wolna 13.08.01, 22:57 A czy ktos pamieta pania Kaczmarczyk od francuza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eros Re: VI LO Ranking nauczycieli IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 20:57 Nooo ja z nia mam korki; super babka ma "jaja" wieksze niz niejeden facet Odpowiedz Link Zgłoś
wolna Re: VI LO Ranking nauczycieli 16.08.01, 21:47 Pamietam ze byla szalona, ale nie kochalam jej za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: VI LO Ranking nauczycieli IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 01:42 Pani Kaczmarczyk, zwana Żabą, m.in.ze względu na kolor ubrań, znana była z ciętego języka: "Wiesz (imię), radzę ci rozwiązywać krzyżówki, to rozwija inteligencję." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slovak Re: VI LO Ranking nauczycieli IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 18:28 nie pamietam bom jeszcze mlody ale chcialbym cichutko wspomniec skromna i najmilsza Pania Szemrowicz od niemieckiego bylismy dla niej bardzo niedobrzy swego czasu bo i Pani nie pasowala do szostki za dobra byla i tyle przepraszamy Pania Szemrowicz za niegrzeczne zachowanie na lekcjach dzis rozumiemy swoj blad bo i nic nie kumamy po niemiecku matfiz81 (w sumie tylko 1 przedstawiciel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Re: VI LO Ranking nauczycieli IP: *.hstl5.put.poznan.pl 24.05.03, 22:05 Gość portalu: Slovak napisał(a): > nie pamietam bom jeszcze mlody > ale chcialbym cichutko wspomniec > skromna i najmilsza Pania Szemrowicz > od niemieckiego > bylismy dla niej bardzo niedobrzy swego czasu > bo i Pani nie pasowala do szostki > za dobra byla i tyle > przepraszamy Pania Szemrowicz za niegrzeczne zachowanie na lekcjach > dzis rozumiemy swoj blad > bo i nic nie kumamy po niemiecku > matfiz81 (w sumie tylko 1 przedstawiciel) masz rację z perspektywy lat kilku wydaje się, że trochę było nie tak w stosunku do tej pani, myślę jednak, że wynikało to raczej z ogólnej niechęci do niemca niż do p. Sz. prawdą jest także, że kara nas dopadła znacznej wielkości w postaci wielkiej niekumatości z języka obcego, ciebie to gila panslavisto, ale ja teraz ciężkie monety wydaje, żeby nauczyć się tego co ta kobieta podawała na talerzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfi Re: VI LO Ranking nauczycieli IP: *.getin.pl 13.05.02, 12:28 pani Kaczmarczyk to moja mama tak się składa. Apropos szaleństwa, troche się zgadza. Apropos ubrań - polecam zaprzestać takich podłych insynuacji - ubrania w kolorze zielonym to nie ta osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: VI LO Ranking nauczycieli IP: *.net1.nerim.net 07.04.03, 10:11 Bardzo dobrze pamietam te Pania, choc bardziej z tak zwanego "college" na Dworcowej, niz z VI-tego LO. Moja nauczycielka od francuza byla P.Buttler, dzieki ktorej do dzis nie mam problemow z gramatyka. Jesli chodzi o nauczanie Pani Zaby, nie moge powiedziec, ze cokolwiek jej zawdzieczam ! Czy nadal ona uczy francuza ? Odpowiedz Link Zgłoś
mati344 Re: pani Kaczmarczyk 15.07.03, 09:03 pewnie,że pamięta... tej pani nie da się zapomnieć... chociaż nie była moją jedyną nauczycielką francuskiego to była wyjątkowa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś