Dodaj do ulubionych

Bydgoskie Barany

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 12:31
Jesli w Bydgoszczy mieszkaja tacy ludzie kaj Ci ktorzy reprezntowali Bydgoszcz
w Plocku (Festiwal Rockowe Ogrodki), mowa o zespole NEO (namiary dostepne)to
powiem, ze macie pecha i o Bydgoszczy od soboty mam jak najgorsze
(subiektywnie) zdanie i bede je podtrzymywal, a Wam bygdoszczanie nie ,miec w
miescie takich BARANOW.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: atomski Re: Bydgoskie Barany IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 14:55
      Jak ktoś na tak nikłej podstawie wyciąga tak daleko idące wnioski,to mam jak
      najgorsze zdanie o Płocku i jego mieszkańcach.

p.s.Szkoda bo to malownicze miasto.
    • Gość: EdekL. Re: Bydgoskie Barany IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.08.01, 15:12
      Gość portalu: mkm napisał(a):
      > Jesli w Bydgoszczy mieszkaja tacy ludzie kaj Ci ktorzy reprezntowali Bydgoszcz
      > w Plocku (Festiwal Rockowe Ogrodki), mowa o zespole NEO (namiary dostepne)to
      > powiem, ze macie pecha i o Bydgoszczy od soboty mam jak najgorsze
      > (subiektywnie) zdanie i bede je podtrzymywal,

Wybacz kolego, ale nie wiem o co Ci chodzi. Nie jestem zadnym wielkim fanem rocka, ale kilka
      bydgoskich zespołów rockowych mógłbym wymienić z pamięci. O zespole NEO słyszę od Ciebie
      po raz pierwszy. Jak zapraszacie jakies podwórkowe kapele na festiwal, to nie dziwcie się, że nie
      rzucają Was na kolana.
    • Gość: Mores Re: Bydgoskie Barany IP: 192.168.20.* / *.radiopik.bydgoszcz.pl 13.08.01, 15:32
      Stary, Neo jest z Janikowa jakiegoś tam i niech reprezentuje swoje miasto w
      Bydgoszczy mamy dużo innych zespołów o wiele lepszych.
      • krotoss Tytul inny niz watku bo orginal jest debilnyi obrazliwy!!! 13.08.01, 15:36
        Do zespolu nic nie mam-nie znam ale ocenianie naszego kochanego miasta po
        jednym zespole rockowym i to jeszcze sie okazuje nie pochodzacego z naszego
        miasta uwazam za conajmniej nietakt tworcy watku.Zreszta co to za czlowiek
        ktory patrzy na cale miasto przez pryzmat(chocby nawet 100) zespolow.

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka