25.06.12, 06:08
MAM NADZIEJE ZE TERAZ PAN BURMISTRZ DĄBROWSKI DOKOŃCZY SPRZATANIE W ŁOMIANKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kasia.buczkie Re: Porzadki 25.06.12, 09:54
      Jest dobra okazja do rozprawy z opozycją i mieszkańcami, którzy wzięli udział w referendum- kończy się Euro i stadion narodowy będzie wolny. Czy to masz na myśli ?
      • lomiankowska Re: Porzadki 25.06.12, 10:23
        kasia.buczkie napisała:

> Jest dobra okazja do rozprawy z opozycją i mieszkańcami, którzy wzięli udział w
        > referendum- kończy się Euro i stadion narodowy będzie wolny. Czy to masz na my
        > śli ?

Maleńka jak tam poranek 25 czerwca - gdzie ta opluwającą wszystkich Kasia Buczkie? Zaproponujesz teraz aby bezradni podali się do dymisji?
        • kasia.buczkie Re: Porzadki 25.06.12, 11:04
          Poranek ok. Bez rozczarowania i z niewielkim zdziwieniem, że tak dużo osób wzięło udział w rfeferendum. Zadziwię cię maleńki, ale nie brałam udziału w głosowaniu, nie poszlam na referendum, choć TD uważam za marnego burmistrza. Uważam jednak, że gdyby zostrał odwołany wśrodku kadencji mógłby powrócic w aureoli zbawcy za 2 lata. A tak spokojnie i konsekwentnie zrazi do siebie zdecydowaną większość mieszkańców, bo ile można chwalić się cudzymi sukcesami.
          • behemot.1 Re: Porzadki 25.06.12, 11:56
            DOKŁADNIE. Niech się burmistrzowi nie wydaje, że ci, co nie głosowali, popierają jego rządy. Oczywiście tak to będzie przedstawione, ale oni doskonale wiedzą, że to nieprawda, i niech ta świadomość drąży im głowy aż do wyborów.
          • kandydatka23 Re: Porzadki 25.06.12, 11:58
            jesli nie brała pani udzialu w referendum to z kąd ta pewnosc ze mamy zlego burmistrza
            ,moze dajmy mu cos zrobic narazie od kilku miesiecy musi borykac sie z bandą
            żądnych wladzy i kasy obywateli Łomianek ktorzy nie potrafia uszanowac demokratycznych wyborow.
            Wiele z tych osob od lat zyje na etatach w gminie ,szkole,domu kultyry,tak jak by to bylo dane im na zawsze/ciepleposadki sa teraz zgrożone i mysle ze z tąd ta nienawisc do burmistrza.
            Czas chyba zeby wszystkie urzedasy nie tylko w gminie przestaly traktowac jak
            swoj prywatny folwark gmine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            mysle ze to referendum pokazalo jaki ludzie maja stosunek do takich własnie.................
            • kasia.buczkie Re: Porzadki 25.06.12, 12:15
              O tym, że TD jest słabym burmistrzem, wiem od niego samego. Wiem bo oglądałam debatę i już wówczas wypadł blado. Ostatecznie utwirdził moje wątplkiwości swoja agitką, w której nie wskazywał własnych osiągnięć , ale głównie cudze. Jeżeli w ciągu tych kolejnych 2 lat pokaże jakieś inne oblicze, będę się tylko cieszyć...
              • hubertus71 Re: Porzadki 25.06.12, 12:46
                Pani Kasiu, prosze juz sie wreszcie usunac z tego forum. Po co znowu te glupie wpisy. Rozumiem, ze jest Pani inteligentna Osoba a Pani wypowiedzi same sie zaprzeczaja. Skoro, jak Pani pisze, jest slabym burmistrzem, wypadl blado, to dlaczego wowczas z teraz poparli go mieszkancy? Mam juz dosc Pani wypowiedzi i Pani podobnych Osob. Gmina poniosla tylko koszt referendum. A co by mozna zrobic za te pieniadze... moze chociazby plac zabaw dla dzieci a tak.... Dajcie juz sobie spokoj, naprawde bo to jest juz zalosne.
          • lomek2 Re: Porzadki 25.06.12, 13:09
            > bo ile można chwalić się cudzymi sukcesami.
            Oooo, znam wielu takich którzy przez całe życie nic innego nie robią i dobrze na tym wychodzą :)
    • kandydatka23 Re: Porzadki 25.06.12, 13:09
      PANI KASIU CZY NIE JEST PANI JEDNA Z TYCH RADNYCH KTORZY W OSTANICH
      MIESIACACH ZAMIAST PRACOWAC NA RZECZ GMINY WALCZYKI ZAJADLE Z BURMISTRZEM.
      JESLI TO PANI A MYSLE ZE TAK BO JESTAM W GMINIE TAKA PANI KASIA CO NIENAWIDZI PANA DABROWSKIEGO TO MAM NASTEPNE PYTANIE CO PANI OBIECALI.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka