redakcja 21.02.02, 17:47 ...odebrał swój kubek w redakcji. Zapraszamy serdecznie pozostałych Forumowiczów. Oczywiście jeśli ktoś nie może przyjść w tym tygodniu to kubeczek nie przepada, lecz czeka wiernie na swego właściciela :) Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radca Re: Tomcio pierwszy... IP: *.adsl.highway.telekom.at 21.02.02, 18:35 Na mnie jednak bedzie musial KUBEK poczekac.To dobrze,ze nie przepadnie. pozdrawiam radca ps. Tomcio....i jak ? -fajny jest ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Tomcio pierwszy... 21.02.02, 21:11 Fajnie, żę o tym napisaliście! Co do kubka to jest żółciutki. Fajoski. Apetyczny. Można z niego pić. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Tomcio pierwszy... 21.02.02, 21:23 .tomcio. napisał(a): > Można z niego pić. tak to juz jest z kubkami :)))))))))))))))))))))) da.kubek.killa p.s. a ja nie dostalem..... :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Tomcio pierwszy... IP: 194.203.162.* 22.02.02, 09:04 da.killa napisał(a): > p.s. a ja nie dostalem..... :(((((( chcialem w tej sprawie protestowac, ale z drugiej strony czlowiek nigdy nie wie jakie sa uklady, wiec dzielnie milczalem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Tomcio pierwszy... 22.02.02, 10:18 da.killa napisał(a): > a ja nie dostalem..... :(((((( da.killo! reklamacja uwzględniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Tomcio pierwszy... IP: 194.204.138.* 22.02.02, 10:01 to zaczyna byc nudne... tomcio.. w lotkach pierwszy, wywaliles mnie pierwszy, po kubek pierwszy.... zawsze bedzies pierwszy? ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Tomcio pierwszy... 22.02.02, 16:17 Gość portalu: #kasia napisał(a): > to zaczyna byc nudne... tomcio.. > w lotkach pierwszy, wywaliles mnie pierwszy, po kubek pierwszy.... zawsze > bedzies pierwszy? ojjjj jak mi przykro. co oznacza wywaliłeś mnie pierwszy? Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Tomcio pierwszy... 22.02.02, 16:18 na sniegu tej zimy!!!!!! nie mow, ze nie pamietasz! Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Tomcio pierwszy... 22.02.02, 16:20 #kasia napisał(a): > na sniegu tej zimy!!!!!! > nie mow, ze nie pamietasz! JAAAAAAAAAAA :) no co Ty - to na pewno był ktoś inny. Nie pamiętam Tocio Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Tomcio pierwszy... 22.02.02, 16:31 i tak wszyscy wiedza, ze klamiesz... a ja sie nie zgadzam na przyspieszony kurs nauki jazdy na nartach... Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Tomcio pierwszy... 22.02.02, 16:33 Jak możesz mi zarzucac kłamstwo. Poza tym nie miałaś żadnych nart, więc o nauce nie może być mowy. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Tomcio pierwszy... 22.02.02, 18:48 jestem (szczesliwym?) posiadaczem kubeczka od jakiej godziny 13 :o))) KroTosS Ps.Ten znak zapytania w nawiasie nie pytajcie czemu ;oPPP (ale kubeczek sliczny-greeetz) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Tomcio pierwszy... 22.02.02, 19:06 Tak,KUBEK jest naprawde fajny.U mnie juz od wczoraj go ogladali. Stoi sobie na honorowym miejscu -na wystawie :))) Wszystkim sie podoba-to cieszy. radca Odpowiedz Link Zgłoś