speedwaynews 09.12.10, 13:16 A to że z pkt. widzenia prawa nie miała przeglądu to też wina policji ?? Nikogo nie bronię , ale sam widziałem ostatnio na ul. Fordońskiej przy US policjant pomagał, pewnej pani wymienić żarówkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart1728 jak ktos jest pierdołą... 09.12.10, 13:41 jakby miała przegląd to by się skończyło na upomnieniu... a to że dokumenty wysyłają pocztą to jakiś badziew, w tym samym mieście, jak dla mnie masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
bart1728 a na tych zdjęciach, to pani redaktor?;p 09.12.10, 13:43 trochę z pupy te zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzbydgoszczy Re: a na tych zdjęciach, to pani redaktor?;p 09.12.10, 15:12 nie, to bardzo dobra koleżanka Pani redaktor :-) bart1728 napisał: > trochę z pupy te zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: a na tych zdjęciach, to pani redaktor?;p 09.12.10, 15:53 Widzisz kolego i tak kit chcą wciskać szarej masie. Zwykli ludzie, bez koneksji nie mają szans na coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t... 09.12.10, 13:42 jechała niesprawnym samochodem więc policja postąpiła słusznie inna bajka to długi czas oczekiwania na zwrot dowodu, no ale przynajmniej bedzie to dla tej paniusi nauczką Odpowiedz Link Zgłoś
wir62 Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t... 09.12.10, 14:17 To skandal żeby w dobie kryzysu policja odsyłała w tym samym mieście dokumenty pocztą do Ratusza.Co na to pan komendant,przecież dyrektor Dobrowolski potwierdza,że policjanci drogówki są u niego codziennie.Czyżby to było za ciężkie dla nich osobiste dostarczenie zabranych kierowcą dowodów rejestracyjnych?Za przesyłki nadane pocztą należy obciążyć komendanta miejskiego,za brak nadzoru i marnotrwstwo pieniędzy podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
speedwaynews Re: Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór 09.12.10, 14:48 A jak próbowałem zainteresować dziennikarzy GW totalnym olewactwem ze strony ADM i ROM-4 w sprawie miejsca parkingowego dla osoby niepełnosprawnej , która musi się przebijać przez śniegi żeby do pracy dotrzeć to stwierdzili , że to konflikt sąsiedzki. Napisałem pismo do rzecznika osób niepełnosprawnych i ten zwrócił się do ROM-4 z prośbą o takowe miejsca, w odpowiedzi dostał pismo o braku "fizycznie" miejsca. Nie muszę chyba mówić o braku jakiejkolwiek wizji lokalnej. Czyli urzędnicy "nie ruszą dupy ze stołka" ??!! ma ktoś pomysł jak to "ugryźć" ? Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzbydgoszczy Re: Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór 09.12.10, 15:15 trzeba się zaprzyjaźnić z panią Czajkowską :-) speedwaynews napisał: > A jak próbowałem zainteresować dziennikarzy GW totalnym olewactwem ze strony AD > M i ROM-4 w sprawie miejsca parkingowego dla osoby niepełnosprawnej , która mus > i się przebijać przez śniegi żeby do pracy dotrzeć to stwierdzili , że to konf > likt sąsiedzki. > > Napisałem pismo do rzecznika osób niepełnosprawnych i ten zwrócił się do ROM-4 > z prośbą o takowe miejsca, w odpowiedzi dostał pismo o braku "fizycznie" miejsc > a. Nie muszę chyba mówić o braku jakiejkolwiek wizji lokalnej. Czyli urzędnicy > "nie ruszą dupy ze stołka" ??!! ma ktoś pomysł jak to "ugryźć" ? Odpowiedz Link Zgłoś
thomski Panowie Policjani - gratulacje !!! 09.12.10, 15:05 Jednym słowem Policja wyświadczyła Pani Alicji przysługę !!! Jazda bez waznych badan powinna byc surowo karana. W przypadku kolizji z takim pojazdem ubezpieczenie nie działa i Pani Alicja w przypadku kolizji kryłaby wszystkie szkody z własnej kieszeni !!! Procedura odbioru powinna być siermiężna i uciążliwa żeby delikwent zapamiętał raz na zawsze o robieniu badań na czas. Swoją drogą artykuł ciekawie zmanipulowany, istotą sprawy był brak badań a nie przepalona żarówka, założe się że Pani Alicja jeździła już bez tego światła od dłuższego czasu, od takie podejscie do bezpieczeństwa. Zabrali dowód i pretensje do całego świata i eskalacja tematu przez znajomych z GW. Panowie Policjanci GRATULACJE !!! Wiecej takich ludków wyłapcie, będzie bezpieczniej na ulicach! Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: Panowie Policjani - gratulacje !!! 09.12.10, 15:49 Ta Pani nie ma na imię Alicja. Odpowiedz Link Zgłoś
thomski Re: Panowie Policjani - gratulacje !!! 09.12.10, 16:45 Alfred, dla mnie nie ma znaczenia jak ta babeczka ma na imie! Alicja, Patrycja - whatever:-) Fakt ze korzysta z koneksji do rozgłosnienia takiej sprawy mnie, delikatnie mówiąc, bulwersuje!!! Mysle ze sa duzo wazniejsze rzeczy do zalatwienia w naszym miescie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzbydgoszczy czy Gazeta Wyborcza należy do Pani Czajkowskiej ? 09.12.10, 15:11 dlaczego pani Czajkowska pisze o bzdurnych problemach swojej bliskiej koleżanki ? Czy nie ma innych, ciekawszych tematów do napisania ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Mam pytanie do Pani redaktor 09.12.10, 15:47 czy ten artykuł ukazałby się, gdyby to nie była Pani koleżanka? PS. imię chyba jednak inne tej pani ze zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
uwoj.bydgoszcz Przecież na "pokwitowaniu" pani blondynka mogła 09.12.10, 17:59 jeździć 7 dni, więc dlaczego po 2 dniach uważała, że już nie wolno, a bez ważnego przeglądu można? Niebanalna sesja zdjęciowa z liczbą zdjęć jakby to był dokument o katastrofie w ruchu lądowym dodatkowo utwierdza mnie w przekonaniu, że pani redaktor raczej nadaje się do handlu obwoźnego niż do pisania artykułów. Kolejny temat z gatunku sąsiedzko-koleżeńskich interwencji - wstyd, pani redaktor. Teraz czas na artykuł na 2 szpalty o psiej kupie na wycieraczce sąsiada z piętra wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: Przecież na "pokwitowaniu" pani blondynka mog 09.12.10, 18:05 Ta Pani mieszka w domku jednorodzinnym, tak więc nie ma sąsiada wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
uwoj.bydgoszcz A co to zmienia? Czy szanowny rozmówca ma problem 09.12.10, 18:59 ze zrozumieniem przekazu? A poza tym, która pani? Oczywiście nie ma to żadnego znaczenia, ale jak chcesz to się trochę ponapinaj. Odpowiedz Link Zgłoś
speedwaynews Re: A co to zmienia? Czy szanowny rozmówca ma pro 09.12.10, 20:42 kiedy zdejmie to z głównej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
limw Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t... 09.12.10, 20:56 Kopia tylko i wylacznie kopia prawajazdy i dowod rejestracyjny a wtedy policja moze sie pocalowac w dupe oni beda jak psy niscy a gdy dostana orginaly to robia jak komunisci do parteru KUTASY Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Zabrali ci dowód rejestracyjny? Szybki odbiór t... 10.12.10, 02:32 Nie było przeglądu i żaróweczki, co? No prosze, prosze, temat na pierwszą kartkę. A ta sesja zdjęciowa to do Playsnow czy Winter Express? Tak trzymać, walczyć o możność jazdy bez przeglądu. I żarówki. Głowy. Mózgu. Apteczki. trójkąta, paczki carmenów, woalki, płaszcza, saperki i zapasówki. Uff. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzbydgoszczy tutaj Pani Alicja Polasik jest Beatą Polasik :-) 10.12.10, 08:25 www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000489095064 Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy-miecio Zaiste - "artykuł" na poziomie gazetki szkolnej 10.12.10, 13:31 Chyba dobrze, że policja wyłapuje nieodpowiedzialnych kierowców w niesprawnych rzęchach - od tego przecież są. Idę o zakład, że każdy zatrzymany kierowca niesprawnego auta twierdzi, że "właśnie jedzie do warsztatu" - to taki polski sport narodowy - czyli próba wykpienia się od mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś