Dodaj do ulubionych

Osiedle 6 Planet

27.10.10, 21:46
Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na 6 Planetach. Czy jest na forum ktoś, kto tam mieszka? Jeśli tak, to poprosiłabym o jakieś opinie o tym osiedlu.

Jak dla mnie ma ono dobrą lokalizację, bo łatwo wszędzie dojechać komunikacją miejską. Bloki są ładnie wykończone. Obawiam się jednak, że mieszkanie będzie bardzo ciemne (okna wychodzą na blok naprzeciwko, a odległość jest bardzo mała) i bardzo głośne z racji bliskości szosy. Zastanawiam się też, co może być powodem tego, iż po około roku właściciel mieszkanie sprzedaje. Czy przypadkiem nie oznacza to jakiś innych problemów związanych z tym osiedlem.

Będę wdzięczna za wszelkie informacje. :)
Obserwuj wątek
    • liloop Re: Osiedle 6 Planet 30.10.10, 18:36
      Gdy patrzę z boku na te bloki, na ich skrzydła to mam wrażenie że zbyt blisko są okna, i nie tyle ciemność, co brak intymności może irytować. To tylko z obserwacji bocznej, w środku nie byłem. Punkt rzeczywiście dobry. Moją uwagę zwrócił też straszny ścisk na grodzonym parkingu, pewnie są podziemne parkingi, ale dziś rodzina często ma 2 samochody i na parkingu się robi ciasno, ludzie stoją nawet za ogrodzeniem, wzdłuż ulicy.
    • bederyk Re: Osiedle 6 Planet 30.10.10, 20:42
      Powiem szczerze, że jest tyle ciekawszych miejsc. Pomiędzy dwoma ruchliwymi ulicami, ściśnięte bloki, mało przestrzeni. POLECAM RACZEJ POWSTAŃCÓW WARSZAWY
    • olka7575 Re: Osiedle 6 Planet 03.01.11, 15:55
      zapraszam na stronę osiedla 6 planet www.6planet.za.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka