Wójciaka z Gopła Kruszwica. Nadal w inowrocławskim klubie zagra utalentowany Mariusz Kryszak, który był na testach w Zagłębiu Lubin i Unii Janikowo. Kryszak będzie podstawowym zawodnikiem, gdyż jest młodzieżowcem. A zgodnie z nowym regulaminem mistrzostw, w każdej drużynie przez pełne 90 min. musi grać co najmniej trzech młodzieżowców. - Staraliśmy się także pozyskać Marcina Gajkowskiego i Bartosza Babiarza, młodych zawodników Noteci Inowrocław i Notecianki Pakość, ale nie doszliśmy do porozumienia z działaczami tych klubów ze względu na brak pieniędzy na sfinalizowanie transferów - stwierdził prezes Cuiavii, Włodzimierz Figas. Cuiavia dotychczas rozegrała trzy mecze sparingowe. Pokonała Kometę Więcławice 4:2 oraz przegrała z Unią Janikowo 1:2 i Notecianką 3:4. Świeża krew Piłkarze bydgoskiego Zawiszy są w ostatnim stadium przygotowań do rozgrywek IV ligi. Od czasu, kiedy zawiszanie wywalczyli awans wiele się zmieniło. Obecnie kadra liczy 30 piłkarzy, trenerem jest Mirosław Rzepa, kierownikiem drużyny - Leszek Płoszaj. Aż 14 graczy, to nowe twarze w zespole, a wśród nich jest 7 juniorów. Szkoleniowiec Zawiszy najbardziej liczy na doświadczenie Piotra Burlikowskiego (ostatnio grał w Polonii/Crulex, a do gry na stadionie przy ul. Gdańskiej namówił go Krzyszof Straszewski, prezes Stwowarzyszenia Piłkarskiego Zawisza), Daniela Guzmana i Patryka Zarosy (obaj przyszli z Budowlanych/Gwiazdy). Ponadto nowymi zawodnikami w zespole są: bramkarz Wojciech Pastecki (z zespołu juniorów), obrońcy - Piotr Mikołajczak, Piotr Jastrzębski (niedawni juniorzy), Bartłomiej Turski (wrócił z Niemiec), pomocnicy - Krzysztof Łożyński, Marcin Ługowski, Marcin Kikowski (byli juniorzy), Jakub Grzelczak (ostatnio grał w Zamku Gołańcz), Paweł Brzykcy (obaj z Polonii Bydgoszcz), Marcin Butor (Mień Lipno), Jarosław Tomczuk (z zespołu juniorów). - Sytuacja finansowa jest podobna do innych klubów naszego regionu. Firma HN zapewniła nam odżywki, natomiast GMG - sprzęt. Ponadto poszukujemy innych sponsorów. Trudno mi określić, jakie miejsce zajmiemy po rundzie jesiennej. Interesuje nas dobra gra i wygrywanie spotkań. Później będziemy się martwić o inne sprawy - zwierza się trener Rzepa. Zawisza rozegrał dotąd jeden sparing z Budowlanymi/Gwiazdą (0:2). Dziś beniaminek IV ligi zagra na własnym boisku z KP Piła (godz. 17), a w piątek (g. 17.30) z Czarnymi Nakło, w sobotę (g. 11) z Unią Janikowo (oba mecze na własnym boisku). Ostatni sparing bydgoszczanie zaplanowali u siebie z Tarpanem Mrocza. Pod tężniami jest wizja Tylko rok trwała kwarantanna piłkarzy Zdroju. Po zwycięskich barażowych spotkaniach z Unią Solec Kujawski zespół z Ciechocinka znowu będzie występował w IV lidze. Po awansie nastąpiło kilka zmian. Trener Krzysztof Korpalski został menedżerem klubu i wraz z zarządem będzie koordynował pracę wszystkich sekcji skupiając się również na pozyskiwaniu środków. W najbliższych dniach powinien być dopięty budżet. Funkcję pierwszego trenera powierzono Sławomirowi Kempie, który nadal będzie występował na boisku. Drugim szkoleniowcem został Maciej Bartoszek, dotychczasowy opiekun zespołu juniorów młodszych. Z drużyny odszedł Tomasz Strzelecki, który zamierza być grającym trenerem LTP Lubanie. Prawdopodobnie nie zostanie przedłużona umowa z Rafałem Lisotą. Sfinalizowano natomiast już transfery Mirosława Milewskiego (Jagiellonka) i Krzysztofa Gobineta (TKP). Trwają rozmowy z działaczami toruńskimi w sprawie przejścia bramkarza Leszka Zalewskiego. Dzisiaj mają się pojawić na zajęciach Damian Rogowski i Łukasz Dąbrowski z SMS Łódź, drużyny, która w zakończonych niedawno mistrzostwach Polski juniorów zajęła 3. miejsce. Niewykluczone, że z SMS przybędzie jeszcze jeden zawodnik. - Mamy wizję budowy zespołu, który w nadchodzącym sezonie powinien grać o środkowe miejsce, a w przyszłym powalczyć o coś więcej. Chcemy zintensyfikować pracę z młodzieżą. Już cieszy awans juniorów do ligi wojewódzkiej. Nową funkcję pełnię od kilku dni, ale optymistycznie patrzę w przyszłość - powiedział K. Korpalski. Terminy spotkań na własnym boisku (ul. Gdańska) Wda Świecie - sobota, 9 sierpnia (godz. 17); Pomorzanin/Pak Toruń - sobota, 23 sierpnia (17); Cuiavia Inowrocław - sobota, 30 sierpnia (16); Sparta Brodnica - sobota, 13 września (16); Zdrój Ciechocinek - sobota, 27 września (16); Victoria Koronowo - sobota, 11 października (15); Lech Rypin - niedziela, 26 października (12); Legia Chełmża - sobota, 8 listopada (14.30). 1. kolejka (9/10 sierpnia) Pomowiec Kijewo Królewskie - Pomorzanin/Pak Toruń, Zawisza Bydgoszcz - Wda Świecie, Cuiavia Inowrocław - Włocłavia, Mień Lipno - Legia Chełmża, Sparta Brodnica - Wisła Nowe, Start Radziejów - Lech Rypin, Zdrój Ciechocinek - TKP Toruń, Pałuczanka Żnin - Victoria Koronowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACOL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 23.07.03, 20:06 Ustawka z Lechi± trwała conajmniej minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 09:48 Dzis sparing z Janikowem. Ciekawe co chlopaki zagraja... godz. 11:00!!! pozdro;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 13:53 W dzisiejszym sparingu Zawisza przegral z Unia Janikowo 2:3 (0:2). Obie bramki strzelil Wisnia (karny i wolny). Ogolnie szybki ciekawy meczyk, szkoda dwoch setek niewykorzystanych w 2 polowie. pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 26.07.03, 15:23 a jaki był wynik meczu piatkowego z Czarnymi Nakło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 18:40 3:0 dla Zawiszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.energoprojekt.com.pl 26.07.03, 18:47 + 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 22:40 Gdzie byl mecz,bo w gazetach pisali ze jehowcy cos bedą robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 23:17 na polonii zakręcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 22:23 No to mówisz że byłeś na zakręcie ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 28.07.03, 23:41 oglądałem mecz Barca-Juve i widziałem Ronaldinho, a podobno Zdzichu P. obiecał mu dogodne warunki w Zawiszy !!! heheheh a Jabłoński wrócił do Muppetów! szkoda, powinien u nas grać z Woźniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 19:45 A ja dzis oglądałem ok 30 min "wielkiej piłki" polkowic i chemika. Jak wychodzilem bylo 2:0 dla Górnika. Widzów niewielu głównie piłkarze Zawiszy i chemika, kilkunastu działaczy lub pseudodziałaczy, paru dziennikarzy i kilku kibiców Zawiszy, którzy przybyli w innym celu. Nie zauwazylem Walkowiaka, który tak marzy o wielkim futbolu zbudowanym w oparciu o "cudowną" fuzje mającą zero prawdziwych kibiców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 29.07.03, 23:06 skończyło się 0:3 i na tym i w ten sposób powinna się zakończyć ta fuzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 18:12 Bardzo dobrze,ze chemik przegral,oby tak "powodzilo" sie im w lidze.W gazetach napisali,ze na stadionie bylo od 100-200 osob(info na podstawie Expresu, GW, i Pomorskiej).Nie wiem ile ludzi bylo,bo mnie nie bylo,ale z tego co pisze Maciej to napewno nie bylo 100,chyba ze z wszystkimi pilkarzami obu druzyn,sedziami i dzialaczami. PS.Szkoda tylko ze ŁKS przegral-derby Lodzi przeszly nam kolo nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 17:02 Dobra wiadomośc dla Zawiszy. Udało sie pozyskać kolejnego sponsora, który wyłoży 6 tys zł w gotówce (po 3 tys na rundę). Jest jeszcze trochę czasu więc członkowie Stowarzyszenia działajcie! Niedługo na naszej stronie zamiescimy oficjalne dane o firmach, które wspierają Zawiszę. Na razie umiescilismy reklamy tych firm. www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 31.07.03, 19:36 Słyszeliście Szczakowianka zdegradowana do II ligi, a wchodzi Świt! Ładne jaja, kupić mecz to przestępstwo, a sprzedanie to wyróżnienie. Sprzedać mecz i można awansować! to tylko w Polsce możliwe. ale świt raczej nie spełni wymogów licencji i możliwe jest że Zagłębie Lubin wejdzie w miejsce Świtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 09:07 Wiem, że to nie na temat Zawiszy, ale ze Szczkowianką pojechali jak z gównem. Pewnie innemu klubowi PZPN nie sprawiłby takiej niespodzianki. Ja się ciesze, bo może w końcu przestaną sprzedawać mecze i zaczną się bać. Dobrze że zdyskwalifikowali tych piłkarzy. Może zaczną zarabiać na życie uczciwą pracą a nie kantami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 15:13 Dziś w zapowiedziach w na stronach wyborczej jest napisane: 11. PIŁKA NOŻNA. Mecz sparingowy: Zawisza Bydgoszcz - Tarpan Mrocza, boczne boisko przy ul. Gdańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 18:44 Dobrze Szczakowiance i jej piłkarzom-musieli mieć coś do ukrycia skoro piłkarze nie dali się oddać badaniu na wariografie.Prezes Szymański został poddany próbie i wykazała że nie kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 19:45 Podobno Eleni wygrała 4:3 z Pomorzaninem,a Zdruj z Legią 4:1 !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolporter Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 02.08.03, 18:49 TO MY czwartoligowcy, brygada z Bydgoszczy, za klub! za WKS! pójdziemy a˝ po ˝ycia kres.Choç w IV lidze grasz, najwierniejszych fanów masz, choç w IV lidze grasz, najwierniejszych fanów masz!!! Hej ZAWISZA! la, la, la, la, la, la. HEJ ZAWISZA! la, la, la, lal, la, la. Jest w Polsce taki klub, obra˝aj?c go dostaniesz w dziób, jest w Polsce WKS i ty dobrze o tym wiesz. Choç w IV lidze grasz, najwierniejszych fanów masz, choç w IV lidze grasz najwierniejszych fanów masz! Przepraszam, ale tak mi si´ wzi´?o na ?piewki. To chyba z tesknoty za inauguracj? sezonu. Wszystko wskazuje na to, ˝e pierwsze cztery mecze gramy u siebie. 9 pkt. to nie b´dzie z?y wynik. TYLKO ZAWISZA! W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA! I mamy ponoç nowego zawodnika, ju˝ ochrzczony w koszulce ZAWISZA TO MY! Czy ZAWISZAK co? wie na ten temat? Pozdrowionko dla zagorza?ych fanatyków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 18:51 Sorrki,że wpisuje się kolejny raz ale to już 1300 wpis.JAZZDAAAAAAAAAAAA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 19:39 Mysle,ze bedzie to przelom w polskiej lidze i skonczy sie teraz kupowanie i sprzedawanie meczow.Bardzo dobrze,ze sie tak stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 02.08.03, 09:21 pomorska donosi, że za Pietkę i Rogóża WKS dostał od Zagłębia 42.440 zł. trochę mi się w to wierzyć nie chce, ale ponoc to jest wg taryfikatora PZPN i ta kwota jest pewna. Ale za to Ziemiński odszedł do Cuiavii za 1.200 zł. hahah troszkę różnica. Do zobaczenia na sparingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.03, 12:10 qrwa sparing przelozyli na 17:00 ale i tak pojade. A co do Piętki i Rogóża ta kwota wydaje mi sie coś za mała, moze na meczu sie dowiem cos więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 02.08.03, 12:36 k... mać pocałowaliśmy klamki o 11.00 informacja jest dobra, nie ma co. co do Ziemińskiego to odszedł do Unii Janikowo, a Semen do Cuiavii. za tą samą porażającą kwotę 1.200 zł . o 17.00 to juz chyba będzie sparing? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 15:13 Jaki wynik z Tarpanem? Odpowiedz Link Zgłoś
milo-minderbinder Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 03.08.03, 17:03 Gość portalu: Yaraz napisał(a): > Jaki wynik z Tarpanem? 8:0 dla Mroczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 15:29 Zawisza - Tarpan Mrocza 6:1 Bramki Kowalczyk i Dachtera po 2 Guzman, Łuczak Dziś w Expresie jest skarb kibica IV ligi i okręgówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 15:58 W sobote bylem w okolicach Kreja Krol. z którym gramy w II rundzie. Tam odbywa się remont boiska i chcą rozgrywać mecze w starogradzie. Ale policja raczej tam nie pozwoli aby Zawisza przyjechał bo tam nie ma ławek boisko jest za garażami PGR i w dodatku na obiekcie szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 17:12 Dcdam przyznaj się:)na pewno chciałeś dokonać aktu sabotażu piłując słupki lub rozkopując środek boiska:)Jutro spotkanie o 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 09:28 Nie zaprzeczam!!! Ale tak na serio jakby Zawisza tam grał i mocniej strzelił na bramke to po piłke trzeba by było iść 1 km przez krzaki w dół. Z kolei za 2 bramką jest dawny PGR. Co za klimaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 19:05 Dziś w Pomorskiej trochę statystyki i napisane jest że Zawisza nadal prowadzi w rankingu wszechczasów drugiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 19:33 Bylem dzis z Kowalem, Darkiem Grzybowskim i Leszkiem Płoszajem na Zawiszy. Przekazaliśmy drużynie dwa komplety strojów oraz Krzysztof Drzewiecki odczytał regulamin premiowania zawodników. Nikt z piłkarzy nic nie mówił, wychodzi na to, że przystali na nasze warunki. Mam nadzieje na 3 pkt jutro. No i wreszcie w GW zawsze będzie zapowiedź meczy Zawiszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireq Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 09:49 dlaczego trybuna A jest zamknieta dla kibicow? trwaja tam jakies prace czy to czyjes widzimisie? do zobaczenia na meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:09 Będą dalej zadaszać trybunę A. Wczoraj robotnicy rozbierali te dwa kurniki, które zostały po bokach i dlatego możemy wchodzic tylko na B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 09.08.03, 11:24 dobrze niech robią trubunę A na bóstwo, nam trybuna B wystarczy, napewno sie zmieśimy. Zostawcie już te komputery, i ruszać na Zawiszkę, zabrać sąsiada, matkę, żonę i kochankę, brata, szwagra, wujka i ciotkę, (byle nie Zdicha P.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 09.08.03, 19:56 Ale cudo!!! Zawisza-Wda 3:0 bramki: Kowalik, Łuczak z karnego, Burlikowski. Pałuczanka-Victoria 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 19:59 No i pieknie 3:0 do przodu,Duzo ludzi jak na wakacje :-)) Sezon rozpoczety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 20:15 3-0 ALLELUJA I DO PRZODU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 09.08.03, 20:41 Wszystkie wyniki na stronie www.pilkarz.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 22:34 To mamy lidera !!!!!!! w Bydgoszczy mamy lidera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 10.08.03, 12:31 Mamy lidera i tak już zostanie do końca sezonu. Mecz na prawdę był dobry, choć nasi miejscami sie gubili a Wda miała kilka 100%, nasz Burlik też. Podobał mi się młodzieżowiec Tomczuk, będą z niego ludzie. Trochę mnie martwi jego wygląd podobny do pekińczyka-Nowickiego, któremu już sodówka uderzyłą do główki. Tomczuk też włoski blond, buciki białe. Nasz mecz podobno był o wiele ciekawszy od III ligowej Chuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 10.08.03, 12:44 Wracając do Tomczuka to świetnie się zachował przy 3 bramce, jak przepuścił piłkę która trafiła do Burlika a ten zdobył gola. Ale cała akcja była naprawdę piękna i rzadko spotykana. W V lidze ciekawy wynik Drweca - Budowlani Gwiazda 4:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 18:09 qrde na inauguracji IV ligi w Gdańsku 1700 osób. Gdyby tylu nas chodziło to byśmy z biletów się utrzymali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.embc.org.uk / 10.16.52.* 11.08.03, 09:34 Gość portalu: Maciej napisał(a): > qrde na inauguracji IV ligi w Gdańsku 1700 osób. Gdyby tylu nas chodziło to > byśmy z biletów się utrzymali zawsze z Zawisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 12.08.03, 11:41 Ten, kto prowadzi stronk´ zawisza.fans moglby poprawic w lewym boku (tam gdzie sa linki) V na IV lige, przeciez V liga juz nas nie obchodzi. Ostatnio koles ulozyl fajna spiewke, ale trzeba sie z nia wstrzymac do derbow (moze za rok?) G?´boka studzienka g?´boko kopana a przy niej Polonia w dupe pierdolona! Chociaz najlepiej, gdyby do derbow nie doszlo - Zawiszka awansuje, Polonia spada - taki scenariusz chyba odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 15:29 fajny koles ktory ulozyl piosenke ktora juz spiewamy od daaaawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 17:22 Facet który ułożył tekst do piosenki był chyba dobre pięć lat w śpiączce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 12.08.03, 18:25 poprawimy blad- a co do derbow to jest jeszcze PP??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.03, 19:28 ale o czym my rozmawiamy? Lepiej pomysleć jakby tu zagadać z GW, żeby obszerniejsze info dawała o meczach. Panie red. Borakiewicz jest to możliwe? W końcu napisał Pan kiedyś, że za starych, dobrych czasów chodził Pan na Zawiszkę. Pomóżcie nam odbudować to co zniszczyli inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.wiecbork.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 00:36 Właśnie mógłby pan nam pomóc ,bo napewno los Zawiszy nie jest dla pana obojętny ... www.zawiszafans.com WPISUJCIE SIE NA FORUM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Strona o IV lidze IP: *.bydgoski.pl 13.08.03, 11:10 Sezon sie zaczal, a juz widac stronke na temat ruchu kibicowskiego w IV lidze. Oto adres: www.4liga.glt.pl chyba prowadza ja fani Elany, ale jest calkiem calkiem mozna sie wpisywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Strona o IV lidze IP: *.proxy.aol.com 14.08.03, 02:15 hej chlopaki,po dlugim i bardzo ciekawym urlopie jestem spowrotem.gratuluje wam zawiszanskiej IV ligi[jak rowniez gdanskiej lechii-ciekawa,korespondencyjna rywalizacja].nadzieje,jak zawsze na poczatku rowne i wielkie.lechia jednak juz w drugiej kolejce skozystala u siebie z kubla zimnej wody.jednym slowem wszyscy wrocili na ziemie,druzyna,kibice i dawacze funduszowi.pycha wiec nie poplaca,tylko pokora z konsekwencja i radosc po prostu z pilki.w IV widac to juz bardziej.a wiec nadzieja z perspektywa w kazdym tygodniu.moze sie spotkamy na niektorych wyjazdach.a musze przyznac,ze sie mialo okazje z niektorymi rozmawiac i zauwazylem,ze rozmawiajac nie w grupie,ale sam na sam,jestescie calkiem do rzeczy i z rozsadkiem na przyszlosc.gratuluje i powodzenia.niech sie nam pilka w kolko kreci dla uciechy i zabawy po ciezkiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: Strona o IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 08:02 Ty Rynkowo zacznij używać takich liter jak ś,ć,ł,ę,ą,ź,ż bo cię nie rozumiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.mielno.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 12:14 serdeczne pozdrowionka z nad morza dla wszystkich, którym los Zawiszy nie jest obcy. W szczególności dla wszystkich. hahaha Kowal nie będzie mnie na meczu w piątek, później przyniosę zwolnienie lekarskie z sanatorium hahaha. Utrzymać lidera !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoski.pl 14.08.03, 20:24 Pawson dzieki za pozdrowienia Jutro mecz o godz. 11.00 - obecnosc obowiazkowa! Ja biore zone i dziecko, zeby zwiekszyc frekwencje (he, he!). I panowie troche przydaloby sie dopingu, na meczu z Wda bylo cicho, a to na Zawiszy rzadko sie zdarza. Obojetnie z kim gramy doping musi byc! Mam nadzieje, ze pilkarze podtrzymaja forme i powieksza dorobek do 6 pkt. Dzisiaj rozmawialem z trenerem Pomowca, ale nie chcial nic komentowac. W każdym razie liczy się z porażką... Kowal czy będą w sprzedaży koszulki, które mają obecnie piłkarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 21:52 kolo ale nie musisz podnosic tego smiesznego temaciku o pydzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.hipernet.ras.pl 14.08.03, 23:32 Ja juz takie koszulki mam!!!! myslalem zeby zrobic ale na razie nie bylo chetnych!!!! ja w kazdym razie jestem otwarty na propozycje!!!! cena bez zmian 50zl- sa to bylaby prawdziwa replika!!!!!koszulki ZAWISZY!!!!!!! jutro graja w niebiesko-czarnych!!!!!!!! hehe pawson- dzieki za pozdro- ale zwolnienie i tak musisz pokazac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 15.08.03, 00:13 Ja tam tez chętnie bym wziął taką koszulkę w jakich gra nasza drużyna. Pozdro dla wszystkich fanatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 00:24 Witam po dluzszej przerwie;) Sporo wpisow no i jutro wreszcie meczyk!!! Godz. 11:00 ul. Gdanska trzeba utrzymac lidera:) WKS!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 15.08.03, 03:31 okolak nie zawstydzaj,jestes przeciez bardzo inteligentny i ta cecha pomaga bardzo tobie w zyciu,wiec chyba w czytaniu tez jakos sobie radzic powinnes.a wazne jest jak pawson zauwazyl,utrzymanie pozycji,bo drugie kolejki lubia byc czasem niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.03, 14:47 5:1 Burlik z Wiśnią Killerów Dwóch. Ale jestem w szoku, odpalam stronę GW a tu juz wynik z meczu na głównej. Dzięki red BOR.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanin Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 14:50 Zawisza-Pomowiec 5-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.pp.euroweb.sk 15.08.03, 18:32 Pozdrowienia dla wszystkich kibicow bydgoskiego Zawiszy przesyla Dcdam z Milena. Super wynik z Pomowcem oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 15.08.03, 19:02 Burlik z Wi?ni? pokazali jak trzeba wykorzystywaç sytuacje podbramkowe i oby tak dalej! Jest mile zaskoczony relacj?, któr? przeczyta?em na stronie Zawiszy. Autor tego tekstu móg?by spokojnie pisaç w gazecie! Merytorycznie i stylistycznie w zasadzie bez zarzutu.Na meczu troch´ niepotrzebnie wia?o, ale pogoda w sumie by?a niez?a (po raz drugi) i kibiców ciut wi´cej. By?a kobieta w ci?˝y, by?o kilka z dzieçmi, ale widok faceta, który za?atwia potrzeby fizjologiczne pod p?otem musia? je na pewno odpychaç. Na drugi raz powinno si´ takiemu go?ciowi od razu zwróciç uwag´, bo toalety po to s? na koronie.Dobrze jednak, ˝e s? ludzie, którzy to widz? i staraj? sie reagowaç, bo to nasz wspólny interes, ˝eby ludzie przychodzili na mecze Zawiszy! Na spotkaniu by? znowu Darek Pasieka, który do ko?ca sierpnia b´dzie w Bydgoszczy, wi´c na pewno obejrzy pozosta?e dwa mecze na Gda?skiej z Pomorzaninem Toru? i Cuiavi? Inowroc?aw (z tego klubu przedstawiciele ogl?dali mecz z trybun). Dobrze, ˝e Zawisza wygra? tak wysoko, bo trzeba wykorzystaç nadarzaj?c? si´ okazj´, ˝e cztery mecze s? u siebie i strzelaç ile wlezie. W ?rod´ Puchar Polski w Pruszczu, wyjazd spod stadionu o godz. 16.00. Kowal ma racj´, ˝e wi´cej osób powinno si´ w??czyç do organizacji meczu, bo co w 600-osobowej grupie nie ma ludzi, którzy mogliby przyj?ç troch´ szybciej? Ale to na pewno szybko zalatwicie. I tylko bez hurra optymizmu, trudne mecze dopiero przed nami, zw?aszcza z torunianiami i Cuiavi?. Kocham tylko Zawisz´... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 21:03 Podobno ELENI {TKP} wygrała 8:1 z Pałuczanką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 23:07 Co strona to inny wynik ELENI 2:1,4:1,8:1-ciekawe jaki jeszcze !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 19:44 Ciekawe kto nastrzela wiecej bramek Burlik czy Maćkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.03, 22:26 Kolo dobrze wiesz kto pisze relacje to po pierwsze. Po drugie nie ma szans na zatrunienie w tym zawodzie w Bydgoszczy. Po trzecie mamy wyzszą srendią niż na Poniatowskiego więc nie będziemy robić lipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artih Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 195.116.244.* 18.08.03, 12:26 Tak poza głównym tokiem tematu - powstaje nowy serwis www.zawisza.bydgoszcz.pl ... i będzie tam też forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 15:23 a czy taki serwis juz czasem nie istnieje?? i jest oficjalną stroną klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 22:39 Pod tym adresem jest oficjalna strona klubu, ale widocznie cos ja chyba przerabiaja. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale i tak wszyscy wiemy, ze najlepsza strona w sieci to WWW.ZAWISZAFANS.COM !!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 15:21 Szkoda mi tylko piłkarzy, bo wielu z nich znam i rozmawialiśmy w niedzielę na 4 lidze o tym jak się gra bez dopingu. W niedzielę będą chyba pierwszw derby na świecie bez dopingu, bo ormowcy nie przyjdą, a my nie będziemy dopingować. Ale działacze są zadowoleni, zobaczymy jak długo... Tak zaczął się nasz wątek. Trochę rzeczy z tego postu się sprawdziło, jakos umknęło mi, że tydzień temu obchodzilismy 2 rocznice powstania tematu:) Wypadałoby wypić jakieś piwko z tej okazji:) Dobry humor popsuła mi dzis wiadomość z Krakowa o kolejnej "akcji" nożowników z Cracovii, brak słów na to co się stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbv Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 19:14 Zawisza odpadl z pucharu polski w meczu ze Startem(w karnych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 20:22 Podobno Cyrankiewicz wraca na Gdańską ! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.sztybel Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 21.08.03, 21:30 Działacze połączonych sił Chemika/Zawisza nie rozumieją, że na piłce w Bydgoszczy ludziom zależy. Co dało połączenie Chemika i Zawiszy? Chemik i tak grał w środku trczeciej ligi a Zawisza była w 4(tam gdzie obecnie jest prawdziwy zespół Zawiszy), kibice olewają ten zespół, jedynym racjonalnym rozwiązaniem byłoby nazwać ten zespół Zawisza tak , aby chociaż kibice mogli się z nim identyfikować. Że to jest ważne i często wystarczy do sukcesów pokazali piłkarze Zawiszy w zeszłym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 22.08.03, 09:17 jak podaje dzisiejszy EB Burlik naciągnął pachwinę na plażówce. Może nie zagrać w jutrzejszym meczu, jak sam twierdzi nie chce ryzykować i woli jeden mecz odpuścić niż później dłużej leczyc kontuzję. ma ktoś aktualniejsze wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 22.08.03, 19:16 zapraszamy na stadion Zawiszy - sobota godz. 17.00 mecz na szczycie Zawisza - Pomorzanin Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 23.08.03, 19:42 no to pięknie! Zawisza-Pomorzanin 1:2 proponuję częstsze turnieje piłki plażowej i wyjazdy na testy do innych klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 20:07 tak jest Pawson! relacja już na www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiecborkHools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.wiecbork.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 21:21 Lipa jak chuj sie dzieje ostatnio ,nie dosc ,ze w PP dostalismy z burakami to i teraz dostajemy w lidze z Pomorzaninem na swoim obiekcie.Musi być szybka poprawa ,bo pare takich meczow i mozemy jedynie powalczyc o jakies tam 4-5 miejsce.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 23.08.03, 21:41 chyba trzeba jakieś spotkanie zorganizować, żeby to za daleko nie zaszło. Ma być spotkanie po meczu z Cuiavią, proponuje to przyspieszyć. Trzeba niektórym piłkarzom przemówić do rozumu. Czy zawsze musi tak być, że My kibice mamy tłumaczyć kopaczom jakie powinno być ich podejście do gry. Było za słodko i za różowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 23.08.03, 22:25 wyrozumialosci tzw.kibice.liga nie jest zagwarantowana dla jednej druzyny i to na poczatku rozgrywek pilkarskich.kazdy chce o cos zawalczyc,chociazby w jednym meczu.a ci z torunia wcale nie sa tacy zli.sami tez wiecie,ze pilka jest ciagle okragla i nie zawsze komus sie udaje ja prawidlowo uderzyc.przyklad chciazby chemika-zawiszy,gdzie dotychczas nikomu nie udalo sie jej prawidlowo kopnac,oraz polonii,gdzie dosyc dobrze celuja,ale bez efektu punktowego.jednak to dopiero poczatek dla wszystkich i to w calym kraju i wiele,wiele sie jeszcze wydarzy,i w tym jest caly urok tzw.kopanej szmacianki.sytuacja bardzo podobna do gdanskiej lechii i ich korespondencyja rywalizacja na pewno bedzie pasjonujaca.lubie z uwaga sledzic te dwie niegdys potegi,zrodzone na komunizmie. zycze im obojgu powodzenia,nawet i teraz w 21 wieku,w innych juz dla nich czasach.majac teraz czas na powazniejsze sprawy-do nastepnej kolejki.i cieszmy sie zyciem,bo to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 23.08.03, 22:54 nie znasz szczegółów Rynkowo to sie nie wpierdalaj. nie chodzi nam o wynik sam, tylko o podejście piłkarzy nie tylko do gry, ale i do zawodu. a co do Lechii to chyba się w niej zakochałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 07:12 pawsonie,szczegolow to napewno nie znam i znac nie chce.wiem jednak to,ze wszystko co na calym swiecie sie dzieje,dzieje sie za sprawa osobowosci poszczegolnych ludzi i ma to miejsce rowniez w sporcie,gdzie w pilce,jako najwiekszym sporcie,widac to wyraznie.pieniadz rzadzi swiatem i milosc do niego doprowadzila nie jedna sprawe i nie jednego czlowieka do ruiny.a taki tred niestety u ogromnej wiekszosci ludzi tkwi w ich sercach.chca szybko i jak najwiecej.milosc z tego powodu w sercach oziebla.ciezko wiec biednym klubom sprostac zachciankom tych,ktorzy uwazaja,ze gdzies indziej mozna dostac wiecej. i potem moze po roku znowu gdzies indziej.kazdy tez mysli o przyszlosci,a lata uciekaja i co potem,da ktos komus na krzysia,watpie.a wiec cieszmy sie pilka taka jaka jest i nie ma co sobie szarpac nerwow,jak rowniez oprozniac portfelu. sily i madrosc raczej rodzinie poswiecic,bo czasy nie sa rozowe.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 09:13 Rynkowo obudził się z letargu i znowu zaczyna pierdolić swoje mądrości !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 24.08.03, 09:39 hahaha dobre Okolak. albo wrócił z sanatorium z Ciechocinka i raczy nas swoim racjonalnym podejściem do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 17:40 rynkowo czemu mi ubliżasz???-to pierwsze pytanie. Drugie kiedy byłeś ostatnio na jakims meczu Zawiszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 18:24 ja nie z letargu sie obudzilem,ale wrocilem z urlopu,jak to pisalem po rundzie. tez nikogo z was nie obrazam,i wiem,ze niektorzy sie ze mna zgadzaja,szczegolnie kiedy sie rozmawia sam na sam.do sportu trzeba podejsc po prostu ze zrozumieniem i z zrownowazeniem,a radosci bedzie co niemiara.przeciez to jest tylko zabawianiem ludzi w czsie,kiedy chca odetchnac prawdziwoscia dnia codziennego.niktorzy to potrafia lepiej,innym przychodzi to czasami z trudem,ale w koncu kiedy wiecej dojrzeja,tez swe nastawienie zmienia,smiejac sie z poprzedniego zacietrzewienia.pozdrowcie tych z szwederowa,bielawek i wyzyn, szczegolnie z szarych szeregow.do nastepnej kolejki,a tymczasem moze z dziecmi i zonami do smukaly,albo i rynkowa.to piekne,bliskie i relaksujace tereny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 24.08.03, 18:55 Ty rynkowo możesz podejść do sportu i do Zawiszy spokojnie i ze zrozumieniem. Ale My kibice zaangażowaliśmy się bardzo w ratowanie piłki nożnej na Zawiszy. Niektórzy z nas zostawiają duzo zdrowia, czasu i pieniędzy by pomóc Zawiszy, dlatego tak wkurza nas, gdy piłkarze dla których to robimy odwalają różne numery. A Ty patrzysz z boku i nie rusza Cie gdy piłkarze nie dają z siebie wszystkiego, bo nic nie robisz tylko piszesz jakieś felietony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 19:30 pawson z tego widze,ze sie rozumiemy.czlowieku ja to juz przeszlem w 100%.tez gralem i tez wkurzalo czlowieka,kiedy inni te same numery odpalali,jeszcze bardziej kiedy nie byli to najlepsi,ale uwazali,ze reszta to durnie i kiedy tylko okazja to ja maksymalnie wykorzystac.i tak jak piszesz,czlowiek traci nerwy,cierpi tez do pewnego stopnia rodzina[ktora powinna byc zawsze na pierwszym miejscu].i wiedz,ze to sie nie zmieni.bedziesz gadal,perswadowal, kusil pieniedzmi,a niektorzy i tak beda robic swoje.to jest ludzka natura oparta na indiwidualnej osobowosci.podoba mi sie nastawienie obecnych kibicow tzw. szczecinskiej pogoni,ale i to sie tez zmieni.a chyba takich przeprowadzek po polsce bedziemy mieli wiecej i wiecej,cos podobnego na wzor sportu w ameryce. ja waszego nastawienia nie chce nikomu narzucac,wiem jednak,ze to wszystko tylko jak plewa na wietrze.naprawde nie warto niszczyc swego zdrowia przedwczesnie, nikt wam tego pamietac nie bedzie.niech pozostanie tylko radosc ze sportu. pamietaj,ze na drugiego ciezko liczyc.liczyc trzeba na siebie bo wtedy i Bog ci pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiecborkHools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.wiecbork.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:51 Rynkowo wypierdalaj z tego forum i z tymi swoimi durnymi wpisami ! Jeżeli podoba ci sie Pogon to wypierdalaj do Szczecina na mecz i im wypierdalaj swoje felietony ! Sprawa jest prosta: Nie znasz sie to nie komentuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.08.03, 02:07 pawson ty sam widzisz,ze potrzebna jest pewna rownowaga.niektorzy wcale nie dorosli do zycia i jego problemow.czy komus ublizylem?po prostu znam to od podszewki.sam w tym bylem.nie warto.lepiej z zona i dziecmi na ciekawa wycieczke sie wybrac,wszyscy to beda pamietac na cale zycie.dzieci sie tez pobuduja duchowo i wszystkim to wyjdzie na zdrowie.pozdrawiam,rowniez tego z wiecborka,bo w kazdym jest cos dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 25.08.03, 08:51 Ty chyba rynkowo jesteś jakims pastorem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 09:09 rynkowo zastanów sie co ty piszesz ,albo inaczej napisz a potem z 30 razy przeczytaj co wymyśliłeś to sam zobaczysz co ty za brednie wymyślasz bo naprawde ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 11:21 Czytam sobie po urlopie forum, i widzę że sytuacja jest napięta w drużynie. Na meczach nie byłem więc się na ten temat nie wypowiadam. Oczywiście nasz mędrzec rynkowo dał znać o sobie. Co ten klient wypisuję to bania mała, nawet Glemp takich ferlietonów nie tworzy. Rynkowo jedź do kościała z rodziną na swoim bmx, głoś słowo boże, tylko daj nam spokój na tym forum. Ciebie się na trzeźwo nie da czytać. A jak pomyślisz, że chcesz się wpisać na nasze forum to wybierz piaszczystą plaże w smukale bądź rynkowie. Bóg zapłać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 18:49 Może Rynkowo to sam Ojciec Rydzyk !!! Ale dlaczego wali śledziami !!!Ciekawe kto pierszy rozkmini tego oszołoma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 20:26 Dcdam mam tu cytat Twojego ulubienca z Gazety Pomorskiej "Trudno nie rozumieć bydgoskich kibiców, którzy nie chcą przychodzić na mecze piłkarzy Chemika/Zawiszy. W drugim spotkaniu u siebie drużyna nie odnosi zwycięstwa, ba, nie jest zdolna strzelić rywalowi gola." Gdybym był tendencyjny, zamieściłbym tylko pierwsze zdanie, ale tak to widać, że facet w polemice w którą się z Tobą wdał, teraz jakby sobie przeczy? I jeszcze w GP rozwaliła mnie liczba widzów na ormowo-Kotwica. GP pisze ze ok 200. Naoczni świadkowie zauważyli ok 40 osób, z tego połowa zaraz uciekła:) (drugą połowę stanowili działacze i kilku dziadków)Czyli jakieś 5 krotne podniesienie frekwencji hehehehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 25.08.03, 21:29 maciej, czy to jest sens sprzeczac sie, czy na sportowej bylo 100, 150 czy 200? Obojetnie jak to i tak, jak na III lige, ˝enuj?co ma?o.dziwi mnie tylko, ˝e marny redaktorzyna woli chodzic na pusty stadion, anizeli tam gdzie jest jakies zainteresowanie.Dlatego nie oczekujcie, ze w pomorskiej cos wiecej napisz? o Zawiszce.Chyba, ze bedzie zadyma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 09:43 Maciej w naszej "ulubionej pomorskiej" są sami mistrzowie świata. Przeczą najlepiej, dodają i mnożą jak Pitagoras. Może to taki bydgoski "Super Express"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 26.08.03, 16:37 na stronie www.pomorska.pl stworzyłem nowy wątek w forum sportowym-piłka nożna pt. "Pomorska - brak profesjonalizmu. możecie wpisywać tam wszystkie byki jakie wali pomorska jak i pokazać stosunek do niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 27.08.03, 12:36 jakiś matematyk się przede mną wpisał. dziś czytam EB i nie wierzę, Muppet Kuźniacki na kolejnym spotkaniu miasto-działacze przyznał, że powinno się pomagać Zawiszy, bez względu na to, że gra o klasę niżej od ch/Zawiszy. szok!!! ale najpiekniej podsumował wszystkich Darek Pasieka: "... działacze kłócą się pomiędzy sobą i wypominają błędy sprzed lat. Ale szczerze mówiąc, nie spodziewałem się po tych osobach niczego innego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuKaeS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 27.08.03, 14:06 Na stronie www.pilkarz.net jest komentarz do spotkania w ratuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 27.08.03, 14:22 nic dodać nic ująć. no to chyba już nikt się nie dziwi dlaczego w Bydgoszczy nie ma nawet II ligi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 15:15 odbiegam od tematu ale zobaczcie sobie jak pyda sie tłumaczy po meczu z Kotwicą!!! brak słów www.poloniafans.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 15:53 Szkoda, że nie ma tej relacji w EB. Banda kretynów i nic więcej. Jeżeli Swiątkowski posiada tytuł profesorski i gada takie bzdury (budowa basenów)to sie nie dziwie dlaczego ludzie głosuja na LPR czy Samoleperów. A Kuźniackiemu i tak nie wierzę, on jest mistrzem w szybkim zmienianiu zdania. I nie róbcie tu reklamy ormowskiej strony. Bajki Andersena można sobie poczytać normalnie, nie trzeba wchodzic na stronę ormo:)Ale i tak to skomentuje. To chyba trzeba dać na forum kibice.pl Ze stadionu kolejny raz uciekli i jeszcze pretensje maja do nas, że przyszlismy? bo nie rozumiem co autor mial na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 20:32 Wez Maciej daj to na forum kibice.pl niech cala Polska zobaczy jakie to sa pajace. Najlepsze jest to,ze chuligani Zawiszy przyjechali specjalnie z Koronowa:-) A na stadionie ormo byl szpieg z Gdanskiej. Bajkopisarze pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 28.08.03, 14:27 już nie mogę doczekać sie sobotniego meczu Zawiszy. myślę, że wszyscy się poprawią. piłkarze grą, a My dopingiem. już pisze o której jest mecz, by ktoś się nie obudził w niedziele i chciał iśc na Zetkę. sobota godz. 16.00 Zawisza-Cuiavia wejście od Gdaaaańskiej! p.s. Rynkowo masz wejście gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 15:57 Nastąpiła zmiana serwera strony Zawiszy. Teraz jest adres www.zawisza.kibice.net ale najlepiej zawsze wchodzic przez www.zawiszafans.com PS cały czas myślę co dalej robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 28.08.03, 16:27 Przypuszczam, że każdy wie o co chodzi w Piłkarzykach prowadzonych przez GW. A jeśli nie to może przeczytać na stronie. Wiem, że trochę późno ale postanowiłem założyć ligę dla sympatyków bydgoskiego ZAWISZY. Dlatego każdego kto ma już swoją drużynę albo zamierza taką utworzyć zapraszam do dolączenia do ligi NIEBIESKO-CZARNI. Jej kod dostępu to: 8395044539 Liga powstała dopiero dzisiaj wiec nie należy do najliczniejszych ale mam nadzieję, że z czasem się to zmieni. Zapraszam i pozdrawiam wszystkich fanów Dumy Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 28.08.03, 21:18 Maciej czekamy na newsa z zaproszeniem na mecz- sobota 16.00- ja go nie napisze!!!!!!! czekam- nie daj sie prosic!!!!! olej te wszystkie pierdoly! zrob to dla Zawiszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 28.08.03, 21:47 Dobrze Kowal prawi. Maciej zrób to dla Zawiszy i dla kibiców, ja umrę jak nie będzie strona aktualizowana, codziennie jak odpalam komputer to pierwsze co robię to odpalam www.zawiszafans.com i czytam i komentuje. Nie rób mi tego, przecież muszę gdzieś napisać, że nie zgadzam się z toba lub kowalem, ktory dzisiaj zablokował mi dostęp do komentarzy. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 08:51 No właśnie Maciej pomyśl, weź tydzień wolnego. Jedź gdzieś i podejmij pozytywną decyzję. Wiesz ile ta strona znaczy dla wszytskich kibiców. Sam kiedyś robiłem stronę i wiem jaka to jest ciężka sprawa. A wszystkich zapraszamy na mecz o 16.OO w sobotę wejście od ulicy Gdańskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 16:44 pawson dziekuje ci za twe kurtuazyjne zaproszenie na mecz.to milo z twojej strony.jestes fajny chlop i mysle tez,ze mecz bedzie interesujacy,ale wyniku pewny nie jestem.trzeba sie bedzie pogodzic z tym co sie wydarzy.to czwarta liga i szczegolnie dla czolowki kazdy mecz sie duzo liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 16:50 aha pawson tak po za tym,co myslisz o szansie narodowej w dwu meczu.bo w pucharach nie poszlo jak mialo,a i dalsza w nich perspektywa tez nie wesola. chociaz na groclin to po cichu licze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 29.08.03, 17:59 narodowa nie ma żadnych szans, poziom za janasa jest porównywalny co za bońka. ja nie mogę na to patrzeć. tylko Engel potrafił nadać drużynie styl gry na który można było patrzeć i się nie wstydzić. co do meczu Zawiszy, będzie to bardzo trudny mecz, obrońcy muszą zwrócic szczególną uwagę na Semenowicza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPN Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:07 No i znowu polskie druzyny daja ciala w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 30.08.03, 10:09 mam nadzieję że pogoda nie odstraszy najwierniejszych tifosi Zawiszy. Na mecz iśc zamiast oglądać na dobre i na złe w kapciach. Dzisiaj mecz o 16.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 30.08.03, 19:01 Zawisza-Cuiavia 2:0 bramki Burliowski i Dachtera. postrach pola karnego Semenowicz nie istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szakal Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 19:19 To dobrze ze wygrali,szkoda ze ostatnio przegrali. Przynajmniej nikogo to nie wali. I nie jestesmy w 4 lidze tacy mali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKOLAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 19:49 Podobno Eleni wygrała 4:3 , a Zdruj z Legią 4:1 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 11:06 Mecz z Cuiavia średni, ale najważniejszy że zwycięski. Niepokoi mnie tylko gra w II połowie, zwłaszcza jej 20 pierwszych minut. Piłkarze byli zagubieni, na szczęście nie lepiej prezentowali się napastnicy z Inowrocławia. Kolejny gol Burlika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.wiecbork.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 20:33 W sobote wyjazd do Lipna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 18:09 W sobotnim meczu w Lipnie niestety nie zagra Piotr Burlikowski... Wielka szkoda, chlopaki beda musieli poradzic sobie bez niego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 19:53 Damy rade... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 04.09.03, 09:31 bus do Lipna nie wypalił, więc szykować fury, pozyczyć od wujka cioci czy sąsiada. Wyjazd wszystkich w sobote o godz.14 spod Marketu AS w Fordonie- Dawny Merkury ul.Gierczak! www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 10:20 No właśnie trzeba się wybrać sporą ekipą niech wszystkie wiochy wiedzą, że Zawisza gra mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.egb.pl 04.09.03, 10:23 Panowie, czy wy wpychacie jakieś pączki redaktorom z Expressu czy oni się obudzili? Znowu w dzisiejszym wydaniu jest o WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 04.09.03, 13:29 Ty gość-stefek, uważaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 17:13 Bardzo dobrze , że "E.B." pisze o Zawiszy! Moim zdaniem i tak cała sprawa ze stowarzyszeniem jest za mało medialna-więcej takich inicjatyw! Niech wszyscy się dowiedzą o działalności o grupie stu o nr konta (a nie tylko zainteresowane osoby). Może ktoś ma pomysły jak wyjść z tym do ludzi? To musi być medialne takie jest moje zdanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 05.09.03, 15:05 Wywiad w EB z Kowalem wyszedł bardzo dobrze, choć niektózy już mieli jakieś uwagi i zastrzeżenia, ale wszystkim się nie dogodzi! Teraz kolej na pokazanie działalności Stwoarzyszenia w TV3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 15:19 Dokładnie wywiad był super i do tego nasz herb. Bardzo dobrze że wywiad był na ostatniej stronie bo każdy kto się sportem interesuje ten od razu wpadł na ten artykuł. Brawa dla Kowala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:57 Pawson czemu nie napiszesz po prostu ze ja mialem małe zastrzeżenia? Uważam, ze jak udało się pozyskać łamy EB można to było trochę lepiej wykorzystać. Nie ma nic o ludziach Stowarzyszenia, tylko Grupa 100 i zbieranie do puszki. Czyli zabrakło "złotego środka" między tymi, którzy wspierają Zawiszę wyzszymi kwotami, a zwykłymi składkami do puszki. A plusem jest to, że udało się podziekować i wymienić firmy, które wsparły Zawiszę. Na pewno jest im miło. Jako ciekawostkę mogę podać ze TELE ART zdecydował się przekazać pewną kwotę, ale wstrymał sie do meczu z Cuiavią. Dzieki temu, że piłkarze wygrali Tele Art zdecydował sie reklamować na naszym stadionie. Czyli duzo zależy od wyników. PS. Kowal udzielił wywiadu, a ja wysłałem im herb:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 17:07 Brawa dla Kowala i dla Macieja!!! tak trzymac chlopaki. WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toldo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 18:22 Mień-Zawisza 3:1 :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 20:30 Łotwa-Polska do przerwy 0-2 dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 14:07 Sedzia - Zawisza Bydgoszcz 3:1. Liczył ktoś może żółte kartki, bo ja się w pewnym momencie zgubiłem? Fakt ze ci z Lipna tez dostawali, ale to był normalny mecz, a po liczbie kartek moze sie wydać ze na boisku była rzeźnia. No i dwa kontrowersyjne karne. Żal piłkarzy, bo nie grali źle, ale wygrać nie mogli. 2-3 minut przed drugą żółtą kartką Krembla, 2 obrońców Mienia wskoczyło Kowalczykowi na plecy (nie gwizdnął faulu), a chwile potem powalono Kikowskiego gdy wychodziliśmy z kontrą-tu było bez kartki, ale jak Krembel faulował to od razu ten h.. wyciągnął kartkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 09:00 O tym sędziu (drukarzu) można by było pisać całą książkę. Widać było jak się w Polsce mecze sprzedaje. Żal mi piłkarzy bo choć najlepszego meczu nie zagrali to mogło się spokojnie skończyć 1-0. Każdy by się ze zwycięstwa cieszył i byłoby ok. A tak i przegrana i bójka. Szkoda tego wszystkiego. Mam nadzieję, że sędziowie bedą już normalnie sędziować i na boisku zobaczymy tylko walkę o punkty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 08.09.03, 10:52 Pisalem wczesniej, ze pomorska bedzie pisac o Zawiszy dopiero, jak bedzie zadyma. Kilka uwag: na pewno w IV lidze nia gra Zawisza/Chemik, na pewno sto osob nie wpadlo na bojo i na pewno nie demolowano lawek, skoro w Lipnie sa krzeselka. Ale na pewno tez nic nie usprawiedliwia zachowania kiboli. Wiem, zaraz ktos powie, sedzia krecil jak nikt na swiecie, ale tak bylo, jest i bedzie.Mysle,ze trzeba spokojnie przejsc ten sezon, zawodnicy musza nabrac doswiadczenia i myslec o awansie w przyszlym roku, bo Elana wydaje sie poza zasiegiem. A po zadymie w Lipnie mam jedno pytanko: PO CO NAM TO BYLO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowowcx Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 08.09.03, 11:37 No i jeszcze Nowosci dodaly swoje: "W przerwie do bydgoskich sympatykow podszedl rezerwowy gracz Zawiszy Pawel Brzykcy. Podal im plecak z fajerwerkami. Mamy nadzieje, ze ta sprawa zajmie sie Wydzial Dyscypliny Kujawsko-Pomorskiego ZPN". Ogolnie nic za to nie grozi, ale takie akcje jak w Lipniem powoduja panowie, ze ucinamy galaz na ktorej siedzimy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 16:05 Znalazł sie redaktorek dobra rada z torunskich bzdurności.Pawłowi nic nie udowodnią, po drugie race nie zakłóciły ani na moment meczu, w przeciwieństwie do do tego gamonia sędziego. W dzisiejszej relacji w EB coś mi sie nie zgadza z żółtymi kartkami, przecież było ich więcej?? A pomorska błysnęła jak zwykle. Szczury ani słowa nie napisali jako jedyna z bydgoskich gazet o awansie do 4 ligi, relacje z Gdańskiej są na poziomie kreta na Żuławach, bo wazniejsze jest Kijewo albo Nowe Miasto. I liczba widzów w lipnie wg pomorskiej 700 ludzi::::)) Chyba ze trzy razy liczyl to mu tak wyszlo. No i ławki. Całe szczęscie ze tam ławek nie było, bo mogla byc rzez milicji. proponuje zakonczyc temat awantury, trzeba zrobic wszystko zeby zmobilizowac chłopaków do walki z Brodnicą, bo to jest najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 80.51.243.* 08.09.03, 16:39 co do żółtych kartek to ja chyba byłem na innym meczu! 4 żółte w tym 2 dla Kremblewskiego!!! chyba protokół został lekko spraparowany, żeby nie było widać jawnej drukarni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 19:52 www.606574407.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 09:19 Maciej chciałem zakończyć pisać o awanturze, ale dziś pomorska znowu dała popis swojej rzetelności. Jak był awans ani słowa, a dziś artykuł o zadymie!!! To są szmaty. Jedno co jest pocieszającę to wypowiedz policji. Ze to wina organizatorów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 13:22 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030910/SPORT/109100230 teraz nie załują miejsca na pisanie o Zawiszy. szmaciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 10.09.03, 14:08 W sumie pierwszy raz widzę, że policja nikogo nie wrabia, ale prezes Lipna twierdzi ze ma zdemolowany stadion. Ale winę za to co się stało ponosimy i tak my, a że stało się to na skutek słabego sędziego to już inna sprawa. Osobnym tematem jest kwestia zabezpieczenia imprez sportowych w Lipnie i na innych wiochach. Tak samo jak Zawisza grają w 4 lidze, ale wymagania policji jakby mniejsze.....U nas licencje ochrony itp pierdoły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 21:49 Polska narazie przegrywa ze Szwecją 0-2 w Chorzowie.A czerwoną kartkę dostał Hajto.Mecz wciąż trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 23:38 I znowu w plecy:((( Paradoksalnie mimo tego, ze graja do dupy to jeszcze maja szanse awansowac. Tak slabej grupy to juz chyba nigdy nie wylosujemy... Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 11.09.03, 20:17 Od znajomego dowiedzialem sie, ze wydzial dyscypliny nalozyl dzisiaj na Zawisze kare 2 tys. zl za zadyme w Lipnie, ale w zawieszeniu.Najwazniejsze to to, ze jesli dojdzie do kolejnej rozroby, wydzial dyscypliny bedzie zadal wykluczenia Zawiszy z PZPN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 11.09.03, 20:29 Tresc calego orzeczenia Wydzialu Dyscypliny na stronie PILKARZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:07 O karze mozna takze przeczytac w regionalnym dodatku gazety wyborczej: www1.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35591,1668011.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 09:10 Na innych stadionach zadymy, palą pół stadionu i nic nie ma. W Lipnie mała zadymka i od razu wykluczenie. Ktoś gra przeciwko nam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Zawisza-Sparta Brodnica IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 20:22 W sobotę 13września o godz.16.00 ZAWISZA-Sparta Brodnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: Zawisza-Sparta Brodnica IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:28 Zawisza-sparta 1:0!!!!!!!! Bramkę zdobył Klimek. WKS!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 21:37 1:0 Bramka:Klimek ,Widzów:ok.400 ,w 2 połowie tworzymy młyn z młodszej ekipy fanów Zawiszy ok.40 ,rzucamy serpentyny ,odpalamy 5 rac. VIVA VIVA VIVA WKS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 19:18 Kolejne zwycięstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 08:47 Mam pytania: dlaczego Burlik nie grał w ostatnim meczu i czy zagra w Radziejowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 19:38 Szkoda tylko ,ze Wisnia nie zagra ,ale chyba Burlik sobie poradzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 19.09.03, 18:50 Przekazalismy dzis druzynie komplet 22 par dresów. Wyglądają całkeim całkiem, jutro sie przekonacie. A, że byliśmy w sekcji to poszlismy sobie popatrzec na wielkie derby miasta. Widzów prawie 100, wygrał chemik 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stilian Petrov Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 20:15 J A Z D A!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 20.09.03, 22:33 policja to jebane bandyckie kurwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 21.09.03, 06:03 macieju tobie to nie przystoi w takim wyrazaniu mysli.czy chcialbys by i syn lub corka takimi przykladami zyli?wierze,ze masz sporo inteligencji,by na sport patrzec z przymrozeniem oka.to wyjdzie tez z pewnoscia na zdrowie.bo gdy zachorujesz,to i tak ci sport i sportowcy nie pomoga.szczerze sie zastanow. a co do zawiszy,to jak sobie poradza,zycze ci,by byli w III lidze na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 10:00 rynkowo ale ty jesteś zdrowo jebnięty ,szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:22 Rynkowo jak Zawisza może być na wiosne w 3 lidze jak sezon kończy się w czerwcu ,a nowy rozpoczyna się Jesienią ??? CHWDP ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 21.09.03, 16:12 wiecbork nie kompromituj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 17:16 HWDP!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 22.09.03, 06:06 macieju,dziekuje za skarcenie wiecborka,ktory i tak sie skompromitowal. jezeli zawiszy uda sie osiagnac pierwsze miejsce,a bedzie to przeciez jeszcze wiosna,to smialo kazdy bedzie mowil,ze zawisza to III liga.i ci macieju tego zycze.zycze tez ci wyniku jaki padl tym razem,lepsze to niz porazka.realnie jednak patrzac,ta druzyna z torunia,nie da sie latwo komukolwiek przeskoczyc. no ale w sporcie nie ma rzeczy nie mozliwych.a wiec zawsze do nastepnego z nadzieja i przymrozeniem oka,meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 22.09.03, 19:30 zapraszam was do wpisow na forum w temacie "policja czy milicja" zalozonego przez Mariusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.studmat.uni.torun.pl 23.09.03, 14:50 no no wpisujmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydg Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 23.09.03, 18:26 Oto tresc artykulu, ktory ukazal sie dzisiaj w Nowosciach. NAJAZD NA STACJE Pomne wydarzen sprzed dwoch lat wladze Radziejowa i sluzby porzŕdkowe miejscowego Startu przygotowaly sie na przyjecie, sprawiajacych klopoty, kibicow Zawiszy Bydgoszcz. Powodem byl sobotni mecz itd. Sily porzŕdkowe, ktore rownowazyly liczbe kibicow bydgoskiej druzyny, skutecznie wybily z glowy przyjezdnym pomysl wywolania awantury. Jednak nie obylo sie bez interwencji policji na stacji benzynowej w Krzywosadzu. na jej teren wjechalo 10 samochodow z kibicami Zawiszy. Prawie 50 osob weszlo do wnetrza biorac z polek roznorodne towary spozywcze za prawie 200 zl. W zwiazku z tym, ze nie chcieli za nie zaplacic, personel stacji zawiadomil policje. Funkcjonariusze na drodze zatrzymali bydgoskich fanow celem zlozenia wyjasnien. Ci kibice dopiero po pewnym czasie dotarli do Radziejowa. Aby uniknac podobnych wypadkow po zakonczeniu spotkania, policja konwojowala fanow Zawiszy do rogatek Bydgoszczy. Pozostaly po nich jednak trwale napisy na okolicznych przystankach PKS, chocby w Osiecinach. Reszty nie trzeba przytaczac, bo autor Jerzy Chudzynski, przypomina burdy z Lipna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 23.09.03, 22:41 no cóz 4 wersja zatrzymania, a także dowiaduje sie ze jechalem na awanturę, byłem na jakiejś stacji???, składałem wyjasnienia uprzejmym funkcjonariuszom, pomalowalem przystanek PKS na jakiejs wsi. Policja chroni przed bandytami, kto chroni przed policją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYNKOWO Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 24.09.03, 03:25 przed policja mozesz chronic sie przede wszystkim sam.po prostu nalezy unikac sytuacji w ktorych mozna byc posadzonym,i to nieslusznie,z grupa robiaca burdy. i czasami nawet sie z tego powodu nie slusznie cierpi.dla dobra zawiszy,sami,jako prawdziwi wielbiciele tej druzyny,powinniscie wziasc ten problem z cholota,w swe wlasne rece.bo moze sie zdarzyc,ze zawisza nie dociagnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 19:15 Precz z toruniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiśnia Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 19:20 W sobote o 16 gra chojniczanka z bałtykiem gdynia chyba nie musze mówić , że trzeba coś zrobić z pewnymi "kibicami" co ciągle nam uciekają a wiem, ze się wybierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiecborKhoolS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 20:34 W Sobotę 27 września o godz. 16:00 drużyna bydgoskiego Zawiszy podejmie u siebie zespół Zdroju Ciechocinek.Zapraszamy wszystkich fanatyków piłki nożnej na mecz. ZAWISZA BYDGOSZCZ FANS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 25.09.03, 21:26 wh pajacu przestan sie wpisywac jak nie masz pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:52 Sory ,ale w moim terminarzu bylo napisane ,ze w Sobote o 16 ;] ,a poprawnie mecz odbędzie sie w Niedziele o godz. 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@col Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 26.09.03, 02:47 Aeejaoooo!! Aeejaaooooo! Zawisza goooool!!! Juz niedlugo zawitamy w I lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 26.09.03, 12:50 Narazie orzydalaby sie 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 26.09.03, 12:52 przydałoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 26.09.03, 12:57 Pydziarze chcą zrobić jakąś manifestację pod Urzędem Miasta i domem Dombrowicza (pisze na forum pydy na bkspolonia.w.interia.pl)można by umilic im manifest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 20:47 Był któś na Polska-Islandia-wiemy że 150osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 29.09.03, 07:14 czy nie myslicie,ze najlepszy strzelec zawiszy sie tylko nie potrzebnie marnuje?on sam nic nie wskora,to chyba ponad jego sily by do III. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 21:43 A czy ty nie marnujesz swój czas wypowiadajac sie na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYNKOWO Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 30.09.03, 06:38 nie i nawet sie nie kompromituje,np.w porownaniu do ciebie,jak to juz wczesniej zaowazyl jeden z najwierniejszych fanow zawiszki,piszac do ciebie. jednak badz dobrej mysli i milo sie baw,bo to wyjdzie ci na zdrowie. no to do nastepnej kolejki,chyba bedzie rowniez interesujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 30.09.03, 09:55 Zawisza-Zdrój 1-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 01.10.03, 15:12 Przed meczem z Paluczanka dziwne wiesci naplywaja ze Znina. Wczoraj pilkarze w formie protestu za dlugi, nie zagrali w Pucharze Polski, a sobotni mecz z Zawisza ma byc ostatnim w ich wykonaniu. Dzialacze nawet zapowiadaja likwidacje klubu.Tymczasem kierownik stowarzyszenia Krzysio Drzewiecki zamawia 400 biletow na mecz z TKP - na 18 pazdziernika.No coz, trzeba jechac, nie ma odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 01.10.03, 16:21 Sie dzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 01.10.03, 19:27 Na razie to Fiury sie do Torunia nie może dodzwonić:)Mam nadzieję że Tkp nie da dupy i dostanie bilety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 22:47 Viva WKS!!! Zawisza f.c.Universitas Nicolai Copernici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 16:37 a w polonii pierwsze aresztowania hehe:) wreszcie sie za ta bande zabrali...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@COL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 02.10.03, 22:38 juz niedlugo nie bedzie w Bydgoszczy klubu Polonii, wiec pewnie pydziarze zabiora sie za inne hobby, na przyklad wedkowanie. do dla nich mniej niebezpieczne zajecie... EVIVA ZAWISZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 13:03 Ciekawy pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toldo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 18:50 Pałuczanka-ZAWISZA 2:3 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 04.10.03, 19:26 Koncowka dramatyczna, ale najwazniejsze jest zwyciestwo. Dobre zachowanie fanow z obu stron. Niepotrzebna byla tylko interwencja pal, ktore w bezczelny sposob popsuly oprawe. W mlynie Paluczanki dzieciarnia, ale doping prawie non stop i zero ublizania Zawiszy. Goscie, jak zwykle, konkretna ekipa ok. 100. Viva, Viva, Viva WKS!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 04.10.03, 20:02 wygralismy zasłużenie. szkoda że nasi piłkarze lepiej wyzywają sędziego niż grają. piłkarze więcej pokory. ale w 10 zagrali bardzo dobrze i w końcu Wiśnia zagrał tak jak to od niego oczekujemy, zero kółeczek tylko konstruktywna gra, tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 04.10.03, 22:57 Wg mnie pochwala przede wszystkim dla Wisni, Kikowskiego i tomczuka oraz mimo bledu przy bramce Kowalskiego-przy gornych pilkach napolu karnym nie dawal nikomu szans Co do pał to naprade debilizm!!! dobrze ze nie skonczylo sie to awantura- czy te debile nie zdaja sobie sprawy ze to nie jest ich wlasnosc i to kosztuje??? a kupuje sie to po to zeby uatrakcyjnic mecze pilki noznej!!! podobno pracuja tam wyksztalceni ludzie- jakos tego nie widac, zreszta po raz kolejny!!! ZAWISZA CALYM MOIM ZYCIEM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 05.10.03, 11:50 Kowal jeżeli chodzi o prewencje to wykształceniem ich bijemy na głowę. A tego kutafona sędziego chyba sprawiedliwie osądzą. Kwalifikator w 1 połowie zarzucił mu nie podyktowanie karnego na Wiśni oraz pochopną druga zółtą kartkę. No i za co Rzepę wyrzucił. Dobrze że tym razem nie dalismy się sprowokować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 05.10.03, 12:20 Do policji: chcialbym zaznaczyc, ze Kowal ma wyksztalcenie wyzsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 13:29 Dokładnie w Żninie melduje się 140 fanów WKSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UMK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 06.10.03, 17:17 W Toruniu TYLKO ZAWISZA!!!! P.S. Już nie mogę się doczekać miłych gości z królewskiego miasta Bydgoszczy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 19:12 Jazda!!!Pozdro dla fc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.nyc.rr.com 06.10.03, 19:21 chlopaki jak tam zawisza wygalda w tabeli obecnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.160.156.* 07.10.03, 11:39 Wejdź na www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:51 Dziś w Expresie są zdjęcia z meczu w Żninie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 07.10.03, 16:56 To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@col Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.ab-byd.edu.pl 07.10.03, 17:07 Zawisza to jest potega, Zawisza najlepszy jest. WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS !! Niech zyje nasz bydgoski klub! Niech zyje duma Pomorza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.nyc.rr.com 07.10.03, 18:34 chlopaki a ile druzyn awansuje di III ligii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 13:42 Do III ligi awansuje tylko jeden zespół... elana jest silna i sa małe szanse, ze uda się ich przeskoczyć... choć w sporcie wszytsko jest możliwe;))) Dziś w EB jest ciekawy artykuł, bo okazuje sie, że zmiana w sobotnim meczu, jaką nakazał sędzia była niepotrzebna! Ciekawe kto ma znać przepisy jak nie osobnik w czerni... pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 08.10.03, 17:55 polemcam jutrzejszą prasę. Na pewno bedą ciekawe rzeczy po dzisiejszej sesji rady miasta. Ogólnie było ciekawie, kilku radnych z wesołością słuchało mowy Swiątkowskiego z polonii o tym jaka świetlana przyszłość bedzie gdy zbuduja aquapark. Ponadto ormowcy wysunęli "fantastyczny" postulat, że to miasto powinno oddać im jeszcze 2 mln zł za inwestycje, które poczynili na "wlasnym" obiekcie. Następnym kwiatkiem, okazał sie MEGA PALANT z chemika, który stwierdził ze chemik ma na utrzymaniu druzynę w 3 lidze oraz .....uwaga.... w 4!!!!!!!!!!!ręce opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 08.10.03, 17:58 a poza tym piłkarze mieli dzis małą sesje zdjęciową, robiona była fotka na kalendarz, ogólnie wszyscy zdrowi. Udało się wciągnąć parę nowych osób do KLUBU 100, także ZAWISZY NIE ODDAMY po raz 1500!!!!!!!!!! dzieki wszystkim za wpisy, róbmy dalej swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 18:05 1501 :))) hehe juz ponad dwa lata rzadzimy tym forum;))) pozdro dla wszystkich wpisujacych sie tutaj!!!(nawet dla rynkowo;]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZA_FAN Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 08.10.03, 22:43 Był ktoś zaproszony ze Stowarzyszenia na to spotkanie w ratuszu?? Była poruszana też może nasza sprawa?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 09.10.03, 12:33 Ciekawy artykul wyczytalem w tygodniku Pilka Nozna. Oto fragment: "Poki co nalezy sie cieszyc, ze takie zasluzone kluby sa znow na bezposrednim zapleczu ekstraklasy. Powodem degrengolady, w ktorej do niedawna tkwily te slynne firmy: Cracovia, Arka, Piast Gliwice, czy Jagiellonia Bialystok (a do dzis pozostaja chocby Stomil Olsztyn, Lechia Gdansk, ZAWISZA Bydgoszcz) byl nie tylko brak kasy, ale takze to, ze potencjalni sponsorzy nie mieli z kim rozmawiac o zainwestowaniu w klub, nie wyjasnione pozostawaly prawa wlasnosci stadionu itp." Otoz to. Milo jednak gdy sie widzi Zawke na drugiej stronie tego poczytnego tygodnika. To znaczy, ze Zawisza nadal jest wielki!!! Dzieki autorom tego tekstu za pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 09.10.03, 12:36 I jeszcze jedno. W gazecie pisza, ze za kase mozna zbudowac stadion, kupic pilkarzy, awansowac do ekstraklasy i nawet zajmowac w niej pierwsze miejsce, ale nie mozna kupic kibicow! A bez nich zabawa traci sens, staje sie sztuka dla sztuki. I o tym powinni pamietac wszyscy, ktorym marzy sie futbol w Bydgoszczy na wysokim poziomie!!! TYLKO ZAWISZA WKS 1946 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 09.10.03, 18:09 Do niecodziennego meczu dojdzie za dwa tygodnie w Warszawie. W spotkaniu V rundy Pucharu Polski na szczeblu okręgu mazowieckiego drużyna kibiców Legii Warszawa - grający w klasie A Legion zmierzy się z IV-ligowymi rezerwami Polonii Warszawa! za www.90minut.pl Zaraz pomyslałem jakbyśmy mieli swoją drużynę i mielibyśmy grać mecz z ormowcami! hehehe to by się działo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 10.10.03, 01:35 jaca,dziekuje za pozdrowienia.ciesze sie,ze mnie zauwazasz,zreszta inni tez, nawet ten wiencbork mnie czyta,tylko maciej musi go od czasu do czsu karcic. jednak kapitalistyczna realnosc jest taka,ze kibice beda chodzic na mecz druzyn,ktore zmienia swa nazwe i miejsce.musza tylko swa gra isc caly czas za ciosem i gromic rywali.kibice wtedy wszystko zapomna.nie zapominaja,kiedy jest u nich marazm,a bylo kiedys cos innego i pragna powrotu marzen w realnym swiecie na dzis,to nie wyglada realnym by zawisza w przyszlym roku grala w III lidze, raczej moze beda derby z polonia. ja jednak widzialbym jeden nowy,pilkarski klub w bydgoszczy w jednosci dzialaczy miasta i finansow.kibice to polubia,sami byscie sie na wlasne oczy przekonali. powodzenia !!!....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 10.10.03, 20:50 Zapraszamy wszystkich sympatyków Zawiszy i nie tylko na stronę www.zawiszafans.com szczególnie do działu Pamiątki, gdzie są zdjęcia różnych gadżetów związanych z Niebiesko-Czarnymi, które mozna nabyć na meczu Zawiszy w sklepiku lub poprzez e-mail. Okazja do kupna juz jutro na meczu z Victoria Koronowo. Mecz o godzinie 15.00. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 10.10.03, 20:52 Rynkowo błagam cię Zawisza będzie grał !!! a nie grała! nauczcie się bo mnie skręca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 11.10.03, 03:42 powsonie,sa duzo wazniejsze rzeczy w codziennosci ludzkiej.i nie zlosc sie,bo to pieknosci szkodzi.aha,i dziekuje,ze mnie czytasz.mam tez nadzieje,ze lubisz pilke,nie tylko w bydgoszczy.no,i przepraszam,"ze zawisza bedzie grala". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 11.10.03, 13:51 no popraw mi się. a teraz na mecz już idź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 11.10.03, 18:00 3:2 najważniejsze 3 pkt, ale skutecznośc okropna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Polska odpadła:( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 19:52 Niestety szwedzi dali d..y łotyszom!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Polska odpadła:( IP: *.proxy.aol.com 11.10.03, 21:36 badz obiektywny-polacy jej dali tez.i polskie danie bylo o wiele wiecej wartosciowsze niz szwedzkie,oczywiscie dla lotwy. teraz beda mieli dosyc czasu,by sie przygotowac do losowania,do niemieckich mistrzostw,ktore pewnie tez oleja.polska powinna miec silna lige i to na kazdym szczeblu.do tego jest potrzeba reformy calej struktury pilki w ligach. silne osrodki po calym kraju,i zapomniec o tysiacu druzyn.no i duzo forsy. I liga powinna miec 10 druzyn-mecz i rewanz na jesien i na wiosne=36 meczy. II liga-tak samo. jedna III liga na kraj-16 druzyn=30 meczy. kazde wojewodztwo-lige okregowa po 14 druzyn. dalej klasy a,b,c,d,e i tak dalej w kazdym wojewodztwie. i jeszcze raz,duzo forsy,by kazdy byl zadowolony i selekcja byla napieta.i to bez kumoterstwa. a trenerem panstwowym,ktos z zachodu,ktoremu nie podskoczy zaden listkiewicz. powodzenia. gratulacje dla kibicow zawiszy za te 3 punkty.ale za tydzien w toruniu to musza juz pokazac czym wlasciwie sa.a moga czyms byc,bo i torun to nie potega. zauwazyliscie co sie dzieje z lechia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe hehehe IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 16:42 pojebani jesteście trepowe kurwiszony! ciekawe jak to musi być jechać na wyjazd 20 km za Bydgoszcz do wiochy w której mieszka 20 buraków i kibicowanie 11 pedałom uważającym się za wielkich piłkarzy, a naprawde to będących 11 wojskowym skurwysynom z pedalską koszulką w czarno niebieskie kolory??? powiedzccie mi to wy spedalone kutafony z Gdańskiej :))) aaaaa! jeszcze jedno pytanko :))) jak to jest kibicować drużynie która jest dnem i nawet nie ma co myśleć o jakimkolwiek awansie do II ligi, bo ja wam moge powiedzieć jak to jest kibicować wielokrotnym mistrzom Polski i zawodnikowi światowej klasy! moge wam powiedzieć, jak to jest jeżdzić za granicę i kibicować na turniejach GP!!! ehhhhh........ żal mi was nędzni frajerzy :))) zawsze ta wasza piłka będzie jednym wielkim GÓWNEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CMOK :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalu Re: hehehe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 18:27 Jak kupujecie bilety do Toruń Kluczyki to są tańsze niż do Toruń Główny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:54 "hehe" co sie szmato tutaj wpisujesz!! Nie wiem czym tu sie poniecac, ze jedzisz na jakies gp i inne, zeby patrzec jak 4 glupkow jedzi w lewo. Jestes nedznym smieciem, ktory sra w gacie z radosci jak gollobowa ukonczy jakis bieg. pOLONIA Bydgoszcz 1920-2003!! hehe i komu tu do smiechu! a w styczniu zapraszam na lyzwy na basen poloni!:) tylko wezcie latarki hehe;)) W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crazymaxx Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 13.10.03, 12:31 Czy ktos zna moze tresc i moglby wrzucic zaproszenie na wyjazd na derby do tournia, ktorym od kilkunastu dni tak ladnie jest obklejone miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.acn.waw.pl 13.10.03, 15:00 Gość portalu: jaca napisał(a): > "hehe" co sie szmato tutaj wpisujesz!! Nie wiem czym tu sie poniecac, ze > jedzisz na jakies gp i inne, zeby patrzec jak 4 glupkow jedzi w lewo. Jestes > nedznym smieciem, ktory sra w gacie z radosci jak gollobowa ukonczy jakis bieg. > > pOLONIA Bydgoszcz 1920-2003!! hehe i komu tu do smiechu! > > a w styczniu zapraszam na lyzwy na basen poloni!:) tylko wezcie latarki hehe;)) > W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA!!!:) W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA JEST K.U.R.W.Ą!!!!!! JESTESCIE DNEM POD KAZDYM WZGLĘDEM!!! JAKIE WY MACIE OSIĄGNIĘCIA O KTÓRYCH BYŁOBY GŁOŚNO W PROGRAMACH SPORTOWYCH W TV?????? ZAWISZA TO KOMPLETNE DNO!!! ALE NIE MA CIO SIĘ DZIWIĆ! W KOŃCU JESTEŚCIE TYLKO ZESZMACONYM WYTWOREM WOJSKOWYCH PEDAŁÓW........ ZERO!!!!!! TO NAJBARDZIEJ DO WAS PASUJE!!!!!! KOMPLETNE ZERO!!!! ZARÓWNO JEŚLI CHODZI O WASZ POZIOM INTELEKTUALNY JAK I O WYNIKI I OSIĄGNIĘCIA WASZEGO ŚMIESZNEGO KLUBU....! NIE MA CO UKRYWAĆ - ZAWISZA TO RUINA KTÓRA ROZPADA SIĘ ZA MIASTEM! DLATEGO TAM JESTEŚCIE, BO KTO BY CHCIAŁ MIEĆ TAKIE GÓWNO W ŚRODKU MIASTA@!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 20:23 szkoda slow na debila... pozdro dla normalnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 14.10.03, 05:59 jaca-mam nadzieje,ze zaliczasz mnie do normalnych,wiec przyjmuje twe pozdrowienia i rowniez pozdrawiam. apropo-co myslisz o mych sugestiach zawartych w mym ostatnim wpisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 12:43 Pydziarzowi żal dupe ściska ,bo niedługo będzie po jego smiesznej Polonii i Gollobie ,bo taka gwiazda jak on nie będzie jeździł za 1,5 tys. zł.Aha no i jeszcze jedno jeżeli jesteście takimi kibicami pierwszej klasy i chuj wie kim jeszcze to czemu nie jeździcie na wayjzdy swojej drużyny ,a na piłce to nawet nie chodzicie na swoje mecze ?!!! POLONIA BYDGOSZCZ 1920-2003 :-) Zapraszamy na pogrzeb. A propo wyjazdu do torunia to: 9:51 odjazd z Dworca Głównego PKP Pozdrowienia dla normalnych w tym takze dla rynkowo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 15:20 No moje zdanie na temat reformy polskiej pilki jest troche inne niz rynkowa. Po pierwsze Polska jest za duzym krajem, zeby 1 liga liczyla tylko 10 zespolow. Wedlug mnie powinno byc tak: 1 liga - 16 zespolow, oczywiscie bez licencji nie maja prawa grac, 2 liga - 18 zespolow, 3 liga - 4 grupy po 16 zespolow itd generalnie reforma polskiej pilki nie powinna polegac na redukcji! trzeba zrobic porzadek w duzych miastach, bo to one powinny miec swoich przedstawicieli w 1, 2 lidze! sprawy wlasnosciowe, sponsoring, szkolenie mlodziezy, infrastruktura! na to trzeba lat, ale malymi krokami w tym celu powinna isc reforma ligi! mniejsze miesciny powinny szkolic zawodnikow, ktorzy z czasem powinni przechodzic do duzych klubow. oczywiscie nie musi to byc regula, ale sytuacja jaka jest teraz to juz przegiecie. W lidze polowa klubow to wioski po 10-20 tys mieszkancow. Mozna by pisac i pisac co jeszcze u nas jest do bani, ale juz mi sie nie chce...;) pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOPERNIK Nigdy nie zginie! IP: *.law.uni.torun.pl 14.10.03, 17:09 UMK Z WAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 08:56 Wkurzają mnie pajace którzy obrażają nasz klub i lepiej z takimi baranami nie prowadzić wątku. A co do wyjazdu do Torunia to już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że nasi kopacze zagrają na 200%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl 15.10.03, 10:49 Od znajomego dowiedzialem sie, ze Express szykuje na piatek cala strone o derbach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 15:34 A pomorska napisze, że Zawisza gra mecz w Zakopanem z Adamem Małyszem i Andrzejem Grubbą. Gospodarzem spotkanie będzie Zawisza, a mecz dlatego jest w Zakopanem bo kibice to kryminaliści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 15.10.03, 23:37 Na Express zawsze moglismy liczyc ( juz nie chodzi tylko o Zawisze ale o pilke nozna) a gp to szachy, brydz,itp! pilke maja w dupie bo maliniak nie mzoe sie pogodzic z zyciowa porazka!!! Co do pajaca z pydy to sie nie denerwujcie ta qwa nawet sie podpisac nie potrafi a jego podpis hahaha jest jak pyda-hahaha- na gp jezdzil?? a moze napisze jak kurwy klub okradaly razem z golobami?nie zastanawialiscie sie dlaczego goloby tak szybko wyrazily chec jezdzenia w bgż?bo bgż odda im dlugi ktore wisi im pyda! wiec wcale sie nie zalamujmy ntym ze powstlao bgż! bo sa tam goloby a oni dalej beda rujnowac zuzel biorac miliardy!!!! hehe 1920-2003- 83 lata milicyjnego rodowodu-SAMI OKRADALI SIEBIE! BYL PIES _ PIES ZDECHŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 15.10.03, 23:39 MECZ SEZONU DLA KAZDEGO KIBICA NIEBIESKO-CZARNYCH DERBY POMORZA ELANA -ZAWISZA 18.10.2003 SOBOTA GODZ.12 .00 ` ZBIORKA PRZED DWORCEM GŁÓWNYM PKP- 9.30 ODJAZD POCIĄGU 9.51 BILET NA PKP NORMALNY 9,10 ULGOWY 5,70 NASZ ZAWISZA POTRZEBUJE DOPINGU NIGDY GO NIE ZAWIEDLIŚMY ZAWSZE BYLIŚMY WIERNI MY JEDZIEMY – TY TEZ TAM POWINIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 195.116.218.* 16.10.03, 09:44 pewnie , ze Zawiszy nie oddamy. ale musimy bronic jej honoru. Na torunskiej stronie foum zaczalem watek dotyczacy nieudolnosci "dzialaczy torunskich" w kontekscie meczu Zawiszy.Pisalem o komkleksach torunia i okazalo sie ze jakis zakomkleksiony torunianin napisal o Zawiszy , ze jest prowincjonalnym klubem. wykazal wyjatkowy kompeks. qwykaze go zapewne po sobocie jak zobaczy, chyba, ze nie ma oczu, jak pieknie kibice bydgoscy dopinguja swej druzynie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 16.10.03, 14:22 Do Torunia pojedziemy i Zawiszę wspomożemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMWKS@WP.PL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 12:09 Moze wszyscy kibice ZAVKI z UMK spotkamy sie dzis na wspolnej imprezce????????? Moze sie wreszcie spotkamy i pogadamy, wypijemy i razem w sobote pojedziemy na mecz. Jezeli ktos zostaje w piatek w toruniu i w sobote idzie na mecz niech sie odezwie. Tomwks@wp.pl TYLKO ZAWISZA!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. Yaraz nr kom znasz wiec jak zostajesz w toruniu to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 17.10.03, 18:07 oto co wysmarowały rydzykowe nowości Wiadomo, że stosunki pomiędzy toruńskimi a bydgoskimi kibicami do najlepszych nie należą. Niestety, nie dotyczy to tylko żużla, ale także i futbolu. Co prawda w historii spotkań Elany (Toruńskiego KP) z Zawiszą nie dochodziło do poważniejszych incydentów, ale warto dmuchać na zimne. Tym bardziej, że niektóre wypowiedzi kibiców obu klubów, zamieszczone w Internecie, nie wskazują na ich "pokojowe" nastawienie. Czy zatem ci sympatycy futbolu, którzy pojawią się w sobotę na obiekcie na Podgórzu, będą mogli czuć się bezpiecznie? - Tak jak zawsze, prawdziwi kibice, którzy przychodzą na nasz stadion nie po to, aby rozrabiać, będą mogli się czuć bezpiecznie - zapewnia Piotr Wujków, wiceprezes TKP. - Klub do derbów przygotowuje się pieczołowicie. Korzystamy z pomocy firmy ochroniarskiej, która na sobotni mecz zwiększy liczbę ochroniarzy. Spotkanie będzie też monitorowane za pomocą kamery wideo. Jeżeli chodzi o dojście na stadion, to jest już kwestia działań policyjnych. Nie znam szczegółów, ale jesteśmy w stałym kontakcie z toruńską komendą. Ostatnio nawet doszło do narady na stadionie, w której wzięli udział przedstawiciele policji, firmy ochroniarskiej i klubu. Na stronach internetowych pojawiają się informacje, że do Torunia może przyjechać nawet ok. 400 bydgoskich kibiców. Na obiekcie będzie dla nich przygotowany specjalny sektor. - Wierzę, że damy sobie radę i zapewnimy bezpieczeństwo pozostałym widzom - dodaje Piotr Wujków. - Oczywiście nie możemy wszystkiego przewidzieć, bo zachowania pseudokibiców mogą być nieobliczalne. Dołożymy jednak starań, aby było bezpiecznie. Będziemy również zwracali uwagę na naszych fanów, aby z ich strony nie doszło do żadnej prowokacji. Jednocześnie chciałbym zdementować plotki, że odmówiliśmy bydgoszczanom rozprowadzenia biletów w przedsprzedaży. Owszem, do klubu dzwonił ktoś z Bydgoszczy z pytaniem, czy przekażemy im do bilety. Zaproponowaliśmy, że wejściówki mogą nabyć w przedsprzedaży, ale przy dokonaniu wpłaty. Informacja, że klub odmówił przekazania biletów, jest błędna. co to za debil tam wierszówkę bierze? Czy u nas na stronie jakieś chuligańskie zapowiedzi ktoś widział? dekiel sam podkręca niezdrowe emocje. A ten co tłumaczy o numerze z biletami pieknie odwrócił kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 21:15 Szkoda-można było się wcześniej zgadać-ja po 3dniach popijawy jestem zryty na maksa. ZAWISZA GOOOL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 21:40 Na stronie toruńskiego dodatku GW jest artykuł o przygotowaniach do meczu:PRZED MECZEM TKP-ZAWISZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 17.10.03, 22:02 Tam w tym dziwnym miescie chyba liczą że bedzie awantura. Ale się zdziwią, a i nie bedzie o czym pisać przez tydzień i wierszóweczka nie wpadnie, strata ogromna. Oglądają za dużo TVN i nie wiedzą chyba, ze kibicowanie idzie przez ostatnie lata w stronę ULTRAS, a awantury dzieją sie daleko od stadionów. No cóż, przynajmniej nasza GW i EB nie szukały taniej sensacji, a były organ PZPR zamiescil info o darcie i rowerzystach, którzy rozgrywki skonczyli kilka tygodni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz TKP-ZAWISZA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.03, 18:12 TKP(elana)-Zawisza 1-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: TKP-ZAWISZA IP: *.eu.org 19.10.03, 10:28 Derby udane prawie pod każdym względem. Szkoda niestety porażki naszych piłkarzyków, ale pokazali walkę i łatwo skóry nie sprzedali. A pod względem kibicowskim? Ok 450 kibiców Zawiszy wraz z zaprzyjaznionymi ekipami Zagłębia Lubin (16), Jastrzębia (8), Górnika Wałbrzych (5), i Łks. Pod względem ultras ekstraklasa, a chuligańsko - "podręcznikowy" przykład akcji zdobycia flag:). Dwóch desperatów, których zatrzymala policja puszczono 2 godz po meczu. A w Bydgoszczy w jednym z pubów "koniec świata":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Zawisza PANY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 16:22 O 18 wczoraj w zbliżeniach mówili o meczu że chyba 24 osoby dostały mandaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Zawisza PANY IP: *.proxy.aol.com 19.10.03, 18:48 wyglada na to,ze jest juz po kaczoku.tylko jakies trafne posuniecia w przerwie zimowej moga podtrzymac jakas nadzieje,i to nikla zreszta. obserwujac druga i trzecia lige,jak tak dalej pojdzie,to kuj.pomorska czwarta liga od 2004-2005 bedzie bardzo ciekawa i interesujaca.rowniez z punktu postawy wszystkich kibicow.ciekawe,jak wypadnie zawisza na tle kolejnego rywala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siusiu M@jtek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.um.bydgoszcz.pl / 10.0.5.* 20.10.03, 11:48 Może coś się w końcu w mieście w piłce dać jak tę cholerną polonie zaorają. Piłka w mieście musi być i to jest pewne i musi być jeszcze zawisza. Na CHemiku powinny być zespoły mlodzierzowe a jeżeli ma być w mieście piłka to tylko Zawisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 17:09 Derby bardzo udane,mimo porazki naszych pilkarzy.Grali bardzo dobrze i bylo widac,ze sie staraja.Fakt na boisku 1:0 dla elany,ale z wydarzen pozaboiskowych 3:0 dla kibicow Zawiszy. Wielkie dzieki dla chlopakow z Lubina, Lodzi, Jastrzebia i Walbrzycha za wspomaganie nas na tym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 20.10.03, 17:29 Mrozik moze wspomnisz cos o pomeczowej imprezie:)ekstra barmanki heheheh Dcdam opróżnij skrzynke bo mi poczta od ciebie wraca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 20:38 No imprezka jak zawsze udana :))) Morze alkoholu i nie tylko.Prezentacja flag elany, piekne barmanki :-) a na sam koniec zgony naszych ziomali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 00:38 Trzeba przyznac, ze wyjazd bardzo udany;))) Co prawda nasi pilkarze przegrali, ale trzeba ich pochwalic za ambicje i walke przez pelne 90 minut! Brawo chlopaki, oby tak dalej a z reszta ligi sobie spokojnie poradzicie!!! Oczywiscie na trybunach dominacja jednej ekipy!;) No i wreszcie impezka w barze:) Oby takich meczy jak najwiecej!! Pozdro dla wszytskich fanow naszego WKSu:)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
otto_von_bismarck Pytanie o flagę 21.10.03, 14:27 Co właściwie było napisane na fladze, której niekompletne zdjęcie zamieściła GW po derby: "Bydgosch" gotykiem, wyżej "nienawidzi" ... i coś jeszcze? Jeśli należała do Zawiszy, to gdzie następnym razem można zobaczyć to cudo? Chciałbym mieć chociaż zdjęcie tej bandery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 17:19 NIENAWIDZICIE NAS.JESTEŚMY Z TEGO DUMNI - "BYDGOSCY CHULIGANI" (duży napis gotykiem)Tą flage mozna zobaczyc na dowolnym meczu Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 22.10.03, 13:24 W toruniu jaka sensacja i nowości,i toruński dodatek Gazety na pierwszej stronie piszą o meczu.W nowościach artykuł:chcieli się bić,a także fotoreportaż na ostatniej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 22.10.03, 13:25 P.S.chodziło o poniedziałkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 21:10 WWW.ZAWISZAFANS.COM Przeczytajcie o akcji!!! W niedziele wszyscy na mecz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 23.10.03, 11:17 Stadion Z już 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 14:47 1 Stal Mielec 4327 zobacz stadion 2 Lech Poznań 4029 zobacz stadion 3 Zawisza Bydgoszcz 3090 zobacz stadion 4 ŁKS Łódź 3082 zobacz stadion 5 Śląsk Wrocław 2695 zobacz stadion PAMIETAJMY O GŁOSOWANIU NA STADION !!! www.stadiony.com/stadiony.php? id=18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 25.10.03, 10:56 Jutro o 12:00 gra Zawiszka, dzis kolejne doniesienia z Pomorskiej, ale jak widać nikt nic nie wie, ale niepokoi mnie chemik w tym temacie. Już dosyć naszkodzili Zawiszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.pomorska.pl Artykuł z Pomorskiej IP: 212.160.156.* 26.10.03, 12:43 PIŁKA NOŻNA. Co z piłkarzami Polonii? Zawisza pomoże WKS Zawisza - nieodpłatnie - chce pomóc lokalnemu rywalowi Polonii, przeżywającemu problemy organizacyjne. Jest gotowy udostępnić piłkarzom ze "Sportowej" szatnie, natryski, boiska. - Z taką propozycją wyszedł Andrzej Walkowiak, pełnomocnik prezydenta ds. sportu wyczynowego. Wiemy w jakich warunkach trenują piłkarze Polonii. Żal, przede wszystkim, młodzieży, więc wyraziliśmy gotowość ich przyjęcia na nasze obiekty - informuje "Pomorską" Dariusz Bednarek, zastępca dyrektora Zawiszy. Wczoraj, w imieniu Polonii, deklarację rozmów na ten temat z kierownictwem Zawiszy, zgłosił Zbigniew Stefaniak, trener III-ligowego zespołu. Ustalono, że odbędą się one w poniedziałek. Nadal jednak nie wiadomo, skąd działacze ze Sportowej wezmą pieniądze na organizację meczów, opłacenie wyjazdów zespołów młodzieżowych. - Klub ma na ten cel zagwarantowane pieniądze z miasta, lecz nie możemy ich przekazać, gdyż wszystkie konta są zablokowane. Gdybyśmy tego dokonali trafiłyby do komorników - wyjaśnia Andrzej Walkowiak. - Najlepszym rozwiązaniem byłoby przekazanie pieniędzy od indywidualnego sponsora. Duże słowa uznania należą się kierownictwu Zawiszy, że błyskawicznie zareagowało na propozycję pełnomocnika prezydenta i wyciągnęło pomocną dłoń do sąsiadów. Dobrze również, że działacze Polonii odpowiedzieli na ofertę pomocy. Oby zwyciężyło dobro młodzieży, ich zdrowie. Jest zatem szansa, aby dotychczasowa praca szkoleniowa trenerów, zapał dzieci i młodzieży nie poszły na marne. Kazimierz Fiut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Artykuł z Pomorskiej IP: *.eu.org 26.10.03, 16:37 Fiut pisze bzdury. A my dziś 8:1 wreszcie goli jak nalezy. relacja juz na www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 01:29 Oby 8:1 było pierwszym krokiem w pogoni za Elaną. Strata jest bardzo duża, ale jeszcze cała wiosna przed nami:))) VIVA WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 28.10.03, 11:23 na polonii w meczu z Turem był nadkomplet ludzi, trzeba było trybuny dodatkowo montować, ponieważ zasiadło na "stadninie" 27 osób !!! hehe a ja się pytam, dla kogo jest ta III liga chemik i polonia, dla kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 28.10.03, 17:33 Wysoka wygrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 158.75.15.* 28.10.03, 17:40 www.astoria.e-basket.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 21:29 Teraz Nowe czeka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 30.10.03, 16:45 a co niektórzy chyba w sen zimowy zapadaja?W niedzielę do Nowego a potem chyba na Astorie z ciekawosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 15:01 Viva WKS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 01.11.03, 15:58 Pamiętajmy o tych, którzy odeszli a byli związani z Naszym klubem i zostaną na zawsze w naszej sercach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 19:27 Cześć Ich pamięci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 21:49 Cześć ich pamięci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 02.11.03, 01:02 witam po dlugiej nieobecnosci! PAwson zadal pytanie dla kogo ta III liga??? rekord zajebali 27 osob!!!!! jak okradali ten policyjny klub to przychodzili i glupa palili a teraz nawet sie kurwy boja noge postawic na sportowej! Chuj im w dupe!!!! Dalej-z tym artykulem Fiuta o treningach pydy na ZAWISZCE to prawda- dzialacze Wksu zlitowali sie- z drugiej strony najgorzej na tych przekretach wyszla mlodziez pilakrska bogu ducha winna! ale ....... Juz jeden z trenerkow pydy ( byly bramkarz) powiedzial mlodym chlopcom ze on nie pozwoli na to zebe jego druzyna trnowala na Zawiszy -bo polonia nie powinna tam trenowac! rozumeicie cos z tego???? Dla mnie to kazdy stamtad powinien odejsc-Akademai Bydgoska powinna wszystkich wyjebac -zrobic tam czystke, tam kurwa albo powiazani z policja, albo kretacze i zlodzieje albo debile- tam nikt normalny nie pracuje! BEZ STADIONU, BEZ KIBICOW, BEZ AMBICJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 09:42 Co do wypowiedzi Kowala to przytocze moze text jaki ostatnio skierowali kibice Legii do kibicow Polonii,ale tej z Warszawy: "BEZ HONORU, BEZ KIBICOW,BEZ BOISKA DZISIAJ SZMATO ŁASKE PRZYSZLAS" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 09:45 BEZ HONORU, BEZ KIBICOW,BEZ BOISKA DZISIAJ SZMATO W ŁASKE PRZYSZLAS" Sorry,mialo byc tak ,zgubilem gdzies W :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 14:44 Wisła Nowe-ZAWISZA. Jak narazie 0:2!!!!! 2 bramki Tomczuk!! WKS!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 17:17 Wisla Nowe - Zawisza Bydgoszcz 0:3 !!!! Z Bydgoszczy ok 150 osob.24 samochody + bus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 03.11.03, 18:09 Zaczynają grać. Kikowski i Tomczuk super, reszta tez dobrze, a Nowe to żenada. Co tam jeszcze robi Maniek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 20:56 Zapraszam wszystkich na ostatni mecz na Gdanskiej w tym roku Zawisza Bydgoszcz - Legia Chelmza godz.14:30 We wtorek jedziemy wszyscy na ostatni wyjazd do Wloclawka. Koszt wyjazdu to tylko 15 zl w dwie strony!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 00:51 Ja również zapraszam na meczyk. SOBOTA GODZINA 14:30!! ZAWISZA BYDGOSZCZ - Legia Chełmża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecborkhools Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:19 Ci ,którzy nie zapisali się na autobus do Włocławka moga to zrobic jutro na meczu z Legią Chełmża o godz. 14:30 ,Zapraszamy wszystkich na ten mecz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.160.156.* 08.11.03, 13:04 A W EXPRESSIE PISZE ZE MECZ JEST O 14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 16:55 Zawisza wygrał z Legią Chełmża na własnym boisku 2-0. Obie bramki strzelił Piotr Burlikowski. Niestety także ten zawodnik doznał kontuzji. Panu Piotrowi zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia, a piłkarzom zwycięstwa w ostatnim meczu tej rundy we Włocławku. Mecz ten odbędzie się we wtorek 11 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcdam Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 17:09 Pozostałe wyniki: Pomorzanin-Wda 1-1 Mień-Lech 3-0 Sparta-Elana 0-3 Zdrój-Pałuczanka 1-0 Start-Victoria 3-1 Cuiavia-Wisła 0-0 Pomowiec-Włocławia 0-0 Elana nadal wygrywa co martwi, ale remis Cuiavii spowodował, że wskoczyliśmy na wicelidera. Tabela: 1, Elana 38 pkt. 2, ZAWISZA 28 3, Cuiavia 27.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 15:44 Cieszy kolejne zwycięstwo. Teraz ostatni mecz rundy we Włocławku no i długa przerwa zimowa...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Kolejne zwycięstwo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 18:33 Kolejne zwycięstwo mimo zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rohoo Re: Kolejne zwycięstwo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 15:08 4:1 we Włocławku!! Viva WKS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@col Re: Kolejne zwycięstwo IP: *.hipernet.ras.pl 11.11.03, 15:46 WKS WKS!! Za rok III lige mamy w Bydgoszczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Pydziarska broni oszustow IP: *.bydgoski.pl 13.11.03, 10:10 Rece opadaja, jak sie wezmie do reki Gazete Pydziarska. Dzis rzecznik prezydenta miasta odpowiada na zarzuty jakiegos anonimowego Czytelnika (mniemam, ze stoja za tym redaktorzy Pydziarskiej), ktory oskarza prezydenta o to, ze kilku dzialaczy z ul. Sportowej nazwal oszolomami. A jak ich kurwa nazwac? Wlasnie ten Swiatkowski, a wczesniej Tokarczuk to sa oszolomy. Ten drugi chcial budowac aquapark, tylko ciekawe za czyja kase??? Swiatek plecie glupstwa o budowie stadionu pilkarskiego na Chemiku, bo na Zawiszy jest klimat tylko do lekkoatletyki.Na Polonie wpompowano kilka milionow, na Zawiszy inwestycje jeszcze trwaja, a kilka lepkow mysli o budowie stadionu pilkarskiego na Chemiku, to ja sie pytam, kto da na to kase????? Wielki profesor medycyny jest lekko oderwany od rzeczywistosci.Ale Pydziarska przelewa jego glupoty na papier. Tlustym drukiem oczywiscie pod Zawisze, podkresla, ze pilka na Polonii nie umrze i liczy kadrowiczow. A dzis broni Chylinskiego i Olka - najwiekszych wichlaczy. To jest kurwa skandal. I jeszcze jedno: dzis w Nowosciach pisza, ze trzech zawodnikow zrezygnowalo z gry w TKP Torun.Wiosna jeszcze wszystko zdarzyc sie moze, choc musimy zdawac sobie sprawe, ze TKP to nie Gwiazda, ani Olimpia Grudziadz i tak latwo nie daw sobie wydrzec prowadzenia. Ale dopoki pilka w grze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Hej Polska gol!!! IP: *.law.uni.torun.pl 13.11.03, 16:25 Polska-Włochy 3-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Pydziarska broni oszustow IP: *.eu.org 13.11.03, 16:39 co do zakochanej w ormowcach pomorskiej to maliniak chyba juz tez nie wierzy w to co pisze. Oczywiście ze taki Swiątkowski to oszołom, bo na spotkaniu w ratuszu stwierdził m.in ze zamiast budowac stadiony, buduje sie baseny-czyli oszołomstwo do kwadratu. Kwestia powołań do kadry okręgu tez jest ciekawa, ponieważ trenerem jest tam Piotr Fiutak, który jednocześnie prowadzi druzynę młodziezową ormo. Stasiu Mątewski juz wiosną wskazywał na ten problem. A jak pomorska sie tak podnieca juniorami to niech zobaczy kto jest na pierwszych miejscach w starszych i młodszych. Jak mnie pamięc nie myli pyda juz miala fuzje z chemikiem ale coś im nie wyszło. A teraz ten złamas podchodzi znów do chemika, zeby ten zostawił Zawisze i połączył się z pydą. Choc to jest mało prawdopodobne, to juz teraz mówię, ze jak chemik tak zostawi Zawiszę jako klub-czyli wyroluje na maksa, to nie ręczę za reszte chłopaków od nas. Ale jeszcze o byłym organie pzpr, któremu kibice Zawiszy postanowili o sobie przypomniec w bardzo nietypowy, acz mysle że skuteczny i "pokojowy" sposób. Mianowicie pomorska ogłosiła znów swoj plebiscyt na najpopularniejszego sportowca regionu. Wystawiła swoja liste kandydatów, ale tez czytelnicy moga zgłaszać swoje kandydatury. Więc kibice Zawiszy będą głosować na piłkarza MARCINA WIŚNIEWSKIEGO, za olbrzymi wkład w awans do 4 ligi i dobrą grę przez cały miniony rok:)Ilośc kuponów jest nieograniczona, tak że jak sie wszyscy spręzą to może uda nam się WIŚNIĘ wrzucic do najlepszej "10", a moze i cos więcej heheheh. Juz widze jak maliniaka szlag trafia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson plebiscyt IP: *.telco.ras.pl 13.11.03, 19:15 super pomysł zalać tą kurewską gazete kuponami. szkoda że trzeba będzie kupować ten szmatławiec, albo spróbuje wyciągnąc od kogoś z pracy. moja propozycja: 1. Marcin Wiśniewski 2. Wojciech Knapik - strzelectwo Zawisza 3. Paweł Ochal - lekkaatletyka Zawisza 4. Marcin Kikowski 5. Robert Tomczak 6. Maciej Kowalski 7. Piotr Burlikowski 8. Marcin Kowalik 9. Jarosław Tomczuk 10. Michał Łuczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: plebiscyt IP: *.telco.ras.pl 13.11.03, 19:18 Sami sportowcy ZAWISZY i tak przez całe życie. WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Nie robcie jaj! IP: *.bydgoski.pl 13.11.03, 20:36 Odnosnie plebiscytu, to uwazam, ze mozna wpisac np. Wisnie na pierwszym miejscu, ale na pozostalych lokatach umiescilbym zawodnikow-kandydatow podanych w GP (nikt nie kaze, zeby wpisywac Golloba, czy Protasiewicza), zeby nie bylo jaj. Przeciez Pydziarska wypierdoli te kupony do kosza i bede sie cieszyc, ze kupujemy gazete, a na oslode napisza, ze Wisniewski zajal 11 miejsce ze strata 2 pkt. do zawodnika, ktory zajal 10 pozycje.Tylko odnotuja jego nazwisko i to wszystko. Przeciez kurwa taka akcja zrobilaby im takiego namieszania, ze nie widzieliby co mowic na wreczaniu nagrod!!! I na pewno do tego nie dopuszcza, nawet jesli kupony beda poprawnie wypelnione. Jestem tego pewien. Wyobrazacie to sobie, zeby Wisniewski byl przed olimpijczykami, medalistami mistrzostw swiata i Europy??? Pydziarska znajdzie na to sposob, wiec nie warto tracic kasy i wycinac kuponow. Owszem, Wisnia na pierwszym miejscu lecz reszte wypelnic trzeba z glowa.Takie jest bynajmniej moje zdanie.Ale kazdy ma swoj rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz WKS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 23:26 Pierwsza 3 niech będzie tak jak napisał Pawson,a resztę niech każdy jak chcę ja wpisuje tylko sportowców Zawiszy-mogą byś sztangiści,lekkoatleci i ogólnie wszyscy ważne by byli z Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: WKS IP: *.bydgoski.pl / *.bydgoski.pl 15.11.03, 15:36 Zgadzam sie z Yarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.160.156.* 17.11.03, 15:07 ZAWISZA PANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 00:11 W dzisiejszym EB (a wlasciwie juz wczorajszym;)) ciekawe podsumowanie piłkarskiej jesieni w regionie. Sporo pisza o naszym Zawiszce, są statysyki itd. ..:: PRECZ Z TRĄBKAMI NA STADIONACH!!! ::.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 18.11.03, 12:21 na www.zawiszafans.com jest juz news o plebiscycie pomorskiej:) Zbierajmy i wysyłajmy kupony, żeby znów jakis rowerzysta nie wygrał. My głosujemy na Marcina Wiśniewskiego i pozostałych sportowcó Zawiszy, reszta wg włąsnego uznania. A swoją drogą to w pomorskiej tez zapomnieli o Astorii, dlatego będę głosował na Rosparę i Kalinowskiego-należy im się za awans a w piątek w dodatku do pomorskiej VIP może będzie niespodzianka dla kibiców Zawiszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 18.11.03, 17:17 Ja już 4 kupony zaniosłem na Zamojskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 18.11.03, 18:50 moich juz 8 poszło. musi byc tego efekt, żeby to na marne nie poszło. prawie rzygam jak wycinam kupony z tej pydziarskiej gazety, dobrze że nie ma tam zdjęcia Maliniaka, bo pawik byłby momentalny. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 18.11.03, 20:38 a co powiecie na nowe pomysły oszołoma Swiątkowskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 20:49 hahaha ten czlowiek to ma pomysly:))))))))):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 19.11.03, 11:28 I pomyśleć że głosowałem na niego na senatora:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Już ponad 1600 wpisów IP: *.law.uni.torun.pl 19.11.03, 11:29 Alleluja i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Już ponad 1600 wpisów IP: *.eu.org 19.11.03, 14:05 aby troszke polepszyc nastrój zobaczcie dzisiejszy numer Expressu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Już ponad 1600 wpisów IP: *.eu.org 20.11.03, 17:38 w piątkowym dodatku do pomorskiej DZiennik VIP bedzie cała strona poświęcona Zawiszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: Już ponad 1600 wpisów IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 19:22 Kupilem dzis Pomorska i jestem mile zaskoczony tym co tam zobaczylem. Cala strona fotek z bankietu podsumowujacego runde jesienna no i przy okazji mam kolejny kupon na najlepszego sportowca roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.telco.ras.pl 22.11.03, 11:18 chciałby zobaczyć minę Maliniaka jak zobaczył ten dodatek do pydziarskiej, Maciej możesz wytłumaczyć za jakie zasługi dostał nagrodę Łożyński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.eu.org 22.11.03, 11:29 za objawienie rundy, grał równo, może nie efektownie, ale ma taka pozycje na boisku. Przy tym wydaje sie (na razie), ze sposrod młodzieży ma najbardziej poukładane w głowie. Zdania i tak będą podzielone, ale co to za róznica, uhonorowaliśmy jeszcze kilku piłkarzy min Kowal dostał rękawice, Kikowski, Wiśniewski, Burlik, Kikuś i nie pamiętam kto jeszcze:).Najważniejsze, że jeden z obecnych na spotkaniu gości (facet się podjarał atmosferą) odkręcił troszeczkę "kurek z gotówką". Czyli nie ważne kto, za co, za ile. Ważne że działamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 12:46 Fajny tytuł ZAWISZA PANY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 23.11.03, 16:20 hej tam!!! gratuluje drugiego miejsca w lidze,a zycze,jezeli to mozliwe, wiecej pieniedzy.bo to sie tylko bedzie liczyc i to w calej Polsce.ciekawa bedzie wiosna,chociaz nikt nie wie jaka.moze zbankrutowana.bo jak tak dalej w calej pilce bedzie,to bedziemy chyba mieli pierwsza i druga i nawet trzecia lige na wzor Szkocji.ciekawe beda tez przepisy europejskie o jawnosci finansow,jednym slowem porzadek musi nastapic.i terazniejszosc musi objac gore. ogromna wiekszosc ludzi zdaje sobie realnie sprawe,ze latwiej jest wspomoc jedna,a silna druzyne.dlatego powinny w Polsce rozpoczac egzystecje kluby silne finansowo i top szczegolnie w duzych osrodkach miejskich.rowniez nalezy sie nauczyc,co to jest kompromis na wzor zachodu,i postawic na zlaczenie sie klubow w jeden.i to nie wazne pod jaka nazwa,najlepiej pod calkiem nowa,bo to zaleczy w ogromnym stopniu naroslego przez lata niezdrowego nacjonalizmu.wiec Bydgoszcz do boju na czele z prezydentem i tymi co maja forse,pod kierunkiem wspanialego,majacego glowe z pracujacym mozgiem, na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 16:24 Ty rynkowo ciagle najwazniejszego nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 16:50 Rynkowo gdzie byles tyle czasu :)) Juz mi zaczelo Ciebie brakowac :))) UWAGA!Jutro kupony w pomorskiej - kupujemy wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 17:03 Rynkowo gdyby nazwa sie nie liczyła to dziś byśmy chodzili na 3 lige :) Nie rozumiesz wielu istotnych rzeczy ... pomimo tego pozdrawiam Cię :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 21:19 bo my wszyscy bardzo Cie lubimy rynkowo;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.telco.ras.pl 24.11.03, 22:03 jutro wszyscy do kiosków i jedziemy swoje. kuponiki z Wiśnią na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.eu.org 25.11.03, 16:57 Dzis delegacja Stowarzyszenia spotkała się z...prezydentem Bydgoszczy:) zobaczymy co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 25.11.03, 18:00 Wysłałem kolejne 3 kupony. VIVA WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZA_FAN Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 25.11.03, 20:25 Czekamy na jakieś szczegóły ze spotkania :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.eu.org 26.11.03, 20:48 sory ale dopiero dziś jest info na naszej stronie. Fajnie ze GW dała wzmiankę o spotkaniu i EB. Oczywiście na wysokości zadania stanął były organ pzpr serwując artykuł o kolejnej reanimacji trupa ze swiątkowskim w roli głownej.po szczególy zapraszamy wiadomo gdzie www.zawiszafans.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 20:50 ups to mnie Maciej uprzedziles;))) ...::: WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ :::... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 20:49 Szczegoly ze spotkania na www.zawiszafans.com ;))) ...::: WKS ZAWISZA BYDGOSZCZ :::... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.eu.org 27.11.03, 18:35 fajnie ze Groclin awansował, ale bardzo smutno mi się zrobiło, gdy pomyslałem o Bydgoszczy. Czy doczekamy że na Gdańską przyjedzie kiedyś zespół tej klasy...Nic tak nie rozsławia miasta w świecie jak futbol na wysokim poziomie. Boże widzisz i nie grzmisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.telco.ras.pl 27.11.03, 20:44 ja tez się ucieszyłem i to bardzo, ale szlak mnie trafia jak w pucharach grają jakieś wronki i grodziska!! qrwa brakuje jeszcze Osielska i Rynkowa (heheh pozdrawiam kolege). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: 195.117.130.* 28.11.03, 09:30 Mam nadzieję, że doczekamy się Zawki w pucharach. A na razie musimy bronic jego dobrego imienia. na stronie torunskiej czepiaja sie w wątku "Ambicje Totunia arzeczywistość" naszego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireq Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 10:06 tak sie zastanawiam czy pod nickiem rynkowo nie ukrywa sie nasz wielki dzialacz pilkarski prof. Swiatkowski :) w kazdym razie obaj mowia jednym glosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.eu.org 28.11.03, 14:39 ireq chyba robi w ABW. Ze też nikt na to nie wpadł:) rynkowo po 2 latach rozszyfrowany:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoski.pl / *.bydgoski.pl 28.11.03, 15:10 Jutro w Expressie bedzie artykul o Kikowskim i jego ojcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 16:35 Gość portalu: ireq napisał(a): > tak sie zastanawiam czy pod nickiem rynkowo nie ukrywa sie nasz wielki > dzialacz pilkarski prof. Swiatkowski :) w kazdym razie obaj mowia jednym glosem rynkowo co ty na to?? masz cos na swoja obrone:)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 16:57 Gość portalu: rynkowo napisał(a): > hej tam!!! gratuluje drugiego miejsca w lidze,a zycze,jezeli to mozliwe, > wiecej pieniedzy.bo to sie tylko bedzie liczyc i to w calej Polsce.ciekawa > bedzie wiosna,chociaz nikt nie wie jaka.moze zbankrutowana.bo jak tak dalej w > calej pilce bedzie,to bedziemy chyba mieli pierwsza i druga i nawet trzecia > lige na wzor Szkocji.ciekawe beda tez przepisy europejskie o jawnosci > finansow,jednym slowem porzadek musi nastapic.i terazniejszosc musi objac gore. > ogromna wiekszosc ludzi zdaje sobie realnie sprawe,ze latwiej jest wspomoc > jedna,a silna druzyne.dlatego powinny w Polsce rozpoczac egzystecje kluby > silne finansowo i top szczegolnie w duzych osrodkach miejskich.rowniez > nalezy sie nauczyc,co to jest kompromis na wzor zachodu,i postawic na > zlaczenie sie klubow w jeden.i to nie wazne pod jaka nazwa,najlepiej pod > calkiem nowa,bo to zaleczy w ogromnym stopniu naroslego przez lata > niezdrowego nacjonalizmu.wiec Bydgoszcz do boju na czele z prezydentem i tymi c > o > maja forse,pod kierunkiem wspanialego,majacego glowe z pracujacym mozgiem, na > karku. no ten ostatni post rynkowa idealnie pasuje do swiatkowskiego. ciekawe czy to naprawde on :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 18:41 Skoro Akademia Medyczna łączy się z UMK to może Świątkowski przeprowadzi się do piernikowa,skoro jest już tam radnym w sejmiku-burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.proxy.aol.com 30.11.03, 01:17 szczerze was chlopaki pozdrawiam,czekajac na nadchodzaca wiosne.wiem co pisze i po cichu wielu z was sie zemna zgadza.wiem to z rozmow,kiedy to niektorzy z was nie brali sobie pod uwage,w czasie niby to niewinnych wymian zdan.a poza tym, to Rynkowo ciekawa miejscowosc,a jeszcze byloby ciekawiej,gdyby jakas np. druzyna hiszpanska musiala kiedys przyjechac na mecz pucharowy,nie wiedzac gdzie jada,a dopiero po przegranym meczu by sie im oczy otworzyly na geografie.co wy na to? jak widac po Polsce,to jednak w obecnych czasach jest przyjemniej w miejszych miejscowosciach i nie widac tam tej chciwosci i pogoni za wlasna kieszenia.potrzeba nam dobrych menadzerow,a na pilce to nawet nie musza sie znac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.eu.org 30.11.03, 12:35 rynkowo ty dalej swoje. Napisałeś "potrzeba nam dobrych menadzerow,a na pilce to nawet nie musza sie znać" To był już taki jeden co przyszedł na zebranie gdzie było 150 kibiców Zawiszy - i powiedział "wiecie panowie, tak w ogóle to ja się na piłce nie znam". Może wiesz o kogo chodzi i jaki jest los tego klubu, który on niby miał reprezentować. Dla ułatwienia dodam, że jest on radnym. Także pseudomenadzerów mozesz sobie zatrudnić w Rynkowie.pozdrawiam profesorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 17:57 Rynkowo rozszyfrowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! 30.11.03, 19:44 i co frajerzy jestem tu po raz drugi i to JA zalapuje sie na 100 000 post!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 15:09 Dzis w gp jest pierwsze podsumowanie plebistytu. No i... Wisni nie ma nawet w pierwszej "16". Trzeba wiec glosowac dalej, zeby to sie zmienilo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 02.12.03, 16:48 Powinni wydrukować pierwszą 20 bo coś serio jest podejrzane że tylko 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 18:47 a jak bylo na wczorajszej konferencji prasowej? ma ktos wiarygodne info:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Głosujta na stadion IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 14:49 Głosujta na stadion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 06.12.03, 23:33 Dlaczego ty sie pierdolisz z jakms klubem pilki noznej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.eu.org 08.12.03, 16:50 Mamy juz kalendarze Zawiszy Bydgoszcz na 2004 rok. Myślę ze nie ustepują wersji z zeszłego roku. Pamiątka na cały rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 00:07 Oczywiście kalendarze kupujemy wszyscy!!!:) Wiadomo, że kasa Stowarzyszeniu jest bardzo potrzebna! VIVA WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoski.pl / *.bydgoski.pl 10.12.03, 11:16 Pamietajcie o glosowaniu na Wisnie i kalendarzach! I szykowac kase na runde wiosenna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.law.uni.torun.pl 10.12.03, 15:51 Głosujmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWISZAK Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.hipernet.ras.pl 10.12.03, 22:15 Witam wszystkich i .......PRZEPRASZAM za moja dlugą nieobecnosc!ale ciekawe rzeczy sie tu dzieja! hehe- profesorka wyczailiscie? ale numer! swiatkowski sie podszywa pod rynkowo!!! hehe- z drugiej strony po co on robil profesora? zeby na necie pisac? haha Kalendarze Bajka!!! ( zasluga macieja) ja w tym palcow nie maczalem! KUPOWAC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 11:01 Kalendarze rzeczywiscie wyszly super!! Pamietajcie nie tylko o glosowaniu i kalendarzach, ale tez o skladkach za grudzien (ten kto nie zaplacil)!! Kasa jest naprawde BARDZO POTRZEBNA!! Pozdro!! KALENDARZE RULEZ:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś