Dodaj do ulubionych

co byscie zrobili, gdyby

18.04.04, 17:47
do waszej kilkunastoletniej corki zaczal przychodzic dwukrotnie starszy facet?

i tak do waszej 14 letniej corki przychodzlby facet 28 letni. do 15 letniej
30 letni.w koncu do 18 ltaki-36 letni zgred.
i co? loozik? milosc nie zna granic? czy w dzioob palantowi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Madziara Re: co byscie zrobili, gdyby IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.04.04, 19:15
      a co? obawiasz sie reakcji rodziców swojej 18letniej ukochanej?
      • vvi0sna Re: co byscie zrobili, gdyby 18.04.04, 20:01
        jak juz to ukochanego
        ;)
        chociaz nie powiem. jak patrze na ciebie to odzywaja sie we mnie lesbijskie
        pierwiastki.
        • Gość: Madziara Re: co byscie zrobili, gdyby IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.04.04, 20:55
          wi0sno przez duże zero

nie wiem czy jesteś baba czy facet - dla mnie pozostajesz wielką zagadką,
          (której szczerze mówiąc nie chce mi sie rozwiązywać) czyli homo niewiadomo

raz dziewczynka raz chłopaczek żeby życie miało smaczek :)
          • vvi0sna Re: co byscie zrobili, gdyby 18.04.04, 21:04
            Gość portalu: Madziara napisał(a):

> wi0sno przez duże zero
            >
            > nie wiem czy jesteś baba czy facet - dla mnie pozostajesz wielką zagadką,
            > (której szczerze mówiąc nie chce mi sie rozwiązywać) czyli homo niewiadomo
            >
            > raz dziewczynka raz chłopaczek żeby życie miało smaczek :)

duze zero.
            ladne.
            hhhhhhhhhhhhhhhhh
            o dziza.moja przeponka.
            hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    • Gość: Maria Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 18.04.04, 20:13
      ... ... i nie będzie tego typu problemów.
      Na tego typu związki narażone są przede wszystkim te dziewczyny (kobiety), które
      nie zaznały miłości ojcowskiej. W takim związku dużo starszy mężczyzna nie jest
      dla nich partnerem lecz ojcem, który ma dać im poczucie akceptacji i
      bezpieczeństwa. Natomiast mężczyzna w takim związku dowartościowuje się (leczy
      swoje kompleksy).
      • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 18.04.04, 20:21
        > ... ... i nie będzie tego typu problemów.
        > Na tego typu związki narażone są przede wszystkim te dziewczyny (kobiety),
        któr
        > e
        > nie zaznały miłości ojcowskiej. W takim związku dużo starszy mężczyzna nie
        jest
        > dla nich partnerem lecz ojcem, który ma dać im poczucie akceptacji i
        > bezpieczeństwa. Natomiast mężczyzna w takim związku dowartościowuje się (leczy
        > swoje kompleksy).

e, mario, a gdzie widzisz problem'?
        znam osoby, ktore i spotykaly sie z rowiesnikiem i z mlodszym facetem i ze
        starszym ;) uogolnianie i sufladkowanie jest w tym wypadku moooocno
        nieprofesjonlne ;)

a nawiazujac do tyciarkowego zapytania (tyciarek pisze jako vvi0sna) - jesli do
        mojej 14-letniej corki przylazilby jakikolwiek facet starszy, niz 16 lat -
        wpuscilabym go do domu tylko i wylacznie w mojej obecnosci,lub w obecnosci
        mojego meza
        28 latek bowiem nagabujacy 14-latke to pedofil
        • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 18.04.04, 20:30
          byla taka piosenka "paranoje w mojej glowie"

o dzizaaaa,jestem otoczona przez tyciarkaaaa
          aaaaaaa!!!!!!

w kazdym razie 36 latek wobec doroslej 18 latki to juz nie pedofil.
          czyli wszystko okej

hhhhhhhhh
          czy tak to czuje ojciec?
          • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 18.04.04, 20:35
            hehe
            zapytaj sie tesciowej, jak bardzo sie cieszy z ziecia takiego jak ty hehe

przy okzaji zapytam sie tatusia, co sadzi na temat, ktory poruszyles :)
            bidak, jak podejrzewam, z jakiegokolwiek ziecia by sie ucieszyl, bo cierpi na
            niedobor synow :) bidak, nie dosc, ze ma dwie siostry, same siostrzenice, to
            jeszcze dwie corki ;DDD hihi
            swoja droga, wiecie, ze ja mialam byc chlopcem, nawet imie mi wymyslili:
            tomek ;DDDDDDDDDDDDDDD
            • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 18.04.04, 20:45
              vviosna napisała:

> hehe
              > zapytaj sie tesciowej, jak bardzo sie cieszy z ziecia takiego jak ty hehe

ziecia?

pytalam o to co czuje ojciec. czy oprocz tego ze mialas byc chlopcem,role ojca
              w twojej rodzinie pelnila tesciowa?

hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
              o dzizaaaaa
              • artysta_nazywany_kiedys_zinekk wi0sno przez 0 i Pani Mario... 18.04.04, 21:23
                W zyciu wszystko jest mozliwe. Zgadzam sie ,ze wszelkie działanie człowieka ma
                katalizator w psychologii. Ale znam MNÓSTWO zwiazków i małzenstw o amplitudzie
                wiekszej niz 20 lat.Nie drwijcie z miłosci i nie drwijcie z przyjazni.

Co do aspektu psychologicznego.Dzieciaty mezczyzna prowadzacy wojne ze
                studentka-na smierc i zycie to nic fajnego. Inaczej tego nie widze. Co nie
                znaczy ze facet inteligentny i oczytany.Ale po co siedzacy w swej zajadłosci
                juz ponad 8 miesiecy... No bo jak wytłumaczyc ponad 6 miesieczne wałkowanie
                tematu?

Moja bronia w takich sytuacjach jest cisza-moze dlatego,ze mam megalomanskkie
                poczucie wybitosci swojej.Tez mam kmompleksy, próbuje z tym walczyc.Miewam
                depresje.A jednak mam w sobie jeszcze wielka żarliwosc zycia.

Nie drwijcie z przyjazni.to co ze dzieli ich taka róznica.

A jesli chodzi o ukazywanie nazwisk , adresów, szczegółów z zycia -to jestem
                zdecydowanie PRZECIW. Nie piochwalam,oj nie...
                • Gość: Maria Re: wi0sno przez 0 i Pani Mario... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 18.04.04, 23:21
                  Drogi Zinku, gdzie dostrzegasz drwinę w moim poście?
                  Czyżby głodnemu chleb na myśli?

Zawsze zdarza się to czego człowiek nie oczekuje
                  • artysta_nazywany_kiedys_zinekk Re: wi0sno przez 0 i Pani Mario... 18.04.04, 23:23
                    Nie Pani Mario,chodziło mi jedynie o to by dac Tym ludziom wolne w sprawie ich
                    znajomosci.To Ich zycie.Drwiny nie było.
      • Gość: Madziara Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.04.04, 21:52
        -mężczyźni na starość dziecinnieją i dlatego szukają młodych partnerek
        -młode dziewczyny szukaja starszych mężczyzn bo ich równieśnicy są jeszcze
        bardziej dziecinni niż starsi panowie
        • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 18.04.04, 22:16
          Gość portalu: Madziara napisał(a):

> -mężczyźni na starość dziecinnieją i dlatego szukają młodych partnerek
          > -młode dziewczyny szukaja starszych mężczyzn bo ich równieśnicy są jeszcze
          > bardziej dziecinni niż starsi panowie

ano wlasnie.
          pytanie tylko co czuje taki tatus?
          a czy jesli sam jest szczegolnie luznym tatusiem i ma luzne podejscie do
          rodziny to co moze?
          chyba nie moze?
          jak sie powinien zachowac?
          • Gość: Madziara Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.04.04, 08:42
            jak mawiali starzy wikingowie - 'miłość jest gorsza od sraczki' i jak 18latka
            sie uprze że chce spotykać się z 40latkiem to tatuś może schować się ze swoimi
            uczuciami. może jedynie się cieszyć że będzie miał zięcia rówieśnika i znajdą
            wspólne tematy do rozmów

za to z punktu widzenia laski - osobiście nie wyobrażam sobie wiązać się ze
            straszym mężczyzną. będąc z nim tet a tet wyobrażalabym sobie mojego tatę -
            fuuuj! nie ma jak młode mięsko :)))

chociaż jest jeden starszy pan który im starszy tym przystojniejszy i
            atrakcyjniejszy - sir Sean Connery, ale juz chyba zajęty :))
            • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 10:25
              tak sean jest im starszy tym bardziej qlowy.
              gdyby do 18 letniej coorki zaczal zagladac sean tatus powinien sie tylko
              cieszyc i przyklasnac dobremu goostowi coorki ;)
              hhhhhhhh
              • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 12:04
                sean jak sean, ale taki nicholson..
                • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 12:56
                  o dziza ty naprawde masz cos ze wzrokiem.
                  zobacz sobie jakis mecz Lakersow. jest ich wienym fanem.
                  wyglada jak kloszard.
                  • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 12:59
                    jak bede w los angeles, chetnie wpadne ;)
                    • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:08
                      i tak lepszy jack niz pamela, na ktora pewnie sie slinisz
                      chociaz sadzac po twojej zonie raczej cameron diaz hihi
                    • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:09
                      na poczatek wystarczy Canal+Zotly.
                      popros mame moze ci kupi.bedziesz mogla podziwiac swojego kloszarda.
                      o dzizaaaaaa
                      ale mam coodowne poczoocie hoomoroo!
                      hhhhhhhhhhhhhh
                      • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:11
                        ja chce pojechac realowo, tylko w kalifornii chyba troszku za goraco jak dla
                        mnie
                        • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:14
                          najblizszy real jest chyba w toruniu. jak nie to we wloclawku.
                          maja dobre serki?
                          • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:16
                            nie wiem, ja zaopatruje sie w tesco ;)
                            • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:19
                              w kazdym razie Bulgarki uschna z tesknoty.

o dzizaaaaaaa
                              hhhhhhhhhhhhhhh
                              takiego poczucia humoru nie ma nikt :)))))))))))))))))))))
                              • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:21
                                najbardziej z tesknoty to uschniesz ty, zlociutki ;)
                                gdzie sobie znajdziesz taka druga persone, z ktora mozna tak przyjemnie sie
                                poklocic ;)
                                • vvi0sna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:24
                                  vviosna napisała:
                                  tak zlociutki z pewnoscia uschne
                                  o dzizaaaa

> najbardziej z tesknoty to uschniesz ty, zlociutki ;)
                                  > gdzie sobie znajdziesz taka druga persone, z ktora mozna tak przyjemnie sie
                                  > poklocic ;)
                                  • vviosna Re: Ojcowie kochajcie swoje córki... 19.04.04, 13:26
                                    to ty cygi tym razem?
                                    to kiedy to spotkanie?
                                    • vvi0sna a kuku 19.04.04, 13:32
                                      o dzizaaaaaaa.
                                      nie wiedzialam ze robienie cie w idiotke jest takie przyjemne.
                                      bede tesknic.
                                      uschne razem z Bulgarkami.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
                                      • vviosna Re: a kuku 19.04.04, 13:34
                                        no ciebie juz sie idiotki zrobic nie da ;)
                                        z jablka nie zrobisz jablka ;)
                                        • vvi0sna Re: a kuku 19.04.04, 13:39
                                          > z jablka nie zrobisz jablka ;)

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
                                          dlugo nad tym myslalas?
                                          umrzemy z tesknoty
                                          juz zaczynam wiednac na mysl ze jedziesz do wloclawka.
                                          hhhhhhhhhhhhhhhhhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka