Dodaj do ulubionych

Z góralskim pozdrowieniem

10.04.04, 08:44
INOWROCŁAW moje rodzinne miasto 23 lata życia, dzieciństwo, edukacja,
pierwsze miłości, sexy ;-)) itp A teraz od wielu już lat góral spod
samiuskiej granicy Serdecznie pozdrawiam wszystkich Inowrocławian i mam
nadzieje ze to forum sie rozbuja Z przyjemności bede tutaj wpadał pogadac o
tym co sie u Was dzieje A i moze spotkam kogos znajomego z czasów szkoły ??
Obserwuj wątek
    • santiago78 Re: Z góralskim pozdrowieniem 10.04.04, 14:01
      dzięki za odwiedziny!

nic tylko się radować, ze krajan siedzi daleko w górach...
      ehh juz trzy lata nie byłem w naszych Tatrach...moze w tym roku sie uda?

do jakieś szkoły podst. chodziłeś góralu?
      • boski_yaro Re: Z góralskim pozdrowieniem 19.05.04, 10:25
        SP nr 8 ul łokietka 3 osiedle piastowskie
        • tatusiowysynek1 Re: Z góralskim pozdrowieniem 19.05.04, 15:20
          no..no..witam kolegę z osiedla.Mieszkam na Piastowskim 2 i też chodziłam
          do "ósemki".rocznik 1976.Musimy się znać chociażby "z
          widzenia"pozdrawiam .Karina z VIII B
          • santiago78 Re: Z góralskim pozdrowieniem 24.05.04, 23:18
            a kto chodził do jedynki? kpt Cymsa?
          • boski_yaro Re: Z góralskim pozdrowieniem 08.08.04, 00:57
            Karina no to musimy sie znac bo ja tez z B a wiec chodzilimsy do jednej klasy I
            oile sie nie myle mieszkałas w bloku za Arturem Rubikiem a w tym samym bloku co
            Magada Skaza i Gośka Piekańska ?? a nazywałas sie na Ch ??? he he jaki ten
            swiat mały
            • tatusiowysynek1 Re: Z góralskim pozdrowieniem 11.08.04, 21:10
              cześć.ale numer..no pewnie,że to ja :-)))fajnie,że się odezwałeś.Jarku R..czy
              to Ty? bo daaaaaaaaawno się nie widzieliśmy.wiesz co u ludzi?bo ja mam trochę
              info.np.Mokry w Anglii.mam adres ze zdjęciami z jego ślubu.odezwij się to
              poklikamy.a masz gg?pozdrawiam Cię serdecznie.nawet nie wiesz jak się cieszę!!!
              napisz co u Ciebie
    • eol21 Re: Z góralskim pozdrowieniem 12.08.04, 13:21
      Cześ Karina, cześć Jarek. Tu Gośka Pawlak- też z VIIIB.
      • tatusiowysynek1 Re: Z góralskim pozdrowieniem 13.08.04, 16:05
        cześć Gosia.dech mi zaparło.....fajnie,że jesteś.ciekawa jestem,kto się jeszcze
        tu zjawi:-)))
        • boski_yaro Re: Z góralskim pozdrowieniem 14.08.04, 22:48
          kurde no to ładne jaca jak widze Nie dośc że Karina sie pojawiła to i jeszcze
          Gosia Pawlak - Gosiu pamietasz w 4 klasie w jednej ławce siedzielismy hehe Ale
          się nasciagałem

Co u mnie Hmm no mieszkam sobie w górach 10 km od granicy ze słowacją i to juz
          ładnych kilka latek sobie mieszkam. Choć niewiele brakowało bym już sobie nie
          mieszkał bo sie ledwo wywinołem kościstej babie z kosą (ot okazałao się że nie
          da sie jechać samochodem na skróty tzn przez przepaśc) Pół roku nietomny z
          szansami na przezycie równymi zero ale się wywinąłem
          A z rzeczy przyjemniejszych
          14 maja a wiec dokładnie 3 mce temu urodził mi sie syn i reszta tez życia też
          jest całkiem przyjemna
          Prawdopodobnie wybieram sie do Ina we wrzesniu choc jeszcze nie wiem jak to
          bedzie
        • boski_yaro Re: Z góralskim pozdrowieniem 14.08.04, 22:56
          tak swoją droga naszło mnie że może by jakis nasz zlocik zrobic Spotakć sie
          pogadac co i jak u kogo Ja nie mam kontaktu kompletnei z nikim dopiero jakis
          czas temu to forum znalazłem no i ciesze sie że kogos spotkałem
          Zastanawiam sie co u innych Jacek Kowalski, Artur Rubik, Olaf Orzechowski,
          Marcin Stranc, Piotrek Kaniewski, Piotrek Jędrzejewski (ten chyba wreszcie
          dorósł do swojego wieku), Marcin Czekała, Adam Staszak no i dziewczyny kurde
          pamietam jeszcze wszystkie nazwiska w sumie choc to juz bedzie 13 lat od
          ostatniego widzenia Cholernie jestem ciekaw co u Was wszystkich słychac Karina
          Goska jak jesteście na miejscu nakrecicie cos tzn jakies spotkanie z kim sie da
          Ja w to wchodze
          • eol21 Re: Z góralskim pozdrowieniem 15.08.04, 13:10
            Ja mieszkam teraz w Warszawie, w Inowrocławiu bywam nieczęsto, więc raczej
            ciezko byłoby mi cokolwiek zorganizować, tym bardziej, że właściwie nie mam
            kontaktu z ludzmi z podstawówki.
            Widuję się jedynie z Luizą- jest psychologiem, mieszka w Toruniu i 1 maja wyszła
            za mąż. I tyle, co się dzieje z reszta- nie mam pojęcia. Ale chętnie się dowiem,
            może ty Karina wiesz?

• boski_yaro SP 8 rocznik 1976 klasa B 15.08.04, 15:34
              no to widze że ładnie nas porozwiewało po świecie Kurcze Luiza psycholog no tak
              zawsze była sumienna i ambitna choć coś długo czekała na to zamążpójscie :-))
              Ty Gosiu tez poza Inem ciekawe kto się tam ostał ?? Ale co się dziwić w sumie
              miasto bez perspektyw Jak masz kontakt z Luiza to sciągnij ja tu na forum Niech
              nas bedzie jak najwiecej
              • tatusiowysynek1 Re: SP 8 rocznik 1976 klasa B 15.08.04, 19:15
                cześć Gosia,cześć Jarek.postaram się w skrócie napisać co u ludzi(nie
                wszystkich spotykam...ale to nie jest dziwne)zacznę od siebie.mieszkam wiadomo
                gdzie:-))to akurat w przeciwieństwie do Was się nie zmieniło.zmienił się
                jedynie blok,nie krzywoustego 10 tylko 8 ("czerwony" obok Urzedu Pracy).mam
                męża i synka Mateusza w czerwcu skończył 2 lata.Jarek gratuluję syna!!!Jestem
                magistrem pielęgniarstwa,ale nie pracuję(siedzę w domu z małym).Kinga -wyszła
                za mąż i ma córkę Amelię prawie 2-letnią,prawdopodobnie mieszka w
                Poznaniu.Monika Głuszek-wiem ,że ma dziecko(małe)i chyba tu mieszka ,bo kiedyś
                widziałam ją z wózkiem.Iza-ma męża i dziecko albo 2dzieci.dawno jej nie
                widziałam.Jola-wiem,że skończyła studia w Poznaniu-nie pamiętam co..albo
                turystyka lub marketing,Kasia Margielewska-mąż i 2 synów Mateusz i Jaś.Monika
                Mitlaszewska wyszła za mąż i ma córkę z tego małżeństwa i jak pamiętacie jest
                jeszcze Daniel.Monika Matuszak wyemigrowała -chyba do Niemiec -jak spotkam jej
                mamę to się zapytam co u niej,Magda Machoj ..i tu niespodzianka..wyszła za mąż
                za Jacka Kowalskiego i mają córkę Wiktorię (ma 3 albo prawie 3 lata)Magda
                pracuje w banku Lukas a Jacek w straży pożarnej.Kasia Maciejewska-tu zero
                informacji.Agnieszka Skibińska ma męża i syna może mieć ok 4 lat, pracuje chyba
                u jakiegoś komornika ,Magda Skaza mieszka w Bydgoszczy ma męża i córkę Olgę (ma
                roczek)Mieszka w Bydgoszczy,ale dość często jest u rodziców.Jak ją spotkam
                powiem o Was-wiem ,że kiedyś miała internet to może sobie poklikamy.Ania
                Ponikierska tu wiadomości od Magdy- robi doktorat z biologii i mieszka w Inie-
                na Swiętokrzyskiej-na przeciwko byłej "emki" Ola Scholl-mieszka w Szczecinie i
                ma syna.tylko tyle wiem-Gosia może wiesz coś więcej od Luizy??Gosia Piekańska,w
                czerwcu wyszła za mąż-byliśmy u nich na weselu,oni u nas(3 lata temu)pracuje w
                Toruniu w firmie WORK SERVICE (jak macie ochotę wpiszcie w wyszukiwarkę nazwę
                firmy to dowiecie czym się zajmuje)skończyła studia w Toruniu-chemia.Magda
                Kwiatkowska mieszka w Niemczech, ma męża Niemca i córkę (7 lat).Jest asystentem
                lekarza(ale nie pielęgniarką).Chyba raz w roku przyjeżdża do Ina-ja widziałam
                ją rok temu.Luizka -widziałyśmy się ostatnio:-)))Marcin Czekała mieszka w
                Filadelfii-jak spotkam jego mamę lub Justynę dowiem się czegoś więcej,Adam
                Staszak wiem ,ze studiował Poznaniu-(nawet kiedyś się spotkaliśmy).Olafunio też
                mieszka daleko zapomniałam gdzie to było- może Stany?studiował w
                Szczecinie.Cychu-mieszka w New Yersey-tam pracuje,a w lipcu ożenił się z Anią
                Kubaszewska z VIII E.Jak już pisałam wyżej mam adres strony www z jego
                zdjęciami ze ślubu.Jak chcecie wyślę na maila.Sebastian-i to jest osoba z którą
                mam największy kontakt-w tej chcwili szczęśliwy,zakochany i to on przekazuje mi
                wiadomości co u Zbyszka.Piotrek Kaniewski ma żonę i 3 letnią córkę-widuję go
                czasami,Piotrek Jędrzejewski-też go spotykam,ale tak jakoś nie mieliśmy
                okazji ,zeby pogadać następnym razem się spytam co porabia.Jacek Aleksandrowicz-
                widuję go często,jest w związku z Izą Puchałą(Jarek wiesz o kim mowa,nie?)
                Artura nie spotykam a jak już go widzę to jest z kumplami,więc nie pytałam co u
                niego:-((.Marcin Stranc ma żonę Elizę z VIII c i mają 2 dzieciaczków-parkę-
                córa 3 lata i kilkumiesięczny Wiktor.wiecie co?brakuje mi kilku
                osób..podpowiedzcie kto to?bo zdjęcia są u mamy i nie mogę teraz
                spojrzec.pozdrawiam Was serdecznie.Gosia jak możesz podaj swój numer gg na
                maila
                • eol21 Re: SP 8 rocznik 1976 klasa B 17.08.04, 15:21
                  A nie wiesz może co u Ani Włóczyńskiej? Myślę, że mieszkacie niedaleko siebie.
                  Olaf skończył w studia w Szczecinie i pracował w Hitach jako manager- nawet
                  kilka razy w Warszawie go widziałam , no i raz spotkałam go w pociągu. Kaśka
                  Maciejewska też pracuje w sieci jakiś sklepów- ale nie pamiętam jakich. Adama
                  Staszaka pamiętam ze studiów w Poznaniu- on skończył Politechnikę a ja Akademię
                  Ekonomiczną.
                  Jak pisałam kontakt z większością osób mi się urwał- widuję jedynie Luizę z
                  racji tego, że byłyśmy w tej samej klasie w Kasprze i nawet rok mieszkałyśmy
                  razem w Poznaniu podczas studiów. I trochę żałuję, że już nie wiem co się w
                  Inie dzieje.
                  Ja już od trzech lat jestem w Warszawie. Pracuję w KNUiFE (organ nadzorujący
                  działalność zakładów ubezpieczeń i funduszy emerytalnych). Nie mam powodów do
                  narzekań.
                  Cieszę się że u Was też wszystko w porządku , no i gratuluję wspaniałych
                  dzieciaków!

• mgosia76 SP8 - ósma d 16.08.04, 18:30
      Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie. Miło spotkać znajomych, chociażby z
      sąsiedniej klasy. Pozdrawiam szczególnie Karinę, z którą chodziłam do klasy w
      szkole średniej. Jeśli jest ktoś z klasy 8d, proszę o odpowiedź.
      • boski_yaro Re: SP8 - ósma d 16.08.04, 19:39
        8d z chłopakiami z tej klasy My (chłopaki z klasy B) mielismy zawsze WF z panem
        Błaszakiem i tak od klasy 4 az do 8 Tez pamietam co niektórych ale bardziej z
        imienia niz zestawu imie + nazwisko IGOR, JAREK hmmm a reszta mi uciekła Upsss
        Niemniej jednak tez pozdrawiam
      • tatusiowysynek1 Re: SP8 - ósma d 16.08.04, 20:33
        cześć Gosia.miło Cię widzieć tutaj.Ciekawe co u naszych koleżanek i kolegi z
        medyka?Masz jakieś nowe wiadomości,bo ja niestety nie.Wiem tylko ,ze Kasia
        Kwiatkowska mieszka w Bydgoszczy, pracuje w szpitalu i studiuje to co ja
        studiowałam(tyle,że w Bydgoszczy),Bogusia albo już skończyła te studia albo
        wkrótce.Wiesz może co u Doroty?wyslij na maila numer gg.pozdrawiam Was
        serdecznie.pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka