.tomcio. 14.08.01, 14:43 im. kpt. Leonida Teligi przy ul. Jesionowej. Niestety już nieistnieje. Jest tam teraz jakaś inna podstawówka i gimnazujum. Kto kończył tę szkołę i pamięta jeszcze Michalika, Ciężkiego, Osowską? Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viola Re: SP 33 IP: 208.45.193.* 16.08.01, 16:22 .tomcio. napisał(a): > im. kpt. Leonida Teligi przy ul. Jesionowej. Niestety już nieistnieje. Jest tam > > teraz jakaś inna podstawówka i gimnazujum. Kto kończył tę szkołę i pamięta > jeszcze Michalika, Ciężkiego, Osowską? > > Tomcio Ja pamietam! Pamietam rowniez p. Szczepkowka, Gwizdale, Goscinna... Nawet nie wiedzialam, ze 33 juz nie istnieje : ( Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: SP 33 16.08.01, 16:45 Zaraz po reformie szkolnictwa zlikwidowali nam naszą starą poczciwą szkółkę. A w którym roku kończyłaś(łeś) szkółkę. Ja w 1991 roku. Pozdrawiam Cię serdecznie. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: SP 33 IP: 208.45.193.* 17.08.01, 17:24 Szkolki nie skonczylam, tj. nie SP33, poniewaz przydzilono mnie i tony innych nieszczesnikow do nowowybudowanej SP30. Te ukonczylam w 87r. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B_RAFi Re: SP 33 IP: 193.19.104.* 17.02.04, 11:47 Michalika widze prawie każdego dnia, mieszka koło mnie, trzyma sie, niedawno widzałem Pilaczyńską nic się niezmieniła. Jakby czytał to ktoś kończący w 95 szczególnie z klasy "c", niech napisze na B_RAFi@POCZTA.FM co słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: SP 33 27.08.01, 20:22 Pozdrawiam Konczylem w 1991 r., klsa chyba b. pamietam tych nauczycieli. Pozdrawiam wszystkich absolwentow sp 33 Gdzie teraz jestescie? i co robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: SP 33 25.09.01, 14:33 Hej. Jeżeli kończyłeś SP 33 w 1991 to kończyliśmy razem. Moja była chyba "B". Raczej na pewno. Więc powinniśmy się znać chociaż z widzenia. Pozdrawiam. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: SP 33 IP: *.bsb.com.pl 24.09.01, 15:42 Cześć! doskonale pamiętam SP 33 i wszystkich nauczycieli chyba nie da się zapomnieć ośmiu lat z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: SP 33 IP: *.bsb.com.pl 25.09.01, 15:27 rocznik wyżu demograficznego czyli 76 Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: SP 33 25.09.01, 18:40 Ja tez. To jestesmy tym samym rocznikiem. A do ktorej klasy tam chodzilas, bo jak do b to chyba sie znamy... Pozdrowka dla ciebie. Jesli chodzilas do b, to podaj blizsze namiary, np. email, to pogadamy np. przez gadu gadu albo gdzies na czacie, jesli chcesz. Pa buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: SP 33 25.09.01, 18:44 Aha madziu. Moj email to rhemek@poczta.onet.pl Napisz do mnie, czekam pozdrawiam serdecznie. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: SP 33 26.09.01, 14:22 Halo halo. Sorki, że się wtrącę. Ja też jestem 1976, więc kończyliśmy razem. Poza tym to chyba moja klasa była B. Ostatnim wychowawcą była babka od rosyjskiego - Stętka. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: SP 33 IP: *.bsb.com.pl 26.09.01, 15:49 Dobra przekonaliście mnie oboje. Podaję mój e-mail: magdak@pro.bsb.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: SP 33 IP: *.bsb.com.pl 26.09.01, 15:46 Zgadza się chodziłam do klasy b i kończyłam zdaje się w 91 roku. W każdym razie wychowawczynią była niezapomniana Stentka od rosyjskiego. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: SP 33 26.09.01, 16:31 Hej Magdaleno! Mnie już się wydaje, że wiem kim jesteś. Fajnie, że udało nam się zgdać wspólnie na forum Gazety. Czasami nawet się mijamy na ulicy, a dopiero tutaj ze sobą możemy pogadać. Internet na prawdę łaczy ludzi. Ciekawi mnie co tam ciekawego u Ciebie. Napisz coś na tego maila co Ci wysłałem. Ciekawi mnie również czy razem znamy rhemka, w końcu kończył tą samą szkołę razem z nami i do tego mówi, że był w klasie B. Pozdrawiam was serdecznie. Tomcio Ps. Będziecie w Przysieku 28 na spotkaniu NETBiTu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: SP 33 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 18:40 Hej Sorry ze nie bylo mnie wczesniej, ale mialem maly problem z kompem, zainfekowalem sobie winda wirusem i byla kaszana. Na szczescie teraz mam uruchomiony najlepszy dost. progr. antywirusowy... A wiec widze ze pod moja nieobecnosc milo rozwineliscie konwersacje.kurcze jak to wolno chodzi, lacze sie przez modem, bo czekam na podlaczenie SDI a te dupki z TP ciagle mowia ze niedl. mi podlacza... Postaram sie byc na tym spotkaniu. Ostatnio jestem na forum mniej aktywny, bo cos tutaj siadla atmosferka.pozdrawiam was serdecznie.Moge wam przyslac moja fotke bo mam podl. do kompa kamerke. Na pewno mnie pamietacie, choc mam teraz inne nazwisko, bo dla przyjalem nazwisko mojej zony. To bbyly czasy... Na imie mam Remigiusz. To na razie, pozdrawiam cie tomcio i Madziu. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: SP 33 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 18:40 Hej Sorry ze nie bylo mnie wczesniej, ale mialem maly problem z kompem, zainfekowalem sobie winda wirusem i byla kaszana. Na szczescie teraz mam uruchomiony najlepszy dost. progr. antywirusowy... A wiec widze ze pod moja nieobecnosc milo rozwineliscie konwersacje.kurcze jak to wolno chodzi, lacze sie przez modem, bo czekam na podlaczenie SDI a te dupki z TP ciagle mowia ze niedl. mi podlacza... Postaram sie byc na tym spotkaniu. Ostatnio jestem na forum mniej aktywny, bo cos tutaj siadla atmosferka.pozdrawiam was serdecznie.Moge wam przyslac moja fotke bo mam podl. do kompa kamerke. Na pewno mnie pamietacie, choc mam teraz inne nazwisko, bo dla przyjalem nazwisko mojej zony. To bbyly czasy... Na imie mam Remigiusz. To na razie, pozdrawiam cie tomcio i Madziu. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: SP 33 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 18:41 Hej Sorry ze nie bylo mnie wczesniej, ale mialem maly problem z kompem, zainfekowalem sobie winda wirusem i byla kaszana. Na szczescie teraz mam uruchomiony najlepszy dost. progr. antywirusowy... A wiec widze ze pod moja nieobecnosc milo rozwineliscie konwersacje.kurcze jak to wolno chodzi, lacze sie przez modem, bo czekam na podlaczenie SDI a te dupki z TP ciagle mowia ze niedl. mi podlacza... Postaram sie byc na tym spotkaniu. Ostatnio jestem na forum mniej aktywny, bo cos tutaj siadla atmosferka.pozdrawiam was serdecznie.Moge wam przyslac moja fotke bo mam podl. do kompa kamerke. Na pewno mnie pamietacie, choc mam teraz inne nazwisko, bo dla przyjalem nazwisko mojej zony. To bbyly czasy... Na imie mam Remigiusz. To na razie, pozdrawiam cie tomcio i Madziu. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: SP 33 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 18:41 Hej Sorry ze nie bylo mnie wczesniej, ale mialem maly problem z kompem, zainfekowalem sobie winda wirusem i byla kaszana. Na szczescie teraz mam uruchomiony najlepszy dost. progr. antywirusowy... A wiec widze ze pod moja nieobecnosc milo rozwineliscie konwersacje.kurcze jak to wolno chodzi, lacze sie przez modem, bo czekam na podlaczenie SDI a te dupki z TP ciagle mowia ze niedl. mi podlacza... Postaram sie byc na tym spotkaniu. Ostatnio jestem na forum mniej aktywny, bo cos tutaj siadla atmosferka.pozdrawiam was serdecznie.Moge wam przyslac moja fotke bo mam podl. do kompa kamerke. Na pewno mnie pamietacie, choc mam teraz inne nazwisko, bo dla przyjalem nazwisko mojej zony. To bbyly czasy... Na imie mam Remigiusz. To na razie, pozdrawiam cie tomcio i Madziu. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: SP 33 26.09.01, 19:07 sorry za powielenie, bo w chwili wysylania posta zawiesil sie serwer gazety, stad te 4 razy. Administratora prosze o jego usuniecie. Kurcze, dlaczego gazeta tak czesto siada... Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: SP 33 27.09.01, 14:14 Było by fajnie gdybyś przysłał fotkę, adres mój widać. Pewnie też się spotkamy w Przysieku, oczywiście jak będziecie. Pozdrawiam Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: SP 33 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 14:54 Ja też chodziłem do 33,ale dużo,dużo wcześniej.Kończyłem szkołę w 79r a wychowawcą klasy była Krystyna Ciszewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: SP 33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 08:03 Cześć ja też tam byłam. Chodziłam od III do VI klasy , dopóki nie wybudowali SP 30. Moim wychowawcą był Rarągiewicz. Pamiętam jeszcze Jagłę , Plichtę Schraiber , Ciężkiego , Lewandowską oni mnie uczyli!!! Miło mi będzie jak ktoś z moich znajomych się odezwie. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: SP 33 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 12:39 a ja pamiętam ostrą, ale w porządku Pilaczyńską i wredną do bólu Koniecką od plastyki (m.in) - kto ją dopuścił do dzieci i młodzieży?? No i Ciężki ze swoją manią morską, było ciekawie. Wszystkich już nie pamiętam - jeszcze Padoł od matematyki. Szkołę kończyłam w 1993. Odpowiedz Link Zgłoś