Dodaj do ulubionych

Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t...

09.12.10, 13:16
A to że z pkt. widzenia prawa nie miała przeglądu to też wina policji ??

Nikogo nie bronię , ale sam widziałem ostatnio na ul. Fordońskiej przy US policjant pomagał, pewnej pani wymienić żarówkę!!!
Obserwuj wątek
    • bart1728 jak ktos jest pierdołą... 09.12.10, 13:41
      jakby miała przegląd to by się skończyło na upomnieniu... a to że dokumenty wysyłają pocztą to jakiś badziew, w tym samym mieście, jak dla mnie masakra...
      • bart1728 a na tych zdjęciach, to pani redaktor?;p 09.12.10, 13:43
        trochę z pupy te zdjęcia
        • jarekzbydgoszczy Re: a na tych zdjęciach, to pani redaktor?;p 09.12.10, 15:12
          nie, to bardzo dobra koleżanka Pani redaktor :-)

bart1728 napisał:

> trochę z pupy te zdjęcia
          • alfred_prawdomowny Re: a na tych zdjęciach, to pani redaktor?;p 09.12.10, 15:53
            Widzisz kolego i tak kit chcą wciskać szarej masie. Zwykli ludzie, bez koneksji nie mają szans na coś takiego.
    • fanfaroni Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t... 09.12.10, 13:42
      jechała niesprawnym samochodem więc policja postąpiła słusznie inna bajka to długi czas oczekiwania na zwrot dowodu, no ale przynajmniej bedzie to dla tej paniusi nauczką
    • wir62 Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t... 09.12.10, 14:17
      To skandal żeby w dobie kryzysu policja odsyłała w tym samym mieście dokumenty pocztą do Ratusza.Co na to pan komendant,przecież dyrektor Dobrowolski potwierdza,że policjanci drogówki są u niego codziennie.Czyżby to było za ciężkie dla nich osobiste dostarczenie zabranych kierowcą dowodów rejestracyjnych?Za przesyłki nadane pocztą należy obciążyć komendanta miejskiego,za brak nadzoru i marnotrwstwo pieniędzy podatnika.
      • speedwaynews Re: Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór 09.12.10, 14:48
        A jak próbowałem zainteresować dziennikarzy GW totalnym olewactwem ze strony ADM i ROM-4 w sprawie miejsca parkingowego dla osoby niepełnosprawnej , która musi się przebijać przez śniegi żeby do pracy dotrzeć to stwierdzili , że to konflikt sąsiedzki.

Napisałem pismo do rzecznika osób niepełnosprawnych i ten zwrócił się do ROM-4 z prośbą o takowe miejsca, w odpowiedzi dostał pismo o braku "fizycznie" miejsca. Nie muszę chyba mówić o braku jakiejkolwiek wizji lokalnej. Czyli urzędnicy "nie ruszą dupy ze stołka" ??!! ma ktoś pomysł jak to "ugryźć" ?
        • jarekzbydgoszczy Re: Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór 09.12.10, 15:15
          trzeba się zaprzyjaźnić z panią Czajkowską :-)

speedwaynews napisał:

> A jak próbowałem zainteresować dziennikarzy GW totalnym olewactwem ze strony AD
          > M i ROM-4 w sprawie miejsca parkingowego dla osoby niepełnosprawnej , która mus
          > i się przebijać przez śniegi żeby do pracy dotrzeć to stwierdzili , że to konf
          > likt sąsiedzki.
          >
          > Napisałem pismo do rzecznika osób niepełnosprawnych i ten zwrócił się do ROM-4
          > z prośbą o takowe miejsca, w odpowiedzi dostał pismo o braku "fizycznie" miejsc
          > a. Nie muszę chyba mówić o braku jakiejkolwiek wizji lokalnej. Czyli urzędnicy
          > "nie ruszą dupy ze stołka" ??!! ma ktoś pomysł jak to "ugryźć" ?
    • thomski Panowie Policjani - gratulacje !!! 09.12.10, 15:05
      Jednym słowem Policja wyświadczyła Pani Alicji przysługę !!! Jazda bez waznych badan powinna byc surowo karana. W przypadku kolizji z takim pojazdem ubezpieczenie nie działa i Pani Alicja w przypadku kolizji kryłaby wszystkie szkody z własnej kieszeni !!! Procedura odbioru powinna być siermiężna i uciążliwa żeby delikwent zapamiętał raz na zawsze o robieniu badań na czas.

Swoją drogą artykuł ciekawie zmanipulowany, istotą sprawy był brak badań a nie przepalona żarówka, założe się że Pani Alicja jeździła już bez tego światła od dłuższego czasu, od takie podejscie do bezpieczeństwa. Zabrali dowód i pretensje do całego świata i eskalacja tematu przez znajomych z GW. Panowie Policjanci GRATULACJE !!! Wiecej takich ludków wyłapcie, będzie bezpieczniej na ulicach!
      • alfred_prawdomowny Re: Panowie Policjani - gratulacje !!! 09.12.10, 15:49
        Ta Pani nie ma na imię Alicja.
        • thomski Re: Panowie Policjani - gratulacje !!! 09.12.10, 16:45
          Alfred, dla mnie nie ma znaczenia jak ta babeczka ma na imie! Alicja, Patrycja - whatever:-) Fakt ze korzysta z koneksji do rozgłosnienia takiej sprawy mnie, delikatnie mówiąc, bulwersuje!!! Mysle ze sa duzo wazniejsze rzeczy do zalatwienia w naszym miescie!
    • jarekzbydgoszczy czy Gazeta Wyborcza należy do Pani Czajkowskiej ? 09.12.10, 15:11
      dlaczego pani Czajkowska pisze o bzdurnych problemach swojej bliskiej koleżanki ? Czy nie ma innych, ciekawszych tematów do napisania ?
    • alfred_prawdomowny Mam pytanie do Pani redaktor 09.12.10, 15:47
      czy ten artykuł ukazałby się, gdyby to nie była Pani koleżanka?
      PS. imię chyba jednak inne tej pani ze zdjęcia?
    • uwoj.bydgoszcz Przecież na "pokwitowaniu" pani blondynka mogła 09.12.10, 17:59
      jeździć 7 dni, więc dlaczego po 2 dniach uważała, że już nie wolno, a bez ważnego przeglądu można? Niebanalna sesja zdjęciowa z liczbą zdjęć jakby to był dokument o katastrofie w ruchu lądowym dodatkowo utwierdza mnie w przekonaniu, że pani redaktor raczej nadaje się do handlu obwoźnego niż do pisania artykułów. Kolejny temat z gatunku sąsiedzko-koleżeńskich interwencji - wstyd, pani redaktor. Teraz czas na artykuł na 2 szpalty o psiej kupie na wycieraczce sąsiada z piętra wyżej.
      • alfred_prawdomowny Re: Przecież na "pokwitowaniu" pani blondynka mog 09.12.10, 18:05
        Ta Pani mieszka w domku jednorodzinnym, tak więc nie ma sąsiada wyżej.
        • uwoj.bydgoszcz A co to zmienia? Czy szanowny rozmówca ma problem 09.12.10, 18:59
          ze zrozumieniem przekazu? A poza tym, która pani? Oczywiście nie ma to żadnego znaczenia, ale jak chcesz to się trochę ponapinaj.
          • speedwaynews Re: A co to zmienia? Czy szanowny rozmówca ma pro 09.12.10, 20:42
            kiedy zdejmie to z głównej ??
    • limw Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t... 09.12.10, 20:56
      Kopia tylko i wylacznie kopia prawajazdy i dowod rejestracyjny a wtedy policja moze sie pocalowac w dupe oni beda jak psy niscy a gdy dostana orginaly to robia jak komunisci do parteru KUTASY
    • hassleader Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t... 10.12.10, 02:32
      Nie było przeglądu i żaróweczki, co? No prosze, prosze, temat na pierwszą kartkę.
      A ta sesja zdjęciowa to do Playsnow czy Winter Express?
      Tak trzymać, walczyć o możność jazdy bez przeglądu. I żarówki. Głowy. Mózgu. Apteczki. trójkąta, paczki carmenów, woalki, płaszcza, saperki i zapasówki.
      Uff.
    • jarekzbydgoszczy tutaj Pani Alicja Polasik jest Beatą Polasik :-) 10.12.10, 08:25
      www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000489095064
    • najlepszy-miecio Zaiste - "artykuł" na poziomie gazetki szkolnej 10.12.10, 13:31
      Chyba dobrze, że policja wyłapuje nieodpowiedzialnych kierowców w niesprawnych rzęchach - od tego przecież są. Idę o zakład, że każdy zatrzymany kierowca niesprawnego auta twierdzi, że "właśnie jedzie do warsztatu" - to taki polski sport narodowy - czyli próba wykpienia się od mandatu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka